Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

sini4910

pista aeroportului din corfu
almona
QUOTE(adina_17 @ Aug 30 2007, 12:37) *
Hi.ma numesc Adina si sunt din Timisoara.Impreuna cu prietenii plecam in Corfu-Benites la vila Alekos.De cateva ore citesc impresiile voastre pe forum si ma ingrozesc.De ex nu ma asteptam ca plaja sa fie din pietrs desi am avut o banuiala din moment ce ne ofera sezlonguri din partea casei.De ce sa ne dea sezlonguri,numai pt confortul nostru?A fost cineva exact in aceasta locatie si poate sa ma lamureasca si pe mine in acest sens.Noi plecam cu asstour pe 10 sept . rolleyes.gif

Plaja din fata hotelului Corfu Maris, la iesirea din statiunea Benitses spre Messongi.

Click pentru a vizualiza atașamentul

Daca vreti sa aveti o vacanta reusita, faceti ce-am facut noi. Am inchiriat o masina (luati una de cel putin 65 CP, dar micuta) si am colindat aproape toata insula, iar Benitses a fost "cartierul general" unde cadeam noaptea late de oboseala.
Si pt ca anul trecut nu am facut un review al vacantei il fac acum.

Ziua 1-2 Plecat cu autocarul Christian Tour la 14.30 din Bucuresti. Drum fara peripetii prin Bulgaria, intrat in Grecia, pierdut maxim cate o ora in fiecare punct de frontiere pt verificare pasapoarte. Spre dimineata am ajuns la Metsovo unde s-a facut un popas mai lung pt o cafea calda, un ceai etc. Insotitoarea de grup, dupa ce ne-a informat ca va urma o portiune de 200 km de serpentine fara popasuri sau benzinarii, ne-a rugat insistent (pot spune chiar ca ne-a implorat) "faceti pipi", apoi la urcarea in autocar ne-a chestionat pe fiecare in parte. In jur de 12.00 pm eram deja in Benitses

Primii cazati au fost cei de la hotel Potamaki, au urmat cei de la vile apoi noi, cei de la Corfu Maris, apoi cei cei care optasera pentru statiunea Moraitica. In timp ce colegii nostri de drum se cazau noi am facut un studiu asupra ofertelor de inchiriat masini.
Ne-am cazat pe la 13.30 si dupa dusul si despachetatul de rigoare am cazut. Ne-am revenit pe la 18.30 cand am facut prima si ultima incursiune pe plaja din Benitses. Seara mancat la taverna Zorbas.

Ziua 3 Mic dejun. Intalnire cu ghidul care ne-a dat pliantele cu excursiile optionale si ne-a facut oferte de inchiriere masini (Matiz/Hyundai Athos = 40 euro/zi +4euro/zi full insurance). Plecat sa cautam masina, Gasit Opel Corsa full insurance 210 euro/7 zile Click pentru a vizualiza atașamentul fara garantie, fara nimic altceva decat permisul cat B. Grecul a fost super nostim. Dupa ce i-am aratat ca are stopul pe spate spart si am inceput sa-i numar micile zgarieturi, mi-a replicat "Bre, o inchiriezi, n-o cumperi".
Ne-a dat o harta si ne-a indicat cele mai importate locuri de vizitat. Prima incursiune am facut-o pe plaja de la Marathias, la vreo 25 km pe partea vestica Click pentru a vizualiza atașamentul

Ziua 4 Plecat spre Achilion cu o mica oprire la Muzeul Scoicilor din Benitses, vizitat palatul si gradinile apoi plecat la Paleokastritsa. Croaziera de 20 de minute cu barcuta la gote si plaja.

Ziua 5 Croaziera la Laguna Albastra si pe continent in satul Sivota. Seara, shopping in Corfu Town.

Ziua 6 Croaziera pe Paxi Antipaxi si seara Seara Greceasca la taverna Gloupos. Nu recomand, daca vreti, se fac si la hotel Potamaki si daca nu va place macar sunteti aproape de casa.

Ziua 7 Incursiune pe Pantokrator cu intoarcere prin Sidari

Ziua 8 Corfu Town, Peninsula Kanoni, Glyfada

Ziua 9 Ultimele cumparaturi si imbarcarea

Ziua 10 ajuns acasa.

atingere
QUOTE(adina_17 @ Aug 30 2007, 12:37) *
....De ex nu ma asteptam ca plaja sa fie din pietrs desi am avut o banuiala din moment ce ne ofera sezlonguri din partea casei.De ce sa ne dea sezlonguri,numai pt confortul nostru?A fost cineva exact in aceasta locatie si poate sa ma lamureasca si pe mine in acest sens.Noi plecam cu asstour pe 10 sept . rolleyes.gif

Adina, 3 sferturi din plajele insulei sunt cu pietris, sa nu zic ca de fapt...90% sunt... dar nu asta-i problema! apa de o limpezime nemaiintalnita, peisajul munte-mare si multe altele, te vor face sa uiti de acest neajuns... ia-ti niste incaltari de 4-5 EUR si ai rez. problema. Daca pleci in majoritatea excursiilor sau faci pe cont propriu, nici nu ai timp sa stai pe plaja unde ai fost "arondata". eu nu stiu daca am stat cumulat o juma' de zi din cele 8 in benitses...
Nu pleca din corfu fara sa vizitezi ceea ce s-a recomandat la unison de catre cei care au fost. ai sa vezi ca nu au vb prostii. ce NU iti recomand: turul insulei (dar fa-l cu o masina/atv inchiriat), seara greceasca (fiecare hotel mai mare are seara de dansuri populare, unde iti iei o bere si stai...) si excursia in Albania (scumpa, lunga si neinteresante). In rest, "baga-te" la toate!!! Nimeni nu a scris k se pot inchiria si biciclete cu incredibila suma de...2-3 euroi/zi

ApparteBoy
Tocmai m-am intors din Agios Gordios, am stat la hotel Alonakia, am mers prin Christian Tour, totul a decurs asa cum ma asteptam, toate bune si frumoase smile.gif
Intreba cineva despre Golden Nests... e chiar vis-a-vis de Alonakia si TOATE camerele au vedere la mare (se vede inca foarte bine) spre deosebire de Alonakia care are si camere cu vedere la munte. Totusi un plus pentru Alonakia legat de amenajarea interioara a camerelor. Mancarea e acceptabila, doar in 2 seri am prins ceva mai naspa, oricum sa nu va asteptati la aceeasi mancare ca acasa... au alte condimente si parca mancarea are alt gust... daca va obisnuiti e bine smile.gif. Am fost prin mai multe statiuni si pot spune ca la capitolul plaja Agios Gordios sta cel mai bine, nisip foarte fin si foarte putine pietre in apa. Totusi cel mai frumos peisaj este in Paleokastritsa (cautati neaparat plaja La Grotta, e ceva incredibil, ca in filme!). Merita sa luati excursia spre Paxos-Antipaxos, veti vedea peisaje super. Restul excursiilor nu prea merita. Faceti pe cont propriu turul insulei si neaparat vizitati Fortareata din Corfu Town. La capitolul distractie Agios Gordios e cam moarta (daca sunteti grup mare puteti face show oriunde), pt discoteci sau distractie va recomand clubul Privilege din Corfu Town (20 Euro negociabil taxiul Agios-Corfu).

Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie...
colt38
QUOTE(ladyboss_ro @ Aug 30 2007, 12:09) *
Am niste cunostinte care merg in Moraitica pe 13.Am fost in iunie cu ONIRO.Pacat ca e numai cu plecare din Ploiesti, Bucuresti. ...............
Sunt curioasa de impresia ce iti va face, poate vei scrie pe Forum.Drum bun si vreme buna.Astept impresii.

Multumesc frumos pentru toate informatiile.
Am mai citit impresiile tale si m-au facut sa ma bucur ca am ales ca destinatie Corfu.

Dar... 3 sept. fiind luni, noi mergem in Benitses. smile.gif

Despre partea cu vizitatul folosind o masina inchiriata... noi nu putem sa o rezolvam de unii singuri pentru ca nu avem permise de conducere... Ca urmare, vom alege varianta cu autobuzul sau poate ca vom gasi o alta pereche din grup dispusa sa facem un parteneriat pentru inchirierea unei masini. Vom vedea la fata locului.

mihapavel
QUOTE(almona @ Aug 30 2007, 16:00) *
Plaja din fata hotelului Corfu Maris, la iesirea din statiunea Benitses spre Messongi.
Click pentru a vizualiza atașamentul
Daca vreti sa aveti o vacanta reusita, faceti ce-am facut noi. Am inchiriat o masina (luati una de cel putin 65 CP, dar micuta) si am colindat aproape toata insula, iar Benitses a fost "cartierul general" unde cadeam noaptea late de oboseala.
Si pt ca anul trecut nu am facut un review al vacantei il fac acum.

Ziua 1-2 Plecat cu autocarul Christian Tour la 14.30 din Bucuresti. Drum fara peripetii prin Bulgaria, intrat in Grecia, pierdut maxim cate o ora in fiecare punct de frontiere pt verificare pasapoarte. Spre dimineata am ajuns la Metsovo unde s-a facut un popas mai lung pt o cafea calda, un ceai etc. Insotitoarea de grup, dupa ce ne-a informat ca va urma o portiune de 200 km de serpentine fara popasuri sau benzinarii, ne-a rugat insistent (pot spune chiar ca ne-a implorat) "faceti pipi", apoi la urcarea in autocar ne-a chestionat pe fiecare in parte. In jur de 12.00 pm eram deja in Benitses

Primii cazati au fost cei de la hotel Potamaki, au urmat cei de la vile apoi noi, cei de la Corfu Maris, apoi cei cei care optasera pentru statiunea Moraitica. In timp ce colegii nostri de drum se cazau noi am facut un studiu asupra ofertelor de inchiriat masini.
Ne-am cazat pe la 13.30 si dupa dusul si despachetatul de rigoare am cazut. Ne-am revenit pe la 18.30 cand am facut prima si ultima incursiune pe plaja din Benitses. Seara mancat la taverna Zorbas.

Ziua 3 Mic dejun. Intalnire cu ghidul care ne-a dat pliantele cu excursiile optionale si ne-a facut oferte de inchiriere masini (Matiz/Hyundai Athos = 40 euro/zi +4euro/zi full insurance). Plecat sa cautam masina, Gasit Opel Corsa full insurance 210 euro/7 zile Click pentru a vizualiza atașamentul fara garantie, fara nimic altceva decat permisul cat B. Grecul a fost super nostim. Dupa ce i-am aratat ca are stopul pe spate spart si am inceput sa-i numar micile zgarieturi, mi-a replicat "Bre, o inchiriezi, n-o cumperi".
Ne-a dat o harta si ne-a indicat cele mai importate locuri de vizitat. Prima incursiune am facut-o pe plaja de la Marathias, la vreo 25 km pe partea vestica Click pentru a vizualiza atașamentul

Ziua 4 Plecat spre Achilion cu o mica oprire la Muzeul Scoicilor din Benitses, vizitat palatul si gradinile apoi plecat la Paleokastritsa. Croaziera de 20 de minute cu barcuta la gote si plaja.

Ziua 5 Croaziera la Laguna Albastra si pe continent in satul Sivota. Seara, shopping in Corfu Town.

Ziua 6 Croaziera pe Paxi Antipaxi si seara Seara Greceasca la taverna Gloupos. Nu recomand, daca vreti, se fac si la hotel Potamaki si daca nu va place macar sunteti aproape de casa.

Ziua 7 Incursiune pe Pantokrator cu intoarcere prin Sidari

Ziua 8 Corfu Town, Peninsula Kanoni, Glyfada

Ziua 9 Ultimele cumparaturi si imbarcarea

Ziua 10 ajuns acasa.

Lamureste-ma , te rog, la partea cu verificare pasapoarte... MAI TREBUIE PASAPORT ? Plec peste 2 saptamani si nu am pasaport...
almona
QUOTE(mihapavel @ Aug 31 2007, 07:28) *
Lamureste-ma , te rog, la partea cu verificare pasapoarte... MAI TREBUIE PASAPORT ? Plec peste 2 saptamani si nu am pasaport...

Eu am descris vacanta pe care am avut-o anul trecut 2006 cand inca nu eram in UE si ne mai verificau pasapoartele. Anul asta nu mai e nevoie. Scuze daca nu am fost f. explicita in postul anterior worthy.gif

CrankyPuZzLe
QUOTE(esperando @ Aug 1 2007, 22:45) *
Viata de nopate este destula ...in Sidari , cuburi destule ,alegerea e doar a ta unde sa intrii, unde te atrag englezii de la intrarile in cluburi!

Mi-a ramas o optiune Sidari Village 4* insa ma descurajeaza descrierile in legatura cu plaja cu argila si apa murdara.
Chiar asa e?
Toopeu
In perioada 8-16 august am fost in Corfu cu Europa Travel
Plecare din Bucuresti 8 august ora 12:00 parcul Izvor – autocare decente , soferi de treaba (Ionel – destul de drastic cu consumul de alcool si mancatul in autocar – pe mine m-a bucurat acest lucru, Victor – meseriasul serpentinelor), ghida Irina super ok – ne-a cam incurcat ea dar era explicabil la 80 de persoane.
Drumul desi foarte lung si cam obositor bine dozat de soferi – cu opriri la 3 ore in locuri stiute de ei – ne cam ofticam noi ca opresc in locurile prestabilite dar am si oprit unde am vrut noi si ne-au inchis bulgarii usile in fata.
Ajunsi in Aharavi ne-am cazat -eu am avut cazare si demipensiune la Hotel Marie, restul au mai fost si la alte vile Tasos, Springos , Tzilio. Locul unde am stat destul de decent, curatenie in fiecare zi, schimbat lenjeria la 3 zile iar prosoapele la 2 , frigider, TV, aer conditionat.
Despre celelalte vile am auzit si lucruri rele – soparle in camera noaptea , certuri cu proprietarii vilelor program strict la piscina.
Personal am optat pt 3 croaziere
Paxi Antipaxi
Plecare din Kerkyra cu Ioanian Cruise - o croaziera lunga – prima oprire in portul LAKA din nordul insulei Paxi dupa care a urmat partea de vest cu intrat in 3 grote (vaporul destul de mare intrarile destul de spectaculoase) adoua oprire in apropierea insulei Antipaxi – 1 ora baie pentru inotatori – apa super ok dar circa 11 metri adancime si un current destul de inselator. Urmatoarea oprire in Gaios (estul insulei Paxi) 2 ore timp de plimbare , masa – reintoarcere in Kerkyra si apoi cu autocarul in Acharavi

Laguna Albastra
Plecare din Kerkyra cu Ioanian Cruise prima oprire in Paltaria circa o ora plimbare and more , dupa care drum catre laguna albastra oprire la circa 150 m de mal si 50 de metri de stanci – baie , apa 7-8 metrii super apa si peisajul , cam aglomerat multe vase sau yahturi venite in zona , de aici urmatoarea oprire a fost in Sivota – timb berechet pentru masa plimbari an more

Pana la bbq beach duminica seara a fost seara greceasca – toti cei care au fost au venit dezamagiti – loc putin mancare si bautura cam aiurea .
Din pacate zona de nord a insulei Aharavi , Roda Sidarii destul de aglomerat in luna august si nu am reushit sa gasesc o masina de inchiriat pentru duminica – cu greu am gasit un ATV – 25 de euro cu care am facut aproximativ 100 de km – am fost in Sidari – plaja ciudata foarte foarte lina , abia pe la 500 m de mal ajungea apa la brau. Canal de amour nu m-a dat pe spate dar ok restul statiunilor de pe coasta de vest super frumoase atat cat am apucat noi sa vedem !

Bbq beach
Plecare din Pleokastritsa – peisaje dementiale , apa la fel , Atmosfera pe vaporas de exceptie – muzica, dans , ne-au permis sa conducem vaporasul asistati , chir un tip din grup a “parcat” vaporul intr-un din grotele in care am intrat. Dupa o croaiziera dealungul coastei vestice ne-am oprit pt jumping beach pentru o ora si apoi am mers pe plaja “Paradisul pierdut” unde ne asteptau cu gratarul gata salata , cartofi copti vin , suc de portocale , partea nasoala aici a fost ca erau cam multe viespi ce te tot sacaiau.

Urmatoarea zi a fost un forcing total
Cu autobuzul din Aharavi in Kerkyra (Green Bus) o plimbare scurta si apoi cu Blue Bus din Kerkyra la Achilion. Achilionul nu m-a impresinat cu nimic – poate doar gradina e ceva super fain. Intoarcere in kerkyra si batut la pas pana seara.

Opinii generale
- nu mi se pare o perioada ok luna august , foarte glomerat, preturi ceva mai mari
Plaja din Aharavi destul de ok dar pietricele in nisip, neaparat e nevoie de papuci de plaja inclusiv in grupul nostru o tipa s-a intepat (ce-I drept in Paleokastritsa nu in Aharavi)
Zambetele false ale grecilor (ca au fost si deastea) le-am pus pe seama perioadei aglomerate

Poze
voi edita acest post pentru a pune linkuri catre sutele de poze , mai am un dvd de o ora filmat dar imi va fi mai greu sa-l pun la dispozitia voastra!

orice alte intrebari va stau la dispozitie
referitor la pasaport nu va trebuie e deajuns CI - atentie grecii au verificat la sange CI-ul si CNP-ul

Toopeu

QUOTE(CrankyPuZzLe @ Aug 31 2007, 15:34) *
Mi-a ramas o optiune Sidari Village 4* insa ma descurajeaza descrierile in legatura cu plaja cu argila si apa murdara.
Chiar asa e?

plaja nu e chiar cu argila dar in apa este argila destula

aaa si sa nu uit in Sidari a fost singurul loc unde am auzit clacsoane in trafic , italienii erau la ei acasa !! wink.gif
CrankyPuZzLe
QUOTE(Toopeu @ Aug 31 2007, 16:45) *
plaja nu e chiar cu argila dar in apa este argila destula

aaa si sa nu uit in Sidari a fost singurul loc unde am auzit clacsoane in trafic , italienii erau la ei acasa !! wink.gif

deci sa ma astept la o apa gen marea neagra?? mellow.gif
adina_17
QUOTE(atingere @ Aug 30 2007, 18:08) *
Adina, 3 sferturi din plajele insulei sunt cu pietris, sa nu zic ca de fapt...90% sunt... dar nu asta-i problema! apa de o limpezime nemaiintalnita, peisajul munte-mare si multe altele, te vor face sa uiti de acest neajuns... ia-ti niste incaltari de 4-5 EUR si ai rez. problema. Daca pleci in majoritatea excursiilor sau faci pe cont propriu, nici nu ai timp sa stai pe plaja unde ai fost "arondata". eu nu stiu daca am stat cumulat o juma' de zi din cele 8 in benitses...
Nu pleca din corfu fara sa vizitezi ceea ce s-a recomandat la unison de catre cei care au fost. ai sa vezi ca nu au vb prostii. ce NU iti recomand: turul insulei (dar fa-l cu o masina/atv inchiriat), seara greceasca (fiecare hotel mai mare are seara de dansuri populare, unde iti iei o bere si stai...) si excursia in Albania (scumpa, lunga si neinteresante). In rest, "baga-te" la toate!!! Nimeni nu a scris k se pot inchiria si biciclete cu incredibila suma de...2-3 euroi/zi

coolspeak.gif Multumesc mult pentru informatiile pe care mi le-ati oferit.Daca apa e asa cristalina cum spune toata lumea ce mai conteaza niste pietre.Important este ca mergem in vacanta si speram sa ne simtim bine.Noi nu suntem foarte pretentiosi,dar m-am cam speriat de ce am citit pe forum.Speram sa si tina vremea cu noi si cam atat.O sa facem si excursii atat cat putem.Tu ai fost in excursii organizate de ghid sau ati luat bilete direct de pe vaporas?Am inteles ca e diferenta mare de pret,dar daca te duci pe cont propriu nu ai ghid care sa iti povesteasca.Noi plecam pentru prima oara in Grecia si nu stim la ce sa ne asteptam.MULTUMESC MULT kisstogether.gif
Peachy
Doream sa plec in 2 sept. dimineata spre Corfu, dar saptamana viitoare ploua sad.gif

aici vremea 3 - 9 septembrie in Corfu
atingere
QUOTE(adina_17 @ Aug 31 2007, 18:49) *
coolspeak.gif Multumesc mult pentru informatiile pe care mi le-ati oferit.Daca apa e asa cristalina cum spune toata lumea ce mai conteaza niste pietre.Important este ca mergem in vacanta si speram sa ne simtim bine.Noi nu suntem foarte pretentiosi,dar m-am cam speriat de ce am citit pe forum.Speram sa si tina vremea cu noi si cam atat.O sa facem si excursii atat cat putem.Tu ai fost in excursii organizate de ghid sau ati luat bilete direct de pe vaporas?Am inteles ca e diferenta mare de pret,dar daca te duci pe cont propriu nu ai ghid care sa iti povesteasca.Noi plecam pentru prima oara in Grecia si nu stim la ce sa ne asteptam.MULTUMESC MULT kisstogether.gif

asteapta-te la ceva frumos, oricum!!!
si eu am fost tot pt prima data, dar, citind toate paginile astea (ajunsese la pag 10 cand am hotarat sa mergem), mi-am format deja o imagine
din pacate, am facut excursiile (4) prin ghid, nu stiam ca ma pot prezenta direct la vaporas, am cautat pe la agentii de turism locale, si erau mai scumpe decat cele organizate de ai nostri
dupa cum ai citit, parerile de bine despre insula sunt mai multe decat nemultumirile, asa ca poti intui realitatea...
si inca ceva: mancatul din..."sacoje" sau de la market nu difera de mancatul la o taverna (s-a mai scris asta...), asa ca aloca cativa euro in plus si rasfata-te. O pulpa de pui cu cartofi prajiti si salata o poti lua si cu 3.5 euro, gyros, la fel...bautura te omoara...3 euro o bere, mai bine o iei cu 80 centi de la market
citeste toate paginile astea, vei sti ce sa eviti si ce e cu adevarat frumos
cel mai bine e sa se ia 2 sejururi/ 14 zile, nu costa dublu, se scade transportul. pt mine cele 8 zile au fost prea putine
iti urez un concediu de neuitat!
esperando
QUOTE(atingere @ Aug 31 2007, 19:40) *
asteapta-te la ceva frumos, oricum!!!
si eu am fost tot pt prima data, dar, citind toate paginile astea (ajunsese la pag 10 cand am hotarat sa mergem), mi-am format deja o imagine
din pacate, am facut excursiile (4) prin ghid, nu stiam ca ma pot prezenta direct la vaporas, am cautat pe la agentii de turism locale, si erau mai scumpe decat cele organizate de ai nostri
dupa cum ai citit, parerile de bine despre insula sunt mai multe decat nemultumirile, asa ca poti intui realitatea...
si inca ceva: mancatul din..."sacoje" sau de la market nu difera de mancatul la o taverna (s-a mai scris asta...), asa ca aloca cativa euro in plus si rasfata-te. O pulpa de pui cu cartofi prajiti si salata o poti lua si cu 3.5 euro, gyros, la fel...bautura te omoara...3 euro o bere, mai bine o iei cu 80 centi de la market
citeste toate paginile astea, vei sti ce sa eviti si ce e cu adevarat frumos
cel mai bine e sa se ia 2 sejururi/ 14 zile, nu costa dublu, se scade transportul. pt mine cele 8 zile au fost prea putine
iti urez un concediu de neuitat!

Esti prima persoana pe care o vad scriind ca excursiile prin agentia romaneasca aiu fost mai ieftine decit cele de la agentiile grecesti , stiu din prorpie experienta plus citeva persoane indrumate de mine si care au vazut la fata locului realitatea adica....excursiile de la agentiile locale sunt la jumatate de pret decit cele de la agentiile partenere celor ce organizeaza sejurul.
esperando
QUOTE(CrankyPuZzLe @ Aug 31 2007, 15:54) *
deci sa ma astept la o apa gen marea neagra?? mellow.gif

E total gresit , nu stiu ce asteapta unii dintre noi , dar legat de plaja din Sidari , are plaja cu nisip , sunt zone de plaja ( pentru ca statiunea este lunga si are 2 portiuni de plaja impartite )in statiune marginite de pereti din argila , dar in apa este nisip si argila-ca strat in loc de pamint , apa este curata ,eu asa o stiu am fost in 8-16 august anul trecut.Nu iti face atitea probleme , gindeste ca sunt pareri spuse in functie....de pretentiile fiecaruia.
CrankyPuZzLe
QUOTE(esperando @ Aug 31 2007, 22:46) *
E total gresit , nu stiu ce asteapta unii dintre noi , dar legat de plaja din Sidari , are plaja cu nisip , sunt zone de plaja ( pentru ca statiunea este lunga si are 2 portiuni de plaja impartite )in statiune marginite de pereti din argila , dar in apa este nisip si argila-ca strat in loc de pamint , apa este curata ,eu asa o stiu am fost in 8-16 august anul trecut.Nu iti face atitea probleme , gindeste ca sunt pareri spuse in functie....de pretentiile fiecaruia.

mersi de raspuns! biggrin.gif de hotel Sidari Village stii ceva? acuma am doua optiuni sidari village sau potamaki din benitses...maine ma decid
Toopeu
uite 2 poze cu plaja din Sidari
Canal d'amour unde peretii sunt argilosi iar apa contine si ea argila ca doar spala peretii aia nonstop
o portiune de plaja din apropierea canalului
Oricum nu te speria nu e marea neagra , in plus poti face plaja oriunde vrei nu neaprat in Sidari , dar la cate sunt de vazut pe insula Corfu pentru plaja ramne foarte putin timp.
esperando
QUOTE(CrankyPuZzLe @ Aug 31 2007, 20:52) *
mersi de raspuns! biggrin.gif de hotel Sidari Village stii ceva? acuma am doua optiuni sidari village sau potamaki din benitses...maine ma decid

Eu iti spun doar atit ... Sidari village stiu unde este , nu am fost sa il vad pentru ca era de mers putin , se afla pe o colina la vreo 300-400m de plaja , stiu si de Potamaki din Benitses , dar ca stiune nu ti-as recomanda Benitses , nu ai ce face in statiune , seara nu prea ai unde iesi , ii auzeam pe cei din grup care s-au cazat in Benitsese si erau dezamagiti ca nu aveau ce face seara.Legat de plaja pot face diferente de poze intre cele postate si cele care le am eu , a 2 a poza se afla la marginea plajei unde sunt ambarcatiunile nautice , e o baza de sporturi nautice si e mai neamenajata plaja si putin mai urita.Daca vrei iti pot trimite ceva poze sa vezi ceva diferente....
Toopeu
QUOTE(esperando @ Aug 31 2007, 23:12) *
Eu iti spun doar atit ... Sidari village stiu unde este , nu am fost sa il vad pentru ca era de mers putin , se afla pe o colina la vreo 300-400m de plaja , stiu si de Potamaki din Benitses , dar ca stiune nu ti-as recomanda Benitses , nu ai ce face in statiune , seara nu prea ai unde iesi , ii auzeam pe cei din grup care s-au cazat in Benitsese si erau dezamagiti ca nu aveau ce face seara.Legat de plaja pot face diferente de poze intre cele postate si cele care le am eu , a 2 a poza se afla la marginea plajei unde sunt ambarcatiunile nautice , e o baza de sporturi nautice si e mai neamenajata plaja si putin mai urita.Daca vrei iti pot trimite ceva poze sa vezi ceva diferente....

corect
personal as alege Sidari
daca nu-ti va placea plaja ai in apropiere Ag. Georgios cu o plaja super si Paleokastritsa care este ceva de vis !!
atingere
Esti prima persoana pe care o vad scriind ca excursiile prin agentia romaneasca aiu fost mai ieftine decit cele de la agentiile grecesti , stiu din prorpie experienta plus citeva persoane indrumate de mine si care au vazut la fata locului realitatea adica....excursiile de la agentiile locale sunt la jumatate de pret decit cele de la agentiile partenere celor ce organizeaza sejurul.
[/quote]

Regret, asta-i adevarul... Iti dau date concrete: statiunea benitses, 2 agentii diferite. turul insulei= 34 Eur, la "nicoleta noastra" era 32. Paxos, laguna, erau cu 1-2 EU mai scumpe...
era in 10 iunie anul asta...m-a mirat si pe mine fenomenul
am vazut si eu, citind, ca sunt unica persoana care afirma asta si sunt sigur pe ce spun
esperando
QUOTE(atingere @ Aug 31 2007, 21:39) *
Regret, asta-i adevarul... Iti dau date concrete: statiunea benitses, 2 agentii diferite. turul insulei= 34 Eur, la "nicoleta noastra" era 32. Paxos, laguna, erau cu 1-2 EU mai scumpe...
era in 10 iunie anul asta...m-a mirat si pe mine fenomenul
am vazut si eu, citind, ca sunt unica persoana care afirma asta si sunt sigur pe ce spun

Pai ce sa spun , de fapt in Benitses preturile mi se par mai aiurea decit in restul insulei , am vazut preturile la inchirierea masinilor, la gyros(si marimea lui...) iar acum la ce spui tu cu excursiile.
Toopeu
QUOTE(Toopeu @ Aug 31 2007, 16:44) *
Poze
voi edita acest post pentru a pune linkuri catre sutele de poze , mai am un dvd de o ora filmat dar imi va fi mai greu sa-l pun la dispozitia voastra!

Poze Vacanta Corfu- sunt cateva poze din Corfu si nu numai - inclusiv croazierele optionale , Achilion , Corfu Town , Aharavi - am incercat eu sa le pun si comentarii
ylly.
si eu am fost anul trecut in corfu - benitses - hotel maris. cine nu a fost inca in grecia dar are de gand sa mearga sa inceapa cu corfu!!!!!! e o insula de vis wink.gif ......merita fiecare banut platit pentru aceasta vacanta. benitses nu mi s-a parut aglomerata in septembrie, hotelul a fost ok. curatenie cred ca zilnic....camera simpla dar curata , hotelul fix pe plaja ,cu usa la balcon deschisa priveai direct in mare. a fost un sejur destul de ieftin, hotelul perfect ptr banii dati si oricum cred ca intr-o vacanta mai importante sunt locurile , peisajele si omenii ce o sa intalnesti decat prosoapele din camera sau becul din hol tongue.gif ......parerea mea.....super plaje pe partea vestica a insulei, cu valuri si nisip fin colorat in nuante de la maroniu pana la gri. imbinari de nedescris , munte plin de vegetatie si mare cu nuante de albastru ireale. ar fi super sa puteti merge cu masina personala si eventual sa faceti plaja pe partea vestica indiferent unde ati fi cazati, recomnd glyfada, agios gordios ....excursii optionale interesante - ai ce vedea - in concluzie.... mergeti, vizitati si nu o sa va para rau rolleyes.gif concediu placut!!!!!!!!!!!!

ps toopeu felicitari pentru foto.....suuuper wink.gif

am sa pun si ceva foto am doar cateva cu peisaje.....in rest mai apar si eu... tongue.gif

foto 1-3 vasul cu fundulde sticla kalipso star
4 glyfada
5 glyfada dar cu spatele la mare
6 plaja din fata hotelului maris
7 hotelul
ylly.
aaaaaaaaaa nu am reusit sa pun foto... huh.gif dar mai incerc tongue.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.