Aflare numar

Aris4DM

Salutare, am si eu o intrebare... Daca formez un numar pe telefon si dau un beep... iar apoi stergn umarul din Meniu/Registru apel/Numere formate... care sunt sansele sa aflu acel numar... de fapt cineva a dat beep dupa telefonul meu... worthy.gif
bolo
Daca e Sony Ericsson ai o optiune cand dai un mesaj sau nu mai stiu sigur in care iti poti alege o lista unde gasesti numere care nu sunt in agenda.Nu mai stiu sigur daca ep toate modelele dar pe T610 si T300 aveam asa ceva.

Aris4DM
Am un Nokia 6100
Arpi
QUOTE(bolo @ Jun 9 2006, 13:46) *
Daca e Sony Ericsson ai o optiune cand dai un mesaj sau nu mai stiu sigur in care iti poti alege o lista unde gasesti numere care nu sunt in agenda.Nu mai stiu sigur daca ep toate modelele dar pe T610 si T300 aveam asa ceva.

Dar numarul a fost sters! smile.gif Deci la telefoanele SE, da poti, sa trimit un mesaj la numerele de telefon care nu sunt salvate in agenda dar nu si la cele care au fost sterse laugh.gif

Ups! Am incercat! Chiar functioneaza! Scuzele de rigoare merg catre bolo. worthy.gif De aceea nu am editat postul! coolspeak.gif
tudor
in 3410 exista aplicatie cu care citesti toate numerele sterse, foste mesaje... o gramada de informatii. pt 3310 merge similar dar nu stiu sa fie facuta o aplicatie(trebuie citit flash-ul). Pe nokiile noi presupun ca e mai greu, dar daca chiar vrei si ai la dispozitie cititor de flash si nu ai mai folosit la nimic telefonul imediat dupa ce a fost sters... sunt sanse mari.
Berti
Factura detaliata, asta daca nu esti cartelar!
apocalypto
QUOTE(Berti @ Jun 11 2006, 00:33) *

se poate si la cartele contra unei sume de 1 sau 3 dolari nu mai stiu...am facut eu kestia asta acu` 5 luni.... peacefingers.gif cat despre vederea nr se poate numai la sonyericsson (stiu eu)

T-MoBiLeR
Nu stii bine. La Motorola exista in submeniul Recent Calls o chestie numita Notepad care iti arata ultimul nr format din tastatura. Sigur, asta nu ajuta pe cel care are Nokia. laugh.gif
ionutz_cjv5
pe symbian, exista call register, o aplicatie excelenta, arata tot, poti sorta cum vrei etc, arata si apelurile sterse
boschetarul

suni la serv. clienti daca esti pe oringi
apocalypto
din pacate,la cartele orange nu cred ca exista factura detaliata,la vodafone insa da!
oricum nu te costa nik sa incerci!!!
boschetarul
nu conteaza ca la orange prepay nu este factura detaliata. operatorii de la serv. clienti vad ce numere ai apelat wink.gif
apocalypto
QUOTE(boschetarul @ Jun 13 2006, 17:34) *
nu conteaza ca la orange prepay nu este factura detaliata. operatorii de la serv. clienti vad ce numere ai apelat wink.gif

cursing.gif nu stiu nu garantez,nu contrazic ca nu am avut prepay!
dar nu cred
dacuburebista
QUOTE(Berti @ Jun 11 2006, 00:33) *

daca nu a raspuns nimeni, nu apare pe factura w00t.gif

QUOTE(Aris4DM @ Jun 9 2006, 15:35) *
Salutare, am si eu o intrebare... Daca formez un numar pe telefon si dau un beep... iar apoi stergn umarul din Meniu/Registru apel/Numere formate... care sunt sansele sa aflu acel numar... de fapt cineva a dat beep dupa telefonul meu... worthy.gif

nu poti cool.gif
apocalypto
QUOTE(dacuburebista @ Jun 13 2006, 18:17) *
daca nu a raspuns nimeni, nu apare pe factura w00t.gif
nu poti cool.gif

mai adauga: NU POTI DACA AI NOKIA , si daca nimeni nu a respuns la nr ala...dar in fond daca nu a raspuns de ce te strofoci atat pentru un bip? wink.gif
T-MoBiLeR
Poate vrea sa o prinda pe pretena-sa cu prostii. rolleyes.gif
Treaba lui de ce-l intereseaza...nu?
apocalypto
QUOTE(T-MoBiLeR @ Jun 14 2006, 10:05) *
Poate vrea sa o prinda pe pretena-sa cu prostii. rolleyes.gif
Treaba lui de ce-l intereseaza...nu?

eh...aici ai drepttate.... peacefingers.gif worthy.gif
boschetarul
daca suni la serv clienti orange, indiferent daca ai abonament sau cartela,indiferent daca a raspuns sau nu cel pe care il apelezi, operatorul stie.
Mi s-a intamplat mai demult cand imi facusera niste greseli de facturare sa sun la serv clienti,si cand explicam nu mai stiu ce, operatorul a spus "Vad ca ati apelat o destinatie internationala la ora XX.XX, si numarul bla bla bla , al ora bla bla bla...". deci sigur poti afla .
apocalypto
QUOTE(boschetarul @ Jun 14 2006, 12:22) *
daca suni la serv clienti orange, indiferent daca ai abonament sau cartela,indiferent daca a raspuns sau nu cel pe care il apelezi, operatorul stie.
Mi s-a intamplat mai demult cand imi facusera niste greseli de facturare sa sun la serv clienti,si cand explicam nu mai stiu ce, operatorul a spus "Vad ca ati apelat o destinatie internationala la ora XX.XX, si numarul bla bla bla , al ora bla bla bla...". deci sigur poti afla .

incearca si asta.....! peacefingers.gif
lautuxxx
Tipa cand spune "ati apelat" nu vorbeste in termenii folositi de noi, in general (a apela= a da bip), ea se refera la faptul ca ai sunat, apelul a ajuns la destinatar, s-a raspuns. acela este un apel in termenii lor.

Numarul apare in centrala, dar ma inoiesc ca ti-l spun cei de la relatii cu clientii. Nu il spun la un abonat(unde sansele de a afla asa ceva sunt de 1%), cu atat mai putin la cartela, unde cred ca ai sanse de 1‰.

asta e parerea mea de om patit .

QUOTE(boschetarul @ Jun 14 2006, 12:22) *
"Vad ca ati apelat o destinatie internationala la ora XX.XX, si numarul bla bla bla , al ora bla bla bla...". deci sigur poti afla .
boschetarul
cant tanti de la serv clienti a zis ca "am apelat" mi-a spus si ca a fost un apel de 0 sec, adica nu s-a raspuns. Dadusem un bip. In seara asta incerc sa sun la serv clienti,fac pe prostul si vad daca imi spun.
lautuxxx
QUOTE(boschetarul @ Jun 30 2006, 21:22) *
cant tanti de la serv clienti a zis ca "am apelat" mi-a spus si ca a fost un apel de 0 sec, adica nu s-a raspuns. Dadusem un bip. In seara asta incerc sa sun la serv clienti,fac pe prostul si vad daca imi spun.

sa revii cu informatii... nu uita smile.gif
mihailco
Nu cred ca softul lor inregistreaza si beep-urile , in general sunt inregistrate (memorate) doar convorbirile cu raspuns al chematului chiar daca au cost zero (asta in cazul cand convorbirea<1sec pt vodafone,la orange nu stiu daca taxare incepe dupa 1 sec sau nu)
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.