Vreau sfaturi si idei !

sportclub15

Mi se pare f interesant domeniul asta de creeare a paginilor web...webdesign. Incerc sa ma documentez acu sa vad despre ce e vorba ,care sunt costurile pt un site,etc.
Acu ii rog pe toti cei care fac acest webdesign ,sa scrie aici cum au inceput,sa-mi dea niste sfaturi ,niste idei. Sa ma ajute cu niste linkuri din care pot invata ceva despre webdesign ,php,flash ,html ,dreamwaver....niste tutoriale.
Dupa ce invat de la voi...astept chiar "temele" voastre sa vedeti ce am reusit sa invat
Va rog sa ma ajutati !!!
again
si @gcm a deschis un astfel de topic mai jos

sportclub15
Am citit ce mai erau pe alte topicuri,am inteles k ar fi bine sa ma apuc de acele template-uri. Ce-s astea,unde gasesc ?
again
nu se spune ca "te apuci"

template-urile sunt acele modele de site-uri, care se cumpara si ori se pastreaza cum sunt, ori se mai aduc mici imbunatatiri

template-ul este designul unui site
Nigel
I hate who use the templates. Where is the art, then?
disgust.gif

Pune-te invata un HTML, niște reguli de design pt web, învață un Photoshop, etc. Linkurile de la topicu deschis de gcm sînt numai bune.
gcm
din cate am inteles, inveti din template-uri smile.gif
inca n-am incercat.
burtica
Frate eu asea zic ca iei un template de pe www.freewebtemplates.com
Si apoi fura de la alti ca asea am invatat si eu !! dai click dreapta si apoi dai wiev source si vezi fiecare cod la ce foloseste intelegi ?

Suces !!
Si vezi ca nu inveti intr-o luna sau doua ci intrun an sau doi ... deci dupa un timp ii plictisitor !!!!!!!!!!

inca o data suces

Nigel
QUOTE(burtica @ Jun 9 2006, 18:49) *
Frate eu asea zic ca iei un template de pe www.freewebtemplates.com
Si apoi fura de la alti ca asea am invatat si eu !! dai click dreapta si apoi dai wiev source si vezi fiecare cod la ce foloseste intelegi ?
Suces !!
Si vezi ca nu inveti intr-o luna sau doua ci intrun an sau doi ... deci dupa un timp ii plictisitor !!!!!!!!!!

inca o data suces

Mă voi credeți că un maratonist de performanță și-o început cariera alergînd 40 Km pe zi?Dimpotrivă, cred că o făcut cel mult cîteva sute de metrii la început.
Tot așa și voi, vreți să învățati HTML direct din template. În loc să luați pe bucățele, așa cum sînt de exemplu lecțiile din w3schools. Plus că acolo mai sînt și ceva explicații, pe sursa unui template nu găsești nici o explicație.
burtica
QUOTE(Nigel @ Jun 9 2006, 23:05) *
Mă voi credeți că un maratonist de performanță și-o început cariera alergînd 40 Km pe zi?Dimpotrivă, cred că o făcut cel mult cîteva sute de metrii la început.
Tot așa și voi, vreți să învățati HTML direct din template. În loc să luați pe bucățele, așa cum sînt de exemplu lecțiile din w3schools. Plus că acolo mai sînt și ceva explicații, pe sursa unui template nu găsești nici o explicație.

Poi eu zic ca inveti mai bine din practica decat din teorie !! eu nu am citit in viata mea un manual de html si il stiu aproape pe de rost !! oricum face ce vrea el eu i-am dat un sfat .. iar acuma el stie ce face .. .
Suces !!!
sneaker

@sportclub15: nu te lua dupa @burtica, probabil e cel mult la fel de tânăr ca tine și habar n-are despre ce vorbește. Asta o dată, de la cineva cu cel puțin 10 ani mai bătrân.

Vrei să înveți cu webdesignu' ? O să te dezamăgesc, dar vreau să te gândești că asta e ca o slujbă full-time, adică o meserie. Arhitectura, Medicina nu te atrag ? Webdesign-u ăsta, să știi, nu e mai puțin complex.

Dacă oricine poate face "o pagină de net" salvând un document Word ca HTML și apoi îl poate azvârli pe un server să-l vadă toată lumea, asta nu se cheamă că-i webdesigner. Și nici ce face @burtica nu se numește webdesign, pentru că @burtica nu face design, ci un fel de web-chirurgie-francheștain adică taie și spânzură aaah, pardon, lipește de-aici acolo tot felu de nimicuri care i se par lui interesante.

Phui

Edit: N-am intenționat să te sperii sau să te deziluzionez, scuze dacă așa a ieșit, dar mai sunt posturi de genul ăsta + google deci urmează instrucțiunile și o să fie bine wink.gif
sportclub15
mersi mult tuturor pt sfaturi
@sneaker : eu nu vreau sa-mi fac o meserie din asta ,vreau doar sa stiu un pic din treaba asta ,sa pot face un site simplu ,ceva de genul asta
Stiti cumva daca exista anumite cursuri pt a ne invaa asta ??
again
k, atunci deschide word-ul, pune-ti textul si imaginile care le vrei si dai "save for web.." , gata , sti sa faci un site
Legionarul
QUOTE(sportclub15 @ May 28 2006, 17:45) *
Mi se pare f interesant domeniul asta de creeare a paginilor web...webdesign. Incerc sa ma documentez acu sa vad despre ce e vorba ,care sunt costurile pt un site,etc.
Acu ii rog pe toti cei care fac acest webdesign ,sa scrie aici cum au inceput,sa-mi dea niste sfaturi ,niste idei. Sa ma ajute cu niste linkuri din care pot invata ceva despre webdesign ,php,flash ,html ,dreamwaver....niste tutoriale.
Dupa ce invat de la voi...astept chiar "temele" voastre sa vedeti ce am reusit sa invat
Va rog sa ma ajutati !!!

Nu vreau sa te jignesc dar daca bati un pic drumul pana la o librarie mai documentata vei gasi o serie de carti care se numeste "The Complete Idiots Guide" biggrin.gif...Acolo gasesti carti in care poti invata web design foarte simplu.Cel putin chestiile de baza... Sunt explicate foarte simplu....Pentru moment poti incepe cu un crack la programele de web design, dar daca vrei templateuri iti recomand sa cumperi unul cu licenta si sa faci singur asemenea chestii . Daca la iei de pe net nu faci nimic. Web design-ul este in primul rand o chestie de imaginatie smile.gif. Restul vine de la sine ....Multa bafta !!!!
Woofy31
mda.. se spune ca dak faci ceva original, esti original.. dak preiei (aka copiezi ideile) unui design, si refaci mai super, esti si mai original tongue.gif .. ma rog.. sa stii sportclub15 ca nu e asa usor sa inveti ce ti-ai propus.. html e usurel, pot spune, css se complica, php e clar ca tre sa stii un limbaj de programare ca sa il inveti calumea (c++ sau java), dreamweaver e banal pot spune, in fine... e usor sa spui "vreau sa ma apuc de aia, aia, si ailalta", dar cand iei materialele necesare, garantez 90% ca vei renunta la un anumit stadiu .. ori ca la html, ori ca la php, dar la ceva tot vei renunta tongue.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.