Sony-Ericsson V630i
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

CLAXON

se gasesc carcase originale de V630i branduit Vodafone si daca da, unde?
onlyone
vorbeste cu cei de la reprezentanta vodafone, ei au legatura la service SE
zi ca doresti schimbarea de carcasa contra cost si vei fii informat asupra pretului ei si a manoperei.

alinu1
sal! as vrea si eu niste aplicatii ptr SE v630i!si daca se poate un programel ceva cu care sa pun parola la folder sau sa il ascund...daca exista:D
zeoos
Azi am achizitionat si eu un v630i si sunt foarte multumit de el ca telefon. Dar am o problema cu pc suite. Cand incerc sa-l instalez mi se blocheaza pe la 75% si ramane asa. Si nu este nimic cu cdul de la ei fiindca am downloadat instalul de pc suite si de la sony ericsson de pe site. Poate cineva sa posteze Pc Suite deja instalat intr-o arhiva? Uitati si imaginea

zeoos
Oricum am aflat si yo acu biggrin.gif din cartea telefonului ca nu imi trebuie Pc Suite sa transfer fisiere. Multumesc Oricum!!
zeoos
Am si eu o intrebare biggrin.gif pe voi cat va tine bateria? Normal: adik 10-15 min pe zi o melodie - 2, un joc, si in standby fara sa vb deloc, si folosit intens. Multumesc.
RCG
QUOTE(zeoos @ Sep 6 2007, 14:23) *
Am si eu o intrebare biggrin.gif pe voi cat va tine bateria? Normal: adik 10-15 min pe zi o melodie - 2, un joc, si in standby fara sa vb deloc, si folosit intens. Multumesc.

4-5 zile.

zeoos
Daca nu va suparati ati putea posta o lista cu ce setari/etc mananca cel mai mult bateria biggrin.gif:D
RCG
Configurarea totala a unui Sony Ericsson: http://se-tuning.net/viewtopic.php?f=18&t=76
zeoos

QUOTE(RCG @ Sep 6 2007, 17:30) *
Configurarea totala a unui Sony Ericsson: http://se-tuning.net/viewtopic.php?f=18&t=76

Multumesc.!
jokeryno
sal, am aflat cum sa opresc incarcarea bateriei cand introduc cablul de date, intrebarea e: e totu ok dak am dat disable la incarcarea prin usb ??? adik se poate intampla ceva rau ?
RCG
Nu au ce probleme sa apara smile.gif
jokeryno
inca o intrebare pt cine stie: cu ajutorul programului FAR manager imi poti modifica iconitzele din meniul principal ??? eu am softul acela de la vodafone si arata cam aiurea, as fi vrut iconitele sa arate ca cele ale modelului original sony ericsson, stitzi dak pot modifica asta ??? thx rolleyes.gif
RCG
QUOTE(jokeryno @ Sep 6 2007, 21:09) *
inca o intrebare pt cine stie: cu ajutorul programului FAR manager imi poti modifica iconitzele din meniul principal ??? eu am softul acela de la vodafone si arata cam aiurea, as fi vrut iconitele sa arate ca cele ale modelului original sony ericsson, stitzi dak pot modifica asta ??? thx rolleyes.gif

Se poate...dar cu un meniu customizat. Citeste aici: http://se-tuning.net/viewtopic.php?f=24&t=10
zeoos
Are cineva posibilitatea sa puna pe forum doua poze pe nightmode una cu un v630i si una cu un 6234? as dori sa vad diferenta daca se poate. Multumesc
RCG
Sa zicem ca fotografiile nu sunt punctul forte al unui V630.
jokeryno
RCG sau altcineva, puteti sa postati programul FAR manager aici ?? k nush de unde sa il iau, am incercat si de pe linkul care la postat RCG da imi da error cand vreau sa downloadez sad.gif deci dak are careva programul FAR pls postatil aici smile.gif
RCG
Uite aici: http://se-tuning.net/viewtopic.php?f=26&t=25

"This file has been downloaded 6 times" -> deci este eroare de la tine. Fisierul a mai fost downloadat de mai multe ori.
jokeryno
nu merge sa il downloadez nici deacolo, in fine fac eu rost de el, nu stiti unde as putea sa vad un tutorial ceva cum se foloseste FAR biggrin.gif, vroiam doar sa skimb iconitele de pe meniul principal atat sad.gif
zeoos
QUOTE(RCG @ Sep 6 2007, 22:56) *
Sa zicem ca fotografiile nu sunt punctul forte al unui V630.

fotografiile pe timp de noapte vrei sa zici k din cate am vazut eu, cele la lumina zilei ies mai mult decat perfect biggrin.gif. Si-a achizitionat tatal meu un 6234 si voi incerca sa postez poze pe nightmode cu amandoua (sunt foarte curios)biggrin.gif . Multumesc
AleXtazy
Am si eu un v630i de vreo 2 saptamani...sunt multumit de el dar nu stiu ce are bateria ca mai mult de 2 zile nu ma tine mad.gif trebuie cumva s-o formatez??si daca schimb iconitele alea nasoale de la vodafone cu FAR Manager pierd garantie ceva??
st_ri06
Da,orice modificare de genu' asta duce la pierderea garantiei
RCG
Garantia se pierde teoretic. Dar se poate "aduce inapoi" smile.gif.
s1mplu
Am si eu acest telefon si sunt multumit de el. Vreau sa trimit un mp3 prin MMS care are 47Kb si nu ma lasa, zice: "Nu este permisa trimiterea acestui element"
MMS-ul imi este activat. Stie cineva de ce ?
Va multumesc.
zeoos
Probabil nu poti trimite mp3 prin MMS. Uitate in cartea telefonului.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.