QUOTE (ionbanica2003 @ Feb 10 2008, 13:21)

salut!
o informatie, daca se poate, daca stie cineva....
vreau sa merg pe cont propriu in corfu in a doua jumatate a lunii iunie. mai precis in agios georgios.
o sa plecam cu masina personala, si vrem sa ne cazam "la fata locului".
stiu ca putem sa intram in grecia cu C.I., dar stie cineva daca sunt probleme la cazare in caz ca nu am pasaport?
multumesc anticipat!
ionut
N-ai nici un fel de probleme daca pleci doar cu CI. La iesirea din tara e vama comuna romano-bulgara, deci n-ai probleme, iar la greci daca te vad din Romania iti fac semn sa treci.
In ceea ce priveste cazarea, daca ai bani nu-l intereseaza pe grec daca ai sau nu pasaport. Atata timp cat ii dai un ID pentru consemnarea datelor, e ok.
QUOTE (razvanpana @ Feb 9 2008, 02:10)

O informatie utila luata de pe un alt site : "Era sa uit: ferrybot-ul il iei din Igoumenita, insa sa te duci in portul NOU si nu in cel vechi, deoarece vapoarele din portul nou sunt mult mai performante, pleaca la fiecare ora si te lasa pe insula Corfu chiar in capitala (dica in Kerkira), daca te duci in portul vechi o sa debarci pe insula in sud (adica in Lefkimmi)."
Daca locul de cazare este in nordul insulei e de preferat sa iei ferry spre Kerkyra, drumul va fi mai lung cu aprox 30 min si mai scump cu aprox 40% decat ferry spre Lefkimi. Insa nu merita sa iei ferry spre Lefkimi si apoi sa mergi in nord, crezand ca astfel castigi timp si bani - dai din lac in put.
QUOTE (razvan_g81 @ Jan 30 2008, 10:28)

A fost cineva in Corfu in prima jumatate a lunii iunie? Anul trecut am fost in Thassos pe 12 iunie si erau 36 de grade, iar anul acesta vreau Corfu, tot in aceeasi perioada, dar nu stiu cum e vremea. Ma poate ajuta cineva?
Anul trecut am fost in Corfu la sfarsitul lui mai. A fost foarte cald insa apa e inca destul de rece. In 10 zile am prins doar o ploaie puternica si dupa a iesit soarele de parca nici nu plouase. Baie n-am putut sa fac decat in Glyfada si Kavos.