Femei obsedate de bani/cariera etc.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Aprilia

QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 22 2006, 05:56) *
1 - Băăăăă, nu stiu unde traiesti tu dar cine naiba esti sa insinuezi ca-s un ratat nici macar din clasa medie in conditiile in care... ăăăă... am proiector video, conduc o masina cu cauciucuri de sase milioane bucata si cu sistem de navigatie, la ultimul târg de carte am cheltuit cam douăzeci de milioane de lei (vechi) si toate astea intr-o tara in care 300 Euro pe luna e considerat un salariu foarte bun? Si mi-as mai dezvalui eu si o serie de alte calitati (exceptionale proud.gif )dar iarasi sar o duzina de Sherlock Holmși pe mine ca mai seman cu nu stiu care de pe forum, asa ca ma abtin.
2 - E next to impossible (poate!) sa mai gasesc una de douazeci de ani cu care sa retraiesc clipele minunate caracteristice varstei de 20+ ani, nu sa-mi gasesc una de 30. D-alea de 30 se gasesc garla peste tot... Si normal ca "ma agat", tu stii cat costa metrul patrat de constructie de lux in Bucuresti, cu loc de parcare indoors inclus? MULT! Ajunge chiar pana la 1500-2000 Euro.Trebuie sa fiu nebun sa-i dau vant direct, fara sa incerc sa epuizez toate mijloacele posibile de solutionare a crizei.

1. Conform studiilor recente clasei medii din Romania NU i se aplica simultan urmatoarele: are Dacia, sta la bloc, isi face vacanta doar in Romania si Bulgaria, are muuuult timp liber.
2. Te agati de ea sau de constructia cu parcare indoors?
3. Ai intrat pe forum sa-ti dam toti dreptate si sa te cainam cit de bun esti tu si cum ti se aplica zicala " baietii buni n-are (sic) noroc!"?

PS Chestia subliniata din primul rind: nu am inteles de ce folosesti acest limbaj. Diferenta de aspiratii nu inseamna ca unul e ratat si celalalt nu, inseamna pur si siplu diferenta de aspiratii. I rest my case!
ionescu_xoy
QUOTE(Aprilia @ Jun 22 2006, 07:16) *
1. Conform studiilor recente clasei medii din Romania NU i se aplica simultan urmatoarele: are Dacia, sta la bloc, isi face vacanta doar in Romania si Bulgaria, are muuuult timp liber.
2. Te agati de ea sau de constructia cu parcare indoors?
3. Ai intrat pe forum sa-ti dam toti dreptate si sa te cainam cit de bun esti tu si cum ti se aplica zicala " baietii buni n-are (sic) noroc!"?

PS Chestia subliniata din primul rind: nu am inteles de ce folosesti acest limbaj. Diferenta de aspiratii nu inseamna ca unul e ratat si celalalt nu, inseamna pur si siplu diferenta de aspiratii. I rest my case!

1. Mda, clasa medie strict din punct de vedere economic zici tu. Pai Romania nu prea are asa ceva, daca ma intrebi pe mine. Avem (aproape) numai saraci si bogati.
--- Dacie am pentru ca vreau eu si sunt nationalist;
--- (intentionez sa-mi iau SUV-ul ala Steppe de 1.78 metri intaltime pe care il va scoate Dacia, de-aia mai astept);
--- cu statu' la bloc ai dat-o in bara rau de tot, cred, pentru ca sunt convins ca multi din clasa aia mijlocie aproape inexistenta stau totusi la bloc (ca sa nu zic ca se construiesc blocuri de locuinte (inalte, de lux) acum;
--- Ce-ai, mă, cu Romania si Bulgaria ca destinatii de vacanta? Si nemtii vin aici!!!
--- Cu timpul liber ai dreptate, numai ratatii si bogatii au timp liber. Sau cativa norocosi carora le merge afacerea ca unsa si fara sa fie ei acolo 24 din 24. proud.gif
2. Si de una si de alta!!! Duhhhh!
3. Mdea... Si asta! Si ca sa gasesc solutii!

QUOTE(Acynonix @ Jun 22 2006, 07:09) *
Oarecarele a cam scăpătat. De la 1,94 m a scăzut la 1,80. Și-a dezmembrat Volvo și i-a rămas de-o Dacie goLogan. Pianista nu mai înghite. Brândușa nici atât... Life sucks. Don’t chew on it.

Nu sunt oarecareleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! rant.gif Ma exasperati! wallbash.gif Terminati dracului odata cu asta! bash.gif

Acynonix
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 22 2006, 07:59) *
1. Mda, clasa medie strict din punct de vedere economic zici tu. Pai Romania nu prea are asa ceva, daca ma intrebi pe mine. Avem (aproape) numai saraci si bogati.
--- Dacie am pentru ca vreau eu si sunt nationalist;
Nu sunt oarecareleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! rant.gif Ma exasperati! wallbash.gif Terminati dracului odata cu asta! bash.gif

Patroane, ia-ți mașină de mașină - Honda Accord modelul cu V6!

Edit: și mai treci pe la firma aia, că de când butonezi p-aici ți-or fi venit controalele după șpagă!
ionescu_xoy
QUOTE(Acynonix @ Jun 22 2006, 08:04) *
Patroane, ia-ți mașină de mașină - Honda Accord modelul cu V6!

Edit: și mai treci pe la firma aia, că de când butonezi p-aici ți-or fi venit controalele după șpagă!

Ea are Fiat Punto Diesel Multijet, cand iesim impreuna mergem numai cu aia. Daca imi pica un munte de bani fara munca, singura masina la care upgradez este Porsche, nu ma intereseaza altceva. Ori sar de la opinca la vladica, ori nimic.
Andrei Andrei
Ai probleme cu erectia? naughty.gif
ionescu_xoy
QUOTE(AlexIP @ Jun 21 2006, 15:41) *
Ia stai putin, tu esti joined ieri si il stii pe oarecarele. laugh.gif

P.S. Ce mai face pianista? naughty.gif

QUOTE(Bitch_in_Red @ Jun 21 2006, 15:58) *
un oarecare:
- she's a Biatch;
- te "traduce" ... si daca n-o face acum o s-o faca in viitor;
- move on!

QUOTE(Andreas1 @ Jun 21 2006, 16:38) *
patrician a descoperit clonele lu' none...mufa a dezvaluit adevarata identitate a lu' ionescu_xoy...avem adevarati detectivi pe forum...clapping.gif

ontopic: de unde stii ca nu ai facut-o sa devina asa???

NU SUNT UN_OARECARE!
S-ar parea ca il vedeti pe un_oarecare peste tot: aici credeati ca este "bogdan_el".
Pana la urma de ce e asa de important pentru voi ala?!
Aprilia
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 22 2006, 08:13) *
Ea are Fiat Punto Diesel Multijet, cand iesim impreuna mergem numai cu aia. Daca imi pica un munte de bani fara munca, singura masina la care upgradez este Porsche, nu ma intereseaza altceva. Ori sar de la opinca la vladica, ori nimic.

1.Si de ce nu iesiti cu super masina ta? S-o simti fata mai bine in masini straine? Uite un motiv in plus sa te lase.
2.Nu te mai lamenta atit ca nu esti un_oarecare, faptul ca te lamentezi e al doilea motiv in plus sa te lase.
3.Apropos, casa aia de 70 mp e a ta sau a ei (ca avind in vedere suprafata crezui ca e bloc, sa ma iertati boieri dumneavoastra)?

ionescu_xoy
QUOTE(Aprilia @ Jun 24 2006, 22:29) *
1.Si de ce nu iesiti cu super masina ta? S-o simti fata mai bine in masini straine? Uite un motiv in plus sa te lase.
2.Nu te mai lamenta atit ca nu esti un_oarecare, faptul ca te lamentezi e al doilea motiv in plus sa te lase.
3.Apropos, casa aia de 70 mp e a ta sau a ei (ca avind in vedere suprafata crezui ca e bloc, sa ma iertati boieri dumneavoastra)?

Feelingu' cand conduc benzinara mea modificata e incomparabil mai placut comparativ cu dieselul; asta ca sa nu zic ca nu-mi place izolarea aia fonica tampita a Fiatului care iti infunda urechile pe drumuri mai proaste. Prefer Dacia de departe. Insa ea nu poate conduce deloc masina mea, e obisnuita cu servodirectia. Iar masina ei consuma cam 5 litri la suta la drum intins si se cunoaste economia. A mea consuma dublu.
Elena2k
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 24 2006, 21:42) *
Feelingu' cand conduc benzinara mea modificata e incomparabil mai placut comparativ cu dieselul; asta ca sa nu zic ca nu-mi place izolarea aia fonica tampita a Fiatului care iti infunda urechile pe drumuri mai proaste. Prefer Dacia de departe. Insa ea nu poate conduce deloc masina mea, e obisnuita cu servodirectia. Iar masina ei consuma cam 5 litri la suta la drum intins si se cunoaste economia. A mea consuma dublu.

Esti penibil laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ionescu_xoy

QUOTE(Elena2k @ Jun 24 2006, 22:48) *
Esti penibil laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Femeile nu pot intelege pasiunea barbatilor pentru motoare... O masina MODIFICATA nu mai are decat prea putine in comun cu cea originala. Sunt oameni (in Romania) care si-au cumparat o masina cu 500 Euro (cinci sute) si modificarea (tunningul) i-a costat... 30.000 (treizeci de mii) de Euro. Si nu au servodirectie sau ABS in aia 30.000 Euro!!!
Oricum, topicul era despre altceva. Iar deviem si ne scoate Mufă mufa tututor...
Femeia asta (a mea) nu pricepe ca banii nu ajuta la nimic daca nu-i cheltuiesti... Si nici nu merita sa muncesti sa faci bani in plus daca succesul e undeva prea departe in viitor.
Mie mi-au venit toate chestiile bune in viata (in mod) nemuncit. De fiecare data cand am trudit din greu la ceva, succesul s-a lasat asteptat iar cand a venit, a venit partial.
E o chestie tampita aia cu " te bucuri cel mai mult cand obtii ceva prin propriile merite". Eu ma bucur cel mai mult cand imi vine ceva GRATIS.
De ce sa nu traim clipa si doar sa asteptam/pandim succesul?! Parerea mea e ca romanii au inceput sa munceasca prea mult si sa gandeasca (cum sa prinda o oportunitate (de imbogatire in mod legal) care apare intotdeauna si fara munca) prea putin.
angajatul
Hmmm....te-ai gandit ca poate ea se vedea la 30 de ani mai sus decat cu "o dacie modificata" si un prieten care nu vrea sa isi mareasca firma ca sa nu piarda beneficiile timpului liber??
E draguta teoria asta a ta cu impartitul timpului dar nu tine in romania.....aici mai trebuie sa te gandesti si in perspectiva.
Daca aveai 20 de ani si ziceai asa ceva mai ca te intelegeam....dar asa...neahh
Te mai si lauzi ca ai obtinut multe lucruri fara sa muncesti......pai daca e asa pana la urma ce ai obtinut tu?ca nici nu esti "foarte avansat".
Degeaba ai cerut in primul post sa nu iti raspunda cei de 22-25 de ani pentru ca se pare ca acolo te incadrezi ca si varsta mentala.....
In primele post-uri pareai chiar "distrus" de indiferenta ei dar vad ca in ultimele post-uri iese cate ceva la iveala....."Ajunge chiar pana la 1500-2000 Euro.Trebuie sa fiu nebun sa-i dau vant direct, fara sa incerc sa epuizez toate mijloacele posibile de solutionare a crizei."....pai asta e iubire clara....aici se vede latura ta romantica....cea interesata de cum adoarme ea la filme etc death.gif .....

ca sa nu mai vorbim de semnatura.....
Ion_de_la_Raion
ionescule, nu pui si tu o poza cu "femeia frumoasa, cu ochi albastri limpezi si corp frumos" ?
angajatul
pai auzi ca nu mai e asa frumoasa.....ca munca a transformat-o in rau smile.gif)
Aprilia
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 24 2006, 23:07) *
Femeile nu pot intelege pasiunea barbatilor pentru motoare... O masina MODIFICATA nu mai are decat prea putine in comun cu cea originala. Sunt oameni (in Romania) care si-au cumparat o masina cu 500 Euro (cinci sute) si modificarea (tunningul) i-a costat... 30.000 (treizeci de mii) de Euro. Si nu au servodirectie sau ABS in aia 30.000 Euro!!!
Oricum, topicul era despre altceva. Iar deviem si ne scoate Mufă mufa tututor...
Femeia asta (a mea) nu pricepe ca banii nu ajuta la nimic daca nu-i cheltuiesti... Si nici nu merita sa muncesti sa faci bani in plus daca succesul e undeva prea departe in viitor.
Mie mi-au venit toate chestiile bune in viata (in mod) nemuncit. De fiecare data cand am trudit din greu la ceva, succesul s-a lasat asteptat iar cand a venit, a venit partial.
E o chestie tampita aia cu " te bucuri cel mai mult cand obtii ceva prin propriile merite". Eu ma bucur cel mai mult cand imi vine ceva GRATIS.
De ce sa nu traim clipa si doar sa asteptam/pandim succesul?! Parerea mea e ca romanii au inceput sa munceasca prea mult si sa gandeasca (cum sa prinda o oportunitate (de imbogatire in mod legal) care apare intotdeauna si fara munca) prea putin.

death.gif
dpar
Uite aici o intrebare care ar trebui sa sparga buba:
In ce proportie ati contribuit la bunurile comune?
Asta pt cand ti-o reprosa ca n-o lasi tu sa "evolueze".
ionescu_xoy
QUOTE(dpar @ Jun 25 2006, 10:23) *
Uite aici o intrebare care ar trebui sa sparga buba:
In ce proportie ati contribuit la bunurile comune?
Asta pt cand ti-o reprosa ca n-o lasi tu sa "evolueze".

Pai, sa vedem: inainte de Punto ala Multijet (de care nu sunt eu prea entuziasmat ca masina, cu exceptia servodirectiei pe care o poate avea si o Solenza de 4-5000 Euro), pe care si l-a luat acum cateva luni, si care oricum e luat in leasing (EU i-am dat avansul de 2000 Euro, ea zice ca mi-i da inapoi cat de curand ca nu vrea sa-mi fie datoare), nu ne distram decat cu ale mele: masina mea (petnru excursii), computerele mele (puse fata in fata in retea ca sa ne jucam unul contra celuilalt), proiectorul meu video (pentru cinema acasa cu sunet 5.1), mingile mele de baschet si de volei, rachetele mele de tenis, camera mea de luat vederi, aparatul meu de fotografiat... sleep.gif Poate pentru unii e prea putin dar alea mi le-am luat eu, prin meritele mele, asa iresponsabil, lenes si lipsit de viziunea viitorului cum sunt eu. Nu mi le-au luat parintii. Iar ea nu le avea.
Materium
QUOTE(Ayame @ Jun 21 2006, 08:32) *
Adevarul e cam greu sa gasesti o FEMEIE in ziua de azi si mai ales cind ai 30 de ani, asa si noi femeile de 30 j de ani, e cam greu sa mai gasesti un BARBAT..

Pai daca ii cauti prin Japan!

Las-o nene sa isi faca damblaua. Si la mine construieste mandra o vila pe la Agigea, asa ca dupa o zi de munca la cabinet se duce acolo sa supervizeze, desi i-am demonstrat clar ca nu are nici o tangenta cu munca in constructii. Rezulta ca am eu timp liber suficient sa il acopar cum vrea muschiul meu.
Ah la o adica o bag in masina si termin orice discutie din fasa spunand clar si raspicat TACI!
ionescu_xoy
QUOTE(Materium @ Jun 25 2006, 12:13) *
Ah la o adica o bag in masina si termin orice discutie din fasa spunand clar si raspicat TACI!

Pai asa faceam si eu! laugh.gif Numai ca, de cand are masina (mare greseala am facut ca i-am dat bani de avans ca altfel nu si-o putea permite), mi-e frica s-o stresez (cand conduce) de frica sa nu ma bage intr-un copac. Si asa ia toate gropile existente in sosea, nu rateaza cam nici una. Deja au aparut niste vibratii cam ciudate in masina... Si am auzit eu ca airbag-urile nu se deschid nici macar la Mercedes in 100% din cazuri. Sincer, daca nu as sti ca pierd din imaginea de mascul feroce, mai ca mi-as pune o casca de motociclist in cap si as sta in spate cu centura pusa si inconjurat de perne, la cum conduce...
Materium
O bagi in masina ta si gata! Ce daca o sa te costa drumul dublu, chestia e ca o sa te poti distra, asa ca se merita banul. Eu asa fac. Daca trebuie sa merg cu ea pe la toate prietenele ei care au nascut si ea trebuie sa mearga cu mine cand vreau sa ma relaxez. Tu cred ca iti complici singur viata.
ionescu_xoy
QUOTE(Materium @ Jun 25 2006, 15:17) *
O bagi in masina ta si gata! Ce daca o sa te costa drumul dublu, chestia e ca o sa te poti distra, asa ca se merita banul. Eu asa fac. Daca trebuie sa merg cu ea pe la toate prietenele ei care au nascut si ea trebuie sa mearga cu mine cand vreau sa ma relaxez. Tu cred ca iti complici singur viata.

Nu mai vrea sa se urce in Dacie de cand si-a luat Fiat, scarba! Zice: "da' ce,-s nebuna sa platesc 600 Euro pe an CASCO si 200 Euro pe luna rata si sa merg cu DACIA? "
Daca nu ar conduce atat de prost, m-as bucura sa pot admira peisajul si sa stau in dreapta fara sa fac nimic. Si nici nu ma lasa sa-i conduc masina decat cand mergem pe drumuri inguste si foarte circulate, ca sa nu stam o mie de ani in spatele unui camion care merge cu saizeci la ora (ii e prea frica sa se bage in depasiri cu motorul turat in viteza a treia si e pur si simplu incapabila sa schimbe treapta de viteza in timpul asta).
seerkan
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 25 2006, 16:35) *
Nu mai vrea sa se urce in Dacie de cand si-a luat Fiat, scarba! Zice: "da' ce,-s nebuna sa platesc 600 Euro pe an CASCO si 200 Euro pe luna rata si sa merg cu DACIA? "

Schimba masina naughty.gif
me_and_myself
Are si parti bune "scarba"? Ca proaste ( in viziunea ta),cacalau.
Ah,la "parti bune" nu intra ca-i un accesoriu de bun gust (singura "calitate" pe care ai mentionat-o).
angajatul
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 25 2006, 12:38) *
Pai asa faceam si eu! laugh.gif Numai ca, de cand are masina (mare greseala am facut ca i-am dat bani de avans ca altfel nu si-o putea permite),

pai daca nu avea 2000 bani de avans de unde are bani sa ridice casa de n etaje cu garaj etc??
bubalus
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 25 2006, 12:11) *
EU i-am dat avansul de 2000 Euro, ea zice ca mi-i da inapoi cat de curand ca nu vrea sa-mi fie datoare)

f dragut topicul asta...

din fraza de mai sus...si multe altele...eu nu pot sa trag decat o singura concluzie:
esti acea persoana pe care ea se bazeaza in a reusi in viata...si care va deveni (dupa ce ea reuseste ce si-a propus) viitorul domn EX.

incearca totusi sa gasesti pe cineva, sau sa ii acorzi mult mai putina atentie. fii mai indiferent. las-o pe ea sa vina la tine... daca simte ca te va pierde (si tine la tine) va incerca probabil sa mai schimbe ceva...

oricum...nu te lua dupa SINGURA faza in care i-ai zis ca pleci si ea ti-a sarit de gat...inca nu isi permite sa te piarda. acum nu are timp sa caute al'ceva...tu esti persoana care ii ofera stabilitate, si acea doza saptamanala (cand o manaca acolo jos) necesara oricui. dar situatia se va schimba...si nu spre binele tau.
yallil
Suntem impreuna de vreo... cred ca sunt aproape noua ani.

"boala lunga, moarte sigura" din proprie experienta iti spun
ia-ti inima in dinti si transaza problema
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.