Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

morosanuciprian

QUOTE(miremirc @ Jun 28 2007, 08:37) [snapback]3026969[/snapback]
unde ai vazut scris ca s-a renovat Blue lagoo?
Noi urmeaza sa plecam in 3 iulie acolo si suntem curiosi cum a fost...

Vad ca nu ai mai revenit cu impresii...daca ai timp poate ne povestesti si noua cum a fost la acel hotel, saptamana viitoare plecam si noi.
geoorge16
QUOTE(anidor @ Jul 16 2007, 20:54) *
Da ,am dat avans , s-a facut contract si asteptam de o saptamana confirmarea locurilor la hotel .Cica nu au locuri in garantie , habar nu am ce inseamna asta. Astazi am ajuns la capatul nervilor , am mers la firma , am facut scandal cat casa si am cerut banii inapoi.I-am primit si m-am indreptat spre o alta firma.Am gasit locuri doar la Roda , hotel Coral si doar cu avionul.Aici ni s-au confirmat locurile pe loc.Concluzie: nu trebuie sa te incurci cu firme mici , care par de o amabilitate peste limite(pana pun laba pe tine), trebuie mers la firme cu renume , chiar daca e mai scump , ai siguranta ca obtii ceea ce vrei.Asa ca plec pe 11.08 , cu avion din Timisoara.

fara nici un interes alege Christian Tour oameni sunt OK

geoorge16
plec in septembrie pe 8 in Corfu, hotel Akrotiri Beach (http://www.akrotiri-beach.com/) stie careva ceva despre el ??
acum sper sa ziceti de bine ca eu deja am platit !! apropo mai este careva care pleaca cu Christian Tour pe 8 sept catre distractie ??
radu87
da chiar nu stie nimeni de hotelul semeli????..ceva impresii pb etc...auziti daca sunt pb la cazare gen ne cazeaza in niste camere urate ec...unde se pot schimba si la cine tre sa fac scandal???...ca am auzit persoane care au avut aceasta pb...sper sa nam dar pt oriice eventualitate...si pls ceva informatii despre hotel semeli..ms
fotojunior
Salutare,

Aseara am ajuns din Corfu, cu acel avion de la BLUE AIR, care a avut o MICA intarziere de doar 3,5 ore, petrecute in aeroportul din Kerkyra la 20 grade Celsius, caci de, au aer conditionat. Trebuia sa decolam la 15.15 si sa aterizam la 16.50, dar am decolat la 18.45 si aterizat pe Otopeni la 20.00.Am plecat prin Christyan Tour, mare grija la ce scrie pe voucher si biletul de avion, grecii sunt foarte rigurosi si daca ai o mica greseala pe acestea, ai probleme. La mine a fost gresit prenumele si a trebuit sa astept sa se imbarce toti ceilalti din avion si apoi si eu, aceiasi problema au mai avuto inca 3 persoane din grupul de 96 cati am fost in avion.
Hai sa nu mai bat campii si sa revenim la oile noastre, am promis ca voi scrie cand ma intorc ...
Am stat la Hotel ALONAKIA in Agio Gordis cu demipensiune - bufet suedez, cazarea in regula, schimbat prosoape la 3 zile, curatenie zilnic - doar inlocuire sac cos gunoi si maturat in camera, mic dejun dezastruos, constant in fiecare zi : cascaval vegetal si salam de slaba calitate, gem, cereale, lapte super diluat (facut din lapte condensat), chec si biscuiti, suc de portocale si cafea/ceai. In schimb, cina a fost foarte buna, variata ca meniu - o supa-crema, 2 feluri principale cu carne si 2 garnituri, 4 tipuri de salate, pepene.
Hotelul este bine situat, cu vedere la mare, singurul dezavantaj este ca trece strada principala prin fata lui si seara este zgomot de la scutere sau ATV-uri. Plaja cu nisip, curata, fara alge, la intrarea in apa 1-2 metri de pietricele mici, iar apoi nisip super fin. Apa cristalina si foarte curata. Inchiriat sezlong 2 buc + unbreluta - 6-8 Euro ( toata ziua, se lasa prosopul pe ele), iar daca se inchiriaza doar dupa-amiaza, de la ora 16-17, pretul scade la jumatate.
Am inchiriat o masina Hyundai Atos 108 Euro/3 zile cu full casco (sunt si la preturi mai mici, dar cu fransiza, adica daunele pana la 200 Euro nu se despagubesc si platesti tu) si am facut 400 Km in 3 zile. ATENTIE -- DUMINICA 80 % din benzinarii sunt inchise, era sa fac pana prostului deoarece nimeni nu iti spune ce capacitate are rezervorul masinii sau cat consuma. A noastra a mancat cca.5 % in conditiile in care folosesti doar treapta 2 si 3, in 80 % din timp . Au niste sosele foarte inguste si foarte abrupte, uneori si 30 % rampa. Pretul benzinei difera foarte mult, daca in Kerkyra 1 L era 1,085 Euro, in sud langa Kavos era 1,25 Euro, iar in nord la Roda 1,185 Euro. Toata insula este o plantatie de maslini si chiparosi. Flori : leandru si rododendron, peste tot.
Am vazut tot ce se putea de pe aceasta insula si va pot recomanda :
1.Palatul Achillion, construit de Printesa Sissi - intrare 7 EUR/pers.
2. Kerkyra - vechea si noua fortareata venetiana - intrare la fiecare dintre ele 4 EUR/pers, biserica Sf. Spiridon, centrul vechi, Espinada - un fel de promenada cu terase
3. Paleokastritsa - excursie cu barcuta de 5-6 locuri - 8 EUR/pers, in care se face turul lagunei, cu intrare in grote; manastirea - foarte reconfortanta, se poate urca cu masina si parcarea este gartuita, si panorama deosebita la Bela Vista - acces numai cu masina/alte mijloace de transport. Ar mai fi de vazut Castelul Angelokasatro, dar este inchis pt. restaurare, in plus este foarte greu accesibil.
4. Peninsula Kanoniou si Insula Soarecelui (Pontikonisi)
5. Sidari - Canal D'Amour
Eu recomand sa inchiriati o masina, si prima excursie sa o faceti la Palatul Achillion, singurul loc din Corfu unde se poate cumpara un ghid al insulei in lb. romana, foarte util prin traseele si obiectivele descrise.
In general, agentia de voiaj prin care mergeti are o agentie greceasca partenera, care organizeaza diverse excursii : croaziera barbeque, croaziera Paxos-Antipaxos, Seara greceasca, Aqua Land si turul insulei. Preturile difera in functie de statiune. De exemplu, la noi in Agios Gordis toate excusriile erau 30 EUR/pers, iar in Sidari - 18 EUR/pers, iar in Kavos - 22 EUR/pers. Puteti gasi aceleasi excursii si la agenttile din statiune, dar pretul este cam acelasi. Avantajul de a le contracta prin persoana de legaura care va cazeaza in statiune, este acela ca beneficiati in cele mai multe dintre ele de insotitor de grup roman.
Statiunile sunt foarte mici, cu cateva exceptii :
- in nord : Sidari, Roda si Acharavi - aici preturile sunt mai mici, datorita faptului ca exista multe baruri/taverne si magazine. In plus, exista posibilitati de a-ti petrece timpul si la pranz sau seara - au bowling, darts, discoteca, karaoke, etc.
- in sud : singura care merita este Kavos - cea mai mare statiune de pe toata insula, populata 90% de englezi, cu preturi similare cu cele din alte statiuni, dar cu o varietate foarte mare de cluburi, discoteci, baruri, taverne, restaurante cu specific (mexican, chinezesc, englezesc, pescaresc, indian, etc).
- in vest : Paleokastritsa si daca sunteti genul care cauta odiha si relaxare - fara distractii nocturne zgomotoase, se poate alege si Agio Gordis
- in est : Moraitika si Messongi, practic sunt delimitate de un canal, si Benitses. Aici preturile sunt ceva mai mici, si exista si posibilitati de distractie, dar mai reduse ca in Sidari si Kavos. Mai sunt trei statiuni unite - Ypsos, Dassia si Gouvia, dar sunt genul de statiuni in care totul este insirat pe o singura strada, cu plaja nasoala, ingusta si cu pietre.
Restul locatiilor eu nu le-as numi statiuni, unele dintre ele numara 10 vile (de inchiriat) la parter cu o taverna/bacanie + piscina, un port mic si plaja mica, ingusta si cu pietre de marimea oului de prepelita, care fac imposibila asezarea unui prosop/cersaf de plaja. Ina apa se intra cu incaltari speciale si lumea se intinde pe sezlonguri. Oricum, incap maxim 8-10 sezlonguri pe toata plaja, restul la piscine.
Preturile la mancare sunt relativ identice in toate statiunile, mai putin Sidari (unde sunt cu cca. 10-20% mai mici) : un pranz compus dintr-un fel principal - cu ganitura si salata, o bautura alcoolica sau nealcoolica = 10-15 EUR/pers. Berea de la supermarket costa 0.9 - 1.2 EUR/ 0.5 litri, sucul de la 1.5- 2.7 EUR/1-1.5 litri, apa plata 0.6EUR/ pet de 1.5 litri sau 1.4-1.8 EUR/bax de 6 pet-uri de 1.5 litri. La restaurant toate preturile de mai suns la bauturi erau duble sau triple. Pt. un pranz mai usor se poate opta pt. gyros pitta, de la 2-4 EUR.

Concluzia mea : este o insula mult prea laudata fata de oportunitatile oferite, scumpa, in care daca nu te plimbi cu masina inchiriata, nu prea ai ce face decat sa te prajesti la soare, fie pe plaja, fie la piscina. Depinde, bine-nteles de asteptarile fiecaruia de la o saptamana de concediu...

ariutza
salutare tuturor! a fost cineva la hotel coral din Roda? Va rog daca aveti informatii... share.
smile.gif
anidor
QUOTE(ariutza @ Jul 19 2007, 09:30) *
salutare tuturor! a fost cineva la hotel coral din Roda? Va rog daca aveti informatii... share.
smile.gif

Da , share please!Si eu tot acolo merg, tu cand mergi?

reea.netfun.ro
QUOTE(fotojunior @ Jul 19 2007, 01:57) *
Salutare,

Concluzia mea : este o insula mult prea laudata fata de oportunitatile oferite, scumpa, in care daca nu te plimbi cu masina inchiriata, nu prea ai ce face decat sa te prajesti la soare, fie pe plaja, fie la piscina. Depinde, bine-nteles de asteptarile fiecaruia de la o saptamana de concediu...

multumim de review. Nu ai idee ce mult m-ai ajutat. Acum...cum omului ii dai un deget si el iti cere toata mana...ai putea sa pui ceva poze de la hotel si eventual de la locatiile pe care spuneai ca merita vizitate? smile.gif

merci mult

goleany
QUOTE(radu87 @ Jul 18 2007, 21:45) *
da chiar nu stie nimeni de hotelul semeli????..ceva impresii pb etc...auziti daca sunt pb la cazare gen ne cazeaza in niste camere urate ec...unde se pot schimba si la cine tre sa fac scandal???...ca am auzit persoane care au avut aceasta pb...sper sa nam dar pt oriice eventualitate...si pls ceva informatii despre hotel semeli..ms

e intr-o zona relativ izolata...nu chiar la strada principala, sau la plaja...insa l-am vazut doar de afara, eram si eu curios fiindca stiam din tara de el:)
goleany

QUOTE(anidor @ Jul 19 2007, 10:14) *

tot eu ma bag in seama:) am trecut si pe langa acesta...e f aproape de plaja...insa cam departe de zona centrala a "frumoasei" statiuni Roda
goleany
QUOTE(morosanuciprian @ Jul 17 2007, 21:53) *
Vad ca nu ai mai revenit cu impresii...daca ai timp poate ne povestesti si noua cum a fost la acel hotel, saptamana viitoare plecam si noi.

miremirc e sotia mea iar impresiile mele despre bloue lagune le gasesti mai sus...

nu parea renovat , poate cateva bai pe acolo insa de afara arata super, inauntru e mai putin fain (in camere)
miremirc
[quote name='morosanuciprian' date='Jul 17 2007, 21:53' post='3113000']
citeste ce a scris goleany
fotojunior
QUOTE(anidor @ Jul 19 2007, 10:14) *

Foto hotel sunt identice cu cele de pe site-ul lor : http://www.alonakiahotel.gr/galen.htm

Foto de la stanga la dreapta de sus in jos :
1.Apa marii in Paleokastritsa
2.Blue Cave
3.Blue Eye
4.Insula Paxos
5.IInsula Pondikonissi
6.Insula Privata AntiPaxos
7.Kerkyra vazuta din vechea fortareata
8-10.Paleokastritsa
11. Port Kassiopi
12. Agio Gordis vazut din balcon
13.Vedere de langa Agelokastro.

Scuze de calitatea foto dar nu au fost prelucrate si au fost facute cu o sapuniera.
Dan_jp
QUOTE(goleany @ Jul 12 2007, 21:47) *
Buna! Ne-am intors din Corfu in 10 iulie! Am stat la Blue Lagune din Roda! Hotelul e naspa, in afara de piscina care e ok camerle sunt cam mizere. In fine, in statiune e penal rau de tot, linisteeee cat casa , pustietate pe plaja, cat despre plaja si apa...am o parere foarte proasta.
Na si ca sa nu spuneti ca sunt un ciudat pretentios va spun ca am inchiriat o masina si am fost si in restul insulei...unde e cu totul altceva...Paleokatrista e super, veerea de la Buna Vista splendida, apa e limpede si putin rece numnai buna de baie, am fost si la sidari unde nu e cine stie ce....in Corfu Town e f inghesuit tot merita sa acordati 2 ore pt o vizita prin piata de langa muzeu...la Aqualand e fain insa nu as merge a doua oara.
Cel mai fain a fost in afara insulei:) adica in excursia la Blue lagune (nu hotelul) de lana Sivota in Grecia continentala...am mers cu vaporasul...peisaje faine apa de vis...
Deci ideea e ca daca ramaneam in Roda esecul era cat CASA....
Mancare putin mai scumpa ca la noi dar acceptabil...cu 20 euro mancai cu tot cu bauturi 2 persoane, masina 28 euro pe zi, excursia 26 euro, intrare Aqualand 17 euro dupa ora 15.
Nu pot sa zic ca m-a impresionat Corfu, in afara statiunilor nu e foarte curat, case darapanate, masini parasite...in schimb sunt cateva locuri cu peisaje faine..mare combinata cu verdeatza...per ansamblu 60% mi-a placut 40 % nu mi-a placut

Va raspund cu placere la intrebari...
ps Am mers cu Cristian Tours cu avionul! Transferul a fost ok, agentia s-a tinut de cuvant

Ai perfecta dreptate , noi am fost in turul urmator cu intoarcerea pe 17iulie .
Blue Lagoon e o mizerie de locatie (numai pentru romanashi , pana acum cativa ani veneau englezi ...dar in conditiile actuale sunt multe alte oferte de cazare mult mai bune ) ,micul dejun o saracie curata iar aia de la Christian Tour alti desculti ...nu va recomand sa luati tururile cu ei , sunt prost organizate si cu 20-30% mai scumpe decat cele ce le gasesti local .Roda e simplutza , saracutza ...2baruri , 3taverne ,plaja cam mai toate in Corfu e tot o piatra ...Mamaia e lux din punctul asta de vedere .
Barul de la BL , alta istorie, le spuneam noi ce bere sa aduca ca aveau un singur fel ,ceva local ...saracie .
Piscina a fost OK , atat .
Mai bine arata in partea de nord , Sidari si Acharavi sau Kassiopi putin mai la est .
Daca nu esti prea pretentios sau iesi prima data din tara desigur ca nu o sa vezi cu ochi critici locatia asta ...poate ai noroc si macar nu iti aduc copii in tabara cu tine .
Merita inchiriata masina si batuta insula , s-a discutat destul de mult ceea ce se poate vedea ,gasesti peisaje interesante .
Vacanta placuta .
morosanuciprian
Va multumesc pentru impresii, speram sa aveti fotografii si din camera, dar daca nu sunt gandaci si soparle, e bine...nu ma intereseaza conditii de lux, vreau doar un pat pe care sa dorm, in rest voi asculta sfatul vostru referitor la inchirierea unei masini.

Vacanta placuta tututror!
byankutza
...am citit tot ce am gasit despre roda si blue lagoon atat de pe forum cat si de pe net..nici nu stiu ce sa mai cred..macar sa fie curat..smile.gif)) adica..o idee..ca nu m-a fct mama in puff..ooff..pleaca cineva pe 4august?
btw...chiar sunt gandanii si tot felul de chestii prin camera?..sa merg echipata nu de alta....smile.gif)))
doina2222
QUOTE(byankutza @ Jul 20 2007, 09:16) *
...am citit tot ce am gasit despre roda si blue lagoon atat de pe forum cat si de pe net..nici nu stiu ce sa mai cred..macar sa fie curat..smile.gif)) adica..o idee..ca nu m-a fct mama in puff..ooff..pleaca cineva pe 4august?
btw...chiar sunt gandanii si tot felul de chestii prin camera?..sa merg echipata nu de alta....smile.gif)))

Buna!!!
Eu plec tot in 4 august dar la hotel Semeli - Roda.Speram sa fie cat de cat ok...Sincer, m-au cam speriat forumistii...Despre agentia ULTRAMARIN, stiti ceva?Sunt seriosi, nu sunt?!
anidor
QUOTE(goleany @ Jul 19 2007, 13:49) *
tot eu ma bag in seama:) am trecut si pe langa acesta...e f aproape de plaja...insa cam departe de zona centrala a "frumoasei" statiuni Roda

Ai folosit ghilimele. Chiar asa urat e la Roda?! sad.gif Voi blestema pana mor firmele Escape Travel si Christian Tour (din Timisoara), pt ca din cauza lor nu am cazare in Agios Gordis.
Dan_jp
QUOTE(byankutza @ Jul 20 2007, 15:16) *

Nu ,nici ganganii sau alte animale mici ...pentru tantari am avut aparatul cu noi .
Camerele care dau spre piscina sunt cumva mai interesante ...au o mica terasa cu masa si scaune ,alea-alea .
byankutza
ms dan_jp pt informatii.Alta nedumerire a mea ar fi de camere.Pe un link postat in paginile anterioare scria ca nu sunt schimbate asternuturile si chestii de astea.De alfel baile erau descrise a fi foarte "greu de folosit",iar mesele incluse...o prostie.Bine de obicei nu ma bazez pe mesele incluse.Singura masa intr-adevar copioasa si bine servita am gasit-o la hotelul L'Orient Palace in Tunisia,Sousse.Merita!De altfel...mai sarac.Poate cineva sa ma lamureasca?
Dan_jp
QUOTE(byankutza @ Jul 21 2007, 04:22) *
ms dan_jp pt informatii.Alta nedumerire a mea ar fi de camere.Pe un link postat in paginile anterioare scria ca nu sunt schimbate asternuturile si chestii de astea.De alfel baile erau descrise a fi foarte "greu de folosit",iar mesele incluse...o prostie.Bine de obicei nu ma bazez pe mesele incluse.Singura masa intr-adevar copioasa si bine servita am gasit-o la hotelul L'Orient Palace in Tunisia,Sousse.Merita!De altfel...mai sarac.Poate cineva sa ma lamureasca?

Blue Lagoon e locatie contractata de un roman ce sta acolo si apoi inchiriata prin cateva agentii din RO .Serviciile sunt low level ca el stie probabil ca acolo vin doar romani , am nimerit si o tabara de copii adusi acolo cu o profesoara ceva , de-a lor .
Asternuturie nu se schimba 7zile , doar prima data bineinteles , intre serii .Prosoapele bat spre gri , erau albe initial . Le-au schimbat o data dupa ce le-am atras eu atentia . Lunea ajung cei ce vin cu autocarul iar martea cei cu charterul , si asta se repeta .
Micul dejun invariabil e acelasi , saracutz rau adica .Exista un restaurant local in complex dar aproape ca nu ai ce comanda ...2-3feluri si asta-i tot .Noroc ca restul meselor le luam afara ,pe unde eram plecati .
In prima zi iti prezinta excursiile pe care le ofera ei : toate sunt undeva la 30euro , masina de inchiriat de la ei e 41euro .Nu se justifica , le gasesti la prima agentie , pe strada in orasel , undeva la 20euro iar masina cu 30e/zi .Se mai poate negocia , e oferta mare .

Presupun ca alte locatii din Roda , Sidari ,Achravi nu sunt exclusiv pentru romani si atunci nu isi pot permite sa faca compromisurile astea la calitate si servicii .
byankutza
QUOTE(Dan_jp @ Jul 21 2007, 06:45) *
Blue Lagoon e locatie contractata de un roman ce sta acolo si apoi inchiriata prin cateva agentii din RO .Serviciile sunt low level ca el stie probabil ca acolo vin doar romani , am nimerit si o tabara de copii adusi acolo cu o profesoara ceva , de-a lor .
Asternuturie nu se schimba 7zile , doar prima data bineinteles , intre serii .Prosoapele bat spre gri , erau albe initial . Le-au schimbat o data dupa ce le-am atras eu atentia . Lunea ajung cei ce vin cu autocarul iar martea cei cu charterul , si asta se repeta .
Micul dejun invariabil e acelasi , saracutz rau adica .Exista un restaurant local in complex dar aproape ca nu ai ce comanda ...2-3feluri si asta-i tot .Noroc ca restul meselor le luam afara ,pe unde eram plecati .
In prima zi iti prezinta excursiile pe care le ofera ei : toate sunt undeva la 30euro , masina de inchiriat de la ei e 41euro .Nu se justifica , le gasesti la prima agentie , pe strada in orasel , undeva la 20euro iar masina cu 30e/zi .Se mai poate negocia , e oferta mare .

Presupun ca alte locatii din Roda , Sidari ,Achravi nu sunt exclusiv pentru romani si atunci nu isi pot permite sa faca compromisurile astea la calitate si servicii .

Deci nu este foarte extraordinar de rau:))) adica..acum fac haz de necaz ca nu mai pot da innapoi dar na..Intr-adevar se putea mai bine,dar cand e mana unui romanas la mijloc se intelege.Noi suntem un grup de tineri si am zis ca dc e ne vom baza pe Sidari si Achravi.Sa ne putem distra si noi cat de cat.Statiunile alea am auzit ca sunt ceva mai faine si nu foarte departate.Vb aia 'om trai si 'om vedea;))).
esperando
QUOTE(byankutza @ Jul 21 2007, 09:28) *
Deci nu este foarte extraordinar de rau:))) adica..acum fac haz de necaz ca nu mai pot da innapoi dar na..Intr-adevar se putea mai bine,dar cand e mana unui romanas la mijloc se intelege.Noi suntem un grup de tineri si am zis ca dc e ne vom baza pe Sidari si Achravi.Sa ne putem distra si noi cat de cat.Statiunile alea am auzit ca sunt ceva mai faine si nu foarte departate.Vb aia 'om trai si 'om vedea;))).

Eu am stat in Sidari si diferenta fata de celelalte statiuni este destul de mare valabila, Achravi este mai linistita , in schimb in Sidari ai ce face in orice moment al zilei!
kamath
In sfarsit am venit din vacanta petrecuta pe insula Corfu.Dupa 6 luni in care am "cules" diverse informatii despre aceasta destinatie inclusiv de pe acest forum, reusesc in sfarsit sa imi fac propia parere despre insula si nu numai, dat fiindca am facut si un mic tur al Greciei si am putut face comparatie cu alte locatii din Grecia.
Foarte pe scurt, pentru cei interesati doar de concluzii (daca cineva vrea o anumita informatie poate sa ma intrebe..voi raspunde detaliat) : MERITA!!
NU se compara cu Grecia continentala. Vegetatia, peisajele, oamenii, totul este diferit in insule..Preturile mi s-au parut cam la fel, nu exista diferente semnificative.
Pentru cine a spus ca e naspa Benitses sau o anumita statiune...eu va spun ca nu conteaza, distantele sunt mici si chiar e indicat sa pleci din statiunea de resedinta si sa vezi cat mai mult din insula si nu numai...Sunt foarte, foarte frumoase excursiile de pe mare si nu trebuie ratate!Insulle invecinate sunt de o frumusete rapitoare, Paradise Beach din Paxos este sublima (mie mi-a placut mult mai mult ca Paleocastrita), pesterile sunt super, Gaios e un orasel cu un farmec aparte.
Daca nu luati excursiile mai bine stati acasa...Veti pierde cam 80%din frumusetiile acestor locuri.Oricum mai toate statiunile sunt mici asa ca eu cred ca si in Sidari care mai maricica veti avea toate sansele sa va plictisiti..Mie personal nu mi-a placut Sidari..Nisipul nu e nisip ci argila..are intr-adevar avantajul ca poti intra lin si mult in mare, si ca nu sunt pietre dar apa nu e deloc curata, cand am fost eu chiar mirosea urat probabil de la niste alge sau ceva de genul asta...personal, nu mi-a placut, dar multora le-a placut caci in alte parti plajele sunt mult mai mici si cu pietre...acuma depinde de gusturi..Canal d'amour oricum era infectat cu ceva 'imputiciuni' nimeni nu facea baie acolo din cauza asta..
Neaparat petreceti o zi intreaza in Corfu Town.. Obiectivele turistice ale acestui oras au tot fost spuse pe aici nu le mai repet...merita!
Alt sfat: turul insulei merita sa il faceti pe cont propiu cu o masina inchiriata si nu luata excursia.Pentru asta nu trebuie decat sa va informati putin de pe net ce anume trebuie vizitat si cum puteti ajunge.Noua ne-a fost frica ca nu am cunoaste si nu am sti cum sa ajungem si nu am facut astfel..Am pierdut ca nu am putut vizita mai multe iar unde ne-a placut a trebuit sa plecam prea devreme.
Eu am fost cu Oniro din Ploiesti , nu vreau sa fac reclama, dar e bine sa stie de ei pt ca sunt f seriosi, profesionisti,.. si-au respectat angajamentele si au fost ok. Ca sa evitam eventuale surprize neplacute pe viitor cred ca e bine sa 'notam' si prestatia agentiilor..
Cam atat..daca nu mai vreti sa stiti ceva anume..
kamath
sunt doar cateva poze alese oarecum la intamplare din lipsa de timp..sunt altele mult mai frumoase..imi cer scuze ca nu am reusit sa fac o selectie si poate cateva se repeta...lipsa de timp..sorry!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.