Eu ti-as recomanda Paleokastrita, dar nu orice agentie te poate duce acolo. Cel mai misto ar fi sa te duci pe cont propriu dar e un pic mai scump si obositor... ai 4 zile de condus, nu gluma
Anunt catre toti indecisii: duceti-va!!!! daca sunteti la prima iesire, o sa vi se para ca in paradis. daca ati mai vz si alte dest prin lume, ati putea stramba din nas.
Nu ba mai faceti griji in privinta cazarii, dfaca faceti cel putin 4 excursii din cele 7 existente, mai inchiriati un mijloc de trsp si completati cu obiective neatinse, abia dak mai aveti timp seara de un dus, apoi picati morti (si de oboseala, dar si de impresie placuta)
puteti inchiria si mountain bike, la 2-3 e / zi
pozele expuse aici nu sunt excesiv de graitoare, dar peisajul chiar este unul special.
cei 800 E cheltuiti per total 2 pers, i-as fi dat si la noi in tara, dar nimic cu nimic nu se compara... atat doar ca noi avem poate nisip mai mult pe plaje si... ciorditori!!!
evitati bauturile la terase...sunt la 50% din pretul unui fel de mancare mai modest (ex pulpe pui+ cart praj+ salata - 3 E) nu am vz fel de mancare mai scump de 10 E, nici nu m-am aruncat in restaurante scumpe.
spunea cineva ca nu e rentabil sa mananci in camera cu produse de la supermarket. ARE DREPTATE!!!
doar lichidele e recomandat sa le luati de la magazin.
mergeti si vizitati ce s-a recomandat aici, e perfect adevarat!!!!
Nu a urcat nimeni pe VF. Pantocrator (917 m)?