Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

carmenioana

buna ziua tuturor,

Multumesc firstvision si yvonna pt info oferite!

Am intrat pe site-ul firmei kusadasi, dar nu au inca finalizate ofertele pt Corfu...mai dureaza vreo 2 sapt.; au zis ca participa la Targul de Turism, asa ca astept sa vedem atunci (intr-adevar au si H. Paleokastritsa in oferta, dar e de 3* ).
Oricum pana in septembrie cand vreau sa plec mai e timp destul!
geoorge16
QUOTE (carmenioana @ Feb 23 2008, 21:38) *
Buna seara
Si noi vom merge la Paleokastritsa - H. Akrotiri Beach, dar in septembrie! Eu pana acum cea mai avantajoasa oferta am gasit-o la Christian Tour (~ 350 eur/ pers cu plecare in 08.09 sau ~320 eur cu plecare in 15.09).
Sper ca o sa fie OK vremea si apa calda....ca e la sf de sezon.
Oricum nu ma grabesc si cred ca o sa dau o fuga si la Targul de Turism din martie, poate gasesc oferte mai bune! biggrin.gif

Salutare, noi am fost anul trecut in Corfu Paleokastritsa - H. Akrotiri Beach in 9 septembrie si pot sa va spun ca vremea a fost super ok in toate zilele, mai putin prima in care a batut putin vantul dar tot cald, apa intradevar este mai rece decat va asteptati dar dupa ce te obisnuiesti nu mai vrei sa iesi de acolo (mai bine mai rece si suoer curata, cu pestisori decat calduta si mizerabila), cat despre oferta este identica cu cea de anul trecut si cred ca este buna. Hotelul este destul de frumos iar statiunea este OK

QUOTE (carmenioana @ Mar 5 2008, 21:18) *
buna seara,

Te rog spune-mi si mie agentia prin care ai rezervat biletele!
Si eu vroiam tot la Paleokastritsa - H. Akrotiri Beach, insa dupa cele spuse de tine (pietricele, fara valuri si apa adanca f aproape de mal) ma mai gandesc si poate caut oferte pt Glyfada sau Agios Giorgios. Despre acestea 2 ai ceva impresii?

multumesc

Apa mare intradevar dar sa stii ca nici eu nu stiam sa innot dar surpriza stateam in locuri unde era apa de 3 - 4 metri si nu ma duceam la fund pentru ca ma tinea apa la suprafata, senzatie pe care nu o pot explica, sa stai pe burta si sa fie pe langa tine pestisori ..........

Adysoft77
QUOTE (Gogut @ Feb 6 2008, 19:19) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Foarte tare , sa vezi cand or auzi fetele , sigur nu or sa mai vrea acolo laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Alte detalii i-mi mai poti da ? As fi vesnic recunoscator .

Cea mai nasoala statiune din Corfu pe care am vazut-o eu ! la Roda ma refer si la Blue Lagoon. Oricum cine a citit forumul acesta nici n-ar trebui sa mai intrebe. Eu am fost anul trecut in august la hotel Golden Nests in Agios Gordios si nu regret. La intoarcere ne-au luat cu autocarul in aceiasi ordine in care ne adusesera astfel ca dupa ce am plecat din Agios Gordios am trecut si prin celelalte statiuni de unde mai aveau de luat turisti. Iar in Roda, nu-mi venea sa-mi cred ochilor... Costinestiul e super lux... Roda si Blue Lagoon e la tzara tare .... singurul lucru interesant e piscina pe care o baga in toate pozele ... oricum nu are ce cauta piscina aceea acolo ... un lucru interesant e faptul ca in oferta de anul acesta de la Christian Tour (cu ei am fost anul trecut), nu mai apare nici urma de Roda si Blue Lagoon .... dupa cate scandaluri au avut, plangeri si procese ... era de asteptat.

P.S. Cand am plecat in sfarsit cu autocarul din Roda de la Blue Lagoon am luat si un cuplu "fericit" care trebuia sa ajunga inapoi in tara cu avionul (venisera prin Europa Travel) si le-au tras aia teapa si i-au rugat pe cei de la Christian Tour sa ii aduca in tara cu autocarul nostru.
tincu68
Chiar nu a fost nimeni cazat la Alkyon Beach Hotel din Agios Georgios?
novalex1981
salutari,

As vrea ca vara aceasta sa plec in statiunea agios georgios...numai ca am citit tot forumul despre grecia si corfu....si mare lucru nu a fost spus despre aceasta statiune....desigur am retinut ....nu este acelasi lucru cu agios gordios....dar ce se poate face in statiune ...mancare la ce preturi se poate manca un pranz...seara daca exista cluburi (nu ma duc pana acolo pentru club....dar in 7 zile ...cine stie ....poate intr-o seara,biggrin.gif)....seara eu neavand permis de conducere se poate merge cu vreun mijloc de transport in comun care sa faca legatura intre statiuni....
CornelB
Agios Georgios [Sfantu Gheorghe, in traducere libera smile.gif ] nu este clar acelasi lucru cu Agios Gordios, prima este undeva in nord-vestul insulei, iar a doua bine mai catre centru...
Cat despre hotelul Alkion Beach, am gasit aici impresii povestite de o familie de nemti [sunt traduse in romaneste]...
Enjoy. And vacanta placuta tuturor
tincu68
Mulumesc, m-am linistit.

novalex1981
salutari,

cine poate sa imi ofere si mie detalii legate de Agios Georgios..doresc ca sa plec cu prietena mea in luna augustin jur de 18..preturi la taverne?(urmeaza sa optez pentru o varianta cu demipensiune)...costurile pentru scufundari(am vazut pe forum ca exista un centru pe langa plaja)...urmand a sta 8 zile,exista cluburi sau discoteci in statiune (se mai plimba omul seara dar trebuie sa fie si alt tip de miscare:))..pe plaja cat costa inchiriatul sezlongului cu umbrela?....din cate am inteles plaja este nisip cu pietris, si sunt necesari acei papucei speciali(in unele topicuri am vazut ca difera de la 3 la 30 eur??)....eu neavand permis de conducere exista posibilitatea inchirierii unui ATV??.....ce excursii m-ati indruma a efectua....desigur ca daca ar fi dupa mine pe toate ....dar in medie o excursie costa 30 de eur inmultit cu 2....nu sunt atatea fonduri:D....bugetul pentru masa de pranz,distractii si alte cheltuieli(bere,suc,dulcuri) este de max 700 eur....as vrea ca in fiecare seara sa incerc sa fac altceva ...asa mergeam la mamaia la noi (in afara de plaja ,club si o pizzerie plus servicii sub orice critica...pai mai nimic numai ai de facut)...daca stiti ce altceva ar mai fi de facut seara astept cu nerabdare propunerile voastre....biggrin.gif...aaa...daca ar fi ceva special de facut prin statiune tinand cont ca in prima zi cand ajungem acolo este ziua de nastere a prietenei;))
alba
Am fost si noi anul trecut in Corfu si m-am gindit sa fac un review pentru ca merita.

Am stat in Dassia, hotel Dasssia Margarita.

Despre Dassia :

- un resortt bine pozitionat, undeva la jumatatea distantei intre toate celelalte statiuni

- foarte multe locuri unde poti minca foarte bine; foarte multe magazine din care poti cumpara tot ce-ti trece prin cap.

- foarte bune legaturi dpdv transport in comun cu aproape toate locurile de pe insula

- plaja este foarte, foarte ingusta, cit sa intre un pat de plaja, in schimb catre capete gasesti cu usurinta locuri cu vegetatie in care poti sa te adapostesti de soare la orele prinzului; si este cu siguranta nevoie pentru ca dupa 11 - la sf de august cind am fost noi - soarele este naucitor.

- pe aproape tot intinsul plajei sint terase unde poti minca si bea cam de toate, ceea ce e foarte bine intru-cit daca ti se face foame in statiune nu poti minca deoarece toate restaurantele sint inchise pina la 5-7 pm

- apa marii din Dassia nu are culoarea aceea spectaculoasa pe care o vedem cam peste tot in Grecia; noi cind am ajuns la plaja in ziua sosirii am exclamat aproape simultan "ce-i asta, marea neagra?!" Ceea ce este foarte bine, mai ales pentru cei cu copii si pentru cei care nu stiu sa inoate este ca apa este putin adinca, aproape ca in Mamaia, foarte calda si foarte limpede

- din cite am observat statiunea este preferata de italieni, erau in nr. covirsitor

Despre hotel :

- prima impresie cind intri in lobby este "totally unacceptable", vorba englezului. O cladire de P+2, receptia este la primul etaj drept pentru care tre' sa urci niste trepte, nu putine la nr., fara rampa de bagaje (prietenii mei mi-au spus ca'mi lipseste simtul realitatii sa am asemenea asteptari de la un hotel de 2*+, si aveau dreptate; am fost la un hotel de 4* in Madrid si nici vorba de rampa); ideea e ca atunci cind pleci la plaja pentru 2 saptamini nici vorba sa ai o valiza usoara, cel putin noi fetele.... Deci inceputul a fost abrupt.

- camerele insa, spre surpriza noastra a tutturor, foarte bune, curate si foarte bine echipate - TV cu o multime de canale in lb engleza, aer conditionat, uscator de par, ditamai frigiderul, aparat de tintari. Baia insa, foarte-foarte mica, cu aceeasi problema pe care o au cam toate baile din Grecia - infirerent cita grija ai avea apa de la dus se duce pina in camera din cauza scurgerii. In schimb, o gramada de prosoape, foarte curate. Faceau curat in fiecare zi, schimbau prosoapele zilnic, si cearsafurile la 2 zile! Mi s-a parut senzational pentru un 2*

- o alta surpriza foarte placuta a fost piscina - mare si de asemenea foarte curata. O adevata placere sa faci baie dupa ce vii de la plaja, inainte si dupa masa de seara. Ce mi s-a parut iarasi senzational - faptul ca puteai sta la piscina si pina la 10-11 pm daca aveai chef; nu ziceau oamenii nimic daca nu-i deranjai pe ceilalti turisti. In Grecia piscinele hotelurilor "sint inchise" dupa 7-8 seara

- micul dejun insa - de cele mai multe ori inclus in sejurul de Grecia - ceel mai prost pe care l-am platit vreodata : un singur fel de brinza topita cred, un sdingur fel de sunca presata cu gust de cauciuc, oua fierte, un singur fel de gem, unt, miere, cornflakes, iaurt grecesc din cel foarte gras, lapte, cafea instant, suc in cutie si ceai. In fiecare zi la fel, nu se schimba absolut nimic! In prima zi a fost bizar, ne indemnat unul pe celalalt sa ne apropiem de singura masa pe care era bufetul de mic dejun si concluzia nostra a fst "sa stii ca ne-am trezit noi foarte tiziu, toti ceilalti au mincat si asta este ceea ce a ramas. Era ora 8 am si in afara de noi 4 mai erau alte doua persoane la masa. Dar nici vorba, in zilele urmnatoare a fost exact la fel. Ne-am obisnuit in a 3-a zi fara probleme. Oricum, puteam cumpara foarte multe de la magazin si puteam minca in camera atunci cind ne saturam de iaurtul lor tongue.gif

- in rest, totul absolut in regula;

Ce am facut noi in cele 2 saptamini :

- am stat in Dassia la plaja cam patru zile pentru ca aveam nevoie de odihna inainte de toate.

- am luat apoi autobuzul catre : Paleokastritsa, Acharavi, Sidari, Glyfada, Kassiopi, Barbati, Corfu Town. Am ales autobuzul pentru ca, desi aveam toti patru carnet de conducere, sofatul ni s-a parut sport extrem pe drumurile lor inguste si pline de serpentine

- am fost in excursia de la Paxos : un port foarte frumos in care merita sa ajungi, sa-l vezi si sa faci poze. E un sat pitoresc, animat, cu o atmosfera cumva diferita de cea a Insulei Corfu; parea un sat preferat de oameni cu foarte multi bani, luind in considerare nr. mare de masini foarte scupme, casele foarte frumoase si costul mesei de prinz. Croaziera in sine, poate sa fie destul de plictisitoare, in ciuda unor portiuni de drum cu peisaje spectaculoase mai ales daca ai ghinionul sa mergi cu un vas "lenes" care ajunge la renumitele Blue Caves dupa ce au fost "ocupate de altii care au fost inspirati si au ajuns acolo mai devreme. Asadar cel mai mult ne-a placut Paxos insa din pacate am stat foarte putin si faptul ca am avut norocul sa vedem delfini

- Acharavi are una dintre cele mai frumoase plaje din Corfu, plaja lunga, foarte lunga de nisip si culoarea apei este incredibila, exact asa ca in pliantele turistice. Impactul vizual este incredibil!

-Paleokastritsa mi-a placut mai mult decit croaziera la Paxos, ideea de a avea o plaja intreaga doar pentru tine atit cit vrei tu este colosala!

- Barbati este un sat mic si foarte cochet, pare a fi nou totul, vilele, tavernele... Este coplesitor faptul ca iti da senzatia ca muntele va cadea peste tine pe plaja, distanta parind foarte mica intre munte si plaja propriu-zisa

- Sidari este o statiune despre care toata lumea stie ca este preferata de englezi, pare foarte ieftina din toate punctele de vedere - cazare, mincare, excursii. Plajele care sint propriu-zis golfuri sint mici si in loc de nisip au ceea ce pare a fi un fel de lut permanent umed (cred ca asta si este), in apropiere de mal apa este tulbure, insa ai posibilitatea sa vezi iarasi peisaje spectaculoase, sa te arunci in mare de pe stinci, deci sa ai parte si de putina adrenalina.

Ceea ce am constatat dupa un timp in Grecia a fost ca desi initial eram destul de reticenti la ideea de plaja cu pietricele pina la urma am preferat-o celei cu nisip mai ales noi fetele. Pietrele nu se lipesc de piele atunci cind transpiri sau cind bate vintul, si de asemenea nu le cari dupa tine prin toate buzunarele asa cum se intimpla cu nisipul decit daca iti doresti sa iei citeva amintire wink.gif si intratul in apa cu s-a rezolvat purtind sandale de plaja in picioare.

Corfu pentru mine a fost spectaculos, cel mai frumos loc al Greciei pe care l-am vazut pina acum. Anul acesta nu stiu unde vom merge, probabil in Zakynthos.....

Ce n-am inteles este de ce percep corfiotii la fiecare acei 0.50-1 euro/pers. service charge. Este ca si cum si-ar lua singuri bacsisul pentru a fi siguri ca nu ramin fara. Ce-i drept, pe noi ne-a cam confuzat acest obicei drept pentru care la sf mesei nu stiam daca sa mai lasam sau nu cei 15%.

S'auzim de bine!

novalex1981

QUOTE (novalex1981 @ Mar 12 2008, 13:28) *
salutari,

cine poate sa imi ofere si mie detalii legate de Agios Georgios..doresc ca sa plec cu prietena mea in luna augustin jur de 18..preturi la taverne?(urmeaza sa optez pentru o varianta cu demipensiune)...costurile pentru scufundari(am vazut pe forum ca exista un centru pe langa plaja)...urmand a sta 8 zile,exista cluburi sau discoteci in statiune (se mai plimba omul seara dar trebuie sa fie si alt tip de miscare:))..pe plaja cat costa inchiriatul sezlongului cu umbrela?....din cate am inteles plaja este nisip cu pietris, si sunt necesari acei papucei speciali(in unele topicuri am vazut ca difera de la 3 la 30 eur??)....eu neavand permis de conducere exista posibilitatea inchirierii unui ATV??.....ce excursii m-ati indruma a efectua....desigur ca daca ar fi dupa mine pe toate ....dar in medie o excursie costa 30 de eur inmultit cu 2....nu sunt atatea fonduri:D....bugetul pentru masa de pranz,distractii si alte cheltuieli(bere,suc,dulcuri) este de max 700 eur....as vrea ca in fiecare seara sa incerc sa fac altceva ...asa mergeam la mamaia la noi (in afara de plaja ,club si o pizzerie plus servicii sub orice critica...pai mai nimic numai ai de facut)...daca stiti ce altceva ar mai fi de facut seara astept cu nerabdare propunerile voastre....biggrin.gif...aaa...daca ar fi ceva special de facut prin statiune tinand cont ca in prima zi cand ajungem acolo este ziua de nastere a prietenei;))

imi cer scuze statiunea este Agios Gordis
biggrin.gif:D:D:D:D
mihapavel
QUOTE (novalex1981 @ Mar 12 2008, 14:12) *
imi cer scuze statiunea este Agios Gordis
biggrin.gif:D:D:D:D

foarte multe informatii pe site-ul statiunii: agios-gordis.net, ti-l recomand.
novalex1981
QUOTE (mihapavel @ Mar 12 2008, 14:40) *
foarte multe informatii pe site-ul statiunii: agios-gordis.net, ti-l recomand.

multumesc frumos pentru informatia oferita.....ce este in plus niciodata nu strica:)....dar totusi as vrea sa stiu info legate de preturile de acolo....avem 700 de eur ....daca ma intorc cu bani acasa ..no problem ...dar ma gandesc ca sa imi ajunga banii acolo...in principiu ceea ce eu si prietena mea ne dorim sa facem ca tot turistul: plaja,sa mancam pranzul la un local sau taverna dar nu scump(ma gandeam undeva la 20 - 25 eur amandoi)...apoi diferenta pentru plimbari,distractie....si nu ma refer la fitze....biggrin.gif...
mihapavel
QUOTE (novalex1981 @ Mar 12 2008, 15:16) *
multumesc frumos pentru informatia oferita.....ce este in plus niciodata nu strica:)....dar totusi as vrea sa stiu info legate de preturile de acolo....avem 700 de eur ....daca ma intorc cu bani acasa ..no problem ...dar ma gandesc ca sa imi ajunga banii acolo...in principiu ceea ce eu si prietena mea ne dorim sa facem ca tot turistul: plaja,sa mancam pranzul la un local sau taverna dar nu scump(ma gandeam undeva la 20 - 25 eur amandoi)...apoi diferenta pentru plimbari,distractie....si nu ma refer la fitze....biggrin.gif...

depinde unde mancati, la fast-food mananci si cu 5 euro dar la un restaurant-taverna peste 10 euro de persoana. daca sunteti fara fite de restaurant sunt supermarket-uri la preturi foarte rezonabile inclusiv berea, sa incercati berea lor mythos. noi am avut 600 euro amandoi si am facut si 3 excursii si am mancat normal, adica fara multe incercari fitoase. ce-i drept nu a fost ziua nimanui si nici prea multe suveniruri nu am luat.
novalex1981
QUOTE (mihapavel @ Mar 12 2008, 15:42) *
depinde unde mancati, la fast-food mananci si cu 5 euro dar la un restaurant-taverna peste 10 euro de persoana. daca sunteti fara fite de restaurant sunt supermarket-uri la preturi foarte rezonabile inclusiv berea, sa incercati berea lor mythos. noi am avut 600 euro amandoi si am facut si 3 excursii si am mancat normal, adica fara multe incercari fitoase. ce-i drept nu a fost ziua nimanui si nici prea multe suveniruri nu am luat.

cadoul de ziua ei va fi cumparat din tara ...si nu sunt genul care sa incerc ca sa cumpar cat mai multe suveniruri ...poate ceva parintilor...oricum ceva simbolic...dar nimeni nu spune pe forum lucruri legate de preturi...ideea mea este ca cine a fost poate recomanda....ceva de genul te duci la taverna x si cu 100 de eur pe zi te saturi...eu unul am gasit o groaza de site-uri cu o multitudine de poze...da in afara de cat platesc sejurul la restul sunt cam in ceata smile.gif))....de ex: eu sunt din buc: stiu ca la restaurant la mama eu si prietena am mancat pe saturate si am baut un suc si o bere cu 500 mii.....doar nu ma duc la golden blitz....diferenta de la cer la pamant .......
mihapavel
QUOTE (novalex1981 @ Mar 12 2008, 16:22) *
cadoul de ziua ei va fi cumparat din tara ...si nu sunt genul care sa incerc ca sa cumpar cat mai multe suveniruri ...poate ceva parintilor...oricum ceva simbolic...dar nimeni nu spune pe forum lucruri legate de preturi...ideea mea este ca cine a fost poate recomanda....ceva de genul te duci la taverna x si cu 100 de eur pe zi te saturi...eu unul am gasit o groaza de site-uri cu o multitudine de poze...da in afara de cat platesc sejurul la restul sunt cam in ceata smile.gif))....de ex: eu sunt din buc: stiu ca la restaurant la mama eu si prietena am mancat pe saturate si am baut un suc si o bere cu 500 mii.....doar nu ma duc la golden blitz....diferenta de la cer la pamant .......

de acord, daca te uiti pe site-ul recomandat ai sa vezi harta statiunii cu toate punctele de interes, are si o legenda . strada principala este plina cu taverne si magazine, aveti de unde alege, plus ca sunt si pe drumul de la malul marii pentru cei mai romantici. unele sunt mai ieftine , altele mai scumpe. unele au oferte la pranz de genul pret fix adica intr-un pret intra un fel, o bautura, etc. mie mi s-au parut avantajoase. noi ne-am luat si de la supermarket, este unul bine aprovizionat langa statia de autobuz, asta pentru serile cand veneam din excursii si eram prea obositi sa mai coboram in statiune.
silviucernea
QUOTE (novalex1981 @ Mar 12 2008, 16:22) *

Am fost anul trecut in Corfu...Acharavi...super tare, am luat cazarea de la Europa Travel si cu masina noastra..a fost superb.
Sa incerc sa iti raspund la intrebari:
1. Am fost 4 persoane si s-a putut trai foarte bine si cu 400 E/pers si cu 900E/pers
2. Preturile la mancare, nu are rost sa iti spuna cineva ...taverna X, mai toate sunt la fel ca si preturi mancare si servicii, incep sa fie mai scumpe cele pozitionate strategic(in varful falezei, iti canta saxofonul si asa mai departe). Poti manca foarte bine de la 10-12 E/pers pana la 20E/pers(in mai toate tavernele, repet, e la fel)
3. Ca si excursii...sa nu faci gresala sa iti iei seara greceasca si/sau croaziera in jurul insulei...sunt o caruta de bani si nu iti fac nimic mai mult decat sa pierzi o seara si o zi umplandu-te de nervi,crede-ma nu are rost
-Ce iti recomand sunt urmatoarele(le-am facut noi anul trecut):-Mergeti la Corfu Water park(cel mare) e fabulos si intrarea e ieftina,totul acolo e civilizat si nu vei regreta.
:-Mergeti in Palecas(undeva deasupra Paleocastri-tei) sa vedeti un peisaj extraordinar.
:-Iar in Paleocastrita inchiriati o barca cu motor cam 30E/h si mergeti pe o plaja pustie(iarasi ceva inedit), aici mai puteti sa faceti scuba insa...cam scump, in jur de 85-90E/pers(dar daca va puteti permite merita cu desavarsire)
:-Ar mai fi in N- canal d'amour iarasi ceva frumos de vizitat(tot pe acolo e o taverna de unde se vede cel mai frumos apus din insula).
4. Nu iti lua ATV!!!!!! majoritatea inchiriaza atv peste 50cc doar daca ai permis de A, nu de B, de A, iar daca iti iei unul de pana in 50cc cu siguranta ai sa impingi la el pe dealurile minunate . Iti recomand scuter de pana la 50cc cu care puteti urca amandoi fara probleme peste toate dealurile marete, te costa cam intre 10-20 e/24h.
Sper sa te multumeasca cu ceva.....

cubuline
Buna,

Asta e prima mea vacanta in Grecia si vrem sa mergem in Paleocastrita la hotel Arriana. Am un prieten care a fost acolo anul trecut si a fost multumit. Cica nu e de fite, dar e ok. In oferta scrie ca s-a renovat in 2007, presupun ca in toamna(asta in cazul in care e adevarat ). Singura problema a avut-o cand a ajuns acolo si vroiau sa-l cazeze la alt hotel din apropiere care cica era jalnic, ca nu mai sunt locuri,blabla. Dupa multa munca de lamurire si multe telefoane in tara la agentie ( apropo, a mers cu chrtistian tour ), i-au cazat la Arriana.Stie cineva ceva de acest hotel?
Mai am cateva intrebari:
Pentru cine a fost la inceputul lunii iunie in Paleocastrita, cum a fost vremea?
Pentru 2 persoane ajung 900-1000 Euro pentru o sapt. (mancare, o excursie-doua, sezlonguri,o atentie, o maslina)?

De abia astept sa merg!!!!!!!!!!!!!!!!!

silviucernea
QUOTE (cubuline @ Mar 14 2008, 12:19) *
Buna,

Asta e prima mea vacanta in Grecia si vrem sa mergem in Paleocastrita la hotel Arriana. Am un prieten care a fost acolo anul trecut si a fost multumit. Cica nu e de fite, dar e ok. In oferta scrie ca s-a renovat in 2007, presupun ca in toamna(asta in cazul in care e adevarat ). Singura problema a avut-o cand a ajuns acolo si vroiau sa-l cazeze la alt hotel din apropiere care cica era jalnic, ca nu mai sunt locuri,blabla. Dupa multa munca de lamurire si multe telefoane in tara la agentie ( apropo, a mers cu chrtistian tour ), i-au cazat la Arriana.Stie cineva ceva de acest hotel?
Mai am cateva intrebari:
Pentru cine a fost la inceputul lunii iunie in Paleocastrita, cum a fost vremea?
Pentru 2 persoane ajung 900-1000 Euro pentru o sapt. (mancare, o excursie-doua, sezlonguri,o atentie, o maslina)?

Nu platesti sezlongurile, si iti ajung 500E/pers cu siguranta.
to3oths
Salutare din Corfu!!! Vizitati www.travelcorfu.ro daca vreti sa gasiti locuri de cazare de foarte buna calitate, la preturi foarte convenabile, informatii privind insula Corfu si orice alte chestii va intereseaza in legatura cu organizarea vacantei pe insula noastra. Locuim aici si stim insula pe de rost!

Avem si forum unde puteti pune orice intrebari doriti legate de insula... smile.gif

P.S. : portalul nu ofera transport, transportul trebuie sa si-l asigure fiecare
atingere
QUOTE (cubuline @ Mar 14 2008, 12:19) *

iti ajung banii, dar ia-ti si ceva bani de rezerva.
am fost in perioada 11-20.06 2007 si am prins apa numa' buna de scaldat! am ramas mirat cand cineva a spus ca la inceputul lunii august a prins apa rece ca gheata. paleokastritsa e superba, e cea mai buna alegere. eu nu am gasit cazare inainte sa plec, si m-am multumit sa aleg benitses. daca faci majoritatea excursiilor in saptamana in care stai (iti recomand sa stai minim 10 zile, oricum min. 2 zile dureaza drumul), o sa te bucuri de statiune numai seara, cand vii istovit, dar si incantat. eu nu mai merg anul asta in corfu, nu pt ca nu-mi place, ci pt ca, sunt atat de multe locuri superbe in lume, incat nu-ti ajunge o viata sa te intorci a 2a oara in acelasi loc.
Toopeu
QUOTE (novalex1981 @ Mar 12 2008, 15:16) *

Referitor la preturi :
Pleci in cea mai piperat perioada !
Luna august e varf de sezon in Corfu ! Toata insula e plina de englezi , nemti, cehi, italieni si romani ! Preturile sunt mult mai mari decat deobicei iar masinile de inchiriat si mai greu de gasit !
Banii zic eu ca-ti ajung dar e bine sa ai rezerve la tine ! trebuie insa sa fii constient ca nu vei putea intra la nimereala in orice taverna ! cu putina atentie si o comparatie gasesti cele mai profitabile locuri !
ancutza24
am fost si eu anul trecut in corfu si a fost super...eu am fost cu europa travel in august si a fost super....excursia a costa pana in 150 euro e logic sa nu fie lux la 150 euroa transport, cazare si mic dejun dar eu m-am simtit super...noi am stat la aparthotel tzilios chiar la intrare in acharavi....a fost ok avea si piscina, curat repet nu lux dar fffff ok...
noi nu am cumpart nici o excursie ci ne-am organizat noi proprii noastre excursii
1. marele tur al insulei NU se merita - anul trecut costa 30euro/persoana. noi am inchiriat o masina (Hyunday Getz) de la o agentie de pe plaja (35euro/zi - cea mai ieftina agentie e aia, noi am mai mers si la altele iar preturile incepeau de la 60euro in sus) si am negociat sa ne lase masina pana a doua zi dimineata. Intre timp ne-am imprietenit acolo cu ink 2 pers si am mers toti 4 cu o masina in turul de insula....neaparat sa nu ratati Panteokrator(cred k asa se scrie nu shtiu sigur) - acest loc nu este inclus in marele tur al nsulei oferit de diverse agentii, insa este absolut superb. se urca(cu masina) pana la aprox 900m si de acolo se vede insula inconjurata de apa, se vede orasul Korfu si chiar italia(daca este fffffff senin). de asemenea noi am vizitat si Korfu town, de acolo am plecat la Palatul Achilleon si in drum am oprit undeva de unde se vedea si Mouse Island, iar de aici am plecat la Paleokastrita si am urcat la Bella Vista unde am prins si apusul...ceva superb, o priveliste minunata, se merita pe deplin sa vizitati toate aceste locuri.

2. craoziera cu BB

agentia noastra ne oferea aceasta excursie la 30euro. noi am cumparat-o de la o agentie din oras la 17euro. "croaziera" incepe in palokastrita. din acharavi si pana in paleokastrita transportul a fost asigurat de agentie, de acolo am plecat pe mare cu un vaporas cu fundul de sticla, ne-au plimbat pe mare un pic si apoi ne-a lasat pe paradise beach...din pacate plaja e cu pietre acolo insa se merita, apa este ata de limpede inact vedem fundul marii de pe vaporas desi eru vreo 20m adancime daca nu si mai mult. pe paradise beach se ofera o "masa"(adik se manaca pe plaja) care consta intr-o pulapa de pui la gratar, salata greceasca si o felie de pepene +suc, apa, vin oricat(inclus in pret - vinul si sucul nu sunt extraordinare dar destul de ok). foarte frumoasa si aceasta excursie.

3.Sidari

pentru Sidari am inchiriat un scuter si a fost foarte fain. am fost la Canal D'Amour...e f frumos, cu stancile alea (sau ce or fi) iesind din apa...frumos iar scuterul l-am inchiriat la 12 euro/zi parca...(daca am fi cumparat excursia la sidari era 10euro/pers parca) si seara ne-am dus cu scuterul si pana in Kassiopi.

cam atat imi aduc aminte la momentul asta...daca aveti ceva intrebari sau vreti poze... astept... biggrin.gif
cristi1607
QUOTE (Adysoft77 @ Mar 11 2008, 01:05) *
Cea mai nasoala statiune din Corfu pe care am vazut-o eu ! la Roda ma refer si la Blue Lagoon. Oricum cine a citit forumul acesta nici n-ar trebui sa mai intrebe. Eu am fost anul trecut in august la hotel Golden Nests in Agios Gordios si nu regret. La intoarcere ne-au luat cu autocarul in aceiasi ordine in care ne adusesera astfel ca dupa ce am plecat din Agios Gordios am trecut si prin celelalte statiuni de unde mai aveau de luat turisti. Iar in Roda, nu-mi venea sa-mi cred ochilor... Costinestiul e super lux... Roda si Blue Lagoon e la tzara tare .... singurul lucru interesant e piscina pe care o baga in toate pozele ... oricum nu are ce cauta piscina aceea acolo ... un lucru interesant e faptul ca in oferta de anul acesta de la Christian Tour (cu ei am fost anul trecut), nu mai apare nici urma de Roda si Blue Lagoon .... dupa cate scandaluri au avut, plangeri si procese ... era de asteptat.

P.S. Cand am plecat in sfarsit cu autocarul din Roda de la Blue Lagoon am luat si un cuplu "fericit" care trebuia sa ajunga inapoi in tara cu avionul (venisera prin Europa Travel) si le-au tras aia teapa si i-au rugat pe cei de la Christian Tour sa ii aduca in tara cu autocarul nostru.

Poti sa-mi dai si mie mai multe detalii despre Agios Gordios??? Anul asta in iunie vreau sa ma duc si eu. Viata de noapte exista (cluburi, terase, discoteci)???? Hotel Golden Nest e ok???? Ce parere ai despre Hotel Alonakia????? L-ai vazut??? Plaja este ok din cate am inteles. Se pot inchiria ATV-uri, masini pe acolo??? Stii si ceva preturi??
Despre Christian Tour ce parere ai??? au fost ok din toate punctele de vedere???? Despre statiunea Gouvia stii ceva??? Plaja, hoteluri, cluburi?????
Merci anticipat pentru un raspuns.
to3oths
QUOTE (cristi1607 @ Mar 24 2008, 10:56) *
Poti sa-mi dai si mie mai multe detalii despre Agios Gordios??? Anul asta in iunie vreau sa ma duc si eu. Viata de noapte exista (cluburi, terase, discoteci)???? Hotel Golden Nest e ok???? Ce parere ai despre Hotel Alonakia????? L-ai vazut??? Plaja este ok din cate am inteles. Se pot inchiria ATV-uri, masini pe acolo??? Stii si ceva preturi??
Despre Christian Tour ce parere ai??? au fost ok din toate punctele de vedere???? Despre statiunea Gouvia stii ceva??? Plaja, hoteluri, cluburi?????
Merci anticipat pentru un raspuns.

Agios Gordios este o statiune foarte frumoasa, plaja cu nisip, partea vestica a insulei, peisajul este superb. Cluburi si discoteci in acceptiunea romaneasca nu exista(doar unul, care ramine deschis pina dimineata, Mike's Place), ci doar baruri de zi si de noapte, terase, restaurante, taverne. Se pot inchiria si masini si ATV-uri fara probleme. Este o statiune plina de viata.

Gouvia se afla pe partea estica a insulei, plaja cu pietricele(partea estica a insulei este asa, cea vestica e cu nisip). Plaja statiunii este relativ mica(un mic golfulet), insa dispune de multe baruri, taverne, magazine, fast-fooduri, discoteca, etc. Este o zona pitoreasca

Despre hotelurile astea pe care le au bagate la pachete birourile din Romania, nu stiu ce sa va zic...
to3oths
O imagine din Gouvia - vedere de pe plaja din Gouvia catre Kommeno si Pantokrator(muntele din fundal, ajunsi in virful lui ofera o panorama deosebita asupra intregii insule)
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.