Muntenegru
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38

gigicoltz

Nu te acuza nimeni de nimic, mergi linistit.Dar, totusi, ziua... mellow.gif

CITAT (hellrider @ 27th July 2009, 13:39) *
Ai chef de senzatii tari?
Uita de Kosovo, mai ales ca acest stat nu a fost recunoscut nici de Romania nici de Serbia, teoretic, la intoarcere, daca intri din Muntenegru in Kosovo si apoi in Serbia, sarbii au tot dreptul sa te acuze de trecere frauduloasa a frontierei....
Ia traseul clasic pe la Portile de Fier.

hellrider
CITAT (gigicoltz @ 27th July 2009, 18:42) *
Nu te acuza nimeni de nimic, mergi linistit.Dar, totusi, ziua... mellow.gif

Pai da, de asta am zis "teoretic" au dreptul sa o faca....cel mai mprobabil nu o vor face daca esti cetatean roman, daca esti vestic sau mai rau american...sigur o fac.

relugurita
CITAT (chrismontora @ 27th July 2009, 13:34) *
O sa plec si eu in Budva si un posibil traseu pare Bucuresti - Giurgiu/Ruse - Sofia - Nic - Pristina - Podgorica - Budva. A fost cineva pe acest traseu?

nu te complica cu kosovo iao pe traseul clasic Bucuresti-Pitesti(Alexandria)-Craiova-Drobeta-Portile de Fier-Kladovo-Negotin-Cacak-Uzice-Podgorica-Budva. Ca sa nu mai zic ca o sa platesti 5 Euro vigineta la bulgari pe degeaba.
Sladjo73
CITAT (haplea82 @ 26th July 2009, 21:52) *
hai ca ne aburim degeaba.....

Huh?... blink.gif

CITAT (relugurita @ 27th July 2009, 22:22) *
nu te complica cu kosovo iao pe traseul clasic Bucuresti-Pitesti(Alexandria)-Craiova-Drobeta-Portile de Fier-Kladovo-Negotin-Cacak-Uzice-Podgorica-Budva. Ca sa nu mai zic ca o sa platesti 5 Euro vigineta la bulgari pe degeaba.

Perfect de acord. Pe linga faptul ca - cel mai probabil - ocolesti destul de mult, nu are rost sa te complici cu atatea puncte de trecere a frontierei.
auranoway
daca vreti o plaja draguta si doar cu nisip mergeti pe trsteno dupa jaz,sau daca vreti ceva mai interesant ploce o plaja in mare ca sa zic asa adica pt cei care vor sa faca sarituri apa e foarte adanca (intrarea in mare se face pe o scara ce coboara in mare)
hoinar1507
CITAT (adriancozma @ 23rd July 2009, 17:08) *
Salut!

spuneti-mi va rog o ruta spre Budva, Muntenegru, care sa fie deosebita din punct de vedere al privelistilor.

multumesc!
adrian

M-am intors acum doua zile din Budva. Traseul meu la dus a fost:
Ziua I:Pitesti-Turnu Severin - Pozarevac - Kragujevac - Cacak - Zlatibor; - 11 h (1 h - vama), mers lejer, cu pauze (cca.1.5h). Drumul este bun - 2E taxa autostrada; Cazare Zlatibor - 25E la particulari- conditii OK;
Ziua II: Zlatibor - Prijepolje - Bijelo Polje-Mojkovac-canyon Tara - Zabljak; Cazare la Hotel MB (50E camera/noapte cu mic dejun copios) - OK; Eu am ajuns la Zabljak vineri seara si multe spatii de cazare erau ocupate. Gasesti cazare incepand cu 8 E/pers/noapte, dar camere mici si fara baie in camera); In imprejurimi gasesti (mai greu in Week-end) cazare buna 10E/pers.;
Ziua III: Vizitat imprejurimi - mers spre Riul Piva. Este un drum de cca.50km, care urca pana la 2000m allt. Asfaltul este bun, dar in mare parte are o singura banda(pentru ambele sensuri) - asemanator Transfagarasanului ca peisaj, iar privelistea de sus asupra lacurilor Piva este fabuloasa. Traseul dus-intors min.4h, dar pauzele de desfatare vor fi inevitabile. De la lacuri se poate continua drumul spre Niksic si de aici spre Budva.
Ziua IV: Zabljak - canyon Moraca - Podgorica- Cetinje- Budva; Drumul este destul de greu, in multe portiuni astfaltul nu e impecabil, iar drumul are o singura banda (pentru ambele sensuri). Exista o varianta mai usoara prin Niksic, dar pierzi zone FABULOASE;
LA intoarcerea in Romania am folosit ruta prin Novi Pasar mai libera,dar mai virajata si cu drumuri mai proaste.
Pentru cei care vor sa faca drumul in 2 zile, recomand o oprire la Zlatibor (sau chiar Zabljak). De la Prijepolje la Budva sunt o multime de variante de traseu, una mai spectaculoasa ca alta. De aceea eu am ales sa ma invart mai mult prin zona.

Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie cu raspunsuri.
tamba33
CITAT (hoinar1507 @ 29th July 2009, 08:25) *
M-am intors acum doua zile din Budva. Traseul meu la dus a fost:
Ziua I:Pitesti-Turnu Severin - Pozarevac - Kragujevac - Cacak - Zlatibor; - 11 h (1 h - vama), mers lejer, cu pauze (cca.1.5h). Drumul este bun - 2E taxa autostrada; Cazare Zlatibor - 25E la particulari- conditii OK;
Ziua II: Zlatibor - Prijepolje - Bijelo Polje-Mojkovac-canyon Tara - Zabljak; Cazare la Hotel MB (50E camera/noapte cu mic dejun copios) - OK; Eu am ajuns la Zabljak vineri seara si multe spatii de cazare erau ocupate. Gasesti cazare incepand cu 8 E/pers/noapte, dar camere mici si fara baie in camera); In imprejurimi gasesti (mai greu in Week-end) cazare buna 10E/pers.;
Ziua III: Vizitat imprejurimi - mers spre Riul Piva. Este un drum de cca.50km, care urca pana la 2000m allt. Asfaltul este bun, dar in mare parte are o singura banda(pentru ambele sensuri) - asemanator Transfagarasanului ca peisaj, iar privelistea de sus asupra lacurilor Piva este fabuloasa. Traseul dus-intors min.4h, dar pauzele de desfatare vor fi inevitabile. De la lacuri se poate continua drumul spre Niksic si de aici spre Budva.
Ziua IV: Zabljak - canyon Moraca - Podgorica- Cetinje- Budva; Drumul este destul de greu, in multe portiuni astfaltul nu e impecabil, iar drumul are o singura banda (pentru ambele sensuri). Exista o varianta mai usoara prin Niksic, dar pierzi zone FABULOASE;
LA intoarcerea in Romania am folosit ruta prin Novi Pasar mai libera,dar mai virajata si cu drumuri mai proaste.
Pentru cei care vor sa faca drumul in 2 zile, recomand o oprire la Zlatibor (sau chiar Zabljak). De la Prijepolje la Budva sunt o multime de variante de traseu, una mai spectaculoasa ca alta. De aceea eu am ales sa ma invart mai mult prin zona.

Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie cu raspunsuri.

mentioneaza te rog ca drumul de la zabljak in canionul moraca este pe o banda si cu asfalt naspa,eu ieri am venit din ulcinj si tot canionul moraca este super si ca drum si ca peisaj .am facut podgorica -alba iulia 18 ore cu pauze de rigoare si cu trecere frontiere cu tot. la dus recunosc ca am avut emotii dupa toate cele citite pe forum,dar nu e asa,tot romanii au fortat nota la condus si depasiri ca si pe la noi de altfel. in concluzie la ce relief este in MNE drumurile sunt f bune(ca si exemplu:de la moravita la alba iulia am facut 5 ore cu o singura pauza,nu vrea sa spun cat am injurat la gropi si santuri pe drumurile din romania)

hoinar1507
CITAT (tamba33 @ 29th July 2009, 12:37) *
mentioneaza te rog ca drumul de la zabljak in canionul moraca este pe o banda si cu asfalt naspa,eu ieri am venit din ulcinj si tot canionul moraca este super si ca drum si ca peisaj .am facut podgorica -alba iulia 18 ore cu pauze de rigoare si cu trecere frontiere cu tot. la dus recunosc ca am avut emotii dupa toate cele citite pe forum,dar nu e asa,tot romanii au fortat nota la condus si depasiri ca si pe la noi de altfel. in concluzie la ce relief este in MNE drumurile sunt f bune(ca si exemplu:de la moravita la alba iulia am facut 5 ore cu o singura pauza,nu vrea sa spun cat am injurat la gropi si santuri pe drumurile din romania)

Corecta observatia ta. Ma refeream la drumul pana la intrarea pe E-65;
adc_tm
CITAT (tamba33 @ 29th July 2009, 12:37) *

cum e in ulcinj?pareri?
eu plec pe 6 august:)
mersi
sau p mess acelasi id k si aici
fritisor

Hello, hello! Sapt. viitoare plec in Ulcinj cu autocarul. M-ar interesa ce excursii se pot face de acolo, dar pe cont propriu. De exemplu m-ar interesa sa vizitez Kotor-ul si vreau sa stiu daca exista autobuz din Ulcinj pana acolo. Sau cum as putea sa ajung acolo. Si cat de departe e Dubrovnik-ul, daca se merita sa mergi pana acolo, daca nu e prea obositor drumul (nu-mi doresc sa fac 4 ore cu autobuzul, in Dubrovnik sa stau 4 ore si apoi iar 4 ore la intoarcere...).
Sau ce se mai poate vizita, pt ca n-as vrea sa stau 7 zile doar la plaja smile.gif
Multumesc.
tamba33
CITAT (adc_tm @ 29th July 2009, 14:24) *
cum e in ulcinj?pareri?
eu plec pe 6 august:)
mersi
sau p mess acelasi id k si aici

salut
statiunea este impartita in 2; cea veche care este si orasul propriu zis si cea noua unde sunt numai vile hoteluri minimarketuri restaurante.Depinde unde ai cazare,noi am stat in zona noua a statiunii la 400 m de plaja europa care pot sa zic ca cea mai frumoasa si mai intinsa din cate am vazut(romania,bulgaria,grecia) ,plus curatenie si loc pentru toata lumea(2 sezlonguri+umbrele+masa=5 E /zi,sau gratis la cearceaf +4 E o umbrela cumparata din bazar).In concluzie e ceva gen saturn sau eforie sud de la noi, ideala ptr un concediu linistit cu familia, ptr cei ce vor viata de noapte (cluburi ,discoteci - budva la aprox 100km-gen mamaia)

CITAT (fritisor @ 29th July 2009, 20:29) *
Hello, hello! Sapt. viitoare plec in Ulcinj cu autocarul. M-ar interesa ce excursii se pot face de acolo, dar pe cont propriu. De exemplu m-ar interesa sa vizitez Kotor-ul si vreau sa stiu daca exista autobuz din Ulcinj pana acolo. Sau cum as putea sa ajung acolo. Si cat de departe e Dubrovnik-ul, daca se merita sa mergi pana acolo, daca nu e prea obositor drumul (nu-mi doresc sa fac 4 ore cu autobuzul, in Dubrovnik sa stau 4 ore si apoi iar 4 ore la intoarcere...).
Sau ce se mai poate vizita, pt ca n-as vrea sa stau 7 zile doar la plaja :)
Multumesc.

salut
eu am fost cu masina ,curse regulate pe ruta care vrei tu sa o vizitezi nu cred ca sunt decat excursii organizate de agentiile din oras.Ca distante pana la dubrovnik sunt aprox.140km. In schimb poate te ajuta un pont,eu am parcat intr-o zi chiar acolo(in orasul vechi,urci pana la sensul giratoriu si la 30-40m in fata pe dreapta este o casa cu un palmier mare in curte,ca reper in sens pe dreapta ai o farmacie si dupa ...,acolo sta un individ care stie si romaneste cat de cat pe langa engleza si germana).Am inteles ca tipul a fost pilot si acum are un transporter cu care face excursii la cerere,daca nu ma insel are si ceva banner pe gard cu reclama; chiar propune trasee si din cate am inteles excursiile pot fi si de 2 zile cu cazare rezolvata de el.Nu stiu sa zic preturi ptr ca nu m-a interesat.In schimb am un catalog de la el si dupa amiaza pot sa iti mai dau detalii din el.
Ntim
CITAT (fritisor @ 29th July 2009, 22:29) *
Sau ce se mai poate vizita, pt ca n-as vrea sa stau 7 zile doar la plaja smile.gif
Multumesc.

Pe cont propriu Autobuz Ulcinj-Bar si de acolo autobuz direct spre Kotor Herceg Novi.
Tot asa Microbuz din centru Ulcinj spre Skoder Albania, pleci dimineata si seara vi inapoi si vezi Romania anilor 90.
Dubrovnik e prea departe ,nu ca nu merita, dar acolo nu mergi pt 4 ore.
nikyyy
vreau si eu va rog adrese ieftine de cazare la budva vreau sa plec in 10 august si nu stiu preturile la cazare pe acolo
fritisor
CITAT (Ntim @ 30th July 2009, 12:23) *
Pe cont propriu Autobuz Ulcinj-Bar si de acolo autobuz direct spre Kotor Herceg Novi.

Oau!! Multumesc mult de tot pt. informatia aceasta. Ai putea sa-mi spui si cat dureaza drumul si cat costa (cu aproximatie)? tongue.gif O sa merg sigur in Kotor, am auzit doar lucruri frumoase despre zona aceea.

tamba33> multumesc mult pt raspuns. O sa-l caut si pe 'nenea' acela, ca sa vad de excursii. Poate-mi spui si niste preturi de pe catalogul lui (sa-mi fac o idee daca exista diferente si cat de mari sunt fatza de pretul excursiilor oferite de agentie).
mxd
M-am intors ieri dupa un asa zis concediu in Budva.De fapt 8 zile in Budva si 2 zile in Croatia.Am ajuns in MNE dupa ce am citit comentariile facute pe acest forum.Recunosc ca inainte habar nu aveam nici unde este pe harta aceasta tara.Am tras singur concluzia (gresita)ca MNE e un fel de Croatia dar mai ieftin.Si m-am hotarat sa merg acolo din curiozitate.Am rezervat pe net cazare la o vila ,m-am urcat in masina si dupa un drum obositor am ajuns in Budva(cu oprire o noapte in Zlatibor).Din momentul in care am intrat la sarbi mi-am dat seama ca ma intrept sepre un loc din care as fi vrut sa plec dupa prima zi.Si din pacate asa a fost...Budva este un fel de balci mare ,o inghesuila infioaratore o galagie permanenta o mare mare porcarie.Parca as fi fost la un fel de festival al berii parmanent in care se manaca mici se asculta muzica populara amestecata cu manele si se bea multa bere din pahre de plastic.Am intrat pe acest forum doar pentru a le spune celor incantai de MNE si de Budva sa iti tina parerile pentru ei si sa nu mai abereze in asemenea hal deoarece mai exista si fraieri ca si mine care chiar cred si fac greseala sa plece luandu-se dupa comentariile astea .Oricum mi-e mila de ei ..vad ce gusturi au si imi dau seama ce fel de oameni sunt.Am placat de acolo fericit ca s-a terminat sejurul (chiar cu o zi mai devreme)si m-am intors prin Croatia .Am preferat sa fac 500 km in plus doar sa nu ma mai intorc pe acelasi drum si am ramas doua zile in Vodice .Diferenta intere cele doaua tari este de 100 de ani fara probleme.
mihnea83
Salutare,
Doar ce m-am intors din Budva si pot sa spun ca mi-a placut f mult. .Drumul la dus a fost cam lung deoarece GPS-ul ne-a dus pe un drum gresit si am ajuns prin munti in Serbia pe niste drumuri pe care nu credeam ca voi ajunge vreodata.In unele portiuni ale drumului nu incapeau doua masini iar GPS-ul nu mai functiona la parametri normali asa ca am fost nevoiti sa intrebam localnicii care bineinteles ca nu vorbeau engleza si nici alta limba straina.Pana la urma am reusit sa ajunge dupa 17 ore de mers cu plecarea din Craiova dar s-a meritat tot drumul pentru ca sunt niste peisaje superbe iar riviera muntenegreana iti taie respiratia.Drumurile sunt f bune pana acolo si spre surprinderea mea pana si prin muntii din Serbia erau niste drumuri bune.Drumul la intoarcere a fost mult mai scurt..am ajuns la granita de la Portile de Fier dupa 11 ore si jumatate de mers.
Am stat la o vila cu niste conditii impecabile pt care am platit undeva la 18 euro pe noapte.Partea veche a orasului este superba cu multe terase si magazine.
Pentru amatorii de viata de noapte toate cluburile de pe faleza se inchid la ora 1 deoarece asa este legea la ei.Dupa ora 1 lumea se muta in cluburile acoperite care din pacate nu sunt f multe la numar. Cel mai bun din acest pct de vedere este Miracle Lounge si care este in aer liber si ofera o panorama superba asupra orasului deoarece este situat pe munte.Pana in ora 1 m-am simtit f bine la Emporio Club chiar la intrarea in orasul vechi.
Am vizitat insula Sveti Stefan care e la cativa km de Budva dar in care din pacate nu se poate intra deoarece a fost cumparata de un rus care intentioneaza sa o renoveze.La Sveti Stefan este si o plaja la care intrarea costa 25 de euro. Am fost intr-o mica excursie si la Kotor iar apoi in Croatia la Dubrovnik unde preturile sunt sensibil mai mari decat in Muntenegru.De exemplu o bere la draught in Dubrovnik la o terasa in orasul vechi a fost 38 de kuna (aprox. 5 euro).
Majoritatea turistilor din Budva erau sarbi,rusi sau ucrainieni dar am intalnit si cativa romani.Sarboaicele sunt niste femei superbe, inalte si tot timpul aranjate asa ca aviz burlacilor biggrin.gif
Am citit pe forum si cateva pareri ale unor oameni care au fost nemultumiti.Poate aveau alte asteptari..poate vroiau sa fie un loc linistit dar pt mine a fost o vacanta perfecta si la anul ma voi duce tot acolo.
Daca mai aveti intrebari sau nelamuriri va raspund cu cea mai mare placere.
Sladjo73
CITAT (mxd @ 31st July 2009, 17:54) *
Am intrat pe acest forum doar pentru a le spune celor incantai de MNE si de Budva sa iti tina parerile pentru ei si sa nu mai abereze in asemenea hal deoarece mai exista si fraieri ca si mine care chiar cred si fac greseala sa plece luandu-se dupa comentariile astea .Oricum mi-e mila de ei ..vad ce gusturi au si imi dau seama ce fel de oameni sunt.Am placat de acolo fericit ca s-a terminat sejurul (chiar cu o zi mai devreme)si m-am intors prin Croatia .Am preferat sa fac 500 km in plus doar sa nu ma mai intorc pe acelasi drum si am ramas doua zile in Vodice .Diferenta intere cele doaua tari este de 100 de ani fara probleme.

Naspa ca nu ti-a placut, ce pot sa spun... In orice loc de pe lume gasesti cate ceva frumos sau cate ceva urat si neplacut. Depinde care iti sunt pretentiile, depind ce fel de mindset ai. Oricum, ca sa te simti bine undeva este bine sa te interesezi mai in detaliu despre acel loc inainte de a pleca, pentru ca s-ar putea sa nu fie in acord cu pretentiile tale. Nu cred ca ai procedat bine plecand intr-un loc despre care nici nu stiai unde este pe harta...

Iar treaba cu 100 de ani diferenta intre MNE si HR este - cum sa spun - mai mult decat exagerata... Deci sfatul pe care il dai celora care - dupa parerea ta - abereaza daca au parere buna despre Budva/MNE s-ar putea aplica si in cazul tau. Litoralul muntenegrean nu se rezuma numai la Budva, iar croatii nu sunt nici ei cei mai buni in turism.

Sper - si iti urez sincer - ca data viitoare sa ai mai mult noroc, oriunde ai pleca in concediu.
radurobertin
M-am intors ieri dupa un asa zis concediu in Budva.De fapt 8 zile in Budva si 2 zile in Croatia.Am ajuns in MNE dupa ce am citit comentariile facute pe acest forum.Recunosc ca inainte habar nu aveam nici unde este pe harta aceasta tara.Am tras singur concluzia (gresita)ca MNE e un fel de Croatia dar mai ieftin.Si m-am hotarat sa merg acolo din curiozitate.Am rezervat pe net cazare la o vila ,m-am urcat in masina si dupa un drum obositor am ajuns in Budva(cu oprire o noapte in Zlatibor).Din momentul in care am intrat la sarbi mi-am dat seama ca ma intrept sepre un loc din care as fi vrut sa plec dupa prima zi.Si din pacate asa a fost...Budva este un fel de balci mare ,o inghesuila infioaratore o galagie permanenta o mare mare porcarie.Parca as fi fost la un fel de festival al berii parmanent in care se manaca mici se asculta muzica populara amestecata cu manele si se bea multa bere din pahre de plastic.Am intrat pe acest forum doar pentru a le spune celor incantai de MNE si de Budva sa iti tina parerile pentru ei si sa nu mai abereze in asemenea hal deoarece mai exista si fraieri ca si mine care chiar cred si fac greseala sa plece luandu-se dupa comentariile astea .Oricum mi-e mila de ei ..vad ce gusturi au si imi dau seama ce fel de oameni sunt.Am placat de acolo fericit ca s-a terminat sejurul (chiar cu o zi mai devreme)si m-am intors prin Croatia .Am preferat sa fac 500 km in plus doar sa nu ma mai intorc pe acelasi drum si am ramas doua zile in Vodice .Diferenta intere cele doaua tari este de 100 de ani fara probleme.

De unde ati rasarit mai,aristocratilor!Parca locuiti toti in Primaverii!Ce ti s-a parut asa groaznic ,inca de cand ai intrat in Serbia?Poate nu ai fost la Oltenita,Hirsova sau Corabia!Atunci ai fi de-a dreptul ingrozit!Si eu am spus ca Budva e un fel de Eforie,dar cum ai zugravit-o tu e un fel de Saigon!Ce-ai vrea ,sa se bea numai whiskeydin pahare de cristal ,si sa se asculte Chopin?Duceti-va pe Coasta de Azur daca aveti asa gusturi fine!Am fost si eu la Dubrovnik,si nu cred ca e o prea mare diferenta,poate un pic mai curat,si mult mai scump!Dar peisaje ca Muntenegru nu are Croatia!Si la dubrovnik era o ingramadeala infioratoare!Si nu trebuie sa-ti fie mila de noi,ca ai vazut ce gusturi avem,poate multi din cei carora le-a placut sunt mult mai culti si mai destepti decit tine!Asa suntem noi romanii,am iesit putin din mizerie si ni se pare ca traim in Monte Carlo,si suntem de singe regesc !
Ntim
Asa de rau e in MNE ca anu trecut am fost de 2 ori. MNE nu inseamana numai Budva unde e adevarat ca in sezon e ff aglomerat.
Mai trebuie spus __cu bani de MNE _sa nu ai pretentii de Monte Carlo.
Ntim
Herceg Novi pe faleza in dreapta se vede Croatia.
hoinar1507
CITAT (mihnea83 @ 31st July 2009, 19:27) *
Salutare,
Doar ce m-am intors din Budva si pot sa spun ca mi-a placut f mult. .Drumul la dus a fost cam lung deoarece GPS-ul ne-a dus pe un drum gresit si am ajuns prin munti in Serbia pe niste drumuri pe care nu credeam ca voi ajunge vreodata.In unele portiuni ale drumului nu incapeau doua masini iar GPS-ul nu mai functiona la parametri normali asa ca am fost nevoiti sa intrebam localnicii care bineinteles ca nu vorbeau engleza si nici alta limba straina.Pana la urma am reusit sa ajunge dupa 17 ore de mers cu plecarea din Craiova dar s-a meritat tot drumul pentru ca sunt niste peisaje superbe iar riviera muntenegreana iti taie respiratia.Drumurile sunt f bune pana acolo si spre surprinderea mea pana si prin muntii din Serbia erau niste drumuri bune.Drumul la intoarcere a fost mult mai scurt..am ajuns la granita de la Portile de Fier dupa 11 ore si jumatate de mers.
Am stat la o vila cu niste conditii impecabile pt care am platit undeva la 18 euro pe noapte.Partea veche a orasului este superba cu multe terase si magazine.
Pentru amatorii de viata de noapte toate cluburile de pe faleza se inchid la ora 1 deoarece asa este legea la ei.Dupa ora 1 lumea se muta in cluburile acoperite care din pacate nu sunt f multe la numar. Cel mai bun din acest pct de vedere este Miracle Lounge si care este in aer liber si ofera o panorama superba asupra orasului deoarece este situat pe munte.Pana in ora 1 m-am simtit f bine la Emporio Club chiar la intrarea in orasul vechi.
Am vizitat insula Sveti Stefan care e la cativa km de Budva dar in care din pacate nu se poate intra deoarece a fost cumparata de un rus care intentioneaza sa o renoveze.La Sveti Stefan este si o plaja la care intrarea costa 25 de euro. Am fost intr-o mica excursie si la Kotor iar apoi in Croatia la Dubrovnik unde preturile sunt sensibil mai mari decat in Muntenegru.De exemplu o bere la draught in Dubrovnik la o terasa in orasul vechi a fost 38 de kuna (aprox. 5 euro).
Majoritatea turistilor din Budva erau sarbi,rusi sau ucrainieni dar am intalnit si cativa romani.Sarboaicele sunt niste femei superbe, inalte si tot timpul aranjate asa ca aviz burlacilor biggrin.gif
Am citit pe forum si cateva pareri ale unor oameni care au fost nemultumiti.Poate aveau alte asteptari..poate vroiau sa fie un loc linistit dar pt mine a fost o vacanta perfecta si la anul ma voi duce tot acolo.
Daca mai aveti intrebari sau nelamuriri va raspund cu cea mai mare placere.

Ai plecat prin Novi Pasar? HaHa... Eu m-am intors pe acolo...Asta e.
hoinar1507

Cred ca esti mult prea patimas. Fiecare are asteptari diferite de la un concediu. Ar trebui sa spui si un loc din lumea asta care ti-a placut ca sa putem sa te intelegem mai bine.
In zona falezei in care sunt discotecile si cluburile atmosfera poate fi perceputa si in felul descris de tine... DAR in orasul vechi si in jurul portului este chiar select (si am vazut mare parte din Europa). E adevarat ca nu este tipul de statiune gen Nisa sau Cannes. Este pe tiparul Antibes, St. Tropez, Dubrovnik, Marmaris etc. (poate nu chiar la acelasi nivel ca servicii). Dar punand in balanta si peisajele din jurul Budvei si preturile se cam echilibreaza. Cred ca in 10 ani Budva va devenii una din statiunile de referinta ale Adriaticii si aste se va reflecta si in preturi.
Fiordul si orasul Kotor sunt fabuloase si sunt numai la 20 Km.
P.S. Mick Jagger are casa la Budva si nu cred motivul ar fi preturile mai reduse la imobiliare in MNE.
mxd
CITAT (hoinar1507 @ 2nd August 2009, 10:02) *
Cred ca esti mult prea patimas. Fiecare are asteptari diferite de la un concediu. Ar trebui sa spui si un loc din lumea asta care ti-a placut ca sa putem sa te intelegem mai bine.
In zona falezei in care sunt discotecile si cluburile atmosfera poate fi perceputa si in felul descris de tine... DAR in orasul vechi si in jurul portului este chiar select (si am vazut mare parte din Europa). E adevarat ca nu este tipul de statiune gen Nisa sau Cannes. Este pe tiparul Antibes, St. Tropez, Dubrovnik, Marmaris etc. (poate nu chiar la acelasi nivel ca servicii). Dar punand in balanta si peisajele din jurul Budvei si preturile se cam echilibreaza. Cred ca in 10 ani Budva va devenii una din statiunile de referinta ale Adriaticii si aste se va reflecta si in preturi.
Fiordul si orasul Kotor sunt fabuloase si sunt numai la 20 Km.
P.S. Mick Jagger are casa la Budva si nu cred motivul ar fi preturile mai reduse la imobiliare in MNE.

---La Antibes si St Tropez eu chiar am fost si nu sunt deloc vreun fitzos cum cred unii pe aici care tot ridica in slavi prostia de Budva.Iarta-ma nu cred ca tu ai fost pe acolo daca faci asemenea comparatii aberante(nici macar la peisaje nu se compara).Cred ca ai citit pareri pe internet despre ele.Old budva este doar 5%din Budva iar aproape toate statiunile de pe Adriadica(din Croatia) exista cate un Old similar chiar mult mai mare si mai interesant .O singura chestie vreau sa-ti spun...cand o sa vezi in MNE masini cu nr de Germania ,Franta,Italia..etc atunci insemana ceva ca si destinatie turisitca si MNE.
PS.Nu m-ar deranja sa am mai multe proprietati in Budva .Le-as inchiria cu mare placere fanilor ca tine si cu banii aia as sta cateva sute km mai in nord
badganaflee
Salutare la toata lumea, ieri am ajuns din Budva, a fost frumos. Preturile pt. 2 persoane pt. pranz variaza ( la restaurant ) intre 10=15 eu, mancare buna , dar portii normale, nu mari, sezlong X2 + umbrela si masa pe orice plaja intre 5-8 eu, in discoteci rupere de picioare : intrarea gratis, dar orice pahar intre 6-8 eu, ce era f.ieftin : bacardi sec, la 50 ml 3,50 eu, sucul la 3 eu, iar berea de la 2 la 3.50 eu, red bull 5 eu, in "alimentara" gaseai totul la jumate de pret, apa la 1,5 l 0,50 eu , suc la 2 l 1,5 eu, berea la 0,5 intre 1 si 1,5 eu. Despre plaja , SA NU MERGETI IN BUDVA ! ! ! asa mizerie, *gen Costinesti * asa am prins noi ), pietre, arici de mare, apa murdara , sticle sparte pe fundul marii,pfffff naspa , naspa, mergeti in schimb dir. Kotor, cum iesiti din Budva la max 4 km pe stanga vedeti plaja JAZ, da e frumos + e nisip, preturile sunt la fel, dupa plaja JAZ in dreapta ei pe sosea urcati muntele si mai dati de 2-ua plaje, prima nu mai stiu cum se num, e f.f.f mica max 300 de pers, e golf dar apa e mica de tot, pana la genunchi, dar e exotica muzica lounge si bar in apa, bun dupa care urcati inca 1000m si acolo gasiti plaja PLOCE , acolo muntele este betonat si ai impresia ca esti la piscina, destul de interesant , ai 2-ua piscine si bineneteles marea, dupa care mergeti o zi neaparat in orasul KOTOR, este la 15 km de Budva, foarte frumos, apa e foarte calda, e golf, priveliste de vis, oras vechi, stradute inguste , etc. GRIJA la politie, eu am mers cinstit, am cam respectat limitele de viteze, de ex : limita 60 , mergeam 65, limita 80 mergeam 80=90, nu am avut nici 1 fel de prob, dar cealalta masina, condusa de un Schumacher , a luat 2 amenzi, una depasire pa banda continua, 20 eu, iar una deoarece la semafor fiind pe banda obligatoriu la stanga el am mers inainte , 70 eu, dar se poate vorbi, nu stiu cum de nu s-a descurcat baiatu,eu cand am iesit din Vs, m-a oprit politia ca "cica "era limita 80 , iar eu am avut 89, ok le-am spus ca le deau ceva de " drink" ei direct NE NE, dar a 2-ua oara a fost OK si le-am dat . . . 5 eu smile.gif), mersi bye bye, deci luati-va la voi hartii de eu mici de tip 5,10 si max 20 eu (in total vreo 50 eu ) pt. a mitui garda in caz de scandal, se poate.FAra suparare pt. fete : baieti acolo nu aveti ce cauta cu iubite,neveste, etc, UAIIIIII deci ce femei , eu innebunam, inalte f.bine dotate , bune bune, mergeau cate 5,6 in grup blonde bete si te scanau mereu, pe cuv. In rest la dus am facut 14 ore , deoarece una am dormit intr-o parcare, iar la intoarcere 12ore, drumul este bun, dar ultimii 200 de km, cum intri in MNE, pff incep serpentine naspa, mai ales daca mai intalnesti autocare, TIr uri esti fain+ baietii cu YOGO smile.gif)))) kamikazeee pe fata,soferii din MNE nesimtit pe fata, nu semnalizeaza, opresc fara motiv ,aiurea, te claxoneaza, te injura, deci , pt. mine au fost 0, d.p.asta de vedere , in rest ok, apopos, dimineata, gasiti la patiserii croissant la 1 eu si crenvusti in corn tot asa la 1 eu sau niste mega sanvisuri imense la 2 eu, motorina, benzina de toata jena , mie de 2 ori mi-a urlat computerul de bord STOP STOP FUEL nu stiu de care, dar s-a rezolvat am pus in Serbia peste aia de la OMV, 1 l de motorina 0.82 eu, iar benzi sorry nu stiu eu sunt pe diesel, multi rusi ,pasnici din cate am obs, era acolo un JEEEEEEPPPPP imens ceva LAND CRUISER si scria pe bull bar : RUSSIAN ARE COMING !!!
Cam atat, drum bun si distractie placuta, daca-mi aduc aminte de alte lucruri imp. mai postez
dinu-tzu
As zice ca s-a cam spus tot ce era de spus. Cei ce doresc sa afle informatii trebuie doar sa citeasca ce s-a scris. Cea mai ramas se descopera la fata locului. Topicul a intrat intr-o faza a "confruntarilor de opinii" deloc interesanta. Acesta e cursul unui topic despre o destinatie turistica putin cunoscuta. Un initiator deschide subiectul, putini oameni ce au fost cindva pe acolo impartasesc impresiile lor si apare primul val de turisti ( cu usoare veleitati de exploratori) pe care ii incita incursiunea in neconuscut, i-as numi "pionierii". Se intorc si prezinta ceea ce au vazut foarte incintati. Pe baza lor vine valul doi, de turisti care "merg la sigur". Acestia au alte asteptari si revin nemultumiti acuzindu-i pe primi ca i-au indus in eroare. Eu am petrecut 4 zile in Muntenegru, majoritatea 7, dar acesti oameni 12 zile nesatisfacatoare. Adevarul e ca intr-o saptamina vezi cam tot cei de vazut. Sunt bucuros ca am ajutat lumea cu informatii despre un loc bun pentru cazare intermediara (Zlatibor-Zabljak). Numai bine.

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.