Salutare,
Doar ce m-am intors din Budva si pot sa spun ca mi-a placut f mult. .Drumul la dus a fost cam lung deoarece GPS-ul ne-a dus pe un drum gresit si am ajuns prin munti in Serbia pe niste drumuri pe care nu credeam ca voi ajunge vreodata.In unele portiuni ale drumului nu incapeau doua masini iar GPS-ul nu mai functiona la parametri normali asa ca am fost nevoiti sa intrebam localnicii care bineinteles ca nu vorbeau engleza si nici alta limba straina.Pana la urma am reusit sa ajunge dupa 17 ore de mers cu plecarea din Craiova dar s-a meritat tot drumul pentru ca sunt niste peisaje superbe iar riviera muntenegreana iti taie respiratia.Drumurile sunt f bune pana acolo si spre surprinderea mea pana si prin muntii din Serbia erau niste drumuri bune.Drumul la intoarcere a fost mult mai scurt..am ajuns la granita de la Portile de Fier dupa 11 ore si jumatate de mers.
Am stat la o vila cu niste conditii impecabile pt care am platit undeva la 18 euro pe noapte.Partea veche a orasului este superba cu multe terase si magazine.
Pentru amatorii de viata de noapte toate cluburile de pe faleza se inchid la ora 1 deoarece asa este legea la ei.Dupa ora 1 lumea se muta in cluburile acoperite care din pacate nu sunt f multe la numar. Cel mai bun din acest pct de vedere este Miracle Lounge si care este in aer liber si ofera o panorama superba asupra orasului deoarece este situat pe munte.Pana in ora 1 m-am simtit f bine la Emporio Club chiar la intrarea in orasul vechi.
Am vizitat insula Sveti Stefan care e la cativa km de Budva dar in care din pacate nu se poate intra deoarece a fost cumparata de un rus care intentioneaza sa o renoveze.La Sveti Stefan este si o plaja la care intrarea costa 25 de euro. Am fost intr-o mica excursie si la Kotor iar apoi in Croatia la Dubrovnik unde preturile sunt sensibil mai mari decat in Muntenegru.De exemplu o bere la draught in Dubrovnik la o terasa in orasul vechi a fost 38 de kuna (aprox. 5 euro).
Majoritatea turistilor din Budva erau sarbi,rusi sau ucrainieni dar am intalnit si cativa romani.Sarboaicele sunt niste femei superbe, inalte si tot timpul aranjate asa ca aviz burlacilor
Am citit pe forum si cateva pareri ale unor oameni care au fost nemultumiti.Poate aveau alte asteptari..poate vroiau sa fie un loc linistit dar pt mine a fost o vacanta perfecta si la anul ma voi duce tot acolo.
Daca mai aveti intrebari sau nelamuriri va raspund cu cea mai mare placere.