Sal'tare tuturor "preafericitilor" care si-au facut rezervare, ca mine, la Blue Lagoon, fara sa se informeze dinainte.
Ata ete ... in iulie, cand am facut rezervare pt 16 sept, Timisoara ... am facut-o din timp ca sa nu raman pe dinafara ... si sa ma trezesc cu "surprize" ... nu stiam nici macar de existenta acestui forum.
Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-au deschis capul cu privire la
BLUE LAGOON si m-au ajutat in salvarea vacantei.
Va pup pe toti.
Am facut reclamatie acum cateva zile, spunandu-le sa rezolve acum problema, cat mai sunt dispusa la compromis si negocieri, pt ca dupa ce mi-am distrus vacanta, OPC, Avocat - am, pt ca intotdeauna am luptat pt drepturile mele, indiferent de riscuri. Dak nu risti, nu castigi, nu?
Si am castigat.
A 2-a zi m-au sunat ca sa-mi spuna ca e aproape sigur pt Alonakia, Agios Gordis, dar ca-mi dau confirmarea ieri.
Ieri m-au sunat sa-mi spuna ca au fost "scurgere gresita de info" si ca nu ne poate rezolva decat pt Golden Nests... si diferenta de pret de 30 eur/pers ...
Nu mi s-a parut deloc normal, tinand cont ca 109 + 299 a fost la Blue Lagoon, si tot pe site-ul lor, Golden Nests e tot pt 109 + 299.
Mi s-a explicat ca fac contracte pe un anumit nr de camere si acelea le au la anumite preturi, pt ca sunt contractate din timp. Cele extra, adik peste contract, grecul le vinde mai mult.
Am negociat, totusi pt o diferenta de 15 eur/pers si intr-un final au fost deacord.
Am refacut , tot ieri, contractul, si acum e sigur Golden Nests, Agios Gordis.
In concluzie, dak va doriti cu adevarat ceva si luptati cu toate armele din dotare ... e adevarat ca e nevoie si de un pik de noroc ... adik, sa fie si ei intr-o pasa buna si dispusi pt compromis ... puteti sa schimbati tot ce dotiti !!!
Va urez succes si vacanta placuta !!!
P.S. : Mai merge cineva la Golden Nests pe 16 sept?