Femei obsedate de bani/cariera etc.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Dana_H

Scuze sa iti spun atat de brutal, dar am senzatia ca tu pentru ea intri la capitolul "nesiguranta/nerealizari". Iar daca i-ai mai tinut si teoria chibritului ars cu fizicul biggrin.gif poate se gandeste ca o s-o arunci si pe ea la cos atunci cand "fizicul" nu va mai corespunde. Ti-ar placea sa-ti tina si ea aceeasi teorie ca daca tu nu o sa mai corespunzi dpdv sexual va gasi altul? biggrin.gif

Posibilitati:

1) Ai o discutie SERIOASA cu ea (NU cu noi !) pe tema asta - respectiv balanta dintre profesie si viata personala.
2) Daca 1) nu da rezultate, cauti pe altcineva.
v3lsatis
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 02:31) *
HEEELP! S-a angajat undeva unde e platita bine dar nu-i ajunge. Si isi dubleaza venitul traducand (este si traducator autorizat) legal, semilegal si la negru. DUPA serviciu. SI IN WEEKEND! Cica e o situatie temporara (pana isi construieste o casa de vreo cinci etaje (din care va vinde trei etaje) - acum e in constructie casa aia). De cateva luni nu mai are timp de mine decat cateva ore pe saptamana. Eu, pe de alta parte, castig bine si am program flexibil de patron; cu alte cuvinte, muuult timp liber. Atat de mult incat innebunesc (din cauza de cat de mult stau singur).
CE POT FACE?
Sugestii! SERIOASE!
Ce poti face cand prietena nu mai apreciaza o viata buna si spurca totul (adica relatia) pe promisiunea uneia (vieti) excelente (adica vrea sa ajunga rentier, vanzand etajele alea)?
Rog pe cei intretinuti de parinti (si sub 22-25 ani) sa se abtina la a scrie aici (la misto)!
-----
Precizari suplimentare: s-au dus naibii sexul aproape zilnic si plimbarile aiurea cu automobilul in aproape fiecare weekend!

Eu cred ca prietena ta a uitat de tine si de viata impreuna cu tine iar acum este controlata total de puterea banilor si de dorinta de a investi.
Zicea cineva: gustu' banilor e dulce, te seduce, dar se duce, cand ultimu' leu e luat de vant revii violent pe pamant!
Daca ea incepe sa uite de tine si de ce a fost odata de ce sa nu faci si tu la fel, nu-ti place sa fii "molau" ?, nu ? (chiar daca o iubesti dintr'o suta de milioane de motive.)

ionescu_xoy
QUOTE(Courage @ Jun 21 2006, 08:58) *
[...] in plus ea vrea recunoastere pt ceea ce face, iar acest lucru nu cred ca va primi de la tine, care in acest moment e clar ca ii desconsideri efortul.

Nu ii desconsider efortul, cred doar ca face un efort care cere prea multe sacrificii, prea devreme.
Terenul ala al parintilor pe care vrea sa construiasca cladirea nu pleaca nicaieri. Ba chiar va deveni din ce in ce mai dorit (teren in Bucuresti). Cred ca s-a pripit incepand constructia asa devreme, fara sa stie sigur pe ce bani conteaza... E adevarat ca a obtinut deja promisiuni de finantare din partea viitorilor cumparatori de apartamente dar vrea ea neaparat sa construiasca "din fonduri proprii cat mai mult posibil", ca "sa pun eu conditiile, nu ei". Daca era dupa mine, ii puneam pe aia sa-si achite in avans apartamentele si terminam balciul. Problema e ca imi ascunde ceva, simt asta... Cred ca are niste calcule pe care nu vrea sa mi le spuna (cu spatiile obtinute). Poate vrea sa inchirieze, in loc sa vanda... habar n-am.

QUOTE(v3lsatis @ Jun 21 2006, 09:35) *
Eu cred ca prietena ta a uitat de tine si de viata impreuna cu tine iar acum este controlata total de puterea banilor si de dorinta de a investi.

Mdea... confusedsmiley.png "dorinta de a investi"...
Toti "prietenii" (si mai ales prietenele) nostri ii dau apa la moara: "Vai, ce fata desteapta si intreprinzatoare si harnica!". Suport are DE LA ALTII... ALTELE (, Courage)! Dar aia au parteneri de viata odihniti, cu program de maxim opt-zece ore pe zi. Ce ipocriti!... Mi se face sila!

QUOTE(Dana_H @ Jun 21 2006, 09:32) *
Posibilitati:

1) Ai o discutie SERIOASA cu ea (NU cu noi !) pe tema asta - respectiv balanta dintre profesie si viata personala.
2) Daca 1) nu da rezultate, cauti pe altcineva.

Ea pretinde ca situatia e temporara si ca totul va fi la fel ca inainte dupa ce termina cladirea! Adica zice ca viata personala e cea mai importanta pentru ea si munceste acum doar ca sa o faca mai buna si mai sigura in viitor. huh.gif Dar situatia reala ar fi ca ( prietena mea = Guvernul Romaniei) si (cladirea ei = autostrazile patriei). Comparatia e perfecta din multe puncte de vedere.
Andrei Andrei
Daca tot ai timp incearca sa-ti gasesti o fata care sa-ti satisfaca din poftele trupesti si mergi cu ea in paralel. In acest fel ai beneficii duble. tongue.gif
Ki-Lin
QUOTE(landscape10 @ Jun 21 2006, 08:21) *
Ai dreptate. Dupa o anumita varsta nu mai gasim. Am aproximativ aceeasi varsta cu tine. [...]

Refreshing să-ți începi ziua cu o cugetare din asta profundă.

NO ofence, landscape [& maybe inițiatorul too], dar o persoană ce face o asemenea afirmație plangăcioasă cel mai probabil nu găsește LA NICI O VÂRSTĂ! lol.

Eu unul m-am căsătorit la 32 de ani și dacă mai așteptam vreo 3-4 ani nu era nici o pagubă.
Păi 'săracu' Dan Chișu de-ar citi cele scrise de tine cred că s-ar crăcăna de râs... Îl știi pe Dan Chișu, nu-i așa? 'cel mai râvnit burlac din românia'. Ai idee ce vârstă are?

ON TOPIC: dacă ai încercat să pui piciorul în prag și ai avut rezultat imediat [+ 'recompensa', miamm-miamm smile.gif ], e clar că problema nr. 1 vine de la tine: EȘTI SLAB!

de-mi mai ții minte postul anterior, cred că o reconsiderare e necesară: te încadrezi în punctul [a] de acolo și e posibil, cu timpul, să te resemnezi și să duci totuși o viață de familie fericită. gud lac.

le: Dana, Ayame - habar n'aveți cât de departe de realitate sunteți.
Ayame
E adevarat ca febra banului e un drog pentru multi dar nu cred ca e cazul ei, si exact cum ti-am spus eu, munceste acum ca sa aiba un viitor sigur si "lejer"..
Decit una puturoasa care sa se trezesca la 12 dupa amiaza si pina isi bea cafeaua se fac 15 pm, mai bine una ca prietena ta. Eu daca as fi barbat n-as lasa-o...
ionescu_xoy
QUOTE(Andrei Andrei @ Jun 21 2006, 09:54) *
Daca tot ai timp incearca sa-ti gasesti o fata care sa-ti satisfaca din poftele trupesti si mergi cu ea in paralel. In acest fel ai beneficii duble. tongue.gif

Sunt prea... fraier pentru asa ceva. dry.gif N-am "sange" in mine pentru asta, cum ar zice minoritatea nationala conlocuitoare cu cea mai larga raspandire. Daca aveam ceva experienta, poate! Dar cred ca m-as trada imediat, nu prea stiu sa mint. Sunt berbec la fire, fac totul la lumina.
Pe deasupra, nu cred ca asta imi lipseste cel mai mult. Cel mai mult lipseste... viata de cuplu. La treizeci de ani, nu mai vrei oricum atata sex ca la douazeci. happy.gif
Edit:
Desi... parca... in conditiile date, o viata dubla n-ar strica. Sa fiu un fel de Tinu, cu nevasta ȘI amanta. Cu copii si de la una si de la alta. CHIAR, ala cred ca n-a dus niciodata lipsa de viata de cuplu! Dar n-am banii lui...

Andrei Andrei
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 08:00) *
Sunt prea... fraier pentru asa ceva. dry.gif N-am "sange" in mine pentru asta, cum ar zice minoritatea nationala conlocuitoare cu cea mai larga raspandire. Daca aveam ceva experienta, poate! Dar cred ca m-as trada imediat, nu prea stiu sa mint. Sunt berbec la fire, fac totul la lumina.
Pe deasupra, nu cred ca asta imi lipseste cel mai mult. Cel mai mult lipseste... viata de cuplu. La treizeci de ani, nu mai vrei oricum atata sex ca la douazeci. happy.gif

Eu am 28 si crede-ma cu una de 22 ani noua creste randamentul sexual. Cu una care munceste toata ziua si nu mai sta pentru al doilea, al treilea numar fiindca trebuie sa se odihneasca ca a doua zi are o zi grea ti se ia. Problema este ca gasesti in mare parte jartele, fripturiste si nu una de calitate cu care sa mergi in paralel. Cred ca daca o pui de control sa aleaga intre tine (casatorie cu tine) si casa va alege terminarea casei si gasirea unuia nou dupa. tongue.gif Ce te faci daca dupa ce termina casa i se urca figurile atat de mult incat o sa-ti dea un mare eject pentru un morcov tanar? Eu inca alerg dupa ele. Nu te lasa!
ionescu_xoy
QUOTE(Andrei Andrei @ Jun 21 2006, 10:18) *
Eu am 28 si crede-ma cu una de 22 ani noua creste randamentul sexual. Cu una care munceste toata ziua si nu mai sta pentru al doilea, al treilea numar fiindca trebuie sa se odihneasca ca a doua zi are o zi grea ti se ia. Problema este ca gasesti in mare parte jartele, fripturiste si nu una de calitate cu care sa mergi in paralel. Cred ca daca o pui de control sa aleaga intre tine (casatorie cu tine) si casa va alege terminarea casei si gasirea unuia nou dupa. tongue.gif Ce te faci daca dupa ce termina casa i se urca figurile atat de mult incat o sa-ti dea un mare eject pentru un morcov tanar? Eu inca alerg dupa ele. Nu te lasa!

28 ani... Ce vremuri fericite cand aveam si eu atata, inainte sa ma paleasca leuca...
Ce ma fac??? Paguba-n ciuperci! Daca imi da vant, inseamna ca nu m-a iubit. Si atunci pot sa trec mai departe fara regrete. Dar daca nu mai rezist si ii dau eu branci si pe urma aflu ca am gresit?! Daca dau din lac in put?!
Cele mai multe palme mi le-am dat cand am plecat eu primul. Cand am fost eu parasit a fost superOK dupa cateva zile de buimaceala.
Dana_H

@ Ki-Lin: am exprimat opinia mea personala. Nu ma consider detinatoarea adevarului absolut, ca altii. biggrin.gif
Ayame
Cele mai multe palme mi le-am dat cand am plecat eu primul. Cand am fost eu parasit a fost superOK dupa cateva zile de buimaceala.

uite unul care recunoaste, te felicit pentru asta.. peacefingers.gif
ionescu_xoy
QUOTE(Ayame @ Jun 21 2006, 10:32) *
uite unul care recunoaste, te felicit pentru asta.. peacefingers.gif

Nu sunt un caz relevant, sunt unul dintre putinii barbati normali de pe lumea asta care a avut parte in viata de numai patru femei (pana la varsta de treizeci de ani). newblush.gif
naughtydream01
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 10:37) *
Nu sunt un caz relevant, sunt unul dintre putinii barbati normali de pe lumea asta care a avut parte in viata de numai patru femei (pana la varsta de treizeci de ani). newblush.gif

Multe inainte!
ionescu_xoy
QUOTE(naughtydream01 @ Jun 21 2006, 10:38) *
Multe inainte!

Tu esti gagica sau mascul?! huh.gif Dupa avatar, esti tipa. dry.gif Dar asta e un indemn ca intre băeți. w00t.gif
Multzam, oricum! Dar intotdeauna am cautat calitatea, nu cantitatea. sleep.gif
naughtydream01
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 10:47) *
Tu esti gagica sau mascul?! huh.gif Dupa avatar, esti tipa. dry.gif Dar asta e un indemn ca intre băeți. w00t.gif
Multzam, oricum! Dar intotdeauna am cautat calitatea, nu cantitatea. sleep.gif

Sunt gagica cu coabipie de pe Sp. Incantata!
rolo
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 06:24) *
Afacerea e una exotica, de nisa. E secreta pentru ca, daca zic ce fac, sunt identificat imediat ca persoana si firma si nu-mi convine. smile.gif

Salon e®xotic cumva? Doar din curiozitate intreb.
ionescu_xoy
QUOTE(rolo @ Jun 21 2006, 10:53) *
Salon e®xotic cumva? Doar din curiozitate intreb.

Nu, esti departe. Ala e sectorul tertiar, oricum. In semnatura am precizat ca eu sunt in cel secundar.
Andrei Andrei
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 08:37) *

Atunci esti inadaptat "modernului" si ramai la relatia actuala! Parere personala: Ai mari sanse pentru ati lua un eject. sleep.gif
landscape10
QUOTE(Ki-Lin @ Jun 21 2006, 09:57) *
Refreshing să-ți începi ziua cu o cugetare din asta profundă.

NO ofence, landscape [& maybe inițiatorul too], dar o persoană ce face o asemenea afirmație plangăcioasă cel mai probabil nu găsește LA NICI O VÂRSTĂ! lol.

Ah, stai linistit, nu am astfel de probleme, cum bine ai intuit cugetarea mea era un pic mai profunda. biggrin.gif
Voiam sa spun ca majoritatea cuplurilor se formeaza pana la 30 de ani. Am vorbit statistic, si nicidecum nu am generalizat. Daca generalizam, ajungeam sa vorbim despre Irinel si Monica. smile.gif
Cat despre Dan Chisu e cu totul alta treaba fiind persoana publica. Ia apari si tu la TV in ipostaza lui Dan si iti vei tripla numarul de admiratoare. Si sunt sanse sa se intample asa si cu amicul ionescu_xoy, ca de altfel cu oricine de pe acest forum.
Plus ca TV-ul face bine la imagine. eu am cunoscut-o live pe Andreea Raicu. Mi-as fi dorit sa raman cu imaginea idilica de pe sticla. biggrin.gif
ionescu_xoy
QUOTE(Andrei Andrei @ Jun 21 2006, 10:58) *
Atunci esti inadaptat "modernului" [...]

Ai nimerit-o 100% aici. De multe ori m-am gandit ca m-am nascut intr-un secol gresit. smile.gif Si intr-o tara gresita. Mi-ar fi placut sa traiesc in Anglia... cred. Cea imperiala, nu cea de acum. Si cred ca nu mi-ar placea absolut deloc Olanda. Impresii...

QUOTE(landscape10 @ Jun 21 2006, 11:00) *
Plus ca TV-ul face bine la imagine. eu am cunoscut-o live pe Andreea Raicu. Mi-as fi dorit sa raman cu imaginea idilica de pe sticla. biggrin.gif

Cuplata cu un fotbalist (roman) profesionist si aveai o parere buna despre ea?! ohmy.gif Glumesti, desigur! w00t.gif
rolo
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 10:58) *
Nu, esti departe. Ala e sectorul tertiar, oricum. In semnatura am precizat ca eu sunt in cel secundar.

In semnatura spui: Nu luati de bun TOT ce scriu...

Deci ce sa inteleg?!
Ki-Lin
QUOTE(Dana_H @ Jun 21 2006, 10:27) *
@ Ki-Lin: am exprimat opinia mea personala. Nu ma consider detinatoarea adevarului absolut, ca altii. biggrin.gif

nu te consideri? atunci de unde știi de 'alții'? smile.gif
ori și afirmația de de mai sus a fost la fel de departe de realitate ca și precedenta [cea amintită de mine, în postul anterior]? coolspeak.gif

on topic: ionescule [bănui că nu ai citit precedentu meu post, a fost chiar-nainte 'să se dea pagina' smile.gif], de zici că o dată ai încercat [ai pus piciorul în prag] și ea a reacționat ATÂT DE pozitiv, atunci posibil e ca inconvenientele de care te plângi să-ți poată fi atribuite chiar ție: ești [prea] SLAB!

în general femeile - și cu atât mai mult una din tipologia ei - tânjesc să-și găsească "un stăpân", cărora să li se supună cvasi-total. Desigur, vorbesc despre supunerea manifestată la nivel de sub-conștient, nu de conștientul voluntar , unde lucrurile stau, de cele mai multe ori, exact pe dos smile.gif
ionescu_xoy
QUOTE(landscape10 @ Jun 21 2006, 11:00) *
Si sunt sanse sa se intample asa si cu amicul ionescu_xoy, ca de altfel cu oricine de pe acest forum.

Eu nu-s telegenic. Doar (cica) foarte fotogenic. In sensul de: "Uite ce bine a iesit asta in poze! Nici n-ai zice ca-i el!" (comentariul multor colege de-a lungul liceului si facultatii). smile.gif Si cica nu m-am schimbat (fizic) aproape deloc de atunci (comentariul acelorasi colege la intalnirea de zece ani de la terminarea liceului).

QUOTE(rolo @ Jun 21 2006, 11:08) *
In semnatura spui: Nu luati de bun TOT ce scriu...

Deci ce sa inteleg?!

Un atenian spune: "Toti atenienii sunt mincinosi!". Cum sunt atenienii? happy.gif
-----
Semnatura e 100% sincera! Poate cu precizarea ca ochii bat nitel in verde - desi tot caprui raman la baza. cool.gif
landscape10
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 21 2006, 11:07) *
Cuplata cu un fotbalist (roman) profesionist si aveai o parere buna despre ea?! ohmy.gif Glumesti, desigur! w00t.gif

Ma refeream la fizic evident. smile.gif
Acynonix
Nu luati de bun chiar TOT ce scriu! Mai si inventez ca sa par interesant iar uneori sunt de-a dreptul ironic.
Alteori scriu tampenii doar sa vad ce-mi replicati ori ca sa n-adorm. (Dar de cele mai multe ori sunt serios.) Barbat/heterosexual/alb/succes moderat la sexul frumos/ochi caprui/brunet/1,80m/85kg/~3 decenii vechime/un pic de burta (nu multa)/ochelarist miop (in curs de rezolvare prin operatie cu laser)/patron IMM-ist in sectorul economic secundar/ceva ani de studii universitare/sportiv si sofer pasionat.
Na, v-am zis tot, ca n-am secrete!

--------------------------------------------------------------------------

Ai uitat să LE spui:
1. Marca și tipul mașinii;
2. Ultima balanță contabilă a firmei;
3. Ultimul extras de cont.

Restul, vorba unui trădător de pe SP, e magie.
Amendament: + pierdere de vreme în detalii absolut neinteresante.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.