1 - Băăăăă, nu stiu unde traiesti tu dar cine naiba esti sa insinuezi ca-s un ratat nici macar din clasa medie in conditiile in care... ăăăă... am proiector video, conduc o masina cu cauciucuri de sase milioane bucata si cu sistem de navigatie, la ultimul târg de carte am cheltuit cam douăzeci de milioane de lei (vechi) si toate astea intr-o tara in care 300 Euro pe luna e considerat un salariu foarte bun? Si mi-as mai dezvalui eu si o serie de alte calitati (exceptionale
)dar iarasi sar o duzina de Sherlock Holmși pe mine ca mai seman cu nu stiu care de pe forum, asa ca ma abtin.
2 - E next to impossible (poate!) sa mai gasesc una de douazeci de ani cu care sa retraiesc clipele minunate caracteristice varstei de 20+ ani, nu sa-mi gasesc una de 30. D-alea de 30 se gasesc garla peste tot... Si normal ca "ma agat", tu stii cat costa metrul patrat de constructie de lux in Bucuresti, cu loc de parcare indoors inclus? MULT! Ajunge chiar pana la 1500-2000 Euro.Trebuie sa fiu nebun sa-i dau vant direct, fara sa incerc sa epuizez toate mijloacele posibile de solutionare a crizei.
2 - E next to impossible (poate!) sa mai gasesc una de douazeci de ani cu care sa retraiesc clipele minunate caracteristice varstei de 20+ ani, nu sa-mi gasesc una de 30. D-alea de 30 se gasesc garla peste tot... Si normal ca "ma agat", tu stii cat costa metrul patrat de constructie de lux in Bucuresti, cu loc de parcare indoors inclus? MULT! Ajunge chiar pana la 1500-2000 Euro.Trebuie sa fiu nebun sa-i dau vant direct, fara sa incerc sa epuizez toate mijloacele posibile de solutionare a crizei.
1. Conform studiilor recente clasei medii din Romania NU i se aplica simultan urmatoarele: are Dacia, sta la bloc, isi face vacanta doar in Romania si Bulgaria, are muuuult timp liber.
2. Te agati de ea sau de constructia cu parcare indoors?
3. Ai intrat pe forum sa-ti dam toti dreptate si sa te cainam cit de bun esti tu si cum ti se aplica zicala " baietii buni n-are (sic) noroc!"?
PS Chestia subliniata din primul rind: nu am inteles de ce folosesti acest limbaj. Diferenta de aspiratii nu inseamna ca unul e ratat si celalalt nu, inseamna pur si siplu diferenta de aspiratii. I rest my case!