Bilete de avion Romania - Italia

thinker

As vrea sa stiu unde, la ce agentie si cu ce companie aeriana, gasesc cele mai bune preturi la biletele de avion cu plecare din Bucuresti Baneasa sau Otopeni si sosire in Roma sau un oras aproape de Roma.
Daca e nevoie, PM ca sa nu fie reclama...
Multumesc anticipat! smile.gif
MATRIXU
Una din cele mai ieftine e Blue Air...cu putin noroc scapi si sub 100EUR.Pentur decembrie spre ex pana la Milano era vreo 30EUR. biggrin.gif

thinker
Sigur ca biletul de avion costa 30 euro, dar pretul asta e fara taxele de aeroport care dubleaza (in cel mai bun caz) pretul. Cineva mi-a spus sa evit blue air si tarom, dar personal nu am mers cu niciuna din ele.
Clayman
Cauta aci si vezi tu cu ce mergi: http://www.bileteavion.ro/ Orsicat e un zbor de 2 ceasuri! Probabil poti sta fara mancare & shit daca vrei moka! N-o fi mai rau cu BlueAir decat cu Volare
thinker
Am intrat pe site-ul de mai sus dar nu am gasit nici un pret ci doar sistemul de rezervari, sper sa ma contacteze ei...
Dar astept poate imi spune cineva care a calatorit recent...
wolfydRg
Un sfat : evita aeroportul Malpensa si Alitalia. Fugi de ei ca de dracu!
thinker
QUOTE(wolfydRg @ Jun 1 2006, 09:57) *

Am intrat pe site-ul Alitalia dar s-ar parea ca lucreaza cu aeroportul Fumicinio... Si de ce sa fug de Alitalia?

wolfydRg
QUOTE(thinker @ Jun 1 2006, 10:12) *
Am intrat pe site-ul Alitalia dar s-ar parea ca lucreaza cu aeroportul Fumicinio... Si de ce sa fug de Alitalia?

Mai bine daca lucreaza cu Fumicino. Alitalia nici macar la 10% din nivelul serviciilor Tarom nu se ridica.
De ce : greve, intrazieri in 80% din cazuri, bagaje pierdute, lasati clineti in ceata - ca oile, nu se dau explicatii in caz de probleme, cozi mai ceva ca pe timpul lui ceasca, haos total, ce sa mai varza murata. Si nu numai odata ci aproape mereu.
thinker
QUOTE(wolfydRg @ Jun 1 2006, 11:16) *
Mai bine daca lucreaza cu Fumicino. Alitalia nici macar la 10% din nivelul serviciilor Tarom nu se ridica.
De ce : greve, intrazieri in 80% din cazuri, bagaje pierdute, lasati clineti in ceata - ca oile, nu se dau explicatii in caz de probleme, cozi mai ceva ca pe timpul lui ceasca, haos total, ce sa mai varza murata. Si nu numai odata ci aproape mereu.

10x o sa tin minte
Kidu

da, cu malpensa are dreptate, e jalnic...organizare la pamant...
thinker
Dar Blue Air Web? A mers cineva cu ei?
broink
myair
ce e drept, cand am plecat din romania, anul trecut, zborul era la 10 si am plecat pe la vreo 12.explicatia a fost ca sa imbolnavit pilotul...in rest nu am avut ce sa comentez...o cola 3 euro...smile.gif
Clayman
am schimbat in malpensa avionul acum o luna si la dus si la intors. in total 4 avioane, toate apartinand alitalia. n-am avut nici o problema desi am avut 4 bagaje
thinker
QUOTE(Clayman @ Jun 1 2006, 21:35) *
am schimbat in malpensa avionul acum o luna si la dus si la intors. in total 4 avioane, toate apartinand alitalia. n-am avut nici o problema desi am avut 4 bagaje

Deci pana la urma depinde de bafta...
Dar de unde pot cumpara bilete, o agentie ceva ???
MATRIXU
QUOTE(thinker @ Jun 1 2006, 06:33) *
Sigur ca biletul de avion costa 30 euro, dar pretul asta e fara taxele de aeroport care dubleaza (in cel mai bun caz) pretul. Cineva mi-a spus sa evit blue air si tarom, dar personal nu am mers cu niciuna din ele.

Pretul final asta e, pentru decembrie biggrin.gif.Pare incredibil dar asta e. Am gasit si eu Charter, Helsinki Bucuresti cu 120 EUR cand in mod normal sub 330-340 nu gasesti. Deci se poate si ieftin.
La Blue Air acum gasesti cu totul in jur de 110-120EUR pana in Italia/Roma. Nu stiu sa iti zic exact aeroportul dar sa nu te astepti ca aterizezi la Roma biggrin.gif
Qandulak
QUOTE(thinker @ Jun 2 2006, 08:23) *
Deci pana la urma depinde de bafta...
Dar de unde pot cumpara bilete, o agentie ceva ???

Daca vrei sa iti iei la Alitalia - dar nu te sfatuiesc ( a tb. efectiv sa zbor de 3 ori cu ei, crede-ma aia chiar nu stiu ce inseamna punctualitate, explicatii, service - am fost intr-un grup de vreo 10 persoane, ne-au lasat sa asteptam vreo 5 ore fara sa ne spuna daca se anuleaza sau nu cursa (adica ei tot o amanau cu o ora) si apoi au anuntat imbarcarea exact cand doua pers. din grupul nostru incercau sa afle daca isi pot lua bilete la swiss air. Nu au mai asteptat 10 min ca sa ajunga si colegii nostri inapoi (in avion au fost 25 persoane de altfel) ci au plecat asa. Adica dupa ce am asteptat vreo 5 ore, aia nu au mai putut astepta 10 min ca sa ajunga si colegii nostri de la ghiseu la terminal!!!!!) poti sa incerci

www.alitalia.com

P.S. Intr-adevar, nu mi-au pierdut niciodata bagajele, desi am facut de 4 ori escala la Malpensa....
kopu
Am zburat de mai multe ori cu Alitalia si nu am avut niciodata probleme de genul intarzieri etc (sau doamne fereste bagaje pierdute). Poate am fost norocos...
Am avut o singura problema nasoala in calatoriile mele - cu KLM-ul: am avut un zbor Bucuresti - Hannovra din 2 bucati: Buc- Amsterdam si Amsterdam-Hannovra.
La Amsterdam, cand sa se inceapa imbarcarea s-a anuntat (fara a se da nici o explicatie concreta) ca zborul spre Hannovra s-a anulat (era 8 seara !)
Cei mai multi nemti care erau pentru aceasi cursa au optat pentru un zbor spre Hamburg sau Bremen insa eu (si inca vreo 7..) am refuzat pentru ca nu avea cine sa ma astepte la Hamburg noaptea, chiar daca dupa desteptii de la KLM " nu e nici o problema, distanta pana la Hanovra e mica, se face repede cu masina"

Ne-au dus baietii la un hotel dedicat celor care au pierdut diverse curse din cauza KLM si erau muulti, frate. Inchipuieti seara un restaurant plin de baieti de diverse natii injurand in cor KLM-ul... Ar fi fost amuzant daca n-ar fi fost trist ca tocmai puteam pierde o afacere buna...
Faza faina e ca nu ne-au eliberat valizele de cala (unde aveam toate chestiile, de la obiecte de igiena la haine etc) ci ne-au dat doar o sacosica continand o periuta, o mini-pasta de dinti infecta, un minisampon si un pieptan. Iar eu numai cu costumul pe mine - de, trebuia sa ma astepte partenerul la aeroport.

A doua zi dimineata am luat alt zbot spre Hanovra si mi-am facut cruce ca bagajul meu a ajuns si el...
A fost ultimul meu zbor cu KLM-ul.
Viezure-1000
Am auzit de o cursa italiana de la Timisoara, ceva pe la 25 Euro. Habar n-am ce firma (o fi Volare?) si nici pretul in sezon. Poate gasesti tu mai multe informatii.
Mosotti
fuck alitalia, fuck frace air, well, fuck em all death.gif
twisterme2003
QUOTE(wolfydRg @ Jun 1 2006, 09:57) *

never again alitalia...de la new york la roma nu s-au aratat decat de 3 ori tot drumul, iar dimineata aveau niste fete buimace de somn...jalnici...ca sa nu mai vb despre "aratosii" stewarzi de pe bucuresti-milano de dimineata...si nu inteleg o chestie la ei...te cheama la imbarcare cu 2 ore inainte si stai si stai...si vezi cum...f** luleaua la greu si cu 15 min inainte de ora prevazuta de decolare se face o imbulzeal;a la imbarcare...si apoi intra toata lumea in avion si stai si stai...si avionul sta si el....freaca timpul aiurea ...ce e drept din 3 zboruri cu ei 2 au decolat mai tarziu cu 40-60 minute dar au ajuns la timp...(cred ca au marja de eroare buna)... iar alisnackul lor...numai bun de aruncat la cos...ca sa nu mai zic ca de la roma la buc am atipit ...cam asta a fost nu tu servire nu tu...auziti...doriti ceva??? in schimb ne-au trezit politicosi cand tb sa aterizam pe otopeni..tin minte ca era o papaluga de 1, 85 cred de m-am speriat cand am vazut-o aplecata...
singurul lucru care m-ar determina sa mai aleg alitalia ar fi pretul lor bun de multe ori ...si atunci as alege partenerul de code share pt zbor...
P.S. fara bagaje pierdute, dar cu un bagaj fleasca total(ploua in roma la decolare) si un bagaj sfartecat pe jumate in partea superioara(un coleg)...reclamatie bla bla...20 euro parca au dat compensatie pt bagajul distrus, celalat: conditiile meteo???????????cel mai urat lucru la ei este modul de imbarcare a bagajelor in sicriele alea zburatoare MD-80...le arunca pur si simplu...jalnic sincer
Viezure-1000
QUOTE(Mosotti @ Jun 8 2006, 23:21) *
fuck alitalia, fuck frace air, well, fuck em all death.gif

Zgirie norii iti plac? smile.gif
thinker
Ei bine, am luat bilete cu Taromul, cu aterizare in Roma pe Fiumicino.
kimi
club air, bucuresti - verona...a plecat un prieten alaltaieri.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.