No problem
De mancat bine pe langa hotel... la un sfert de ora de mers inspre dreapta cum iesi din hotel era Spiros Taverna (am mancat acolo odata platou cu fructe de mare 10-14 euro parca
Click pentru a vizualiza atașamentul, si gyros cu 8 euro - portii mari, de 2 persoane, bine eu nici nu mananc foarte mult).Gyros-ul este un fel de shawarma, aici servita pe un platou desfacuta.
Click pentru a vizualiza atașamentul Berea 2-3 euro cea greceasca, destul de buna, o bere de vara usoara (Zorbas si Mythos).
In stanga cum iesi din hotel la 10 minute de mers mai era o taverna The Greek Way in care am mancat iar gyros de data asta impachetat cu 2-3 euro. Ca marime cam jumate cat astea din Bucuresti. Pe langa hotel terase mai era langa hotel La Grotta Bar unde este super, merita, si La Tango unde este iar ok. Un cocktail pe aici in jur de 5 euro.
La barul piscinei am mancat Club Sandwich (4 sandwich-uri in forma de triunghi cu rosie cascaval, sunca si in mijlocul farfuriei cu cartofi prajiti) cu 3euro si 50 centi.
Aproape toata lumea vorbeste engleza asha ca stai linistit nici o problema.

Mai se vorbeste foarte mult si italiana.
Okay, Main Beach este situata in golful Aghia Triada
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul[attachmen
=275662:DSCN1414.JPG] si are bucati de nisip doar la intrarea in apa si foarte putin. In rest pietre slefuite mari rotunde.
Click pentru a vizualiza atașamentulPaleokastritsa este o statiune intinsa pe 7 golfuri iar Aghia Triada este doar unul dintre ele. In apa pietre mari slefuite pe care aluneci. Partea frumoasa este ca daca ai snorkel vezi tot felul de animale subacvatice. Apa este super limpede, nu am mai vazut asa ceva... daca ar fi fost plajele cu nisip apa nu mai era asa clara.
Aici apa avea in jur de 7 m adancime si se vad perfect pietrele de pe fund
Click pentru a vizualiza atașamentul. Poza am facut-o cu hidrobicicleta (pedalo) care costa 10 euro pe ora.
Exista in statiune daca mai mergi jumatate de ora si plaja principala a statiunii,
Click pentru a vizualiza atașamentulcare este mai mare si are nisip pe plaja, dar in apa tot pietre sunt.
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul.
Vedere de la bella vista cu golfurile statiunii. In stanga se vede hotelul iar in dreapta se vede plaja mare, principala a statiunii (penultimul golf spre dreapta)
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul2 sezlonguri pe plaja (Main Beach-ul hotelului) cu umbrela cu tot costa 8 euro.
Rocky Beach este pe partea cealalta a hotelului, cobori scari pe care pe pietre mari sunt asezate sezlonguri gratis, iar jos este o scara de metal de piscina caer coboara in mare direct, in apa adanca (nu va faceti griji e foarte sarata si te tine la suprafata chiar daca nu stii sa inoti)
Click pentru a vizualiza atașamentulGhidul se ocupa de croaziere, aveti pliante in care se descriu toate croazierele ca program. Ghidul este Cosmin, un pusti super ok cu care noi ne-am inteles foarte bine.
Cluburi asha si asha noi am fost intr-o seara la Mistral, a fost ok, muzica de party de vara, lume ceva dar atunci nu prea se dansa.
Ceva oraganizat am luat Turul Insulei, pentru ca noi am fost de parere ca nu puteam face tot ce era in tur intr-o zi, si nici nu aveam pe cineva sa ne explice tot ce era pe acolo si pe unde sa mergem. Partea nasoala a turului este ca stai putin timp la fiecare obiectiv, dar vezi destul de multe. La satul de sus Lakones (Bella Vista) si prin alte parti, cum ar fi la fortul Angelokastro, in Liapades am fost cu atv-ul (28-30-35 euro pe 24 de h, depinde de unde il inchiriati), si sa luati de capacitate mare (nu de 50cmc, ci de 150-180cmc, ca am auzit ca alea mici nu prea trag bine cu 2 persoane). Cu atv-ul e foarte mishto, noi am mers si pe drum forestier, si pe drumuri inguste pline cu maslini, lamai si ne-a impresionat.
O masina este 30-35euro/24h cea mai mica (Seicento), dar ar trebui luata cu cateva zile inainte (rezervata).
Nu am luat vas cu fund de sticla, unii zic ca e mishto, altii zic ca e teapa.... nush ce sa zic, el costa 26 euro parca si are si Corfu shopping in excursia lui Christian. (de fapt e 13euro vasul cu fund de sticla si 13 euro corfu shopping).
Eu singur am cheltuit 100 euro pe croaziere (barbeque - super mishto te duce pe o plaja pustie foarte mishto, faci sarituri, te plimba cu o barcuta mica pe coasta de vest, si iti da un platou cu o halca de pui cu salata, si bautura la discretie- bine, un vin diluat, un suc iar diluat si apa, dar fiind la discretie a fost ok

). A doua excursie a fost Paxos -Antipaxos, care mie mi-a placut, a fost cu o ambarcatiune mare, si a fost mishto (merita doar daca nu vreti laguna, altfel ducetiva la laguna albastra, am auzit ca ar fi fost mai mishto, partea proasta e ca a fost ca laguna era in aceeasi zi cu turul insulei).
Cea de a 3-a a fsot Marele Tur al insulei, care eu l-am facut pentru Corfu Town si pentru Ahileion.
Am mancat in fiecare zi masa de pranz la taverna, si seara cate o bere si o inghetata, am luat atv, hidrobicicleta, suveniruri... per total nu m-am uitat neaparat la bani si am mai cheltuit in jur de 100-150 euro pe astea
Deci in total bugetul cheltuit a fost de 200-250 euro.
Drumul a fost ok, pleci dumicica la 2 dupaamiaza si ajungi pe la 8-9 dimineata luni in Igoumetitsa, iar pe la 12-13 esti cazat la hotel.
Ma bucur ca am putut sa va ajut... concediu placut, sa va distrati!
PS. In poza de jos care e plaja mare a hotelului, aveti si preturile sporturilor nautice pe doc.