4rings
19th August 2009, 19:39
astazi am fost la Kotor si Tivat ,orasul vechi foarte frumos iar drumul de la Kotor la Tivat superb<ma refer la drumul pe malul apei nu prin tunel sau prin munte>,in Kotor apa e mai calda si zona mai linistita insa cu plajele e putin mai dificil
in Budva imi plac plajele Mogren, apa limpede si curata plaja curatica
Mentionez ca in urma posturilor negative de acum 2-6 saptamani era sa renunt la Muntenegru.....
ma bucur din tot sufletul ca nu am facut-o
atupi
19th August 2009, 20:42
CITAT (4rings @ 19th August 2009, 20:39)

astazi am fost la Kotor si Tivat ,orasul vechi foarte frumos iar drumul de la Kotor la Tivat superb<ma refer la drumul pe malul apei nu prin tunel sau prin munte>,in Kotor apa e mai calda si zona mai linistita insa cu plajele e putin mai dificil
Mentionez ca in urma posturilor negative de acum 2-6 saptamani era sa renunt la Muntenegru.....
in cazul asta o sa vin si eu la inceputul sapt viitoare
. Glumeam, planul e facut demult .
metalu666
20th August 2009, 21:32
Pentru cei care intrebau de Ulcinj - eu nu recomand. Facusem rezervari acolo, caci asta am gasit pe moment, insa am plecat dupa 2 zile pentru ca era extrem de aglomerat, cam multa mizerie, iar pe plaja din oras n-aveai loc sa arunci un ac. Poate doar daca aveti masina sa mergeti la Velika Plaja, doar ca si acolo e un incovenient major - dimineata si seara e ca la ora 8 din Drumul Taberei spre centru, pentru cunoscatori..
Ne-am mutat apoi la Przno, unde era cu totul altfel, mult mai curat si liniste.
Iar de la Zabljak prin canionul Tara e parca drumul spre Bijelo Polje
atupi
20th August 2009, 22:23
Un articol interesant referitor la cartea verde ptr Serbia si Muntenegru: http://www.vvo.at/index.php?option=com_con...=74&lang=en
Eu de aici am inteles ca trebuie sa ai pe cartea verde scris SRB (in loc de SCG) si aceasta acopera si MNE. Azi am fost la cateva firme de asigurari ptr o extensie de MNE si BIH si niciuna nu are pe vreo polita MNE separat.
Concedii placute va doresc !
voyager4
21st August 2009, 11:43
CITAT (4rings @ 19th August 2009, 20:39)

oare pe unde s-o fi pitit ciudatii in cauza? :-
---
oameni buni, invatati sa cititi si printre randuri - puneti-va, de exemplu, intrebarea "oare cat de echilibrat (sau vițăvercea :-)" e cel care scrie o afirmatie sau alta pe forum...
teognost
21st August 2009, 13:17
CITAT (voyager4 @ 21st August 2009, 11:43)

oare pe unde s-o fi pitit ciudatii in cauza? :-
---
oameni buni, invatati sa cititi si printre randuri - puneti-va, de exemplu, intrebarea "oare cat de echilibrat (sau vițăvercea :-)" e cel care scrie o afirmatie sau alta pe forum...
nu stiu daca prin "ciudati" te referi la cei care au ramas cu un gust amar dupa experienta Muntenegru.
Daca da -sunt edificat in ce priveste nivelul tau de inteligenta.
O sa scriu pt alte persoane eventual interesate de un raspuns-nu m-am pitit niciunde ,citesc cu interes parerile celoralti ,le si respect pe cele ce apartin persoanelor care sunt sincere si intr-adevar le-a placut acolo.
Nu am nici un respect pt cei care au fost acolo ,nu le-a placut ,au luat "tzapa" si au o placere diabolica in a-i face si pe altii sa ia aceeasi tzapa punand pe forum numai partile bune pe care le-au gasit acolo si trecand sub tacere partile negative.
Inca o data -numai respect pt cei care isi spun parerea sincer pe forum-depinde si de gustul fiecaruia daca iti place sau nu in Muntenegru,fiecare are alt orizont de asteptare si alte prioritati.
Pe undeva cred ca ar fi fost mai bine sa citesc mai multe impresii negative despre MNE inainte de a alege destinatia respectiva,probabil ca as fi renuntat la idee.Pe de alta parte poate ca e mai bine sa te convingi cu ochii tai daca iti place sau nu in MNE.
voyager4
21st August 2009, 13:29
nu la tine ma refeream, dar poate n-ar strica sa reconsider, avand in vedere cat de expert esti in citirea nivelului de... inteligenta (!?) al unui total strain 
hai fie explicitez: gasesc "CELE MAI" normale tocmai acele posturi care prezinta atat "plusurile", cat si "minusurile" unei anumite destinatii.
Ce cantareste mai greu -- asta fiecare decide, dupa gusturile, preferinta, experienta turistica samd ale fiecaruia - toate acestea extrem de diverse.
In schimb, am citit vreo 2-3 ciudati (pot sa dau si numele, nu-i ppblema) pentru care MN e D-e-z-a-st-ru total, tiganie samd. Oameni dezechilibrati SI in viata reala, sunt sigur.
Sincer, pe cei din cealalta extrema nu-i consider nici pe departe la fel de "extremisti" (sau rauvoitori, precum CIUDATII ii considera) - ba chiar personal cred ca sunt cei mai "daruiti" dintre noi, stiu sa se lase impresionati DOAR de lucrurile bune dintr-o vacanta si sa nu dea insemnatate celorlalte (in plus, de obicei apreciind CORECT pretul platit). Acestia sunt preferatii mei -- si nu doar pe destinatia Muntenegru!
teognost
21st August 2009, 13:57
CITAT (voyager4 @ 21st August 2009, 13:29)

nu la tine ma refeream, dar poate n-ar strica sa reconsider, avand in vedere cat de expert esti in citirea nivelului de... inteligenta (!?) al unui total strain

hai fie explicitez: gasesc "CELE MAI" normale tocmai acele posturi care prezinta atat "plusurile", cat si "minusurile" unei anumite destinatii.
Ce cantareste mai greu -- asta fiecare decide, dupa gusturile, preferinta, experienta turistica samd ale fiecaruia - toate acestea extrem de diverse.
In schimb, am citit vreo 2-3 ciudati (pot sa dau si numele, nu-i ppblema) pentru care MN e D-e-z-a-st-ru total, tiganie samd. Oameni dezechilibrati SI in viata reala, sunt sigur.
Sincer, pe cei din cealalta extrema nu-i consider nici pe departe la fel de "extremisti" (sau rauvoitori, precum CIUDATII ii considera) - ba chiar personal cred ca sunt cei mai "daruiti" dintre noi, stiu sa se lase impresionati DOAR de lucrurile bune dintr-o vacanta si sa nu dea insemnatate celorlalte. Acestia sunt preferatii mei --
si nu doar pe destinatia Muntenegru!
ok,multumesc pt explicatii,acum vad ca avem pct de vedere comune in multe privinte.
Imi cer scuze daca te-am jignit prin afirmatia mea ,insa ceea ce vroiam sa spun este ca a considera pe cineva un "ciudat" doar prin simplul fapt ca gandeste altfel decat tine sau ca are alta opine decat tine -asta o consider o dovada de lipsa de inteligenta.Nimeni nu detine adevarul absolut :-)
Am inteles acum ca nu asta e ceea ce ai vrut sa exprimi asa ca am clarificat problema.
De acord cu tine ca posturile care trebuie luate in seama sunt cele ponderate care prezinta si partile negative si cele pozitive,adica eu le consider mai realiste.
Exista insa oameni care au vazut doar lucruri rele respectiv doar lucruri bune acolo.Cei din urma sunt preferatii tai.Eu insa nu as fi asa de categoric.
Cred insa ca daca sunt sinceri -atunci si unii si altii sunt ok,asa vad ei lucrurile.
Doar cei care sunt nesinceri sunt o problema din perspectiva mea.
Oricum -inca o afirmatie a ta cu care sunt de acord:
"oameni buni, invatati sa cititi si printre randuri - puneti-va, de exemplu, intrebarea "oare cat de echilibrat (sau vițăvercea :-)" e cel care scrie o afirmatie sau alta pe forum"
ovilione
22nd August 2009, 19:28
Revenit din Ulcinj.Spre deosebire de anul trecut cand, am fost In zona Tivat la Bjelila, anul acesta am ales Ulcinj.Am stat 7 zile la Marko apartments, a fost ok, dar am facut greseala sa mergem printr-o agentie de voiaj de acolo, Montenegro Travel, condusa de un smecheras localnic, Camil Hodzic, persoana pe care recomand sa o evitati.Apartamentul nu a fost cel din pozele trimise si nu a avut terasa spre mare ci spre un limee.Trecand peste acest aspect Ulcinjul e interesant.Intradevar unii forumisti au avut dreptate, e destul de murdar, pe alocuri sunt gramezi de gunoaie dominate de PET-uri.Se observa clar prezenta masiva albaneza care e cam necivilizata.Plaja din oras e extrem de aglomerata si dominata de localnici galagiosi si cam necioplit, clar nu ai ce cauta acoloi.Insa la 20-25 minute de mers cu masina, e o plaja nemaipomenita cu nisip fin cenusiu-negricios, marea se adanceste lin si e curata. 2 sezlonguri de plaja cu o masuta si umbrela erau 5 euro/zi, plaja curata fara muzica si galagie.Noua ne-a placut in mod deosebit.Seara Ulcinjul e un adevarat furnicar dar cetatea si orasul vechi sunt nemaipomenite.De mers neaparat la Antigona, restaurant situat in cetate cu o splendida priveliste asupra marii, servire ireprosabila si axat pe produse ale marii.Deranjant a fost faptul ca muzica se auzea de la o discoteca ,Kosovo, sau asa ceva, pana la ora 1 noapte.Deranjanti si soferii lor, care circula dupa reguli numai de ei stiute.Iasa in sosea fara sa se asigure sau sa semnalizeze, franeaza si vireaza brusc, etc.De apreciat faptul ca daca iesai din parcare si evident ca dura ceva timp strazile fiind inguste, nimeni dar nimeni nu te claxona spre deosebire de alti bravi soferi (vezi papitoii de la noi).Nu se fura.Gps-ul a stat pe parbriz si noaptea.Pe plaja poti sa iti lasi lucrurile, nimeni nu se atinge de ele.Sunt cinstiti, am ramas surpins cand am cumparat nectarine si vanzatoarea le-a ales cu minutiozitate pe cele cu o mica pata sau un pic lovite si le-a pus deoparte.Cumparaturile merita facute la marchet unde preturile sunt ca la noi, poate chiar mai mici cu ceva.Ti se returneza restul pana la ultimul cent.Patronii vilei unde am stat erau 2 sarbi, sot-sotie, nemaipomeniti.Chiar daca nu stiau engleza ne-au explicat foarte fain unde e de mers si unde nu.Ne-au pus la dispozitie terasa lor personala cu o splendida vedere spre mare si au facut tot posibilul sa ne simtim bine.Lor le-am acordat nota 10.Am mers din nou prin Serbia si chiar daca ne-a oprit politia noaptea la un filtru doar s-au uitat la actele masinii, au fost foarte civilizati.Asta vis-a-vis de cele citite pe forum de becuri, veste si amenzi.La fel a fost si anul trecut, fara probleme.Pe ansamblu noi ne-am simtit mai bine decat anul trecut in golf, desi am avut emotii legate de Ulcinj, dupa cele citite pe forum.A fost bine, si sincer, daca e sa aleg, la anul tot Ulcinj o sa fie.
atupi
22nd August 2009, 21:09
Multumiri pentru detalii. Ti-am scris si un mesaj privat sa ne povestesti cum a fost drumul, cat a durat de unde ai plecat din RO?
ovilione
23rd August 2009, 09:45
Am plecat din Ocna Mures-Alba la ora 22 si am ajuns la Ulcinj in jurul orei 13.Ruta a fost Caransebes-Deta am trecut frontiera in 10 minute, sarbii nu s-au uitat decat la pasapoarte, Pancevo, traversat Belgrad in jurul orei 5, am mers prin Valjevo la recomandarea unor forumisti si a fost bine.Drumul prin Valjevo e mai dificil decat prin Cacak dar nu e aglomerat si aici castigi mult.Nu am vazut nici politie deci poti sa o calci ceva mai bine.De la Valjevo am mers prin Uzice-frontiera cu Muntenegru (aici am stat nitel mai mult cam 20 min. dar iarasi s-au uitat doar la pasapoarte)-Bijelo Polje-Podgorica-Tunel Sozina-Bar-Ulcinj.
Daca mergi in golf mai este o varianta si mai lejera daca nu iti e teama prin Bosnia-Hertegovina.Noi anul trecut pe acolo am mers.Nu e deloc aglomerat doar cateva masini pe tot traseul dar politia bosniaca e mai prezenta cu radare decat in Serbia.Traseul e superfain pentru ca merge de-a lungul Drinei si pe langa un lac de acumulare superb.O sa iti atasez cateva poze facute pe traseul din Bosnia.Ruta e Uzice- Mokra Gora- frontiera Bosnia(fara probleme, s-au uitat doar la pasapoarte cartea verde si talonul masinii)-Gorazde-Foca(Sarbinje)-frontiera cu Muntenegrul la Scepan Polje -Niksic -Podgorica.De la Niksic e o varianta care coboara direct in golf la Risan insa are doar o banda si trebuie sa cobori un perete de 700 m pe acel drum care pe deasupra nu are parapeti.Te trec fiorii insa crede-ma, cu toate emotiile, e un peisaj imposibil de descris.Linistit poti merge fara rezervare, se gasesc apartamente peste tot,(scrie sobe la tot pasul).Golful e spectaculos dar nu are plaje doar ceva debarcadere si cateva mici petece amenajate, apa e mai calda dar adanca.La 3-3 metrii de tarm deja iti trece peste cap.Daca urmaresti plaja si baie atunci sincer iti recomand Ulcinjul (numai plaja mare, Velika)care e extraordinara.
atupi
23rd August 2009, 11:59
Daca citesti acest mesaj in cursul zilei de azi si ai timp te-as ruga sa vorbim un pic pe mess pe tema drumului prin Bosnia pe ruta indicata de tine. Eu sunt atupi2000 pe mess
Nu am nici o retinere fata de Bosnia, anul trecut am fost pe ruta Mostar-Sarajevo-Belgrad si a fost foarte bine ptr ca nu e aglomerat si drumul a fost bun. Maine intentionez sa parasesc Bucurestiul si sa dorm la parinti undeva in apropiere de frontiera de vest.
Salut !
haplea82
24th August 2009, 10:21
am o rugaminte pt cei ce se afla/vor merge in viitorul apropiat in muntenegru si anume :daca vor recunoaste aceasta planta in locurile vizitate sa se intereseze care este numele ei si sa mi-l transmita si mie printr-un mesaj privat!eu am cumparat-o din muntenegru dar nu sint tocmai convins ca temperaturile minime la care rezista sint tocmai cele prezentate de vinzator!multumesc anticipatClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
hellrider
24th August 2009, 10:29
CITAT (haplea82 @ 24th August 2009, 11:21)

am o rugaminte pt cei ce se afla/vor merge in viitorul apropiat in muntenegru si anume :daca vor recunoaste aceasta planta in locurile vizitate sa se intereseze care este numele ei si sa mi-l transmita si mie printr-un mesaj privat!eu am cumparat-o din muntenegru dar nu sint tocmai convins ca temperaturile minime la care rezista sint tocmai cele prezentate de vinzator!multumesc anticipat
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
Nu stiu cum se numeste dar am vazut-o prin mai toata Europa, chiar si in orase nordice. In Viena este chiar printre cel mai raspandite.
metalu666
24th August 2009, 10:33
CITAT (ovilione @ 22nd August 2009, 20:28)

Revenit din Ulcinj.Spre deosebire de anul trecut cand, am fost In zona Tivat la Bjelila, anul acesta am ales Ulcinj.Am stat 7 zile la Marko apartments, a fost ok, dar am facut greseala sa mergem printr-o agentie de voiaj de acolo, Montenegro Travel, condusa de un smecheras localnic, Camil Hodzic, persoana pe care recomand sa o evitati.Apartamentul nu a fost cel din pozele trimise si nu a avut terasa spre mare ci spre un limee.Trecand peste acest aspect Ulcinjul e interesant.Intradevar unii forumisti au avut dreptate, e destul de murdar, pe alocuri sunt gramezi de gunoaie dominate de PET-uri.Se observa clar prezenta masiva albaneza care e cam necivilizata.Plaja din oras e extrem de aglomerata si dominata de localnici galagiosi si cam necioplit, clar nu ai ce cauta acoloi.Insa la 20-25 minute de mers cu masina, e o plaja nemaipomenita cu nisip fin cenusiu-negricios, marea se adanceste lin si e curata. 2 sezlonguri de plaja cu o masuta si umbrela erau 5 euro/zi, plaja curata fara muzica si galagie.Noua ne-a placut in mod deosebit.Seara Ulcinjul e un adevarat furnicar dar cetatea si orasul vechi sunt nemaipomenite.De mers neaparat la Antigona, restaurant situat in cetate cu o splendida priveliste asupra marii, servire ireprosabila si axat pe produse ale marii.Deranjant a fost faptul ca muzica se auzea de la o discoteca ,Kosovo, sau asa ceva, pana la ora 1 noapte.Deranjanti si soferii lor, care circula dupa reguli numai de ei stiute.Iasa in sosea fara sa se asigure sau sa semnalizeze, franeaza si vireaza brusc, etc.De apreciat faptul ca daca iesai din parcare si evident ca dura ceva timp strazile fiind inguste, nimeni dar nimeni nu te claxona spre deosebire de alti bravi soferi (vezi papitoii de la noi).Nu se fura.Gps-ul a stat pe parbriz si noaptea.Pe plaja poti sa iti lasi lucrurile, nimeni nu se atinge de ele.Sunt cinstiti, am ramas surpins cand am cumparat nectarine si vanzatoarea le-a ales cu minutiozitate pe cele cu o mica pata sau un pic lovite si le-a pus deoparte.Cumparaturile merita facute la marchet unde preturile sunt ca la noi, poate chiar mai mici cu ceva.Ti se returneza restul pana la ultimul cent.Patronii vilei unde am stat erau 2 sarbi, sot-sotie, nemaipomeniti.Chiar daca nu stiau engleza ne-au explicat foarte fain unde e de mers si unde nu.Ne-au pus la dispozitie terasa lor personala cu o splendida vedere spre mare si au facut tot posibilul sa ne simtim bine.Lor le-am acordat nota 10.Am mers din nou prin Serbia si chiar daca ne-a oprit politia noaptea la un filtru doar s-au uitat la actele masinii, au fost foarte civilizati.Asta vis-a-vis de cele citite pe forum de becuri, veste si amenzi.La fel a fost si anul trecut, fara probleme.Pe ansamblu noi ne-am simtit mai bine decat anul trecut in golf, desi am avut emotii legate de Ulcinj, dupa cele citite pe forum.A fost bine, si sincer, daca e sa aleg, la anul tot Ulcinj o sa fie.
Salut,
Si eu tot prin acelasi personaj aveam rezervare la Ulcinj, insa cum mi-au confirmat pentru o perioada decalata cu o zi, m-am dus o noapte la H Dolcino, din centru. Iar dupa ce-am vazut cum e Ulcinj, am mai stat o noapte aici si-am plecat in Nord. I-am scris si lui Camil asta sa anulez, si mi-a raspuns cam urat... bine ca nu am mai ajuns si apartamentele lui pana la urma..
haplea82
24th August 2009, 10:36
CITAT (hellrider @ 24th August 2009, 11:29)

Nu stiu cum se numeste dar am vazut-o prin mai toata Europa, chiar si in orase nordice. In Viena este chiar printre cel mai raspandite.
o confunzi,probabil cu o varietate de "spirea" care intr-adevar este f raspindita in viena!
hellrider
24th August 2009, 10:40
Se poate. Din poze mie asa imi pare. E drept ca alea parca sunt mai inalte.
haplea82
24th August 2009, 10:45
CITAT (hellrider @ 24th August 2009, 11:40)

Se poate. Din poze mie asa imi pare. E drept ca alea parca sunt mai inalte.
vad ca ai trecut la locatie"perast",imposibil sa nu o gasesti in parcurile locale!in tivat cel putin o vedeai peste tot,chiar si in rondurile ce demarcau sensurile de circulatie !local numele plantei cuprinde si cuvintul "turc"sau variatii ale acestuia eu am cumparat-o de la un magazin aflat undeva intre plaja jaz si tivat,iar vinzatorul mi-a spus ca temperatura minima la care rezista este -14 c,dar am cumparat si un rozmarin pt care mi-a precizat ca rezista pina la -27 c,iar in literatura de specialitate rezulta ca doar un hibrid nou de rozmarin rezista pina undeva la -21 c !de aceea am dubii daca s-o las la iarna plantata in exteriorul casei sau s-o transfer intr-un ghiveci in interior!
in orice caz merci mult pt raspuns
dcr
24th August 2009, 18:04
CITAT (haplea82 @ 24th August 2009, 11:21)

am o rugaminte pt cei ce se afla/vor merge in viitorul apropiat in muntenegru si anume :daca vor recunoaste aceasta planta in locurile vizitate sa se intereseze care este numele ei si sa mi-l transmita si mie printr-un mesaj privat!eu am cumparat-o din muntenegru dar nu sint tocmai convins ca temperaturile minime la care rezista sint tocmai cele prezentate de vinzator!multumesc anticipat
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
Sotia mea zice ca se cheama hortensia, eu nu ma pricep!
sinf43
24th August 2009, 19:39
Se numeste hortensia si e planta de gradina.
haplea82
24th August 2009, 19:44
CITAT (dcr @ 24th August 2009, 19:04)

Sotia mea zice ca se cheama
hortensia, eu nu ma pricep!
mersi de raspuns,la fel si sotiei!nu,nu cred ca este hortensie si in fapt sint chiar convins ca nu este hortensie!!
in orice caz eu cer o denumire populara a respectivei plante, din muntenegru pt ca de acolo am cumparat-o si in mod cert este o planta relativ comuna in rondurile de flori din aceasta tara,eu personal am vazut-o atit in orasul vechi din ulcinj cit si in tivat si kotor.poate sa semene destul de mult cu alte plante ,cum este cazul "spirea" sau" cununita miresei" cum mai este cunoscuta in romania,dar sa fie o cu totul alta "buruiana"!multumesc inca o data
adaarad
25th August 2009, 09:05
Merg la hotelul "La rosa negra" din Ulcinj. A mai fost cineva? Ceva pareri?
Buna, te-ai intors de la "la rosa negra"? Cum e hotelul? Nu prea gasesc nimic despre el si am vrea sa mergem si noi.
Nemesy1980
25th August 2009, 09:10
Salut. Plec maine dimineata la ora 4 din Arad in Muntenegru in Budva si cum nu am mai fost pe acolo am ceva emotii cu drumul. Am gasit cateva rute aici pe forum. Din ce am gasit aici plus alte informatii ruta ar fi urmatoarea(nu prin Belgrad):
Moravita-Vrsac-Dobricevo-Bela Crkva-Dubovac-Gaj-Kovin-Smeredevo-Autostrada-Iesirea pe la Batocina-Kragujevac-Knic-Cacak-Uzice-Nova Varos-Prijepolje-Brodarevo-Bijelo Polje-Mojkovac-Podgarica-Tunel Sozina-Petrovac Na Moru-Budva.
Cei care cunosc ruta sa imi spuna pls daca aceasta e ok(nu am GPS). De asemenea intoarcerea am s-o fac pe acelasi traseu.
O alta intrebare ar fi daca am nevoie de dinari pt autostrada? sau se poate plati in euro?
In Budva sunt cazat la Hotel Aquarius. A mai fost cineva? Stie ceva informatii? Din ce am vazut arata bine si e foarte curat.
Astept un raspuns legat de ruta(si de hotel daca stie cineva)
Apropo daca merge cineva maine dimineata in MNE sa ma contacteze.
Mersi.
teognost
25th August 2009, 10:48
CITAT (Nemesy1980 @ 25th August 2009, 09:10)

Salut. Plec maine dimineata la ora 4 din Arad in Muntenegru in Budva si cum nu am mai fost pe acolo am ceva emotii cu drumul. Am gasit cateva rute aici pe forum. Din ce am gasit aici plus alte informatii ruta ar fi urmatoarea(nu prin Belgrad):
Moravita-Vrsac-Dobricevo-Bela Crkva-Dubovac-Gaj-Kovin-Smeredevo-Autostrada-Iesirea pe la Batocina-Kragujevac-Knic-Cacak-Uzice-Nova Varos-Prijepolje-Brodarevo-Bijelo Polje-Mojkovac-Podgarica-Tunel Sozina-Petrovac Na Moru-Budva.
Cei care cunosc ruta sa imi spuna pls daca aceasta e ok(nu am GPS). De asemenea intoarcerea am s-o fac pe acelasi traseu.
O alta intrebare ar fi daca am nevoie de dinari pt autostrada? sau se poate plati in euro?
In Budva sunt cazat la Hotel Aquarius. A mai fost cineva? Stie ceva informatii? Din ce am vazut arata bine si e foarte curat.
Mersi.
Am fost pe ruta pe care mergi tu,drumul intre Bela Crkva-Dubovac-Gaj-Kovin are si portiuni mai proaste dar nimic catastrofal ,se poate merge totusi ok.
De la Bela Crkva la Naidas era o portiune f proasta (era in reparatii )dar vad ca tu nu mergi pe portiunea aceea ci vii direct din Vrsac.
Referitor la plata autostrazii -se primeste tichet la intrare si se plateste la iesire ,nu stiu dc accepta euro ,eu am preferat sa platesc cu cardul si a fost ok.
tablagiu_xxx
25th August 2009, 13:05
CITAT (Nemesy1980 @ 25th August 2009, 10:10)

Mersi.
Din Podgorica poti sa mergi si spre Cetinje si apoi sa cobori in Budva drum f bun si peisaje deasupra Budvei foarte faine si e si mai scurt din cate stiu
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.