CDB...

romicu75

Am cam 1/2 SAC(aprox 50 kg) circuite integrate CDB si 555L... rusesti.
Nu mai gasesc scheme pentru ele...

Este vreu site cu arhiva tehnium sau alte reviste mai vechi??
tunelu
sunt recuperate...nefolosite...?

romicu75
NEFOLOSITE...
mister_rf
QUOTE(romicu75 @ May 28 2006, 21:14) *
NEFOLOSITE...

Dar ce montaje doresti sa faci?... rolleyes.gif
danip00
In los de CDB imagineaza-ti sn74ls Si ce scrie dupa si ai niste ttl-uri pentru care se gasesc o gramada de scheme. nu stiu daca in librarii se mai gasesc carti din seria 300, 301, 302 samd scheme electronice dar pe acolo sunt zeci de scheme. poti dona cativa pumni de CDB-uri la casa pionierului sau cum i-o mai fi spunand si aia sigur te-or recompensa cu ceva scheme. Bafta
Mirovaia_Scorb
La ce naiba să le mai foloseşti că alea consumă de te usucă( comparativ cu tehnologia MOS adică). Sunt foarte pretenţioase şi la capitolul alimentare, tensiune de 5 V foarte bine stabilizata şi filtrată .
Dar dacă chiar eşti interesat, poţi să mergi prin anticariate sau iarmaroace şi sunt amărăşteni ce vānd colecţii de reviste şi almanahuri de pe vremea lu Ceaşcă. Probabil că nu vei găsi chiar din prima dar te asigur că īn două-trei luni de vānătoare, vei fi doldora de documentaţie.
fenobarbital
imi trebuie mie CDB490, CDB4192, CDB446 sau CDB447, 495, 475... smile.gif
cu astea mai poti face cite ceva, daca le mai pui afisoare cu 7 segmente:
ceas electronic, frecventmetru, etc

DeeJay
QUOTE(fenobarbital @ May 30 2006, 15:42) *
imi trebuie mie CDB490, CDB4192, CDB446 sau CDB447, 495, 475... smile.gif
cu astea mai poti face cite ceva, daca le mai pui afisoare cu 7 segmente:
ceas electronic, frecventmetru, etc

apreciez nostalgia, dar astea se pot face extrem de simplu cu microcontrolere.

am incercat sa folosesc TTL-uri pentru trebusoare simple, dar bataia de cap chiar nu-si are rostul.
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.