Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

Kiddo

QUOTE(raluk20 @ Aug 28 2007, 16:59) *
Stie cineva dak e departe Glyfada de Agios Gordis ???

TKS, va pup !!!

Nu, sunt apropiate, ambele pe coasta de vest. Noi am mers pe un drum de coasta, ingust si putin circulat, dar f. bun si asfaltat. Ambele plaje sunt superbe. Agios Gordis mai spectaculoasa ca peisaj, iar Glyfada cu plaja cu nisip bun si afanat. Neaparat de vazut si, daca aveti posibilitatea, si mica plaja salbatica Myrtiotisa.
raluk20
QUOTE(Kiddo @ Aug 28 2007, 22:20) *
Nu, sunt apropiate, ambele pe coasta de vest. Noi am mers pe un drum de coasta, ingust si putin circulat, dar f. bun si asfaltat. Ambele plaje sunt superbe. Agios Gordis mai spectaculoasa ca peisaj, iar Glyfada cu plaja cu nisip bun si afanat. Neaparat de vazut si, daca aveti posibilitatea, si mica plaja salbatica Myrtiotisa.

Mersi mult de sfat.
Cand mergi pentru prima oara intr-un loc nou, orice sfat conteaza.
Sti, cumva, si ceva de Hotel Alonakia?
Chiar da piscina spre mare?
Sau ce Hoteluri sunt ok in Agios Gordis?

Tks, ink o data, si o seara EXPLOZIVA !!!

rares_sub
intrebare
plecam cu masina spre corfu, pe unde e drumul cel mai bun in grecia , pe la salonic pe autostrada spre larisa si apoi in vest spre corfu prin trikal, ioanina sau de la salonic direct spre ioanina - cel de-al doilea e mai scurt, dar am inteles ca drumul e mai dificl - o singura banda ?
multumesc
ancutza24
servus...tocmai m-am intors din corfu...
am stat in acharavi... la Tzilios....pentru mine a fost o vacanta super. intr-adevar, in statiune nu prea ai ce sa faci, iar intre 13 si 18 nu vezi picior de grec pe strada...
despre tzilios...a fost ok...camera era curata, am stat la parter asa k am avut iesire direct la piscina. o piscina nemaipomenita...nu am ce sa eprosez, a fost ok sau cel putin mie mi-a convenit
noi insa nu prea am stat in acharavi, ne-am plimbat foarte mult...am inchiriat scuter si am mers la sidari, unde este foarte frumos dupa parerea mea apoi am inchiriat masina si am vizitat cateva locuri frumoase. am fost in Kassiopi unde este un drum exact pe malul marii care inconjoara practic o parte din statiune, are si un mic port, frumos...apoi am urcat la manastirea de pe Panteokrator, peisajul este superb...se merita. am intalnit acolo si un calugar roaman care ne-a si povestit cateva lucruri despre manastire. de acolo se vede Albania, Kerkyra Town, insula Lefkada si chiar si Italia daca prinzi senin....extrem de frumos...se vede insula incojurata de apa...e super!
am fost apoi prin Ipsos,dasia,s.a. apoi am ajuns in Corfu town(kerkyra) unde am vizitat noua fortareata(intrarea 3euro), vechea fortareata(intrarea 4euro)00, esplanada...daca sunteti studenti aveti reducere la intrarea in fortarete, dar trebuie sa aveti cu voi o legitimatie ceva care sa ateste acest lucru...corfu town noi l-am vizitat si noaptea si a fost super, cu mii de felinare aprinse...si vechea fortareata se poate vizita noapte(intrarea noaptea e gratuita) si e frumos. am fost si la Palatul Achillion si e frumos...palatul este foarte mare, impresionant iar in gradini privelistea este frumoasa(intrare 7 euro). in drum spre Achillion am vazut si Insula Soarecelui. apoi am mers la Paleokastrita si am urcat la Bella Vista...dupa cum multi au spus este intr-adevar minunat.
despre excursiile optionale: NU faceti prostia sa le cumparati de la agentia colaboratoare cu cea din roamania...sunt MULT mai scumpe. de exemplu croaziera cu BBQ costa 30euro/pers iar noi am cumparat-o de la alta agentie din statiune la 18euro/pers si este exact aceeasi croaziera...diferenta este ca noi am mers cu Glass Botom Boat iar ei nu.
1. marele Tur al insulei Corfu...mergeti pe cont propriu...nu se merita sa il cumparati...noia am inchiriat o masina hyundai getiz(din acavari) cu 35euro/zi...ne-am grupat si am fost 5 in masina si ne-a costat cu tot cu inchiriat, benzina si intrari aprox 30euro/2 persoane, iar daca am fi mers cu agentie ne costa 60euro/2pers numai excursia, fara intrari la obiective.
2.croaziera cu BBQ - noi am cumparat biletele de la o agentie din oras asa cum am scris si mai sus...si chiar ne-a placut.plecare cu Glas Botom Boat se face din Paleokastrita, se merge pe mare cam 30 minute...o sa vi se arate si cateva pesteri, niste forme in stanca si stanca lui Ulise iar apoi veti fi lasati pe Paradise Beach pentru vreo 3 ore timp in care puteti face plaja, baie in mare. in acest timp vi se ofera o masa constand in o pulapa de pui (destul de mare), o salata(rosii, castraveti, branza.etc), paine si pepene. in plus tot timpul pe plaja poti sa bei apa, vin, suc cat doresti. se ofera si umbrela gratuit. singurul defect este ca plaja este cu pietre si in apa la fel sunt pietre dar atat plaja cat si apa sunt ffffffffffffffffff curate. apa este rece dar merita la cat este de curata. chiar si din vasopras se putea observa fundul marii chiar daca eram la o adancime de 20-30m.
3.laguna albastra - nu am fost.prncipalul motiv este ca noi nu shtim sa inotam si ar fi trebuit sa stam numai pe vaporas si sa ne uitam la altii. am auizt k peisajul e f frumos dar se fac opriri in larg pentru baie, iar la laguna albastra vaporasul opreste la 50m distanta de plaja(cik nu are voie sa se apropie mai mult) si ca urmare trebuie sa ajungi inot pana la plaja. in locul in care opreste vaporul apa are o adancime de aprox 10m....daca nu va e fric a sa sariti de pe vaporas atunci mergeti...
4.paxi antipaxi - nu am fost dar prietenii nostrii au fost si au zis k este foarte frumos...mai multe nu shtiu sa va zic

in concluzie mie mi-a placut foarte mult in corfu si m-as mai intoarece cu placere!
o sa atasez si niste poze.
1,2.3 Sidari
4.5.6.7croaziera cu BBQ(7-Paradise Beach)
8.9-Panteokrator
10.11- Bella Vista
12 - Palatul Achilleon(gradina)
13 - vechea fortareata noaptea

astept intrebari daca aveti biggrin.gif
razvanxxy30
QUOTE(rares_sub @ Aug 29 2007, 00:44) *
intrebare
plecam cu masina spre corfu, pe unde e drumul cel mai bun in grecia , pe la salonic pe autostrada spre larisa si apoi in vest spre corfu prin trikal, ioanina sau de la salonic direct spre ioanina - cel de-al doilea e mai scurt, dar am inteles ca drumul e mai dificl - o singura banda ?
multumesc

Salut.
Sfatul meu este sa te duci direct spre Ionaina.
Eu am venit aseara din Corfu.M-am dus pe la Larisa si m-am intors pe la Ioanina Grevena Salonic.
ancutza24
servus...tocmai m-am intors din corfu...
am stat in acharavi... la Tzilios....pentru mine a fost o vacanta super. intr-adevar, in statiune nu prea ai ce sa faci, iar intre 13 si 18 nu vezi picior de grec pe strada...
despre tzilios...a fost ok...camera era curata, am stat la parter asa k am avut iesire direct la piscina. o piscina nemaipomenita...nu am ce sa eprosez, a fost ok sau cel putin mie mi-a convenit
noi insa nu prea am stat in acharavi, ne-am plimbat foarte mult...am inchiriat scuter si am mers la sidari, unde este foarte frumos dupa parerea mea apoi am inchiriat masina si am vizitat cateva locuri frumoase. am fost in Kassiopi unde este un drum exact pe malul marii care inconjoara practic o parte din statiune, are si un mic port, frumos...apoi am urcat la manastirea de pe Panteokrator, peisajul este superb...se merita. am intalnit acolo si un calugar roaman care ne-a si povestit cateva lucruri despre manastire. de acolo se vede Albania, Kerkyra Town, insula Lefkada si chiar si Italia daca prinzi senin....extrem de frumos...se vede insula incojurata de apa...e super!
am fost apoi prin Ipsos,dasia,s.a. apoi am ajuns in Corfu town(kerkyra) unde am vizitat noua fortareata(intrarea 3euro), vechea fortareata(intrarea 4euro)00, esplanada...daca sunteti studenti aveti reducere la intrarea in fortarete, dar trebuie sa aveti cu voi o legitimatie ceva care sa ateste acest lucru...corfu town noi l-am vizitat si noaptea si a fost super, cu mii de felinare aprinse...si vechea fortareata se poate vizita noapte(intrarea noaptea e gratuita) si e frumos. am fost si la Palatul Achillion si e frumos...palatul este foarte mare, impresionant iar in gradini privelistea este frumoasa(intrare 7 euro). in drum spre Achillion am vazut si Insula Soarecelui. apoi am mers la Paleokastrita si am urcat la Bella Vista...dupa cum multi au spus este intr-adevar minunat.
despre excursiile optionale: NU faceti prostia sa le cumparati de la agentia colaboratoare cu cea din roamania...sunt MULT mai scumpe. de exemplu croaziera cu BBQ costa 30euro/pers iar noi am cumparat-o de la alta agentie din statiune la 18euro/pers si este exact aceeasi croaziera...diferenta este ca noi am mers cu Glass Botom Boat iar ei nu.
1. marele Tur al insulei Corfu...mergeti pe cont propriu...nu se merita sa il cumparati...noia am inchiriat o masina hyundai getiz(din acavari) cu 35euro/zi...ne-am grupat si am fost 5 in masina si ne-a costat cu tot cu inchiriat, benzina si intrari aprox 30euro/2 persoane, iar daca am fi mers cu agentie ne costa 60euro/2pers numai excursia, fara intrari la obiective.
2.croaziera cu BBQ - noi am cumparat biletele de la o agentie din oras asa cum am scris si mai sus...si chiar ne-a placut.plecare cu Glas Botom Boat se face din Paleokastrita, se merge pe mare cam 30 minute...o sa vi se arate si cateva pesteri, niste forme in stanca si stanca lui Ulise iar apoi veti fi lasati pe Paradise Beach pentru vreo 3 ore timp in care puteti face plaja, baie in mare. in acest timp vi se ofera o masa constand in o pulapa de pui (destul de mare), o salata(rosii, castraveti, branza.etc), paine si pepene. in plus tot timpul pe plaja poti sa bei apa, vin, suc cat doresti. se ofera si umbrela gratuit. singurul defect este ca plaja este cu pietre si in apa la fel sunt pietre dar atat plaja cat si apa sunt ffffffffffffffffff curate. apa este rece dar merita la cat este de curata. chiar si din vasopras se putea observa fundul marii chiar daca eram la o adancime de 20-30m.
3.laguna albastra - nu am fost.prncipalul motiv este ca noi nu shtim sa inotam si ar fi trebuit sa stam numai pe vaporas si sa ne uitam la altii. am auizt k peisajul e f frumos dar se fac opriri in larg pentru baie, iar la laguna albastra vaporasul opreste la 50m distanta de plaja(cik nu are voie sa se apropie mai mult) si ca urmare trebuie sa ajungi inot pana la plaja. in locul in care opreste vaporul apa are o adancime de aprox 10m....daca nu va e fric a sa sariti de pe vaporas atunci mergeti...
4.paxi antipaxi - nu am fost dar prietenii nostrii au fost si au zis k este foarte frumos...mai multe nu shtiu sa va zic

in concluzie mie mi-a placut foarte mult in corfu si m-as mai intoarece cu placere!
o sa atasez si niste poze.
1,2.3 Sidari
4.5.6.7croaziera cu BBQ(7-Paradise Beach)
8.9-Panteokrator
10.11- Bella Vista
12 - Palatul Achilleon(gradina)
13 - vechea fortareata noaptea

astept intrebari daca aveti biggrin.gif
raluk20
Are cineva poze cu Hotelul Alonakia sau cu statiunea Agios Gordis?

Mersi mult!
Have a nice day !!! thumbup.gif

carmenIS
QUOTE(raluk20 @ Aug 29 2007, 12:11) *
Are cineva poze cu Hotelul Alonakia sau cu statiunea Agios Gordis?

Mersi mult!
Have a nice day !!! thumbup.gif

alonakiahotel.gr este site-ul hotelului. Acolo gasesti mai multe informatii.
raluk20

Hellooooo!

Mai pleaca cineva pe 16 septembrie in Agios Gordis, Hotel Alonakia?
Noi suntem 2 (Raluca & Cosmin) Timisoara.

Take care!!! tongue.gif
myrabella

Si eu am bilete la Blue Lagoon, prin Christian Tour pentru 16 septembrie.
A reusit cineva sa schimbe hotelul, se poate ?
raluk20
QUOTE(myrabella @ Aug 29 2007, 13:31) *
Si eu am bilete la Blue Lagoon, prin Christian Tour pentru 16 septembrie.
A reusit cineva sa schimbe hotelul, se poate ?

Pleci din Timisoara?
Cred ca se poate, ink nu stiu, dar cu siguranta trebuie platita diferenta.
Dak ai platit deja biletul e nasol.
Eu nu am stiut de conditiile de la Blue Lagoon decat dupa ce am citit pe forum toate mesajele si am vazut pozele ...
Din pacate, nu m-am informat inainte ... dar din greseli invatam.
De primit banii inapoi cu siguranta nu-i primesti.
Tinem legatura.

O zi energica si o seara relaxanta!!! thumbup.gif
costy31
Care a fost in per. 29 iul /7 aug in Dassia, Gouvia cu Romantic Travel si Christian Tour si vrea sa faca reclamatie sa posteze aici, eu unul am facut....dar de unul singur nu se rezolva absolut nimic ca spagile sunt mari si OPC/ul nu-si face treaba....
CrankyPuZzLe
Salut!
A fost cineva la hotel Potamaki in Benitses? Daca da, puteti sa-mi spuneti cum a fost? plaja e cu nisip sau pietris? E zona linisitita sau zgomotoasa? Din cate am citit aici http://www.corfu-beaches.com/benitses.htm pare a fi o zona cu viata de noapte activa si nu-mi doresc asta:D am inteles ca partea nordica e mai buna, dar momentan n-am gasit oferte charter avion Cluj pt partea aceea...
colt38
Merge cineva in Corfu din 3 septembrie, cu agentia Oniro?
almona
QUOTE(CrankyPuZzLe @ Aug 29 2007, 15:25) *
Salut!
A fost cineva la hotel Potamaki in Benitses? Daca da, puteti sa-mi spuneti cum a fost? plaja e cu nisip sau pietris? E zona linisitita sau zgomotoasa? Din cate am citit aici http://www.corfu-beaches.com/benitses.htm pare a fi o zona cu viata de noapte activa si nu-mi doresc asta:D am inteles ca partea nordica e mai buna, dar momentan n-am gasit oferte charter avion Cluj pt partea aceea...

N-am stat la Potamaki, dar cu mine in autocar au fost care au avut cazare acolo. E chiar in centrul statiunii, e parcare mare (acolo parcheaza autocarele), in zona de taverne si magazine, iar de la rent-car chiar de langa Potamaki am inchiriat masina. Incearca sa obtii o camera la un etaj superior si cu vedere la mare. Desi vei avea geamul spre drumul principal si va fi ceva galagie, macar nu vei simti mirosul de la bucatarie cum se intampla in camerele de pe spate. Toata statiunea e numai pietris si pe plaja si in apa.
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.

N-am inteles care-i faza cu charterul si cu partea nordica. In Corfu e un singur aeroport.
raluk20

Sal'tare tuturor "preafericitilor" care si-au facut rezervare, ca mine, la Blue Lagoon, fara sa se informeze dinainte.
Ata ete ... in iulie, cand am facut rezervare pt 16 sept, Timisoara ... am facut-o din timp ca sa nu raman pe dinafara ... si sa ma trezesc cu "surprize" ... nu stiam nici macar de existenta acestui forum.

Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-au deschis capul cu privire la BLUE LAGOON si m-au ajutat in salvarea vacantei.
Va pup pe toti.

Am facut reclamatie acum cateva zile, spunandu-le sa rezolve acum problema, cat mai sunt dispusa la compromis si negocieri, pt ca dupa ce mi-am distrus vacanta, OPC, Avocat - am, pt ca intotdeauna am luptat pt drepturile mele, indiferent de riscuri. Dak nu risti, nu castigi, nu? biggrin.gif
Si am castigat.
A 2-a zi m-au sunat ca sa-mi spuna ca e aproape sigur pt Alonakia, Agios Gordis, dar ca-mi dau confirmarea ieri.
Ieri m-au sunat sa-mi spuna ca au fost "scurgere gresita de info" si ca nu ne poate rezolva decat pt Golden Nests... si diferenta de pret de 30 eur/pers ...
Nu mi s-a parut deloc normal, tinand cont ca 109 + 299 a fost la Blue Lagoon, si tot pe site-ul lor, Golden Nests e tot pt 109 + 299.
Mi s-a explicat ca fac contracte pe un anumit nr de camere si acelea le au la anumite preturi, pt ca sunt contractate din timp. Cele extra, adik peste contract, grecul le vinde mai mult.
Am negociat, totusi pt o diferenta de 15 eur/pers si intr-un final au fost deacord.
Am refacut , tot ieri, contractul, si acum e sigur Golden Nests, Agios Gordis.

In concluzie, dak va doriti cu adevarat ceva si luptati cu toate armele din dotare ... e adevarat ca e nevoie si de un pik de noroc ... adik, sa fie si ei intr-o pasa buna si dispusi pt compromis ... puteti sa schimbati tot ce dotiti !!!

Va urez succes si vacanta placuta !!!

P.S. : Mai merge cineva la Golden Nests pe 16 sept?

mihapavel
QUOTE(raluk20 @ Aug 30 2007, 10:59) *
Sal'tare tuturor "preafericitilor" care si-au facut rezervare, ca mine, la Blue Lagoon, fara sa se informeze dinainte.
Ata ete ... in iulie, cand am facut rezervare pt 16 sept, Timisoara ... am facut-o din timp ca sa nu raman pe dinafara ... si sa ma trezesc cu "surprize" ... nu stiam nici macar de existenta acestui forum.

Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-au deschis capul cu privire la BLUE LAGOON si m-au ajutat in salvarea vacantei.
Va pup pe toti.

Am facut reclamatie acum cateva zile, spunandu-le sa rezolve acum problema, cat mai sunt dispusa la compromis si negocieri, pt ca dupa ce mi-am distrus vacanta, OPC, Avocat - am, pt ca intotdeauna am luptat pt drepturile mele, indiferent de riscuri. Dak nu risti, nu castigi, nu? biggrin.gif
Si am castigat.
A 2-a zi m-au sunat ca sa-mi spuna ca e aproape sigur pt Alonakia, Agios Gordis, dar ca-mi dau confirmarea ieri.
Ieri m-au sunat sa-mi spuna ca au fost "scurgere gresita de info" si ca nu ne poate rezolva decat pt Golden Nests... si diferenta de pret de 30 eur/pers ...
Nu mi s-a parut deloc normal, tinand cont ca 109 + 299 a fost la Blue Lagoon, si tot pe site-ul lor, Golden Nests e tot pt 109 + 299.
Mi s-a explicat ca fac contracte pe un anumit nr de camere si acelea le au la anumite preturi, pt ca sunt contractate din timp. Cele extra, adik peste contract, grecul le vinde mai mult.
Am negociat, totusi pt o diferenta de 15 eur/pers si intr-un final au fost deacord.
Am refacut , tot ieri, contractul, si acum e sigur Golden Nests, Agios Gordis.

In concluzie, dak va doriti cu adevarat ceva si luptati cu toate armele din dotare ... e adevarat ca e nevoie si de un pik de noroc ... adik, sa fie si ei intr-o pasa buna si dispusi pt compromis ... puteti sa schimbati tot ce dotiti !!!

Va urez succes si vacanta placuta !!!

P.S. : Mai merge cineva la Golden Nests pe 16 sept?

eu merg pe 16.09. la Golden Nests.as vrea sa stiu daca in oferta ta apar camere cu vedere la mare.
raluk20
QUOTE(mihapavel @ Aug 30 2007, 11:38) *
eu merg pe 16.09. la Golden Nests.as vrea sa stiu daca in oferta ta apar camere cu vedere la mare.

Da, eu stiu ca sunt camere cu vedere la mare: "Bonus- camere cu vedere la mare" asta era si pe net, si cand i-am intrebat.
De unde pleci, tot din Timisoara ?
Sunteti mai multi?
Banuiesc ... ca vom pleca cu acelasi autocar.
Noi suntem 2 : eu si prietenul meu ( Raluca & Cosmin ).
Vroiam sa ne luam si cativa prieteni dar sunt neseriosi, nu stiu ce vor , etc. , si am considerat ca e o oportunitate super sa cunoastem lume noua tongue.gif

Dak ai alte intrebari si te pot ajuta, cu placere.
Dar sunt doar din auzite, pt ca mergem prima oara in Grecia.

Take care!!!
Ralu

razvanelul
Si eu plec peste o saptamana in corfu si eram curios daca puteti sa-mi recomandati un traseu cat mai bun ca timp. Plecam din timisoara si vrem sa mergem prin serbia si macedonia si mai departe prin grecia am inteles ca sunt mai multe variante. Care o fi cea mai buna?
mihapavel
QUOTE(raluk20 @ Aug 30 2007, 11:44) *
Da, eu stiu ca sunt camere cu vedere la mare: "Bonus- camere cu vedere la mare" asta era si pe net, si cand i-am intrebat.
De unde pleci, tot din Timisoara ?
Sunteti mai multi?
Banuiesc ... ca vom pleca cu acelasi autocar.
Noi suntem 2 : eu si prietenul meu ( Raluca & Cosmin ).
Vroiam sa ne luam si cativa prieteni dar sunt neseriosi, nu stiu ce vor , etc. , si am considerat ca e o oportunitate super sa cunoastem lume noua tongue.gif

Dak ai alte intrebari si te pot ajuta, cu placere.
Dar sunt doar din auzite, pt ca mergem prima oara in Grecia.

Take care!!!
Ralu

suntem din Tulcea, eu si sotul meu. te intreb de camere cu sea-view pentru ca cineva, cu cateva pagini in urma, spunea ca a primit camera cu mountain-view desi in oferta era cu sea-view. noi vom pleca din Bucuresti.
raluk20
QUOTE(mihapavel @ Aug 30 2007, 11:51) *
suntem din Tulcea, eu si sotul meu. te intreb de camere cu sea-view pentru ca cineva, cu cateva pagini in urma, spunea ca a primit camera cu mountain-view desi in oferta era cu sea-view. noi vom pleca din Bucuresti.

Inseamna ca va fi "Surprize-Surprize" dar fara Andreea Marin biggrin.gif .
Ca sa atraga turisti scriu doar de sea-view dar hotelul are camere si pe o parte ... si pe alta ... si cuiva dau si cele cu mountain view ...
Norocul ...

Prin CHRISTIAN TOUR, sau ce agentie?

Atunci, ne vedem acolo tongue.gif
Cum va recunoastem si ce varsta?

mihapavel
QUOTE(raluk20 @ Aug 30 2007, 11:58) *
Inseamna ca va fi "Surprize-Surprize" dar fara Andreea Marin biggrin.gif .
Ca sa atraga turisti scriu doar de sea-view dar hotelul are camere si pe o parte ... si pe alta ... si cuiva dau si cele cu mountain view ...
Norocul ...

Prin CHRISTIAN TOUR, sau ce agentie?

Atunci, ne vedem acolo tongue.gif
Cum va recunoastem si ce varsta?

prin Christian Tour cu care noi am mai fost o data in Grecia si nu am avut probleme, poate intre timp s-au mai schimbat lucrurile. suntem tineri, 30 de ani. ne vom intalni sigur, oricum vom sta in acelasi hotel, care nu este prea mare.
ladyboss_ro
QUOTE(colt38 @ Aug 29 2007, 19:52) *
Merge cineva in Corfu din 3 septembrie, cu agentia Oniro?

Am niste cunostinte care merg in Moraitica pe 13.Am fost in iunie cu ONIRO.Pacat ca e numai cu plecare din Ploiesti, Bucuresti.Pt cei din Ardeal cam e peste mana cu plecarea dar e o firma super, super.Adevarati profesionisti.Desi sunt din Brasov si mi-a fost peste mana cu plecarea,o recomand din tot sufletul si as merge din nou cu ei.Consider ca mai bine fac un efort aici pentru a ajunge cu ei decat acolo zilnic ,a fiu nemultumita.La Canal d'amour m-am intalnit cu altii veniti cu alta agentie, nemultumiti.E drept ca n-am avut masa inclusa fiind la vila dar asa mi-am dorit, sa nu fiu legata de masa, sa mananc ce vreau, cand vreau, unde vreau.(ne-am imprietenit cu niste bulgari ce lucrau in Viena si vorbeau romaneste.Stateau la cel mai bine cotat hotel din statiune dar erau nemultumiti da mirosul de la bucatarie care ajungea pana la ei si era galagie.Ne invidia pentru linistea din vila noastra). Dimineata imi faceam cafeaua si stateam pe balcon cu picioarele pe balustrada,complet relaxata, abandonata primelor raze de soare care iesea usor din mare ca sa ma mangaie pe mine.Mai faceam cate o poza, desi facusem sute nu rezistam ispitei, prea era frumos...
Apoi mancam din ce imi adusesem din tara, cascaval, salam, un pateu, etc si plecam la plaja( la o plaja mai departe cea de langa noi nefiind pe gustul meu).Erau destui care ramaneau aici din comoditate dar mie imi place sa fie agitatie, prea multa liniste ma oboseste.Dar nu pot sa ma laud ca am stat prea mult in Moraitica, defapt Messongi, mi se parea anormal sa zac pe o plaja dupa ce am facut atatia km,pentru asta puteam ramane in tara.Am strabatut in lung si-n lat statiunea,de 2 ori cu masina inchiriata, iar pentru Corfu Town am fost cu autobuzul deoarece ne-am hotarat prea tarziu si masinile la preturi rezonabile nu mai erau (rezervarea se facea seara).Oricum cei cu care colaborau Oniro aveau pret bun, erau seriosi.Am intalnit care iti cereau o taxa suplimentara pt. fiecare km in plus ce depasea 100km.Cu masina luata prin Oniro am facut intr-o zi 200km si nu am platit nimic in plus. La pranz mancam pe unde apucam sau faceam ceva usor in bucataria ce o aveam la vila.De mancat ieftin gasesti la taverna Alex.Mergi in centru, unde e supermarket 3k(nu cel din sat) e pe strada principala.In intersectie e stanga 3k, dreapta statia si aleea spre complexul Mesonggi unde mergeam la plaja si putin mai in fata, unde e trecerea de pietoni, pe dreapta un alt magazin cu haine, un centru de inchiriat masini,apoi taverna.Poate mai erau si altele rezonabile dar pt noi era aproape de plaja.Sunt curioasa de impresia ce iti va face, poate vei scrie pe Forum.Drum bun si vreme buna.Astept impresii.
CrankyPuZzLe
QUOTE(almona @ Aug 30 2007, 07:48) *
N-am stat la Potamaki, dar cu mine in autocar au fost care au avut cazare acolo. E chiar in centrul statiunii, e parcare mare (acolo parcheaza autocarele), in zona de taverne si magazine, iar de la rent-car chiar de langa Potamaki am inchiriat masina. Incearca sa obtii o camera la un etaj superior si cu vedere la mare. Desi vei avea geamul spre drumul principal si va fi ceva galagie, macar nu vei simti mirosul de la bucatarie cum se intampla in camerele de pe spate. Toata statiunea e numai pietris si pe plaja si in apa.
Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.

N-am inteles care-i faza cu charterul si cu partea nordica. In Corfu e un singur aeroport.

mersi de informatii! vroiam sa zic plecarea cu avionul din cluj:) plaja din benitses nu e grozava..cel putin in poze si-n descrieri nu pare a fi laudata. Am tot citit aici pareri impresii si as merge in Agios Georgios pt ca acolo e nisip si apa limpede. NU? happy.gif momentan n-am gasit nicio oferta acolo... am gasit doar in Sidari Village sau Roda Garden Village. sunt tentata sa aleg roda pt ca e langa plaja hotelul si asta vreau. Totusi mai astept sugestii de la cunoscatori
Multumesc
adina_17
Hi.ma numesc Adina si sunt din Timisoara.Impreuna cu prietenii plecam in Corfu-Benites la vila Alekos.De cateva ore citesc impresiile voastre pe forum si ma ingrozesc.De ex nu ma asteptam ca plaja sa fie din pietrs desi am avut o banuiala din moment ce ne ofera sezlonguri din partea casei.De ce sa ne dea sezlonguri,numai pt confortul nostru?A fost cineva exact in aceasta locatie si poate sa ma lamureasca si pe mine in acest sens.Noi plecam cu asstour pe 10 sept . rolleyes.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.