Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

morosanuciprian

Buna tuturor softpedistilor. Acum sunt in Corfu in Roda mai exact si stau ...la hotelul Blue Lagoon. Nu am sa dau prea multe detalii despre hotel, s-a mai discutat, cine este mai pretentios nu are ce cauta. Oricum eu nu am stat decat cateva ore pe noapte. Sfaturi pentru cei care vin in Corfu (Kerkyra):

- mergeti neaparat cu Glass Bottom Boat ( vas cu fundul de sticla). Se pleaca din Paleokastritsa si se ajunge pe Paradise Beach - plaja pustie pe o insulita, cu bbq din partea casei si vin la discretie. Pentru cei care pleaca din Roda costa 21 de euro cu tot cu transport, mancare si bautura.

- plaja din Kassiopi este superba, trecerea foarte lina

- Sidari - Canal D'amour este inimaginabil de frumos. Mergeti cu ATV sau masina, nu merita excursia. Ca tot veni vorba de ATV sau masina: sunt peste tot si preturi pentru un ATV - 20 - 45 euro in functie de marime si capacitate, iar pentru masini de la 30 de euro pe zi.(eu am luat si ATV si masina - Peugeot 207 - 35 euro). Daca inchiriezi pe mai multe zile poti negocia discount. Ni s-a oferit un ATV pentru 120 euro pe 7 zile.

- despre hotelul Akrotiri Beach este superb, locatie de vis - Paleokastritsa. Nu am vazut camerele, dar de afara arata bestial.

- Gata! Vacanta placuta tuturor. Acum sunt la un internet cafe in Acharavi - in Roda nu am vazut - si costa 5 Euro ora. Eu am venit sa-mi descarc pozele de pe camera. La revedere.
SheffieldMac
la ce agentie si din ce oras ai gasit oferta pt Paleokastritsa?

Am luat biletul de la Christian Tour, de la targul de turism care s-a desfasurat prin primavara la Romexpo, unde ofereau o reducere .Initial a fost Hotel Oceanis, dar pt. ca se renoveaza, am fost transferati automat la Akrotiri. Bine, cand am luat in primavara biletul, la Akrotiri preturile erau foarte mari.

kik
Salutare!!

Plec si eu in Corfu cu masina prin http://travelinout.ro/ din Sibiu ( multumit de serviciile lor ) si as vrea daca se poate sa ma sfatuiti cu privire la drum.
Ma intereseaza detalii cu privire la pretul si calitatea combustibililor, atat in Grecia cat si in Bulgaria. Sa fac plinul la iesire din Bulgaria sau sa evit benzinariile bulgaresti?
AM inteles ca OMV 100 in Bulgaria e 1,95 leva = 1 euro /litru.
Despre benzinariile din Grecia nu stiu nimic recomandati ceva anume ? De asemenea pentru ca am si prieteni cu diesel daca imi puteti zice si de motorina -- preturi, calitate BG/GR.

Vom face drumul pana la Salonic duminica. Banuiesc ca si la ei camioanele au interzis in week-end.
De asemenea daca ma puteti ajuta cu un sfat : E mi bine de trecut Bulgaria noaptea? Sunt politaii bulgari la datorie si sambata noaptea spre duminica??

Va multumesc mult de ajutor !!! wink.gif
amia
QUOTE(red2007 @ Aug 2 2007, 19:04) *
Noi vrem sa mergem in corfu din 10 august dar nu avem rezervare, stie cineva daca putem gasi cazare la fata locului. Anul trecut am fost in Olimpyc Beach si am gasit cazare in studiouri fara rezervare prealabila.

Noi am fost anul trecut in Corfu(Moraitika),prin www.corfu-holiday-choices.com.Le-am platit un avans prin banca,si totul a fost O.K.Oamenii au fost seriosi,preturile rezonabile,iar noi am fost foarte multumiti.Vezi oferta lor pe site.
Vacanta placuta!.Daca te pot ajuta cu detalii,cu placere.
atingere
QUOTE(SheffieldMac @ Aug 4 2007, 16:04) *
Am luat biletul de la Christian Tour, de la targul de turism care s-a desfasurat prin primavara la Romexpo, unde ofereau o reducere .Initial a fost Hotel Oceanis, dar pt. ca se renoveaza, am fost transferati automat la Akrotiri. Bine, cand am luat in primavara biletul, la Akrotiri preturile erau foarte mari.

Surprinzator, Ch Tours, care este un pic criticata pe aici, sa aiba oferte in cea mai frumoasa statiune. Nu mai este nevoie sa te intreb daca ti-a placut paleokas., nu? Cu avion, autocar? Cam cat a costat biletul de persoana?
bishopp
QUOTE(rocksy25 @ Aug 2 2007, 11:52) *
nu am stat in Barbati dar am trecut in fiecare zi ca e pe drumul din Nissaki sper Corfu. e intr-un lant de statiuni, Dassia, Barbati, Pyrgi, Komeno. Barbati e cea mai din nord, inainte de Nissaki. nu am multe detalii dar stiu ca sunt ceva baruri si magazinase. plaja e de pietricele asa ca va trebui sa iti iei papuci din aia de plastic. daca cobori inspre Corfu Town poti ajunge rapid in Dassia si Ipsos care-s pline de barulete si pub-uri englezesti. in statiune nu am stat deloc asa ca mai multe detalii nu stiu, imi pare rau!
uite aici localizare: http://www.corfu-map.com/ si cateva cuvinte: http://www.corfu-map.com/barbati.htm sau la site-ul celor de la Agni Travel, care e perfect pentru detalii despre toata insula: http://www.agni.gr/guides/resort_guide/barbati.asp
in ce hotel stati?

Roxana

buna,
multumesc de raspuns. Mergem la hotel oceanis-rooms, www.oceanis-rooms.gr.
sper sa fie ok.
razvanxxy30
QUOTE(bishopp @ Aug 6 2007, 10:50) *
buna,
multumesc de raspuns. Mergem la hotel oceanis-rooms, www.oceanis-rooms.gr.
sper sa fie ok.

Buna.
Din cate stiu eu Hotel oceanis este in renovare.Cel mai bine ar fi sa te intersezi din vreme sa nu ai surprize neplacute.

geoorge16
QUOTE(razvanxxy30 @ Aug 6 2007, 11:52) *
Buna.
Din cate stiu eu Hotel oceanis este in renovare.Cel mai bine ar fi sa te intersezi din vreme sa nu ai surprize neplacute.

Da asa este Oceanis este in renovare. Daca a luat bilete de la Christian Tour o sa fie cazata la Elly Beach sau Akrotyri !!

videosuzy
De curand m-am intors din Grecia, insula Corfu- statiunea Moraitika, unde am fost cazati prin "bunavointa" Agentiei Fabiola Turism, adresa exacta pentru a nu exista confuzii : strada Camil Ressu nr.1, bl.14B, sc.3, et.1, ap.72, sector 3 Bucuresti...(e undeva la Dristor, vis-a-vis de MccDonalds)
la Vila Patelis, categorie 3*, declarate.

Conditii bune pentru banii platiti, mai exact 210 euro + 2.990.000 lei (de persoana), suma in lei nefiind transportul cu autocarul cum am inclinat sa credem toti turistii ci un acont care s-a platit (ca orice acont) inainte de termenul limita la care trebuia depusa suma in valuta.

In ce constau conditiile:
- camera 2 paturi, cu baie, tv, frigider si aer conditionat (din pacate contra 5 euro/zi)
- mic dejun si cina de asemeni incluse in pretul respectiv
- o piscina pentru adulti nu foarte mare insa si una pentru copii (de dimensiunea a doua cazi, lipite una langa cealalta).

Pana aici OK (am spus eu la o prima privire, dupa un drum destul de lung si obositor).
Problemele au inceput sa apara a doua zi de sejur (asta ar insemna a treia calendaristic) cand am sesizat ca meniul nu se modifica cu absolut nimic. Mai mult, meniul foarte saracacios, in conditiile in care el fusese anuntat cu "surle si trambite" de catre organizator, ca fiind foarte divers.

In ce consta micul dejun:
-mezeluri (salam si sunca de proasta)
-branzeturi (cascaval feliat cu aspect si compozitie de guma de mestecat, deci de aceeasi proasta calitate)
-rosii feliate (numai partea de la codita si cea opusa acesteia, intrebandu-ne tot timpul unde Dumnezeu se duce mijlocul rosiei)
-varza cruda (cotoroasa rau, taiata in fasii luuuugi de parca erau spaghetele din filmul de desene animate "Doamna si vagabondul")
-o ceasca cu ceai
-o ceasca cu cafea
-un pahar cu suc galben ce se dorea a fi suc de portocale, insa cu un gust oribil de medicament.

in ce consta cina:
-piure de cartofi (insa din FULGI DE CARTOFI cu un gust groaznic si o consistenta apoasa de nu-l puteai lua in furculita)
-snitel gretos, saturat de ulei precum o gogoasa ranceda de pe vremea lui Ceausescu.
-carne de vita atoasa, fiarta si apoi prajita servita langa un sos de jurai ca-i bulion.
(ultimele doua alternau, nu va inchipuiti ca aveai la alegere...)
-clasicul suc galben/portocaliu.

Credeti-ma pe cuvant ca nu am dorit decat preparate "comestibile", in conditiile in care bucataria greceasca chiar e una din preferatele mele...tzatiki, salata greceasca, calamari si alte asemenea preparate care la orice taverna se puteau servi la preturi rezonabile...

Ori, sa ma ierte Dumnezeu, dar in seara cand ne-am hotarat sa nu mai mancam acolo am avut un schimb de replici cu "gazdele" noastre, mai exact am pus intrebarea destul de pertinenta:

"altceva nu se poate sa primim, in fiecare zi numai asta...asta...si asta?"
Raspunsul administratorului a fost ferm:
"doamna Fabiola (patroana agentiei) m-a asigurat ca va multumiti cu atat si apoi ce vreti sa primiti de 17 euro/zi? (da-da, fix 17 euro/zi de persoana a spus ca a primit pentru fiecare turist cazat)

si noi, cei nemultumiti indignati intrebam:

"cum 17 euro/zi cand noi am platit aproape 45e/zi de persoana"

replica a venit imediat:
"nu ma intereseaza cat ai platit Fabiolei, noi atat am primit si de atat va pregatim"

Am ramas cu gura cascata...adica fara replica...Asa ca am fost nevoiti (cei care aveam ceva mai multi bani la noi) sa incepem de a doua zi sa servim care pe unde puteam (doar taverne erau suficiente...).

In rest.....ca orice lucru rau este uitat repede cand in compensare vine un lucru bun....

Neplacerile le-am uitat dat fiind faptul ca am gasit lucruri care sa ma faca sa uit de ele:

-ospitalitatea localnicilor
-vizitarea unor locuri istorice si a muzeelor din Corfu Town
-croaziera spre Laguna Albastra (cu 5 opriri in diverse locuri pentru balaceala si scufundari in "albastrul infinit" al Marii Ionice
-insula Corfu, vizitata de la est (Corfu Town) pana la vest (Paleokastrita) si de la nord (Sidari cu Canale de Amour si Sunset Beach) si pana la sud (Kavos, un alt loc de plecare spre continent cu ferry).
-nu in ultimul rand minicroaziera cu vasul Kalipso, cel cu peretii (nu fundul) de sticla dar care s-a dovedit a fi un mic fiasco pentru ca:
-deplasarea nu-ti ofera decat o ameteala dat fiind faptul ca vezi numai apa verde-albastra
-dupa oprire, doi scafandrii ademenesc pestii cu mancare specifica ca si cum ar fi intr-un acvariu
-un scafandru se plimba roata cu doi crabi imensi dar morti sau cel putin asa pareau,
in schimb partea frumoasa iti e oferita dupa ce "andocheaza" la un fel de bazin creat ad-hoc in mare unde timp de aproximativ 15 minute suntem delectati de un spectacol oferit de doua foci haioase foc.

Deci, exceptand problema cu masa pot spune ca merita un sejur in insula Corfu, mai ales ca in afara de un mic incendiu, undeva spre Paleokastrita, dar dovedit repede de pompieri, nu au fost alte probleme.

Pentru cei ce se deplaseaza cu auto propriu, atentie la detectoarele de radar. Nu le tineti la vedere ca in Romania pentru ca sunteti pasibili de amenda mare de tot:
-3000 euro
-retinere pentru cercetari
-confiscarea aparatului

Parcarea in locuri nepermise conduce la amenda intre 40 si 150 euro, retinerea numerelor de inmatriculare pentru 20 zile.In situatia in care faceti dovada ca plecati de pe insula mai devreme de 20 zile le primiti in ziua in care plecati.

Daca sunteti posesorii sistemelor de GPS Mio sau iGO sunteti fericiti daca aveti ultima harta a Greciei incarcata pentru ca e destul de precisa fapt ce va va ajuta enorm in deplasarea spre Grecia si chiar pe insula.

Drum bun....dar va stau la dispozitie pentru alte intrebari.

NOTA: aceste informatii au mai fost scrise pe acest forum in data de 25.07.2007 insa se pare ca a "deranjat" pe un apropiat al agentiei cu pricina (altfel nu vad motivul pentru care a fost sters acel TOPIC, in conditiile in care textul e cel de sus fara nici un cuvant obscen care sa determine un moderator de buna credinta sa ia masura aceasta radicala).
ancutza24

as mai avea si eu o intrebare...care din excursiile propuse se merita sa le faci? de exemplu, la agentie ni se ofera urmatoarele excursii: mare tur al insulei corfu, Paxi- Antipaxi, Laguna Albastra si tarmul grecesc si croaziera in jurul insulei. as dori sa imi spuneti care se merita, daca e ceva de vazut sau daca e mai bine sa fie facute aceste excursii pe cont propriu.
ancutza24
QUOTE(kamath @ Jul 21 2007, 20:44) *
sunt doar cateva poze alese oarecum la intamplare din lipsa de timp..sunt altele mult mai frumoase..imi cer scuze ca nu am reusit sa fac o selectie si poate cateva se repeta...lipsa de timp..sorry!

buna....am vazut pozele pe care le-ai atasat..superbe!ai putea sa mi zici si unde au fost facute? ai fost in vreo excursie organizata de agentie?daca da as dori sa imi spui si mie daca se merita sau nu.mersi mult!
videosuzy
QUOTE(ancutza24 @ Aug 6 2007, 20:56) *
as mai avea si eu o intrebare...care din excursiile propuse se merita sa le faci? de exemplu, la agentie ni se ofera urmatoarele excursii: mare tur al insulei corfu, Paxi- Antipaxi, Laguna Albastra si tarmul grecesc si croaziera in jurul insulei. as dori sa imi spuneti care se merita, daca e ceva de vazut sau daca e mai bine sa fie facute aceste excursii pe cont propriu.

Personal am optat astfel:

- Marele tur al insulei Corfu - il recomand pe cont propriu (chiar daca nu ai masina,inchirierea unui autoturism de oras costa doar 25 e/zi iar a unei masini de teren 50 e/zi ) pentru ca asa poti sa dispui de timpul tau fara sa mai suporti "crizele" ghizilor care se grabesc pentru a prelua un alt grup...
!!! de exemplu cei din grupul meu care au optat pentru "Marele tur al insulei Corfu" au fost necajiti ca in multe locuri au stat mai putin decat si-ar fi dorit, cum ar fi...
-Canale d'Amour-10 minute;
-Sunset Beach (unul din cele mai salbatice dar si mai superbe locuri ale insulei, situat la doar 2 km de Sidari, statiunea unde ajungeti pentru Canale d'Amour) este ocolit fara nici o explicatie;
-Paleokastritsa, una din cele mai frumoase si bogate statiuni, aflata pe coasta vestica a insulei, este oferita spre a fi vizitata doar....10 minute...
-Corfu Town este vizitat din autocar iar pentru cei ce doresc sa mearga prin muzee trebuie sa achite taxa de intrare, aceasta nefiind inclusa in pretul excursiei (taxa e 2 e).

- Paxi-Antipaxi e o minicroaziera cu vasul Kalipso ce are peretii din sticla si din care poti sa privesti vegetatie marina...vegetatie care din pacate nu se vede dec at in momentul in care vasul se opreste intr-un loc dinainte stabilit....am detaliat in postul meu povestea cu "facatura" faunei marine...

- Laguna Albastra si tarmul grecesc isi merita pe deplin banii...La fel am detaliat in postul meu

- Croaziera in jurul insulei nu a optat nimeni din grupul meu asa ca din pacate nu pot spune decat din auzite si cele auzite nu sunt deloc favorabile acesteia...dar, repet...nu am fost si nici nu a fost nimeni din cei apropiati mie ca sa-mi spuna asa cum mi-au spus de ceea ce au patit in "Marele tur al insulei Corfu"

Pe cont propriu recomand si Kalipso pentru ca prin agentie am platit 27 euro (inclusiv deplasarea Moraitika-Corfu-Moraitika) ori cand am ajuns la vas am constat c a biletul e doar 15 e la care daca adaugi transportul Moraitika-Corfu (1,5e*-x2=3 euro) constati ca nu te costa decat 18 euro....Si iti pot spune ca pe langa grupul nostru au mai fost destui care au intrat pe banii de mai sus.

Repet, dupa parerea mea, singura excursie care merita prin agentie (deci, organizat) este Laguna Albastra si tarmul grecesc...

Bafta si sejur cat mai placut...
atingere
QUOTE(ancutza24 @ Aug 6 2007, 19:56) *

in afara de marele si scumpul tur al insulei (care nu e chiar asa de mare) si pe care il poti face pe cont propriu (eu am mai facut inca 2 tururi...) merita TOATE, sunt pe apa, alfel s-ar putea face in regim propriu.
Nu stiu deseara greceasca daca e extraordinara, sau aquamagic... in orice caz turul si astea doua sunt cele mai scumpe!!!!! 32-35 E/ pers.
parerea mea e ca daca aveti bani, faceti-le pe toate, rele nu sunt, in cel mai rau caz neinsemnate, cum le-au perceput unii.
ancutza24
QUOTE(videosuzy @ Aug 6 2007, 23:34) *
Personal am optat astfel:

- Marele tur al insulei Corfu - il recomand pe cont propriu (chiar daca nu ai masina,inchirierea unui autoturism de oras costa doar 25 e/zi iar a unei masini de teren 50 e/zi ) pentru ca asa poti sa dispui de timpul tau fara sa mai suporti "crizele" ghizilor care se grabesc pentru a prelua un alt grup...
!!! de exemplu cei din grupul meu care au optat pentru "Marele tur al insulei Corfu" au fost necajiti ca in multe locuri au stat mai putin decat si-ar fi dorit, cum ar fi...
-Canale d'Amour-10 minute;
-Sunset Beach (unul din cele mai salbatice dar si mai superbe locuri ale insulei, situat la doar 2 km de Sidari, statiunea unde ajungeti pentru Canale d'Amour) este ocolit fara nici o explicatie;
-Paleokastritsa, una din cele mai frumoase si bogate statiuni, aflata pe coasta vestica a insulei, este oferita spre a fi vizitata doar....10 minute...
-Corfu Town este vizitat din autocar iar pentru cei ce doresc sa mearga prin muzee trebuie sa achite taxa de intrare, aceasta nefiind inclusa in pretul excursiei (taxa e 2 e).

- Paxi-Antipaxi e o minicroaziera cu vasul Kalipso ce are peretii din sticla si din care poti sa privesti vegetatie marina...vegetatie care din pacate nu se vede dec at in momentul in care vasul se opreste intr-un loc dinainte stabilit....am detaliat in postul meu povestea cu "facatura" faunei marine...

- Laguna Albastra si tarmul grecesc isi merita pe deplin banii...La fel am detaliat in postul meu

- Croaziera in jurul insulei nu a optat nimeni din grupul meu asa ca din pacate nu pot spune decat din auzite si cele auzite nu sunt deloc favorabile acesteia...dar, repet...nu am fost si nici nu a fost nimeni din cei apropiati mie ca sa-mi spuna asa cum mi-au spus de ceea ce au patit in "Marele tur al insulei Corfu"
Pe cont propriu recomand si Kalipso pentru ca prin agentie am platit 27 euro (inclusiv deplasarea Moraitika-Corfu-Moraitika) ori cand am ajuns la vas am constat c a biletul e doar 15 e la care daca adaugi transportul Moraitika-Corfu (1,5e*-x2=3 euro) constati ca nu te costa decat 18 euro....Si iti pot spune ca pe langa grupul nostru au mai fost destui care au intrat pe banii de mai sus.

Repet, dupa parerea mea, singura excursie care merita prin agentie (deci, organizat) este Laguna Albastra si tarmul grecesc...

Bafta si sejur cat mai placut...

mersi mult de tot pentru informatii...
as dori sa te mai intreb de unde se face plecare cu vasul kalipso?din corfu? si de asemenea de unde se face plecare pentru Laguna albastra...ma refer plecarea cu vaporasul...multumesc mult!
costy31
Daca mergeti cu ROMANTIC TRAVEL....v-ati ars.....pregatiti-va de surprize de proportii.....va vor face vacanta un cosmar......ar trebui sa scriu vreo 2 ore ca sa va convingeti de afirmatia de mai sus...
bishopp
salut
stie cineva intre ce ore circula feribotul catre insula?? Vreau sa ajung in timp util acolo sa nu dorm in masina pana a doua zi. Si inca ceva, trebuiesc facute rezervari pt bilete la feribot??? Sau se gasesc acolo nu se pune problema de asa ceva. Ma poate ajuta cineva???
Multumesc!
costy31
QUOTE(bishopp @ Aug 9 2007, 10:39) *
salut
stie cineva intre ce ore circula feribotul catre insula?? Vreau sa ajung in timp util acolo sa nu dorm in masina pana a doua zi. Si inca ceva, trebuiesc facute rezervari pt bilete la feribot??? Sau se gasesc acolo nu se pune problema de asa ceva. Ma poate ajuta cineva???
Multumesc!

Ultimul feryboat in igumenitsa e intre 23.00 si 00.00. Platesti acolo, nu trebuie rezervat nimic, costa 13 euro dus/intors.
coxxxen
QUOTE(costy31 @ Aug 9 2007, 11:59) *
Ultimul feryboat in igumenitsa e intre 23.00 si 00.00. Platesti acolo, nu trebuie rezervat nimic, costa 13 euro dus/intors.

La banii astia se mai adauga 100 de euro taxa pentru masina... tot dus/intors
razvanxxy30
Deci care este pretul corect pt trecerea de la Igulmenita in Corfu?La ce interval se pleca catre insula?
rocksy25
http://greekferries.forth-crs.gr/english/npgres.exe?PM=BR aici orarul ferryboat-ului pe traseul Igoumenitsa-Corfu si retur. toate informatiile se gasesc pe www.greekgerries.gr
se pot face si rezervari online dar dupa cum s-a spus poate nu e cazul.

Roxana
wysiwyg0282
Paxos-Antipaxos nu este excursia cu barca cu fund de sticla (Calypso Star). Este o croaziera de o zi in doua insule vecine, Paxos si Antipaxos. Noua ne-a placut mult. Mergeti cam o ora jumate si ajungeti intr-un sat pescaresc superb, Lakka, unde stati 45'. Vizitati apoi Pesterile Albastre, dupa care aveti voie sa faceti sarituri de pe vapor 20' intr-un golf cu apa turcoaz. Se acosteaza iar in satul pescaresc Gaios, unde se sta 2 ore pentru masa. Va recomand taverna Genesis (servire rapida, preturi bune) - caracatita in sos de paprika (11euro). Apoi va intoarceti in Corfutown. Cine crede ca se plictiseste de vapor prea repede sau considera peisajele Greciei doar "trei pietre, acolo..." sa nu se duca. dry.gif

Calypso Star trebuie vazuta. Se merge pe cont propriu, luand autobuzul pana in Corfutown. Imediat ce coborati in autogara, mergeti inainte can 100m pe langa o cladire in constructie si ajungeti in dreptul posrtului de unde ati coborat de pe feribot. Faceti dreapta si mergeti cam 200-300m pana la o benzinarie. Cand ajungeti la benzinarie, uitati-va in stanga si veti vedea pe trotuar o umbrela, un afis cu Calypso star si o domnisoara care va va lua banii:D. Biletul pentru barca costa 16 euro, insa daca faceti rezervare prin insotitorul de grup, va luati cu 13.
wysiwyg0282
QUOTE(razvanxxy30 @ Aug 9 2007, 12:21) *
Deci care este pretul corect pt trecerea de la Igulmenita in Corfu?La ce interval se pleca catre insula?

Noi am platit 14 euro/persoana (adica bilet dus-intors, deci veti plati doar o data, la dus). Feribot gasiti cam din jumate in jumate de ora, sunt mai multe. Important este sa nu ajungeti seara si sa nu-l mai prindeti. Daca plecati din Bucuresti, n-o sa se intample. Distractie placuta!
herminutza
dintre excursiile oferite va recomand din tot sufletul turul insulei dar in niciun caz paxi antipaxi si nu pt k nu ar fi frumos dar este ingrozitor de lunga(12 ore pe mare) iar dak prinzi marea agitata asa cum ni s-a intamplat noua s-ar putea sa nu mai vezi nimic.Adik te arunca in gaios te lasa vreo 2 ore si gara excursia deci trebuie sa fiti foarte atenti la vreme.
Pentru cei ce pleca cu Christian Tour sa aiba mare grija pt ca nimeni dintre cei cu care am mers nu a ajuns acolo unde trebuia..ori li se schimbau statiunile ori hotelurile si bineinteles conditiile pt care platisera.Despre ghid rugati-va sa fie cosmin cel la care nimeriti si nu cumva sa fie adina(o fetiscana venita sa se distreze si ea pe acolo si care dak te duce intr-o excursie crede ca iti face o mare favoare).
Un sfat ar fi sa nu platiti excursiile din prima zi in care ajungeti ci treptat pt dak va razganditi chiar si din motive de sanatate nu vi se restituie nimic.
Pentru cei care isi iau bilete sa fie foarte atenti unde anume in Corfu si nu cumva sa luati in AG GIORGIOS decat dak sunt trecuti de 70 de ani si nu vor decat liniste si pace sau pt cei familisti pt k acolo nu exista cluburi si nici vreun fel de atractie turistica iar dak ajungi la 22:30 la hotel gasesti portile inchise.
Acum ca parti frumose sunt peisajele divine care sunt de neuitat si in cazul in care mergeti in turul insulei multe atractii turistice frumos de vizitat.Pt shopping si ceva mai multa viata si activitate mergeti in Corfu Town macar o data.
Ca o concluzie va spun sincer ca dak nu aveam bani cat sa ma plimb si sa fac ceea ce vreau si dak ma lasam pe mana a ceea ce Christian Tour promite muream de plictiseala acolo.Am cerut o statiune vesela cu cluburi si m-au trimis undeva unde nici macar cei din Corfu Town nu stiau ca exista turisti asa ca mare grija cu agentia ca locurile sunt frumose atata timp cat se respecta ceea ce v-au spus lucru care in cazul lor nu prea se intampla.O statiune ceva mai scumpa dar care mi-a placut mult este Paleocastita.
Vacanta placuta tuturor celor ce urmeza sa plece!
herminutza
Un lucru este important de mentionat fiti foarte atenti cand vi se face oferta sa fie in Agios GORDIS si nu in agios GIROGIOS k luati mare tzeapa!!!
doina2222
Roda - Corfu - HOTEL SEMELI - nu incercati!!!!!!!!!!!!!!!
NU VA CAZATI LA SEMELI!!!!!!!!!!!
E mizerabil. NU ESTE APA CALDA!!!
In fata "hotelului" este un camp viran plin cu buruieni, panzele de paianjen din camera depasesc jumatate de metru, mizeria este la ea acasa, totul este vechi, desi in pliantele de prezentare totul arata ok!
Noi am mers cu ULTRAMARIN, si ne-au mintit foarte mult!Dar nu numai pentru ca hotelul era plin de romani, fiecare venit prin alta agentie, de unde, concluzia: TOATE AGENTIILE AU MINTIT in privinta conditiilor !
mizerabil, departe de plaja, ca la tara!!!
NU VA DUCETI IN CORFU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.