Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

razvanxxy30

Salut.
Pleaca cineva pe 19 spre Corfu?Am rezervare incepand cu 20 August si noate intermediara in Kalampaka.
anidor
QUOTE(ariutza @ Jul 30 2007, 14:58) *
eu merg in 18 august, plecare din TM. tu?

Eu plec pe 11.08 , tot din TM , pe 18.08 ma intorc.

ariutza
QUOTE(anidor @ Jul 30 2007, 15:33) *
Eu plec pe 11.08 , tot din TM , pe 18.08 ma intorc.

am vrut si eu sa merg din 11 dar m-am trezit tarziu si nu mai erau locuri...
anidor
QUOTE(ariutza @ Jul 30 2007, 16:22) *
am vrut si eu sa merg din 11 dar m-am trezit tarziu si nu mai erau locuri...

Pacat.Aveam companie ....
coxxxen
QUOTE(byankutza @ Jul 27 2007, 23:27) *
asteptam noutati despre blue lagoon..biggrin.gif ati mai venit acasa careva biggrin.gif

Salut! M-am intors in urma cu o saptamana din Roda, de la complexul Blue Lagoon. De ce il numesc complex? Pentru ca este compus atat dintr-un hotel, cat si din cateva bungalow - uri. Nu stiu in functie de ce anume esti cazat la bungalow, sau la hotel... Noi am fost 3 persoane si am locuit intr-un bungalow compus din 2 incaperi separate de o arcada. Majoritatea bungalow-urilor sunt dispuse imprejurul piscinei, avand cate o usa culisanta, din termopan, cu iesire catre piscina, usa care se poate inchide doar din interior si cate o usa normala, cu cheie, in spate. Fiecare bungalow este dotat cu aer conditionat, televizor cu antena de camera care nu receptioneaza decat cateva posturi grecesti, frigider si plita electrica. Nu au cada, au doar cabina pentru dus. La baie nu gasesti sapun... Apa calda era la discretie. Am luat din tara un aparat de tantari. Nu am avut probleme cu soparle, goange, lilieci, gusteri, sau tot felul de monstruleti de care amintea cineva intr-o postare care m-a ingrozit si care era sa ma determine sa renunt la bilete... Probabil lucra la vreun hotel concurent, sau ii era ciuda ca se intorsese din concediu si era invidioasa pe cei care urma sa ajunga in Roda... Am cerut cateva referinte si despre hotel, de la cineva care locuia la parter. Camera respectivului avea o scara interioara ce ducea intr-o incapere in care se afla un pat. Complexul este patronat de o familie de greci, dar se afla in administrarea unui roman. De problema cazarii si de organizarea diverselor excursii se ocupa fiica romanului, o pustoaica de vreo 20 de ani, Maria, o tipa super OK. Sunt mai multi romani care lucreaza la Blue Lagoon. Probabiul vreunul din ei a "aruncat un ochi" si pe aici, penru ca se facea curat in fiecare zi. De 2 ori ne-au schimbat asternuturile. Referitor la restaurant, noi am avut doar micul dejun inclus, mic dejun de tip bufet suedez, care se servea intre 8 si 10. Mancarea a fost aceeasi in fiecare zi: paine, margarina, cascaval, sunca, pasta de branza, omleta, doua tipuri de gem, cereale, lapte, cafea si ceai. Cand se pleca in vreo excursie primeam mancarea la pachetel. Punctul forte al complexului este piscina, cu apa extrem de curata, dar si cu mult clor... Am cerut odata o cola de la barul de langa piscina. Baiatul de la bar a luat un pahar, l-a umplut mai mult de jumatate cu gheata, a luat de sub tejghea un bidon de 2 litri de cola si a umplut paharul, a pus un pai si m-a taxat cu 2 euro... Supermarket-uri sunt destul de aproape de hotel, ceea ce insa nu pot spune si despre plaja... Cel mai scurt drum catre plaja ar fi pe o alee din spatele complexului, dar si pe aici dureaza cam un sfert de ora... Va stau la dispozitie pentru alte informatii.
anidor
Cum este Roda?E chiar atat de plictisitoare cum am auzit de la altii?
coxxxen
QUOTE(anidor @ Jul 31 2007, 10:00) *
Cum este Roda?E chiar atat de plictisitoare cum am auzit de la altii?

In Roda e plin de magazine de suveniruri, super market-uri, taverne, pub-uri cu specific englezesc... Statiunea e destul de mare. Eu o aseman cu Venus de pe litoralul nostru. Deja a inceput varful de sezon, statiunea fiind foarte populata. Poate unora li se pare plictisitoare, nu ma pot pronunta. Dar daca tot ajungi in Corfu, e pacat sa nu inchiriezi o masina si sa nu vizitezi toata insula, sau macar obiectivele mai importante...

harry_poker
Pe 12 august plecam 2 pers. in Corfu/Roda - Blue Lagoon prin Christian Tour, dar... acum 3 ani am luat de la ei bilete la Neptun si a fost ok.De data asta au dat-o in bara: tipa care ne-a prezentat Blue Lagoon ne-a dat un pret total care era mai mic decat cel real cu 20euro si asa a trecut si pe contract.Cand am achitat biletele am aflat ca tre' sa mai bag mana in buzunar dupa 20euro! Si-au cerut scuze, mi-au spus ca trebuie sa achit cei 20 euro si m-au sfatuit sa o caut pe tipa care e angajata lor ca sa recuperez banii...Vi se pare firesc?!...Da, in Romania nu ma mai mira nimic.
As vrea sa stiu cum e plaja in Roda..nisipul,apa..daca e curat..trebuie sa intru incaltat in apa?
Despre Blue Lagoon m-am lamurit din poze: nashpa! Dar, cum nu intentionez sa stau prea mult in camera, as vrea sa stiu cat mai multe despre statiune si imprejurimi.Unde se mananca cel mai bine, de ex.?Ce se poate vizita?
sandrino
Pleaca cineva pe 7 august la Blue Lagoon cu avionul !!! Sunt curios daca mai exista colegi de "suferinta" ????
coxxxen

QUOTE(harry_poker @ Jul 31 2007, 12:19) *
As vrea sa stiu cum e plaja in Roda..nisipul,apa..daca e curat..trebuie sa intru incaltat in apa?
Despre Blue Lagoon m-am lamurit din poze: nashpa! Dar, cum nu intentionez sa stau prea mult in camera, as vrea sa stiu cat mai multe despre statiune si imprejurimi.Unde se mananca cel mai bine, de ex.?Ce se poate vizita?

Plaja e destul de lata, fara pietre, cu multe sezlonguri, dar se poate face plaja si pe prosop. 2 sezlonguri + o umbrela costa 7 euro/zi. Apa e foarte limpede si creste foarte lent... mergi pana te saturi si abia iti ajunge la buric smile.gif Nisip fin, fara scoici. In nici un caz nu trebuie sa intri incaltat in apa. Despre mancare, intereseaza-te de Nikos, dar in general se mananca ieftin si bine in toata statinuea. Referitor la excursii, te vor lamuri cei de la Christian Tour in prima zi. Vacanta placuta!
ariutza
QUOTE(coxxxen @ Jul 31 2007, 14:32) *
Plaja e destul de lata, fara pietre, cu multe sezlonguri, dar se poate face plaja si pe prosop. 2 sezlonguri + o umbrela costa 7 euro/zi. Apa e foarte limpede si creste foarte lent... mergi pana te saturi si abia iti ajunge la buric smile.gif Nisip fin, fara scoici. In nici un caz nu trebuie sa intri incaltat in apa. Despre mancare, intereseaza-te de Nikos, dar in general se mananca ieftin si bine in toata statinuea. Referitor la excursii, te vor lamuri cei de la Christian Tour in prima zi. Vacanta placuta!

multumim de informatii. Hotelul Coral l-ai vazut cumva? Eu merg acolo in 18 si nimeni nu zice nimic de el...
Dan_jp
QUOTE(coxxxen @ Jul 31 2007, 20:32) *
Referitor la excursii, te vor lamuri cei de la Christian Tour in prima zi. Vacanta placuta!

Mi-am mai exprimat punctul de vedere legat cu excursiile oferite de ei , in afara de faptul ca sunt mai scumpe ( iesi in town si uita-te la prima agentie sa compari ) sunt si prost organizate , la seara greceasca ne-a plimbat 2.5h cu autocarul , toata insula , sa adune nu stiu ce alti romani ....
Masina de inchiriat la ei 41euro , in city o gasesti la 30euro , aceeasi clasa , ti-o aduce in fata la saracia de Blue Lagoon .Trebuie sa vorbesti un pic de engleza ....
Maria si Cosmin , tinerii care se agita pe acolo cu una si alta mananca si ei o painika ...
Btw , ca intreba cineva de taxi , niste cunostinte au mers Roda-Achravi cu 6euro . Altfel sunt si niste bus-uri , nu stiu cum circula insa .
La bar e un prapadit de albanez ...mananca si el alta painika , nu prea le are cu jobul asta , aducea bere cu taraita , cola din sticla , l-am taiat repede cand am vazut cum se misca .
Oricum , facand abstractie de conditiile saracutze de accomodare insula are locuri si peisaje frumoase , sunt sigur ca in grup nu ai cum sa te plictisesti ...
Vacanta placuta .
harry_poker

Merci mult pt. informatii! Am auzit tot felul de povesti & imi fac tot felul de ganduri.Cel mai mult ma bucur k nu e cazul sa intru incaltat in apa.Am auzit k sunt astfel de locuri in Grecia, bine k nu e cazul si la Roda.Cat despre mancare, sunt sigur k o sa bag la matze vesnicul grill cu cartofi prajiti.La noi barem mai razi o ciorba, niste sarmale, o tochitura, mamaligutza cu branza & smantana etc. Are cineva un meniu complet din Grecia?.. smile.gif
radu87
M-am intors de cateva zile din corfu..mai exact de la roda..am stat la hotelul Semeli..a fost superrr!!!!....Hotelul e dragutz,ai frigider piscina destula pt cati oamnei stau la hotel,sezlonguri..mancarea e f buna,atata tot ca la micu dejun a fost acelasi meniu in fiecare zi adica sunca cu cascaval si ceai...propietarul e super e un baiat f k lumea...pt cine merge ptr liniste acolo va fi f multumit pt ca e liniste cat cuprinde...camerel sunt curate si dragute pt cat costa...excursia care merita cel mai mult este cea la paxos si antipaxos..este ceva superb..mergi cu vaporu,opresti in larg faci baie intr-o apa de culoare turcoaz...apoi mergi pe o plaja cu apa super cristalina..si tuiru insulei merita dar e ffff obositor..mai merita parcu acvatic mai ales pt tineri e super distractiv...plaja din roda nu exceleaza dar merge pt cine nui pretentios..numa ca trbuie sa mergi mai ales de la semeli vreo 10 min inspre roda pt a da peste o plja mai lata si cu nisip..si cei de la coral nu au plaja cgair dacca in poze apare ca au si zice ca e pe malul marii de sapt plaja e de 3 m latime si numa bolovani....cei de la coral nici macar nau frigider in camera...cei care merg la semeli va spun ca nu o regretati..va fi f bine!! coolspeak.gif
harry_poker
QUOTE(radu87 @ Jul 31 2007, 20:59) *
M-am intors de cateva zile din corfu..mai exact de la roda..am stat la hotelul Semeli..a fost superrr!!!!....Hotelul e dragutz,ai frigider piscina destula pt cati oamnei stau la hotel,sezlonguri..mancarea e f buna,atata tot ca la micu dejun a fost acelasi meniu in fiecare zi adica sunca cu cascaval si ceai...propietarul e super e un baiat f k lumea...pt cine merge ptr liniste acolo va fi f multumit pt ca e liniste cat cuprinde...camerel sunt curate si dragute pt cat costa...excursia care merita cel mai mult este cea la paxos si antipaxos..este ceva superb..mergi cu vaporu,opresti in larg faci baie intr-o apa de culoare turcoaz...apoi mergi pe o plaja cu apa super cristalina..si tuiru insulei merita dar e ffff obositor..mai merita parcu acvatic mai ales pt tineri e super distractiv...plaja din roda nu exceleaza dar merge pt cine nui pretentios..numa ca trbuie sa mergi mai ales de la semeli vreo 10 min inspre roda pt a da peste o plja mai lata si cu nisip..si cei de la coral nu au plaja cgair dacca in poze apare ca au si zice ca e pe malul marii de sapt plaja e de 3 m latime si numa bolovani....cei de la coral nici macar nau frigider in camera...cei care merg la semeli va spun ca nu o regretati..va fi f bine!! coolspeak.gif

Cate beri ti-au dat aia k sa le faci lobby ??? smile.gif)
byankutza
pppfffiu...Doamne...ma chiar speriasem...adica...na..nu e stralucit,dar dupa cate citisem in apginile anterioare mi-era frica de ce avea sa ma astepte.Eu plec sambata.O alta intrebare...exista cv club in roda?am inteles ca ar fi unu numit Sound Factory sau cv in genu.Ne-am gandit sa mergem in Sidari ca acolo ar fi..a incercat cineva pan acum optiunea asta?sa imi zica...dc merita?
esperando
QUOTE(byankutza @ Jul 31 2007, 21:35) *
pppfffiu...Doamne...ma chiar speriasem...adica...na..nu e stralucit,dar dupa cate citisem in apginile anterioare mi-era frica de ce avea sa ma astepte.Eu plec sambata.O alta intrebare...exista cv club in roda?am inteles ca ar fi unu numit Sound Factory sau cv in genu.Ne-am gandit sa mergem in Sidari ca acolo ar fi..a incercat cineva pan acum optiunea asta?sa imi zica...dc merita?

CE AI dori sa faci in Sidari?Eu am fost!Stiu destul de bine ce e pe acolo!!!
ariutza

hello. Ne poti spune te rog la ce preturi (aprox) se inchiriaza scutere si ATV-uri in Roda? Thanks.
rocksy25
buna ziua tuturor!
vad ca majoritatea turistilor romani aleg pentru cazarea in Corfu partea de nord si nord vest cu Rodha, Sidari si Kavos... pentru o schimbare eu as recomanda partea de est dinspre Albania, ce incepe de la Nissaki si se continua pana la Kassiopi, esti superb! nu va speriati de plaja care e doar pietre, cu papuci de plaja este totul absolut ok. iar marea este extrem de curata, limpede si plina de vietuitoare marine biggrin.gif
noi am stat anul trecut in Nissaki si ne-am reintoarce oricand in Kalami sau Agni...sunt cele mai frumoase peisaje vazute vreodata! puteti vedea in pozele de aici: http://family.webshots.com/album/552029884txvPEj
sustin ideea de a inchiria o masina pentru vizitarea insulei, este o afacere buna si te scuteste de asteptat autobuze sau taxi-uri. mare atentie la sofat, serpentinele sunt tare inguste (pe alocur se vad colturile caselor razuite de autocare biggrin.gif )
vacanta placuta!

Roxana
coxxxen
QUOTE(ariutza @ Jul 31 2007, 15:58) *
multumim de informatii. Hotelul Coral l-ai vazut cumva? Eu merg acolo in 18 si nimeni nu zice nimic de el...

Imi pare rau, dar n-am remarcat Hotelul Coral...
coxxxen
QUOTE(Dan_jp @ Jul 31 2007, 16:03) *
Mi-am mai exprimat punctul de vedere legat cu excursiile oferite de ei , in afara de faptul ca sunt mai scumpe ( iesi in town si uita-te la prima agentie sa compari ) sunt si prost organizate , la seara greceasca ne-a plimbat 2.5h cu autocarul , toata insula , sa adune nu stiu ce alti romani ....
Masina de inchiriat la ei 41euro , in city o gasesti la 30euro , aceeasi clasa , ti-o aduce in fata la saracia de Blue Lagoon .Trebuie sa vorbesti un pic de engleza ....

N-am fost cu ei decat in excursia organizata pentru vizitarea Lagunei Albastre. Am platit 30 euro / persoana si am fost foarte multumit. Pentru restul insulei am inchiriat un Opel Corsa cu 33 euro / zi. Mi-a fost aiurea sa mai negociez, desi am inteles ca se cam practica pe acolo... Ce mi s-a parut ciudat e ca nu mi-au cerut buletinul si mi-au zis ca pot aduce masina la orice ora din noapte, urmand sa o parchez in fata firmei si sa las cheia sub pres... Asa imi dau seama ce departe suntem...
coxxxen
QUOTE(harry_poker @ Jul 31 2007, 16:39) *
Merci mult pt. informatii! Am auzit tot felul de povesti & imi fac tot felul de ganduri.Cel mai mult ma bucur k nu e cazul sa intru incaltat in apa.Am auzit k sunt astfel de locuri in Grecia, bine k nu e cazul si la Roda.Cat despre mancare, sunt sigur k o sa bag la matze vesnicul grill cu cartofi prajiti.La noi barem mai razi o ciorba, niste sarmale, o tochitura, mamaligutza cu branza & smantana etc. Are cineva un meniu complet din Grecia?.. smile.gif

Si eu citisem ca exista astfel de plaje. Am facut plaja doar in Roda si Sidrai, unde nu erau pietre in apa si nu aveai nevoie de incaltari. In schimb am vazut o plaja in Paleocastritza, piatra-langa-piatra. Nu era fir de nisip pe acolo... Referitor la mancare - portiile sunt babane! Am mancat musaca buna, paste excelente, pizza, un mix grill foarte bogat si traditionalul gyros. In fiecare restarant iti aduc inainte de mancarea comandata, cateva felii de paine si un pachetel de unt... O masa de 3 persoane, respectiv 3 portii de mancare, 2 beri si 2 sucuri, depasea foarte rar 30 de euro.
coxxxen
QUOTE(ariutza @ Aug 1 2007, 10:24) *
hello. Ne poti spune te rog la ce preturi (aprox) se inchiriaza scutere si ATV-uri in Roda? Thanks.

Eu am preferat sa inchiriez o masina, nu stiu preturile cu care se inchiriaza scuterele, sau ATV-urile. Oricum e plin de firme care inchiriaza scutere si ATV-uri. Niste prieteni care au stat in sudul insulei au platit 20 euro/zi/ATV.
ariutza
QUOTE(coxxxen @ Aug 1 2007, 12:05) *
Eu am preferat sa inchiriez o masina, nu stiu preturile cu care se inchiriaza scuterele, sau ATV-urile. Oricum e plin de firme care inchiriaza scutere si ATV-uri. Niste prieteni care au stat in sudul insulei au platit 20 euro/zi/ATV.

multumesc tare mult pentru toate informatiile. Abia astept sa plecam... biggrin.gif
harry_poker
Merci coxxxen, m-am mai linistit smile.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.