carmenioana
7th March 2008, 13:32
buna ziua tuturor,
Multumesc firstvision si yvonna pt info oferite!
Am intrat pe site-ul firmei kusadasi, dar nu au inca finalizate ofertele pt Corfu...mai dureaza vreo 2 sapt.; au zis ca participa la Targul de Turism, asa ca astept sa vedem atunci (intr-adevar au si H. Paleokastritsa in oferta, dar e de 3* ).
Oricum pana in septembrie cand vreau sa plec mai e timp destul!
tincu68
11th March 2008, 12:21
Chiar nu a fost nimeni cazat la Alkyon Beach Hotel din Agios Georgios?
cubuline
14th March 2008, 12:19
Buna,
Asta e prima mea vacanta in Grecia si vrem sa mergem in Paleocastrita la hotel Arriana. Am un prieten care a fost acolo anul trecut si a fost multumit. Cica nu e de fite, dar e ok. In oferta scrie ca s-a renovat in 2007, presupun ca in toamna(asta in cazul in care e adevarat ). Singura problema a avut-o cand a ajuns acolo si vroiau sa-l cazeze la alt hotel din apropiere care cica era jalnic, ca nu mai sunt locuri,blabla. Dupa multa munca de lamurire si multe telefoane in tara la agentie ( apropo, a mers cu chrtistian tour ), i-au cazat la Arriana.Stie cineva ceva de acest hotel?
Mai am cateva intrebari:
Pentru cine a fost la inceputul lunii iunie in Paleocastrita, cum a fost vremea?
Pentru 2 persoane ajung 900-1000 Euro pentru o sapt. (mancare, o excursie-doua, sezlonguri,o atentie, o maslina)?
De abia astept sa merg!!!!!!!!!!!!!!!!!
to3oths
24th March 2008, 18:47
O imagine din Gouvia - vedere de pe plaja din Gouvia catre Kommeno si Pantokrator(muntele din fundal, ajunsi in virful lui ofera o panorama deosebita asupra intregii insule)