Muntenegru
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38

biancamch

Multumesc dinu-tzu, o sa tin cont de sugestii, in afara de noaptea de odihna de pe traseu, care nu se poate, pt. ca suntem foarte legati de anumite date (vom face un tur al coastei Adriaticii si daca schimb ceva se duce totul peste cap). Asa ca o sa dam putin bice si sa speram ca apucam sa vedem tot ce ne-am propus.
4rings
cum sunt plajele in tivat si kotor, as opta pt. zona golfului ca sa evit aglomeratia din budva; gasim la fata locului cazare pt.8-10 persoane [august] ?

dinu-tzu
Alea nu-s plaje! Vezi o poza elocventa in postul 379.
4rings
in concluzie se poate sta la plaja in zona fiordului sau nu ? nu ca as fi fan, mai mult pt. o baie si o bere, dar sotiile? daca le duc acolo si nu au plaja am puso (mai bine budva?) cazare gasesc la fata locului pt.8-10 persoane (august)?
Ntim
QUOTE (4rings @ May 11 2009, 21:53) *
cum sunt plajele in tivat si kotor, as opta pt. zona golfului ca sa evit aglomeratia din budva; gasim la fata locului cazare pt.8-10 persoane [august] ?

Cazare gasesti e plin de pensiuni__plaja__cam asa dar dupa parerea mea e cea mai FRUMOASA zona.
Optimus
QUOTE (simonica_nike @ Apr 23 2009, 18:40) *
La restaurant portiile erau mari si plateam in jur de 15-20 Eur /pers cand mancam preparate din carne si 20-30 Eur/pers cand mancam peste si fructe de mare.

Doamne, unde-s vremurile cand cu 8-10 dinari nu te puteai scula de la masa daca terminai portia? laugh.gif Fugit ireparabile...
4rings
am uitat sa spun ca atractia pt peisajele din zona golfului e un motiv mult mai important decat evitarea posibilei aglomeratii din budva dar mergand la ''mare'' cred ca o sa fie totusi budva. desigur ca voi rezerva cel putin o zi intreaga pt zona tivat-kotor-herceg novi. multam dinu-tzu si Ntim

Sladjo73
Hi all,

Stie cineva ceva despre plaja Jaz & vila Poseidon?... E ok? Se recomanda pentru familie cu copil, in cautare de loc relativ linistit?

Multumesc.
MediaWiz
In luna iulie, in jurul datei de 5 merg si eu spre Muntenegru / Kotor din Bucuresti. Cine poate sa-mi sugereze cel mai bun traseu? Daca mai merge cineva in aceeasi perioada si directie, poate plecam impreuna.

Multumesc

PS: inca ceva... care program de navigatie are cea mai detaliata harta pentru zona fostei Iugoslavii?
dcr

QUOTE (MediaWiz @ May 14 2009, 12:10) *
In luna iulie, in jurul datei de 5 merg si eu spre Muntenegru / Kotor din Bucuresti. Cine poate sa-mi sugereze cel mai bun traseu?

Eu de doua luni incerc sa ma documentez si am ajuns la asta!
Traseul este aproape clasic, cel care-l da viamichelin cu exceptia intrarii in Muntenegru dinspre Serbia, unde am ales altul (la recomandarile unor useri de pe aici si din alte parti!). Eu o sa-l fac in 6-7 iunie (in doua zile, cu cazare pe la Cacak sau Uzice) ca sa merg numai ziua sa pot admira peisajul.

PS Nu stiu ce se intampla, traseul nu este ala pe care-l afiseaza! Pe scurt Bucuresti - Tr. Severin - pe langa Belgrad - cacak - Uzice - Prijepolje - Pljevlja - Durdevica Tara - Mojkovac - Podgorica - Petrovac - Kotor.
hellrider
Mult succes si bafta la trecerea prin Kosovo!!!

La cat si-au luat-o albanezii de la jandarmii romani stationati in zona, sigur te vor primi cu "bratele deschise".
Sladjo73
QUOTE (hellrider @ May 14 2009, 15:10) *
Mult succes si bafta la trecerea prin Kosovo!!!

La cat si-au luat-o albanezii de la jandarmii romani stationati in zona, sigur te vor primi cu "bratele deschise".

Nu inteleg care-i legatura cu Kosovo?... :-)
atupi
QUOTE (Sladjo73 @ May 14 2009, 21:36) *
Nu inteleg care-i legatura cu Kosovo?... :-)

in postul lui dcr desi este descris traseul relativ clasic viamichelin arata un traseu prin Kosovo smile.gif in acel link
Dar bineanteles ca tu nu o sa mergi prin Kosovo wink.gif
Cand pleci ? ca si eu vreau sa merg pana nu se scumpeste si mai tare Montenegro (deja au inceput sa ia avant preturile fata de cum erau)
dcr
QUOTE (atupi @ May 14 2009, 21:52) *
in postul lui dcr desi este descris traseul relativ clasic viamichelin arata un traseu prin Kosovo smile.gif in acel link

Nici eu nu merg prin Kosovo, am editat ad labam, dar se pare ca am fost prea incet pentru hellrider wink.gif In timp ce el raspundea eu ma chinuiam sa editez linkul. Nu's ce are viamichelin ala, ca nu-mi pastreaza setarile care le fac, dupa ce inserez linku'!
boipboip
plec prin 18 iunie inspre muntenegru, abia astept biggrin.gif
Ca sa fiu sigur : NU trebuie viza nici pentru Serbia nici pentru Muntenegru, asa'i ?
atupi
QUOTE (boipboip @ May 14 2009, 22:37) *
plec prin 18 iunie inspre muntenegru, abia astept biggrin.gif
Ca sa fiu sigur : NU trebuie viza nici pentru Serbia nici pentru Muntenegru, asa'i ?

doar pasaport si carte verde valabila in acele tari. Nu uita sa revii cu info ptr mine care vreau sa merg prin aug/sept si pt ceilalti interesati. Concediu placut!
boipboip
QUOTE (atupi @ May 14 2009, 23:10) *
doar pasaport si carte verde valabila in acele tari. Nu uita sa revii cu info ptr mine care vreau sa merg prin aug/sept si pt ceilalti interesati. Concediu placut!

absolut, din orice pozitie :-)
stighi
QUOTE (Sladjo73 @ May 12 2009, 23:14) *
Hi all,

Stie cineva ceva despre plaja Jaz & vila Poseidon?... E ok? Se recomanda pentru familie cu copil, in cautare de loc relativ linistit?

Multumesc.

Am rezervat o camera la Vila Poseido Jaz (2 adulti + 2 copii ) in perioada 22 - 30 iunie. Sper sa fie ok.
atupi
QUOTE (stighi @ May 15 2009, 14:23) *
Am rezervat o camera la Vila Poseido Jaz (2 adulti + 2 copii ) in perioada 22 - 30 iunie. Sper sa fie ok.

Nu ne spui si noua cat platesti pt rezervarea facuta ? smile.gif
Concediu placut !
stighi
QUOTE (atupi @ May 15 2009, 15:00) *
Nu ne spui si noua cat platesti pt rezervarea facuta ? smile.gif
Concediu placut !

Cazare 8 nopti in camera cu 3 paturi + demipensiune = 648 E

QUOTE (stighi @ May 15 2009, 15:51) *
Cazare 8 nopti in camera cu 3 paturi + demipensiune = 648 E
1 adult =27 E
1 copil=13,5 E (50% reducere)

Sladjo73
QUOTE (stighi @ May 15 2009, 14:23) *

Mersi. Noi am merge in August, asa ca un feedback dupa ce te intorci ar fi excelent.

Numai bine,
Sladjo.
atupi
Pentru Hellrider si nu numai am o intrebare: de ce Ulcinij este semnificativ mai ieftin decat statiunile de mai la nord de el? Ce-l "dezavantajeaza" ca sa fie mai ieftin ?

Ma gandeam sa caut o cazare in Golful Kotor dar vad preturi destul de ridicate. Prefer un apart intr-o vila privata unui hotel galagios si aglomerat dat fiind ca sunt genul de turist activ care viziteaza mult.
Toate cele bune !
cosmindorneanu
QUOTE (floricika @ May 18 2008, 13:43) *
multumesc mult. imi era teama ca apa o sa fie rece in aceasta perioada.

eu am gasit cazare cu 24 euro/persoana, intr-o vila superba, chiar pe malul marii, cu demipensiune inclusa.se numeste vila jaz-poseidon, si o poti gasi pe site-ul de cazari muntenegru.daca nu dai de ea, iti pot trimite si o alta adresa

Am mare mevoie de detalii legate de aceasta vila. Vreau sa rezerv in perioada 4-11 iulie 2009 cazare acolo si mi s-a cerut 34 de euro. pretul este ok? tu cand ai fost? cum a fost? imagini ..impresii ceva? etc............
cosmindorneanu@yahoo.com
sotia06
Vreau doar sa va felicit pe toti care alegeti sa petreceti un concediu in Muntenegru zona Kotor.
Noi am fost anul trecut si a fost extraordinar.
Mai jos e un link de unde ne-am rezervat noi cazarea.
Sunt o gramada de oferte pentru toto felul de bugete si de o frumusete fantastica.
Noi le-am mentionat proprietarilor ca ni se cere o taxa de transfer bancar destul de mare pentru plata avansului si au fost de acord sa platim totul atunci cind ajungem.
Daca aveti nevoie de info pot sa va mai scriu - si noi am fost tot cu masina.

Va urez concediu placut tuturor!

si link-ul de care va spuneam
http://www.ownersdirect.co.uk/list_propert...9&class=all
cosmindorneanu
am mare nevoie de aceste infos..........vila poseidon jaz plaza. afost careva acolo? preturi etc.....
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.