garsoniera confort 2

Hobo

imi cautam o garsoniera pt inchiriat si sunt curios cum arata o garsoniera confort 2.e una din alea care in baie au doar chiuveta si wc si dus faci stand in picioare pe jos?
ada80ro
QUOTE(Hobo @ Jun 26 2006, 12:36) *
imi cautam o garsoniera pt inchiriat si sunt curios cum arata o garsoniera confort 2.e una din alea care in baie au doar chiuveta si wc si dus faci stand in picioare pe jos?

Nu au balcon iar baia are doar dus, e ca o baie de serviciu cu dus.
Ce e naspa la ele nu e locuinta in sine ci vecinii, sunt in unele blocuri niste mirosuri pe scara puke.gif

Iar garsonierele conf. 3 nu au bucatarie, iar in cazuri extreme nici macar toaleta, toaletele sunt pe hol.

Hobo
QUOTE(ada80ro @ Jun 26 2006, 13:35) *
Nu au balcon iar baia are doar dus, e ca o baie de serviciu cu dus.
Ce e naspa la ele nu e locuinta in sine ci vecinii, sunt in unele blocuri niste mirosuri pe scara puke.gif

Iar garsonierele conf. 3 nu au bucatarie, iar in cazuri extreme nici macar toaleta, toaletele sunt pe hol.

ok.multumesc
are cineva sfaturi privind gasirea unei garsoniere de inchiriat in zona universitate?o super-oferta eventual...
Isprav
QUOTE(Hobo @ Jun 26 2006, 14:51) *
ok.multumesc
are cineva sfaturi privind gasirea unei garsoniere de inchiriat in zona universitate?o super-oferta eventual...

La piata Alba Iulia, in spate,exista cateva blocuri cu garsoniere cf2.Acolo poti cauta(preturile sunt in jur de 150E),iar distanta fata de universitate nu este mare(5-10 min cu 104)
retele
mai trebuie menţionate şi bucătăria foarte mică, precum şi pereţii foarte subţiri, şi în ansamblu e strâmt tare, e greu de multe ori şi pentri o singură persoană, pentru două ar fi un chin probabil.
Hobo
QUOTE(retele @ Jun 26 2006, 22:08) *
mai trebuie menționate și bucătăria foarte mică, precum și pereții foarte subțiri, și în ansamblu e strâmt tare, e greu de multe ori și pentri o singură persoană, pentru două ar fi un chin probabil.

doar ce am fost azi la o vizionare.oribil.baia avea ,si nu glumesc, 1m/70cm si "bucataria" era cam de aceleasi dimensiuni.
bataie de joc.200 de euro pe asa ceva..
crysti_91
deci ce mai ...trebe confort 1 sau 0.5 tongue.gif

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.