Femei obsedate de bani/cariera etc.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

ionescu_xoy

QUOTE(Acynonix @ Jun 21 2006, 11:35) *
Nu luati de bun chiar TOT ce scriu! Mai si inventez ca sa par interesant iar uneori sunt de-a dreptul ironic.
Alteori scriu tampenii doar sa vad ce-mi replicati ori ca sa n-adorm. (Dar de cele mai multe ori sunt serios.) Barbat/heterosexual/alb/succes moderat la sexul frumos/ochi caprui/brunet/1,80m/85kg/~3 decenii vechime/un pic de burta (nu multa)/ochelarist miop (in curs de rezolvare prin operatie cu laser)/patron IMM-ist in sectorul economic secundar/ceva ani de studii universitare/sportiv si sofer pasionat.
Na, v-am zis tot, ca n-am secrete!

--------------------------------------------------------------------------

Ai uitat să LE spui:
1. Marca și tipul mașinii;
2. Ultima balanță contabilă a firmei;
3. Ultimul extras de cont.

Restul, vorba unui trădător de pe SP, e magie.
Amendament: + pierdere de vreme în detalii absolut neinteresante.

1. Ba am zis si tipul masinii: Dacia-Super-Nova-Clima-usor-modificata-dar-netunata, intretinuta ca o regina.
2. E pe profit!
3. Asta ar fi, intr-adevar, un detaliu neinteresant.
-----
Daca dai multe detalii, lumea va sti sa gaseasca intre ele pe cele interesante. Ba chiar as zice ca ceea ce suna interesant pentru unii este total anost pentru altii (si viceversa). Nu esti de aceeasi parere??? TREBUIE sa fii!
-----
Crezi ca am spus prea multe? Incearca sa identifici un bucurestean dupa datele astea. Iti urez succes!
Acynonix
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 11:44) *
1. Ba am zis si tipul masinii: Dacia-Super-Nova-Clima-usor-modificata-dar-netunata, intretinuta ca o regina.
2. E pe profit!
3. Asta ar fi, intr-adevar, un detaliu neinteresant.
-----
Daca dai multe detalii, lumea va sti sa gaseasca intre ele pe cele interesante. Ba chiar as zice ca ceea ce suna interesant pentru unii este total anost pentru altii (si viceversa). Nu esti de aceeasi parere??? TREBUIE sa fii!
-----
Crezi ca am spus prea multe? Incearca sa identifici un bucurestean dupa datele astea. Iti urez succes!

SuperNova nu-i mașină, ai zis că ai mașină, neseriosule, hahaha.
4. Nr. de mobil și de mobile. I bet you score today!

ionescu_xoy
QUOTE(Acynonix @ Jun 21 2006, 11:50) *
SuperNova nu-i mașină, ai zis că ai mașină, neseriosule, hahaha.

Ca sa iti faci o idee cam ce tip de masina am, citeste "Trei camarazi" de Erich Maria Remarque si fa o analogie!
Si sa stii ca imi permit cel putin un Opel Astra (nou), daca as vrea sa arunc banii aiurea pe ceva care ma duce din A in B cu aceeasi viteza si cam acelasi confort (poate nu si siguranta). In opinia mea, singurele lucruri care nu trebuie sa lipseasca la o masina sunt aerul conditionat, un portbagaj incapator si un sofer atent. Iar de astea masina mea nu duce lipsa. Dacia Super Nova originala e de doi lei, recunosc, numai ca a mea nu prea mai are nimic in comun cu Dacia in ceea ce priveste consumabilele.
Edit:
I have a dream: sa merg cu o (Super) Nova cu (mult) peste 200km/h si sa aud comentariile celor din BMW-urile depasite; pentru ca, pana acum, pe A2 aproape numai BMW-uri m-au depasit cand mie imi arata pe vitezometru 180+. dry.gif
rolo
Faptul ca freci menta singur toata ziua are si aspecte pozitive. De pilda, ai fi putut tu sa postezi 32 de posturi intr-o singura zi daca erai cu ea?
ionescu_xoy
QUOTE(rolo @ Jun 21 2006, 12:08) *
Faptul ca freci menta singur toata ziua are si aspecte pozitive. De pilda, ai fi putut tu sa postezi 32 de posturi intr-o singura zi daca erai cu ea?

Puteam sa postez si o mie. 90% din afacere mi-o pot conduce numai prin intermediul mijloacelor moderne de comunicatie. Si am d-astea sa ma spal cu ele pe cap. In plus, tastez foarte repede, daca vreau. Folosesc PC din '90.
Acynonix
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 12:04) *
Ca sa iti faci o idee cam ce tip de masina am, citeste "Trei camarazi" de Erich Maria Remarque si fa o analogie!

Dacia Super Nova originala e de doi lei, recunosc, numai ca a mea nu prea mai are nimic in comun cu Dacia in ceea ce priveste consumabilele.

Îmi pare rău, dar am citit-o acum vreo 30 de ani și de atunci n-am mai întâlnit nicio analogie între Trabant și pace.

Consumabilele se găsesc între A și B. Trebuie doar să fii atent la carosabil.
rolo
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 12:13) *
Puteam sa postez si o mie. 90% din afacere mi-o pot conduce numai prin intermediul mijloacelor moderne de comunicatie. Si am d-astea sa ma spal cu ele pe cap. In plus, tastez foarte repede, daca vreau. Folosesc PC din '90.

Am intrebat daca puteai posta la mare greu daca era langa tine. Nu daca poti in general. Abilitatile tale te recomanda pentru un post de dactilografă. Dacă nu ai fi asa prolix.

ionescu_xoy
QUOTE(rolo @ Jun 21 2006, 12:19) *
Am intrebat daca puteai posta la mare greu daca era langa tine. Nu daca poti in general. Abilitatile tale te recomanda pentru un post de dactilografă. Dacă nu ai fi asa prolix.

"prolix"... M-ai spart! N-am folosit cuvantul asta niciodata, a trebuit sa caut in DEX sa-mi amintesc ce inseamna ( Care conține prea multe cuvinte de prisos; exprimat prea detaliat. ).
Oricum, parerea mea este ca subiectivitatea e la ea acasa cand faci afirmatii d-astea. Repet, ce poate parea interesant pentru unii este "prolix" pentru altii. Schimba canalu' daca nu-ti convine! wink.gif Eu cer aici sfaturi de la cei aflati in/trecuti prin/rezolvat situatii similare.
Andrei Andrei
ionescu_xoy incearca sa pui si o poza cu tine plus numarul de telefon. tongue.gif
ionescu_xoy

QUOTE(Andrei Andrei @ Jun 21 2006, 14:19) *
ionescu_xoy incearca sa pui si o poza cu tine plus numarul de telefon. tongue.gif

Nu, ca-s timid. In plus, poza v-ar ridica asteptari prea inalte. Ies mult mai bine in poze decat sunt in realitate. happy.gif
mufa
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 14:35) *
Nu, ca-s timid. In plus, poza v-ar ridica asteptari prea inalte. Ies mult mai bine in poze decat sunt in realitate. happy.gif

un_oarecare: te-ai întors printre noi? biggrin.gif
ionescu_xoy
QUOTE(mufă @ Jun 21 2006, 14:36) *
un_oarecare: te-ai întors printre noi? biggrin.gif

N-am doi metri! laugh.gif
Nu, nu-s el. Da' de unde pana unde? Seman? O sa cercetez!
Are ip la fel ca mine??? O fi din aceeasi retea...
Edit:
Greu sa fii original in ziua de azi. Cica originalitatea e un plagiat nedescoperit, asa se zice. In cate jdămii de useri aveti, or fi cativa gemeni in una-alta. closedeyes.gif
AlexIP
Ia stai putin, tu esti joined ieri si il stii pe oarecarele. laugh.gif

P.S. Ce mai face pianista? naughty.gif
Naga Queen
Prefer sa fiu obsedata de bani si de cariera decat de faptul ca ma va parasi candva pentru alta si eu as depinde de el...
De altfel mi s-a intamplat si ma gandesc cu groaza ce ar fi fost daca nu eram pe picioarele mele si as fi depins de el...brrr, nici nu vreau sa ma gandesc death.gif
Bitch_in_Red
un oarecare:
- she's a Biatch;
- te "traduce" ... si daca n-o face acum o s-o faca in viitor;
- move on!
Andreas1
patrician a descoperit clonele lu' none...mufa a dezvaluit adevarata identitate a lu' ionescu_xoy...avem adevarati detectivi pe forum...clapping.gif

ontopic: de unde stii ca nu ai facut-o sa devina asa???
raiiar
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 14:45) *
N-am doi metri! laugh.gif
Nu, nu-s el. Da' de unde pana unde? Seman? O sa cercetez!
Are ip la fel ca mine??? O fi din aceeasi retea...
Edit:
Greu sa fii original in ziua de azi. Cica originalitatea e un plagiat nedescoperit, asa se zice. In cate jdămii de useri aveti, or fi cativa gemeni in una-alta. closedeyes.gif

ma baiatule, alt-urile nu sunt bune la sanatate. smile.gif
none
poate ca prietena lui oarecarele s-a saturat sa inghita.

ionescule, incearca sa iei legatura cu toyomi pentru ca era trecuta pe lista.
sebulbus
prietene, ocheste un oras aproape de al tau, cu fete frumoase, inventeaza-ti o sucursala o ceva acolo si iesi la agatat.

aptitudinile ne-exersate se pierd, de ce sa pierzi vremea pana se termina casa? macar asa ai sa fii in forma pentru cand ti-o da papucii tipa.
Aprilia
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 07:34) *
Am o Dacie (modificata) in stare perfecta, cu aer conditionat, n-am Mercedes. Nu ma plang!
Am un proiector video pentru filmele pe DVD, nu ecran cu plasma. Mare chestie, sting lumina sau trag jaluzelele!
Ma duc in Romania si Bulgaria in vacanta, nu in Spania. Mi se rupe!
Stam doi in saptezeci de metri patrati in loc de doua sute. Ma doare-n fund!
N-am un viitor "sigur"! Si ce daca?!?! Poate maine castiga la Loto si a muncit degeaba! Sau poate imi (ii) cade o caramida in cap. Vor fi meritat sacrificiile???
Avem destule, standardul nostru de viata e decent. De ce nu se multumeste DEOCAMDATA cu atat?
Ai idee cat de frustrant poate fi atunci cand inchiriezi un film care iti place la nebunie si ea nu e in stare sa se uite pana la capat la el (ca adoarme), cand filmul ala era special ales sa demonstreze cat de rau e sa devii sclavul carierei?!

Ceea ce spui in primele rinduri arata ca tu te multumesti cu mult mai putin decit ea si nici macar nu te incadrezi in standardele clasei medii. Ba mai mult, tu esti multumit cu ascensiunea de pina acum si nu vrei sa urci mai sus, pe cind ea pare in plina ascensiune. Dupa tine decent inseamna Dacia, concediu in Romania sau Bulgaria si un apartament cu doua camere, pe ea ai intrebat-o ce inseamna, din punctul ei de vedere, decent?
Si, ca tot zici ca vrei sa te insori, unde o sa stati cu un copil, in 70 mp. Sa nu-mi zici ca unii nu au nici atit fiindca tu, patron, nu te poti compara cu ei.
Cit despre frustrarile legate de faptul ca nu poate sta treaza sa vada filmul cu tine, sint perfect de acord: asta e o frustrare majora, nu ca aia cind ai un proiect major in derulare si partenerul se plinge ca nu vezi filme cu el biggrin.gif !
Serios vorbind acum, cred ca in acest moment nu aveti prea multe in comun, oricit de compatibili ati fost la inceput; concluzia mea e ca nu aveti nici un viitor impreuna, desi ati petrecut 9 ani impreuna. Si mi se pare ca tu esti cel care se agata de ea, desi ea ti-a sarit de git cind ai zis ca o parasesti (ma bazez, intre altele, pe spaima ta ca e next to impossible sa gasesti o femeie cind ai 30 de ani)
ionescu_xoy
QUOTE(sebulbus @ Jun 21 2006, 18:07) *
prietene, ocheste un oras aproape de al tau, cu fete frumoase, inventeaza-ti o sucursala o ceva acolo si iesi la agatat.

aptitudinile ne-exersate se pierd, de ce sa pierzi vremea pana se termina casa? macar asa ai sa fii in forma pentru cand ti-o da papucii tipa.

De ce pierd vremea pana se termina casa? Pai sa vedem: bani am destui (pentru Romania) si acum si... vorba cuiva de-aici: nu voi plati rata la banca pentru locuinta si voi merge la Miami in vacanta daca reuseste sa termine cladirea aia (desi am auzit ca nu Miami e destinatie (ca e plin de fosile) ci California). ESTI NEBUN? cursing.gif Tu ai renunta cu una cu doua?
Mi-or ajunge mie 70 mp dar nu pas la 200 sau 400 cand voi avea plozi. Mai ales daca nu muncesc eu pentru ei. w00t.gif
Aptitudinile "ne-exersate" se pierd? Big deal, am auzit ca femeile de 30+ ani sunt mult mai usor de agatat decat cele de 20.

QUOTE(raiiar @ Jun 21 2006, 16:45) *
ma baiatule, alt-urile nu sunt bune la sanatate. smile.gif

Ce-nseamna "alt"?
Ayame
Big deal, am auzit ca femeile de 30+ ani sunt mult mai usor de agatat decat cele de 20.

aici te inseli, una de 30 j de ani vede mai usor defectele unui barbat decit una de 20.
pe o femeie de 20 de ani o intereseaza ca respectivul sa aiba Benz sa o plimbe, bani de dicosteci/baruri, mini vacante si atat...
una de 30 de ani analizeaza caracterul si descopera mult mai usor latura lui negativa, poate din cauza asta cele de 30 de ani se marita mai greu decit una de 20...
ionescu_xoy
QUOTE(Aprilia @ Jun 21 2006, 21:33) *
1 - Ceea ce spui in primele rinduri arata ca tu te multumesti cu mult mai putin decit ea si nici macar nu te incadrezi in standardele clasei medii.
[....]
2- Si mi se pare ca tu esti cel care se agata de ea, desi ea ti-a sarit de git cind ai zis ca o parasesti (ma bazez, intre altele, pe spaima ta ca e next to impossible sa gasesti o femeie cind ai 30 de ani)

1 - Băăăăă, nu stiu unde traiesti tu dar cine naiba esti sa insinuezi ca-s un ratat nici macar din clasa medie in conditiile in care... ăăăă... am proiector video, conduc o masina cu cauciucuri de sase milioane bucata si cu sistem de navigatie, la ultimul târg de carte am cheltuit cam douăzeci de milioane de lei (vechi) si toate astea intr-o tara in care 300 Euro pe luna e considerat un salariu foarte bun? Si mi-as mai dezvalui eu si o serie de alte calitati (exceptionale proud.gif )dar iarasi sar o duzina de Sherlock Holmși pe mine ca mai seman cu nu stiu care de pe forum, asa ca ma abtin.
2 - E next to impossible (poate!) sa mai gasesc una de douazeci de ani cu care sa retraiesc clipele minunate caracteristice varstei de 20+ ani, nu sa-mi gasesc una de 30. D-alea de 30 se gasesc garla peste tot... Si normal ca "ma agat", tu stii cat costa metrul patrat de constructie de lux in Bucuresti, cu loc de parcare indoors inclus? MULT! Ajunge chiar pana la 1500-2000 Euro.Trebuie sa fiu nebun sa-i dau vant direct, fara sa incerc sa epuizez toate mijloacele posibile de solutionare a crizei.
ionescu_xoy
QUOTE(Ayame @ Jun 22 2006, 05:43) *
aici te inseli, una de 30 j de ani vede mai usor defectele unui barbat decit una de 20.
pe o femeie de 20 de ani o intereseaza ca respectivul sa aiba Benz sa o plimbe, bani de dicosteci/baruri, mini vacante si atat...
una de 30 de ani analizeaza caracterul si descopera mult mai usor latura lui negativa, poate din cauza asta cele de 30 de ani se marita mai greu decit una de 20...

Aici nu vad decat avantaje. Mie mi-e frica ca nu pot agata d-alea de 20 tocmai pentru ca (ele) nu sunt in stare sa vada calitatile care conteaza intr-un barbat. Oricum, minusurile mele sunt la capitolele forte ale lui Irinel, nu la ale lui... ăăăăă... Patapievici. cool.gif (adica n-am Benz sau Jaguar si bani de haine Dolce&Gabbana dar pot fi o companie foarte placuta pentru orice femeie (stilata)).
Acynonix
QUOTE(none @ Jun 21 2006, 16:53) *
poate ca prietena lui oarecarele s-a saturat sa inghita.
ionescule, incearca sa iei legatura cu toyomi pentru ca era trecuta pe lista.

Oarecarele a cam scăpătat. De la 1,94 m a scăzut la 1,80. Și-a dezmembrat Volvo și i-a rămas de-o Dacie goLogan. Pianista nu mai înghite. Brândușa nici atât... Life sucks. Don’t chew on it.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.