Spyware Terminator :coolspeak:

erasmun

cursing.gif

As fi vrut sa recomand la toata lumea acest new s/w .....( e gratis , www.spywareterminator.com )
dar din pacate mie personalmente mi-a creat probleme si adica: cind antivirusul i-si face live updating-ul,bitdefender 9 prof plus,
ceva nu functioneza corect si am parte de un BSoD.

Oricum,daca vreti sa-l incercati....poate voi nu o sa aveti probleme. Cine mi l-a recomandat foloseste un AVG
si pina in prezent nu a avut probleme.
In caz ca puteti sa-mi da-ti si vreo idee cum pot sa-mi rezolv problema : merci!
Daisuke
E un program cel putin dubios. Dezinstaleaza-l sau foloseste system restore ca sa revii la configuratia initiala. In rest foloseste Ad-Aware de la Lavasoft daca BitDefender nu are AntiSpyware.

vladx
BD Pro are antispyware insa eu ti-as recomanda Spy Sweeper care e foarte bun si merge fara probleme cu aBD!!!
erasmun
QUOTE(vladx @ Jun 15 2006, 21:01) *
BD Pro are antispyware insa eu ti-as recomanda Spy Sweeper care e foarte bun si merge fara probleme cu aBD!!!

Merci de raspuns.
Nu prea ma pricep la amanute de genul asta si i-am contactat si pe cei de la support center si in prima faza mi-au dat acelasi raspuns,dupa care mi-au cerut link-ul ca sa faca teste.
De 3 zile nici un raspuns.Sa vedem daca vor da vreo veste,sau ma lasa ca fiul ploilor....
Interesant ar fi de inteles de ce am BSoD cind abilitez real-time protection in spyware terminator iar BD-ul isi face instalarea updatarilor..... ca in rest nu este nici un conflict intre ele:
este clar ca e un conflict intre driverele ce gestioneaza registrii windowsului,dar la cite inteleg eu de acest minunat OS tot fac reinstalari de system dupa cam orice modificare de cheie mai importanta;asta este viata de incepator!!!
whitewizard
QUOTE(erasmun @ Jun 15 2006, 21:38) *
Merci de raspuns.
Nu prea ma pricep la amanute de genul asta si i-am contactat si pe cei de la support center si in prima faza mi-au dat acelasi raspuns,dupa care mi-au cerut link-ul ca sa faca teste.
De 3 zile nici un raspuns.Sa vedem daca vor da vreo veste,sau ma lasa ca fiul ploilor....
Interesant ar fi de inteles de ce am BSoD cind abilitez real-time protection in spyware terminator iar BD-ul isi face instalarea updatarilor..... ca in rest nu este nici un conflict intre ele:
este clar ca e un conflict intre driverele ce gestioneaza registrii windowsului,dar la cite inteleg eu de acest minunat OS tot fac reinstalari de system dupa cam orice modificare de cheie mai importanta;asta este viata de incepator!!!

Pentru peobleme de gen sau mai vazut conflicte la kav cu za si nu merg alaturi asa si la tine si "un mic sfat",foloseste numai ce s-a testat deja de ceilalti si apoi infigete in ele ca pe viitor sa avem un membru marfa la acest capitol, toate au rezolvare dar mai intai cauta sa inveti bazele si stiu cat este de greu , ca de la HC-91 la os win este cale lunga( avansati).
erasmun
"Pentru peobleme de gen sau mai vazut conflicte la kav cu za si nu merg alaturi......"

Bun,am inteles dar daca tot trebuie sa iau deagata oferiti solutii sigure si compatibile,ca sincer sa fiu nu-mi prea vine sa stau toata ziua sa scanez si sa analizez log-uri.....

OFF-topic
din pacate m-am nascut un pic mai tirziu si n-am apucat acest HC91,cred ca n-am pierdut prea multe;
dar dupa cum zici tu whitewizard ".....os win este cale lunga( avansati)." cred ca ar trebui sa incep cu un 286 si dos ca sa pot ajunge si eu un mare vrajitor-alb,cu alte cuvinte de ce sa-mi iau renault cind TREBUIE sa ma multumesc cu dacie.....
nimic personal cu parerea ta,dar cam retrograda.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.