Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

esperando

QUOTE(ladyboss_ro @ Jul 10 2007, 11:16) [snapback]3081673[/snapback]
AI DREPTATE ESPERANDO.ORASUL CORFU MI-A LUAT O ZI, CETATEA, ETC. SI LA INTOARCERE CU OPRIRE LA PALATUL SISSI.PALEOKASTRISA???E SUPER!
SIDARI?AM MERS DE 2 ORI.PRIETENUL MEU E PE PRINCIPIU CA DACA E IN CONCEDIU VREA SA STEA SA SE ODIHNEASCA DAR ACOLO S-A SCHIMBAT LA 180 GRADE.NUMAI 3 ZILE POT SPUNE CA AM STAT COMPLET LA PLAJA, IN REST MACAR DUPA CE MANCAM DE PRANZ TOT PLECAM SA MAI VIZITAM CEVA PE INSULA.NU ERA MUSAI SA INCHIRIEZI MASINA SAU SA MERGI IN EXCURSIILLE ORGANIZATE,ERAU AUTOBUZE IN TOATE DIRECTIILE,SI LA PALEOKASTRISA, SI LA SIDARI (CANAL D'AMOUR), ETC.SINGURUL INCOVENIENT CA ERAI LEGAT DE ORARUL ULTIMEI MASINI LA INTOARCERE.EU NU POT STA PREA MULT, CA O PLANTA, ASA CA AM FOST LA AEROBIC SUB PALMIERI SI GIMNASTICA IN PISCINA, ETC.
MA BUCUR CA SUNT IN CONSENS CU MIRELA.O CITEZ: ,,ONIRO DIN PLOIESTI...,, JOS PALARIA". IMI POT PERMITE SA FIU EGOISTA?MI-E TEAMA SA LE FAC RECLAMA, DACA VOI VREA SA MAI MERG CU EI IN VIITOR RISC SA NU MAI GASESC LOCURI. DACA EU TOCMAI DIN BRASOV, CU BAGAJ SI COPII M-AM AVENTURAT PANA IN PLOIESTI SI AS MAI FACEA DIN NOU...CRED CA ASTA SPUNE TOT.

Legat de Oniro , daca te uiti pe posturile de anul trecut sa spunem , si cele de anul asta , cand informatzii despre Oniro am dat .... happy.gif eu si am asigurat ca nu sunt niciun fel de probleme si alte detalii, nu are rost sa comentam , iar de insula , e greu de spus ca insula nu e plina de viata , asta numai daca asa vrei sa vezi dar altfel spus eu cred ca numai faptul ca insula are cam 75.000 de locuitori iar in sezon de virf sunt la 500.000 de turisti, eu cred ca spune multe!
esperando
Apropo pe cand cafeaua smile.gif , glumeam!!

anidor
In sfarsit am gasit ceva si "m-am aruncat".Sper sa fie ok.Plecam in 12.08 din Timisoara spre Corfu / Agios Gordis / hotel Golden Nests.Biletul l-am luat prin Escape Travel , dar am inteles ca transportul este de la Christian Tour.Am fost cu o zi inainte la Christian Tour pt ca am vrut sa luam de la ei.Nu mai aveau locuri , dar agenta (o pustoaica) ne spunea ca s-ar putea sa se suplimenteze , dar trebuie sa-i las 50euro(nu am idee pt ce) si ma anunta in cateva zile.
Nu am vrut , mai ales pt ca habar nu aveau cat costa , in ce statiune este hotelul, nu stia sa-mi spuna mai nimic.Intrase pe site-ul lor sa ne citeasca de acolo dry.gif Eu citisem deja toate ofertele posibile si stiam pe de rost totul , as fi putut sa-i spun eu , dar....Am plecat dezamagita de "agentii de turism" ai firmei Christian Tour din Timisoara.Am mers a doua zi la Escape care mi-au spus ca s-au suplimentat locurile la cerere , mi-au povestit despre oferte , hoteluri , impreuna am ales oferta care ne-a placut.Acum astept cu nerabdare perioada 12-21.08.Revin cu impresii , dupa.
ladyboss_ro
QUOTE(esperando @ Jul 10 2007, 22:46) [snapback]3084191[/snapback]
Apropo pe cand cafeaua smile.gif , glumeam!!

CAM GREU SA AJUNG IN PLOIESTI.STIU CA PE 14-15 VOI MERGE LA UN CURS IN BUCURESTI DAR PROBABIL VOI MAI FI CU O COLEGA ASA CA NU CRED CA MA POT ABATE DIN DRUM.IMI PARE RAU CA AM RATAT DATA TRECUTA DAR RAMANE VALABIL.POATE MAI AJUNGI TU IN BRASOV.DATA TRECUTA AM RATAT PENTRU CA ACASA NU PREA DESCHID CALCULATORUL...PE CURAND
Turbinca
QUOTE(miremirc @ Jun 25 2007, 18:16) [snapback]3014291[/snapback]
Pentru cei care ati fost deja in Corfu cu avionu : v-a cerut cineva pasaportul sau este suficient doar buletinul ? Multumesc anticipat celor care-mi vor raspunde.

Buna ziua. Tocmai m-am intors din Corfu- hotel Arion cu Paralela45. Hotelul este situat langa parcul Mon Repos, in zona Anemomilos, chiar la strada. Nu are piscina. Este curat. Plaja se poate face la 60 m de hotel. Exista si zona amenajata unde se plateste 1.4 euro , cat si langa gard unde este gratis. Este singura zona amenajata pt plaja din orasul Corfu, dar este foarte mica si in zona neamenajata sunt pietre ( provin din zona amenajata ). Agentia ce contact din Corfu este Supertravel. Nu exista asistenta in limba romana. Pt vizitarea orasului se poate merge pe jos sau se poate lua blue-bus nr.2 (0.75 euro- se cumpara bilete de la receptie). Statia este in fata intrarii la plaja amenajata Mon Repos. Vine la 1/2 h in timpul saptamanii.

Singura excursie optionala in care am fost cu agentia a fost Blue Lagoon Sivota 31euro.
In rest am vizitat cu autobuzele locale ( green bus) . La statia green bus se poate ajunge cu blue bus nr.2.
Incerc sa atasez orarul green bus.
si`n`gura69

Buna!!

Tocmai ne`am intors din Agios Gordios..noi am stat la hotel Golden Nests(vis a vis de Alonakia)..despre hoteluri,si`n special despre Alonakia...ptr ca asta te intereseaza..numai de bine..daca ai norocul sa "prinzi" si camera cu vedere la mare(celelalte sunt cu vedere la munte:)e super ok..piscina,cina..imbelsugata(bufet suedez)..(daca ne puneam mintea,ajungeam "dubli" acasa:)..personal super zambitor,mai mult sau mai putin fortzat..dar nu mai conteaza..noi ne`am simtit excelent..iar statiunea parca e "pictata":)...
incerc sa atasez cateva poze..
ptr alte informatii..cu mare placere
concediu minunat:)
morosanuciprian
QUOTE(miremirc @ Jun 28 2007, 08:37) [snapback]3026969[/snapback]
unde ai vazut scris ca s-a renovat Blue lagoo?
Noi urmeaza sa plecam in 3 iulie acolo si suntem curiosi cum a fost...

Te rog cand te intorci (cam pe 13 dupa estimarile mele) sa pui niste poze sau sa-mi trimiti pm cu pozele hotelului. Noi plecam pe 29 iulie si vreau sa vad si eu grota cu soparle, lilieci, paianjeni si alte animale... laugh.gif
Am mai auzit si alte pareri si tind sa cred ca nu e atat de groaznic cum li s-a parut unora.

Multumiri anticipate!

coxxxen
QUOTE(morosanuciprian @ Jul 11 2007, 20:16) [snapback]3088406[/snapback]
Te rog cand te intorci (cam pe 13 dupa estimarile mele) sa pui niste poze sau sa-mi trimiti pm cu pozele hotelului. Noi plecam pe 29 iulie si vreau sa vad si eu grota cu soparle, lilieci, paianjeni si alte animale... laugh.gif
Am mai auzit si alte pareri si tind sa cred ca nu e atat de groaznic cum li s-a parut unora.

Multumiri anticipate!

Poate ne zici si noua ce pareri ai mai auzit... eu plec pe 15 rolleyes.gif
pitbul
Pe 16 iulie sunt sunt la Blue Lagoon. Plec din Buc.cu masina.Cine mai merge in corfu in aceiasi perioada PM.Poate maergem impreuna cu mai multe masini.

Ca idee ce am gasit pe Trip Advisor.
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews...an_Islands.html

Sper sa nu fie o mare teapa.Am bliete prin Christian Tor
coxxxen

Tot de la aia am lat si eu bilete. Am fost si anul trecut cu ei in Paralia si a fost ok...
monalis
QUOTE(si`n`gura69 @ Jul 11 2007, 18:05) [snapback]3087861[/snapback]
Buna!!

Tocmai ne`am intors din Agios Gordios..noi am stat la hotel Golden Nests(vis a vis de Alonakia)..despre hoteluri,si`n special despre Alonakia...ptr ca asta te intereseaza..numai de bine..daca ai norocul sa "prinzi" si camera cu vedere la mare(celelalte sunt cu vedere la munte:)e super ok..piscina,cina..imbelsugata(bufet suedez)..(daca ne puneam mintea,ajungeam "dubli" acasa:)..personal super zambitor,mai mult sau mai putin fortzat..dar nu mai conteaza..noi ne`am simtit excelent..iar statiunea parca e "pictata":)...
incerc sa atasez cateva poze..
ptr alte informatii..cu mare placere
concediu minunat:)

Buna,
Si eu plec in august in Agios Gordis la hotel Golden Nests. Poti sa-mi spui mai multe despre statiune si hotel. Vroiam sa merg in Paleokastritsa, dar nu am mai gasit locuri. Ce excursii se merita sa fac?
Astept vesti.
goleany

Buna! Ne-am intors din Corfu in 10 iulie! Am stat la Blue Lagune din Roda! Hotelul e naspa, in afara de piscina care e ok camerle sunt cam mizere. In fine, in statiune e penal rau de tot, linisteeee cat casa , pustietate pe plaja, cat despre plaja si apa...am o parere foarte proasta.
Na si ca sa nu spuneti ca sunt un ciudat pretentios va spun ca am inchiriat o masina si am fost si in restul insulei...unde e cu totul altceva...Paleokatrista e super, veerea de la Buna Vista splendida, apa e limpede si putin rece numnai buna de baie, am fost si la sidari unde nu e cine stie ce....in Corfu Town e f inghesuit tot merita sa acordati 2 ore pt o vizita prin piata de langa muzeu...la Aqualand e fain insa nu as merge a doua oara.
Cel mai fain a fost in afara insulei:) adica in excursia la Blue lagune (nu hotelul) de lana Sivota in Grecia continentala...am mers cu vaporasul...peisaje faine apa de vis...
Deci ideea e ca daca ramaneam in Roda esecul era cat CASA....
Mancare putin mai scumpa ca la noi dar acceptabil...cu 20 euro mancai cu tot cu bauturi 2 persoane, masina 28 euro pe zi, excursia 26 euro, intrare Aqualand 17 euro dupa ora 15.
Nu pot sa zic ca m-a impresionat Corfu, in afara statiunilor nu e foarte curat, case darapanate, masini parasite...in schimb sunt cateva locuri cu peisaje faine..mare combinata cu verdeatza...per ansamblu 60% mi-a placut 40 % nu mi-a placut

Va raspund cu placere la intrebari...
ps Am mers cu Cristian Tours cu avionul! Transferul a fost ok, agentia s-a tinut de cuvant
morosanuciprian
QUOTE(goleany @ Jul 12 2007, 15:47) [snapback]3091775[/snapback]
Buna! Ne-am intors din Corfu in 10 iulie! Am stat la Blue Lagune din Roda! Hotelul e naspa, in afara de piscina care e ok camerle sunt cam mizere.

te rog mult daca ai poze din camera de hotel, da-mi si mie pe pm.
Ma intereseaza daca e plin de ganganii sau doar e ca in taberele comuniste smile.gif)
Daca e cat de cat ok, oricum nu stau dect sa dorm cateva ore...in rest vreau o masina sa ma plimb. Multumim mult!
si`n`gura69
Buna!!

Sa stii ca ai facut o alegere foarte buna,dupa cum iti spuneam,ne`am simtit super ok..eu anul trecut am fost in Corfu,dar mai in nord(Acharravi),dar nu se compara cu Agios Gordios..plus ca am mai vazut si majoritatea statiunilor(am inchiriat masina)si am avut cu ce sa compar..cat despre excursii,neaparat sa mergi in cea care se pleaca din Paleokastrita(mergeti pe o plaja mai indepartata,barbeque,baie..)..mie mi`a placut si in Paxi si Antipaxi(doua insule in sud)..numai ca iti va lua toata ziua-se pleaca la 8 dimineatza si inapoi ajungi pe la 20:00..
o sa incerc sa mai atasez cateva poze ptr a`mi justifica cele spuse mai sus:

1-plaja din Agios Gordios
2-cu patronul hotelului-Vasilis-super ok
3-Hotelul Golden Nests
4-Vedere din camera:)....sper sa fie ordinea ok
Concediu placut!!
sini4910
Buna,
Si eu vreau sa merg in Corfu.

goleany:ce inseamna transferul cu avionul?
coxxxen

Salut! In primul rand am aceeasi rugaminte in legatura cu pozele din camerele hotelului... Te mai rog sa-mi mai spui cateva cuvinte despre Roda... De ce zici ca era mare plictiseala pe acolo? Te referi la lipsa cluburilor si a discotecilor? La viata de nioapte, in general, sau la ce? De ce nu ti-au placut plaja si apa? Cam ce masini se inchiriaza cu 28 de euro/zi? Cam atat deocamdata wink.gif Merci
anidor
Oare toate agentiile astea sunt neserioase?Ieri , dupa ce am laudat-o la toata lumea , tipa de la Escape ma suna si-mi spune ca nu s-au confirmat locurile la Golden Nests si daca vrem sunt locuri la Alonakia.Din punctul meu de vedere e super ok , mai ales ca acolo am vrut prima data si mi-au spus ca nu sunt locuri.Acum nu mai sunt locuri la GN dar sunt la Alonakia unsure.gif Acum o sa intru la disperare. angry.gif Daca imi strica concediul , le dau foc la firma smile.gif
elaxalien
si eu plec azi 13 iulie in corfu...sper sa fie ok...e aproape 10...pe la 1 am plecat cu autocarul...agentia de turism: fabiola turism!abia astept...o sa revin cu impresii si poze biggrin.gif
sini4910
avia travel-stiti ceva despre ea?
goleany
QUOTE(coxxxen @ Jul 13 2007, 08:32) [snapback]3094230[/snapback]
Salut! In primul rand am aceeasi rugaminte in legatura cu pozele din camerele hotelului... Te mai rog sa-mi mai spui cateva cuvinte despre Roda... De ce zici ca era mare plictiseala pe acolo? Te referi la lipsa cluburilor si a discotecilor? La viata de nioapte, in general, sau la ce? De ce nu ti-au placut plaja si apa? Cam ce masini se inchiriaza cu 28 de euro/zi? Cam atat deocamdata wink.gif Merci

Nu stiu ce sa zic acum, unii spun ca sezonul incepe abia la mijlocul lui iulie, poate de aia era pustiu...iti spun sincer ca abia adunai 10 -15 persoane pe plaja..plaja e intr-adevar foarte lunga insa nu e lata, iar Roda nu m-a atras cu nimic are 2 starzi, fara trotuar fara nimic, una mai inghesuita care arata ceva mai fain, nu au deloc constructii frumoase...langa Roda la 2 km e Acharavi care arata mult mai bine ca si statiune...in fine ideea e sa NU STAI in Roda chiar daca esti cazat acolo sa te plimbi cat mai mult ca asa in ansamblu ai ce vedea in Corfu.
Am luat Opel Corsa model relativ nou, insa la banii aia puteai lua si Peugeot 107, Matiz, Opel Agila...Benzina la 1.1 euro
Iar ce m-a deranjat cel mai mult in Roda este apaaaaa care nu era (cel putin cat am stat eu) deloc limpede si cristalina cum era la Paleokatrista, sau Sivota in Grecia continentala..era caldutza si mergeai 50 de m in apa pana la genunchi..sad.gif
O sa incerc sa pun si poze...
goleany
QUOTE(morosanuciprian @ Jul 12 2007, 18:17) [snapback]3092363[/snapback]
te rog mult daca ai poze din camera de hotel, da-mi si mie pe pm.
Ma intereseaza daca e plin de ganganii sau doar e ca in taberele comuniste smile.gif)
Daca e cat de cat ok, oricum nu stau dect sa dorm cateva ore...in rest vreau o masina sa ma plimb. Multumim mult!

Nu sunt gongi, eventual tantari ...insa e clar alea NU SUNT CAMERE DE 3 STELE..in veci. Insa vezi ca nu chiar toate bungalowurile sunt la fel..cica unii au stat in altele mai naspa.. noi am stat la A9 sau asa ceva exact langa piscina unde e de 3 m adancime. Mai sunt si cele de langa intrarea principala imediat pe dreapta insa alea sunt pt 4 persoane, au un mic etaj unde mai e un pat..alea macar din cate am vazut au baie recent renovata.smile.gif

Plimbate cat mai mult prin insula merita cu masina sa vezi
Paleokatrista priveliste de sus de la Bune Vista
Excursie Blue lagune
in rest sa nu faci nicio excursie aberanta tip turul insulei
goleany
QUOTE(sini4910 @ Jul 12 2007, 21:08) [snapback]3093049[/snapback]
Buna,
Si eu vreau sa merg in Corfu.

goleany:ce inseamna transferul cu avionul?

Tranfer inseamna dupa ce ai coborat din avion te asteapta unu sau una cu pancarda Cristian Tours si te indruma catre un autocar sau microbuz care te duce direct la hotel|!
mateu
Elaxalien, sper sa povestesti cind te intorci; si eu merg cu agentia fabiola, din 29 iulie, la Paradise Garden Corfu - Moraitika. te astept cu detalii, poze...etc. Promit sa povestesc si eu cind ma intorc absolut tot...sper sa fie ok.
sini4910
multumesc,goleany
imi era teama sa nu fie transfer avion-avion
Aliciu_Silvia

Buna! De ce nu ai mai merge la Aqualand?Am auzit ca e f fain.Ai avut ceva probleme ?Cu ce ajung acolo?Eu o sa stau tot la Blue Lagoon.Am mai auzit de un parc:Hydropolis..cam la 10 min de Roda..Stii ceva despre asta?Mersi.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.