4rings
2nd July 2009, 16:47
pe cont propriu a fost cineva (merge cineva), cum v-ati descurcat?
adica fara rezervare.
teognost
2nd July 2009, 19:01
CITAT (4rings @ 2nd July 2009, 16:47)

adica fara rezervare.
eu o sa merg la vila Maki din golful Kotor (Radovici),i-am gasit prin
www.homelidays.com
site-ul lor e asta:
http://www.vilamaki.montenegro.com/en
preturile sunt pe camera (45 euro pe noapte in iulie -august ) si nu pe persoana ,includ doar cazarea
Conditiile par ok ,o sa stiu insa mai precis dupa ce ajung acolo,o sa stau 8 zile intre 25 iulie si 2 august
Plecarea e din Timisoara dar intentionez sa ma opresc la Zabljak ca sa vad canionul Tara ,cred ca imi rezerv cazare si acolo desi am inteles ca sunt sanse mici sa nu gasesti la fata locului cazare avand in vedere ca nu e sezon de iarna
radurobertin
2nd July 2009, 19:02
Maine plec spre Kotor si ma voi opri la Zlatibor o noapte!Daca stie cineva vreun nume de pensiune sau vila mai buna(si bineinteles mai ieftina) la Zlatibor poate ma ajuta si pe mine!Cand ma intorc o sa va scriu cum a fost!
sinf43
2nd July 2009, 20:06
CITAT (4rings @ 2nd July 2009, 17:47)

adica fara rezervare.
eu merg pe cont propriu, plec luni
sper sa fie ok
Sladjo73
2nd July 2009, 20:11
CITAT (snipest @ 1st July 2009, 12:05)

Salut.
Poate sa-mi spuna cineva ceva nume de hoteluri cu servicii all-inclusive ca lumea? Eventual si cum e cu locurile de parcare pe acolo.
MUltumesc.
Eu am fost cazat anul trecut la Iberostar Muntenegru (Bellevue) de 4*, AI.
Am fost multumit de acest hotel si de serviciile aferente - am postat un comentariu exact pe acest topic, la pag 18 (postul din 03-Aug-08).
Locuri de parcare: hotelul are ceva locuri de parcare, eu am avut noroc sa fie unul liber cand am ajuns, insa nu am mutat masina din loc timp de 10 zile, tocmai pentru a nu-l pierde... E valabila regula "primul venit primul servit"... Mai sunt ceva strazi pe linga hotel, gasesti si pe acolo ceva locuri, dar locul de parcare este o problema la Budva, in general.
Concediu fain,
Sladjo.
lighttraveller
3rd July 2009, 00:59
buna,
eu as merge cu balkan flexipass. Ar putea sa-mi spuna cineva cat trebuie sa platim in plus pentru cuseta de dormit (belgrad-bar)? Nu gasesc niciun site al cailor ferate din muntenegru, deci: a mai fost cineva cu flexipass, si a calatorit prin litoral cu trenul? daca de ex. trenul nostru ajunge la 8 seara in bar, mai prindem vreun tren sau autobus pana la ulcinj?
a da, si mai am o intrebare. nu stiti daca e de increder siteul limba.com? mersi
si inca ceva :) mai bine bar sau ulcinj?
daniborca
3rd July 2009, 11:38
CITAT (teognost @ 2nd July 2009, 20:01)

eu o sa merg la vila Maki din golful Kotor (Radovici),i-am gasit prin
www.homelidays.com
site-ul lor e asta:
http://www.vilamaki.montenegro.com/enpreturile sunt pe camera (45 euro pe noapte in iulie -august ) si nu pe persoana ,includ doar cazarea
Conditiile par ok ,o sa stiu insa mai precis dupa ce ajung acolo,o sa stau 8 zile intre 25 iulie si 2 august
Plecarea e din Timisoara dar intentionez sa ma opresc la Zabljak ca sa vad canionul Tara ,cred ca imi rezerv cazare si acolo desi am inteles ca sunt sanse mici sa nu gasesti la fata locului cazare avand in vedere ca nu e sezon de iarna
la Zabljak gasesti cazare fara probleme, dar daca vrei sa vezi ceva Kalumea viziteaza canionul Mrtvica nu departe de Podgorica, este practic in drumul tau.La Medjurijecje faci dreapta si mergi pe rau in sus.Practic in Tara doar daca mergi sa faci rafting altfel mie nu mi se pare nimic asa grozav.In schimb canionul Mrtvica, este bestial.Cauta mai multe pe net sa vezi.Eu m-am intors acum 2 zile si am dormit peste noapte in Zabljak cu 42 euro pe camera, cu mic dejun inclus.
CITAT (sinf43 @ 2nd July 2009, 21:06)

eu merg pe cont propriu, plec luni

sper sa fie ok
gasesti cazare la tot pasul, stau ca la noi la mare cu cartonul in mina "SOBE"
boby_77`
3rd July 2009, 13:52
Pentru cei care merg fara cazare la Budva le sugerez sa nu ajunga acolo vineri sau sambata pentru ca acolo sunt turisti lor de weekend si nu vor gasi cazare foarte usor si nici foarte avantajoasa.
laurici_cu_lipici
3rd July 2009, 14:36
Vreau sa plec spre Dubrovnik, am citit pe forum despre Croatia si Muntenegru si multi recomanda traseul: Drobeta Turnu Severin (Portile de Fier) - Cacak - Uzice - Podgorica - Kotor - Dubrovnik, insa despre retur nu am vazut sa se scrie nimic.
Multi se intorc prin Zagreb - Budapesta - Romania. Daca sunt ceva dificultati, va rog sa imi explicati putin. Eu as vrea sa ma intorc prin Muntenegru. Multumesc mult.
boby_77`
3rd July 2009, 14:40
CITAT (laurici_cu_lipici @ 3rd July 2009, 15:36)

Vreau sa plec spre Dubrovnik, am citit pe forum despre Croatia si Muntenegru si multi recomanda traseul: Drobeta Turnu Severin (Portile de Fier) - Cacak - Uzice - Podgorica - Kotor - Dubrovnik, insa despre retur nu am vazut sa se scrie nimic.
Multi se intorc prin Zagreb - Budapesta - Romania. Daca sunt ceva dificultati, va rog sa imi explicati putin. Eu as vrea sa ma intorc prin Muntenegru. Multumesc mult.
Si de ce nu faci acelasi traseu si la retur?Lumea mai merge prin Ungaria si pentru pentru diversitate sau pentru faptul ca localitatea de resedinta este in apropiere de Ungaria
teognost
3rd July 2009, 15:17
CITAT (daniborca @ 3rd July 2009, 11:38)

la Zabljak gasesti cazare fara probleme, dar daca vrei sa vezi ceva Kalumea viziteaza canionul Mrtvica nu departe de Podgorica, este practic in drumul tau.La Medjurijecje faci dreapta si mergi pe rau in sus.Practic in Tara doar daca mergi sa faci rafting altfel mie nu mi se pare nimic asa grozav.In schimb canionul Mrtvica, este bestial.Cauta mai multe pe net sa vezi.Eu m-am intors acum 2 zile si am dormit peste noapte in Zabljak cu 42 euro pe camera, cu mic dejun inclus.
mersi pt info!o sa caut info despre canionul Mrtvica,ai idee cumva despre cazare acolo?
La Zabljak m-as duce ca sa vad canionul Tara (nu pt rafting) ,am citit ca e f frumos.
cum ai gasit cazare la Zabljak -la fata locului?
Sladjo73
3rd July 2009, 21:22
Pentru cei care vor sa innopteze in Zlatibor, un link util, cu mai multe vile si case de vacanta, cu date de contact.
http://www.zlatibor.rs/index.php?module=su...ges&subid=3
alexxxxx
3rd July 2009, 21:38
CITAT (lighttraveller @ 3rd July 2009, 01:59)

buna,
eu as merge cu balkan flexipass. Ar putea sa-mi spuna cineva cat trebuie sa platim in plus pentru cuseta de dormit (belgrad-bar)? Nu gasesc niciun site al cailor ferate din muntenegru, deci: a mai fost cineva cu flexipass, si a calatorit prin litoral cu trenul? daca de ex. trenul nostru ajunge la 8 seara in bar, mai prindem vreun tren sau autobus pana la ulcinj?
a da, si mai am o intrebare. nu stiti daca e de increder siteul limba.com? mersi
si inca ceva

mai bine bar sau ulcinj?
Ai aici toate preturile la ce te intereseaza.
6 euro la cuseta sau 20 de euro/loc in dubla la vagon de dormit.
Ar trebui sa-ti poti face rezervarile direct de la agentia cfr care-ti elibereaza flexipassul.
1oltean
4th July 2009, 00:23
Eu as mai avea 3 lucruri de vizitat in Muntenegru, depre care nu s-a zis nimic pana acum:
1 - Canionul Nevidio - este cel mai misto, putin colindat, am inteles ca a fost descoperit prin 1965. Puteti sa cautati pe youtube dupa canyoning Nevidio. Daca cineva cunoaste rog detalii despre canyoning pe acolo
2 - Zona muntoasa de la granita cu Albania - Alpii albanezi - pe google earth pare de-a dreptul bestial de la Gusinje in jos. Problema este ca sa ajungi la Gusinje trebuie sa te abati un pic din drum... de la Kolasin sa faci dreapta. Michelin zice ca sunt 77km pe care ii faci in... 13 ORE. Mi se pare incredibil. Intradevar sunt serpentine, treci niste trecatori prin munti, dar drumul in unele poze de pe google earth pare asfaltat. A fost careva prin zona respectiva?
3 - Blue Cave - o pestera in mare unde bate lumina nu stiu cum si cica e albastra inauntru (cica mai sunt asemanatoare in insula Capri si Croatia). In Muntenegru se afla langa golful Zanice, chiar sub golful Kotor, la iesirea in mare. Problema e ca din pozele de pe google earth pare a fi stanca deasupra, deci nu poti sa te opresti cu masina pe undeva prin apropiere. Ce am gasit pana acum este ca se poate vizita din HercegNovi 9 mile. Din poze pare dementiala. A fost careva?
Pacat ca nu o sa fiu decat in trecere prin Muntenegru!
snipest
4th July 2009, 00:30
Am auzit despre Ulcinj ca nu e chiar asa prietenos din cauza albanezilor, care, din cate se aude, nu-s prea prietenosi. Celor care ati fost, vi s-a parut asa?
Ntim
4th July 2009, 12:29
CITAT (snipest @ 4th July 2009, 01:30)

Am auzit despre Ulcinj ca nu e chiar asa prietenos din cauza albanezilor, care, din cate se aude, nu-s prea prietenosi. Celor care ati fost, vi s-a parut asa?
Eu am fost anul trecut si am stat la o pensiune unde proprietarul si toata familia erau albanezi ( abea a doua zi am aflat ca erau albanezi dupa ce m-am cazat ) si totul a fost bine. Am intrebat cum e cu Albania e periculos ? si ___am venit acasa prin Albania.
CITAT (daniborca @ 3rd July 2009, 11:38)

.. dar daca vrei sa vezi ceva Kalumea viziteaza canionul Mrtvica nu departe de Podgorica, este practic in drumul tau.La Medjurijecje faci dreapta si mergi pe rau in sus.Practic in Tara doar daca mergi sa faci rafting altfel mie nu mi se pare nimic asa grozav.In schimb canionul Mrtvica, este bestial...
daca am inteles eu bine, pot lasa masina la Medjurijecje, vizitez canionul pana la Velje Duboko si apoi ma intorc pe jos la masina in Medjurijecje. Cam in cat timp fac drumul intors?
badganaflee
6th July 2009, 11:15
va salut pe toti, toate, in 19 .07.09, plec la Budva, m-am interesat despre statiune si e frumoasa. timi - budva 638 km, dar am inteles ca ultimii 300 de km sunt greu de parcurs datorita " mega transfagarasanului", cine a fost acum recent cu masina, imi poate spune in cat timp a aprcurs Uzice - Budva ?, unii spuneau ca drumul din tm-budva il parcurgi in 14 h, altii in 12 h, unii in 8 h, 14h mi se pare cam mult
tablagiu_xxx
6th July 2009, 14:10
CITAT (badganaflee @ 6th July 2009, 12:15)

va salut pe toti, toate, in 19 .07.09, plec la Budva, m-am interesat despre statiune si e frumoasa. timi - budva 638 km, dar am inteles ca ultimii 300 de km sunt greu de parcurs datorita " mega transfagarasanului", cine a fost acum recent cu masina, imi poate spune in cat timp a aprcurs Uzice - Budva ?, unii spuneau ca drumul din tm-budva il parcurgi in 14 h, altii in 12 h, unii in 8 h, 14h mi se pare cam mult
uzice budva = 5-6 h max
cine face tm budva in 8 h (adica la o medie de 80km/h), ii platesc eu toata vacanta la 5 stele.
eu am facut Buc - Budva in 17 h - 1100 hm (65 km/h medie) cu 1 h pauza; si pe drumul drept mergeam cu 120.
oricum la cat de fain e traseul nu cred ca veti merge f repede
daniborca
6th July 2009, 14:31
CITAT (badganaflee @ 6th July 2009, 12:15)

Timisoara Budva 12 ore acum 2 sapt
CITAT (rx4 @ 5th July 2009, 14:00)

daca am inteles eu bine, pot lasa masina la Medjurijecje, vizitez canionul pana la Velje Duboko si apoi ma intorc pe jos la masina in Medjurijecje. Cam in cat timp fac drumul intors?
la Medjurijecje am lasato si eu, dar nu am fost pina la Velje Duboko.Tot traseul il faci la dus in vreo 5 ore si la intors mai repede.La dus o sa faci o gramada de poze, sa fi atent ca sint multe locuri unde poti sa cobori la apa, daca le ratezi..pierzi niste locuri minunate.Nu prea are rost sa mergi pina la Duboko pentru ca practic raul devine ff micut, dupa ce pierde 2 afluenti mari si nu mai este spectaculos..am atasat un print screen pina unde am fost eu..
catch
6th July 2009, 20:16
Salut. Vreau si eu sa plec in Muntenegru pe la inceputul lunii august. As intentiona sa stau vreo 10 zile dintre care 5 sa le petrec la munte(in special vreau sa fac trasee) si 5 la mare. Am citit forumul am cercetat toate siteu-rile de profil... dar totusi as dori sa vorbesc cu cineva care stie tara bine si sa ma ajute sa pun la punct un traseu pt cele 10 zile. Sunt dispus sa ma intalnesc face 2 face cu persoana respectiva cu harti si carti brosuri etc. si sa platesc pentru consultanta. Asa ca daca cineva cunoaste tara f bine si ma poate ajuta astept un semn.
Sladjo73
6th July 2009, 20:34
A fost cineva anul asta la Vila Poseidon, Jaz?...
Ravine
7th July 2009, 10:28
Am 2 bilete de vacanta [includ doar cazarea, fara masa si fara transport] in statiunea Budva din Muntenegru. Din pacate eu nu mai pot merge, asa ca le cedez in schimbul a 75% din valoarea lor, avansul de 25% fiind deja platit. Pretul intreg este de 220eur x 2pers = 440 eur, deci mai trebuie achitati 330 euro. Perioada este 20 - 30 iulie. Pot da si un link cu vila pe privat, ca sa nu fie considerata reclama.
badganaflee
7th July 2009, 10:29
@daniborca, multumesc pentru informatie
ce parere aveti daca plec din Timisoara la ora 2 dimineata, e prea tarziu ?
teognost
7th July 2009, 10:48
As avea o intrebare –a fost cineva pe traseul asta:
Zabljak –Savnik-Niksic-Bijele Poljane-Ubli-Cevo-Resna-Kotor
Mi se pare mult mai scurt decat cel prin care se merge prin Podgorica –problema e ca nu stiu dc drumul e bun si se poate merge cu masina normala sau doar cu SUV.
Mersi pt orice informatie…
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.