Sa fim securisti de omenie!

philo

Șubșemnatu șenator Voiculeșcu Dan (pentru prieteni, Felicș), poșeșor al unei averi conșiderabile, dar câștigate cinștit și capitalișt șpetindu-mă la ICE Dunărea, luând cu împrumut de la BRCE, conducând Creșcentul și înființând Grivco, Antena 1+Jurnalul lui Tucă, proteștez public împotriva neșimțirii, iecșcrocheriei și invidiei conșervatorilor Arhivelor Șecurității care mi-au vândut de 3 ori doșarul de colaborator pretinjând dă fieșcare dată că e ultimul iegzemplar și inducându-mă în ieroare.
Șolicit daune morale conșiderabile, pă motiv că dacă știam că mai au v'un egzemplar, nu ieram prost să cer alt certificat de la CNSAS.
Menționez că nu am turnat niciodată pă nimenea, că dosaru e un falș, o minciună, o plăsmuire și, pădeasupra, nu e nici adevărat. În pluș, falșul ie evident pentru că - știe toată lumea - n-aveam cum șă fac poliție politică pă vremea când nu iegzista decât miliție. Deci, falșul ie contemporan!
Și în încheiere, deși nu îmi ștă în caracter șă torn pă nimenea, vă rog șă vedeți că în CNSAS e un foșt colaborator al Șecurității, pă nume dă cod Dominic. (Da nu știți dă la mine).
Cu reșpect pentru autoritatea judecătoreașcă,
Felicș
ăă, paron, Dan Voiculeșcu
fanariotul
Conservam Capitani De Vas Mitocani Betivi Demagogi care n-au avut nici o treaba cu Securitatea la Anvers. Si nici cand dadea raportul despre colegi in Institut. Si nici cand a fost secretar de stat, seful Inspectoratului Navigatiei Civile, pe vremea Odiosului wink.gif

Pacat de Radoi. Se strica in anturajul asta. tongue.gif
Click pentru a vizualiza atașamentul

philo
Iată pe cineva care se califică singur securist... clapping.gif

Bine măi fanariotule, acum ştiu de unde să te iau!...
fanariotul
Asa e "cumetre"; cand n-ai ce spune referitor la ceea ce-am scris, incepi cu atacurile la persoana. Nu-i o problema, iti raspund cu aceeasi moneda: Mintea ta, .... mea. wink.gif
Ki-Lin
ma uit la fața zâmbitoare a Voiculescului și-mi dau seama că, deși nu obișnuiesc să rețin astfel de amănunte, n-o să uit curând câteva expresii de pe fața lui Turcescu din emisiunea de aseară de pe Realitatea, în care invitat a fost felicsul. Exemplu: 'd-le Voiculescu, știați că firma Crescent era a Securității'. Răspuns senin: 'Nu'. 'Dar domnule Voiculescu, vă citez cin cartea dvs, de la pagina... ' a urmat citatul cu afirmatia in cauza, facută chiar de autor - lolool. Și multe multe altele...

cum draq a facut un asemenea succes în afaceri un asemenea exemplar perfect al gândirii de lemn asta va fi o adevărată paradigmă pentru mine mulți ani de aici înainte...
philo
Fâss... ce atac la persoană visezi stimabile? N-am abilitarea să-ţi răspund eu, adresează-te CNSAS dacă ai problemele alea...

Dar faptul că te declari conservator al unor dosare secu te face suspect...
Pollux
asa, si? huh.gif
va asteptati sa pateasca ceva? uhuh.gif
va fi un scandal de presa cateva saptamani, eventual isi va da demisia din parlament si apoi toate lumea uita.
omul isi vede de "bijnițuri" iar noi ne vedem de ale noastre... death.gif

fanariotul
QUOTE(philo @ Jun 20 2006, 18:35) *
Fâss... ce atac la persoană visezi stimabile? N-am abilitarea să-ți răspund eu, adresează-te CNSAS dacă ai problemele alea...

Dar faptul că te declari conservator al unor dosare secu te face suspect...

Vezi mesajul nr.4. Nu s-a schimbat nimic si n-o sa se schimbe nimic in ceea ce te priveste; Mintea ta, .... mea. tongue.gif
philo
Ceva, tot o să păţească... Au căzut în dizgraţia publicului persoane mai populare decât el (vezi cazul Quintus), dară-mi-te antipaticul ăsta. Pe el n-o să-l mai voteze nici nevastă-sa...

În plus, vreau să mă mai amuz văzând ce spume la gură mai face limbricul ăla de Mircea Badea, care şi-a tot tămâiat patronul zilele ăstea...
fanariotul

Ala macar e haios in comparatie cu Traian Ungureanu care doar linge. Si linge. Non stop. tongue.gif
philo
Păi sigur că linge, că doar prietenul tău e patronul BBC-ului...
sarac.lipit
QUOTE(Ki-Lin @ Jun 20 2006, 18:34) *
cum draq a facut un asemenea succes în afaceri un asemenea exemplar perfect al gândirii de lemn asta va fi o adevărată paradigmă pentru mine mulți ani de aici înainte...

Hmmm, curios...că nu te-ai prins... De când s-a dat la TV revoluțiunea! Și vei fi 'paradigmat' veșnic...
Batem ca surdu-n dobă, papagal, șmenar,tupeist, și ajungi în vârful piramidei. Behăiești o perioadă, 'o pui' te dai la fund și trăiești fericit. Iaca ideea...(all rights reserved... C în cerculeț). Sus Sărăcia!!!!
kastrator
QUOTE(Ki-Lin @ Jun 20 2006, 18:34) *

nu orice fraier putea ajunge securist, erau numa unu si unu.
philo
QUOTE(kastrator @ Jun 21 2006, 01:33) *
nu orice fraier putea ajunge securist, erau numa unu si unu.

Adevărat, nu orice fraier... Pentru a fi securist trebuia să fii un anume gen de fraier. Adică unul dispus s-o vândă și pe mă-sa pentru un post de aparatcik...
fanariotul
QUOTE(philo @ Jun 20 2006, 18:52) *
Păi sigur că linge, că doar prietenul tău e patronul BBC-ului...

Nu ma refeream la astia ca tine care se bucura la lins. wink.gif

Citeste, ca sa stii cu cine te asemeni. Pentru amandoi am un sul de hartie igienica. coolspeak.gif

"Avem in fata doua solutii: ori viata pe mosia oligarhiei - cu ce mai pica de la chefuri si ce se mai da la televizor -, ori viata pe mina lui Basescu - cu increderea ca acest om nu e o gluma ci singura propunere realista a istoriei recente." p e n i b i l
http://www.hotnews.ro/articol_44212-Basesc...n-Ungureanu.htm
kastrator
QUOTE(philo @ Jun 21 2006, 08:27) *
Adevărat, nu orice fraier... Pentru a fi securist trebuia să fii un anume gen de fraier. Adică unul dispus s-o vândă și pe mă-sa pentru un post de aparatcik...

chestia cu ma-sa e o diversiune tot de-a lor, tu nu vezi ca sunt peste tot si acum?...
djl
Voiculescu culege roadele fapleor sale!
kastrator
QUOTE(djl @ Jun 22 2006, 00:26) *
Voiculescu culege roadele fapleor sale!

ce vrei sa zici? omul are o caruta de bani, televiziuni, un partid etc.
as vrea sa culeg si io asemenea rod!
djl
Dar cu dosarul de la Securitate cum e? naughty.gif
cartman_sp99
Pai cum de a aparut deodata dosarul domnului Voiculescu ? Si cum s-a demonstrat deodata ca acest "distins" domn a fost turnator al Securitatii pe probleme "economice" ? Nu cumva pentru acest cinstit antreprenor si propietar al unui trust mass-media urma sa ajunga vice-premier ?
Voi credeti ca s-a dat degeaba batalia aia de acum cateva luni de la CNSAS ?? Cine controleaza arhivele alea are puterea sa distruga orice om politic din Romania de la ora actuala !
Toata lumea stie cine a tras sforile pentru a impiedica "solutia imorala" sa ajunga la cel mai inalt nivel !
aurel.ion
E clar faptul ca Basescu l-a lucrat, dar modul cu domnul Felics a reactionat, demonstreaza fara doar si poate ca este o lichea de cea mai joasa speta.
philo
QUOTE(fanariotul @ Jun 21 2006, 19:06) *
Nu ma refeream la astia ca tine care se bucura la lins. wink.gif

Citeste, ca sa stii cu cine te asemeni. Pentru amandoi am un sul de hartie igienica. coolspeak.gif

"Avem in fata doua solutii: ori viata pe mosia oligarhiei - cu ce mai pica de la chefuri si ce se mai da la televizor -, ori viata pe mina lui Basescu - cu increderea ca acest om nu e o gluma ci singura propunere realista a istoriei recente." p e n i b i l
http://www.hotnews.ro/articol_44212-Basesc...n-Ungureanu.htm

Chiar nu vezi că ești offtopic?... Chiar nu vede nimeni?
fanariotul
QUOTE(philo @ Jun 22 2006, 09:44) *
Chiar nu vezi că ești offtopic?... Chiar nu vede nimeni?

Este un thread prea "popular", si nu ma pot abtine. wink.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.