Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

D'Artagnan

QUOTE(logi_tm @ Jun 25 2007, 09:09) [snapback]3011698[/snapback]
Ce stiti ce insulele Paxos si Antipaxos, merita vizitate?
merci

Paxi e o insula superba cu niste lagune cu o apa turcoaz...ireal de frumoasa si statiunile Lakka ,Gaios si Longos sunt foarte pitoresti. Zona de coasta e spectaculoasa ...sunt si niste grote in care se intra putin cu vaporul
Antipaxi e f. mica ...acolo doar ne-am apropiat de o plaja iar cine a avut curajul a facut baie (sarind in apa direct de pe vapor)...oricum apa era superba dar era adanca
D'Artagnan
QUOTE(Angela_b @ Jul 2 2007, 00:21) [snapback]3043088[/snapback]
Zappaf, totul a fost OK. Este mai bine decat ar fi fost la Oceanis. Plaja este la iesirea din hotel. Hotelul are camere cu vedere la mare peste tot. Ospataritele sunt dragute, mai putin un ospatar mai batran.
Dimineata este bufet suedez cu destula mancare. Nici seara mancarea nu este rea, dar nici ca la mama acasa.
Hotelul este cotat la 4*, dar nu sunt chiar 4 si asta din cauza finisajelor. In camere este aer conditionat, frigider, asternuturi curate.
Paleokastritsa dupa parerea mea si a altor ghizi intalniti de mine cat am stat in Corfu este cea mai frumoasa statiune a insulei.
Angela

Si eu am fost la Akrotiri si mi-a placut mult ...e adevarat ca interiorul nu arata chiar ca un hotel de 4 stele dar mi-a placut mult cum era situat ...intre mare si un golf superb. Peisajul era superb indiferent daca erai pe balcon, terasa , plaja , la piscina sau restaurantul hotelului.
Am vizitat aproape toata insula dar raman la parerea Angelei ca Paleokastritsa e cea mai frumoasa si cea mai spectaculoasa statiune ...golfuri superbe , munti frumosi ,grote , leandri iar despre apa nu am cuvinte...chiar si plaja mi-a placut mult ,chiar daca era mai mult cu pietricele, pe mine nu m-a deranjat (doar nu aveam de facut castele de nisip) ci dimpotriva am avut senzatia ca acele pietre albe dau un farmec aparte . Am fost la plaja si in statiuni care aveau plaje cu nisip (Agios Gordis, Glyfada) dar nisipul era atat de fierbinte ca nu puteai sa mergi descult .
P.S. ...ospatarul ala batran de care pomenea Angela nu e chiar asa de rau cum pare...e chiar simpatic

fotojunior
QUOTE(madoxx @ Jul 3 2007, 18:46) [snapback]3051995[/snapback]
Cu placere smile.gif
- pana la plaja faci in jur de 6-7 min,dar drumul e f placut, o sa ti se para ciudat la inceput faptul ca
hotelul este situat chiar intr-o curba si e si destul de in pantadrumul de la plaja la hotel,dar eu am uitat de aspectul asta dupa
primele ore petrecute in statiune:D
- eu nu am avut aer conditionat, dar nici nu am stat in camera in timpul amiezii, as recomanda,e irespirabil in camera cand bate soarele direct si
seara se racoreste destul de greu
-daca iei camera cu vedere la mare,o sa ai o priveliste superba dar o sa si bata soarele toata ziua ,parerea mea este ca merita cu varf si indesat
-micul dejun e standard (ceai,cafea,suc portocale-gen Fanta,lapte-cam ciudat,nu avea nici un gust,sunca,cascaval si chec),acelasi in fiecare dim
-cina e gen bufet sudez ,in fiecare seara cateva feluri principale,salate,supa si desert
Personalul f simpatic,serviabil,chiar se chinuiau sa invete cateva cuv in lb romana.
Sa le transmiti salutarile mele cand ajungi acolo smile.gif

Inca o data multumiri si am sa revin cu noutati de pe insula la intoarcere.
Angela_b
Cand citesc ce a scris D'Artagnan si ma apuca plansul....peisajul superb...

Preturile sunt putin maricele. La minimarket o coca-cola la 2L era 2 euro, o bere 0.95 centi. La restaurante, taverne berea este 2,5 euro-3 euro. Doar "La Grota" preturile sunt putin mai mari, dar este foarte frumos. Aici o bere la 330ml este 3 euro.
Mancam la pranz la "The Greece Way", unde peisajul era foarte frumos, preturile bune si grecul de acolo foarte dragut. Am facut poze cu el, ne-a invatat cateva cuvinte in greaca. Ajungi la el foarte usor, traversezi plaja hotelului si iesi pe langa barul de pe plaja, langa piscina si urci pana la sosea. La sosea o iei putin inapoi, dreapta, 5 m si o sa vezi un panou cu pozele si preturile preparatelor. Urci pe scari si ai ajuns. Este superb peisajul! Daca iesi acolo la sosea si o iei stanga o sa ajungi la Hotel Oceanis si putin mai sus mai sunt doua minimarket-uri unde de exemplu berea este mai ieftina 0,80 centi.
Daca nu iei excursie cu turul insulei sa te duci singur la Bella Vista o sa-ti placa garantezzz si merita sa te duci singur pentru ca eu am fost cu prietenul meu si a fost superb cand am fost cu grupul abia am avut timp sa bem o bere si sa revedem peisajul smile.gif
Am fost cu autocarul, nu cu avionul.
Daca mai intrebari iti raspund cu placere!

Angela
dias77
QUOTE(Angela_b @ Jul 4 2007, 20:59) [snapback]3057951[/snapback]
Cand citesc ce a scris D'Artagnan si ma apuca plansul....peisajul superb...

Preturile sunt putin maricele. La minimarket o coca-cola la 2L era 2 euro, o bere 0.95 centi. La restaurante, taverne berea este 2,5 euro-3 euro. Doar "La Grota" preturile sunt putin mai mari, dar este foarte frumos. Aici o bere la 330ml este 3 euro.
Mancam la pranz la "The Greece Way", unde peisajul era foarte frumos, preturile bune si grecul de acolo foarte dragut. Am facut poze cu el, ne-a invatat cateva cuvinte in greaca. Ajungi la el foarte usor, traversezi plaja hotelului si iesi pe langa barul de pe plaja, langa piscina si urci pana la sosea. La sosea o iei putin inapoi, dreapta, 5 m si o sa vezi un panou cu pozele si preturile preparatelor. Urci pe scari si ai ajuns. Este superb peisajul! Daca iesi acolo la sosea si o iei stanga o sa ajungi la Hotel Oceanis si putin mai sus mai sunt doua minimarket-uri unde de exemplu berea este mai ieftina 0,80 centi.
Daca nu iei excursie cu turul insulei sa te duci singur la Bella Vista o sa-ti placa garantezzz si merita sa te duci singur pentru ca eu am fost cu prietenul meu si a fost superb cand am fost cu grupul abia am avut timp sa bem o bere si sa revedem peisajul smile.gif
Am fost cu autocarul, nu cu avionul.
Daca mai intrebari iti raspund cu placere!

Angela

cat de nasol e drumul cu autocarul?
alba
La sfirsit de august ajungem si noi in Corfu- Dassia, hotel Dassia Margarita.

Am citit aproape tot topicul insa nu am gasit nimic despre Dassia.

A fost cineva? Cum este plaja?

De acolo se pot vizita cu usurinta celelalte sate?

Orice fel de informatie , pareri aveti ma intereseaza,multumesc.

Intreb timid si despre hotel, a fost cineva, stiti ceva despre el?
Angela_b
Nu este nasol, drumurile sunt bune, doar in Muntii Pindului este mai greu. Prima data a fost cam greu pentru mine ca-mi este cam frica de serpentinele la inaltime, cand ne-am intors acasa mi-a fost mai usor. Am prins serpentinele noaptea si nu vedeam nimic.
Dar daca te duci cu autocarul, chiar daca drumul e greu este spectaculos. Marti am venit in tara si joi eram la Balea Lac, iar Transfagarasanul este usor in comparatie cu serpentinele din Muntii Pindului.

just_M
Eu am luat Google Earth si ma uit pe acolo... e chiar mai bun decat o harta. Iti arata tot din insula si nu numai!
fotojunior
QUOTE(just_M @ Jul 6 2007, 13:27) [snapback]3066041[/snapback]
Eu am luat Google Earth si ma uit pe acolo... e chiar mai bun decat o harta. Iti arata tot din insula si nu numai!

am si eu Google Earth dar si atunci cand streaming-ul este 100 % nu se vede nimic clar, singurul avantaj ca poti vedea foto cu anumite locatii.
geoorge16

DRAGI PRIETENI !!!!

TOATA LUMEA VREA INFORMATII ASA CA NICI EU DIN PACATE NU MA ABAT DE LA REGULA. CEVA DESPRE HOTEL ALKYON STIE CINEVA ?? CUM SUNT AUTOCARELE AGENTIEI CHRISTIAN TOUR ??? CINE MAI MERGE LA ACEST HOTEL IN PERIOADA 09.09.2007 - 18.09.2007 ?? CEVA DESPRE PLAJELE DIN ZONA ??

MULTUMESC FRUMOS
geoorge16
DRAGI PRIETENI !!!!

TOATA LUMEA VREA INFORMATII ASA CA NICI EU DIN PACATE NU MA ABAT DE LA REGULA. CEVA DESPRE HOTEL ALKYON STIE CINEVA ?? CUM SUNT AUTOCARELE AGENTIEI CHRISTIAN TOUR ??? CINE MAI MERGE LA ACEST HOTEL IN PERIOADA 09.09.2007 - 18.09.2007 ?? CEVA DESPRE PLAJELE DIN ZONA ??

MULTUMESC FRUMOS
carmenIS
QUOTE(Andreea4 @ Apr 13 2007, 16:34) [snapback]2694076[/snapback]
Hristos a Inviat ! la toata lumea

Are cineva idee de Hotelul Alonakia de 3*** din Agios Gordis???
pe site-ul lui ( si pe tot net-ul) se gasesc numai 4 poze superbe si fara referinte ... E prea frumos sa fie adevarat ...plsss orice informatie e utila

carmenIS
QUOTE(Andreea4 @ Apr 13 2007, 16:34) [snapback]2694076[/snapback]
Hristos a Inviat ! la toata lumea

Are cineva idee de Hotelul Alonakia de 3*** din Agios Gordis???
pe site-ul lui ( si pe tot net-ul) se gasesc numai 4 poze superbe si fara referinte ... E prea frumos sa fie adevarat ...plsss orice informatie e utila

Vreau si eu sa merg in Agios Gordios la hotel Alonakia. Si mie mi s-a parut super. Sper sa fie asa si in realitate. Poate ne spui si noua cum a fost. Mersi.
madoxx
QUOTE(carmenIS @ Jul 7 2007, 12:33) [snapback]3069676[/snapback]
Vreau si eu sa merg in Agios Gordios la hotel Alonakia. Si mie mi s-a parut super. Sper sa fie asa si in realitate. Poate ne spui si noua cum a fost. Mersi.

Eu am fost acolo si este intra-adevar super. Ireprosabile hotelul, serviciile si personalul.
sini4910
A fost cineva in staiunea Kanoni?
mayyyaa
Buna tuturor.Am citit tot ce s-a scris pe acest topic, insa as vrea sa stiu si eu daca a fost cineva la hotel eros in benitses. O sa plecam in august acolo si as vrea sa aflu pareri despre hotel. :D
costy31
Eu inca insist smile.gif KOMMENO...A fost cineva in Kommeno ?? Am gasit foarte putine informatii pe net despre aceasta locatie . Daca a fost cineva, va rog, povestiti-ne si noua cam ce vom gasi pe acolo worthy.gif
lela_stc
Buna, numele meu este Mirela......m-am intors din Corfu pe 30 iunie. Am fost cu Oniro din Ploiesti si pot spune ca sunt ''jos palaria''..........nu pot spune acelasi lucru despre statiunea unde am fost cazati, adica Mesongi.......cu scuzele de rigoare, nu va recomand aceasta statiune decat daca sunteti in varsta, sau daca, cautati linistea apasatoare......
Plaja este ingusta si plina de pietricele, la taverene poti asculta cel mult muzica greceasca in surdina....in statiune numai persoane in varsta.....parca totul era mort.....Pot spune ca ne-am cam plictisit in acest concediu.......eu, in general, am o viata cu un ritm mai alert.....m-am trezit dintr-o data in liniste si nu pot spune ca mi-a placut.
Nu stiu ce statiune v-as putea recomanda, dar sigur nu Mesongi..........Am inchiriat un ATV si am vizitat o parte din insula, insa nu pot spune, cum o fac altii, ca am ramas uimita de ceea ce am vazut. Stiu ca o sa fiu criticata de unii dintre d-voastra, dar Grecia per ansamblu nu m-a atrage. In afara de oameni, care isi cunosc interesul, adica, clientul nostru stapanul nostru, si de curatenia din orase nu pot spune ca m-a impresionat ceva in mod deosebit. Probabil o sa revin in Grecia cand o sa vreau liniste si somn, fiindca am dormit foarte mult concediul asta.
Conditiile de cazare au fost cele la care ma asteptam, pentru banii pe care i-am dat....nu ma pot plange .....insa locatia!......nu am fost inspirata cand am ales-o.....
Masa ne-a costat cam 40 euro/ zi pentru 2 persoane........ne-am saturat de grill-uri si cartofi prajiti.......supe nu aveau decat instanturi, simteam ca nu mai ajung acasa sa mananc o ciorbita, dupa atatea fripturi si cartofi prajiti..........abia am gasit la o taverna ceva specific zonei (Stifado si Sofrito - friptura cu sos), care sa nu contina grill, de cartofi prajiti nu am scapat sunt nelipsiti.....
Asta este impresia pe care mi-a lasat-o Corfu.......ma puteti judeca, acuza ca sunt prea pretentioasa sau nu mai stiu cum........dar nu mi-a placut ......daca sunteti tineri si vreti distractie cautati alta statiune sau destinatie. Cineva spunea ca a venit ina Corfu pentru liniste.....mie mi s-a parut exagerat de liniste.
ionmihai
madoxx, poti sa pui niste poze de acolo? de la hotel, de pe plaja? tot acolo as dori si eu sa merg si as dori sa vad mai mult decat cele patru poze de pe site-ul lor
coxxxen
Din pacate am niste vesti foarte proaste despre hotelul Blue Lagoon din Roda, vesti pe care le-am gasit aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103409 . Rog insistent pe cei care au mai fost sa-mi spuna daca ce este descris in link-ul pe care l-am dat este sau nu adevarat.
Aliciu_Silvia
QUOTE(coxxxen @ Jul 9 2007, 18:37) [snapback]3078527[/snapback]
Din pacate am niste vesti foarte proaste despre hotelul Blue Lagoon din Roda, vesti pe care le-am gasit aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103409 . Rog insistent pe cei care au mai fost sa-mi spuna daca ce este descris in link-ul pe care l-am dat este sau nu adevarat.

Offf,am citit si eu postul ala.Noi plecam tot acolo pe 24 iulie prin ChristianTour. Sper sa auzim si lucruri mai bune...Vad k sunt multi romani care vin la Blue Lagoon cam in perioada aia...Hai sa ne unim si sa omoram shoparlele...Fac si eu haz de necaz..
esperando
QUOTE(lela_stc @ Jul 9 2007, 14:27) [snapback]3077839[/snapback]
Buna, numele meu este Mirela......m-am intors din Corfu pe 30 iunie. Am fost cu Oniro din Ploiesti si pot spune ca sunt ''jos palaria''..........nu pot spune acelasi lucru despre statiunea unde am fost cazati, adica Mesongi.......cu scuzele de rigoare, nu va recomand aceasta statiune decat daca sunteti in varsta, sau daca, cautati linistea apasatoare......
Plaja este ingusta si plina de pietricele, la taverene poti asculta cel mult muzica greceasca in surdina....in statiune numai persoane in varsta.....parca totul era mort.....Pot spune ca ne-am cam plictisit in acest concediu.......eu, in general, am o viata cu un ritm mai alert.....m-am trezit dintr-o data in liniste si nu pot spune ca mi-a placut.
Nu stiu ce statiune v-as putea recomanda, dar sigur nu Mesongi..........Am inchiriat un ATV si am vizitat o parte din insula, insa nu pot spune, cum o fac altii, ca am ramas uimita de ceea ce am vazut. Stiu ca o sa fiu criticata de unii dintre d-voastra, dar Grecia per ansamblu nu m-a atrage. In afara de oameni, care isi cunosc interesul, adica, clientul nostru stapanul nostru, si de curatenia din orase nu pot spune ca m-a impresionat ceva in mod deosebit. Probabil o sa revin in Grecia cand o sa vreau liniste si somn, fiindca am dormit foarte mult concediul asta.
Conditiile de cazare au fost cele la care ma asteptam, pentru banii pe care i-am dat....nu ma pot plange .....insa locatia!......nu am fost inspirata cand am ales-o.....
Masa ne-a costat cam 40 euro/ zi pentru 2 persoane........ne-am saturat de grill-uri si cartofi prajiti.......supe nu aveau decat instanturi, simteam ca nu mai ajung acasa sa mananc o ciorbita, dupa atatea fripturi si cartofi prajiti..........abia am gasit la o taverna ceva specific zonei (Stifado si Sofrito - friptura cu sos), care sa nu contina grill, de cartofi prajiti nu am scapat sunt nelipsiti.....
Asta este impresia pe care mi-a lasat-o Corfu.......ma puteti judeca, acuza ca sunt prea pretentioasa sau nu mai stiu cum........dar nu mi-a placut ......daca sunteti tineri si vreti distractie cautati alta statiune sau destinatie. Cineva spunea ca a venit ina Corfu pentru liniste.....mie mi s-a parut exagerat de liniste.

Ciudat cum de spui ca e liniste in Corfu , daca probabil ai avut inspiratia ....sa stai in insula sa sa mergi doar in partea sudica a insulei e normal sa ai impresia asta (cu exceptia statiunii Kavos) , in rest in conditiile in care nu ai mers in Kerkyra , macar dupa amiaza , sau prin statiunile din nordul si centrul insulei cu siguranta ai ramas cu acea impresie, eu cred ca daca iti doresti sa vezi sa te simti bine si sa nu lenevesti eu cred ca e cam putin timp o saptamana de stat in Corfu
sunt atitea locuri de vazut de strabatut , croaziere de facut ... sincer cred ca nu ti-ai dorit sa faci mai mult pentru a vedea ce inseamna agitatia din Corfu.
iacobandrei2001
QUOTE(coxxxen @ Jul 9 2007, 18:37) [snapback]3078527[/snapback]

Este adevarat. Ma refer la partea cu hotelul. Am spus-o mai de mult. Cat despre drum si statiuni, pot fi interpretate si asa, depinde ce-ti imaginezi cand pleci in vacanta. De regula, daca-ti inchipui ca pentru 200-300 euro/7 zile vei fi teleportat intr-o superstatiune si intr-un superhotel, ai 100% sanse sa fii foarte dezamagit! Altfel, Corfu este un loc ce merita vazut si unde poti sa-ti petreci o vacanta reusita, din toate punctele de vedere. Nu te speria, incearca doar sa schimbi hotelul.
ladyboss_ro
QUOTE(iacobandrei2001 @ Jul 10 2007, 12:59) [snapback]3081598[/snapback]
Este adevarat. Ma refer la partea cu hotelul. Am spus-o mai de mult. Cat despre drum si statiuni, pot fi interpretate si asa, depinde ce-ti imaginezi cand pleci in vacanta. De regula, daca-ti inchipui ca pentru 200-300 euro/7 zile vei fi teleportat intr-o superstatiune si intr-un superhotel, ai 100% sanse sa fii foarte dezamagit! Altfel, Corfu este un loc ce merita vazut si unde poti sa-ti petreci o vacanta reusita, din toate punctele de vedere. Nu te speria, incearca doar sa schimbi hotelul.

QUOTE(esperando @ Jul 9 2007, 22:41) [snapback]3079474[/snapback]
Ciudat cum de spui ca e liniste in Corfu , daca probabil ai avut inspiratia ....sa stai in insula sa sa mergi doar in partea sudica a insulei e normal sa ai impresia asta (cu exceptia statiunii Kavos) , in rest in conditiile in care nu ai mers in Kerkyra , macar dupa amiaza , sau prin statiunile din nordul si centrul insulei cu siguranta ai ramas cu acea impresie, eu cred ca daca iti doresti sa vezi sa te simti bine si sa nu lenevesti eu cred ca e cam putin timp o saptamana de stat in Corfu
sunt atitea locuri de vazut de strabatut , croaziere de facut ... sincer cred ca nu ti-ai dorit sa faci mai mult pentru a vedea ce inseamna agitatia din Corfu.

AI DREPTATE ESPERANDO.ORASUL CORFU MI-A LUAT O ZI, CETATEA, ETC. SI LA INTOARCERE CU OPRIRE LA PALATUL SISSI.PALEOKASTRISA???E SUPER!
SIDARI?AM MERS DE 2 ORI.PRIETENUL MEU E PE PRINCIPIU CA DACA E IN CONCEDIU VREA SA STEA SA SE ODIHNEASCA DAR ACOLO S-A SCHIMBAT LA 180 GRADE.NUMAI 3 ZILE POT SPUNE CA AM STAT COMPLET LA PLAJA, IN REST MACAR DUPA CE MANCAM DE PRANZ TOT PLECAM SA MAI VIZITAM CEVA PE INSULA.NU ERA MUSAI SA INCHIRIEZI MASINA SAU SA MERGI IN EXCURSIILLE ORGANIZATE,ERAU AUTOBUZE IN TOATE DIRECTIILE,SI LA PALEOKASTRISA, SI LA SIDARI (CANAL D'AMOUR), ETC.SINGURUL INCOVENIENT CA ERAI LEGAT DE ORARUL ULTIMEI MASINI LA INTOARCERE.EU NU POT STA PREA MULT, CA O PLANTA, ASA CA AM FOST LA AEROBIC SUB PALMIERI SI GIMNASTICA IN PISCINA, ETC.
MA BUCUR CA SUNT IN CONSENS CU MIRELA.O CITEZ: ,,ONIRO DIN PLOIESTI...,, JOS PALARIA". IMI POT PERMITE SA FIU EGOISTA?MI-E TEAMA SA LE FAC RECLAMA, DACA VOI VREA SA MAI MERG CU EI IN VIITOR RISC SA NU MAI GASESC LOCURI. DACA EU TOCMAI DIN BRASOV, CU BAGAJ SI COPII M-AM AVENTURAT PANA IN PLOIESTI SI AS MAI FACEA DIN NOU...CRED CA ASTA SPUNE TOT.
dorianag
QUOTE(geoorge16 @ Jul 6 2007, 22:10) [snapback]3068149[/snapback]
DRAGI PRIETENI !!!!

MULTUMESC FRUMOS

Si eu voi merge la acest hotel, dar de pe 12/08. Tie de la agentie in ce statiune ti-au spus k se afla hotelul? Mie mi s-a spus k se afla in Ag Georgios, dar cand am cautat pe net am aflat k sunt 2 statiuni numite asa Ag Georgios (Pagon) in NV si Ag Georgios (Argyradon) in SV si nici urma de hotel Alkyon in aceste statiuni, gasind unul cu numele aceste in Sidari in Nordul insulei. Cautand mai atent am gasit insa un hotel care se numeste Alkyon Beach in Ag Georgios in NV. Acesta este site-ul hotelului si pozele coincid cu cele d p site-ul agentiei http://www.alkyonbeachhotel.com/. Cred ca acesta este hotelul. Ce mi-a mai displacut mie este faptul k hotelul este de 3 stele dupa informatiile furnizate de agentie insa unde l-am gasit p net scrie k are 2 stele. Mai cauta si u p net poate mai gasesti ceva,desi informatiile sunt foarte putine despre Alkyon sau Alkyon Beach cum s-o numi....

Plajele din zona Ag Georgios din cate am citit eu sunt ok, cu nisip, dar zona este destul de linistita.

Astept si eu in continuare informatii despre acest hotel de la persoanele care mai merg sau care au fost acolo cu Christian Tour sau cu alta agentie.....
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.