Sony Ericsson w850
Pagini: 1, 2, 3, 4

tick

La prima vedere, fatza de 810 are in plus 3G iar fatza de 900 imbunatatirile soft (Walkman 2.0 music player, TrackID music recognition - functie disponibila si in viitoarele K790, K800).

Ca un alt plus se pare (dupa cum scrie aici) ca w850 are inclus un card de 1GB.

De asemenea w850 este slide, in vreme ce w900 este rotate iar w810 este... normal/obisnuit tongue.gif

Click aici pentru detaliile tehnice ale w850 prezentate pe gsmarena.com

Cu acest telefon (si cu inca 2-3 care au fost anuntate recent) firma Sony Ericsson a ajuns la numarul de 11 telefoane etichetate drept "coming soon"... La mai mare smile.gif

Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Arpi
Ce sa mai zic?

E... un SE! tongue.gif

connectorxp
Cu siguranta nu va primi premiul de cel mai mic telefon 3G , oricum e mai mic decat N80 .
unic_jul
cat o sa coste oare?ca e super
gika_killeru'
superb telefon....pur si simplu superb din toate punctele de vedere
tick
Avand in vedere ca e comparabil cu w900 (poate chiar mai bun) cred ca si pretul va fi cam tot pe acolo sad.gif

Alte detalii (de pe Mobile-Review.com):

It is equipped with a 2-megapixel camera with 4x digital zoom, video capture opportunity and flash. The device supports video playback and video telephony. It has HTML-browser, it can work with RSS, e-mail and Macromedia Flash. There is also the support of music downloading from OTA (over the air) services by cell operators and playback of several music formats, including e-AAC+. The W850 comes with Wlakman player 2.0 simplifying navigation by genre, playlists and albums. Besides there is TrackID function based on Gracenote Mobile MusicID – new service, which implies you can record a piece of a track even via a mic or built-in radio and then send it to Gracenote database and get the info on the track. It is possible to transfer stereo via Bluetooth. The shipments of the phone will start in 3Q 2006. There will be a 1 GB MS PRO Duo card supplied.
gika_killeru'
e totusi ciudat ca nu se specifica pe nicaieri autofocusul .... ar fi o prostie sa-l scoata, la fel nici un indiciu asupra rezolutiei modului video, ca daca e tot 176X144 puteau nici sa nu-l puna

popartakis
QUOTE(gika_killeru' @ May 24 2006, 10:09) *
e totusi ciudat ca nu se specifica pe nicaieri autofocusul .... ar fi o prostie sa-l scoata, la fel nici un indiciu asupra rezolutiei modului video, ca daca e tot 176X144 puteau nici sa nu-l puna

da autofocusul lipseste!se pare ca este o politica se pentru a nu se ajunge la concurenta intre propriile sale produse...si da modulul video va fi tot 176X144!
yeu
Totusi la video e prea slab la rezolutia asta pentru ca mai toate telefoanele noi au macar cif la video.
gika_killeru'

QUOTE(popartakis @ May 24 2006, 19:15) *
da autofocusul lipseste!se pare ca este o politica se pentru a nu se ajunge la concurenta intre propriile sale produse...si da modulul video va fi tot 176X144!

in cazul asta si-au cam dat foc la valiza singuri ...... cu af mai treaca mearga insa la un telefon high-end e inadmisibil sa mai pui video qcif .... nu inteleg politica lor .... multe telefoane high-end insa modul video este neglijat cu desavarsire
tick
A aparut un review pe mobile-review.com, dar momentan e doar in limba rusa (link); putem doar sa ne uitam la poze si filme cu w850 in actiune, precum si poze si filme facute cu w850 smile.gif

Totusi, se poate intelege destul de clar care sunt rezolutiile la care filmeaza ("Видео можно записывать в двух разрешениях (176х144, 128х96), формат файлов – 3GP.")

Dupa cum spunea si popartakis, cei de la SE nu vor sa creeze concurenta intre produse, daca w850 ar filma (sa zicem) 320x240 @ 30fps ca w900 atunci diferentele dintre cele 2 telefoane ar fi (aproape) doar de ordin estetic.

Nesimtirea maxima nu este la w850 ci la k800, care desi beneficiaza de o mandrete de camera de 3.2 megapixeli cu un mare potential, filmeaza tot 176x144 @ 15 fps. Explicatia data de mobile-review.com este:
Such low resolution is implemented only because SE plans launching another brand for additional set of products targeted for making great photos combined with video recording in HD-quality.
tick
Se pare ca apare in SEPTEMBRIE.

http://www.se-store.co.uk/index.cfm?fuseac...home.comingSoon
codz
ce se mai aude cu w850-ul? 123gsm zice ca il aduce, dar l-a tinut cineva in mana? as vrea sa stiu daca are ecranul lui k800i si cum se simt acele taste ascunse sub cele patru leduri .. daca nu arata prea mult a jucarie .. vad ca are rss feed reader si sper sa aiba si conectivitatea lui k800i, adica utilizare facila a contului de yahoo sa zicem, de vazut si daca la browsing e bun, daca vine cu opera sau nu - pentru ca miniopera nu este prea bun, nu afiseaza bine paginile normale .. deci concluzia, l-a vazut cineva? eu trebuie sa-mi iau rapid un telefon, fie ca este k800i sau w850 .. deci as mai vrea functionalitati ca wifi si skype compatible, ceea ce probabil ca gasesc la p990 dar este prea mare si bineinteles prea scump (cat un laptop ieftin)
born2lose
eu il tin chiar acum in mana. de aratat, arata superb. modelul pe negru (de fapt gri).
ecranul este de-a dreptul superb, tastele de sub leduri sunt greoaie. presupun ca te obisnuiesti. pe net inca nu m-am dat, n-am avut timp. o sa mai revin cu impresii, cand voi avea timp.
Greg
QUOTE(popartakis @ May 24 2006, 18:15) *

Cand zici autofocus te referi la functia "macro" de la camera? Care e diferenta intre poze facute cu/fara autofocus ca eu nu am sesizat nici una (am un w810)
boriss2oo6
fratilor, eu am vazut tel asta acum 1 luna si jumatate, aproape 2 si am vrut sa mi-l cumpar dar am amanat aceasta situatie din cauza banilor ( asa e daca iti iei calculator de 6.8 GHz, lcd de 33 mil, sistem audio de 10 milioane ) tongue.gif acum vreau sa va intreb, in afara de faptul ca are rezolutie nasoala la modulul video, ca are memorie mica ( 16 mb ) ca nu are w-lan, ce alta defecte mai are. Calitatile vreau sa le descopar singur si de aceea ma intereseaza doar defectele.rog pe cineva care are sau se pricepe la telefoane sa imi zica cate ceva despre el. Multmesc anticipat !
qliT
QUOTE(boriss2oo6 @ Dec 28 2006, 23:04) *
fratilor, eu am vazut tel asta acum 1 luna si jumatate, aproape 2 si am vrut sa mi-l cumpar dar am amanat aceasta situatie din cauza banilor ( asa e daca iti iei calculator de 6.8 GHz, lcd de 33 mil, sistem audio de 10 milioane ) tongue.gif acum vreau sa va intreb, in afara de faptul ca are rezolutie nasoala la modulul video, ca are memorie mica ( 16 mb ) ca nu are w-lan, ce alta defecte mai are. Calitatile vreau sa le descopar singur si de aceea ma intereseaza doar defectele.rog pe cineva care are sau se pricepe la telefoane sa imi zica cate ceva despre el. Multmesc anticipat !

Calculator de 6.8 Ghz sa stii ca inca nu exista. Monitorul tau are vreo 24" cel putin, e extraordinar, nu? Telefonul vine cu card de 1Gb, deci nu e o problema memoria.
boriss2oo6
cand am zis ca e LCD de 33 mil m-am referit la Televizor de perete LCD nu la un monitor wink.gif
boriss2oo6
aa da si mai vreau sa va intreb de ce pe unele siteuri scrie ca are 64Mb memorie interna si in alta locuri spune ca are 16 ? sunt 2 versiuni diferite sau cum ?
T131
si eu vreau sa stiu de fapt cata memorie interna are:16 sau 64?pe site-ul lor zice k 16,cu mici variatii.
toshy
al meu zice ca are 26.34MB, din care imi ramani liberi cam 10MB cu multe sms-uri, contacte si ringtone-urile pe care le folosesc (adica ce este esential), dar... vine cu un memory stick de 1GB, asa ca prea putin ma intereseaza cata memorie are, pentru ca aplicatiile, temele si restul pot sa stea foarte bine pe stick.
Irishman
In proportie de 99% va fi urmatorul meu telefon. Sa vedem si cei de la Vodafone cat sunt dispusi sa lase la pret.
boriss2oo6
mi-am luat telefonul aceste de curand, sambata, de la vodafone fara conectare. sunt foarte multumit de telefon doar ca la partea de muzica se putea si mai bine, iar despre memorie: pe card nuh sunt liberi decat 950 MB si in tel vreo 9 mega din 16, dar oricum sunt de ajuns deoarece eu am bagat in el multe si nuh ma mai plictisesc. astept intrebarile voastre despre acest produs.
chrismontora
1. e un dezavantaj mare ca nu are autofocus?
2. la vodafone e branduit ca la orange si e codat in retea?
T131
2. la vodafone e branduit ca la orange si e codat in retea?

La vodafone,un reprezentant mi-a spus k toate tel din magazin sunt blocate,cu soft voda,si k nu se pot decoda,ultima nu stiu ce sa spun,poate nu stie c poate romanul.?!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.