Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

karma23

Buna tuturor!
Eu si prietenul meu vrem sa mergem in septembrie in Corfu.Am ezitat intre Paralia Katerini de pe continent si aceasta insula pana la urma credem ca insula este o alegere mai buna.Voi ce ziceti?
Agentia Taveltramp are oferte in zona Arillas -pare o zona linistita iar preturile am auzit ca nu sunt atat de mari.Ne-am gandit sa ne cazam la un hotel te 3 stele Thetis Palace fara masa.Pt cei care ati mai fost cat cheltuiati pe zi cu mancarea?La ce tarife se poate inchiria o masina?abia astept sa mergem!!!! thumbup.gif
to3oths
In curind pe www.travelcorfu.ro vom adauga noi locatii de cazare de foarte buna calitate si la preturi foarte avantajoase,situate in zone absolut superbe! Va asteptam sa ne vizitati si sa le vedeti. Pina atunci puteti sa le vedeti si pe cele deja existente. happy.gif
Evident in insula Corfu ! thumbsup.gif

QUOTE (karma23 @ Apr 5 2008, 15:03) *
Buna tuturor!
Eu si prietenul meu vrem sa mergem in septembrie in Corfu.Am ezitat intre Paralia Katerini de pe continent si aceasta insula pana la urma credem ca insula este o alegere mai buna.Voi ce ziceti?
Agentia Taveltramp are oferte in zona Arillas -pare o zona linistita iar preturile am auzit ca nu sunt atat de mari.Ne-am gandit sa ne cazam la un hotel te 3 stele Thetis Palace fara masa.Pt cei care ati mai fost cat cheltuiati pe zi cu mancarea?La ce tarife se poate inchiria o masina?abia astept sa mergem!!!! thumbup.gif

In ce perioada va duceti? Preturile la inchirieri depind de perioada...

Scuze, acum am observat....septembrie... Pai daca sinteti doar voi 2, luati una mica, gen Tico, Smart(practica la parcare si la circulatia pe insula), e posibil sa gasiti si la 18 euro, depinde unde va adresati. Cautati la toate centrele de inchirieri pt cel mai bun pret. Oricum, masinile se inchiriaza cu kilometraj nelimitat, de regula, e posibil sa gasiti vreun shui sa nu faca asta, benzina fiind a voastra.

karma23
Mai precis in 8 septembrie.Ar fi excelent sa gasim o masina chiar si la 20-25 euro pe zi.Fara masa ne costa aprox 200 euro/pers cu fairyboat cu tot.Oare 100 -150euro/pers ajunge 9 zile pt mancarica?Am decis ca e mai bine fara masa(cazarea)deorece nu vrem sa ne facem programul in functie de orele lor de masa-iar eu mai mofturoasa fiind posibil sa nu imi placa ce au ei in meniu-asa ca mai bine papam cand vrem si ce vrem.Si pun pariu ca pe caldurile de acolo o masa copioasa pe zi +o gustare si niste fructe/salata e suficient-mai ales ca tin si la silueta-dulciuri si sucuri nu consum.M-ar interesa mai multe informatii despre arillas de la cineva care a fost anul trecut pe acolo.Am inteles ca si hotelul Akti Arilla e bunicel cel putin ca si servicii-dar ce fel de mancare serveste?-poti sa discuti cu gazda sa iti gateasca ceva anume sau neaparat ce eu ei gatit in ziua respectiva(asta in cazul in care alegi cazare + masa).Cat se plateste la receptie pt aer conditionat?-pt ca nu e inclus in pret.
paul06
QUOTE (karma23 @ Apr 5 2008, 15:30) *
Mai precis in 8 septembrie.Ar fi excelent sa gasim o masina chiar si la 20-25 euro pe zi.Fara masa ne costa aprox 200 euro/pers cu fairyboat cu tot.Oare 100 -150euro/pers ajunge 9 zile pt mancarica?Am decis ca e mai bine fara masa(cazarea)deorece nu vrem sa ne facem programul in functie de orele lor de masa-iar eu mai mofturoasa fiind posibil sa nu imi placa ce au ei in meniu-asa ca mai bine papam cand vrem si ce vrem.Si pun pariu ca pe caldurile de acolo o masa copioasa pe zi +o gustare si niste fructe/salata e suficient-mai ales ca tin si la silueta-dulciuri si sucuri nu consum.

In septembrie gasesti cu siguranta masina pana in 20 euro/zi, oricum sunt multe rent-a-car-uri asa ca ai de unde alege. Iar 300 euro pentru mancare ar trebui sa fie indeajuns si sa nu depaseasca 15 euro/persoana, dar depinde si unde mananci.
chelie_d
QUOTE (chelie_d @ Apr 1 2008, 09:54) *
salut............sunt nou pe aici.............am citit cam tot despre corfu(ce este pe forum) si am si eu o intrebare .Daca a fost cineva la hotelul Alkylon Hotel 3*** din regiunea : St. Giorgios ????. Poate cineva sa-mi de-a si mie niste detalii , plec in august ........ wink.gif

nu are nimeni nici o informatie??????? plec cu christian tour..............please ,ceva informatii......multumesc biggrin.gif
mihapavel
QUOTE (chelie_d @ Apr 6 2008, 14:31) *
nu are nimeni nici o informatie??????? plec cu christian tour..............please ,ceva informatii......multumesc biggrin.gif

vezi ca pe topicul insula thassos a postat cineva ceva despre acest hotel, la momentul acesta este ultima postare
matterhorn

Salutare tuturor!

Desi citesc de cateva saptamani acest forum este prima data cand va scriu.

Sper ca experienta mea de anul trecut, pe care doresc sa v-o relatez aici, sa-i ajute pe cei care doresc sa ia o decizie privind alegerea serviciilor oferite de agentia Christian Tour. Este agentia pe care eu si prietenul meu am ales-o anul trecut sa ne petrecem concediul in Corfu si care ne-a dezamagit f. tare.
Anul trecut am ales sa ne petrecem concediul in Corfu la Hotel Alkyon din statiunea Ag. Georgios, in perioada 26.08-03.09.2007, sejur pentru care am platit suma de 238 Euro + 299 Ron/ persoana. Un hotel de 3 stele +, cu demipensiune si transport cu autocarul.
Conform programului excursiei am plecat din București în data de 26.08.2007 ora 14.30 din stația de metrou Izvor cu un autocar al agenției, fiind insoțiți pe tot parcursul călătoriei de un însoțitor de grup, reprezentant al agentiei. După transportul cu ferry-boat-ul am ajuns in portul Kerkyra, in jurul orei 12, unde imediat dupa ce ne-am reîntors în autocar, numele meu si al prietenului meu au fost strigate la microfon, spunându-ne să coborâm din autocar, fără sa ni se dea vreo explicație. Apoi ni s-a spus să ne mutăm bagajele din autocar in mașina reprezentantei Christian Tour pe nume Adina. Aceasta a urcat cu noi in mașină și după ce a părăsit portul ne-a anunțat ca ni s-a schimbat locația, urmând să fim cazați în stațiunea Ag. Gordis la Hotel Alonakia. Noi nu am fost de acord cu acesta decizie, deoarece nu am fost înștiințați conform clauzelor contractuale și nici măcar pe parcursul călătoriei de către insoțitorul de grup. Adina a spus că este angajată a partenerului grec si nu al agenției Christian Tour, iar dacă avem reclamații acestea nu pot fi adresate decât agenției de la care am achiziționat pachetul, la întoarcerea în țară. Hotelul Alkyon la care am achiziționat pachetul de servicii este situat în apropierea plajei, cu camere cu vedere la mare, în schimb hotelul Alonakia la care am fost cazați este situat la intrarea in statiune, pe marginea drumului principal, la aproximativ 500m distanță față de plajă. In plus, pachetul de servicii la Hotel Alonakia, oferit de agenția Christian Tour, costa suma de 189 Euro + 299 Ron/pers, mai putin decat platisem noi. Desi la hotelul Alkyon aveam aerul conditionat inclus in oferta, la hotelul la care am fost mutati am primit aer conditionat dupa ce ne-am certat cu reprezentanta agentiei. In plus la intoarcerea spre Bucuresti reprezentanta agentiei nu a mai venit sa ne ia cu masina, asa cum am fost dusi acolo, iar in autocarul care pleca de la hotel evident ca nu aveam loc, pentru ca nu era autocarul nostru. Ni s-a spus sa mergem in picioare pana in port, adica vreo 1/2 de ora de stat in picioare. Si aceasta problema s-a rezolvat tot cu nervi si scandal argue.gif , dupa ce i-am cerut insotitorului din autocar sa ne semneze o hartie in care sa spuna ca am plecat in picioare pana in port, desi am platit costul transportului Bucuresti-Corfu-hotel si retur. In situatia noastra au mai fost alte 2 familii carora li s-a schimbat locatia ca si noua. In plus, una dintre familii desi dorea sa achizitioneze sejurul cu transport cu autocarul, a fost convinsa de reprezentantii agentiei Christian Tour sa mearga cu avionul, pentru ca nu mai au locuri la autocarul care pleaca din Bucuresti ci doar la cel care pleaca din Cluj. Locuri libere au fost cel putin 3 in autocarul nostru, dar oamenii nu aveau de unde sa stie si au achizitionat un sejur mai scump la care evident comisionul agentiei este mai mare.
La intoarcerea in tara ne-am primit diferenta de pret dintre cele 2 sejururi dupa ce am depus reclamatie, bine-nteles fara nici o scuza de rigoare. Ni s-a spus ca a existat overbooking pentru hotelul Alkyon din Ag. Georgios si de aceea ni s-a schimbat cazarea. Pe drumul spre Bucuresti am aflat de la cei din autocar, care au stat acolo, ca cei mai multi turisti cazati la hotelul Alkyon erau nemti si englezi, iar conditiile de cazare au fost exceptionale.
In concluzie, eu nu as mai merge niciodata cu agentia Christian Tour in concediu, chiar daca mi-ar oferi acel sejur gratis excl.gif .

Sper ca nu v-am plictisit cu povestirea mea si le doresc multa bafta in alegerea sejurului celor care merg in concediu apeland la o agentie.

Buna!

Hotelul Alonakia este situat la intrarea in statiunea Ag. Gordis, pe marginea drumului principal, la aproximativ 500m distanță față de plajă. Eu si prietenul meu am ajuns printr-o intamplare sa fim cazati anul trecut acolo. O parte din camere sunt cu vedere la mare, iar altele undeva in spatele vilei, cred ca spre o plantatie de maslini. Nu stiu ce oferta ati gasit, dar anul trecut aerul conditionat nu era inclus in pret si chiar aveai nevoie de el (noi am fost in perioada 26.08-03.09.2007). Hotel este cam mult spus, de fapt este o vila cu 2 etaje.
Hotelul este condus de o familie, destul de simpatici, un grec si cele 2 fete. Noi am avut demipensiune. Dimineata mancarea a fost cam aceeasi pe parcursul celor 7 zile, dar seara a fost ok, cina tip bufet suedez si destul de variata. Chiar gustoasa as putea spune.
Este curat, prosoapele se schimba cam la 2 zile, curat se face zilnic.

Statiunea Ag. Gordis are o plaja frumoasa (un amestec de nisip fin si ceva pietre - e ok chiar si daca stai pe cearceaf) si este o statiune f linistita. Practic dupa ora 22 seara nu auzi muzica decat la hotelul Alonakia, de la conationalii nostri care anul trecut puneau manele in parcarea hotelului si mai este o taverna f aproape de plaja, unde se organizeaza concurs de karaoke. Asta se intampla insa doar in serile in care se strang suficient de multe persoane in taverna.

Insula Corfu este superba, m-as intoarce oricand cu placere acolo. Noi am stat foarte putin in statiunea noastra, am inchiriat pentru 3 zile un scuter cu care ne-am tot plimbat. In plus exista autobuz local cam la fiecare 20 de min, cu care am mers in capitala si in zonele apropiate de Ag. Gordis.

Noi am mers cu agentia Christian Tour si am fost f dezamagiti de ei.

Click pentru a vizualiza atașamentul Hotelul Alonakia intrarea principala

Click pentru a vizualiza atașamentul Hotelul Alonakia vazut din strada principala

Click pentru a vizualiza atașamentul Piscina hotelului vazuta din camera noastra

matterhorn
Revin cu ceva informatii despre Hotelul Alonakia.
Patronii de acolo sunt ok si cred ca sejurul ar fi f fain daca ati reusi sa faceti rezervare direct la ei si nu prin intermediul unei agentii din Romania.
Anul trecut nu se putea face rezervare la ei, hotelul fiind contractat de agentiile din Romania, dar poate anul acesta aveti mai mult noroc. Cand i-am intrebat anul trecut pe patroni se gandeau la varianta de a putea face si ei rezervare, pe langa agentiile cu care aveau contract.

e-mail: alonakia@otenet.gr
www.alonakiahotel.gr
tel/fax: (+30)26610 53777
mobil: (+30)6976 97792024

Nu doresc sa fiu inteleasa gresit si sa credeti ca fac reclama acestui hotel, dar daca noi am fi rezervat anul trecut direct la acest hotel sau la oricare altul probabil am fi avut un concediu de vis.

Ce trebuie sa mai stiti despre hoteluri si masa, aici ma refer la mic dejun, - servicii contractate prin agentii, este ca in general cafeaua oferita la micul dejun si laptele sunt ''indoite'' cu apa. Nu acelasi lucru se intampla insa daca veti comanda cafeaua la barul hotelului contracost, atunci gustul va fi desavarsit.
to3oths
Oameni buni, nu mai alergati dupa All Inclusive, este cea mai mare pierdere. Pt ca un loc de cazare sa scoata o portie pe zi, trebuie sa investeasca minimum de bani posibil, asa incit sa nu iasa in pierdere. Niciodata la all inclusive nu veti minca sau bea de calitate, ci tot ce e mai prost posibil, iar bauturile sint la dus(facute din tablete). Vorba din batrini "ce dai, aia ai" este foarte adevarata. All inclusivul nu inseamna ca veti iesi cistigati, din contra : veti fi siliti sa va faceti programul zilnic in functie de orarul de mese, va veti plictisi de monotonia aceasta cit si de cea a mincarii, veti iesi in afara complexului respectiv cu siguranta si veti minca afara.

In al doilea rind, intotdeauna locatiile bagate la pachete sint cele situate cel mai departe de orice, de la obiective turistice, pina la orice doriti voi, sint asezate la cuca macaii. De ce ? Din simplul motiv ca sa va poata vinde excursiile lor la preturile pe care le vor ei, din acesti bani traiesc agentiile turistice, nu din banul pe care-l platiti pe pachete, sa va poata inchiria masini si motociclete la preturile pe care le vor ei, etc.

Nici o agentie turistica din Romania, la ora actuala, nu are posibilitatea sa aiba un reprezentat adevarat(administrator, nu cel care vine si va asteapta la port sau la aeroport, ala e angajat doar, nu are nici o putere)si o sucursala adevarata in Grecia, cum au de ex. marile agentii germane(Tui, Neckermann, etc.), engleze(Thompson, My Travel, etc.), astfel ca colaboreaza cu anumite agentii locale care organizeaza faimoasele excursii si pun la dispozitie locatiile de cazare aflate in cele mai indepartate colturi ale insulei.

Agentiile de turism straine de care v-am facut vorbire angajeaza in tara respectiva, in speta pe insula Corfu, oamenii de nationalitatea lor(nemtoi, respectiv englezi), dar care locuiesc efectiv pe insula, cu catel cu purcel, de ani de zile, pt ca doar acestia au ajuns sa cunoasca mentalitatea locala, sa-si faca legaturi in reteaua turistica locala, etc., eventual, daca nu e conditie sine qua non ca stiu limba locala(in speta greaca). Oamenii astia fac scouting tot anul pt locatii de cazare, nu cum fac agentiile din Romania care se multumesc cu ceea ce le ofera agentia greceasca despre care voi habar n-aveti cind contractati un pachet in Romania.

Anul trecut, ne contactase cineva, ca-si cumparase pachet la un hotel din Paleokastritsa pe care eu il stiam ca este inchis pt renovare, si care a deschis f tirziu in sezon, iar cei din Romania nu au scos o vorba despre asta clientului. Ce urmau sa faca? Pai simplu, ajuns in Corfu, clientul era impachetat oriunde credeau de cuviinta in momentul ala.
Multe agentii de turism din Ro ne contacteaza la genul : avem aceasta cerere, ce aveti disponibil? Oamenii agentiei romanesti habar nu au unde ii trimit pe oameni, au luat cu Copy/Paste de pe internet textele despre statiunile turistice, le-au pus pe site-ul lor, le-au invatat pe dinafara si ii dau bataie.
Pai, nu va zic de mitul pe care-l promoiveaza in Ro cu faimoasa Laguna Albastra din Paleokastritsa : unde s-a filmat filmul faimos, cica. Nimic mai departe de adevar! Intr-adevar, Paleokastritsa are niste pesteri foarte frumoase, peisaj superb, dar nu s-a filmat nimic din acest film acolo.

E o rusine si ca baga la pachete locuri de cazare unde tre' sa platesti extra pt aer conditionat!

Io locuiesc de ani de zile pe insula Corfu, in curind o sa implinesc 10 ani, vorbesc si scriu in limba greaca la perfectie si am ajuns sa cunosc si dialectul local, cunosc mentalitate, obiceiurile, cunosc insula pe de rost, o colind in lung si in lat, am multe cunostinte in domeniul turistic, cunosc tema din interior, dar in acelasi timp, fiind romanca, cunosc foarte bine pe romani si ceea ce isi doresc cind vin in vacanta.

De aceea am si creat portalul travelcorfu.ro. Scopul lui este sa faca cunoscut romanilor locatii de cazare situate in zonele "fierbinti" ale insulei, pe plaje cu nisip sau in apropiere, linga locurile de interes, si , ce e mai important, creaza legatura directa cu proprietarii locurilor de cazare. Portalului, turistul din Romania nu-i plateste nimic, toate platile se fac catre proprietar direct. Proprietarii isi fac reclama prin intermediul nostru in Romania. Io am vazut cu ochii mei fiecare locatie pe care o promovez, am fotografiat-o, ii cunosxc pe oamenii care le au, etc. What you see is what you get. Nu e nimic ascuns, de aceea avem si poze multe si mari, sa poata vedea omu', si toate informatiile legate de locatie, cu tot ce ofera.
Dupa aia, restaurantele si tavernele si etc. - nu promovam decit locuri unde mincam si noi, unde maninca localnicii, care au si calitate si pret f bune, nu cele turistice.

Turismul all inclusive este, din pacate, inca viabil in Romania, cel putin in ce priveste insula Corfu, pt ca e problema cu transportul, multa lume nu se poate sui in masina si veni pina aici(ma gindesc la cei din nordul tarii, cei din sud sint avantajati).

Insa, in ciuda acestui dezavantaj, turismul individual, e cea mai buna solutie. Toata lumea care a venit aici prin intertmediul portalului nostru vine in fiecare an si este extrem de multumita.
era cars

QUOTE (karma23 @ Apr 5 2008, 15:30) *
Mai precis in 8 septembrie.Ar fi excelent sa gasim o masina chiar si la 20-25 euro pe zi.Fara masa ne costa aprox 200 euro/pers cu fairyboat cu tot.Oare 100 -150euro/pers ajunge 9 zile pt mancarica?Am decis ca e mai bine fara masa(cazarea)deorece nu vrem sa ne facem programul in functie de orele lor de masa-iar eu mai mofturoasa fiind posibil sa nu imi placa ce au ei in meniu-asa ca mai bine papam cand vrem si ce vrem.Si pun pariu ca pe caldurile de acolo o masa copioasa pe zi +o gustare si niste fructe/salata e suficient-mai ales ca tin si la silueta-dulciuri si sucuri nu consum.M-ar interesa mai multe informatii despre arillas de la cineva care a fost anul trecut pe acolo.Am inteles ca si hotelul Akti Arilla e bunicel cel putin ca si servicii-dar ce fel de mancare serveste?-poti sa discuti cu gazda sa iti gateasca ceva anume sau neaparat ce eu ei gatit in ziua respectiva(asta in cazul in care alegi cazare + masa).Cat se plateste la receptie pt aer conditionat?-pt ca nu e inclus in pret.

eU AM GASIT IN AUGUST RENAULT CABRIO CU 30 EURO/6 ZILE...BENZINA...

DESPRE CHRISTIAN TOUR MI AM SCHIMBAT PAREREA....LA INCEPUT AU FOST OK...ACUM NU LE MAI PASA.....
EVITATI ALL INCLUSIVE SI DEMIPENSIUNE...PRIN CHRISTIAN E TEAPA....
TOT CE AVETI NEVOIE ESTE SIGURANTA CAZARII ...SI MIE MI AU SCHIMBAT LOCATIA DE 2 ORI ACUM 5 SI 4 ANI CIND AM FOST CU EI,IN REST ATUNCI ERAU OK.

UN SFAT....REZERVATI VA SINGURI PRIN SITURILE CONSACRATE DE REZERVARI INTERNATIONALE SI IESITI CU 60%MAI IEFTIN SI MAI SIGUR...
NU VA FIE TEAMA SA ACHITATI UN AVANS DE 10 PROCENTE ,ALTEORI NU ACHITATI NIMIC CI DOAR SE VERIFICA CARDUL...VALABILITATE ETC.

CA EX.PUTETI GASI 3* COFU DOUBLA PENTRU 7 NOPTI 250 EURO(2 PERS)
SAU SANTORINI 3*460 EURO TOT 2 PERS SI NU DEPINDETI DE NIMENI SI NIMIC.

UITATI AGENTIILE DIN ROMANIA,DIFERENTELE DE PRET DINTRE TUI..DIN DE .. SPRE EXEMPLU SI ORICE AGENTIE DIN RO SUNT DE 20%..MAI MARI IN RO

IN MARINA D'OR VARA TRECUTA AM GASIT VILA PENTRU 2 SAPT, 4 CAMERE 600 EURO..
AGENTIILE DIN RO SUNT CAM NESATULE,SAPATI MAI MULT PE NET SI VE-TI IESI MAI BINE CA BANI,TIMP,PUNCTE DE ATRACTIE,..IN FOND SUNTETI PE BANII VOSTRI.
CALATORII PLACUTE .
iacobandrei2001
QUOTE (to3oths @ Apr 7 2008, 11:25) *
Oameni buni, nu mai alergati dupa All Inclusive, este cea mai mare pierdere. Pt ca un loc de cazare sa scoata o portie pe zi, trebuie sa investeasca minimum de bani posibil, asa incit sa nu iasa in pierdere. Niciodata la all inclusive nu veti minca sau bea de calitate, ci tot ce e mai prost posibil, iar bauturile sint la dus(facute din tablete). Vorba din batrini "ce dai, aia ai" este foarte adevarata. All inclusivul nu inseamna ca veti iesi cistigati, din contra : veti fi siliti sa va faceti programul zilnic in functie de orarul de mese, va veti plictisi de monotonia aceasta cit si de cea a mincarii, veti iesi in afara complexului respectiv cu siguranta si veti minca afara.

In al doilea rind, intotdeauna locatiile bagate la pachete sint cele situate cel mai departe de orice, de la obiective turistice, pina la orice doriti voi, sint asezate la cuca macaii. De ce ? Din simplul motiv ca sa va poata vinde excursiile lor la preturile pe care le vor ei, din acesti bani traiesc agentiile turistice, nu din banul pe care-l platiti pe pachete, sa va poata inchiria masini si motociclete la preturile pe care le vor ei, etc.

Nici o agentie turistica din Romania, la ora actuala, nu are posibilitatea sa aiba un reprezentat adevarat(administrator, nu cel care vine si va asteapta la port sau la aeroport, ala e angajat doar, nu are nici o putere)si o sucursala adevarata in Grecia, cum au de ex. marile agentii germane(Tui, Neckermann, etc.), engleze(Thompson, My Travel, etc.), astfel ca colaboreaza cu anumite agentii locale care organizeaza faimoasele excursii si pun la dispozitie locatiile de cazare aflate in cele mai indepartate colturi ale insulei.

Agentiile de turism straine de care v-am facut vorbire angajeaza in tara respectiva, in speta pe insula Corfu, oamenii de nationalitatea lor(nemtoi, respectiv englezi), dar care locuiesc efectiv pe insula, cu catel cu purcel, de ani de zile, pt ca doar acestia au ajuns sa cunoasca mentalitatea locala, sa-si faca legaturi in reteaua turistica locala, etc., eventual, daca nu e conditie sine qua non ca stiu limba locala(in speta greaca). Oamenii astia fac scouting tot anul pt locatii de cazare, nu cum fac agentiile din Romania care se multumesc cu ceea ce le ofera agentia greceasca despre care voi habar n-aveti cind contractati un pachet in Romania.

Anul trecut, ne contactase cineva, ca-si cumparase pachet la un hotel din Paleokastritsa pe care eu il stiam ca este inchis pt renovare, si care a deschis f tirziu in sezon, iar cei din Romania nu au scos o vorba despre asta clientului. Ce urmau sa faca? Pai simplu, ajuns in Corfu, clientul era impachetat oriunde credeau de cuviinta in momentul ala.
Multe agentii de turism din Ro ne contacteaza la genul : avem aceasta cerere, ce aveti disponibil? Oamenii agentiei romanesti habar nu au unde ii trimit pe oameni, au luat cu Copy/Paste de pe internet textele despre statiunile turistice, le-au pus pe site-ul lor, le-au invatat pe dinafara si ii dau bataie.
Pai, nu va zic de mitul pe care-l promoiveaza in Ro cu faimoasa Laguna Albastra din Paleokastritsa : unde s-a filmat filmul faimos, cica. Nimic mai departe de adevar! Intr-adevar, Paleokastritsa are niste pesteri foarte frumoase, peisaj superb, dar nu s-a filmat nimic din acest film acolo.

E o rusine si ca baga la pachete locuri de cazare unde tre' sa platesti extra pt aer conditionat!

Io locuiesc de ani de zile pe insula Corfu, in curind o sa implinesc 10 ani, vorbesc si scriu in limba greaca la perfectie si am ajuns sa cunosc si dialectul local, cunosc mentalitate, obiceiurile, cunosc insula pe de rost, o colind in lung si in lat, am multe cunostinte in domeniul turistic, cunosc tema din interior, dar in acelasi timp, fiind romanca, cunosc foarte bine pe romani si ceea ce isi doresc cind vin in vacanta.

De aceea am si creat portalul travelcorfu.ro. Scopul lui este sa faca cunoscut romanilor locatii de cazare situate in zonele "fierbinti" ale insulei, pe plaje cu nisip sau in apropiere, linga locurile de interes, si , ce e mai important, creaza legatura directa cu proprietarii locurilor de cazare. Portalului, turistul din Romania nu-i plateste nimic, toate platile se fac catre proprietar direct. Proprietarii isi fac reclama prin intermediul nostru in Romania. Io am vazut cu ochii mei fiecare locatie pe care o promovez, am fotografiat-o, ii cunosxc pe oamenii care le au, etc. What you see is what you get. Nu e nimic ascuns, de aceea avem si poze multe si mari, sa poata vedea omu', si toate informatiile legate de locatie, cu tot ce ofera.
Dupa aia, restaurantele si tavernele si etc. - nu promovam decit locuri unde mincam si noi, unde maninca localnicii, care au si calitate si pret f bune, nu cele turistice.

Turismul all inclusive este, din pacate, inca viabil in Romania, cel putin in ce priveste insula Corfu, pt ca e problema cu transportul, multa lume nu se poate sui in masina si veni pina aici(ma gindesc la cei din nordul tarii, cei din sud sint avantajati).

Insa, in ciuda acestui dezavantaj, turismul individual, e cea mai buna solutie. Toata lumea care a venit aici prin intertmediul portalului nostru vine in fiecare an si este extrem de multumita.

Nu trebuie sa te superi, dar sunt cel putin doua-trei remarci in postul tau care provoaca amuzamentul; daca stai de 10 ani in Corfu, te rog sa faci o vizita la hotel ELIANA din Dassia, unde patroana este o englezoaica sadea, vaduva uni cetatean grec si pe care o poti chestiona daca si cat percepe pentru folosirea aerului conditionat.Asta daca nu ma crezi ca cere 6 euro pe zi in luna august. Oricum, destul de urat sa ponegresti agentiile romanesti ca sa-ti promovezi o afacere pe net de tip copy/paste, cu speranta ca vei reusi sa pacalesti cativa compatrioti...
to3oths
QUOTE (iacobandrei2001 @ Apr 7 2008, 22:30) *
Nu trebuie sa te superi, dar sunt cel putin doua-trei remarci in postul tau care provoaca amuzamentul; daca stai de 10 ani in Corfu, te rog sa faci o vizita la hotel ELIANA din Dassia, unde patroana este o englezoaica sadea, vaduva uni cetatean grec si pe care o poti chestiona daca si cat percepe pentru folosirea aerului conditionat.Asta daca nu ma crezi ca cere 6 euro pe zi in luna august. Oricum, destul de urat sa ponegresti agentiile romanesti ca sa-ti promovezi o afacere pe net de tip copy/paste, cu speranta ca vei reusi sa pacalesti cativa compatrioti...

Nu am spus ca nu exista astfel de intreprinzatori aici, ci ca agentiile romanesti colaboreaza cu acestia! Eu am scris foarte clar.

Nu ponegresc pe nimeni, din contra, daca ceva e bun il laud, dar, din pacate, pina acum, si crede-ma ca de ani de zile fac cercetarea de piata in acest domeniu, agentiile romanesti nu se remarca prin ceva deosebit in oferta lor catre clienti. Plus ca informatiile mele sint din interiorul domeniului, nu din afara ca simplu client.

Cunosc foarte bine care sint cele citeva agentii locale(le numeri pe degetele de la o mina si-ti mai ramin degete), corfiote, colaboreaza cu care agentii din Romania.

Sint total de acord cu tine ca exista afaceristi prosti pe insula(toata lumea ii stie, insa clientul in tara lui, din pacate, este foarte usor de dus de nas, neavind informatii si din alte surse. De aici a aparut si necesitatea site-urilor adviser unde fiecare isi spune experienta, buna sau rea!), ce ma supara este ca omul din Romania nu e informat sub nici o forma de agentia romaneasca, si mai si plateste pe deasupra. Asta e problema.

Nu-mi fac reclama ponegrind pe altii, de aceea, daca ai observat, nu am dat nici nume si nici nu voi da. Nu am nevoie de reclama, sintem foarte bine pozitionati pe internet.

Intentia mea, cu acest portal este sa fac cunoscute in Romania locatii deosebite calitativ, situate in zonele de interes ale insulei, nu la cuca macaii(in high season, iulie august cind vin de obicei romanii, circulatia pe insula e un infern, plus caldura, din Acharavi, Sidari, Roda, din NE si Cavos din S, faci pe putin o ora sa ajungi in punctele de interes care sint asezate toate in centrul insulei!!! Drumurile sint inguste, romanii nu sint obisnuiti cu acest tip de drumuri, nu stiu scurtaturile, etc.)care nu colaboreaza cu agentiile de turism pt ca s-au saturat sa fie jecmanite de acestea(pt ca prin agentie, locatiei de cazare ii revine o suma infima pe pat, lucru care in multe situatii justifica si comportamentul de "angajat" catre clienti si "calitatea" serviciilor) si vor sa ofere clientilor lor servicii de calitate si sa-si formeze relatii de lunga durata cu acestia.

In ceea ce priveste copy/paste-ul, ia la rind toate agentiile romanesti si vezi ce scriu despre Corfu sau despre orice alta regiune. Textul e acelasi cu mici inflorituri pe ici pe colo.

Nu jignesc pe nimeni, vreau doar sa arat care este adevarul. Adevarul nu trebuie sa doara! Sau doare...
masu
QUOTE (to3oths @ Apr 8 2008, 00:42) *
Nu am spus ca nu exista astfel de intreprinzatori aici, ci ca agentiile romanesti colaboreaza cu acestia! Eu am scris foarte clar.

Nu ponegresc pe nimeni, din contra, daca ceva e bun il laud, dar, din pacate, pina acum, si crede-ma ca de ani de zile fac cercetarea de piata in acest domeniu, agentiile romanesti nu se remarca prin ceva deosebit in oferta lor catre clienti. Plus ca informatiile mele sint din interiorul domeniului, nu din afara ca simplu client.

Cunosc foarte bine care sint cele citeva agentii locale(le numeri pe degetele de la o mina si-ti mai ramin degete), corfiote, colaboreaza cu care agentii din Romania.

Sint total de acord cu tine ca exista afaceristi prosti pe insula(toata lumea ii stie, insa clientul in tara lui, din pacate, este foarte usor de dus de nas, neavind informatii si din alte surse. De aici a aparut si necesitatea site-urilor adviser unde fiecare isi spune experienta, buna sau rea!), ce ma supara este ca omul din Romania nu e informat sub nici o forma de agentia romaneasca, si mai si plateste pe deasupra. Asta e problema.

Nu-mi fac reclama ponegrind pe altii, de aceea, daca ai observat, nu am dat nici nume si nici nu voi da. Nu am nevoie de reclama, sintem foarte bine pozitionati pe internet.

Intentia mea, cu acest portal este sa fac cunoscute in Romania locatii deosebite calitativ, situate in zonele de interes ale insulei, nu la cuca macaii(in high season, iulie august cind vin de obicei romanii, circulatia pe insula e un infern, plus caldura, din Acharavi, Sidari, Roda, din NE si Cavos din S, faci pe putin o ora sa ajungi in punctele de interes care sint asezate toate in centrul insulei!!! Drumurile sint inguste, romanii nu sint obisnuiti cu acest tip de drumuri, nu stiu scurtaturile, etc.)care nu colaboreaza cu agentiile de turism pt ca s-au saturat sa fie jecmanite de acestea(pt ca prin agentie, locatiei de cazare ii revine o suma infima pe pat, lucru care in multe situatii justifica si comportamentul de "angajat" catre clienti si "calitatea" serviciilor) si vor sa ofere clientilor lor servicii de calitate si sa-si formeze relatii de lunga durata cu acestia.

In ceea ce priveste copy/paste-ul, ia la rind toate agentiile romanesti si vezi ce scriu despre Corfu sau despre orice alta regiune. Textul e acelasi cu mici inflorituri pe ici pe colo.

Nu jignesc pe nimeni, vreau doar sa arat care este adevarul. Adevarul nu trebuie sa doara! Sau doare...

Sorry de greseala.
Ai dreptate pe cel putin 3/4 despre agentiile din Romania. Problema este ca unii dintre noi suntem legati de ele.
Eu stau in Bucuresti, am si masina, asa ca as putea merge pe cont propriu. Dar... am copil de 6 ani care nu suporta drumuri lungi cu masina (i se face rau). Asa ca e musai sa merg cu avionul. Ori un drum cu avionul dus-intors pana in Corfu ma costa cam 1000-1100 euro (2+1). In timp ce sejurul ar putea costa cam 600-700 euro. Atunci nu merita. Asa ca sunt legat de o agentie care are curse charter cu avionul. Si ca mine sunt multi altii, care fie stau in N-mai departe deci, fie nu au masina. Noi nu avem alta solutie. Curse low-cost nu exista spre astfel de destinatii.
to3oths
QUOTE (masu @ Apr 8 2008, 10:32) *
Sorry de greseala.
Ai dreptate pe cel putin 3/4 despre agentiile din Romania. Problema este ca unii dintre noi suntem legati de ele.
Eu stau in Bucuresti, am si masina, asa ca as putea merge pe cont propriu. Dar... am copil de 6 ani care nu suporta drumuri lungi cu masina (i se face rau). Asa ca e musai sa merg cu avionul. Ori un drum cu avionul dus-intors pana in Corfu ma costa cam 1000-1100 euro (2+1). In timp ce sejurul ar putea costa cam 600-700 euro. Atunci nu merita. Asa ca sunt legat de o agentie care are curse charter cu avionul. Si ca mine sunt multi altii, care fie stau in N-mai departe deci, fie nu au masina. Noi nu avem alta solutie. Curse low-cost nu exista spre astfel de destinatii.

Ai foarte mare dreptate din acest pdv. Asta am zis si eu intr-unul din posturile anterioare, ca din pacate deocamdata Corfu pierde datorita lipsei de zboruri directe neincluse in pachetele de cazare. Asta e o mare problema pentru proprietarii mici si mijlocii de apartamente si studiouri. Este un loc atit de frumos si care se preteaza pt vacante extraordinare(sa nu mai vorbesc ca e un paradis pt cei pasionati de fotografie, ca mine). Unde mai pui ca e si la o aruncatura de bat de Italia(te poti duce pina acolo cu hidroavionul!). Si totusi pierde atit de mult din cauza acestei lipse de baza.

Apropos de cursele cu avionul si de "seriozitatea" unor agentii romanesti, tin minte ca in 2006 cind a venit mama la mine(pt prima data incepusera charterurile masiv din Romania in Corfu), cu chiu cu vai am reusit sa-i gasesc un bilet intr-un zbor, in ultimul moment, nici nu stiam daca va veni sau nu pina in ziua respectiva. Ma rog, zborul nu a mai fost efectuat de firma X ci de Una greceasca, insa nimeni nu i-a anuntat pe bietii oameni, au fost nevoiti sa stea pe aeroport ore in sir pt ca avionul grecesc care urma sa faca cursa fusese angajat in ultimul moment si avea f multe curse in ziua respectiva. De la ora 3-4 dupa-amiaza cind trebuiau sa ajunga, au ajuns la 11 jumate noapte, erau terminati, ca sa fie trecuti prin ciur si prin dirmon la punctul de frontiera de pe aeroport(Romania inca nu intrase in UE, mama venise cu invitatie de la mine). Io m-am dus acolo pe aeroport, am asteptat linga vames si i-am dat toate explicatiile in greaca, asa ca a terminat repede(venea pt o luna).

Ceilalti oameni din avion erau toti cu pachet asa ca trebuiau sa astepte cu rabdare interogatoriul. Reprezentanta firmei grecesti(cea cu care colabora agentia romaneasca) care ii astepta pe aeroport, era linga mine(o fatuca romanca, angajata de firma greceasca) si nu a facut nici cel mai mic efort sa accelereze lucrurile, toate actele dovedeau ca puhoiul ala de lume venise sa faca turism, doar erau grup, iar muta de reprezentanta, ca altfel nu pot sa-i zic(ma apucasera nebuniile cita indiferenta dovedea), statea acolo linga vames ca stana de piatra si nu scotea nici un pis, in conditiile in care ar fi trebuit sa fie prima cea care sa organizeze lucrurile si sa le usureze(se presupune ca fiind de la agentie stie si limba si stie si ce trebuie sa faca!!! NU?!?!?!?!)

Concomitent cu avionul cu romani venise si unul cu englezi, americani, olandezi, la gramada, nu mai tin minte exact, cert e ca avionul venea dintr-o tara din UE. Ei din avion au trecut direct la bagaje si-i vedeau pe romani rpin geamurile despartitoare cum sint obligati sa stea sa treaca prin control si s-au mirat extraordinar(ca doar ii auzeam ce ziceau) ca reprezentatntul firmei care se ocupa de ei nu ia nici o masura.

Pot sa spun ca m-a dezamagit profund toata aceasta scena in privinta agentiei grecesti si a "serviciilor" pe care se presupune ca tre' sa le ofere agentiei cu care colaboreaza.
PAi, am citit mai sus ca recent romanca-reprezentanta a firmei grecesti colaboratoare i-a luat intr-o masina, i-a mutat in alta parte decit unde platisera fara nici o explicatie prealabila si cind oamenii s-au plins, aceasta le-a raspuns ca reclamatiile sa le faceti in Romania, nu la noi. huh.gif Frumoasa atitudine!
masu
QUOTE (to3oths @ Apr 8 2008, 13:25) *
Ai foarte mare dreptate din acest pdv. Asta am zis si eu intr-unul din posturile anterioare, ca din pacate deocamdata Corfu pierde datorita lipsei de zboruri directe neincluse in pachetele de cazare. Asta e o mare problema pentru proprietarii mici si mijlocii de apartamente si studiouri. Este un loc atit de frumos si care se preteaza pt vacante extraordinare(sa nu mai vorbesc ca e un paradis pt cei pasionati de fotografie, ca mine). Unde mai pui ca e si la o aruncatura de bat de Italia(te poti duce pina acolo cu hidroavionul!). Si totusi pierde atit de mult din cauza acestei lipse de baza.

Asa ca trebuie sa aleg din ofertele lor. Din pacate nici astea nu sunt prea multe. Majoritatea agentiilor ( eu mi-am notat numai 6) au doar 5 oferte (sa fie pe partea de vest a insulei si sub 400euro/pers-7 nopti cu avion) - VILA NIKI 3* , HOTEL GOLDEN NESTS 3*, HOTEL ALONAKIA 3* - toate din Agios Gordis, HOTEL BARDIS SUN 3* - Arilas si HOTEL ALKYON 3* - St. Georgios (care e probabil totuna cu Ag.Georgios). Mai sunt 2 agentii care mai dau Hotel Apartament Adriatic View 3*- Agios Gordis si Hotel Apartament Arriana 3* - Paleokastrita. Din pacate probabil ca nu sunt prea grozave. Nici nu au site propriu ca sa mai poti afla ceva amanunte. Imi poti spune cumva, te rog, daca cunosti unele din ele, care ar fi mai acceptabila pentru o familie cu copil de 6 ani ? Iti multumesc anticipat. Sau, daca nu sti, macar ceva sfaturi despre statiunile de mai sus.
(Am citit ceva mai sus, vag, despre Hotelul Alonakia si Hotelul Alkyon- multumesc si pentru acele post-uri).

to3oths
QUOTE (masu @ Apr 8 2008, 14:25) *
Asa ca trebuie sa aleg din ofertele lor. Din pacate nici astea nu sunt prea multe. Majoritatea agentiilor ( eu mi-am notat numai 6) au doar 5 oferte (sa fie pe partea de vest a insulei si sub 400euro/pers-7 nopti cu avion) - VILA NIKI 3* , HOTEL GOLDEN NESTS 3*, HOTEL ALONAKIA 3* - toate din Agios Gordis, HOTEL BARDIS SUN 3* - Arilas si HOTEL ALKYON 3* - St. Georgios (care e probabil totuna cu Ag.Georgios). Mai sunt 2 agentii care mai dau Hotel Apartament Adriatic View 3*- Agios Gordis si Hotel Apartament Arriana 3* - Paleokastrita. Din pacate probabil ca nu sunt prea grozave. Nici nu au site propriu ca sa mai poti afla ceva amanunte. Imi poti spune cumva, te rog, daca cunosti unele din ele, care ar fi mai acceptabila pentru o familie cu copil de 6 ani ? Iti multumesc anticipat. Sau, daca nu sti, macar ceva sfaturi despre statiunile de mai sus.
(Am citit ceva mai sus, vag, despre Hotelul Alonakia si Hotelul Alkyon- multumesc si pentru acele post-uri).

Pe insula Corfu sint zeci(sute chiar) de locatii de cazare i fiecare statiune, ajungind la citeva mii pe intreaga insula. este f dificil sa le cunosti pe toate, imposibil mai bine zis, mai ales ca insula nu e mica(60km lungime si o suprafata de aprox.600mp), este muntoasa, nu este ca o tava sa aiba toate unitatile de cazare la un drum principal si sa le vezi pe toate. Fiecare statiune este in zona deluroasa, plina de paduri, drumuri si drumulete, fiecare care a avut o bucata de pamint mai maricica si ceva bani de investit si-a facut niste apartamente, studiouri, mici pensiuni, complexe, etc. Nu se cunosc ei toti intre ei intr-o statiune, dar un singur om. Insa cind e ceva nasol se imprastie vorba intre consateni, nu-i problema, din vorba in vorba se afla in zona.

Agios Gordios nu e tot una cu Agios Georgios, plus ca exista un Ag Georgios in Nord, unul in sudul insulei, asa cum e exista Agios Stefanos in Ne insulei, in NV insulei si probabil exista si in sud vreunul.

Cine vrea sa fie cazat direct pe plaja in Agios Gordios, am scris si intr-un post anterior, sa-si ia gindul, pe plaja exista doar un hotel care nu apare in Romania, insa nu e breaz, din contra, mai bine la apartamentele si studiourile de acolo.

Toate locatiile de cazare despre care scrii mai sus sint complexuri de apartamente si studiouri, chit ca-si zic Hotel. Asta nu e un lucru rau, din contra, dupa parerea mea snt mult mai bune decit hotelul clasic cu camera aia sterila. Insa nu pot sa spun cu mina pe inima, pt ca nu am vazut de aproape nici o camera a nici unuia dintre ele. Asta nu inseamna ca sint rele, doar ca nu le-am vazut eu cu ochii mei si, in consecinta, nu pot emite o parere avizata.

Zonele, adica Agios Gordios si Paleokastritsa, nu stiu despre Agios Georgios pt ca nu e clar despre care din toate vorbesti, sint zone foarte frumoase, se preteaza super pt familii, copii, cupluri, orice. Insa preturile la serviciile auxiliare(mincare, bautura, etc.), ca in orice statiune pe lumea asta, sint mai marisoare decit in afara statiunilor, logic, mai ales cind sint pozitionate in puncte "strategice" ale statiunii, ex. malul marii, pe un versant muntos sa zicem de unde vezi insula ca in palma, etc. . Adica la un restaurant ,ori taverna, ori bar, in aceste zone vei plati mai mult. Supermarketurile din statiuni sint de asemenea scumpe, daca puteti sa va cumparati cele necesare din afara statiunii(bine, n-o sa cumparati cantitati ca doar fiecare sta in medie 7-10 zile, cit o sa cumpere in zille astea)

Io va sfatuiesc sa alegeti locatii care sa nu va puna sa platiti extra pt aer conditionat, unii(iarasi nu ma refer la cei de mai sus, pt ca nu stiu despre ei, ci din alte situatii) zic ca ofera aer conditionat care de fapt in practica e ventilator(mi s-a intimplat mie cu niste prieteni in Sidari), pt celelalte facilitati(ex. daca ofera piscina, gradina, parcare), adica sa fiti atenti la aceste amanunte din start(bine, aici depindeti de onestitatea agentiei romanesti) si pt orice altceva exista in camera(ex. in Cavos, unde se transporta englezu' la cele mai ieftine pachete, li se da apa calda cu program. Mai tineti minte faza asta in Romania... Au WC comun la 2,3 camere, etc.. Sa nu mai vorbim de ce mincare circula in all inclusivurile ieftine din Cavos care lucreaza cu englezi. Dar ieftin dai, ieftin ai)

Cu alte cuvinte sa cereti sa fiti respectati incepind cu agentia romaneasca pina la proprietarul locului de cazare. Bine, in cazul pachetelor proprietarul locului de cazare are intelegerea cu agentia greceasca, nu cu cea romaneasca direct, iar agentia romaneasca are intelegerea cu agentia greceasca. Treci adica prin 10 miini.

Imi pare rau ca numai cu atitea informatii te-am putut ajuta. Sper sa-ti fie de folos.
masu
QUOTE (to3oths)
Multumesc pentru raspuns.
Am inteles si am vazut pe harta ca Agios Gordios nu e tot una cu Agios Georgios. Insa una din oferte e la St. Giorgios si am banuit ca ar trebui sa fie totuna cu Agios Georgios. Pentru ca altfel nu o gasesc nicaieri pe harta (!!!).
Si eu as prefera hoteluri/complexe/studiouri mai mici, de familie. Cat despre facilitatile oferite, n-am incotro trebuie sa cred agentia pana la fata locului. Am zis ca din pacate aceste locatii nu au site si nu pot le pot contacta direct sa aflu exact conditiile. Poate ca si asta spune ceva, dar sa nu fiu pesimist. Oricum eu vreau sa merg la inceput de septembrie si probabil ca pana atunci o sa mai aflu cate ceva de la cei care au fost deja. Din pacate vreau sa dau banii acum cat inca mai pot alege (asta din cauza copilului)- chiar asa in mica cunostinta de cauza. Si inclin spre Agios Gordios. Ramane sa vedem unde.
to3oths
site-ul celor de la alonakia

despre golden nest

cam atit am putut gasi pe net despre ce hoteluri ai la pachete.
mihapavel
QUOTE (masu @ Apr 8 2008, 17:13) *
QUOTE (to3oths)
Am inteles si am vazut pe harta ca Agios Gordios nu e tot una cu Agios Georgios. Insa una din oferte e la St. Giorgios si am banuit ca ar trebui sa fie totuna cu Agios Georgios. Pentru ca altfel nu o gasesc nicaieri pe harta (!!!).
Si eu as prefera hoteluri/complexe/studiouri mai mici, de familie. Cat despre facilitatile oferite, n-am incotro trebuie sa cred agentia pana la fata locului. Am zis ca din pacate aceste locatii nu au site si nu pot le pot contacta direct sa aflu exact conditiile. Poate ca si asta spune ceva, dar sa nu fiu pesimist. Oricum eu vreau sa merg la inceput de septembrie si probabil ca pana atunci o sa mai aflu cate ceva de la cei care au fost deja. Din pacate vreau sa dau banii acum cat inca mai pot alege (asta din cauza copilului)- chiar asa in mica cunostinta de cauza. Si inclin spre Agios Gordios. Ramane sa vedem unde.

un site util pentru agios gordios este agios-gordios.net, au si o harta a statiunii. unele agentii au hotelul paleokastritsa de 4 stele in oferta, poate au unele facilitati pentru copii.
to3oths
Pt cei ce opteaza pt all inclusive sau demi-pensiune(ma refer la cei care vin la pachete cu transportul inclus) intr-o locatie ffffff buna si o calitate excelenta va recomand calduros(nu-i fac reclama ca-l am eu pe portal, din contra nu il am), am fost inauntru in camere, am mincat la hotel, totul este super, mincarea cazarea, preturi excelente, ofera de toate pt toate virstele, e situat pe plaja direct, are piscina de dimensiuni olimpice, activitati pt cei mari si pt copii, etc. - hotelul Ermones Golf Palace

uitati-va aici si la piscina si in camera si pe terasa restaurantului Bineinteles ca are mai multe tipuri de camere, nu doar ce vedeti.

Nu va spun ce agentii il au in Romania sa nu-mi ziceti iar ca fac reclama. Cautati pe google ro acest hotel, dar exact cum l-am scris mai sus, pt ca mai e unul pe celalalt versant muntos care e vechi desi 4 stele si asta. Asta de care va zic eu e construit in 2004

Este foarte bun, veti ramine extrem de multumiti. Il recomand pt ca il cunosc pe proprietar, este de acolo din sat, tot personalul angajat este din satele din imprejurimi, adica omul isi ajuta locul unde s-a nascut si de asta il recomand, dar si pt standardele pe care se straduieste sa le pastreze.

daca o sa luati la el, o sa va amintiti de ce v-am spus cind veti ajunge si veti vedea ca am dreptate.

Am uitat sa amintesc ca se afla in Ermones , in centrul insulei pe partea de vest, plaja de nisip, foarte aproape de Aqualand, de orice puncte de interes istoric, de oras, etc.
matterhorn
QUOTE (masu @ Apr 8 2008, 17:13) *
QUOTE (to3oths)

Ai aici o harta mai detaliata a insulei. Mie mi-a fost de mare ajutor anul trecut si sper sa te ajute si pe tine.

Click pentru a vizualiza atașamentul

Cred ca acesta este hotelul Ermones Golf Palace de care s-a vorbit anterior pe forum. Sper sa nu spun prostii, si imi cer scuze daca gresesc. Hotelul arata impresionant, dar plaja din Ermones este cu pietre. Ce-i drept sunt f frumoase, nu stiu insa in ce masura va fi incantat si copilul tau. Atasez cateva poze pentru a-mi sustine afirmatiile.

Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul

Ermones

Mie mi-a placut f mult plaja din Glifada si apoi cea din Agios Gordis.

Click pentru a vizualiza atașamentul Glifada
Click pentru a vizualiza atașamentul Agios Gordis

Multa bafta in alegerea sejurului!

radu90
@ to3oths
spune-mi te rog ce stii despre Kavos. am facut o rezervare directa la Konstantina Apartments http://www.hotel-korfu.com/hotel.html si n-as vrea sa regret datorita "hoardelor" de turisti englezi. m-am ingrozit de ce am citit despre ei pe diferite forumuri. sper ca se exagereaza...
multumesc anticipat !
masu
QUOTE (matterhorn @ Apr 10 2008, 00:57) *
Ai aici o harta mai detaliata a insulei. Mie mi-a fost de mare ajutor anul trecut si sper sa te ajute si pe tine.

Cred ca acesta este hotelul Ermones Golf Palace de care s-a vorbit anterior pe forum. Sper sa nu spun prostii, si imi cer scuze daca gresesc. Hotelul arata impresionant, dar plaja din Ermones este cu pietre. Ce-i drept sunt f frumoase, nu stiu insa in ce masura va fi incantat si copilul tau. Atasez cateva poze pentru a-mi sustine afirmatiile.
Multa bafta in alegerea sejurului!

Am vazut si eu Ermones Golf Palace. Dar preturile lor depasesc bugetul nostru alocat pentru mare.
Si nici nu ma incanta plaja cu pietre. Nici pe noi nici pe aia mica. Poate sa fie si frumoase.
In schimb Agios Gordis arata bine si nu numai plaja smile.gif
Multumesc mult
aimee2003
Buna!

Citesc acest topic inca de anul trecut,dar acum suntem hotarati sa ajungem in Corfu!Problema mea este urmatoarea: sa aleg statiunea Moraitika , H. Delfinia sau Agios Gordis, H Alonakia sau H Golden Nests?Ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii?
Multumesc!
to3oths
Intr-adevar acela e hotelul din Ermones, plaja e mica fata de Agios Gordios, Pelekas, Mirtiotissa, Glyfada si marea scoate multe pietre in partea dinspre port(partea dreapta cum te uiti la mare), dar are nisip pe partea cealalata linga hotelul in cauza.
In lunile iulie - august sa nu va asteptati la hotel de 4 stele sa gasiti ieftin, e virf de sezon doar. La orice hotel de 4 stele pe insula preturile sint la fel, mai ales cind ai all inclusive sau demi-pensiune, sa nu mai vorbim ca daca vrei sa inchiriezi direct la hotel platesti pret de receptie care e triplu fata de ce iti da agentia.
Agios Gordios e foarte frumos pt familii si cupluri deopotriva si are apartamente si studiouri bune.(am si eu pe portal o pensiune de acolo...hehehe....hai ca acum imi fac reclama happy.gif ).

Acuma, in KAVOS este chiar asa cum ai auzit despre hoardele de englezi, chiar mai rau. kavosul traieste de ani de zile din acest turism ieftin pt tinerii englezi care vin cu pachete extrem de ieftine la baut si la ... in exclusivitate, sint cazati in locatii care au cite un WC la 2-3 camere, totul de o ieftinatate coplesitoare, stau cite 4-5 in camera, si beau non-stop. Asta e adevarul din pacate! Toate activitatile care le sint plasate contin bautura pe gratis, cea mai oribila, ii fac manga si beau si mai mult pina cind, de-adevaratelea, cad de la balcoane. Intr-unul din aceste hosteluri(stii, aflam ce fac si ne crucim) au concursuri de la cele mai naive, gen iti pune furtunul in gura, furtunul e conectat la un buoi in care se varsa tot ce vrea barmanul sa arunce si li se pune o casca pe cap si cu o bita le dau in cap...asta e distractie usoara. Este o agentie engleza 18-35 care neoficial promova Kavosul ca fiind tara dezmatului sexual si nu doar ca il promova asa, ci in locatiile cu care avea contract faceau concurs de felatio(sper ca stii ce inseamna, ca poate ne citesc si copii). Ce fac ei in ograda lor nu ma doare, faza e ca beti morti ies pe strazi seara, vomita, cad, o tin din club in club pina dimineata, se iau de lume, Kavosul nu il vad ca o statiune pt familie sau cupluri care vor sa se distreze, nu sa se timpeasca. Un hotel iarasi acolo, mai izolat asa pe o proprietate, e Olympion Village, proprietarul e fanatic cu Grecia Antica, hotel de 4 stele parca, all inclusive, e fanatic cu ordinea, nu accepta genul asta de tursim, dar daca gasesti la el prin Romania nu stiu. Numai pe el il stiu de acolo.

Hotelul Delfinia din Moraitika e cotat ca un hotel foarte bun, e situat intr-o proprietate mare, cu gradini, etc., acces la mare direct. Dar mie tot Agios Gordios imi place dintre aceste doua zone. Dupa Moraitika nu ma prea omor, desi hotelul(pt ca asta e hotel) este bine cotat.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.