Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

costy31

QUOTE(doina2222 @ Aug 12 2007, 12:04) *
Roda - Corfu - HOTEL SEMELI - nu incercati!!!!!!!!!!!!!!!
NU VA CAZATI LA SEMELI!!!!!!!!!!!
E mizerabil. NU ESTE APA CALDA!!!
In fata "hotelului" este un camp viran plin cu buruieni, panzele de paianjen din camera depasesc jumatate de metru, mizeria este la ea acasa, totul este vechi, desi in pliantele de prezentare totul arata ok!
Noi am mers cu ULTRAMARIN, si ne-au mintit foarte mult!Dar nu numai pentru ca hotelul era plin de romani, fiecare venit prin alta agentie, de unde, concluzia: TOATE AGENTIILE AU MINTIT in privinta conditiilor !
mizerabil, departe de plaja, ca la tara!!!
NU VA DUCETI IN CORFU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ba mergeti, dar nu cu Romantic Travel sau Christian Tour ......o sa va omoare astia concediul.
Ni s/a intamplat noua in intervalul 29 iulie 7 august a.c.
razvanxxy30
QUOTE(costy31 @ Aug 13 2007, 13:16) *
Ba mergeti, dar nu cu Romantic Travel sau Christian Tour ......o sa va omoare astia concediul.
Ni s/a intamplat noua in intervalul 29 iulie 7 august a.c.

A mai fost cineva de curand cu Christian Tour?Ce probleme ati intampinat?Eu plec dumninca in Corfu la Hotel Akrotiri(Paleokastrita) cu ei si sper sa nu am nici o surpriza neplacauta. mellow.gif

madoxx
QUOTE(herminutza @ Aug 10 2007, 19:52) *
dintre excursiile oferite va recomand din tot sufletul turul insulei dar in niciun caz paxi antipaxi si nu pt k nu ar fi frumos dar este ingrozitor de lunga(12 ore pe mare) iar dak prinzi marea agitata asa cum ni s-a intamplat noua s-ar putea sa nu mai vezi nimic.Adik te arunca in gaios te lasa vreo 2 ore si gara excursia deci trebuie sa fiti foarte atenti la vreme.
Pentru cei ce pleca cu Christian Tour sa aiba mare grija pt ca nimeni dintre cei cu care am mers nu a ajuns acolo unde trebuia..ori li se schimbau statiunile ori hotelurile si bineinteles conditiile pt care platisera.Despre ghid rugati-va sa fie cosmin cel la care nimeriti si nu cumva sa fie adina(o fetiscana venita sa se distreze si ea pe acolo si care dak te duce intr-o excursie crede ca iti face o mare favoare).
Un sfat ar fi sa nu platiti excursiile din prima zi in care ajungeti ci treptat pt dak va razganditi chiar si din motive de sanatate nu vi se restituie nimic.
Pentru cei care isi iau bilete sa fie foarte atenti unde anume in Corfu si nu cumva sa luati in AG GIORGIOS decat dak sunt trecuti de 70 de ani si nu vor decat liniste si pace sau pt cei familisti pt k acolo nu exista cluburi si nici vreun fel de atractie turistica iar dak ajungi la 22:30 la hotel gasesti portile inchise.
Acum ca parti frumose sunt peisajele divine care sunt de neuitat si in cazul in care mergeti in turul insulei multe atractii turistice frumos de vizitat.Pt shopping si ceva mai multa viata si activitate mergeti in Corfu Town macar o data.
Ca o concluzie va spun sincer ca dak nu aveam bani cat sa ma plimb si sa fac ceea ce vreau si dak ma lasam pe mana a ceea ce Christian Tour promite muream de plictiseala acolo.Am cerut o statiune vesela cu cluburi si m-au trimis undeva unde nici macar cei din Corfu Town nu stiau ca exista turisti asa ca mare grija cu agentia ca locurile sunt frumose atata timp cat se respecta ceea ce v-au spus lucru care in cazul lor nu prea se intampla.O statiune ceva mai scumpa dar care mi-a placut mult este Paleocastita.
Vacanta placuta tuturor celor ce urmeza sa plece!

Mi-am petrecut concediul in Corfu la sfarsitul lunii iunie si nu sunt de acord cu ce s-a zis mai sus .
Am fost prin Christian Tour cu avionul , am stat in Agios Gordios si am avut-o ghid pe Adina smile.gif si am fost f multumiti.
Faci cumva confuzie intre Ag Gordios si Ag Giorgios?

Am avut exact conditiile si serviciile pentru care am platit ( adica hotel,masa si transport). Adina nu este ghid,ci este insotitor de grup;noua ne-a facut o impresie
f buna, simpatica si plina de viata, chiar ne-a explicat de la inceput cam ce inseamna excursiile optionale cu bune si rele si nu a mers decat intr-una dintre ele. Ne-a aratat pe unde sunt cluburile deschise pana dimineata, magazinele mai ieftine, ne-a sugerat sa mergem pe cont propriu
in Corfu Town ca e mai ieftin etc. Pentru excursii trebuie sa dai banii din prima zi,pt ca insotitorul de grup preda banii mai departe agentiilor grecesti care organizeaza in fapt excursiile astea, agentia de turism romaneasca isi pune doar comision.
Si in statiunea asta e relativ liniste dupa 22, cu exceptia a 3 cluburi deschise non-stop de unde se intorc in tot cursul noptii zeci de turisti tineri americani galagiosi si beti biggrin.gif ( Intr-o noapte, pe la 4 au intrat in curtea hotelului Alonakia si au facut baie in piscina imbracati,dupa care au aruncat toate sezlongurile
in piscina..au fost fun de vazut ).

Noi am fost in :
-PAxos-Antipaxos- vremea a fost super ,nu am sarit peste nici o etapa din program,la intoarcere e obositor si plictisitor drumul pe apa, dar a
meritat fiecare banut.
- BBQ Paleokastrita- dragut,mancarea nu e cine stie ce dar peisajul si plaja suepr.
- Corfu Town -pe cont propriu cu autobuzul- am luat tot orasul la picior, shopping in centrul vechi, ne-am intors rupti de oboseala dar a meritat.

ApparteBoy
si eu plec tot duminica spre Agios Gordis la Alonakia. unde sunt mai exact cluburile alea 3? prin apropiere?
claus_S
Salut ! A fost careva din Cluj in Corfu cu avionul. Pe mine m-ar interesa un hotel de 4* cu plecare din Cluj-Napoca. Ceva impresii si cu ce firma a-ti fost a-r fi de mare ajutor. Merci!!
madoxx
QUOTE(ApparteBoy @ Aug 13 2007, 14:31) *
si eu plec tot duminica spre Agios Gordis la Alonakia. unde sunt mai exact cluburile alea 3? prin apropiere?

Cel mai apropiat este Mike's Pub ,la 2 min de mers de la hotel (biliard,bar,seri de karaoke). Distractzie e la Pink Palace,
daca o sa cauti pe net vei vedea la ce ma refer, e celebru ( acolo e cu circuit inchis, doar pt clientii hotelului, dar vb cu Adina si se rezolva biggrin.gif).

daidai

- Laguna Albastra si tarmul grecesc isi merita pe deplin banii...La fel am detaliat in postul meu

Repet, dupa parerea mea, singura excursie care merita prin agentie (deci, organizat) este Laguna Albastra si tarmul grecesc...

Bafta si sejur cat mai placut...
[/quote]

-Am fost si eu in excursia asta si sincer nu mi s-a parut ca merita ,este o plaja de pietris (zici ca a trecut pe acolo o basculanta cu balastru) si ce e cel mai rau e ca se ajunge acolo in jurul pranzului si te bate soarele in cap vreo 2 ore de te topeste ...tot in excursia asta se merge la o grota unde nu o sa te lase sa faci sarituri de pe vas ca normal o sa fiti in intarziere ...singurul lucru mai frumos e oprirea in orasul pescaresc Sivota (un orasel cochet , dar putin cam scump ) .
-Turul insulei intr-adevar se merita facut dar cu o masina (ATV sau scuter )inchiriata , astfel iti poti face programul cum vrei ...noi am dat pt 3 zile pt un Citroen Saxo 88 euro , mare grija sa nu faceti plinul masinii ca s-ar putea sa returnati masina cu foarte multa benzina in rezervor (asta am patit-o noi).
-Daca va inchiriati un mijloc de transport cumparaturile vi le puteti face din Champions ( un fel de Billa ) unde preturile sunt super ok . Nu ratati aqualandul , e super mai ales daca sunteti mai multi .
Vreme buna si distractie la maxim.

morosanuciprian
QUOTE(razvanxxy30 @ Aug 13 2007, 13:38) *
A mai fost cineva de curand cu Christian Tour?Ce probleme ati intampinat?Eu plec dumninca in Corfu la Hotel Akrotiri(Paleokastrita) cu ei si sper sa nu am nici o surpriza neplacauta. mellow.gif

Hotelul este de 4 **** (stele) si din cate l-am vazut pe afara arata ok. In interior nu am fost, dar spunea cineva care a fost cu mine in perioada 29 iulie -7 august prin Christian Tour ca totul este ok. Eu am fost in Roda.
geoorge16
QUOTE(razvanxxy30 @ Aug 13 2007, 13:38) *

Si eu merg in acelasi hotel aceeasi organizare, te rog la intoarcere sa povestesti, nu de alta da sa stiu la ce sa ma astept !!

CONCEDIU PLACUT !!!!!!!

P.S. : APA SA FIE CALDA SI COMPANIA PLACUTA ................... RESTUL CONTEAZA MAI PUTIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
habarnista

chiar asa de rau a fost la SEMELI? daca a mai fost cineva il rog sa pove si el/ea cum a fost in RODA la semeli. Mersi frumos si vacanta placuta smile.gif
adrian_buzas
Si eu sunt interesat daca a fost cineva in Corfu, hotel Coral (regiunea Roda) ... impresii despre hotel, plaja, imprejurimi, eventuale excursii care merita sa fie facute ...
Multumesc!
recital
As dori informatii despre insula Corfu , Benitses , vila Alekos .. Urmeaza sa plec acolo shi nu vreau sa am surprize mari laugh.gif merci anticipat ..
Prien
Am si eu o intrebare. Prizele sunt la fel ca la noi in Romania? Adica stecherele noastre se potrivesc le ei? Daca vreau sa pun acumulatoarele la incarcat, pot sa o fac direct, sau trebuie un adaptor? Si daca trebuie, ce forma are priza lor.
Va multumesc.
almona
QUOTE(Prien @ Aug 15 2007, 14:03) *
Am si eu o intrebare. Prizele sunt la fel ca la noi in Romania? Adica stecherele noastre se potrivesc le ei? Daca vreau sa pun acumulatoarele la incarcat, pot sa o fac direct, sau trebuie un adaptor? Si daca trebuie, ce forma are priza lor.
Va multumesc.

sunt exact ca ale noastre, nu-ti trebuie nici un adaptor
almona
QUOTE(recital @ Aug 14 2007, 20:07) *
As dori informatii despre insula Corfu , Benitses , vila Alekos .. Urmeaza sa plec acolo shi nu vreau sa am surprize mari laugh.gif merci anticipat ..

N-am stat la vila, nici nu le-am vazut. Am fost cazata la hotel, dar cei care au optat pt vile au fost mult mai multumiti decat am fost noi la hoteluri (Corfu Maris si Potamaki).
Vilele sunt ceva mai departe de plaja, dar este si mai multa liniste. La noi, la Corfu Maris, drumul principal trecea prin dreptul usii si a fost un cosmar. La Potamaki au avut camere deasupra bucatariei si tot mirosul era la ei. Cei de la vile nu s-au plans de absolut nimic. ohmy.gifK:
ariutza
QUOTE(adrian_buzas @ Aug 14 2007, 15:07) *
Si eu sunt interesat daca a fost cineva in Corfu, hotel Coral (regiunea Roda) ... impresii despre hotel, plaja, imprejurimi, eventuale excursii care merita sa fie facute ...
Multumesc!

si eu plec sambata in Roda, hotel coral... se pare ca nimeni nu zice nimic de coral... vom vedea... tongue.gif
razvanxxy30
A mai fost cineva de curand in Corfu cu masina sau cu autocarul?As vrea sa stiu daca se circula pe autoastrada "EGNATIA" si in ce conditii.
alexx2609
QUOTE(bishopp @ Aug 9 2007, 10:39) *
salut
stie cineva intre ce ore circula feribotul catre insula?? Vreau sa ajung in timp util acolo sa nu dorm in masina pana a doua zi. Si inca ceva, trebuiesc facute rezervari pt bilete la feribot??? Sau se gasesc acolo nu se pune problema de asa ceva. Ma poate ajuta cineva???
Multumesc!

Intre orele 8.00 si 22.00 .
Cursele de regula sunt din ora-n ora. Atentie insa spre ce port iei Ferry pentru ca tot de-acolo iei si catre portul Kavos din sudul insulei insa acelea sunt de clasa inferioara, bilete mai ieftine si...intr-adevar mai aproape de Mesongi si Moraitika...insa...nu merita...
Deci Ferry spre Corfu Town.

Cata
alexx2609
QUOTE(alexx2609 @ Aug 15 2007, 19:45) *
Intre orele 8.00 si 22.00 .
Cursele de regula sunt din ora-n ora. Atentie insa spre ce port iei Ferry pentru ca tot de-acolo iei si catre portul Kavos din sudul insulei insa acelea sunt de clasa inferioara, bilete mai ieftine si...intr-adevar mai aproape de Mesongi si Moraitika...insa...nu merita...
Deci Ferry spre Corfu Town.

Cata

Am uitat...nu trebuie sa faci rezervare (nici nu ai unde) insa...sunt locuri...si in situatiile in care e foarte aglomerat se indesesc cursele la jumatate de ora intre ele..

Tot Cata
alexx2609
QUOTE(ancutza24 @ Aug 8 2007, 20:58) *
mersi mult de tot pentru informatii...
as dori sa te mai intreb de unde se face plecare cu vasul kalipso?din corfu? si de asemenea de unde se face plecare pentru Laguna albastra...ma refer plecarea cu vaporasul...multumesc mult!

Kalipso pleaca din Corfu Town, asta inseamna ca poti inclusiv sa-ti iei bilete (mult mai convenabil) chiar de la "sefa" vasului (o tipa destul de simpatica)...

Pentru Laguna Albastra e musai sa mergi prin agentie locala pentru ca locurile sunt limitate, masa pe vas de asemenea....si in functie de statiune (eu am stat in Moraitika iar plecarea s-a facut din miniportul Mesongi) plecarea e hotarata de catre ghizii desemnati.

Cata

grijuliul
QUOTE(razvanxxy30 @ Aug 15 2007, 16:51) *
A mai fost cineva de curand in Corfu cu masina sau cu autocarul?As vrea sa stiu daca se circula pe autoastrada "EGNATIA" si in ce conditii.

Salut,
Mergi ata pana le Grevena de la Salonic pe Egnatia. De acolo te duci catre Metsovo unde iti recomand sa innoptezi(gasesti cazare sigur). De la Metsovo la Igoumenitsa intri si iesi din autostrada de cateva ori, dar drumul e in general OK.Atentie la Ioannina sa urmezi indicatorul de Igoumenitsa.Daca mai ai nelamuriri,zi!
byankutza
Hola!nu stiu daca mai este nevoie de informatii legate de Blue Lagoon-Roda sau corfu cand este deja un subiect atat de controversat pe forum.M-am intors de acolo acum 2 zile.Ce pot spune este ca m-am simtit extraordinar de bine fiind in mijlocul prietenilor si fiind pusi pe distractie in continuu.Daca e sa o luam pe partea aia buna tot ce as putea spune ar fi ca mancarea la blue lagoon mai ales dimineata e de pomina,seara nu mai zic,dar sincer am acceptat seara un meniu fixat de noi cu o zi innainte decat sa fi fost un bufet cu mancare una mai naspa ca cealalta.Sincer nici nu prea am stat la hotel decat un numar infim de ore:): dus,masa,dormit 2-3 ore:))) ceva in genu.Despre Roda ce pot sa va spun?Citisem tot felul de chestii de rau aici si sincer mergeam la rau realizand ca nu mai am cum sa dau innapoi din moment ce imi platisem tot sejurul atat eu cat si prietenii cu care am fost,dar ajunsa acolo am vazut lucrurile mult mai bine.E si o chestie psihologica cred pana la urma...cand tu iti "hranesti" creierul cu informatii rele si ajungi in locul respectiv de vezi ca dracul nu'i asa de rosu..te simti mai bine.Eu sincer am avut un sejur de vis.Ne-am facut muulti prieteni acolo.Am promis ca ne vom intoarce in anul urmator.Cat despre excursiile optionale tot ce va pot spune ar fi ca merita.Am fost in Kerkya:te las 2-3 ore la cumparaturi pe langa port,apoi plimbare cu Kalypso Star.Splendid.Este un vas cu peretii de sticla si poti vedea toate natiile de pesti s.a.+ in final va este oferit un spectacol de catre lei de mare dresati.smile.gif superb!In alta zi am mers la Aqua Land-care parerea mea este ca e sub nivelul celui de la Mamaia excluzand decorul(palmierii si tot felul de flori splendide).Excursia pe plaja pustie mi s-a parut un pic cam teapa.Merita!datorita locurilor si peisajelor,dar plaja aia e insuportabila!Iti blestemi zilele daca nu ai papuci de aceia de plaja pt ca sunt pietre si mai ales daca ai norocul meu de a prinde o zi cu soare foarte arzator iar pietrele sa friga:))) a fost putin cosmar.La inceput imi placuse dar ma enervasem:) Plus ca ei spun in oferta ca te plimba in larg si tot felul de abureli dar nu prea se tin de cuvant.A fost teapa dar a meritat ca a fost frumos.Deci nu o regret.
In Roda sunt o multime de taverne,pub-uri cu specific englezesc,magazine cu suveniruri si oameni unul si unul.M-am indragostit de insula aia:):X:X:Exista un singur club: Drunken Sailor,caruia ii fac reclama cu draga inima.Pune cam aceeasi muzica dar daca stii sa te distrezi treci rpd peste.Eu pesonal am ramas cu multe amintiri de acolo.
Sper sa va distrati si voi,cei care urmeaza sa mergeti!
grijuliul
QUOTE(grijuliul @ Aug 16 2007, 09:30) *
Salut,
Mergi ata pana le Grevena de la Salonic pe Egnatia. De acolo te duci catre Metsovo unde iti recomand sa innoptezi(gasesti cazare sigur). De la Metsovo la Igoumenitsa intri si iesi din autostrada de cateva ori, dar drumul e in general OK.Atentie la Ioannina sa urmezi indicatorul de Igoumenitsa.Daca mai ai nelamuriri,zi!

RECTIFIC , DE LA IOANNINA URMEZI INDICATORUL DE EGNATIA. DACA MERGI PE CEL DE IGOUMENITSA MERGI CAM CU 30-35 MIN MAI MULT .
Prien
Va multumesc
QUOTE(almona @ Aug 15 2007, 15:20) *
sunt exact ca ale noastre, nu-ti trebuie nici un adaptor

Iti multumesc pt raspuns. Si raman dator.
adrian_buzas
QUOTE(ariutza @ Aug 15 2007, 14:45) *
si eu plec sambata in Roda, hotel coral... se pare ca nimeni nu zice nimic de coral... vom vedea... tongue.gif

Noi plecam in Septembrie abia ... asa ca la intoarcere te rog sa ne impartasesti impresiile tale ... concediu/vacanta placuta!
multumesc!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.