Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

kamath

Uitasem ... preturi...un aspect important...Exemple:
Bere terasa : min 3euro Mythos ; bere supermarket statiune : de la 0.7-1.2euro depinde de marca;
inghetata taverna am gasit si cu 2euro dar in general e cam 3-4euro;
paine supermarket : 1.8-2-chiar 3 euro depinde de marime si tip;
tot pt sandwisuri calcaval 10feli pachetel -2-2.5euro; la fel salamul 12felii ;
apa plata 0.8-1euro (1l-1.5l) supermarket; 1euro - apa 0.5l taverna;
sucuri taverna de la 2.5euro/0.33L sau 0.5L
fanta, coca cola supermarket -1.8euro/1.5l;
un fel de mancare intre 5.5-8.5 euro ..in general te saturi ..portia e supermare dar rar poti avea ghinionul sa servesti la o taverna unde acestea sa fie cam mici si sa nu te saturi..
vinul 7euro litrul -vinul casei sau 3euro paharul; cocktail 4-5-6 euro;
sezlong 2-3euro ziua sau gratis la plaja hotelui/vilei tale sau unde faci consumatie..umbrela e inclusa in pretul sezlongului;
gyros coltde strada -1.5euro mic si gretos ..nu recomand decat pt potolire foame...
gem Kum-Kuat 3-4euro/borcan;
papuci pt baie 4euro..nu cumparati din tara ..aceia sunt confectionati altfel sunt special facuti pt imbaiere..cei obisnuiti din tara nu se strang pe glezna si risti sa ii pierzi in apa..
O masa pt 2 pers costa 16euro daca e mai putin si cu apa ...cam 20-25euro normal..si peste 30euro daca servesti mai multe (adica un fel+desert +o bere si suc sau 2feluri +lichide);
shan1323
Salutare la toata lumea!

Vreau zic la primul meu post ca e super forum-ul asta, e de mare ajutor n-am crezut ca o sa gasesc atatea informatii aici!
Eu sunt din Bv si vreau sa merg cu prietena 9 zile in septembrie in Arillas - Hotel Thetis Palace cu autocarul printr-o firma Tramp.
Am citit ce s-a scris pe forum in cateva randuri despre locatie si hotelul/locul par sa fie ok pt. noi. Luni sau marti urmeaza sa iau biletul.
Din cei care au fost in Corfu, respectiv au vazut Arillas, ati recomanda alte locatii mai bune? Pentru orice impresii, indicatii, de vazut/de evitat in Corfu sunt recunoscator.

Merci,
Radu

byankutza
Alta chestie..in privinta careia as dori sa va cer parerea ar fi cu taxiurile.Nu am citit despre "functionalitatea" lor..in unele tari pretul il poti negocia,in unele nu exista de altfel..Problema este ca intre Roda si Sidari am vzt ca sunt in jur de 7 km.Cu siguranta vom merge pe jos seara dc e..dar nu stiti..exista vreun alt mijloc de transport in afara de presupusa masina inchiriata?Vreun microbuz,taxi..or something?..si sigur din punctul de vedere al securitatii:)))...
sdaniro
QUOTE(shan1323 @ Jul 21 2007, 23:34) *
Eu sunt din Bv si vreau sa merg cu prietena 9 zile in septembrie in Arillas - Hotel Thetis Palace cu autocarul printr-o firma Tramp.

Despre Tramp Travel ce pot sa spun.. Autocarele, soferii sunt ok, organizarea ca naiba. Cand am fost eu am prins doua faze nasoale. La dus, un grup din Bucuresti nu a mai avut locuri in autocar si saracii mers cu un microbus pana in Corfu. Chiar mi-a fost mila de ei... Iar la intoarcere in loc sa ne inchirieze un autocar mic din statiune sa ne duca pana in port, au chemat autocarul romanesc din port sa ne ia. Problema a fost ca autocarul romanesc era putin cam mare pt stradutele din insula, asa ca un drum de treizeci si ceva de km a durat cam o ora jumate. Surpriza in port: ultimul feribot plecase cam de o jumatate de ora (cred ca la 22:30 era ultimul). Si uite asa am petrecut vreo 7 ore in port dormind ba in autocar pana nu mai puteai de cald si de sforaituri, ba pe bancile din port inveliti in ziare pana nu mai puteai de frig. Iar cand te saturai o luai la pas pe stradutele din Corfu da de o trece mai usor vremea.
Dar la fel de bine poti sa nu ai nici o problema cu ei. E ca un fel de ruleta... cum ti-e norocul. laugh.gif

Bun, acuma daca trecem de partea romana, dincolo e paradisul.
Hotelul era proaspat renovat acum un an, camerele sunt spatioase, curate, cu televizor, frigider, aer conditionat (daca l-ai platit), un balcon cu o masa si doua scaune de plastic. Nu e lux, dar e suficient pt cat timp petreci p-acolo. Am sa pun niste poze din camera sa-ti faci o idee. Piscina a fost tot timpul plina, insa doar noaptea ce mai trageam o scalda pt ca ziua riscai sa te faci ca un rac. Pt pranz si cina noi am preferat Akti Arillas, e un hotel in drum spre plaja, cu proprietari foarte ospitalieri. Am mancat o data acolo si nu am mai mers altundeva.

Plaja e superba, una din putinele plaje cu nisip fin din Corfu si nu e aglomerata deloc. Apa foarte curata, iar intrarea usoara, poti sa mergi mult in larg pana sa treaca peste tine. Pe plaja sunt sezlonguri care se inchiriaza cu vreo 2-3 euro/zi. In statiune nu erau discoteci, insa e plin de baruri si taverne. E la fel de plin de englezoi si nemti care stau toata ziua la bar si se uita la meciuri.

De vizitat, e obligatoriu sa ajungi la Paleokastrita o sa ramai surprins de apa cristalina si de peisaj. Nu e departe de Arillas, la vreo 16 km spre sud daca tin bine minte. Sa urci neaparat la Bela Vista, e un restaurant sus pe stanca de unde ai o priveliste fantastica asupra lagunelor. Iar daca vrei poti sa inchiriezi o hidrobicicleta sa vizitezi lagunele, grotele si plajele izolate. Sunt cateva mai putin aglomerate unde se poate ajunge doar pe apa.

Acuma o sa las si pozele sa zica cate ceva... happy.gif
Vezi aici: http://www.panoramio.com/user/239203/tags/Corfu

Eu iti urez o vacanta placuta si numai amintiri frumoase!
costy31
Nu merge nimeni in Kommeno? Nu a fost chiar nimeni nimeni in Kommeno? huh.gif Ce fel de statiune este? Sunt taverne, minimarketuri? Intreb pt ca noi mergem fara masa (mai nou)...Initial oferta a fost cu mic dejun, intre timp micul dejun s-a evaporat confusedsmiley.png Asadar, daca aveti informatii despre Kommeno, va rog frumos, impartasiti-le cu noi... Noi plecam pe 28 si promitem ca venim cu impresii si cu poze.
esperando
QUOTE(byankutza @ Jul 22 2007, 08:42) *
Alta chestie..in privinta careia as dori sa va cer parerea ar fi cu taxiurile.Nu am citit despre "functionalitatea" lor..in unele tari pretul il poti negocia,in unele nu exista de altfel..Problema este ca intre Roda si Sidari am vzt ca sunt in jur de 7 km.Cu siguranta vom merge pe jos seara dc e..dar nu stiti..exista vreun alt mijloc de transport in afara de presupusa masina inchiriata?Vreun microbuz,taxi..or something?..si sigur din punctul de vedere al securitatii:)))...

Exista transport in comun care are un anumit orar si il vezi afisat in statiile de autobuz , din pacate e posibil sa nu circule toate traseele scrise acolo. Legat de taxiuri sunt si ele prezente normal , de negociat nu cred ca ai nicio sansa ,in plus seara slabe sanse sa gasesti in Sidari imediat , trebuie sa astepti destul deorece englezii fac comenzi peste comenzi seara, intre Roda si Sidari sunt vreo 7 pina la intrare in Sidari unde incep vilele dar pina in centru mai mergi vreo 3 cred eu , nu am calculat dar este destul....asa ca in final ajungi la 10 km , si zic ca nu sunt putini deloc.
shan1323
QUOTE(sdaniro @ Jul 22 2007, 10:05) *
Despre Tramp Travel ce pot sa spun.. Autocarele, soferii sunt ok, organizarea ca naiba.

Multumesc pentru informatii si mai ales pt. poze, arata super mai ales ca eu sunt innebunit dupa snorkeling, intr-adevar e chiar paradisul acolo!
Hotelul nu trebuie sa fie mare lux, eram chiar curios de poze din camera... arata foarte bine, a good place to hang my hat smile.gif...Sunt in dubii daca o sa fie si o mini-bucatarie cum am vazut in pozele tale, in oferta noastra scrie camera cu frigider, tv si intr-adevar AC contra cost (sper sa nu fie cazul in septembrie dar daca e luam extra, nu-i stress) bine ca este... Oricum, ma interesez la agentie de chicineta, dar presupun ca tu ai avut apartament.
Paleokastrita e prima pe lista de vizitat si vreau sa mai merg sa vad Sidari si Kerkyra. In ideea asta mai vreau sa te intreb: tu cum te-ai deplasat pe insula, ai inchiriat masina sau e ok si bus-ul?
Pana acum am fost destul de norocos cu agentiile romanesti, am mai fost in Paralia si am onorat banci prin Thesalonik pe la 5 dimineata dar numai vreo 2-3 ore wink.gif in rest totul a fost super... asa-i, e o chestie de noroc si sper sa prindem in bv loc in autocar cool.gif ...

atingere
QUOTE(shan1323 @ Jul 21 2007, 22:34) *
Salutare la toata lumea!

Vreau zic la primul meu post ca e super forum-ul asta, e de mare ajutor n-am crezut ca o sa gasesc atatea informatii aici!
Am citit ce s-a scris pe forum in cateva randuri despre locatie si hotelul/locul par sa fie ok pt. noi. Luni sau marti urmeaza sa iau biletul.
Din cei care au fost in Corfu, respectiv au vazut Arillas, ati recomanda alte locatii mai bune? Pentru orice impresii, indicatii, de vazut/de evitat in Corfu sunt recunoscator.

Merci,
Radu

Eu ti-as recomanda Paleokastrita, dar nu orice agentie te poate duce acolo. Cel mai misto ar fi sa te duci pe cont propriu dar e un pic mai scump si obositor... ai 4 zile de condus, nu gluma
Anunt catre toti indecisii: duceti-va!!!! daca sunteti la prima iesire, o sa vi se para ca in paradis. daca ati mai vz si alte dest prin lume, ati putea stramba din nas.
Nu ba mai faceti griji in privinta cazarii, dfaca faceti cel putin 4 excursii din cele 7 existente, mai inchiriati un mijloc de trsp si completati cu obiective neatinse, abia dak mai aveti timp seara de un dus, apoi picati morti (si de oboseala, dar si de impresie placuta)
puteti inchiria si mountain bike, la 2-3 e / zi
pozele expuse aici nu sunt excesiv de graitoare, dar peisajul chiar este unul special.
cei 800 E cheltuiti per total 2 pers, i-as fi dat si la noi in tara, dar nimic cu nimic nu se compara... atat doar ca noi avem poate nisip mai mult pe plaje si... ciorditori!!! tongue.gif
evitati bauturile la terase...sunt la 50% din pretul unui fel de mancare mai modest (ex pulpe pui+ cart praj+ salata - 3 E) nu am vz fel de mancare mai scump de 10 E, nici nu m-am aruncat in restaurante scumpe.
spunea cineva ca nu e rentabil sa mananci in camera cu produse de la supermarket. ARE DREPTATE!!!
doar lichidele e recomandat sa le luati de la magazin.
mergeti si vizitati ce s-a recomandat aici, e perfect adevarat!!!!
Nu a urcat nimeni pe VF. Pantocrator (917 m)?
atingere
QUOTE(shan1323 @ Jul 22 2007, 19:57) *
Multumesc pentru informatii si mai ales pt. poze, arata super mai ales ca eu sunt innebunit dupa snorkeling, intr-adevar e chiar paradisul acolo!
Hotelul nu trebuie sa fie mare lux, eram chiar curios de poze din camera... arata foarte bine, a good place to hang my hat smile.gif...Sunt in dubii daca o sa fie si o mini-bucatarie cum am vazut in pozele tale, in oferta noastra scrie camera cu frigider, tv si intr-adevar AC contra cost (sper sa nu fie cazul in septembrie dar daca e luam extra, nu-i stress) bine ca este... Oricum, ma interesez la agentie de chicineta, dar presupun ca tu ai avut apartament.
Paleokastrita e prima pe lista de vizitat si vreau sa mai merg sa vad Sidari si Kerkyra. In ideea asta mai vreau sa te intreb: tu cum te-ai deplasat pe insula, ai inchiriat masina sau e ok si bus-ul?
Pana acum am fost destul de norocos cu agentiile romanesti, am mai fost in Paralia si am onorat banci prin Thesalonik pe la 5 dimineata dar numai vreo 2-3 ore wink.gif in rest totul a fost super... asa-i, e o chestie de noroc si sper sa prindem in bv loc in autocar cool.gif ...

Si eu sunt innebunit dupa snorkeling, am facut prima data in corfu anul asta. noroc cu un singur post pe acest forum care facea referire, era postat anul trecut...
credeam ca nu se poate face snork si la noi, dar iata ca sapt trecuta am fost la epava la costinesti si am ramas... masca in masca de scofundare biggrin.gif ca se poate face si la noi...
ce-i drept, la mal nu puteai face nimic... apa era f tulbure, in schimb la epava era mai limpede, nu asa ca in corfu
in kassiopi am avut parte de un peisaj marin superb... stanci, prapastii, bancuri de pesti, superb! si in antipaxox era un peisaj superb, dar saracacios in forme de relief...
ar fi multe de spus, daca doresti sa mai discutam pe langa aceasta tema, be my guest.
almona

QUOTE(atingere @ Jul 22 2007, 22:04) *
Eu ti-as recomanda Paleokastrita, dar nu orice agentie te poate duce acolo. Cel mai misto ar fi sa te duci pe cont propriu dar e un pic mai scump si obositor... ai 4 zile de condus, nu gluma
Anunt catre toti indecisii: duceti-va!!!! daca sunteti la prima iesire, o sa vi se para ca in paradis. daca ati mai vz si alte dest prin lume, ati putea stramba din nas.
Nu ba mai faceti griji in privinta cazarii, dfaca faceti cel putin 4 excursii din cele 7 existente, mai inchiriati un mijloc de trsp si completati cu obiective neatinse, abia dak mai aveti timp seara de un dus, apoi picati morti (si de oboseala, dar si de impresie placuta)
puteti inchiria si mountain bike, la 2-3 e / zi
pozele expuse aici nu sunt excesiv de graitoare, dar peisajul chiar este unul special.
cei 800 E cheltuiti per total 2 pers, i-as fi dat si la noi in tara, dar nimic cu nimic nu se compara... atat doar ca noi avem poate nisip mai mult pe plaje si... ciorditori!!! tongue.gif
evitati bauturile la terase...sunt la 50% din pretul unui fel de mancare mai modest (ex pulpe pui+ cart praj+ salata - 3 E) nu am vz fel de mancare mai scump de 10 E, nici nu m-am aruncat in restaurante scumpe.
spunea cineva ca nu e rentabil sa mananci in camera cu produse de la supermarket. ARE DREPTATE!!!
doar lichidele e recomandat sa le luati de la magazin.
mergeti si vizitati ce s-a recomandat aici, e perfect adevarat!!!!
Nu a urcat nimeni pe VF. Pantocrator (917 m)?

Muntele Pantokrator

Click pentru a vizualiza atașamentul

Click pentru a vizualiza atașamentul Manastirea Pantokrator

Click pentru a vizualiza atașamentul Biserica manastirii

Click pentru a vizualiza atașamentul Satul parasit

Click pentru a vizualiza atașamentul Albania vazuta de pe Pantokrator

si masinuta care ne-a purtat pr toata insula, inclusiv pe Pantokrator

rsosoaca
Kalimera!

Comunic pentru prima data pe acest forum dar vazand topicul nu m-am putut abtine sa nu iau si eu parte la discutii. Subscriu in totalitate la cele spuse de Kamath. Si eu am fost la inceputul lunii in Corfu si pot spune ca insula Corfu este un mic paradis. Sunt o indragostita a insulelor grecesti si credeti-ma am vazut multe pana acum, dar frumusetea plajelor (vazute din interior sau de pe apa, nu conteaza!), arhitectura venetiana , stradutele inguste pavate cu dale mari, pe alocuri lustruite de pasii miilor de turisti care le calca an de an, vegetatia luxurianta (aproape inexistenta pe alte insule) pur si simplu m-au fascinat.... Intr-adevar Corfu merita din plin o abordare, exista distractii pentru fiecare, indiferent cat de pretentios ar fi....
Desi de regula inchiriem masina cand ajungem intr-un loc de aceasta data am ales sa combinam croazierele cu tur de insula organizat. Am avut noroc deoarece am avut o ghida f. buna si informata, constanteanca pe juma grecoaica astfel incat totul a decurs frumos si toata lumea a fost multumita. La Paleokastritsa am ales varianta unei mini croaziere de-a lungul falezelor iar pozele pe care le-am facut seamana uimitor cu cele postate de Kamath. Drumurile, pe alocuri extrem de inguste in care autocarul abia se strecura (daca scoteai mana pe fereastra intrai direct in casa omului...) sunt de un pitoresc aparte....
Corfu Town merita intr-adevar cel putin o vizita (noi am avut avantajul de a fi stat f aproape de acesta astfel incat seara ne permiteam sa iesim in oras; cluburile de pe faleza orasului sau din fortareata sunt pline de viata si fermecator luminate, la Liston forfota continua pana spre ziua...)
Daca doriti mai multe amanunte vi le pot da cu placere, numai sa ma intrebati.
shan1323
QUOTE(atingere @ Jul 22 2007, 22:19) *
Si eu sunt innebunit dupa snorkeling, am facut prima data in corfu anul asta.
ar fi multe de spus, daca doresti sa mai discutam pe langa aceasta tema, be my guest.

Asa este, de facut se poate face snork in multe locuri, am incercat si in spania si la noi, dar din pacate nu sunt asa multe de vazut ca in Grecia unde am stat si 4 ore innotand printre pesti, gasind caracatite, scoici si tot felul de peisaje incredibile... a mai fost frumos in Formentera, dar acolo tot asa peisajul mai saracacios...
O sa incerc sa ajung si eu in Kassiopi daca spui ca e asa fain si tot nu e f departe de arillas, chiar ma bate gandul sa investesc intr-o camera subacvatica si in cazul asta postez pozele cand ma intorc... smile.gif

goldbug
Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca te poti deplasa cu scuterul pe insula? Cu alte cuvinte daca drumurile sunt prea nasoale, distantele prea mari etc.
kamath
Adresez aceasta intrebare aici pentru ca as vrea sa-mi raspunda cei care ca si mine au fost in Corfu si si-au insusit acest standard turistic zic eu ridicat..
Intrebarea mea e pentru cei care au fost in Corfu dar si alt undeva: Unde ma sfatuiti sa ma duc in viitoarea vacanta ca sa nu fiu dezamagit dupa experienta Corfu?..As vrea sa fie cel putin la fel de frumos si interesant ca aceasta locatie...(nu ma intereseaza sa zac la plaja, vreau si excursii, muzee, arhictectura etc)..
multumesc anticipat!...
cutler
almona , de la cine ati inchiriat masina si cu cat ?
byankutza
QUOTE(kamath @ Jul 23 2007, 18:34) *
Adresez aceasta intrebare aici pentru ca as vrea sa-mi raspunda cei care ca si mine au fost in Corfu si si-au insusit acest standard turistic zic eu ridicat..
Intrebarea mea e pentru cei care au fost in Corfu dar si alt undeva: Unde ma sfatuiti sa ma duc in viitoarea vacanta ca sa nu fiu dezamagit dupa experienta Corfu?..As vrea sa fie cel putin la fel de frumos si interesant ca aceasta locatie...(nu ma intereseaza sa zac la plaja, vreau si excursii, muzee, arhictectura etc)..
multumesc anticipat!...

eu ti-as recomanda cu mare placere Anglia,Spania,Tunisia,Austria(viena mai ales).Acestea m-au fascinat.Anglia si Austria nu sunt chiar destinatii exotice;)) si tot tacamanul dar mi-au placut.Daca vrei sa mergi intr-un adevarat concediu,sa te eliberezi de tot si sa evadezi practic din obiceiurile zilnice iti recomand cu mare placere Tunisia.Anul acesta am fost in Sousse.Hotelul sau serviciile nu vor fi extraordinare.Spre exemplu hotelul la care am fost era de 5 stele dar facea cat 3 la noi.In schimb masa era foarte,extraordinar de bine.Ce e frumos e acolo este alta lume in care te separi.Sunt lucruri care mi-au starnit interesul in a vizita aceste state "sarace"..desertul..traditiile...oamenii foarte primitori si amabili...chiar te vei simti bine.zic eu..smile.gif Pana la urma urmei gusturile se discuta:)
almona
QUOTE(cutler @ Jul 23 2007, 17:52) *
almona , de la cine ati inchiriat masina si cu cat ?

Am inchiriat de la Alfa Car Rental in Benitses, langa Hotel Potamaki, 210 euro/7 zile asigurare completa, mai putin asigurarea pasagerilor.
rsosoaca
QUOTE(goldbug @ Jul 23 2007, 15:33) *
Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna daca te poti deplasa cu scuterul pe insula? Cu alte cuvinte daca drumurile sunt prea nasoale, distantele prea mari etc.

Insula are 60 km in lungime si 30 de km in latime asa incat strabatutul ei in lung si-n lat nu mi se pare o problema. Drumurile sunt uneori extrem de inguste si prost semnalizate (spre exemplu urcand de la Paleokastritsa spre Bela Vista drumul este asa ingust incat autocarul practic se lipise de ferestrele caselor de pe drum; daca cineva ar fi iesit atunci pe usa i-ar fi facut cu siguranta pedichiura...) dar pentru un scuter nu cred ca asta reprezinta un incovenient. In plus e chiar o placere atunci cand sufla un pic si vantul. Ca peste tot in insulele grecesti se foloseste mult acest mijloc de transport ca atare sunt si multe locuri de inchiriat.
adrianayo2003
Am si eu o intrebare. Merge cineva la in septembrie in Kavos?
Eu am fost anul trecut si mi-a placut fff mult in Kavos ...e viata de noapte....plaja e cu nisip.....intrarea in apa se face lent....fara pietre.
As vrea sa plec si anul acesta tot in Kavos dar nu gasesc oferte la agentiile din Bucuresti.
Ce-mi puteti spune despre Ag. Gordis ?
fotojunior
QUOTE(adrianayo2003 @ Jul 25 2007, 14:42) *
Am si eu o intrebare. Merge cineva la in septembrie in Kavos?
Eu am fost anul trecut si mi-a placut fff mult in Kavos ...e viata de noapte....plaja e cu nisip.....intrarea in apa se face lent....fara pietre.
As vrea sa plec si anul acesta tot in Kavos dar nu gasesc oferte la agentiile din Bucuresti.
Ce-mi puteti spune despre Ag. Gordis ?

La pagina 16 post 472 foto 12, aceea este intreaga statiune Agio Gorgis.
Eu am stat in ea, mica, cocheta, cu 3 supermacheturi, cca 10 taverne, 2 Rent-a-car.
La ora 00.00 totul este inchis - taverne, magazine, nimeni pe strada.
Nu exista discoteca sau club.
Are o plaja foarte frumoasa cu nisip fin, intrare lina in apa.
Daca vrei sa te odihnesti, sa inchiriezi o masina si sa te plimbi pe toata insula, este o alegere buna.
Daca vrei si putina viata de noapte, recomand KAVOS sau SIDARI.
PRINCIPALA STATIUNE DE DISTRACTIE ESTE KAVOS.
costy31
De kommeno stie careva ceva? Dar cum ajungem de la gara de nord in Parcul Izvor? Ne-ar interesa detalii atat ptr autobuz cat si ptr metrou....multumim!
geoorge16
QUOTE(costy31 @ Jul 25 2007, 19:11) *
De kommeno stie careva ceva? Dar cum ajungem de la gara de nord in Parcul Izvor? Ne-ar interesa detalii atat ptr autobuz cat si ptr metrou....multumim!

Cel mai simplu este cu metroul, nu merita sa te complici cu trolebuzul sau autobuzul. De la gara de nord iei metroul spre republica, statiile sunt urmatoarele: gara basarab, crangasi, semanatoarea, grozavesti, eroilor si izvor, aici cobori si se vede parcul izvor (in partea unde se vede casa poporului). Daca astepti maxim 9-10 min pana vine metroul si inca 15 - 18 min cele 7 statii ar trebui ca in maxim 25-30 min sa fii acolo.
Bafta sper sa iti fie de folos !!!!!!!!

PS evita taxiurile de la gara de nord daca nu esti din bucuresti !!!!!!!!!!!!!!
costy31
QUOTE(geoorge16 @ Jul 26 2007, 11:10) *
Cel mai simplu este cu metroul, nu merita sa te complici cu trolebuzul sau autobuzul. De la gara de nord iei metroul spre republica, statiile sunt urmatoarele: gara basarab, crangasi, semanatoarea, grozavesti, eroilor si izvor, aici cobori si se vede parcul izvor (in partea unde se vede casa poporului). Daca astepti maxim 9-10 min pana vine metroul si inca 15 - 18 min cele 7 statii ar trebui ca in maxim 25-30 min sa fii acolo.
Bafta sper sa iti fie de folos !!!!!!!!

PS evita taxiurile de la gara de nord daca nu esti din bucuresti !!!!!!!!!!!!!!

Merci f mult ptr informatii! Nu suntem din BUcuresti...am mai fost cu metroul dar ghidati de alte persoane. Mai in amanunt decat atat...nu se putea smile.gif. Cu siguranta ne va fi de folos ce ne-ai spus.
byankutza
asteptam noutati despre blue lagoon..biggrin.gif ati mai venit acasa careva biggrin.gif
ariutza
QUOTE(anidor @ Jul 19 2007, 10:14) *
Da , share please!Si eu tot acolo merg, tu cand mergi?

eu merg in 18 august, plecare din TM. tu?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.