Nu luati de bun chiar TOT ce scriu! Mai si inventez ca sa par interesant iar uneori sunt de-a dreptul ironic.
Alteori scriu tampenii doar sa vad ce-mi replicati ori ca sa n-adorm. (Dar de cele mai multe ori sunt serios.) Barbat/heterosexual/alb/succes moderat la sexul frumos/ochi caprui/brunet/1,80m/85kg/~3 decenii vechime/un pic de burta (nu multa)/ochelarist miop (in curs de rezolvare prin operatie cu laser)/patron IMM-ist in sectorul economic secundar/ceva ani de studii universitare/sportiv si sofer pasionat.
Na, v-am zis tot, ca n-am secrete!
--------------------------------------------------------------------------
Ai uitat să LE spui:
1. Marca și tipul mașinii;
2. Ultima balanță contabilă a firmei;
3. Ultimul extras de cont.
Restul, vorba unui trădător de pe SP, e magie.
Amendament: + pierdere de vreme în detalii absolut neinteresante.
Alteori scriu tampenii doar sa vad ce-mi replicati ori ca sa n-adorm. (Dar de cele mai multe ori sunt serios.) Barbat/heterosexual/alb/succes moderat la sexul frumos/ochi caprui/brunet/1,80m/85kg/~3 decenii vechime/un pic de burta (nu multa)/ochelarist miop (in curs de rezolvare prin operatie cu laser)/patron IMM-ist in sectorul economic secundar/ceva ani de studii universitare/sportiv si sofer pasionat.
Na, v-am zis tot, ca n-am secrete!
--------------------------------------------------------------------------
Ai uitat să LE spui:
1. Marca și tipul mașinii;
2. Ultima balanță contabilă a firmei;
3. Ultimul extras de cont.
Restul, vorba unui trădător de pe SP, e magie.
Amendament: + pierdere de vreme în detalii absolut neinteresante.
1. Ba am zis si tipul masinii: Dacia-Super-Nova-Clima-usor-modificata-dar-netunata, intretinuta ca o regina.
2. E pe profit!
3. Asta ar fi, intr-adevar, un detaliu neinteresant.
-----
Daca dai multe detalii, lumea va sti sa gaseasca intre ele pe cele interesante. Ba chiar as zice ca ceea ce suna interesant pentru unii este total anost pentru altii (si viceversa). Nu esti de aceeasi parere??? TREBUIE sa fii!
-----
Crezi ca am spus prea multe? Incearca sa identifici un bucurestean dupa datele astea. Iti urez succes!