Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

pitbul

Pe 16 iule sunt la Blue Lagoon.Duminica pe 15 plecam din Bucuresti cu masina.

Revin cu impresii si poze desi am ceva temeri.

Vacanta frumoasa la toti!
atingere
[quote name='alexc1982' date='Jun 30 2007, 20:41' post='3038859']
Fratilor,

O scurta intrebare putin out of topic. Pentru Grecia/Corfu, e nevoie de pasaport sau se poate calatori cu buletinul? Mentionez ca o sa merg cu masina si prietena mea nu are pasaport si nu stiu daca trebuie sa facem sau nu.

Multumesc.

Alex
Bineinteles ca nu-ti trebiue pasaport. Odata ce ai intrat in GR, esti liber sa faci ce vrei si sa mergi pe unde vrei. deci, merge doar cu C.I.

atingere
QUOTE(alba @ Jul 5 2007, 20:12) [snapback]3063343[/snapback]
La sfirsit de august ajungem si noi in Corfu- Dassia, hotel Dassia Margarita.
Am citit aproape tot topicul insa nu am gasit nimic despre Dassia.

A fost cineva? Cum este plaja?

De acolo se pot vizita cu usurinta celelalte sate?
Orice fel de informatie , pareri aveti ma intereseaza,multumesc.

Intreb timid si despre hotel, a fost cineva, stiti ceva despre el?

Eu am trecut prin Dassia cu atv-ul inchiriat. tot ce pot spune e k e f aproape de capitala, si un f bun pct de plecare pt zonele cele mai frumoase de pe insula. Vad ca nu prea scrie nimeni de snorkeling...Nu stici ce experienta ratati!!! Luati-va un set de ochelari+snorkel (6-10 EUR) si o sa vedeti teleenciclopedia pe viu...
La Kassiopi (vad ca nu a spus nimeni nimic de ea) e un port asemanator Sivoteiiar mai spre vestul acestuia e o zona cu stanci care intra in apa... acolo am avut senzatia ca "zbor" deasupra fundului marii, asa de clar sa vedea... iar pestii, in bancuri, nici nu se sinchiseau de mine. Nu plecati din corfu fara sa faceti snorkeling! Va puteti baga la fund si fara ochelari...dar nu veti vedea nimic clar, apa e f sarata si creeaza o "ceata" vederii.

radu87
buna!..in curand voi pleca in corfu..rog pe cineva care a fost sau are informatii de spre vila sau hotelul(ceo fi nush) semeli care est situat intre roda si acharavi...din poze arata dragutz dar m-ar intresa plaja din zona aceea(roda)..si alte informatii utile...ms
logi_tm
salut,

Tocmai m-am intors din Kavos ai am sa incerc sa va dau cateva informatii despre:

- drum dus/intors

- statiunea Kavos

- preturi Kavos

- excursii optionale,

, informatii utile (sper) celor care doresc sa mearga in Corfu in general si in statiunea Kavos in special.

- drum dus/intors: noi am plecat cu un microbuz pentru ca eram foarte putini si ne-am intors cu un autocar. Drumul este foarte, foarte obositor, se face minimum 30 h si de aceea recomand celor care doresc sa mearga in Corfu sa se gandeasca de doua ori cand aleg mijlocul de transport. Poate reusiti sa mai strangeti ceva banuti si sa mergeti cu avionul (ceea ce ar fi super) sau poate reusiti sa mergeti cu masina proprie (cu ceva opriri) nu stiu, dar daca totusi alegeti sa mergeti cu autocarul agentiilor de turism trebui sa stiti urmatoarele: incarcati-va cu multa multa rabdare; nu uitati sa va cumparati o perina pentru dormit, mancare la pachet si nu in ultimul rand apa. Nu ar fi rau sa aveti la indemana si ceva haine mai groase (un trening ceva) deoarece pe timpul nopti strange un pic si sa nu fiti nevoiti sa cautati prin bagajele din cala bus-ului.
Se fac mai multe opriri pentru a putea merge la baie sau pentru a manca, se mai pune cate un film...dar cu toate acestea trebuie sa aveti multa multa rabdare;

- statiunea Kavos: statiunea e cea mai galagioasa statiune (noaptea) din Corfu deoarece e plina in proportie de 90-95 % de englezi intre cred 16-35 ani, englezi carora li se permite orice deoarece vin cu foarte multi bani si nici macar nu le pasa daca platesc multe amenzi.
Plaja e ok, destul de mare si mai tot timpul goala deoarece englezilor le place sa stea mai mult la piscinele hotelurilor respectiv vilelor din statiune.
Multe restaurante, multe magazine de suveniruri, multe posibilitati de distractie..
Ziua e liniste totala pentru ca mai toti englezii dorm dar seara incepe nebunia. Toate bar-urile au muzica la maxim, strazile sunt pline de englezi, la intrarea fiecarui bar se afla tipe, tipi care trag de tine daca esti singur sa mergi sa te distrezi la ei. Nimeni nu zice nimic pentru ca se cheltuie multi bani si pana la urma asta ii intereseaza pe greci. Ce sa spun, un fel de "sodoma si gomora" :-) ....

- preturi Kavos: preturile sunt super ok, iti poti manca linistit toate cele trei mese in unul din multele restaurante din Kavos. mancare e foarte buna si foarte multa iar grecii sunt foarte amabili:
mic dejun englezesc = 2,5 -3 Euro
pranz, cina = au oferte si poti manca un pranz cu numai 8,80 Euro (2 feluri + desert) sau chiar numai 2 feluri cu 5,50 Euro.
desert (placinta, inghetata) = 2 - 3 Euro
suc, bere = 1 - 2 - 3 Euro
peste; pizza; friptura = 6-7 euro
salata greceasca = 3 Euro
supermarket = apa (9 litri) = 1,5 Euro ; lapte = 1 Euro; paine = 0,80 Euro;
Parerea mea e ca nici nu merita sa mananci in camera sau sa ai demipensiune.
sezlog+umbrela = 2 Euro/zi (si nu venea in fiecare zi sa i-a banii)

Deci, cine vrea sa se ingrase ...sa merga in Kavos biggrin.gif

Daca nu faci excurisiile optionale, cu un 200 Euro/persoana vei avea parte de o vacanta super

- excursii optionale:
turul insulei merita facut, tur care m-a costat undeva la 50 euro/persoana pentru ca am cumparat si foarte multe suveniruri;
croaziera la laguna albastra pentru noi cei care am fost a fost o mare teapa, cei care au fost la Paxos si Antipaxos au fost mai multumiti;
Restul excursiilor nu am avut chef sa le fac deoarece am preferat sa lenevesc la piscina vilei in care am stat sau pe un sezlog la plaja.

Eu unul m-am simtit foarte bine in Kavos si cu siguranta voi merge din nou in Corfu.

Dupa ce am vazut comportamentul englezior dupa mai multe beri, le doresc tuturor celor care au oroare de romani (am mai citit pe forumurile astea ca unora le-ar place sa mearga unde nu sunt multi romani) sa mearga in Kavos, sa vada cum se comporta altii, cat de "civilizati" sunt fata de noi ........

Va stau la dispo si pt alte info.
atingere
QUOTE(logi_tm @ Jul 15 2007, 10:51) [snapback]3102070[/snapback]
salut,

Tocmai m-am intors din Kavos ai am sa incerc sa va dau cateva informatii despre:

- drum dus/intors

- statiunea Kavos

- preturi Kavos

- excursii optionale,

, informatii utile (sper) celor care doresc sa mearga in Corfu in general si in statiunea Kavos in special.

- drum dus/intors: noi am plecat cu un microbuz pentru ca eram foarte putini si ne-am intors cu un autocar. Drumul este foarte, foarte obositor, se face minimum 30 h si de aceea recomand celor care doresc sa mearga in Corfu sa se gandeasca de doua ori cand aleg mijlocul de transport. Poate reusiti sa mai strangeti ceva banuti si sa mergeti cu avionul (ceea ce ar fi super) sau poate reusiti sa mergeti cu masina proprie (cu ceva opriri) nu stiu, dar daca totusi alegeti sa mergeti cu autocarul agentiilor de turism trebui sa stiti urmatoarele: incarcati-va cu multa multa rabdare; nu uitati sa va cumparati o perina pentru dormit, mancare la pachet si nu in ultimul rand apa. Nu ar fi rau sa aveti la indemana si ceva haine mai groase (un trening ceva) deoarece pe timpul nopti strange un pic si sa nu fiti nevoiti sa cautati prin bagajele din cala bus-ului.
Se fac mai multe opriri pentru a putea merge la baie sau pentru a manca, se mai pune cate un film...dar cu toate acestea trebuie sa aveti multa multa rabdare;

- statiunea Kavos: statiunea e cea mai galagioasa statiune (noaptea) din Corfu deoarece e plina in proportie de 90-95 % de englezi intre cred 16-35 ani, englezi carora li se permite orice deoarece vin cu foarte multi bani si nici macar nu le pasa daca platesc multe amenzi.
Plaja e ok, destul de mare si mai tot timpul goala deoarece englezilor le place sa stea mai mult la piscinele hotelurilor respectiv vilelor din statiune.
Multe restaurante, multe magazine de suveniruri, multe posibilitati de distractie..
Ziua e liniste totala pentru ca mai toti englezii dorm dar seara incepe nebunia. Toate bar-urile au muzica la maxim, strazile sunt pline de englezi, la intrarea fiecarui bar se afla tipe, tipi care trag de tine daca esti singur sa mergi sa te distrezi la ei. Nimeni nu zice nimic pentru ca se cheltuie multi bani si pana la urma asta ii intereseaza pe greci. Ce sa spun, un fel de "sodoma si gomora" :-) ....

- preturi Kavos: preturile sunt super ok, iti poti manca linistit toate cele trei mese in unul din multele restaurante din Kavos. mancare e foarte buna si foarte multa iar grecii sunt foarte amabili:
mic dejun englezesc = 2,5 -3 Euro
pranz, cina = au oferte si poti manca un pranz cu numai 8,80 Euro (2 feluri + desert) sau chiar numai 2 feluri cu 5,50 Euro.
desert (placinta, inghetata) = 2 - 3 Euro
suc, bere = 1 - 2 - 3 Euro
peste; pizza; friptura = 6-7 euro
salata greceasca = 3 Euro
supermarket = apa (9 litri) = 1,5 Euro ; lapte = 1 Euro; paine = 0,80 Euro;
Parerea mea e ca nici nu merita sa mananci in camera sau sa ai demipensiune.
sezlog+umbrela = 2 Euro/zi (si nu venea in fiecare zi sa i-a banii)

Deci, cine vrea sa se ingrase ...sa merga in Kavos biggrin.gif

Daca nu faci excurisiile optionale, cu un 200 Euro/persoana vei avea parte de o vacanta super

- excursii optionale:
turul insulei merita facut, tur care m-a costat undeva la 50 euro/persoana pentru ca am cumparat si foarte multe suveniruri;
croaziera la laguna albastra pentru noi cei care am fost a fost o mare teapa, cei care au fost la Paxos si Antipaxos au fost mai multumiti;
Restul excursiilor nu am avut chef sa le fac deoarece am preferat sa lenevesc la piscina vilei in care am stat sau pe un sezlog la plaja.

Eu unul m-am simtit foarte bine in Kavos si cu siguranta voi merge din nou in Corfu.

Dupa ce am vazut comportamentul englezior dupa mai multe beri, le doresc tuturor celor care au oroare de romani (am mai citit pe forumurile astea ca unora le-ar place sa mearga unde nu sunt multi romani) sa mearga in Kavos, sa vada cum se comporta altii, cat de "civilizati" sunt fata de noi ........

Va stau la dispo si pt alte info.

Incredibil!!! ai fost pe insula si ai lenevit pe buza piscinei... la o asa apa curata a marii...
Sa nu vezi Paleokastritsa, sa nu urci pe vf Pantocrator unde e un singur calugar si culmea!! ghiciti de ce natie e!!!
sa nu inchiriezi un scuter ceva si sa nu umbli hai-hui... probabil ca ai fost prin insule exotice de nu ti-a placut...
Sunt multe locuri pe care nu am apucat sa le vad, si eu ca si majoritatea voi reveni pe insula, e ceva deosebit. Numai ca nu asa repede... viata e prea scurta sa vii de 2 ori in acelasi loc...
anul viitor intentionez sa-mi "completez" atlasul cu noi locuri umblate, sunt asa de multe!...

ami1975
QUOTE(anidor @ Jul 13 2007, 08:38) [snapback]3094245[/snapback]
Oare toate agentiile astea sunt neserioase?Ieri , dupa ce am laudat-o la toata lumea , tipa de la Escape ma suna si-mi spune ca nu s-au confirmat locurile la Golden Nests si daca vrem sunt locuri la Alonakia.Din punctul meu de vedere e super ok , mai ales ca acolo am vrut prima data si mi-au spus ca nu sunt locuri.Acum nu mai sunt locuri la GN dar sunt la Alonakia unsure.gif Acum o sa intru la disperare. angry.gif Daca imi strica concediul , le dau foc la firma smile.gif

Buna,
Si eu as vrea sa merg la H. Alonakia, Ag. Gordios... In ce perioada te intereseaza?
Eu as vrea din 11.09.

logi_tm
QUOTE(atingere @ Jul 15 2007, 22:14) [snapback]3103883[/snapback]
Incredibil!!! ai fost pe insula si ai lenevit pe buza piscinei... la o asa apa curata a marii...
Sa nu vezi Paleokastritsa, sa nu urci pe vf Pantocrator unde e un singur calugar si culmea!! ghiciti de ce natie e!!!
sa nu inchiriezi un scuter ceva si sa nu umbli hai-hui... probabil ca ai fost prin insule exotice de nu ti-a placut...
Sunt multe locuri pe care nu am apucat sa le vad, si eu ca si majoritatea voi reveni pe insula, e ceva deosebit. Numai ca nu asa repede... viata e prea scurta sa vii de 2 ori in acelasi loc...
anul viitor intentionez sa-mi "completez" atlasul cu noi locuri umblate, sunt asa de multe!...

smile.gif))

Daca citesti mai atent ce am scris o sa vezi ca am facut turul insulei, tur in care am vazut Paleokastritsa, manastirea, Achillionul, Sidari...care m-au impresionat , dar nu am intrat in detalii pt ca deja aceste locuri au fost descrise de foarte multi pe acest topic, descrieri din care reiese ca merita vazute.
Cred ca multi vor sa stie care sunt preturile si cat malai trebuie sa ai la tine pentru a te putea simti bine in Corfu, pt. ca de frumusotile acestei insule nu are rost sa mai vb.
Referitor la umblatul hai-hui..crede-ma ca dupa ce am facut 36 h la dus si apoi dupa 2 zile faci turul insulei iar dupa alte 2 faci o alta croaziera.....mie unul mi-a ajuns, mai ales ca am stat doar 7 zile.
Unde am gresit poate ....a fost ca nu m-am bagat la un scuter ceva biggrin.gif
atingere
QUOTE(logi_tm @ Jul 16 2007, 08:23) [snapback]3105129[/snapback]
smile.gif))

Daca citesti mai atent ce am scris o sa vezi ca am facut turul insulei, tur in care am vazut Paleokastritsa, manastirea, Achillionul, Sidari...care m-au impresionat , dar nu am intrat in detalii pt ca deja aceste locuri au fost descrise de foarte multi pe acest topic, descrieri din care reiese ca merita vazute.
Cred ca multi vor sa stie care sunt preturile si cat malai trebuie sa ai la tine pentru a te putea simti bine in Corfu, pt. ca de frumusotile acestei insule nu are rost sa mai vb.
Referitor la umblatul hai-hui..crede-ma ca dupa ce am facut 36 h la dus si apoi dupa 2 zile faci turul insulei iar dupa alte 2 faci o alta croaziera.....mie unul mi-a ajuns, mai ales ca am stat doar 7 zile.
Unde am gresit poate ....a fost ca nu m-am bagat la un scuter ceva biggrin.gif

Mda, ati fost dezavantajati cu microbuzul pt ca probabil nu ati facut escala noaptea. eu am fost cu autocarul cu oniro (referintele sunt exact cele descrise de toti), am facut 2 zile: plecat la 06.00 din Buc, ajuns la 19.00 dincolo de paralia unde am inoptat (apa marii din egee era la fel de tulbure ca la noi, nu stiu de ce): a IIa zi ne-am trezit la 4, am luat micul dejun iar la 05.15 deja plecasem, aveam de vizitat Sf Paraschiva si meteorele. La 15.00 a fost bacul, iar la 16.45 am intrat in camera. Nu am simtit oboseala, dimpotriva, m-a inviorat peisajul montan al muntilor pind si m-a impresional grandoarea lucrarii la autostrada spre Igoumenitsa.
mai obosit veneam dupa fiecare excursie seara, dar de fiecare data ziceam ca "asta a fost mai misto decat cea de ieri"
unii s-au orientat mai bine: au luat 14 sau chiar 21 de zile de sejur, au ramas acolo si au venit cu alte serii. se poate merge si pe cont propriu, dar am calculat ca e mult mai scump.
esperando

QUOTE(atingere @ Jul 16 2007, 10:43) [snapback]3106066[/snapback]
Mda, ati fost dezavantajati cu microbuzul pt ca probabil nu ati facut escala noaptea. eu am fost cu autocarul cu oniro (referintele sunt exact cele descrise de toti), am facut 2 zile: plecat la 06.00 din Buc, ajuns la 19.00 dincolo de paralia unde am inoptat (apa marii din egee era la fel de tulbure ca la noi, nu stiu de ce): a IIa zi ne-am trezit la 4, am luat micul dejun iar la 05.15 deja plecasem, aveam de vizitat Sf Paraschiva si meteorele. La 15.00 a fost bacul, iar la 16.45 am intrat in camera. Nu am simtit oboseala, dimpotriva, m-a inviorat peisajul montan al muntilor pind si m-a impresional grandoarea lucrarii la autostrada spre Igoumenitsa.
mai obosit veneam dupa fiecare excursie seara, dar de fiecare data ziceam ca "asta a fost mai misto decat cea de ieri"
unii s-au orientat mai bine: au luat 14 sau chiar 21 de zile de sejur, au ramas acolo si au venit cu alte serii. se poate merge si pe cont propriu, dar am calculat ca e mult mai scump.

E o optiune a ta , legat de calculele pe cont propriu , acum lucrurile acestea depinde de multe locatia unde esti cazat , optiunile la cazare , dar nu ced ca e mai scump , poti ajunge cam la acelasi pret , sau putin mai scump , dar optiunile sunt cu siguranta altele.E varianta prin agentie care e intr-adevar ieftina mai ales cu cine ai mers tu ...pentru ca referinte am dat eu destule finnd printre primii care a postat despre ei , dar preturile variaza ti-am spus!
esperando
QUOTE(esperando @ Jul 16 2007, 11:35) [snapback]3106344[/snapback]
E o optiune a ta , legat de calculele pe cont propriu , acum lucrurile acestea depind de multe locatia unde esti cazat , optiunile la cazare , dar nu ced ca e mai scump , poti ajunge cam la acelasi pret , sau putin mai scump , dar optiunile sunt cu siguranta altele.E varianta prin agentie care e intr-adevar ieftina mai ales cu cine ai mers tu ...pentru ca referinte am dat eu destule finnd printre primii care a postat despre ei , dar preturile variaza ti-am spus!

coras
am fost in corfu a fost superb, am ajuns cu avionul zbor destul de relaxant, transfer prompt si statiunea benitses,,,e aici nu mi-a placut plaja cu pietris marea cu aspec de lac pentru ca se vedea continentul, hotel bun!
a doua zi am luat masina nu athos care e mers prin toate santurile si srtazile si cu ea am vizitat absolut toata insula deci cine vrea referinte despre statiuni intrebati!!
pentru alte 3 zile am inchiriat atv mai ales ca in oras parcarea pt atv e gratis!!!
am facut 2 croaziere, ....restul puneti intrebari,va raspund cu drag
pentru noi a fost ca in luna de miere...superb!!!!
plaja la care am sa ma mai intorc macar o data in viata asta e Agios Georgios!!!pustie doar noi si marea!!
anidor
QUOTE(ami1975 @ Jul 16 2007, 00:30) [snapback]3104513[/snapback]
Buna,
Si eu as vrea sa merg la H. Alonakia, Ag. Gordios... In ce perioada te intereseaza?
Eu as vrea din 11.09.

Eu vreau din 12.08 dar inca nu mi-au confirmat. cursing.gif Am toate sansele sa nu mai ajung acolo , pt ca la alte agentii nu mai au nimic pana in septembrie. no.gif Poate ajung in alta insula upset.gif Imi doream atat de mult....
reea.netfun.ro
QUOTE(anidor @ Jul 16 2007, 16:36) [snapback]3107206[/snapback]
Eu vreau din 12.08 dar inca nu mi-au confirmat. cursing.gif Am toate sansele sa nu mai ajung acolo , pt ca la alte agentii nu mai au nimic pana in septembrie. no.gif Poate ajung in alta insula upset.gif Imi doream atat de mult....

intrebare: cum adica nu s-a confirmat? Daca iti faci rezervare si apoi dai avans ce anume tre sa mai confirme?
razvan290520
ce ale informatii imi mai poti da si mie in ce statiune ai fost cat costa sa inchiriezi un atv preturile cum sunt si daca ai si ceva poze ti-as fi recunoscator daca ai atasa cateva
razvan290520
QUOTE(atingere @ Jul 16 2007, 12:43) [snapback]3106066[/snapback]

ce ale informatii imi mai poti da si mie in ce statiune ai fost cat costa sa inchiriezi un atv preturile cum sunt si daca ai si ceva poze ti-as fi recunoscator daca ai atasa cateva
anidor
QUOTE(reea.netfun.ro @ Jul 16 2007, 17:52) [snapback]3107529[/snapback]
intrebare: cum adica nu s-a confirmat? Daca iti faci rezervare si apoi dai avans ce anume tre sa mai confirme?

Da ,am dat avans , s-a facut contract si asteptam de o saptamana confirmarea locurilor la hotel .Cica nu au locuri in garantie , habar nu am ce inseamna asta. Astazi am ajuns la capatul nervilor , am mers la firma , am facut scandal cat casa si am cerut banii inapoi.I-am primit si m-am indreptat spre o alta firma.Am gasit locuri doar la Roda , hotel Coral si doar cu avionul.Aici ni s-au confirmat locurile pe loc.Concluzie: nu trebuie sa te incurci cu firme mici , care par de o amabilitate peste limite(pana pun laba pe tine), trebuie mers la firme cu renume , chiar daca e mai scump , ai siguranta ca obtii ceea ce vrei.Asa ca plec pe 11.08 , cu avion din Timisoara.
coras
QUOTE(razvan290520 @ Jul 16 2007, 19:51) [snapback]3107960[/snapback]

in caz ca m-ai intrebat pe mine iti raspund cea mai scumpa statiune e Kavos din cauza englezilor imputiti care borasc pe trotoare!!
un atv e 15 euro pe zi masina cea mai ieftina e 30 euro pe zi cu asiguare full si mai poti plati optional o asigurare de 5 euro pe zi pt accidente usoare care nu s-au produs din vina ta de ex. ai gasit-o zgariata in parcare
cele mai ieftine statiuni benitses si moraitika
cea mai frumoasa plaja, ma repet Agios Georgios, cel mai frumos peisaj Paleokastrita si soseaua de coasta ce pleaca din Corfu town pna la Kassiopi!!!
monalis
QUOTE(si`n`gura69 @ Jul 12 2007, 20:51) [snapback]3092974[/snapback]
Buna!!

Sa stii ca ai facut o alegere foarte buna,dupa cum iti spuneam,ne`am simtit super ok..eu anul trecut am fost in Corfu,dar mai in nord(Acharravi),dar nu se compara cu Agios Gordios plus ca am mai vazut si majoritatea statiunilor(am inchiriat masina)si am avut cu ce sa compar..cat despre excursii,neaparat sa mergi in cea care se pleaca din Paleokastrita(mergeti pe o plaja mai indepartata,barbeque,baie..)..mie mi`a placut si in Paxi si Antipaxi(doua insule in sud)..numai ca iti va lua toata ziua-se pleaca la 8 dimineatza si inapoi ajungi pe la 20:00..
o sa incerc sa mai atasez cateva poze ptr a`mi justifica cele spuse mai sus:

1-plaja din Agios Gordios
2-cu patronul hotelului-Vasilis-super ok
3-Hotelul Golden Nests
4-Vedere din camera:)....sper sa fie ordinea ok
Concediu placut!!

Multumesc pentru informatii.
Cat costa un sezlog+umbrela in Agios Gordios?

doina2222
QUOTE(radu87 @ Jul 14 2007, 23:30) [snapback]3101059[/snapback]
buna!..in curand voi pleca in corfu..rog pe cineva care a fost sau are informatii de spre vila sau hotelul(ceo fi nush) semeli care est situat intre roda si acharavi...din poze arata dragutz dar m-ar intresa plaja din zona aceea(roda)..si alte informatii utile...ms

Si eu plec tot acolo in 4 august.Poate totusi, ne raspunde cineva care a fost.Din ceea ce vad pe forum, Roda e destul de plicticoasa.Acharavi pare mai ok, dar nu cine stie ce! Sper sa nu murim de plictiseala!Sincer, eu nu sunt genul careia sa-i placa linistea desavarsita, imi place sa merg, sa vizitez, sa fie agitatie.Nici prin cluburi nu ma omor, dar nici de
pensionari nu vreau sa dau!!!!
doina2222
QUOTE(si`n`gura69 @ Jul 12 2007, 20:51) [snapback]3092974[/snapback]
Buna!!

Sa stii ca ai facut o alegere foarte buna,dupa cum iti spuneam,ne`am simtit super ok..eu anul trecut am fost in Corfu,dar mai in nord(Acharravi),dar nu se compara cu Agios Gordios..plus ca am mai vazut si majoritatea statiunilor(am inchiriat masina)si am avut cu ce sa compar..cat despre excursii,neaparat sa mergi in cea care se pleaca din Paleokastrita(mergeti pe o plaja mai indepartata,barbeque,baie..)..mie mi`a placut si in Paxi si Antipaxi(doua insule in sud)..numai ca iti va lua toata ziua-se pleaca la 8 dimineatza si inapoi ajungi pe la 20:00..
o sa incerc sa mai atasez cateva poze ptr a`mi justifica cele spuse mai sus:

1-plaja din Agios Gordios
2-cu patronul hotelului-Vasilis-super ok
3-Hotelul Golden Nests
4-Vedere din camera:)....sper sa fie ordinea ok
Concediu placut!!

Buna!
poti, te rog, sa-mi spui mai multe despre Acharravi?Anul acesta merg la Hotel Semeli in Roda si am auzit ca Roda e cam pustie si as fi vrut sa stiu cum e Acharravi?!E pustiu?E mica?Ai ce sa faci pe acolo?
Multam!!!!
ladyboss_ro
QUOTE(doina2222 @ Jul 17 2007, 11:38) [snapback]3110458[/snapback]
Si eu plec tot acolo in 4 august.Poate totusi, ne raspunde cineva care a fost.Din ceea ce vad pe forum, Roda e destul de plicticoasa.Acharavi pare mai ok, dar nu cine stie ce! Sper sa nu murim de plictiseala!Sincer, eu nu sunt genul careia sa-i placa linistea desavarsita, imi place sa merg, sa vizitez, sa fie agitatie.Nici prin cluburi nu ma omor, dar nici de

NICI UNDE AM FOST EU NU POT SA MA LAUD CA ERA F.MARE AGITATIE.CRED CA DACA AS FI STAT NON STOP NUMAI IN MESSONGI M-AS FI PLICTISIT DAR AM UMBLAT DE COLO COLO.CORFU-ORASUL MI-A LUAT O ZI INTREAGA, CAND AM INCHIRIAT MASINA AM PLECAT DISDEDIMINEATA SI IN FIECARE STATIUNE CE NE-A PLACUT PLAJA SAU APA AM STAT CATE O ORA SI NE-AM BALACIT DUPA CARE NE-AM CONTINUAT DRUMUL.GREU NE-AM DESCURCAT CU SLIPUL UD,AVEAM SCHIMBURI USCATE PT. A NU UDA TAPITERIA.DACA MERGI IN EXCURSIILE ORGANIZATE TREC F.REPEDE ZILELE SI CONSTATI CA N-AI REUSIT SA VEZI IN 7 ZILE TOT CE AI FI AVUT DE VAZUT.DEPINDE FIECARE CE VREA SI LA CE SE ASTEAPTA.
lela_stc
QUOTE(esperando @ Jul 9 2007, 22:41) [snapback]3079474[/snapback]
Ciudat cum de spui ca e liniste in Corfu , daca probabil ai avut inspiratia ....sa stai in insula sa sa mergi doar in partea sudica a insulei e normal sa ai impresia asta (cu exceptia statiunii Kavos) , in rest in conditiile in care nu ai mers in Kerkyra , macar dupa amiaza , sau prin statiunile din nordul si centrul insulei cu siguranta ai ramas cu acea impresie, eu cred ca daca iti doresti sa vezi sa te simti bine si sa nu lenevesti eu cred ca e cam putin timp o saptamana de stat in Corfu
sunt atitea locuri de vazut de strabatut , croaziere de facut ... sincer cred ca nu ti-ai dorit sa faci mai mult pentru a vedea ce inseamna agitatia din Corfu.

Nu stiu daca am mentionat, dar am inchiriat ATV si am fost si in Kerkyra, insa nu mi s-a parut un oras extraordinar de frumos, intradevar galagios (nu din cauza oamenilor care se simteau bine ci din cauza traficului auto intens)......am fost si in croaziere, nu am lenevit cum insinuezi....mie nu mi-a placut in mod deosebit insula si ceea ce are de oferit...........tinand cont ca unii dintre cei care se intorc din Corfu spun ca este o insula de vis........sincer nu am aceeasi parere.........si nu am vrut decat sa mi-o exprim..........
atingere
QUOTE(doina2222 @ Jul 17 2007, 10:38) [snapback]3110458[/snapback]

cu siguranta n-o sa te plictisesti! mergi in toate excursiile care se fac iar daca-ti raman zile, consuma-le plecand hai-hui cu o masina inchiriata, atv...
plaja o sa faci... unde vei gasi o plaja mai frumoasa, inclusiv in excursii.
si`n`gura69
Buna!!
Din pacate,prea multe nu ai ce sa faci in Acharravi(e simpaticuttza statiunea,dar se poate si mai bine)...mai bine stai in Roda sau,mai bine,faci un tur al tuturor statiunilor(sa nu uiti de Agios Gordios:)..Oricum,te vei simti bine,doar mergi in Grecia:P)
Concediu placut!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.