Yahoo mail pe WAP
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

laurentiu907

Nu e adevarat! Pe T300 pe Singapore sau Taiwan, mie imi apare in engleza totul, ma pot loga pe Orange la Yahoo, merge rpd, totul Ok, pana la messenger... Aici, ori da eroare de genul... "A intervenit o eroare de comunicatii", ori "Host exists, acces denied", ceva de genul asta. Oricum, mentionez ca am schimbat soft-ul tocmai din cauza asta, si tot nu spune de cine e interzis: provider sau host.
exosyphen
Ok,
Hai ca ar fi o varianta eleganta de a ocoli asta.

As face-o eu dar plec la mare soon si nu prea am timp.
Daca cineva are resursele (eu le am).
Instalati un gateway de wap (Kanell, etc) si conectati-va prin ala.

Daca il pun la mine pe desktop si bagi la WAP gateway, core.exosyphen.ro, poti sa de dai pe orice.

Problema ii : Se prind aia de la ONG, nu le convine si va taie.

Pana una alta, incercati cu asta : www.wap-tunnel.com

rz
Bogdan1978buc,
Asa arata Yahoo Messenger (deci pagina obisnuita de web) pe Orange, cu Alcatel 735 - WAP 2.0
Atat am reusit, sa ma loghez... daca incerc sa navighez mai departe imi apare ori MEMORIE INSUFICIENTA ori se blocheaza... dar asta este exclusiv din vina telefonului!
Atata poate... telu' si WAP-ul 2.0
Incercati si voi, daca aveti WAP 2.0 pe telefon
Adresa e http://messenger.yahoo.com/
holmes
Eu am nokia 3200 deci wap 2.0 si merge messenger.Cu connex wap.
rz
cu adresa de wap (http://wap.yahoo.com/)?
adresa postata de mine mai sus e ceea obisnuita (de web - HTML) pe care o accesez de pe PC
bogdan1978buc
Si daca vede orange ce? Hai ca-i tare faza! Sa vada! O facem si publica! Unde este problema? Cum poti verifica mail-ul pop3 prin tagtag, de ce sa nu facem si treaba asta? Ideea este ca lumea vrea messenger. Era SINGURUL messenger, si l-au taiat si pe ala? Exo, da mai multe detalii, sau cine are posibilitatea, dati-i pm, sariti pe el pana nu pleaca la mare, sa-i uram concediu placut de pe messenger ;p
exosyphen
Ideea ii una simpla.
Fac un WAP gateway la mine la birou si lumea il foloseste pe ala. Inlocuiesti IP`ul ala de ONG cu IP`ul meu si voila ... merge.

Faza ii ca va trebui sa il las always-on, si linia mea ii de obicei destul de incarcata.
Oricum o sa vreau sa incerc, asa ca un proof-of-concept.

Pana una alta, introduceti asta in browserul telefonului :

http://66.218.71.134 (ii wap.yahoo.com)

si

http://216.155.193.228

Sa vedem. Daca ONG blocheza accesul din DNS, asa se poate "sari" peste ei.

rz
Da! Pe Connex wap nu e restrictie pentru Yahoo Messenger!
Am verificat ACUM pe un telefon cu GO (deci prin CSD) si WAP 1.2
Am intrat fara probleme pe wap.yahoo.com (USA) iar apoi pe messenger!
N-am stat decat 2 minute pe wap... tarif 0,20$/min!!!
bogdan1978buc
URL not found.
Asta apare, exo.
exosyphen

Sorry. Era doar o idee/varianta
bogdan1978buc
Am inteles-o, oricum, bine c-ai adus vorba: care este ip-ul la mail.mymail.ro? Stiu ca anul trecut se chinuiau baietzii sa citeasca pop3 si le-am recomandat sa bage la incoming / outgoing server, acel ip. Dar nu mai gasesc posturile, decat ale unora care au sfatuit si ei acelasi lucru, ulterior devil.gif sad.gif Si vreau sa-miiau pop3-ul wink.gif
laurentiu907
Nu merge exosyphen... Sorry, dar incep sa-mi pierd sperantele... sad.gif
exosyphen
Dns resolved mail.mymail.ro to 193.231.233.154
bogdan1978buc
Mersi exo smile.gif
Deci intrebare GENERALA: credeti ca vom avea vreo sansa, ca noi, amaratii orange, sa mai accesam messenger pe wap? Prin orice metode. Ne mai injunghiem, ne mai imbratisam, dar ideaa forumului este simpla: suntem un grup, o masa de oameni, care pot face ceva. Nu suntem genul de oameni care stau cu mainile in san. Cum este reclama la connex, cu visul wink.gif
Daca cineva poate rezolva problema, sa o faca! Avem, se pare, amici plecati afara care au pierdut un mod ieftin de comunicare cu cei de acasa! Nu este corect ce se intampla!
exosyphen
O sa "investighez" putin problema dupa ce revin de la mare.

Vorba lui exosyphen. Sunt lucruri pe care le poti face si pe care nu vrei sa le faci wink.gif
bogdan1978buc
I'm glad to hear that smile.gif
It's seems we have some hope wink.gif
laurentiu907
Man, daca as putea, as tine eu un gateway la mine pe sistem si conexiune on-line tot timpul si problema nu ar fi de trafic (cred)...

Problema e ca nu stiu vreun wap gateway pe windows... Tot ce am gasit e pe linux, dar daca gasiti ceva sunt dispus la colaborari, ca nu cred ca ne mai rezolva Orange-ul. Sincer. sad.gif
exosyphen
Kanell ... asta parca merge pe windoze si ii free.
Mai era unu` trial de 30 de zile de la Nokia parca.
exosyphen
Nu stiu daca are legatura : http://mobile.yahoo.com

Dar se pare ca Yahoo abandoneaza vechile servicii si lanseaza unele noi.
George_Catean
pe connex merge totul ok...mesengeru il folosesc zilnic cate 2-3 ore...
laurentiu907
Da, exosyphen... Are legatura... Yahoo spune clar ca T300 merge pe messenger, si totusi al meu nu merge..

http://mobile.yahoo.com/services?phone=son...%20T300&sckie=1

Te doare burta de ras, nu alta. Cred ca fac un WAP gateway... Ma duc la Kannel sa vad ce fac. Va anunt, oricum.
Speedo
Am citit cu atentie ce spuneti voi aici si pe undeva este amuzant ce discutii apar de la un simplu serviciu de messenger...

Anyway, va mai dau o tema de gandire, cu SPV1000 (disponibil parca si la SPV500) Orange sustine ca ofera un pachet in care toate tipurile de messenger-uri, MSN, Yahoo, ICQ vor fi disponibile pe telefoanele cu WinCE.

So, cunoscand politica ORG ca fiind una unitara, probabil ca eventualele schimbari care s-au facut in colaborare cu Yahoo, referitor la accesul wap, http, etc la nivel international, au fost aplicate si pentru subsidiara din Romania.
Altfel spus, ca sa se poata taxa un serviciu nu mai trebuie sa fie disponibil si free prin alta modalitate in cadrul aceluiasi operator pentru ca s-ar canibaliza in sens defavorizant pentru companie, adica serviciul free il va "omora" pe cel platit, ceea ce in nici un caz nu se poate accepta.

In concluzie, nu cred ca Yahoo va reveni la ORG pe wap, si nu blamati doar ORG pentru asta, ci si Yahoo, pentru ca si ei iau niste bani frumosi din viitoarele abonamente pentru pachetele cu messenger-uri, si spun asta facand o extrapolare cu MSN-ul care nu a fost disponibil pentru mobili decat dupa ce au semnat niste agreement-uri cu companiile telefonice.

In felul asta as vedea eu lucrurile... iar daca Orange revine asupra deciziei si e din nou disponibil Yahoo pe wap declar deschis ca ar fi o greseala de marketing, asta in cazul in care se gandeste unitar, pentru ca daca este doar o chestiune tehnica ne-am agitat degeaba toti...
Putin probabil totusi.

Nu va bucurati ca la CNX merge, nu stiti pentru cat timp...

Greets,
Speedo
exosyphen
Speedo,

Cam ai dreptate. Eu am SPVe100 si vine cu MSN Messenger integrat. Arata si merge misto de tot, dar prin GPRS (platit).
La fel MSN/Hotmail tocmai a lansat un client nou (gratuit - evaluare) pentru serviciile sale.

Serviciile isi merita banii ... dar nu la banii romanului, din pacate.
Greuceanu
Eu nu mai inteleg nimic. Sa ma bucur ca sint la Orange si imi merge yahoo pe wap?
bogdan1978buc
Originally posted by Speedo
Am citit cu atentie ce spuneti voi aici si pe undeva este amuzant ce discutii apar de la un simplu serviciu de messenger...

Eu as trage concluzia ca lumea chiar folosea acel serviciu, si ca toata chestia asta a venit ca o lovitura sub centura. Eu nu vad situatia, in sine, prea comica. With all the respect!
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.