Yahoo mail pe WAP
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

onyx

Salut!

Stie cineva cum imi pot lua mailul de la yahoo.com pe wap? Am incercat la wap.yahoo.com, nu da eroare cind introduc user/pass dar nu ma inregistreaza. Am telefon NOKIA 6310i si abonament Connex WAP/GPRS. Merci.
Paxus
pai aia e adresa....mie imi merge...te duci pe adresa...si alegi tara...si iti deschide portalu...te duci la yahoo mail..iti bagi useru si parola...te duci la inbox(daca ai...) si iti citesti mailu...(dar mai intai tre sa iti configurezi mobilu tre sa suni la connex la *222 si sa vb cu aia) smile.gif

onyx
Ce tara trebuie sa leg din lista? Am ales USA (am mail pe yahoo.com)
onyx
Gata, merge...trebuia pus pe UK. Merci
tudor
exact... si nu stiu nici eu de ce nu merge decat cu uk sau alea de jos... sad.gif
rz
La mine merge perfect cu Yahoo Italia. Daca vreti si mail romanesc pe telefon atunci www.mymail.ro si pot sa va spun ca si asta merge perfect.
FireEyes
mai este si yourwap.com (wap.yourwap.com)

Paxus
la mine merge si pe usa...
IP-XCENTRIC
Am gasit o adresa interesanta,prin care poti lua mailul prin wap utilizand doar un pin,fara a mai introduce utilizator/parola.distractie placuta!
www.mymail.ie
balan

nu mai pot accesa niciuna dintre paginile de wap de la yahoo... imi apare un mesaj : "Fara acces la server". Orice alt portal wap merge perfect... o fi blocat Orange accesul la yahoo ? la voi merge ?
craiuVerde
poate din cauza ca sunt in schimbari: maresc capacitatea la www si poate schimba ceva si la wap ?!
holmes
Si la cnx e la fel de cateva zile...deci nu e de la org,e de la yahoo.
balan
si totusi daca scriu intr-un browser wap.yahoo.com pagina se incarca... doar de pe telefon nu vrea
cmidp
De pe WAP GPRS pe Orange Romania nu te poti da pe Yahoo Messengerul din US (care are niste facilitati mai misto decat restul) dar de pe alte retele poti sa te dai pe el. Connexistii pot?
holmes
Am reusit azi sa intru pe messenger pe cnx.De fapt toate chestiile yahoo(ex weather,news)inafara de mail care nu mai merge de cateva zile.
De fapt azi si de pe comp intra greun in mailul de yahoo,dar am vazut ca e din cauza ca schimba site-ul complet,maresc la 100de mega spatiul etc...chestii cool de cand se anunta amenintarea Gmail.
cmidp
Ai intrat pe Yahoo Messenger din US? Ca restul merg si pe Orange.
bogdan1978buc
Ati incercat www.yahoo.com?
Stiu ca era in teste, in sensul ca accesat de pe mobil, deschide pagina wap.
Intradevar usa era bestial, au posibilitate de adaugare prieteni, dar nu prea mai merge sad.gif
Auzisem ca yahoo, ar vrea sa renunte la wap. Ar fi pacat.
Mymail perfect? Din cauza lor am pierdut bani :mad: Daca era pe bani, ii luam la ****, dar asa, doar le-am scris un mail wink.gif
balan
am incercat toate adresele:
Y! USA

Y! Canada

Y! UK & Ireland

Y! Deutschland

Y! France

Y! Sverige

Y! España

Y! Italia

Y! Danmark

Y! Norge

Y! China

Y! Taiwan

Y! Hong Kong

Y! India

Y! Singapore

Y! Australia

Y! Mexico

Y! Argentina

Y! Brazil

nu merge niciuna... imi apare sau "Fara acces la server" sau ca pagina are format necunoscut
(telefon Nok3510i, Wap unlimited)
rz
Confirm... nici eu nu mai pot intra pe Yahoo Italia! (Alcatel 735... tot pe Orange)
IP-XCENTRIC
eu azi am intrat bine mersi si mi-am facut si treaba cu mailul cand am avut cea mai mare nevoie de el.deci CNX merge.CNX RLZ
tassadar
Originally posted by bogdan1978buc
Ati incercat www.yahoo.com?
Stiu ca era in teste, in sensul ca accesat de pe mobil, deschide pagina wap.
Intradevar usa era bestial, au posibilitate de adaugare prieteni, dar nu prea mai merge sad.gif
Auzisem ca yahoo, ar vrea sa renunte la wap. Ar fi pacat.
Mymail perfect? Din cauza lor am pierdut bani :mad: Daca era pe bani, ii luam la ****, dar asa, doar le-am scris un mail wink.gif

acasa.ro merge mai bine pe wap decat mymail.ro dar la acasa.ro nu beneficiezi de acces SMTP pentrul clientul de mail sad.gif
Merce
Incearca sa cauti pe net o aplicatie java care emuleaza un client de mail si sa ti-o instalezi pe telef. Am inteles ca ar functiona, personal nu am incercat.
Daca ai cont de mail cu pop3 si smtp iti poti config aplicatia wap de la Connex wap/ Wap mail/ Mail manager, precum OE.
cmidp
Acum orice telefon decent are client de mail IMAP/POP3. Cel putin la SonyEricsson la Nokia nu stiu.
IP-XCENTRIC
Incearca sa cauti pe net o aplicatie java care emuleaza un client de mail si sa ti-o instalezi pe telef. Am inteles ca ar functiona, personal nu am incercat.
Daca ai cont de mail cu pop3 si smtp iti poti config aplicatia wap de la Connex wap/ Wap mail/ Mail manager, precum OE.

YAhoo are din nou POP?nu cred,nu scrie pe nicaieri asa ceva
Merce
Originally posted by INOROD

YAhoo are din nou POP?nu cred,nu scrie pe nicaieri asa ceva

Nu era vorba de verificarea contului de la Yahoo, care are acces la pop3 numai in varianta platita, ci in general a conturile de mail care iti ofera acces gratuit, sau nu la pop3.
Oricum contul de la yahoo il poti verifica pe wapmail.
Reclama
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.