Speedo
8th July 2004, 15:11
Nu contest instant messenger-urile, sunt foarte folositoare, eu folosesc MSN si nu as putea fara el, dar pe PC, nu pe mobil.
Sa scrii mesaje cu tot dinadinsul pe terminale portabile, imi pare deplasat, chiar si numai prin faptul ca nu vreau sa fiu tot timpul on-line!
Trebuie sa priviti unele lucruri si din prisma oamenilor normali, ceilalti 98% care nu folosesc ever aceste servicii, din punctul lor de vedere este amuzant ca va zbateti voi aici pentru un kkt, dar kkt cu care v-ati obisnuit...
Problema e ca v-a creat dependenta si acum sunteti in sevraj si nu mai vedeti lucrurile clar.
Am incercat sa aduc o alta ipoteza in calcul, respectiv la faptul ca a incetat functionarea YIM pe wap, sa va lamuresc putin de ce cred ca bilateral s-a blocat acces-ul la acest serviciu, atat de ORG cat si de Yahoo, deci blame Yahoo too...
Dati un mail la Yahoo, poate o sa aveti un raspuns ceva.
Greets,
Speedo
laurentiu907
8th July 2004, 16:18
Am dat mama e-mail-ului la yahoo si iata si raspunsul.. L-am scris mai sus.
http://mobile.yahoo.com/services?phone=son...%20T300&sckie=1
Ei spun ca pe T300 trebuie sa mearga... Bine, ca e vorba de AT&T provider, dar n-are treaba.... Terminalele pot merge... Deci e clar ca e de la Orange toata treaba. Si daca mai luam in calcul si ca la Connex merge messenger-ul, vedem ce nesimtiti sunt cei de la Orange....
Speedo
8th July 2004, 16:31
Ce spun eu si ce intelegeti voi...
Ce ai scris in mailul acela, cui l-ai scris, la ce departament, ai specificat despre ce retea este vorba, ai specificat ca doar pe WAP nu merge YIM?
Pe de alta parte, a facut cineva sesizare oficiala scrisa cu numar de inregistrare despre problema voastra, la Orange Romania, pentru a obtine un raspuns oficial in 30 de zile si pe baza caruia se poate actiona in instanta compania?
Speedo
laurentiu907
8th July 2004, 16:50
Adica tu spui de un complaint ticket cerut la Orange sau asa ceva?
Iar la yahoo, l-am trimis la Yahoo Customer Care, si le-am zis ca-s din Romanica, Orange si nu ma pot conecta de pe telefon... Si ei mi-au zis sa contactez provider-ul si sa cer ajutor la configurare, ca telefonul e compatibil, si mi-au dat link-ul de mai sus, si daca doresc sa trimit un mesaj la nu stiu ce adresa si cand o sa mearga si Ornage-ul sa-mi dea un mail.
Speedo
8th July 2004, 17:26
Ticket nu poti deschide tu pur si simplu ca persoana fizica pentru ca nici nu o sa te ia in seama aia, de aia trebuie sesizare scrisa, sa o trateze cu maxima seriozitate.
Se vede ca aia de la Yahoo sunt total aerieni dupa raspuns.
Speedo
laurentiu907
8th July 2004, 19:43
Nu-s aerieni, dar oricum, de unde sa stie ei ce se intampla cu messenger-ul la un provider oarecare din Romania...
Oamenii, cat de cat au dat un raspuns, nu ca Orange care se ascunde dupa degete....
Speedo, nu intelegi ce inseamna sa ai nevoie si sa nu te poti folosi.
bogdan1978buc
9th July 2004, 07:54
Nu cred ca se pune problema de dependenta. Nu estevorba de chat-uri, de mirc, sau alte kestii, unde lumea-si face "lipeli" si alte chestii. Este un serviciu de comunicare mai mult sau mai putin practic. Sunt convins ca nu toti stau pe messenger, dar oricum poti conversa destul de elegant. Am langa servici un centru orange, ma refer la cel din Orhideea. Spuneti-mi cum trebuie sa "sune" plangerea aia, si ma duc sau o fac.
Apropos: poti spune ca esti dependent de softpedia pentru ca nu te pune nimeni sa scrii aici, dar de messenger sa fii dependent... cam mult spus
Speedo
9th July 2004, 08:22
Yahoo sunt aerieni fara doar si poate, pentru ca la o companie asa mare e foarte usor sa nu stie aia de la customer suport ce au semnat cei de la marketing si ce decizii au luat cei de la management.
In alta ordine de idei reclamatia trebuie sa cuprinda descrierea problemei, cat mai exact dar nu exagerat, conditiile in care ai experimentat fenomenul, nume, numar telefon, tip telefon, eventual te pui la dispozitia lor pentru a te suna si a obtine completari la informatiile pe care deja le-ai dat, astfel arati ca tinzi spre un bine comun, reteaua lor vrei sa mearga bine si tu sa beneficiezi de serviciu.
In termen de 30 de zile sunt obligati sa-ti dea un raspuns, in functie de el mergi la OPC, in instanta, and so on...
Daca ORG Romania nu rezolva poti incerca in pasul 2 sa scrii, inainte de OPC si juridic, direct la ORG Franta, plic recomandat cu confirmare de primire, eventual atasat raspunsul de la filiala din Romania.
Orice convorbire telefonica ai cu cineva de la ei notezi exact numele si ora, timp convorbire, eventual inregistrezi discutia si previi interlocutorul despre asta, ar fi bine sa-si dea si el acordul ca sa consititue proba in instanta daca nu inregistrarea ramane doar pentru tine ca referinta.
Greets,
Speedo
bogdan1978buc
9th July 2004, 10:03
Bun... sa spun in alta ordine de idei. Cine are talent natoricesc gen Speedo, este rugat sa-mi faca o cerere pe pm, pe care o printez la munca ( sincer sa fiu am programul cam nasol ), pe care o voi inregistra la orange. Asta in cazul in care cineva dintre voi are si timpul necesar!!!
Eu zic sa mergem pe varianta lui Speedo, pentru ca desi am certat orange-ul public, ori nu a citit cine trebuie, ori chestii de genul asta. Desi... am vazut ca in presa apar si subiecte dezbatute pe acest forum
Softpedia rulz ;p
laurentiu907
9th July 2004, 12:19
Gata.... S-a pierdut si thread-ul asta....
In momentul in care facem "hartii oficiale" si ajungi sa dai in judecata Orange-ul (asa, ca sa pierzi si sa platesti cheltuielile de judecata) daca se ajunge pana acolo, e rau de tot...
Se pune PR-ul de la Orange cu hartia noastra de "doi lei"??? Iar daca se ajunge la judecata, ma pufneste rasul.
Eu nu neg ca teoretic Speedo are dreptate.. Ce neg eu, sunt sansele noastre de victorie... Sub 1%. Aveti si alte pareri?
bogdan1978buc
9th July 2004, 15:04
Cred ca tot ideea lui exo, este cea mai buna
Facuta o chestie d-aia misto pe un server, cel putin pentru atata timp cat yahoo mai ofera messenger pe wap. Deci cat timp serviciul va fi functional eu zic ca se merita. Dupa aia... aia e. Nu suntem absurzi sa cerem ceva ce este imposibil
laurentiu907
9th July 2004, 16:41
Da, mah omule, sunt de acord, dar uite ca kannel nu e pe win, iar restul costa de te rup si nu dau un test, demo, etc... Daca gasiti anuntati-ma si tip eu un WAP gateway fara probleme.
exosyphen
9th July 2004, 17:14
O sa mai dau ceva mailuri la "pilele" mele sa vedem daca iese de un gateway de WAP.
bogdan1978buc
9th July 2004, 18:09
Just do it 
U know... like Nike does
bogdan1978buc
16th July 2004, 23:14
Tin sa mentionez ca de cateva zile, merge mai bine yahoo-ul, dar messenger... in nici un caz
Deci... exo, asteptam sa-ti termini concediul
exosyphen
17th July 2004, 07:39
/off the record.
Nu este vina Orange ci Yahoo.
Luni ma intorc acasa
Acum ma car pe plaja.
P.S : GPRS`ul merge superb pe tot litoralul.
bogdan1978buc
17th July 2004, 10:42
Avem stiri de ultima ora, de la trimisul nostru special, pe litoral, exosyphen 
La finele lunii, inceputul lui august, sunt si eu pe litoral, bine ca nu sunt probleme cu gprs-ul
alex_rom007
17th July 2004, 10:48
Redam legatura in stiudio la bogdan. Bogdane, o fi pe zone...la mare o merge bine, ce zici ? Mie imi merge ok si Yahoo si Messengerul. (Connex, CSR)
Dar hai sa vedem si noi cum merge de la mare...mai stii poate nu imi mai merge mie si iti merge tie.
/off : Cand pleci / unde ? NU de alta, dar la inceputul august plec si eu la Costinesti.
bogdan1978buc
17th July 2004, 20:56
Nu stiu exact, mai ales ca poate ne intalnim si cu baietzii de la aria foto, pentru o noua fotosesiune.
Oricum... tot e bine ca merge mailul
701
19th July 2004, 11:02
Merg si io la inceputul lui august, poate ne vedem p-acolo.Vin oriunde, nu am restrictii decat noaptea cand sunt "torpilat" si nu pot conduce-adica io pot, altii zic ca nu:D
redlinero
30th July 2004, 15:00
ati plecat toti la mare si asa o ramas........(yahoo messemger tot nu merge) :nah:
de ce nu folositi msn messenger pana una alta
exosyphen
30th July 2004, 15:02
Eu am MSN built-in pe telefon.
Cat despre Yahoo, ii un pic de tevatura sa il faci sa mearga.
La Connex merge, dar si platesti $2 pe luna pentru smecheria aia.
bogdan1978buc
30th July 2004, 21:35
@Exo: sa nu ne lasi balta cu ideea aia! Chiar daca unii dintre noi sunt la mare, este binevenit messenger-ul
exosyphen
30th July 2004, 22:20
I`ll be working on it
Cum ii la mare?
alex_rom007
30th July 2004, 22:41
Nu trebuie neaparat sa platesti 2$ la CNX ca sa mearga Yahoo...
Bogdane sa nu-mi spui ca ai scris mesajul de pe P800
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.