Lucruri necesare in camping
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

easy_rider

nu am omorat pana acum decat gandaci de bucatarie.si pe aia ii omor cu greu si cu scarba.daca m as muta la tara, si nu ar avea cine sa imi taie o gaina, as muri vegetarian.doar ca eu caut un anume design si nu gasesc.de aia.
blondu1988
a fost cineva la vidra ... se poate amplasa undeva un cort si se poate dormi in el ... cum e vremea p'acolo?
(pe timp de vara ma refer bineinteles)
puteti da add la id'ul yo_blondu_the_best si sa'mi dati si mie mai multe detalii va rog.

LunaCrystal
Vremea friguroasa, e zona de munte. Iar loc de campare ... iti poti face, dar numai daca ai cort de iarna si saci de dormit de iarna, ca e zapada si frig serios. Daca vrei cu cortu si nu ai cele spuse mai asteapta sa vina vara.
mitica68
QUOTE (vata_pa_batz @ May 25 2007, 13:49) *
Nu uitati sa luati: caramizi, saci cu ciment, lopeti, galeti...si betoniera. O casa este mai trainica decit un cort w00t.gif

Tine super, am fo 5 zile si nu am reusit sa o golesc, dimineata cafea, supe , maruntisuri. Sunt bune.
easy_rider
ce tine super?
kos_funny
Sunt proaspat rulotist si as dori sa adun cat mai multe informatii despre locuri retrase si pitoresti din Romania unde as putea sa campez!

conditii:
-sa fie apa in apropiere
-sa aiba drum bun de acces in apropiere
-sa nu fie aglomerat, mai ales sa nu fie poluat cu manele si gunoaie (si la propriu si la figurat)
-SA FIE DE NEUITAT biggrin.gif
cris2d2
Puteti sa-mi recomandati un cort pe care il pot cumpara in Romania, pentru 3-4 persoane, care sa reziste foarte bine la ploaie si vant? Ca si limita de pret, maxim 300 lei.

lori_2001
CITAT (cris2d2 @ 10th June 2009, 19:12) *
Puteti sa-mi recomandati un cort pe care il pot cumpara in Romania, pentru 3-4 persoane, care sa reziste foarte bine la ploaie si vant? Ca si limita de pret, maxim 300 lei.

Am folosit si folosesc un cort numit "Oana", pentru 4 persoane, suficient de inalt si de mare, fara probleme privind ploaia si vantul. Se pune relativ usor, dar trebuie cam 2 persoane pentru montaj.
Cand suntem f grabiti , nu mai punem folia exterioara, si atunci se strange rapid.
Se gaseste in supermarket, sau alte locatii, si ca pret te incadrezi.
mutulica_41
CITAT (kos_funny @ 18th April 2009, 12:37) *
Sunt proaspat rulotist si as dori sa adun cat mai multe informatii despre locuri retrase si pitoresti din Romania unde as putea sa campez!

conditii:
-sa fie apa in apropiere
-sa nu fie aglomerat, mai ales sa nu fie poluat cu manele si gunoaie (si la propriu si la figurat)

Pentru pretentiile tale cred ca tre sa studiezi topicul de vacante in strainatate...; esti vreo rasa superioara, sau esti de pe alta lume ???
mugurel64

CITAT (kos_funny @ 18th April 2009, 12:37) *

conditii:
-sa fie apa in apropiere

conditiile 2 si 3 nu pot fi indeplinite simultan in RO
geo13star2000
Prezervativele sunt foarte usoare si te scutesc de multe probleme- Eu cred ca trebuiesc adaugate la lista.
gabriel05
Brusc mi s-a facut un chef nebun sa plec cu cortul prin AUSTRIA.(cu masina, sotia si 2 copii).Am cautat locuri de campare- sunt o gramada... Intrucat nu era programata aceasta iesire, si nu am mai fost niciodata cu cortul, bugetul este limitat(trebuie sa imi cumpar si restul de obiecte pt camping pt. ca nu am nimic), am gasit intr-un pliant Selgros un cort de 4 persoane tip Iglu - MILFORD. Am cautat cu google nu am gasit nimic despre marca asta. Pret 95 ron, are si putina terasa. INTREBARI: 1. a auzit cineva de astfel de cort? 2. Sa ma bag sa il cumpar? Multumesc anticipat.
grobianu
Salut!
Iti dai seama ca la banii aia nu e cine stie ce cort! Dar ca tip (iglu) si ca marime (banuiesc ca e de 4 persoane!), pot sa-ti spun ca e bun pt familisti, doar pt. vara. Eu am unul tot tip iglu pe care am dat cca 450 (nemtesc, parca!) acum vreo 5 ani si sunt foarte multumit de el si in prezent. Adica nu s-a rupt desi a prins vanturi de munte destul de taricele!
Daca tot vrei la cort iti sugerez sa-ti ceva mai acatarii, pe care sa-l folosesti mai multi ani (ca pentru alea adevarate cu protectie termica si alte alea nu avem noi bani si nici nu se prea merita).
gabriel05
Cred ca o sa iti urmez sfatul. Multumesc
murtzunel
CITAT (gabriel05 @ 21st July 2009, 14:21) *
Brusc mi s-a facut un chef nebun sa plec cu cortul prin AUSTRIA.(cu masina, sotia si 2 copii).Am cautat locuri de campare- sunt o gramada... Intrucat nu era programata aceasta iesire, si nu am mai fost niciodata cu cortul, bugetul este limitat(trebuie sa imi cumpar si restul de obiecte pt camping pt. ca nu am nimic), am gasit intr-un pliant Selgros un cort de 4 persoane tip Iglu - MILFORD. Am cautat cu google nu am gasit nimic despre marca asta. Pret 95 ron, are si putina terasa. INTREBARI: 1. a auzit cineva de astfel de cort? 2. Sa ma bag sa il cumpar? Multumesc anticipat.

Ar fi indicat sa aiba macar o folie dubla si cusaturi vulcanizate ca sa ai o asigurare impotriva ploii. Cel mai bine e sa iei un cort din magazine outdoor de specialitate si nu din supermarket-uri, acestia din urma incearca sa aduca marfa cat mai ieftina in general ca sa faca rulaj mare, deci calitate slaba in general. Uite aici un cort care s-ar este bun pret / calitate: Trimm Eagle.
catalindows
Foloseste cineva asa ceva? Cam cat gaz se baga intr-o butelie de tipul asta?
dricsulescu
CITAT (catalindows @ 25th July 2009, 19:16) *
Foloseste cineva asa ceva? Cam cat gaz se baga intr-o butelie de tipul asta?

am folosit eu o chestie de genul cind eram student, in camera de camin. de incarcat nu am incarcat-o singur niciodata, dar ma duceam la o firma de incarcat butelii si mi-o incarca un nene pe un pret infirm. e destul de buna, te tine o groaza-chiar si o luna, in functie de cit gatesti. ai grija in schimb la vint, ca se poate stinge usor
daca mergi cu masina e ok, dar de carat in spate in rucsac chiar nu merita. pentru rucsac mai bine iei un primus, cu rezerve
catalindows
Nu vreau sa o incarcac singur, dar la un peco cu GPL sa stiu cat sa bag
dricsulescu
CITAT (catalindows @ 26th July 2009, 12:21) *
Nu vreau sa o incarcac singur, dar la un peco cu GPL sa stiu cat sa bag

incearca 2 l. chiar daca nu se umple, tot iti va ajunge sa gatesti o groaza
catalindows
Ok. Cam asa ma gandeam si eu. Multumesc pentru sugestie.
dricsulescu
CITAT (catalindows @ 27th July 2009, 21:57) *
Ok. Cam asa ma gandeam si eu. Multumesc pentru sugestie.

nu uita cind gatesti sa pui butelia undeva mai ferita de vint, la o vintoasa de aia brusca se stinge si apoi astepti sa faci ceaiul de ti se lungesc urechile..
spooky51

Acest Cavery Shed este dupa parerea mea un minim de confort necesar, pe veranda intinzi un izopren si poti sta la adapost pe vreme rea.
Ca saltea, se poate folosi cu succes una gonflabila din Carrefour, sau niste autogonflabile, duble ca pret, termoizolante, dar mai putin comode.
Sacii ar fi bine sa reziste la temperaturi sub 0 grade.
In rest, o masuta si 2 scaune confortabile, daca se poate din aluminiu si plastic.
Un aragaz mic pentru cafea ar fi bun, pentru ca de obicei prinde bine la prima ora, la trezire.
cris2d2
De cortul Trimm Eagle ce parere aveti?

Nr. persoane: 3-4
Cortul (folia) exterior: 100% polyester, 3000mm H2O
Cortul (folia) interior: permeable WR 100% polyester
Podeaua cortului: layered polyethylen
Bete: Durawrap diametru: 8.5mm - 9.5mm
Dimensiuni: (205 + 160) x 220 / 130
Greutate: 5.2 kg
Dimensiuni (impachetat): 19x19x49 cm
jjy
CITAT (cris2d2 @ 11th August 2009, 23:49) *
De cortul Trimm Eagle ce parere aveti?

Nr. persoane: 3-4
Cortul (folia) exterior: 100% polyester, 3000mm H2O
Cortul (folia) interior: permeable WR 100% polyester
Podeaua cortului: layered polyethylen
Bete: Durawrap diametru: 8.5mm - 9.5mm
Dimensiuni: (205 + 160) x 220 / 130
Greutate: 5.2 kg
Dimensiuni (impachetat): 19x19x49 cm

eu mi-am luat asta iarna asa ceva: http://www.mormota.ro/?tart=101&alm=4&...p;cont=cmelfort
de curaind am fost in concediu cu el. holul de 2,6x2,6 inalt de 2 m face toti banii (mai ales pe ploaie). recomand din toata inima , pentru un concediu placut in orice conditii.
cris2d2
CITAT (jjy @ 12th August 2009, 13:06) *
eu mi-am luat asta iarna asa ceva: http://www.mormota.ro/?tart=101&alm=4&...p;cont=cmelfort
de curaind am fost in concediu cu el. holul de 2,6x2,6 inalt de 2 m face toti banii (mai ales pe ploaie). recomand din toata inima , pentru un concediu placut in orice conditii.

Am uitat sa precizez ca pretul la care l-am gasit, nou, la Trimm Eagle, e 380 lei, nu 520 cum apare in linkul ce l-am publicat.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.