Originally posted by bogdan1978buc
[B]Am zis ca s-a rezolvat
Pai nu asta am zis cu cateva posturi in urma? Merge .com, din care poti selecta usa pentru mail, dar nu si messenger :( [/B]
Asa e... acum am citit ultimele pagini din thread.
Merge atat cu adresa: wap.yahoo.com
cat si direct cu: www.yahoo.com
OK.
Am bagat acum http://wap.yahoo.com si am dat de o lunga lista cu Yahoo...
Se poate intra pe Yahoo:
Brazilia, Argentina, Mexic, Australia, India, Sigapore, Taiwan, China
Dar Messenger NU functioneaza!
exosyphen
6th July 2004, 11:04
Din Opera de pe ISP`ul meu nu merge wap.yahoo.com
Din Explorer, cu Klondike WAP (sunt pe RDS), merge perfect pe wap.yahoo.com!
Problema e ca nici aici nu functioneaza Messenger!
Deci...
Testati va rog pe Taiwan si China, am impresia ca nu e restrictionat nimic... cred ca merge inclusiv Yahoo Messenger!
Asta daca aveti rabdare sa descoperiti Messenger printre ciudatele caractere (? sau liniute, pe telefon)
bogdan1978buc
6th July 2004, 11:11
Acum ce scuza mai are Orange, cand yahoo nu merge nici la 9 centi / minut? La connex, omu' plateste, dar primeste informatia! La orange plateste... si atat :mad:
inginerum
6th July 2004, 11:16
acum am vb. la 408
conform informatiilor de la operator , au sa scoata linkul de yahoo din portalul orange datorita faptului ca yahoo-ul este de vina , ei au restrictionat accesul cica si nu este problema orangeului.
le-am spus ca totusi eu platesc trafic de date si este problema mea ce vreau sa fac eu cu bitzii mei , si raspunsul a fost : este serviciu free oferit de tertzi , deci ei nu garanteaza pentru el
laurentiu907
6th July 2004, 16:13
Bai astia vor un pumn in nas? Ce naiba... Am vazut mergand pe Connex.... Cum adica "a taiat yahoo acessul?" Asta e vrajeala lor....
inginerum
6th July 2004, 16:17
vrajeala este alta .. cica in functie de operator .. ca deh connex e americanii iar portocala e frantujii , si aici este conspiratie , maica ... of,of, mai, mai...
holmes
6th July 2004, 16:37
Yahoo nu are nici un interes sa blocheze accesul de la Orange,mai ales accesul wap...Pe de alta parte nu stiu ce castiga aici Orange,daca ei au pus limitarea.
Si mai e ceva ce suna urat la faza asta: de ce se ascund dupa deget,ba recunosc,ba nu e vina lor,ba se rezolva,ba nu se rezolva...
laurentiu907
6th July 2004, 17:50
Iti spun eu.... Orange castiga ca tu te folosesti de un serviciu full time si daca pana acuma plateai 10 centi si stateai o caruta de timp pe messenger, de acuma nu se mai poate, iar yahoo nu are ce castiga... Ca nu-i el de vina... El serviciul il ofera, Orange e cel ce il baneaza.
laurentiu907
6th July 2004, 17:53
Noutati!!!! Cu Yahoo Singapore merge mail-ul ! Sa vad si messenger-ul.
Lista tarilor pe care merge mail-ul de la Yahoo e un pic mai sus, in postul meu...
Am verificat personal... am zis, se pare ca pe China si Taiwan nu e restrictionat nimic dar problema e... stiti voi, caracterele (? sau liniute, apar pe ecrane)
De asemenea Yahoo WAP (mail) intra si pe conexiune normala CSD
laurentiu907
6th July 2004, 20:02
Oricum pe Singapore merge DOAR mail-ul. Si nu apar caractere ciudate pe display ba dimpotriva. E in engleza. La messenger, same.. Acces denied by server.
bogdan1978buc
6th July 2004, 21:23
Yahoo nu a impus restrictie, pentru ca eu pot folosi messengerul! Dar in cazuri normale, nu se poate!
E vorba de restrictie Messenger pe WAP... iar problema e... gobala!
www.google.ro si tastati wap messenger yahoo si veti vedea ca foarte multi utilizatori (din toata lumea) nu mai pot utiliza Messenger WAP pe telefoanele lor cu WAP 1.2
bogdan1978buc
6th July 2004, 22:01
Pai si eu cu browserul care-l am, ce sa zic? 
Alexrom ziceai ca-ti merge messenger pe wap? Please post here, if so!
alex_rom007
6th July 2004, 22:52
Da Bogdane mie imi merge Yahoo Messanger pe WAP (Connex WAP Start). Wap, nu Internet. Chiar acum m-am logat de pe P800
Oricum problema e clara : e de la Orange, nu cred eu ca Yahoo a restrictionat accesul doar pt Orange. Ce naiba...sa fim seriosi. SI partea aia cu flood-ul utilizatorilor Orange mi se pare chiar amuzanta. A, si sa nu uit..merge si de pe CSR
(CSD).
Bafta Bogdane. Si tuturor utilizatorilor Orange. Nu va lasati doborati de tot felul de argumente sau explicatii ale unora sau altora. Este dreptul vostru si trebuie sa luptati pt. orice lucru cat de marunt, mai ales cu colosi tip Orange.
Ok... am inteles ca nu sunt probleme nici pe Orange si nici pe Connex, daca se foloseste un P800, pentru Yahoo Messenger.
Acum asteptam confirmarea unui utilizator Connex care are telefon simplu (deci nu SmartPhone) cu WAP 1.2
Merge sau nu...
Am sa verific personal si in Connex (sper sa ma pot conecta cu GO-ul meu) dar nu acum... ci dupa ce apar primele confirmari din partea utilizatorilor Connex.
Repet... a se folosi telefoane simple, cu WAP 1.2
alex_rom007
6th July 2004, 23:36
Da, rz, poate ai dreptate.
Totusi, sunt cativa utilizatori care au confirmat faptul ca pe CNX merge ok (laurentiu907 de ex.) si nu cred ca ei folosesc smartphones. Oricum eu cand accesez Yahoo (wap.yahoo.com), browserul meu - e adevarat HTML - nu se transforma in browser Wap 1.2 ?
Oricum daca ar fi asa - adica sa fi taiat Yahoo accesul pe Wap 1.2 - cred ca e o miscare f. neinspirata din partea lor.
Eu am vrut sa zic ca aceasta problema (cu accesul Y Messenger Wap) e generalizata... nu am timp sa urmaresc, dar am vazut ca si la alti operatori GSM de pe glob exista aceste restrictii!
Desi nu am SmartPhone, pot intra totusi (sunt pe Orange) pe Y Messenger... dar e o adevarata aventura navigarea pe HTML cu Alcatelu' 735
WAP 2.0 e mai bun, dar inca mai trebuie perfectionat!
De asta zic sa verificam acum exclusiv cu telefoane simple, cu WAP 1.2
danyvip
7th July 2004, 05:13
hehe, eu credeam ca sunt singurul care se agita pe problema asta..
am luat decizia sa ii sun in zilele pare timp de o luna.. apoi in fiecare zi..
eu vorbeam la 408 cu CNX logat pe ymess si operatorii nu mai scoteau un cuvant.. si intrebam: o sa verificati? poate da-ti un mail la yahoo sau ceva.. si ei nu ziceau nici da nici nu.. imi spuneau foarte pe ocolite ca nu vor face nimic..
de pe connex imi merge (uneori mai face probleme dar merge)
parerea mea este ca e accesul blocat de catre y! pt clientii orange romania si e de datoria lor sa ia legatura cu yahoo sa vada cum rezolva problema.
sau posibil ca restrictia sa se aplice intamplator doar celor care folosesc wap.
probabil ca nu o sa mai sun asa insistent la orange ca deja merge cate ceva din y!.. e un progres.. daca nu se rezolva propun sa le facem o bucurie intr-o zi.. ne alegem o data si sunam fiecare de cateva ori, cerand trouble ticket #, apoi intrebam in ce punct au ajuns cu verificarile, timpi estimativi
@exosyphen: crezi ca ai putea sa imi dai si mie scriptul ala cu mailul? daca nu, pune-l public undeva, cu toate ca mi-ar placea sa fie la mine pe server din motive de paranoia.. oricum, fa-l public ca e o chestie buna, ventual ai putea sa mai lucrezi la el sa lase un cookie in tel sa imi tina minte profilu ca sa pot verifica mai multe conturi cu el..
@all: stie cineva o aplicatie buna/stabila/gratuita de y!mess/jabber MIDP 1.0 care sa nu aiba nevoie de direct socket conection? adica ceva gen just yak.
PS: mie inca nu imi vine sa cred ca pot vedea pagina de la yahoo pe orange
PPS: de pe connex merge mess fara probleme.. chiar mai rapid ca niciodata.. (posibil din cauza orei
danyvip
7th July 2004, 05:14
o mica distractie: descrerea pachetului Wap Unlimited:
"[..] you can use the mobile e-mail account and you can even read your Yahoo e-mails."
cine nu crede:
http://www.orange.ro/corporate/news/nr1-p1.html
exosyphen
7th July 2004, 07:12
@danyvip.
Nu ai de ce sa fii paranoic. Ii doar un script care iti ia parola & user & pop server si iti serveste mailz.
Nu salveaza nimic, tocmai din motivul sa il folosim mai multi.
Si oricum ... nu sunt genul care sa se ocupe de chestii "slabe". I got a reputation to keep up.
bogdan1978buc
7th July 2004, 08:39
Deci in conditii normale nici cu P800, pe orange, nu pot accesa messengerul! Deci nu conteaza ca este sau nu smartphone.
Cand accesez messenger pe wap, obtin:
URL not found
Iar daca vreau sa accesez uk, Operation administratively forbidden
Ce urat suna! Deci repet nici cu P800, pe orange, nu se poate accesa pagina de messenger wap!
OK, dar macar tu poti intra pe pagina de web obisnuita...
La accesarea WAP messenger UK imi apare clar: Eroare HTTP:403 Interzis
Repet, incercati pe China sau Taiwan si o sa vedeti ca nu apar erori la nici o logare... partea distractiva e ca nu vezi decat liniute orizontale pe ecran!
E imposibil sa vezi pe wap in ce meniu ajungi...
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.