Yahoo mail pe WAP
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

exosyphen

Nu stiu unde erai tu la vremea aia, dar atunci nu existau abonamentele cu optiuni, numere favorite, etc. si CSR a fost o alegere buna.
bogdan1978buc
Exo, la ce punct te referi cand spui ca orange ofera doar acces catre pagina lor de wap? Te referi la 2.4(i)?
Acolo spune ca nu este raspunzator pentru serviciile oferite de catre terte parti accesibile clientului prin reteaua orange si facturarea acestora.
Sa iti spun ceva: chestia asta, este luata ca o masura de siguranta, pentru ei, in caz ca se trezeste nu stiu cine si se apuca sa faca site-uri care nu respecta normele, sau de exemplu acele site-uri in care s-au implementat functii care acceseaza direct functiile telefonului, cum ar fi sa dai click pe un link si sa te trezesti ca il suna pe stiu eu cine. Mama ce-mi placeau aceste functii ;p
Deci acea masura am spus pentru ce este. Asta nu inseamna ca ei trebuie sa-l ia in brate, ( acel punct ) si sa taie accesul catre ce vor ei in ziua / saptamana / luna respectiva. Pentru exemplificare la ce am spus mai devreme, cu sunatul catre un nr. de telefon, dau exemplu o pagina facuta in "copilarie" wink.gif unde jos este un nr. de telefon, care accesat de pe un T65, forma nr. respectiv. De ce am mentionat telefonul? Pentru ca pe P800... nu vrea smile.gif
Asa zisul site nu este actualizat, si informatiile continute, nu reprezinta nimic.
http://bogdan1978buc.home.ro/index_22.wml

exosyphen
2.4(i) ... Orange nu este raspunzator ca Yahoo merge sau nu.
Inca o chestie interesanta. Multe site`uri straine blocheaza ISP`uri din Romania. Deci nu te mira daca anumite faze merge pe un ISP si pe altul nu.

Si eu am blocat luni intregi accesul de pe xnet la domeniul meu. Deci putea sa sara lumea in sus ca CNX le taie accesu.
bogdan1978buc
Yahoo, nu cred ca a taiat accesul cluentilor orange wap limited.
O sa le scriu pana o sa ma doara mana, iar daca ei imi vor spune ca nu au taiat accesul... atunci cine este porcul?
exosyphen
Bafta
holmes
Nu cred ca yahoo a taiat accesul.Cred ca Orange se face de cacao la faza asta rau de tot.O companie asa de mare,si care cica se respecta nu ar trebui sa permita asa ceva,fara explicatii si fara sa rezolve.
Yahoo este f important pt majoritatea userilor.Interesul pt wap a crescut mult de cand mail/messenger a inceput sa fie available prin wap.
Goofy
Ar fi ciudat ca Yahoo sa taie accesul doar pt Orange si pt Connex nu, nu vi se pare?

laurentiu907
701, nu te mai chinui, nu merita... Nu-i convingi, cum nu-i convingi nici pe ceilalti din thread-ul cu accesul broadband la net al studentilor...

E clar ca e Orange cel cu faza..... Http status 403 inseamna un fel de acces denied la pagina...
Si cum de uneori merge la yahoo (adica uneori pagina principala), mai putin messenger si mail...
balan
sau poate nu e de la orange:
am folosit WinWap cu gateway=205.242.250.72
adresa :http://uk.wap.yahoo.com/raw?
raspuns:
"Could not get URL http://uk.wap.yahoo.com/raw?
HTTP Error : 403 (Forbidden - operation is understood, but refused)"
701

@laurentiu: incercam doar sa dau o explicatie de bun simt, nu ii iau in brate pe cei de la yahoo sau Orange-nici nu mai am Orange acum.
@baan: poate este vb de "raw" ala care da probleme.
laurentiu907
Pai da, normal... "DNS"-ul WAP functioneaza la provider (Orange), dar accesul e restrictionat...

Operatia e intelesa, host-ul exista, dar accesul e inchis... Ce e mai clar de atat?

Am sunat din nou la Orange, si mi-au zis sa incerc mai tarziu, ca au niste "probleme"... Am pufnit in ras...
bogdan1978buc
Originally posted by laurentiu907
Pai da, normal... "DNS"-ul WAP functioneaza la provider (Orange), dar accesul e restrictionat...

Operatia e intelesa, host-ul exista, dar accesul e inchis... Ce e mai clar de atat?

Am sunat din nou la Orange, si mi-au zis sa incerc mai tarziu, ca au niste "probleme"... Am pufnit in ras...

Ha ha ha! Au niste probleme??? Incep sa recunoasca nu? Haaa!
Acum cateva zile nu aveau nici o vina ?!?!
r3m0t3
Va salut pe toti cei care aveti probleme pe orange wap unlimited cu yahoo mail si messenger.

Eu am wap unlimited de peste un an si l-am folosit foarte bine cu mici exceptii din mai 2003 pana in noiembrie 2003. Atunci am plecat din tara si am lasat abonamentul prietenei mele care l-a folosit in continuare ca sa tina legatura cu mine dar problemele cu wap-ul s-au indesit. Au fost saptamani cand nu a mers si sunt sigur ca este din cauza orange. Bineinteles ca are linkurile la toate site-urile yahoo de wap dar folosea in special pe cel din UK sau Canada. Acum de cel putin o saptamana imi spune ca ii apare ceva cu HTTP access cand vrea sa se conecteze la Yahoo messenger pe WAP. Este frustrant si enervant in acelasi timp pentru ca noi de asta ne-am ales acest serviciu - pentru serviciile YAHOO. Daca ei vor bloca accesul la site-urile yahoo wap sunt sigur ca vor inregistra pierderi serioase pentru ca toti vor renunta la orange wap.

Imi era foarte util messenger-ul pe wap. Mai am fix 13 zile pana ma reintorc acasa in Romania si primul lucru cand ajung pe Otopeni, dau telefon la 408 si-l bag in ••••• ma-sii pe animalul care va raspunde si apoi voi trimite o cerere de anulare a serviciului. Este strigator la cer ca o companie de talia orange se preteaza la asemenea gesturi perverse.

Va rog, cei care folositi orange wap unlimited si yahoo mail si messenger sa scrieti aici zilnic daca va merge sau nu, daca da atunci pe ce adresa. Am inteles ca Yahoo SUA poate a blocat accesul la messenger si mail sa zicem, dar restul adreselor din celelalte tari ar trebui sa mearga. Observ o tendinta bizara a Yahoo de restrangere a serviciilor gratuite de wap. Pe site-urile Yahoo mobile nici nu mai scrie ca exista yahoo messenger pe wap. Probabil va deveni ca MSN cu bani, abonament anual.... Dati 30$ USD pe an? Daca as fi sigur ca orange nu ar bloca accesul poate as da... dar e mare magarie.

Astept noutati de la voi!

Cu respect!
exosyphen
Ati incercat careva Agile Messenger?
Eu il am pe SPV dar este si pentru Symbian.

Stai pe yahoo/msn/icq si altele prin GPRS.
Daca messenger ii marea nevoie ... de$4 poti sta pana te plictisesti de viata.
r3m0t3
Intrebarea este daca anulez pachetul nelimitat de 4$, voi putea oare sta pe messenger fara probleme? Adica folosind un pachet cu trafic inclus la orange, voi avea oare siguranta ca nu vor bloca accesul?

Messenger si mailul de la yahoo sunt cele mai importante dar mai verific si stirile, vremea, filmele de la cinema... fac mai multe chestii si de aia imi convine pachetul nelimitat.
'tui biserica ma-sii cui i-a venit sa blocheze yahoo, pai ce fel de serviciu mai e asta daca nu e cu adevarat nelimitat. Bataie de joc 100% frantuzeasca. In loc sa investeasca sa largeasca banda, sa imbunatateasca serviciile existente si de succes, ei limiteaza si alunga clientii. Tipic frantuzesc si romanesc!
Abonament la Connex nu-mi fac ca am prea multe facilitati cu orange dar totusi...
bogdan1978buc
Exo... my man... eu am zis mai devreme ca EU nu am probleme! Nici TU! Nici EI cu symbian sa windows, sau mama masii!
Dar intrebarea este: CE FAC UTILIZATORII NORMALI??? Cei care au un amarat de telefon cu wap 1.2.1 sau chiar 2.0? Se roaga la Dumnezeu, in continuare, ca Orange sa nu-si mai bata joc de ei, nu?
Nu este NORMAL, sau cum vreti sa-i spuneti!
Frumos :mad: !
rz
Uite o noutate de ultima ora... pe jumatate buna.
Yahoo Mail, pe WAP 1.2 & 2.0, MERGE DIN NOU!
Acum, la adresa WAP, trebuie introdusa adresa http://www.yahoo.com si totul e ok!
(se face redirectare catre Yahoo WAP nu WEB)
Doar www.yahoo.com merge... daca se incearca pe altele (www.yahoo.it, ca, etc.) nu merge (se face trimitere catre WEB iar pagina nu poate fi afisata pe un telefon cu WAP 1.2)
Yahoo Messenger inca nu merge!
inginerum
mai nou , nici mie nu imi merge .. pe portalul orange la link-ul de yahoo am 404 not found , la yahoo uk pe care intram in ultimul timp , 403 forbidden.

ps .. nu am wap unlimited , merg pe tarif normal.
mai conteaza ca peste 2 luni am 5 ani de abonament ? , oricum ii sun pe la 12 cand am pauza de masa .. ca sa ma cert mai frumos smile.gif
bogdan1978buc
Am zis ca s-a rezolvat tongue.gif
Pai nu asta am zis cu cateva posturi in urma? Merge .com, din care poti selecta usa pentru mail, dar nu si messenger sad.gif
inginerum
bogdane .. eu vreau messenger , pentru asta platesc , asta trebuie sa primesc !
bogdan1978buc
Mi se pare corect, inginere!
Asta am zis si eu wink.gif
Eu propun sa-i floodam pe ei ( orange ) cu telefoane, si sa le explicam ca nu au taiat cei de la yahoo accesul, si ca in plus de asta, cerem acces catre un site care ii avantajeaza. Din ce punct de vedere? Am spus-o mai inainte de ce ii avantajeaza: paginile sunt mici ca dimensiune, nu se compara cu site-urile cu jpeg-uri, cu wav-uri, s.a.m.d. Acel site nu are nici macar poze, in afara de sigla yahoo, de pe prima pagina! Care si aia este alb / negru!
exosyphen
Si io am cotizat la Orange pana acum undeva spre $2000 ... si abia daca am 2 ani. (2 ab. platite de mine si 3 prepay`uri pe care tot le incarc eu).

Stai sa vezi bogdane cand imi vine mie chefu de Yahoo si nu merge. Atunci ma pun si eu pe scandal wink.gif
bogdan1978buc
Pai tot din solidaritate, ai putea sa ne sustii interesele smile.gif
inginerum
nu merge nici pe wap csd , la 9 centi minutul smile.gif
701
@inginerum: haha nasol! Deci nu e o prob de GPRS si nici de wap unlimited...
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.