bombonica
25th March 2008, 09:18
Am si eu o intrebare legata de Sidari. Am citit ca plaja nu e extraordinara, dar apa cum este? Are aspectul de marea neagra in toata statiunea sau sunt si locuri mai ok? Care ar fi cea mai apropiata plaja cu nisip, suficient de mare incat sa nu ma deranjeze vecinii si totodata apa sa fie limpede?
Noi mergem cu masina, deja am luat cazare in Sidari ptr ca am gasit niste oferte f bune (pe net, nu la agentie) si nu suntem genul care sa stam toata ziua la plaja dar macar 2-3 ore pe zi ar fi placut sa stam intr-un loc dragut. Am citit de plaja de la Agios Gordios - cam cat se face cu masina din Sidari pana acolo ?
to3oths
25th March 2008, 16:18
Plaja din Sidari este de nisip, cu apa nu foarte adinca, ideala adica si pt copii(ma refer ca nu este adinca inca de la mal, cum e de ex. in Paleokastritsa), nu este gen Marea Neagra, de altfel niciunde pe insula nu e gen Marea Neagra, apa este albastra-verzuie, insa Sidari poate fi asemuit cu litoralul romanesc dintr-un p.d.v, si anume, ca are foarte multe restaurante, terase, baruri, etc. pe plaja direct. In Sidari este si faimosul Canal D'Amour(faimos prin frumusetea formatiunilor geologice), apa este foarte buna, nisip lutos(multi se "impacheteaza" cu el, face bine la articulatii, de altfel tot N si NV are acest lut in compozitia malului marii). Odata ajunsi in Sidari un loc "must" de facut plaja este plaja Loggas(in Peroulades - o vei gasi pe indicatoarele stradale ca Loggas Beach), e magnifica, mie imi place in mod deosebit, apa este fantastica(albastra si cu valuri ca o spuma alba), iar senzatia pe care o ai odata ajuns acolo nu poate fi descrisa, trebuie neaparat mers si vazut la fata locului, plus ca exact linga parcarea ce permite accesul catre plaja(parcarea practic este pe virful muntelui, ca sa ajungi pe plaja trebuie sa cobori niste scari, dar nu realizezi ce urmeaza sa vezi decit daca esti acolo) este o minunata terasa-restaurant unde puteti sa va petreceti timpul de dimineata pina seara(cafea, prinz, cafea de dupa-amiaza si o cina intr-un apus magnific-multi vin si-si fac masa festiva de nunta, botez, etc. acolo din acest motiv, al frumusetii locului). Sidari e o statiune in adevaratul sens al cuvintului, adica are de toate, insa e si foarte multa lume, in special in lunile de virf(foarte multi englezi).
Agios Gordios este de asemenea minunat, pe partea de centru vest a insulei, in virf de sezon faci cam o ora jumate din Sidari pina acolo, poate chiar 2, necunoscind drumurile laturalnice pe unde se poate ajunge mai repede.
Insula Corfu are aprox 60km in lungime si o suprafata de aprox 600kmp.
Postez si imagini din Sidari si Peroulades, ca sa-ti faci o idee.
Prima poza este o parte din Canal D'Amour(o continuare ptractic a plajei din Sidari), in cea de-a doua imagine se vede si o portiune din plaja propriu-zisa din Sidari, si anume in partea din stinga sus.
to3oths
25th March 2008, 16:59
Plaja din Peroulades(Loggas Beach), jumatea din dreapta, cum te uiti la mare. Pe jumatate din stinga exista si sezlonguri.
to3oths
26th March 2008, 14:47
Roda, intr-adevar, nu e cine stie ce ca statiune, e plata. Intr-adevar tara, cum spunea si Adysoft... E o mica localitate cu un drum principal prin mijloc si magazine de o parte si de alta. Daca vii la pachet in Roda, adica nu ai mijlocul tau de transport, e plictiseala curata, daca inchiriezi o masina, un ATV, ceva, mai treaca mearga, mai iesi putin si vezi imprejurimile. Eu, daca as veni in vacanta in Corfu, n-as sta in Roda!
Cele mai spectaculoase plaje sint cele de pe partea de vest a insulei, toate de nisip, cum e Glyfada, Kodoialos(Pelekas), Agios Gordios, Paleokastritsa, Peroulades, Issos, partea de vest este preferata mea.
Partea de est a insulei are pietre si plaje cu pietricele, plaje foarte interesante pe aceasta parte din pdv al pozitionarii(peisaj f frumos) fiind Ipsos, Barbati, Nissaki, Agios Ioannis Peristeron.
Celor care sint comozi si vor totul la doi pasi, dar si sezlonguri si umbrele, le spun ca pierd foarte mult, insula se preteaza pt explorare, sa ai costumul de baie, niste banuti(sa-ti iei o pita ceva, nu neaparat sa maninci la restaurant) si aparatul foto/video cu tine, incaleci un scuter sau intri intr-o masina si o iei la drum, azi aici, miine acolo, poimiine dincolo, in fiecare zi puteti face plaja intr-un cu totul alt loc, diferit prin frumusete si ambianta.
Chiar si in orasul Corfu, poti face baie in foarte multe locuri, inclusiv in Fortareata Veche(excelent), in parcul Mon Repos(excelent), in golful Garitsa linga Anemomillo, la Mouragia linga Faliraki.
strutzzy
26th March 2008, 15:56
Salut!
Anul trecut am fost in vacanta in Thassos: transport pe cont propriu, cazarea luata de la Europatravel. Ceva mancare luata de acasa pentru micul dejun, in rest mancat si baut la taverna. Am stat la vila Stella in Potos, mi-a placut, era curat, liniste, OK.
Acum vreau sa merg in Corfu, in aceleasi conditii, tot cu Europatravel. Ei ofera mai multe vile si un hotel (Marie). Intrebare: ce vila recomandati in Acharavi?
Multumesc!
bombonica
27th March 2008, 08:28
QUOTE (to3oths @ Mar 25 2008, 16:59)

Plaja din Peroulades(Loggas Beach), jumatea din dreapta, cum te uiti la mare. Pe jumatate din stinga exista si sezlonguri.
Arata super, intr-adevar. Iti multumesc perntru info, daca eram oarecum cu inima indoita, acum m-am linistit. Noi mergem in a doua jumatate a lui iunie, sper sa nu fie aglomerat...
dimonty
27th March 2008, 08:41
QUOTE (strutzzy @ Mar 26 2008, 15:56)

Salut!
Anul trecut am fost in vacanta in Thassos: transport pe cont propriu, cazarea luata de la Europatravel. Ceva mancare luata de acasa pentru micul dejun, in rest mancat si baut la taverna. Am stat la vila Stella in Potos, mi-a placut, era curat, liniste, OK.
Acum vreau sa merg in Corfu, in aceleasi conditii, tot cu Europatravel. Ei ofera mai multe vile si un hotel (Marie). Intrebare: ce vila recomandati in Acharavi?
Multumesc!
Eu mi-am luat la vila Panos.Mi se pare cea mai frumoasa.La Hotel Marie au stat niste prieteni anul trecut si a fost ok, avantajul fiind ca ai si demipensiune.
strutzzy
27th March 2008, 09:32
Multumesc, Dimonty! Ce au spus prietenii tai, merita demipensiunea? Am inteles ca este 60 de euro de persoana pentru 6 zile.
dimonty
27th March 2008, 14:27
Pai ei m-au sfatuit sa-mi iau demipensiune ca sa ies mai ieftin.Mancarea ziceau ca a fost destul de ok.Acum depinde si de gustul fiecaruia.Dar mi se pare ca masa e la ora fixa.Eu mai mult d-asta nu mi-am luat acolo, pentru ca nu-mi place sa mi leg programul de masa.Dar hotelul e curat si frumos.
A!Nu stiu daca e 60 de euro de persoana.Ma indoiesc, pentru ca uite care sunt preturile.Oricum mai uita-te si pe la vile.Vezi unde te atrage mai mult. http://www.europatravel.ro/turext/Grecia/c.../HotelMaria.htm
strutzzy
27th March 2008, 16:57
Asa mi-a zis tipa de la agentie cand am vorbit cu ea la telefon: 60 de persoana. Oricum iau la vila, ca am mai fost la vile si e mai misto. Revin cu noutati sambata dupa ce ma duc sa rezerv.
Q man
30th March 2008, 10:01
QUOTE (cristi1607 @ Mar 24 2008, 10:56)

Poti sa-mi dai si mie mai multe detalii despre Agios Gordios??? Anul asta in iunie vreau sa ma duc si eu. Viata de noapte exista (cluburi, terase, discoteci)???? Hotel Golden Nest e ok???? Ce parere ai despre Hotel Alonakia????? L-ai vazut??? Plaja este ok din cate am inteles. Se pot inchiria ATV-uri, masini pe acolo??? Stii si ceva preturi??
Despre Christian Tour ce parere ai??? au fost ok din toate punctele de vedere???? Despre statiunea Gouvia stii ceva??? Plaja, hoteluri, cluburi?????
Merci anticipat pentru un raspuns.
BUna intrebare ai pus!
La acelasi hotel vrem sa mergem si noi, din poze nu prea este explicit daca este pe plaja, daca plaja are nisip, conditiile de cazare si masa..
QUOTE (bombonica @ Mar 25 2008, 09:18)

Am si eu o intrebare legata de Sidari. Am citit ca plaja nu e extraordinara, dar apa cum este? Are aspectul de marea neagra in toata statiunea sau sunt si locuri mai ok? Care ar fi cea mai apropiata plaja cu nisip, suficient de mare incat sa nu ma deranjeze vecinii si totodata apa sa fie limpede?
Noi mergem cu masina, deja am luat cazare in Sidari ptr ca am gasit niste oferte f bune (pe net, nu la agentie) si nu suntem genul care sa stam toata ziua la plaja dar macar 2-3 ore pe zi ar fi placut sa stam intr-un loc dragut. Am citit de plaja de la Agios Gordios - cam cat se face cu masina din Sidari pana acolo ?
ce oferte ai gasit pe net?
caut ceva la 4 stele, si asa cum ai sous sis tu, o plaja cu nisip, nu foarte aglomerata, sa poti sta 2-3 ore cu"burat la soare".
Cum ai procedat cu cazarea, respectiv rezervarea: plata avansului..
... se ofera demipensiune?
Multumesc !
to3oths
30th March 2008, 11:24
quote name='Q man' date='Mar 30 2008, 10:01' post='4330468'
BUna intrebare ai pus!
La acelasi hotel vrem sa mergem si noi, din poze nu prea este explicit daca este pe plaja, daca plaja are nisip, conditiile de cazare si masa..
In Agios Gordios doar un singur hotel este pe plaja si nu este nici unul dintre acestea doua(hotelul care este pe plaja nu ofera si cele mai bune servicii, desi este de 3 sau 4 stele, ca sa intelegeti, personalul care face entertainment-ul, care de regula sint straini, nu se cazeaza acolo, ci la alte locatii din Agios Gordios). In rest, pe plaja direct sint doar baruri si taverne. Plaja in Agios Gordios este de nisip(fiind pe partea vestica a insulei, care are numai plaje de nisip). Dupa poza care o are pe site Alonakia, de la piscina, clar este sus pe colina, e ceva drum pina la plaja, dar statiunea Agios Gordios e f plina de viata si nu e obositor drumul pina la plaja. Golden Nest este chiar la drumul principal al statiunii, cum intri in statiune, nu pe plaja, cam 400-500 de metri de plaja, tot pe colina.
quote name='Q man' date='Mar 30 2008, 10:01' post='4330468'
ce oferte ai gasit pe net?
caut ceva la 4 stele, si asa cum ai sous sis tu, o plaja cu nisip, nu foarte aglomerata, sa poti sta 2-3 ore cu"burat la soare".
Cum ai procedat cu cazarea, respectiv rezervarea: plata avansului..
... se ofera demipensiune?
Multumesc !
/quote
In Sidari, din cite stiu, nu exista hoteluri de 4 stele, este o statiune care a "aparut", s-a dezvoltat in ultimii aprox 10 ani exclusiv, pe vremea aia, pt birourile turistice din Anglia, de aceea in continuare, Sidari e plin de englezi. Sidari are in general numai mici complexuri de apartamente si studiouri.
Plaja si apa sint foarte bune, plaja de nisip, Sidari se afla in nordul insulei Corfu, plaja e buna pt copii, apa nu e f adinca. Vezi ca am postat niste poze cu plaja din Sidari mai sus.
avramarian
30th March 2008, 17:07
QUOTE (razvan_g81 @ Feb 3 2008, 19:56)

Dupa indelungi cautari am ramas la doua variante :
1. Hotel Marie -(6 nopti cazare-demipensiune)-Acharavi ---Europa Travel
2. Hotel Golden Nests -(7 nopti-mic dejun)- Agios Gordios ---Christian Tour
Preturile sunt identice. Nu stiu ce sa aleg, voi ce ziceti?
am fost cu Europa Travel in Acharavi si am stat la o vila insa am luat masa o zi la hotel Marie. Micul dejun a fost ok insa cina destul de naspa (nu sunt o pers foarte pretentioasa). Cei care au stat la hotel Marie si au avut demipensiune au fost de aceiasi parere, mancare destul de naspa si fara posbilitati de alegere. De ex in ziua in care am mancat eu la cina s-a servit un orez cu un fel de sos de rosii, dar mai mult orez gol si o friptura de porc sau vita cu sos si asta destul de nasoala.
Din forum am vazut ca hotelul Golden Nets este mult mai bine cotat si din cate am vazut si statiune e mai ok
strutzzy
31st March 2008, 08:44
Salut,
Am fost si am platit avansul la Europatravel pentru Corfu / Acharavi / vila Merianos cu transportul meu. Pentru data de 15 iulie nu erau disponibile decat Merianos si Tassos. Pareri nu prea am gasit despre Merianos pe net. Daca stiti ceva v-as fi recunoscator.
Avramarian, la ce vila ai stat in Acharavi? Impresii?
nicor
31st March 2008, 11:44
QUOTE (strutzzy @ Mar 31 2008, 08:44)

Salut,
Am fost si am platit avansul la Europatravel pentru Corfu / Acharavi / vila Merianos cu transportul meu. Pentru data de 15 iulie nu erau disponibile decat Merianos si Tassos. Pareri nu prea am gasit despre Merianos pe net. Daca stiti ceva v-as fi recunoscator.
Avramarian, la ce vila ai stat in Acharavi? Impresii?
Am fost si eu anul trecut in septembrie cu Europa Travel in Acharavi, la o vila, dar spre rusinea mea nu imi mai amintesc numele (anul acesta nu cred ca o mai au). Conditiile de cazare nu au fost extraoridinare, insa la cat de ieftin a fost (75 euro+2 mil) cred a meritat din plin. Eu ti-as recomanda sa alegi vila Thassos, daca mai poti schimba, din punctul meu de vedere arata mai bine, are piscina, si am inteles de la o prietena care a fost cazata acolo ca si camerele sunt ok.
Ce poti sa mai spun despre Acharavi e ca nu are o plaja extraoridinara, insa insula este atat de frumoasa incat ai ce sa vizitezi.
Va recomand tuturor sa mergeti pe plata de la Kalimaki (este la vreo 5-10 km de Acharavi) spre est. Este absolut superba, o sa incerc sa pun niste poze..
Sidari cu Canal D'Amour este de asemenea foarte frumos, merita vazut. Nu ratati plaja de la Glyfada, nu am vazut nicaieri o plaja mai frumoasa, are un nisip maroniu roscat foarte pufos, afanat, iar peisajul la fel foarte spectaculos
De asemenea daca va permite timpul mergeti si pe Pantokrator, este o manastire acolo. Anul trecut era un calugar roman (singurul de fapt) care era foarte bucuros sa-si vada compatriotii. Privelistea de asemenea este minunta.
Eu am mai vizitat Mouse Island si Corfu Town. Pt corfu Town am luat excursia de la Europa Travel (cred ca 15 euro). A mers ghida cu noi la toate obiectivele importante ne-a aratat unde sunt, si ne-a povestiti cate ceva despre ele, iar apoi fiecare s-a dus si a vizitat ce a considerat ca merita. Im fost in bisericile Sf Spiridon si Sf Theodora, unde se pot vedea moastele celor 2 Sfinti (nu sunt tot timpul descoperite, cred ca tb sa vorbesti cu preotii de acolo, la noi s-a ocupat ghida).
Am luat si excursia la Paxi si Antipaxi insa pe mine nu m-a impresionat, asta poate si din cauza ca ghida nu a mai putut sa vina cu noi si nu prea a avut cine sa ne explice ce vedem pe acolo. Te puteai bucura insa de peisaj... Sunt frumoase pesterile albastre, insa ceva asemanator se poate vedea la Paleokastrita. Din statiune sunt barcute care te duc pana la niste grote (Ochiul Albastru si celelalte despre care s-a mai povestit). Merita de asemenea privelistea de la Bela Vista. Bele Vista este un restaurant, insa nu e neaparat sa intrati in el ca sa vedeti privelistea, putin mai incolo este o parcare mai de unde poti sa admiri in liniste peisajul, care este cu adevarat spectaculos....
eu daca ar fi sa mai merg in Corfu m-as duce la Glyfada, sunt preturi mai mari din cate am vazut, dar cred ca merita....
Vacanta placuta tuturor!
strutzzy
31st March 2008, 15:24
Multumesc, Nicor! Nu as vrea sa schimb decat daca aflu ca Merianos e naspa. Am intrebat-o pe tipa de la agentia daca e vreo diferenta intre Tassos si Merianos si mi-a zis ca, conditiile sunt similare, diferentele fiind ca Tassos are piscina iar Merianos are curte interioara unde poti parca masina...
Peachy
1st April 2008, 01:22
QUOTE (nicor @ Mar 31 2008, 12:44)

... eu daca ar fi sa mai merg in Corfu m-as duce la Glyfada, sunt preturi mai mari din cate am vazut, dar cred ca merita....
Vacanta placuta tuturor!
In Glifada sunt 2 hoteluri si cateva vile cu apartamente, de inchiriat. Un hotel de 3 stele, Glyfada Beach, si unul de 4 stele, nu-i mai stiu numele. Am luat la "Glifada Beach" camera de 3 paturi, 50 Eur/zi. Camera curata, mobilier cam vechi, aer conditionat si frigider, curatenie zilnic si schimbat cearceafuri etc. la 3 zile. Vestita plaja e la 20m in fata hotelului. Am preferat sa ne cazam aici deoarece oricum nu prea stateam in camera si nu am mai dorit sa cheltuim prea mult pe hotel. In Paleokastrita am stat tot la un hotel de 3 stele, tot 3 pers. cu 70 Eur/zi, camera era mai frumoasa, mobilierul nou, piscina. Cu toate astea am preferat sa stabilim "cartierul general" la Glyfada de unde in fiecare zi dupa amiaza plecam in diverse statiuni de pe insula.
Ce a contat iarasi a fost spatiul de parcare din curtea hotelului, oferit gratuit.
Langa, este un restaurant, fiind langa plaja era cam cu 5% mai scump decat tavernele din insula, dar poate ma insel ca l-am folosit doar o data.
Un pic mai la nord este o plaja, Mirtidiotissa beach, chiar mai bine cotata decat Glyfada, dar care e mai greu accesibila si doar pe jos. Este o plaja ideala pentru cei ce vor mai mult decat topless.
mihapavel
1st April 2008, 07:23
QUOTE (Peachy @ Apr 1 2008, 02:22)

In Glifada sunt 2 hoteluri si cateva vile cu apartamente, de inchiriat. Un hotel de 3 stele, Glyfada Beach, si unul de 4 stele, nu-i mai stiu numele. Am luat la "Glifada Beach" camera de 3 paturi, 50 Eur/zi. Camera curata, mobilier cam vechi, aer conditionat si frigider, curatenie zilnic si schimbat cearceafuri etc. la 3 zile. Vestita plaja e la 20m in fata hotelului. Am preferat sa ne cazam aici deoarece oricum nu prea stateam in camera si nu am mai dorit sa cheltuim prea mult pe hotel. In Paleokastrita am stat tot la un hotel de 3 stele, tot 3 pers. cu 70 Eur/zi, camera era mai frumoasa, mobilierul nou, piscina. Cu toate astea am preferat sa stabilim "cartierul general" la Glyfada de unde in fiecare zi dupa amiaza plecam in diverse statiuni de pe insula.
Ce a contat iarasi a fost spatiul de parcare din curtea hotelului, oferit gratuit.
Langa, este un restaurant, fiind langa plaja era cam cu 5% mai scump decat tavernele din insula, dar poate ma insel ca l-am folosit doar o data.
Un pic mai la nord este o plaja, Mirtidiotissa beach, chiar mai bine cotata decat Glyfada, dar care e mai greu accesibila si doar pe jos. Este o plaja ideala pentru cei ce vor mai mult decat topless.
Mirtiotissa beach-se ajunge si cu scuterul sau cu bicicleta-superba.
chelie_d
1st April 2008, 08:54
salut............sunt nou pe aici.............am citit cam tot despre corfu(ce este pe forum) si am si eu o intrebare .Daca a fost cineva la hotelul Alkylon Hotel 3*** din regiunea : St. Giorgios ????. Poate cineva sa-mi de-a si mie niste detalii , plec in august ........
to3oths
1st April 2008, 10:09
QUOTE (Peachy @ Apr 1 2008, 02:22)

Peachy, acest hotel, Glyfada Beach, este chiar acum in renovare, schimba tot, sint pe terminate, cred ca o sa fie mult mai bine decit pina acum, macar totul o sa fie nou(nu stiu daca si mobilierul, dar logic asa ar fi, daca tot au bagat bani sa schimbe tot). Intr-adevar, tavernele din Glyfada sint f scumpe datorita localizarii(direct pe plaja). Insa Glyfada ramine una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei.
In Mirtiotissa poti ajunge si cu masina, dar tre' sa fi maestru la condus. Insa e o plaja super, cu precadere acolo se string nudistii, la fel si in sudul insulei, in Issos.
Peachy
1st April 2008, 15:30
QUOTE (mihapavel)
Mirtiotissa beach-se ajunge si cu scuterul sau cu bicicleta-superba.
Da, asa este 
QUOTE (to3oths)
Peachy, acest hotel, Glyfada Beach, este chiar acum in renovare, schimba tot, sint pe terminate, cred ca o sa fie mult mai bine decit pina acum, macar totul o sa fie nou(nu stiu daca si mobilierul, dar logic asa ar fi, daca tot au bagat bani sa schimbe tot).
De renovat se renoveaza camerele in fiecare an (zugravit, etc.), asa zicea patronul, un tip de treaba si cu bun simt. Ar fi ceva sa schimbe si mobilierul, dar atunci poate mareste putin si pretul. Oricum, zona nu e pe placul englezilor si asta e foarte bine.
to3oths
1st April 2008, 22:09
QUOTE (Peachy @ Apr 1 2008, 16:30)

Da, asa este

De renovat se renoveaza camerele in fiecare an (zugravit, etc.), asa zicea patronul, un tip de treaba si cu bun simt. Ar fi ceva sa schimbe si mobilierul, dar atunci poate mareste putin si pretul. Oricum, zona nu e pe placul englezilor si asta e foarte bine.
Nu, anul asta am vazut ca fac schimbari mult mai multe si esentiale, nu doar simplu zugravit, de aia ma gindesc ca poate vor schimba si mobilierul.
Englezi vin peste tot, insa smecheria cu englezii, pe care am inteles-o de abia cind am inceput sa discut cu lumea aici, cu cei implicati in turism, este urmatoarea : englezii nu fac plaja pe plaja decit intr-un fffffff mic procent(englezi pe plaja sint esantioane doar). Englezu' vrea piscina, altfel nu concepe. Nu poate sa mearga cu picioarele prin nisip. Vrea piscina... Io, care sint felul care niciodata in viata mea n-am fost la strand(pe vremurile trecute), sint adepta naturii si a tot ceea ce ofera ea, nu pot sa ma bag in piscina(nu am intrat niciodata in vreuna) cind am minunatie de mare si plaje la diospozitia mea 24 din 24, nu pot intelege aceasta nevoie de piscina. Insa asta e misteru cu englezii si cu locatiile care au piscine, pt ca insula Corfu zeci de ani de zile s-a bazat pe turistul englez, turist care cerea piscina, astfel ca agentiile turistice presau proprietarii "sa puna de-o piscina" in orice curte disponibila. Pe de alta parte, neamtu', cealalta "putere" turistica pe insula, e adeptul naturii, drumetiilor, etc., adica exact opusul englezilor care sint niste lenesi.
Peachy
2nd April 2008, 02:39
QUOTE (to3oths)
... niste lenesi.
ha ha, in doua cuvinte. Hai sa zicem "foarte comozi" 
Daca citesti review-urile lor despre diverse hoteluri capiezi de ras in timp ce te crucesti. Dar, fiecare natie are alte pretentii si tabieturi. In schimb cand vezi needucati din RO (totusi, nu multi) cum urla pe plaja si se "zbenguie" prin mare, stropind totul 360 grade in jurul lor, ... te apuca plansul.
to3oths
2nd April 2008, 14:21
Peachy, asa e. Inca mai avem lacune la capitolul educatie, mai ales ca, mai nou, "rumanu'", ca la genul asta ma refer, merge in strainatate cu ideea "ba, io platesc, asa ca fac ce vreau", lucru care nu este deloc normal, pt ca daac platesti nu inseamna ca poti fi mirlan. Dar, cum spui si tu, noroc ca se imputineaza numarul lor.
In alta ordine de idei, cine se duce in Paleokastritsa, dar nu numai, neaparat sa treaca pe la "La Grotta", in special cine are inima tinara. Este o terasa/bar/snack-bar amplasata intr-un minuscul golfulet, chiar intre stinci, stai la masa si sub picioarele tale e apa turcoaz, poti sa stai acolo toata ziua, poti face si baie in mare, e loc de distractie. intrarea este de la drumul principal de acces in Paleokastritsa, aproximativ la intrarea in statiune, pe mina stinga. O sa va placa suta la mie! Garantat! Ma uit prin arhiva mea foto sa va pun vreo poza, daca gasesc.
mihapavel
3rd April 2008, 13:44
pentru iubitorii de corfu: uitati-va pe google earth, coasta vestica este detaliata mai ales paleokastritsa, mirtiotissa beach, glyfada beach, agios gordis...
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.