Stimate "domn" tablagiu, tin sa precizez ca mi-am creat acest cont special pentru a-ti raspunde. Citesc de ani buni forumul acesta si de cele mai multe ori m-a ajutat enorm in obtinerea informatiilor necesare. De aceasta data cautam anumite lamuriri cu privire la Muntenegru, fiind destinatia cea mai probabila din aceasta vara. Pana sa dau de postarea ta. Nu ca as avea ceva impotriva discutiilor libere, bineinteles este un forum public unde absolut toti is pot spune parerea. Insa ce nu suport nicicum sunt persoanele care cred ca le stiu pe toate si care isi considera vorbele proprii drept litera de lege, terminate intotdeauna printr-un "PUNCT".
Mentionez ca am trecut prin Serbia de ceva ori, si neavand nimic in comun cu acea tara decat poate o oarecare simpatie cunoscandu-le istoria si presedintele atat de ... "bun" (

,) pot afirma ca, in comparatie cu noi, Serbia chiar este Europa. Asta daca intr-adevar ar fi loc de vreo comparatie intre cele doua tari. Nu stiu daca ai nimerit Belgradul seara, nu stiu daca l-ai vizitat ziua, nu stiu daca esti cat de cat documentat despre poporul sarb si de-altfel nu stiu daca ai nimerit aceleasi vami curate si aceeasi vamesi amabili si prezentabili pe care i-am nimerit eu, insa pot spune ca primul lucru care m-a lovit in momentul in care am intrat in Serbia si apoi in Croatia a fost "Pai noi suntem in UE si ei NU?!" Si afirm acest lucru tinand cont ca o data venita inapoi, la vama de la Stamora Moravita ne astepta un indicator ruginit inclinat si aproape iesit din asfalt, o prostituata asteptand pe banca si un burtos libidinos in uniforma care isi spunea, probabil mandru de aspectul sau, "politist de frontiera" (fara sa jignesc pe nimeni, bineinteles).
Se stie ca in toate statele mari ale fostei Iugoslavii (Slovenia, Croatia si Serbia) a existat dintotdeauna civilizatie.
Asa ca hai sa nu facem cu totii pe inteligentii si sa punem putin mana pe carte inaintea sa afirmam fel de fel de lucruri.
Iti recomand sa renunti la weekendul de shopping la Viena atat de "romanizat" si sa alegi alte destinatii, poate iti schimbi parerea.
Sper ca nu am jignit pe nimeni cu acest post si urez vacante cat mai placute tuturor!