Yahoo mail pe WAP
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

honeybunny

Messengerul si-a revenit super ok. La mine sunt momente cand merge numai pe telefon (e CNX) si nu merge pe PC! Problemele au durat cam 1 luna si jumate si a fost vina celor de la Yahoo, nu Orange sau Connex.
exosyphen
V`am spus eu ca portocalele sau kiwi`urile n`au vina wink.gif

honeybunny
La mine se pare ca iarasi da messengerul erori la deschidere de pe telefon. Cred ca iarasi fac astia de la Yahoo ceva configurari, sau au facut deja... Am T 68i. Orice merge, dar la Y! Messenger intra si apoi nu mai vrea mai departe.
WhiteFOX
A fost de la Yahoo, acum merge ok pe Connex Wap wink.gif . Nu trebuie sa ai abonament de 2 USD pentru interfata wap, ca folosesti wap.connex.ro sau wapfree.connex.ro e d.a.p.d.v acelasi lucru.
bogdan1978buc
@alex: nu-ti spun ;p
Exo, esti singura speranta in momentul de fata!
exosyphen
Am inteles ca pana la urma merge pe ONG.
Las' ca ma uit chiar acu de niste tech stuff.
cmidp
Yahoo Mail din toate tarile si toate labareniile aferente merg pe Orange Romania mai putin Yahoo Messenger ce nu merge orice tara ai incerca.

Sincer asa am senzatia ca accesul a fost blocat de Orange nu de Yahoo printr-o subtila redirectare spre ceva ••••• inexistent.

Sunt magari.

exosyphen
Nope.
II alta chestie.

Faza proasta ii ca nu pot iesi pe WAP prin gateway-ul care tocmai l-am instalat aici.

Azi am stat de pe mobile pe Yahoo (Orange) folosing Agile Messenger.
Am conversat 30 de minute cu 3 persoane si am consumat 30 de kilo ... 6 centi pe cel mai scump plan tarifar.

Chiar merita prin WAP !?
bogdan1978buc
Spune-le asta celor care au un T65, un T68i, un T300, un 3330, bla bla. Ei nu au java! Si nici symbian sau windows.
Problema nu este cu noi, astia mai "rasaritzii" ci la cei low end.
cmidp

Am primit chiar azi in Mitsubishi M342i (mai bine-mi dadeau o masina) ce inca cica nici nu e prea lansat. In fine, foarte frumos in primele 5 minute dar... ESTE UN JEG DE TELEFON!!! Nu stiu pt ce are 5 MB memorie daca n-am la cu ce sa-i umplu... iar cand vine vorba de organizer, agenda si alte chestii utile, este realmente pulbere. Ce sa zic de client de mail. Nici macar na-are '&' pe tastatura, exasperant.

S-ar putea ca trecerea de la Nokia 6600 (asta ca sa invat sa nu mai beau si sa stau langa in rau in timp ce am telefonul la mine) la Mitsupishi sa fii fost cam dura dar... scuza-ti-ma, am si-un T68i si-un T39m care ii dau clasa la jegul asta.

Revenind la subiect, ce client java/blah blah merge pt YM?
alex_rom007
Pai pt. YM nu ai neaparat nevoie de Java/Symbian/abonament internet etc. Doar un telefon cu Wap. Orice versiune. Atata tot.

/ot : Bogdane cum e la mare ? Peste cateva ore poate ajung si eu sa-mi dai o bere de ziua mea smile.gif . Subtil..stiu. :cya:
exosyphen
Java nu stiu, dar pt. Symbian /Windows Mobile, este excelentul Agile Messenger care este free.
bogdan1978buc
off topic: @alex - Acum este putin innourat dar se vede si soarele. Eu o sa fiu prin c-ta pe la 14-15.30, pentru ca ma intalnesc cu alex de la foto. Daca ajungi in timp util ne vedem la o berica smile.gif
Exo cred ca o sa te stresez mai incolo cu diverse chestii, legate de programare daca o sa am timp tongue.gif
Ma gandeam sa luam o aplicatie java, parca just yak era una, si sa o desfacem, sa vedem cum este conceput, si sa-l modificam in asa fel incat sa mearga pe wap, sau eventual sa se poata configura ceva proxy prin el.
exosyphen
Ok .... imi stii mailu smile.gif
redlinero
nici o noutate cu messengerul? :nu:
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.