Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

recital

QUOTE(almona @ Aug 15 2007, 15:26) *
N-am stat la vila, nici nu le-am vazut. Am fost cazata la hotel, dar cei care au optat pt vile au fost mult mai multumiti decat am fost noi la hoteluri (Corfu Maris si Potamaki).
Vilele sunt ceva mai departe de plaja, dar este si mai multa liniste. La noi, la Corfu Maris, drumul principal trecea prin dreptul usii si a fost un cosmar. La Potamaki au avut camere deasupra bucatariei si tot mirosul era la ei. Cei de la vile nu s-au plans de absolut nimic. ohmy.gifK:

multumesc mult pt informatii ... imi poate spune cineva cat costa un bilet la Aqualand shi cum se poate ajunge akolo??
anidor
OK.Back home!Aseara am revenit in tara dupa o saptamana petrecuta in Corfu / Roda / Hotel Coral.Drumul cu avionul a fost ok , la fel si transferul de la aeroport la hotel .Am ajuns cu putina intarziere din cauza vremii proaste din Timisoara.La hotel am ajuns undeva dupa ora 22.00 , am luat cina care a fost buna , la fel ca ea insa au mai fost vreo doua(nu aceesi mancare , ci doar la fel de buna) , dupa care a urmat COSMARUL.Asta insemnand atat cina cat si micul dejun.Mancare oribila.Si asta a fost parerea intregului grup , nu doar a mea de mofturoasa.Camera era curata , dar daca esti o persoana cu pretentii ...
mai bine alegi alt hotel.Prea slaba oferta pt un hotel de 3 stele.In rest , totul super. Plaja era cu pietricele , dar sunt si locuri in care a fost adus nisip, deci poti sta linistit pe prosop daca nu ai chef sa dai 7 euro pe 2 sezlonguri si o umbrela.Roda nu este o statiune agitata , dar nici foarte linistita cum am citit pe aici pe forum.Poate ca cei care o considera o statiune pt pensionari au fost in extrasezon.Noi am fost in plin sezon si era destula agitatie,oricum daca era mai agitata nu mi-ar fi placut.Gusturile insa nu se discuta.Am ales sa facem turul insulei organizat de firma.Ghida noastra era super ok(best regards d-nei Georgia).Am vizitat palatul Achillion , frumos , dar foarte repede parcurs.Mi-a placut la Paleokastritsa , frumos peisajul , dar nu cred ca inafara de peisaj are altceva de oferit in plus fata de alte statiuni.My opinion.Poate doar preturi mai mari.Nu am mers cu vasul cu fundul de sticla , dar cei din grup care au mers au spus ca sunt bani aruncati degeaba.Super la Bella Vista.Am fost la manastire , linistitor.La Sidari- Canal D'Amour.Am inchiriat un moto scooter si am revenit la Sidari a doua zi.Am stat la plaja dimineata , plaja mai draguta ca la Roda si mai curata.Nisip foarte fin .Am avut inclusa in sejur seara greceasca.Distractie din plin , dar mancare proasta si putina.Ma asteptam sa primim bucate grecesti , nu fasole in sos tomat (o partie la doua persoane), carne de pui cu orez si o portie de tzatziki la doua persoane din nou(doar tzatziki era o portie la doua persoane).Bautura a trebuit sa o platim.Dar ...inca o data ...distractie din plin daca stii sa te distrezi si ai cu cine. Eu personal , m-am simtit bine in acest concediu.Lasand la o parte micile neplaceri , concediul a fost unul reusit.Am avut noroc ca am avut parte de un drup SUPER.Daca mai vrea cineva ceva detalii , va stau la dispozitie.

almona
QUOTE(recital @ Aug 18 2007, 17:56) *
multumesc mult pt informatii ... imi poate spune cineva cat costa un bilet la Aqualand shi cum se poate ajunge akolo??

Anul trecut era vreo 17-20 euro biletul. De ajuns acolo, ori cu mijloc de transport inchiriat conform hartii Click pentru a vizualiza atașamentul

sau cu autobuzul spre Agios Ioanis, sau cu taxiul.

Aveti grija ca in week-end autobuzele circula din 2 in 3 si daca nu sunt suficienti pasageri nu pleaca in cursa.
sandrino
Pe 14 m-am intors de la Roda - Blue Lagoon. Ce sa zic ? Hotel de tot kk-tul, noroc ca nu am stat mai mult de 1 zi in statiune , iar in "hotel" doar noaptea !!! Mizerie, mucegai, paianjeni pe pereti, mobilier pe care si stra-stra-bunica l-ar considera invechit de mult, scaune metalice ruginite . Cand am ajuns acolo am avut un soc. Nici macar numele hotelului nu era scris pe undeva, ca sa nu mai vorbim de clasificare. Cica ar fi avut 3 stele dupa clasificarea grecilor si a celor de la Christian Tour !!! Am fost in tara la pensiuni de 2 margarete si era de 10 ori mai frumos si mai curat !!! Mic dejun: cascaval, sunca, o omleta de tot rahatul, iaurt, cereale, lapte si o cafea de puteai sa vezi coasta albaneza prin ea chiar daca era ceata - si asta timp de 7 zile !!! O parere foarte proasta in ansamblu si despre hotel si despre statiune. O sa atasez cateva poze cat de curand, poate asa or sa se trezeasca si cei de la Christian Tour si sa schimbe hotelul pentru seriile ce vor urma. Desii eu am cerut celor de la Christian Tour ( domnisoarei blonde si la propriu si la figurat de la Kogalniceanu) sa imi schimbe hotelul cu 2 saptamani inainte, achitand orice diferente de pret sau penalizari, acestia mi-au sugerat ca daca nu imi convine sa renunt la bilete, iar daca vreau sa fac reclamatie sa o fac cand ma intorc de acolo. Nu mai plec cu Christian Tour in viata mea - cea mai de kkt agentie peste care am dat pina acum ! M-am prezentat sa fac reclamatie pe 15.08.2007 si inafara de a lua banii oamenilor si a-si cere scuze dupa au zpus ca nu au ce sa faca !!! Normal, ca doar nu or fi prosti sa respecte sectiunea de MODIFICARI, RETRAGERi, ANULARI din contract !!! Este si vina noastra intr-o oarecare masura ca am avut incredere in reprezentantul agentiei de la Romana ( str. Mihai Eminescu ) in momentul in care i-am cerut sa ne recomande un hotel calumea in Corfu. Domnisoara Luminita CUCU de la Agentia Romana a prezentat BLUE LAGOON ca fiind "de vis". Domnisoara , in cazul in care cititi, trebuie sa va spun ca imi pare rau pentru dumneavoastra ca aveti cosmaruri in fiecare noapte.

O sa mai fac si alte comentarii in momentul in care o sa atasez pozele !!! Concluzie in mare: NU CHRISTIAN TOUR, NU RODA, NU BLUE LAGOON !!!!!
geoorge16
QUOTE(SheffieldMac @ Aug 2 2007, 12:10) *
Eu plec pe 05.08 la Hotel Akrotiri Beach, in Paleokastritsa si ma intorc pe 14. La intoarcere o sa postez toate detaliile si poze.

Asteptam si noi impresiile tale !!!!!!!! Sper ca nu a fost chiar asa nasol sa nu mai vrei sa iti aducu aminte !!!!!
andrei76
Agios gordios - hotel alonakia= a fost super daca vreti informatii va pot da.
reea.netfun.ro
QUOTE(andrei76 @ Aug 20 2007, 22:33) *

eu maine dimineata plec... intr-o saptamana va las imagini si jurnal de calatorie smile.gif

andrei76, se poate merge la piscina noaptea?

SheffieldMac
Hello, I'm back. biggrin.gif
Am stat dupa cum stiti la Akrotiri, in Corfu. Despre hotel ce va pot spune, a fost ok, daca ar fi sa il cataloghez ar fi la 3 stele in Romania (frigider, televizor,aer - bine nu prea l-am folosit ca a fost ok clima)... Bine per total noi am fost multumiti,altii nu prea (cei care s-au asteptat la hotel de 4stele). La noi in camera curat, frumos singurele minusuri ar fi finisajele slabe si peretele vopsit doar pe jumatate huh.gif . In schimb pozitia hotelului nota 10, doua plaje (Rocky Beach si Main Beach), 2 piscine, cu mancarea a fost ok. Dimineata bufet suedez cu cafea, ceai, lapte, cereale, sunca, cascaval, carnati, omleta/ou,bacon destul de gustoase iar seara 4 feluri de mancare din care doua erau la alegere (main course-ul si desertul). Ca exemplu la primul fel dadeau spagheti, dupa o salata, felul principal si apoi desert/fructe. Mancarea a fost ok preparata. Statiunea Paleokastritsa superba, cred din punctul meu de vedere cea mai frumoasa de pe insula. Apa a fost rece primele zile, apoi s-a incalzit mai ceva ca la noi la mare. In apa tot felul de pesti/vietati pisici de mare (la adancime), merita sa va cumparati un snorkel. Vorbeam cu soferii ca Akrotiri ar fi cam cel mai bun hotel pe care il au Christian in Corfu asa ca concluziile le trageti voi.
Per total raport calitate/pret a fost bine, dar nu va asteptati la lux de 4 stele acolo. Noi am stat foarte putin prin camera, doar cat dormeam asa ca nu prea am resimtit minusurile. In Corfu merita sa vizitati Lakones (Bella Vista), Corfu Town, Ahileon, Sidari, iar din croaziere noi am facut barbeque si paxos. Amandoua au fost mishto, cei care au fost si la Laguna Albastra spun ca laguna ar merita mai mult.
Noi am fost fericiti si mergem sigur si la anul, sa vedem ofertele...
Daca mai aveti intrebari sau vreti poze spuneti.
carmenIS
QUOTE(andrei76 @ Aug 20 2007, 22:33) *

Plec si eu pe 16 sept. la Alonakia in Ag. Gordios. Te rog sa ne spui si noua cum a fost, cum e hotelul, statiunea, preturi, ce e bine de stiut... etc. Multumesc anticipat. Cu ce agentie ai fost? Ai avut ceva probleme?
geoorge16

QUOTE(SheffieldMac @ Aug 21 2007, 00:57) *
Am stat dupa cum stiti la Akrotiri, in Corfu. Despre hotel ce va pot spune, a fost ok, daca ar fi sa il cataloghez ar fi la 3 stele in Romania (frigider, televizor,aer - bine nu prea l-am folosit ca a fost ok clima)... Bine per total noi am fost multumiti,altii nu prea (cei care s-au asteptat la hotel de 4stele). La noi in camera curat, frumos singurele minusuri ar fi finisajele slabe si peretele vopsit doar pe jumatate huh.gif . In schimb pozitia hotelului nota 10, doua plaje (Rocky Beach si Main Beach), 2 piscine, cu mancarea a fost ok. Dimineata bufet suedez cu cafea, ceai, lapte, cereale, sunca, cascaval, carnati, omleta/ou,bacon destul de gustoase iar seara 4 feluri de mancare din care doua erau la alegere (main course-ul si desertul). Ca exemplu la primul fel dadeau spagheti, dupa o salata, felul principal si apoi desert/fructe. Mancarea a fost ok preparata. Statiunea Paleokastritsa superba, cred din punctul meu de vedere cea mai frumoasa de pe insula. Apa a fost rece primele zile, apoi s-a incalzit mai ceva ca la noi la mare. In apa tot felul de pesti/vietati pisici de mare (la adancime), merita sa va cumparati un snorkel. Vorbeam cu soferii ca Akrotiri ar fi cam cel mai bun hotel pe care il au Christian in Corfu asa ca concluziile le trageti voi.
Per total raport calitate/pret a fost bine, dar nu va asteptati la lux de 4 stele acolo. Noi am stat foarte putin prin camera, doar cat dormeam asa ca nu prea am resimtit minusurile. In Corfu merita sa vizitati Lakones (Bella Vista), Corfu Town, Ahileon, Sidari, iar din croaziere noi am facut barbeque si paxos. Amandoua au fost mishto, cei care au fost si la Laguna Albastra spun ca laguna ar merita mai mult.

Ma bucur ca a avem impresii si despre Akrotiri !!!! Si acum o sa lansez un tir de intrebari sper sa nu te superi si sa ai rabdare si timp pentru a ne raspunde si noua.
Pe unde se mananca bine in apropriere de hotel si cam ce bani ?
Se descurcau oameni cu engleza ???
Cele doua plaje de care spuneai Roky beach si Main beach sunt cu nisip sau nu ?
Cum a fost cu ghidul a fost sau nu , tot el se ocupa si de croaziere ?
Cluburi ceva sunt in zona ?
Vizitele pe care le-ati facut Lakones (Bella Vista), Corfu Town, Ahileon si Sidari au fost cu masina personala, inchiriata sau ceva organizat ?
Vas cu fund de sticla la croaziera cumva ??
Daca nu te superi cam care a fost bugetul pentru un sejur ??
Cat ai facut pe drum ??

PS cred ca tre sa dau o bere nu ???
adiangro
QUOTE(SheffieldMac @ Aug 21 2007, 00:57) *
Am stat dupa cum stiti la Akrotiri, in Corfu. Despre hotel ce va pot spune, a fost ok, daca ar fi sa il cataloghez ar fi la 3 stele in Romania (frigider, televizor,aer - bine nu prea l-am folosit ca a fost ok clima)...
.....
.....

Multumim pentru informatii.Te-am asteptat toata saptamana cu noutati. Vom merge si noi la acelasi hotel si tot prin Christian Tour in septembrie. Te rog sa ne mai dai cateva informatii legate de inchirierea unei masini(cat costa si de unde se poate face inchirierea), locuri unde se poate manca mai bine, care sunt preturile... etc. Chiar te rog sa pui niste poze.
geoorge16
QUOTE(adiangro @ Aug 21 2007, 10:11) *
Multumim pentru informatii.Te-am asteptat toata saptamana cu noutati. Vom merge si noi la acelasi hotel si tot prin Christian Tour in septembrie. Te rog sa ne mai dai cateva informatii legate de inchirierea unei masini(cat costa si de unde se poate face inchirierea), locuri unde se poate manca mai bine, care sunt preturile... etc. Chiar te rog sa pui niste poze.

Pe cat pleci tu ?? Si eu merg tot in septembrie pe 9 !!!!!!
adiangro
QUOTE(geoorge16 @ Aug 21 2007, 10:24) *
Pe cat pleci tu ?? Si eu merg tot in septembrie pe 9 !!!!!!

din pacate plec pe 23 septembrie, Sper sa tina si vremea cu noi.
geoorge16
QUOTE(adiangro @ Aug 21 2007, 10:56) *
din pacate plec pe 23 septembrie, Sper sa tina si vremea cu noi.

Tine vremea ca suntem buni si modesti pe deasupra !!!!!!!!!!
SheffieldMac
No problem happy.gif
De mancat bine pe langa hotel... la un sfert de ora de mers inspre dreapta cum iesi din hotel era Spiros Taverna (am mancat acolo odata platou cu fructe de mare 10-14 euro parcaClick pentru a vizualiza atașamentul, si gyros cu 8 euro - portii mari, de 2 persoane, bine eu nici nu mananc foarte mult).Gyros-ul este un fel de shawarma, aici servita pe un platou desfacuta. Click pentru a vizualiza atașamentul
Berea 2-3 euro cea greceasca, destul de buna, o bere de vara usoara (Zorbas si Mythos).
In stanga cum iesi din hotel la 10 minute de mers mai era o taverna The Greek Way in care am mancat iar gyros de data asta impachetat cu 2-3 euro. Ca marime cam jumate cat astea din Bucuresti. Pe langa hotel terase mai era langa hotel La Grotta Bar unde este super, merita, si La Tango unde este iar ok. Un cocktail pe aici in jur de 5 euro.
La barul piscinei am mancat Club Sandwich (4 sandwich-uri in forma de triunghi cu rosie cascaval, sunca si in mijlocul farfuriei cu cartofi prajiti) cu 3euro si 50 centi.

Aproape toata lumea vorbeste engleza asha ca stai linistit nici o problema. wink.gif Mai se vorbeste foarte mult si italiana.

Okay, Main Beach este situata in golful Aghia TriadaClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul[attachmen
=275662:DSCN1414.JPG] si are bucati de nisip doar la intrarea in apa si foarte putin. In rest pietre slefuite mari rotunde.Click pentru a vizualiza atașamentul
Paleokastritsa este o statiune intinsa pe 7 golfuri iar Aghia Triada este doar unul dintre ele. In apa pietre mari slefuite pe care aluneci. Partea frumoasa este ca daca ai snorkel vezi tot felul de animale subacvatice. Apa este super limpede, nu am mai vazut asa ceva... daca ar fi fost plajele cu nisip apa nu mai era asa clara.
Aici apa avea in jur de 7 m adancime si se vad perfect pietrele de pe fundClick pentru a vizualiza atașamentul. Poza am facut-o cu hidrobicicleta (pedalo) care costa 10 euro pe ora.
Exista in statiune daca mai mergi jumatate de ora si plaja principala a statiunii, Click pentru a vizualiza atașamentulcare este mai mare si are nisip pe plaja, dar in apa tot pietre sunt.Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul.
Vedere de la bella vista cu golfurile statiunii. In stanga se vede hotelul iar in dreapta se vede plaja mare, principala a statiunii (penultimul golf spre dreapta)
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
2 sezlonguri pe plaja (Main Beach-ul hotelului) cu umbrela cu tot costa 8 euro.
Rocky Beach este pe partea cealalta a hotelului, cobori scari pe care pe pietre mari sunt asezate sezlonguri gratis, iar jos este o scara de metal de piscina caer coboara in mare direct, in apa adanca (nu va faceti griji e foarte sarata si te tine la suprafata chiar daca nu stii sa inoti)Click pentru a vizualiza atașamentul
Ghidul se ocupa de croaziere, aveti pliante in care se descriu toate croazierele ca program. Ghidul este Cosmin, un pusti super ok cu care noi ne-am inteles foarte bine.
Cluburi asha si asha noi am fost intr-o seara la Mistral, a fost ok, muzica de party de vara, lume ceva dar atunci nu prea se dansa.
Ceva oraganizat am luat Turul Insulei, pentru ca noi am fost de parere ca nu puteam face tot ce era in tur intr-o zi, si nici nu aveam pe cineva sa ne explice tot ce era pe acolo si pe unde sa mergem. Partea nasoala a turului este ca stai putin timp la fiecare obiectiv, dar vezi destul de multe. La satul de sus Lakones (Bella Vista) si prin alte parti, cum ar fi la fortul Angelokastro, in Liapades am fost cu atv-ul (28-30-35 euro pe 24 de h, depinde de unde il inchiriati), si sa luati de capacitate mare (nu de 50cmc, ci de 150-180cmc, ca am auzit ca alea mici nu prea trag bine cu 2 persoane). Cu atv-ul e foarte mishto, noi am mers si pe drum forestier, si pe drumuri inguste pline cu maslini, lamai si ne-a impresionat.
O masina este 30-35euro/24h cea mai mica (Seicento), dar ar trebui luata cu cateva zile inainte (rezervata).
Nu am luat vas cu fund de sticla, unii zic ca e mishto, altii zic ca e teapa.... nush ce sa zic, el costa 26 euro parca si are si Corfu shopping in excursia lui Christian. (de fapt e 13euro vasul cu fund de sticla si 13 euro corfu shopping).
Eu singur am cheltuit 100 euro pe croaziere (barbeque - super mishto te duce pe o plaja pustie foarte mishto, faci sarituri, te plimba cu o barcuta mica pe coasta de vest, si iti da un platou cu o halca de pui cu salata, si bautura la discretie- bine, un vin diluat, un suc iar diluat si apa, dar fiind la discretie a fost ok laugh.gif ). A doua excursie a fost Paxos -Antipaxos, care mie mi-a placut, a fost cu o ambarcatiune mare, si a fost mishto (merita doar daca nu vreti laguna, altfel ducetiva la laguna albastra, am auzit ca ar fi fost mai mishto, partea proasta e ca a fost ca laguna era in aceeasi zi cu turul insulei).
Cea de a 3-a a fsot Marele Tur al insulei, care eu l-am facut pentru Corfu Town si pentru Ahileion.
Am mancat in fiecare zi masa de pranz la taverna, si seara cate o bere si o inghetata, am luat atv, hidrobicicleta, suveniruri... per total nu m-am uitat neaparat la bani si am mai cheltuit in jur de 100-150 euro pe astea
Deci in total bugetul cheltuit a fost de 200-250 euro.
Drumul a fost ok, pleci dumicica la 2 dupaamiaza si ajungi pe la 8-9 dimineata luni in Igoumetitsa, iar pe la 12-13 esti cazat la hotel.
Ma bucur ca am putut sa va ajut... concediu placut, sa va distrati!
PS. In poza de jos care e plaja mare a hotelului, aveti si preturile sporturilor nautice pe doc.
geoorge16
QUOTE(SheffieldMac @ Aug 21 2007, 11:58) *
No problem happy.gif
De mancat bine pe langa hotel... la un sfert de ora de mers inspre dreapta cum iesi din hotel era Spiros Taverna (am mancat acolo odata platou cu fructe de mare 10-14 euro parcaClick pentru a vizualiza atașamentul, si gyros cu 8 euro - portii mari, de 2 persoane, bine eu nici nu mananc foarte mult).Gyros-ul este un fel de shawarma, aici servita pe un platou desfacuta. Click pentru a vizualiza atașamentul
Berea 2-3 euro cea greceasca, destul de buna, o bere de vara usoara (Zorbas si Mythos).
In stanga cum iesi din hotel la 10 minute de mers mai era o taverna The Greek Way in care am mancat iar gyros de data asta impachetat cu 2-3 euro. Ca marime cam jumate cat astea din Bucuresti. Pe langa hotel terase mai era langa hotel La Grotta Bar unde este super, merita, si La Tango unde este iar ok. Un cocktail pe aici in jur de 5 euro.
La barul piscinei am mancat Club Sandwich (4 sandwich-uri in forma de triunghi cu rosie cascaval, sunca si in mijlocul farfuriei cu cartofi prajiti) cu 3euro si 50 centi.

Aproape toata lumea vorbeste engleza asha ca stai linistit nici o problema. wink.gif Mai se vorbeste foarte mult si italiana.

Okay, Main Beach este situata in golful Aghia TriadaClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul[attachmen
=275662:DSCN1414.JPG] si are bucati de nisip doar la intrarea in apa si foarte putin. In rest pietre slefuite mari rotunde.Click pentru a vizualiza atașamentul
Paleokastritsa este o statiune intinsa pe 7 golfuri iar Aghia Triada este doar unul dintre ele. In apa pietre mari slefuite pe care aluneci. Partea frumoasa este ca daca ai snorkel vezi tot felul de animale subacvatice. Apa este super limpede, nu am mai vazut asa ceva... daca ar fi fost plajele cu nisip apa nu mai era asa clara.
Aici apa avea in jur de 7 m adancime si se vad perfect pietrele de pe fundClick pentru a vizualiza atașamentul. Poza am facut-o cu hidrobicicleta (pedalo) care costa 10 euro pe ora.
Exista in statiune daca mai mergi jumatate de ora si plaja principala a statiunii, Click pentru a vizualiza atașamentulcare este mai mare si are nisip pe plaja, dar in apa tot pietre sunt.Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul.
Vedere de la bella vista cu golfurile statiunii. In stanga se vede hotelul iar in dreapta se vede plaja mare, principala a statiunii (penultimul golf spre dreapta)
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
2 sezlonguri pe plaja (Main Beach-ul hotelului) cu umbrela cu tot costa 8 euro.
Rocky Beach este pe partea cealalta a hotelului, cobori scari pe care pe pietre mari sunt asezate sezlonguri gratis, iar jos este o scara de metal de piscina caer coboara in mare direct, in apa adanca (nu va faceti griji e foarte sarata si te tine la suprafata chiar daca nu stii sa inoti)Click pentru a vizualiza atașamentul
Ghidul se ocupa de croaziere, aveti pliante in care se descriu toate croazierele ca program. Ghidul este Cosmin, un pusti super ok cu care noi ne-am inteles foarte bine.
Cluburi asha si asha noi am fost intr-o seara la Mistral, a fost ok, muzica de party de vara, lume ceva dar atunci nu prea se dansa.
Ceva oraganizat am luat Turul Insulei, pentru ca noi am fost de parere ca nu puteam face tot ce era in tur intr-o zi, si nici nu aveam pe cineva sa ne explice tot ce era pe acolo si pe unde sa mergem. Partea nasoala a turului este ca stai putin timp la fiecare obiectiv, dar vezi destul de multe. La satul de sus Lakones (Bella Vista) si prin alte parti, cum ar fi la fortul Angelokastro, in Liapades am fost cu atv-ul (28-30-35 euro pe 24 de h, depinde de unde il inchiriati), si sa luati de capacitate mare (nu de 50cmc, ci de 150-180cmc, ca am auzit ca alea mici nu prea trag bine cu 2 persoane). Cu atv-ul e foarte mishto, noi am mers si pe drum forestier, si pe drumuri inguste pline cu maslini, lamai si ne-a impresionat.
O masina este 30-35euro/24h cea mai mica (Seicento), dar ar trebui luata cu cateva zile inainte (rezervata).
Nu am luat vas cu fund de sticla, unii zic ca e mishto, altii zic ca e teapa.... nush ce sa zic, el costa 26 euro parca si are si Corfu shopping in excursia lui Christian. (de fapt e 13euro vasul cu fund de sticla si 13 euro corfu shopping).
Eu singur am cheltuit 100 euro pe croaziere (barbeque - super mishto te duce pe o plaja pustie foarte mishto, faci sarituri, te plimba cu o barcuta mica pe coasta de vest, si iti da un platou cu o halca de pui cu salata, si bautura la discretie- bine, un vin diluat, un suc iar diluat si apa, dar fiind la discretie a fost ok laugh.gif ). A doua excursie a fost Paxos -Antipaxos, care mie mi-a placut, a fost cu o ambarcatiune mare, si a fost mishto (merita doar daca nu vreti laguna, altfel ducetiva la laguna albastra, am auzit ca ar fi fost mai mishto, partea proasta e ca a fost ca laguna era in aceeasi zi cu turul insulei).
Cea de a 3-a a fsot Marele Tur al insulei, care eu l-am facut pentru Corfu Town si pentru Ahileion.
Am mancat in fiecare zi masa de pranz la taverna, si seara cate o bere si o inghetata, am luat atv, hidrobicicleta, suveniruri... per total nu m-am uitat neaparat la bani si am mai cheltuit in jur de 100-150 euro pe astea
Deci in total bugetul cheltuit a fost de 200-250 euro.
Drumul a fost ok, pleci dumicica la 2 dupaamiaza si ajungi pe la 8-9 dimineata luni in Igoumetitsa, iar pe la 12-13 esti cazat la hotel.
Ma bucur ca am putut sa va ajut... concediu placut, sa va distrati!
PS. In poza de jos care e plaja mare a hotelului, aveti si preturile sporturilor nautice pe doc.

MARE MARE MARE BOIER !!!!!!!!!!
Multumesc frumos de informatii daca nu te superi o sa te mai deranjez cu cateva intrebari, acum o sa analizez pozele pe care le-ai postat !!!!!!!!!!

PS Berea o sa fie una neaosa de la noi la alegerea ta !!!!!
ravy21
Acum 2 saptamani am revenit si eu din Corfu dupa un sejur de 10 zile. Am fost in statiunea Paleokastritsa ca si SheffieldMac dar la hotel Paleokastritsa (3 stele). Intradevar ca peisaj Paleokastritsa este de departe peste toate celelalte statiuni din Corfu dar ca plaja as putea spune ca are anumite minusuri in special pentru ca nu are nisip ci doar pietre si in al 2lea rand pentru ca are plaje f.mici fata de cele din alte statiuni Sidari, Dassia, Agios Gordis etc. (plaje f.lungi cu nisip fin). Pot spune ca a fost cel mai reusit sejur din toate cele in care am fost pana acum. Transportul mi l-am luat prin Christian Tour dar cazarea mi-am asigurat-o prin alta firma mult mai micuta si chiar necunoscuta, dar de care am fost super multumit. Dupa cum am mai citit si aici pe forum si din ce am vorbit si cu persoanele din autocar, sunt multi cei care au fost nemultumiti de serviciile oferite de Christian Tour. Probabil ca, cu cat o firma este mai mare cu atat problemele pe care le au cu turistii sunt mai numeroase din cauza cerintelor foarte mari pe care le au zilnic. Va sfatuiesc sa nu alegeti intotdeauna o firma foarte cunoscuta pentru ca nu intotdeauna rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Nu luati ceea ce va ofera agentia ci cautati agentia care va ofera ceea ce va doriti dvs. Eu am cautat foarte mult timp o agentie care sa ofere cazare in statiunea Paleokastritsa la hotel Paleokastritsa pentru ca stiam din surse sigure ca este unul din cele mai bune hoteluri din statiune d.t.p.d.v si asa a si fost. Va recomand acest hotel in special pentru asezarea splendida pe care o are, pentru mancarea care o ofera (restaurant cu autoservire si mancare la discretie) si pentru serviciile si personalul de calitate pe care il detine. Daca ajungeti pe insula este pacat sa nu faceti cat mai multe excursii pentru ca se merita. Ceea ce nu se merita dupa parerea mea sunt excursiile organizate de ghizi care sunt cam scumpe si nu intotdeauna pe masura asteptarilor. V-as recomanda sa va inchiriati o masina si sa va plimbati pe insula, astfel puteti vizita ceea ce doriti dvs. si puteti sta cat doriti intr-un loc fara sa va grabeasca ghidul. In opinia mea cele mai importante atractii ale insulei ar fi: orasul Corfu (Kerkyra), Sidari (cu Canal D'amour), Palatul Achilleon (situat aproape de Corfu Town), de vazut statiunea Paleokastritsa (este inclusa si in programul excursiilor oferite de ghizi), plaja din statiunea Glyfada (am auzit ca este superba dar din pacate nu am apucat sa o vizitez) si cam atat. Ca excursii pe mare va recomand Paxos Antipaxos si un tur cu vasul Kalipso (cel cu peretii de sticla). Nu va recomand in schimb Laguna Albastra pentru ca este o mare dezamagire cel putin asa a fost pt. mine. Nu cred ca s-a filmat nici macar un cadru din binecunoscutul film Blue Lagoon pentru ca din cate am inteles aceasta denumire a fost data de greci din cauza apei foarte albastre din acea zona si nimic mai mult si ca doar turistii au implementat acea chestie cu faptul ca acolo s-ar fi filmat secvente din film etc. Daca doriti sa vedeti plaje mai dragute decat Laguna Albastra (la un pret mult mai rezonabil) va recomand sa inchiriati o barca cu motor si sa va duceti in Paleokastritsa pentru ca are in zona peste 10 plaje izolate (foarte dragute) in care se poate ajunge doar cu barca. Cei care nu au masa inclusa in pretul biletului pot manca la diversele taverne din statiuni care au preturi destul de mici (intre 5-10 euro un meniu/persoana pentru pranz sau cina). Bauturile le puteti gasi mai ieftin doar la supermarket-uri in rest la terase sau taverne sunt mai mult decat duble ca pret. In final pot spune ca m-am simtit super bine si sper sa pot reveni la anul sau peste 2 ani (depinde de situatia financiara pe care o voi avea atunci smile.gif ).

PS: Am atasat si o poza facuta din restaurantul hotelului (chiar de la masa biggrin.gif ) unde am fost cazat. Mai multe poze din statiune nu are rost sa atasez deoarece a facut-o SheffieldMac si pentru mine. smile.gif In a 3-a poza atasata de SheffieldMac se poate observa "in fata" hotelul Paleokastritsa iar in partea dreapta hotelul Akrotiri.
andrei76
despre alonakia numai lucruri bune, la piscina nu poti face baie seara la 9 parca se inchide, nu va duceti in excursii la paxos pentru ca mergeti cu vaporul aprox 3 ore , ganditiva bine inainte sa plecati daca aveti rau de mare. iar excursia din insula nu o faceti , nu va lasa decat 15 min in corfu town iar acolo st foarte multe lucruri de vazut si aveti si ce cumpara , este perioada reducerilor. puteti sa ma intrebati daca mai doriti sa stiti ceva.
mihapavel
QUOTE(andrei76 @ Aug 22 2007, 16:34) *
despre alonakia numai lucruri bune, la piscina nu poti face baie seara la 9 parca se inchide, nu va duceti in excursii la paxos pentru ca mergeti cu vaporul aprox 3 ore , ganditiva bine inainte sa plecati daca aveti rau de mare. iar excursia din insula nu o faceti , nu va lasa decat 15 min in corfu town iar acolo st foarte multe lucruri de vazut si aveti si ce cumpara , este perioada reducerilor. puteti sa ma intrebati daca mai doriti sa stiti ceva.

imi poti spune ceva despre hotel Golden Nest care este, se pare, peste drum de Alonakia...am inteles ca este mult de urcat pana la hotel...
andrei76
Gloden nests este vis a vis de alonakia, este aproape de plaje , 4- 5 min de plaja, piscina o sa o aveti vis a vis la alonakia si o sa aveti micul dejun tot ala alonakia, arata bine si golden nests . daca mai vrei infomatii intreaba ma.
mihapavel
QUOTE(andrei76 @ Aug 23 2007, 11:42) *
Gloden nests este vis a vis de alonakia, este aproape de plaje , 4- 5 min de plaja, piscina o sa o aveti vis a vis la alonakia si o sa aveti micul dejun tot ala alonakia, arata bine si golden nests . daca mai vrei infomatii intreaba ma.

ar mai fi ceva...plajele sunt private sau poti sa-ti pui rogojina fara probleme...personal prefer sa simt nisipul, nu sa stau pe sezlong.
andrei76
poti sa ti pui rogojina fara probleme nu platesti , daca vrei sunt si sezlonguri unele pe mijloc cu 8 euro 2 buc sau pe lateral 6 euro 2 buc.berea este 1 20 euro amstel dar gasesti la market cu 90 de centi sau alte tipuri de bere chiar si la 80 de centi .
gagicutza
pleaca cineva la kavos, noi plecam la inceputul in septembrie...mersi mult!...la penny cred, daca ati fost, ar fi super sa scrieti parerile..
andrei76
Kavos _ pregatestete de bautura , scandal si englezi
gagicutza
ma pregatesc...dar vroiam sa stiu daca vine cineva, ca suntem dar fete..iti dai seama!?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.