Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

sandrino

Dupa cum am spus in postul anterior, revin cu poze de la Blue Lagoon, ca sa nu faca cineva greseala sa se duca acolo !!!

Am atasat poze din camera, o superba priveliste cu locul de joaca pentru copii precum si cateva cu mobilierul de colectie al hotelului.

Multumim in special Agentiei CHRISTIAN TOUR
( care stia de conditiile existente si nu a dat curs solicitarii de schimbare a hotelului desi aceasta a fost facuta din timp atat scris cat si verbal) pentru superbul concediu pe care l-au recomandat prin intermediul celor 2 minti blonde de la Suc Romana , respectiv Kogalniceanu !!!

Reclamatiile vor curge pe la diverse autoritati si pozele vor fi postate in continuare pe forumuri pina cand o sa dea falimentul in voi !!!!

carmenIS
QUOTE(sandrino @ Aug 23 2007, 22:20) *
Dupa cum am spus in postul anterior, revin cu poze de la Blue Lagoon, ca sa nu faca cineva greseala sa se duca acolo !!!

Am atasat poze din camera, o superba priveliste cu locul de joaca pentru copii precum si cateva cu mobilierul de colectie al hotelului.

( care stia de conditiile existente si nu a dat curs solicitarii de schimbare a hotelului desi aceasta a fost facuta din timp atat scris cat si verbal) pentru superbul concediu pe care l-au recomandat prin intermediul celor 2 minti blonde de la Suc Romana , respectiv Kogalniceanu !!!
Reclamatiile vor curge pe la diverse autoritati si pozele vor fi postate in continuare pe forumuri pina cand o sa dea falimentul in voi !!!!

Parerea mea este ca ar trebui sa faci o plangere la Protectia consumatorului. Oare functioneaza acest organism in tara noastra? Nu e posibil ca o agentie de turism sa-si bata joc de clienti in asa hal. rant.gif

harry_poker
Da, BLUE LAGOON e o infectie de locatie categorisita parsiv la 3 stele.Cei de la CHRISTIAN TOUR mi-au recomandat-o ca fiind situata in apropiere de Laguna Albastra, locul in care s-au filmat scene din "celebrul" film, dar n-are nici o legatura hotelul cu plaja respectiva cursing.gif Asa e cand iesi pt. prima data din tara si mergi pe mana unor desculti pe care nu-i cunosti. Am luat o tzeapa romano-greceasca, ce sa mai. Nu e posibil ca de abia in a 4-a zi de sedere sa vina femeia de serviciu sa dea cu mopul in camera intr-o locatie care se doreste de 3 stele, desi nu e afisat nicaieri in incinta infectei locatii acest lucru..nici macar numele "hotelului" nu e scris pe undeva (la vedere cel putin). Locatia este incadrata de o gradina de maslini prin care misuna diverse reptile, paienjeni etc. In penultima zi de sedere, prietena mea avazut un pui de sarpe care se strecura pe sub usa vecinilor nostri de camera! dry.gif Cu toate astea, statiunea RODA e super ok, mancarea la taverne este fff gustoasa (portii mari), oamenii sunt amabili si deschisi. Plaja are un nisip ceva mai tare k pe la noi, apa pana la glezna pana la vreo 100m (f limpede si curata). Desi am fost in varf de sezon statiunea era aglomerata mai mult seara, in timpul zilei am vazut multi englezi care preferau sa se balaceasca in apa piscinelor de la hotelurile in care erau cazati (aveau numele afisat & nr-ul de stele peacefingers.gif ).Daca vrei cu adevarat o vacanta de vis in Roda e de preferat sa ajungi acolo cu avionul (merita banii in plus cu varf si indesat!) si sa faci rezervare pe net la unul din hotelurile serioase de acolo sau sa mergi pe mana unei agentii din tara dar sa te informezi fff bine in privinta locatiei si sa nu te bazezi pe recomandarile lor. O sa revin zilele astea cu poze si alte detalii (daca aveti intrebari va raspund cu placere).
carmenIS
QUOTE(sandrino @ Aug 23 2007, 22:20) *

Si cand te gandesti ca inca exista acest hotel in oferta agentiei... Si e actualizata... wallbash.gif Asta inseamna ca vor mai fi multe alte persoane care vor opta pentru acest hotel deoarece imaginile de prezentare a acestuia sunt foarte bine alese...
harry_poker
QUOTE(carmenIS @ Aug 24 2007, 09:17) *
Si cand te gandesti ca inca exista acest hotel in oferta agentiei... Si e actualizata... wallbash.gif Asta inseamna ca vor mai fi multe alte persoane care vor opta pentru acest hotel deoarece imaginile de prezentare a acestuia sunt foarte bine alese...

Da, pozele sunt atent selectate. Piscina e piesa de baza. Noi am fost in perioada 12 - 21, iar dupa noi a venit acolo o tabra de copii. Ma intreb daca parintii lor au habar unde i-au trimis! Copiii se bucurau la greu de clorul piscinei iar profa lor se ducea bine-mersi la plaja, iar cand se vor intoarce in tara vor spune ca a fost totul bine si frumos in tabara...
gicadr
dea.......si cand ma gandesc ca peste o sapt voi pleca si eu in acelasi loc.......asta e ...ce sa-i mai facem....tzeapa noastra...afacerea lor.....niste nesimtiti si inconstienti.....ma voi distra totusi tinand cont ca mergem un grup de 20 de persoane (toti tineri)......si dc o sa fie vreo problema...am cu cine sa fac scandal....sper sa am cu cine sa vb....cu toate ca nu cred ca o-r sa tina ei cont de ceva.

Bravo CRHISTIAN TOUR!!!!!!!!!!!!!...MARE TZEAPA ROMANEASCA!!!

Mai vb cand ma intorc!!!.....Sper....
sandrino

CarmenIS

Partea cu Protectia Consumatorului este o treaba foarte buna, numai ca daca ma duc singur nu o sa rezolv nimic. O plagere de la o singura persoana se poate lasa doar cu o amenda foarte mica + spaguta aferenta. In nici un caz nu ma vor despagubi pe mine . Daca s-ar strange mai multe persoane ar fi altceva. Intr-adevar piscina arata bine, dar restul era ( si este) un dezastru total. Cand am fost la ei in momentul in care am ajuns inapoi in tara mi-au spus ca, categoria de 3 * este atribuita de Greci, deci are 3*. O politica foarte proasta dusa de cei de la Christian Tour, avand in vedere ca se cred o agentie serioasa.

Harry

Dupa cum ai spus si tu, nici macar nu stim daca am fost cazati cu adevarat la Blus Lagoon ( care poate o fi un hotel de 3 *). Si eu pot sa atarn deasupra usii de la garaj sau pe grajdul de la tara cine stie ce denumire de hotel cu renume. Avand in vedere ca Grecia este in UE dinaintea RO stau si ma intreb cum de nu exista niste reglementari care sa ii oblige pe patronii de hoteluri sa afiseze la intrare denumirea si clasificarea cosmeliei. De mers in Roda nu mai merg decat daca am chef sa lenevesc non-stop, iar in privinta cazarii nu ar trebui sa fie o problema nici macar daca te duci direct, fara o rezervare prealabila. Am umblat toata insula pina in Kavos si pot afirma ca am vazut cel putin 80-90 de locatii care aveau locuri libere.

PS: ar trebui sa facem un club al celor care si-au luat teapa de la Christian Tour si dupa aia sa mergem cu ANPC-ul peste ei !!! Astept propuneri !!!

sandrino
QUOTE(gicadr @ Aug 24 2007, 16:02) *
dea.......si cand ma gandesc ca peste o sapt voi pleca si eu in acelasi loc.......asta e ...ce sa-i mai facem....tzeapa noastra...afacerea lor.....niste nesimtiti si inconstienti.....ma voi distra totusi tinand cont ca mergem un grup de 20 de persoane (toti tineri)......si dc o sa fie vreo problema...am cu cine sa fac scandal....sper sa am cu cine sa vb....cu toate ca nu cred ca o-r sa tina ei cont de ceva.
Bravo CRHISTIAN TOUR!!!!!!!!!!!!!...MARE TZEAPA ROMANEASCA!!!

Mai vb cand ma intorc!!!.....Sper....

Sfatul meu este sa mergeti tot grupul peste ei si sa le cereti sa va schimbe locatia. M-am intalnit ( la seara greceasca- care apropos de e de KKT daca se face la taverna TRIPA unde tot ce s-a pus pe masa la 4 persoane nu mi-ar fi ajuns nici mie - spectacol OK, locatie OK) acolo cu persoane carora le-a fost schimbat hotelul Blue Lagoon cu unul din Agios Gordios (sper sa fi scris corect), cu 2 zile inainte de plecare fara ca macar sa solicite acest lucru, specificand ca au avut reclamatii pentru Blue Lagoon. DECI SE POATE !!! Plus ca daca vreti distractii si cluburi nu aveti nici o varianta. Cel mai apropiat club ( care de fapt e un cafe bar) e la vre-o 5 km de hotel, in rest nimic !!!
harry_poker
Eu ma bag! Avem nevoie de poze cu mizeria de acolo. Cine se mai duce si nu poate sa schimbe locatia macar sa faca poze acolo k sa le folosim k probe si sa ne strangem vreo 20 de oameni.Altfel nu facem nimic.
sandrino

QUOTE(harry_poker @ Aug 24 2007, 16:48) *
Eu ma bag! Avem nevoie de poze cu mizeria de acolo. Cine se mai duce si nu poate sa schimbe locatia macar sa faca poze acolo k sa le folosim k probe si sa ne strangem vreo 20 de oameni.Altfel nu facem nimic.

In cazul in care nu ii schimba locatia lui GICADR cred ca ne adunam mai mult de 25 de persoane care ar fi indeajuns pentru a face un mare tam-tam argue.gif boxing.gif prin media si la ANPC si poate reusim sa scoatem de o noua vacanta !!! Iti dai seama ca nu am atasat toate pozele . Mai am ceva cu mobilierul din dotarea camerei , ceva mucegai si tencuiala cazuta... si mai studiez ca nu am apucat sa le vad pe toate cu atentie. Si poate ne inmulteste si GICADR ocolectia ... bigyellowgrin.gif
gicadr
cu siguranta o sa innoiesc dc am cu ce si dc este asa cum spuneti voi....maine ar trebuia sa mai trec iar pe la agentie sa imi fac asigurarea medicala.....si o sa intreb de conditiile oferite....sunt curios ce raspuns o sa primesc....abia astept........chiar o sa scot la imprimanta pozele puse de voi si o sa le arat impreuna cu comentariul.....pana acum ma consolam cu ideea ca "asta e"...dar incepe sa ma deranjeze.....si nu e vb de o singura persoana care are nemultumiri...toti care au fost acolo au numai cuvinte "de lauda" la adresa "cociabei de 3 trandafiri".....nu as vrea sa fac mare scandal ca nu imi sta in fire asta....dar dc e nevoie o sa se intample.....deci harry_poker si sandrino......puteti sa contati pe noi .......sa auzim numai de bine..... tongue.gif Christian Tour first.gif raygun.gif
sini4910
imagini din corfu
yeti2
QUOTE(carmenIS @ Aug 21 2007, 08:34) *
Plec si eu pe 16 sept. la Alonakia in Ag. Gordios. Te rog sa ne spui si noua cum a fost, cum e hotelul, statiunea, preturi, ce e bine de stiut... etc. Multumesc anticipat. Cu ce agentie ai fost? Ai avut ceva probleme?

Vreau si eu detalii despre Alonakia. Plec acolo pe 3 Septembrie. Cum sunt camerele, cum sunt serviciile, cum este mancarea (am luat mic dejun si cina), are parcare?

As mai vrea, de la cei care au mers in Corfu cu masina, o recomandare pentru un loc de cazare pe traseu. Ma gandeam sa ma opresc in Metsovo pentru o noapte. Stiti sau ati locuit la hotel, vila sau particular prin zona?
carmenIS
As mai vrea, de la cei care au mers in Corfu cu masina, o recomandare pentru un loc de cazare pe traseu. Ma gandeam sa ma opresc in Metsovo pentru o noapte. Stiti sau ati locuit la hotel, vila sau particular prin zona?
[/quote]

Imi pare rau dar nu te pot ajuta. Eu merg pe 16 septembrie. Am cerut si eu informatii de la Andrei76 biggrin.gif
harry_poker
Sa facem o petitie pt. scoaterea BLUE LAGOON/RODA din oferta CHRISTIAN TOUR!
Toti cei care au fost acolo si se simt inselati sa posteze aici (cu poze daca se poate).
andrei76
sal . despre alonakia : are parcare, micul dejun este acelasi in fiecare zi, la cina au mancare buna bufet sudez, curatenie in fiecare zi.
raluk20
Salutare corfiotilor,
Mai merge cineva pe 16 septembrie in Corfu, Roda, Blue Lagoon?
Daca da, da-ti un semn, sa ne facem o trupa de shok si sa omoram gandacii biggrin.gif
Cosmin & Raluca
St3Fan
QUOTE(carmenIS @ Aug 21 2007, 08:34) *
Plec si eu pe 16 sept. la Alonakia in Ag. Gordios. Te rog sa ne spui si noua cum a fost, cum e hotelul, statiunea, preturi, ce e bine de stiut... etc. Multumesc anticipat. Cu ce agentie ai fost? Ai avut ceva probleme?

Buna.
Alonakia este un hotel foarte frumos, curat iar personalul este intelegator. Este destinat familistilor sau cuplurilor linistite dupa cum ne-a spus Lia, managerul de moment din saptamana vizitei noastre (hotelul este condus de parintii ei, acestia fiind ajutati de fiicele lor Lia si Ana, alaturi de Ianis bucatarul sef si alte 2 doamne ).
Piscina se inchide la ora 9 - 9:30 PM, orice incercare de renegociere este respinsa diplomatic si cu argumente bune de catre managerii hotelului smile.gif .
Legat de mancare:
- micul dejun este saracacios (un fel de sunca, cascaval, gemuri, checuri, lapte, cafea cam slabuta, cereale, sucuri - nu stiu cat de naturale), acelasi in fiecare zi, insa se poate suplimenta cu o omleta adevarata servita cu cartofi prajiti de numai 2EUR.
- cina este putin mai bogata si variata, in fiecare seara o alta combinatie.
- mancare de pranz este foarte gustoasa cu preturi ce variaza de la 7EUR spre 20EUR
- o inghetata delicioasa (3 cupe) costa 4EUR
- un Mithos este 1.90EUR
Terasa hotelului are o priveliste foarte frumoasa spre mare si munte, hotelul fiind situat pe un deal (aceasta este partea mai putin placuta celor neobisnuiti cu un mic efort necesar la intoarcerea de la plaja). Hotelul are parcare neasfaltata. Pana la plaja sunt 300-400m.
Click pentru a vizualiza atașamentul

Despre statiune: una dintre cele mai frumoase din Corfu, plaja cu nisip fin, dusuri, destul de curata...se lauda cu Blue Flag. Pe plaja se pot practica sporturi nautice (mi-a placut Ringos, scoate frica din tine). Se pot face si scufundari, exista un centru de diving chiar pe drumul ce duce spre plaja. Langa plaja se gasesc multe localuri/terase/restaurante. Recomand ARK unde am servit cocktail-uri bune (7 EUR). Pentru pasarile de noapte: nu sunt multe posibilitati de distractie, singurul loc unde am mers este clubul Micke's (destul de frumos, muzica pentru toate gusturile - joi se face si karaoke)

Bine de stiut: Daca se doreste inchirierea unei masini sau ATV, trebuie facuta rezervare din timp, chiar din prima zi a sejurului. Noi am avut incredere in vorbele Adinei (ghidul de la ChristianTour, s-a mai scris despre ea pe forum, nu detaliez) si am ramas cu ochii in soare. Am avut noroc totusi si am gasit 2 masini la Rolandos cars de langa statia de autobuz din centrul statiunii. Pretul a fost de 50EUR/masina Hyundai Accent (a fost mai scumpa pentru ca masina e considerata mare si pentru ca am inchiriat-o doar pentru o zi). Se poate consulta site-ul www.rolandos-cars.com pentru alte masini de la ei. Vizitarea (in liniste, fara graba) tuturor obiectivelor de pe insula necesita 2 - 3 zile. Pentru ATV-uri am voribit cu cei de la hotel, care ne-au facut legatura cu cineva din statiune. Am platit 25EUR/ATV. Nu aveau ATV-uri de peste 100cc, dar ne-am descurcat foarte bine pe dealurile de acolo cu cele primite.
Nu trebuie ratat apusul de soare.

Probleme: smile.gif Noi am facut rezervarile cu 3 saptamani inainte, si am gasit sejururi doar cu autocar (agentia Christina Tour). Am fost plimbati pe la 3 hoteluri, ca apoi sa aflam cu 2 zile inainte ca plecam la Alonakia (prima noastra alegere). Pentru acest noroc am platit insa pe drum. Am avut locuri in spatele autocarului si in plus, scaunele erau stricate. Spre Corfu au fost 4 locuri libere in autocar si lumea s-a mai permutat. La intoarcere insa, autocarul a fost mai mic, si mult mai vechi. Scaunul pe care am stat nu se lasa pe spate. Scaunul din fata mea nu statea ridicat. smile.gif Astfel, am stat in fund 22 de ore, cu persoana din fata in brate. Bomboana de pe tort a fost faptul ca eram in spatele autocarului unde simteam toate curbele si toate gropile, si unde ne prajeam de la caldura motorului (AC-ul era oprit pentru ca nu facea fata autocarul - mergea doar ventilatia care nu avea nici un efect).
Eh, dar tot raul a fost spre bine. Am invatat sa nu mai folosesc autocarul (nu zic ca e rau, poate pt unii e ok). In schimb as face acest traseu cu viitoarea masina (inca o mai astept), pentru ca peisajul este foarte frumos.

Despre excursiile optionale: eu am ales doar BBQ care per total mi-a placut si nu ocupa toata ziua.

Distractie placuta in concediu! smile.gif

Alonakia:
Golden Nests:
Agios Gordis:
sandrino
QUOTE(raluk20 @ Aug 27 2007, 22:09) *
Salutare corfiotilor,
Mai merge cineva pe 16 septembrie in Corfu, Roda, Blue Lagoon?
Daca da, da-ti un semn, sa ne facem o trupa de shok si sa omoram gandacii biggrin.gif
Cosmin & Raluca

Pina atunci mai bine omorati agentia !!! laugh.gif Solicitati schimbarea cazarii !!! Daca nu, va asteptam cu poze "provocatoare" !!!
carmenIS
[quote name='St3Fan' date='Aug 28 2007, 00:35' post='3291848']

Multumesc frumos ST3Fan. Imi pare rau pentru neplacerile pe care le-ai avut. Si noi ne asteptam, din moment ce am ales aceasta agentie huh.gif Sper sa avem vreme frumoasa si sa fie bine. Si noi mergem tot cu autocarul (probabil prima si ultima data) down.gif
ariutza
QUOTE(adrian_buzas @ Aug 17 2007, 14:57) *
Noi plecam in Septembrie abia ... asa ca la intoarcere te rog sa ne impartasesti impresiile tale ... concediu/vacanta placuta!
multumesc!

Buna Adrian,
din pacate am revenit acasa din Corfu... smile.gif
ce pot sa spun?
Despre hotel Coral:
- mic dejun stas in fiecare zi: lapte rece / cald, cafea, ceai, 2 feluri de suc natural, 5-6 feluri de paine, toast, gemuri, unt, cereale, nutella. Daca vrei ceva carne sau branza, oua, etc trebuie sa comanzi si sa platesti pentru ele.
- cina: in fiecare zi altceva, foarte multa mancare si foarte buna (3 feluri in fiecare seara)
- camerele: exact ca in pozele de pe net, cu exceptia faptului ca noi nu ne asteptam sa avem TV si am avut. Aer conditionat este, curatenie se face in fiecare zi, nu este frigider in camera.
- piscina: curata, se curata in fiecare zi dar se poate face baie doar intre 9:00 si 19:00.
- personalul: te enerveaza cat sunt de simpatici: Nikos e SUPER, Iorgos (Ghita) e bestial, si restul la fel Tasos, Carolina...
- plaja: hotelul nu e pe plaja asa cum se vede in poze. in fata hotelului este o strada (foarte putin circulata) un fel de parapet, o plaja de 1 metru cu pietre. Nu se face baie acolo. Daca o iei in dreapta, la 2-3 km e Acharavi. Statiunea e ok, multe magazine si taverne dar nu iti recomand plaja din Acharavi. Mai bine o iei in stanga si la 200 de metri e plaja din Roda cu nisip, apa curata, valuri putine, mergi in apa pana la genunchi pana te plictisesti dar e ok.
In statiune (Roda) iti recomand barul piratilor pentru distractie (sa vezi cum se fac englezii de ras). Noi am mai mancat prin taverne dar nu am una in special de recomandat.
O mica sugestie: negociaza pentru orice!!!

Noi am inchiriat o masina pentru 3 zile (90 EUR) si am primit un matiz portocaliu semidecapotabil superb!!! ne-am plimbat pe cont propriu in kerkyra, achillion si pe toata coasta de vest: Sidari, Arillas, Afionas, Lakones, Agios Stefanos (il recomand cu caldura - plaja mare, linistita, apa curata cum nu ai mai vazut!!!), Agios Giorgios (peisaj superb dar plaja e nizip cu pietre si mi-am nenorocit talpile - daca mergi sa iti iei papuci dintr-aia speciali), Paleokstrita (peisaj superb dar e foarte aglomerat). Iti recomand sa ajungi si la Angelokastro, peisajul e superb, e o cetate si este su un restaurant acolo. Drumul e greu dar merita.
Din pacate nu am ajuns sa mai vedem si partea de est... sad.gif

Drumurile sunt bune, pe alocuri foarte inguste, multe serpentine ( nu am putut merge cu mai mult de 50 in serpentine si doar de 2 ori am atins 70 pe drum drept). Mare atentie la nebunii cu scutere si ATV-uri. Mare atentie la autocare, nu se dau la o parte. Tu esti cel care trebe sa faci manevre sa aiba el loc sa treaca. In 7 zile nu am vazut nici un politai smile.gif. Benzina am consumat de 15 euro in 3 zile.

in rest ce sa iti mai spun? Mai intreaba-ma tu daca vrei sa mai afli ceva. Vacanta placuta!
alexandraich
Buna

noi vrem sa mergem in corfu pe 1 septembrie dimineata cu masina personala, nu stim inca destinatia, probabil Moraitika, iar cazre vedem la fata locului, nu cred ca vor fi probleme.

Mai merge cineva tot pe 1 sept dimineata cu masina, noi vom pleca din Bucuresti?

Si mai am o intrebare...imi poate recomanda un loc de cazare prin Metsovo.

multumesc
claus_S
La hotel Marbella in corfu nu a fost nimeni sa posteze impresii?
raluk20
Stie cineva dak e departe Glyfada de Agios Gordis ???

TKS, va pup !!!
anidor
QUOTE(ariutza @ Aug 28 2007, 09:24) *
- cina: in fiecare zi altceva, foarte multa mancare si foarte buna (3 feluri in fiecare seara)
- camerele: exact ca in pozele de pe net, cu exceptia faptului ca noi nu ne asteptam sa avem TV si am avut. Aer conditionat este, curatenie se face in fiecare zi, nu este frigider in camera.

Waw , norocosilor!Mancare buna la cina....probabil datorita noua , care in ultimele zile nici nu ne-am atins de mancare ; poate si-au dat seama ca e nasoala rau de tot rolleyes.gif .Bauturile trebuia sa le platim , am uitat sa spun, chiar si apa.Cat despre curatenia din camere , ce sa zic , curatenie = dat cu mopul, luat gunoiul(am fost martori intr-o zi).Lenjeria nu ne-au schimbat-o deloc , iar prosoapele o singura data.Si a fost o zi cand nici gunoiul nu l-au luat.In rest ai dreptate in ceea ce priveste personalul , super ok.Dar imi parea atat de rau de fatuca aia care muncea ca robul toata ziua , ea pregatea masa , ea servea , ea aduna masa , dar niciodata nu incasa ea banii pt ceea ce serveam in plus , asa ca nu-i ramanea ei ciubucul.Ulterior nici nu am mai lasat ciubuc daca am vazut magaria.Ma bucur ca tu te-ai simtit mai bine ca noi.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.