miremirc
28th June 2007, 07:37
QUOTE(gicadr @ Jun 27 2007, 23:33) [snapback]3026212[/snapback]
eu tot astept pe cineva sa se intoarca din roda....hotel blue lagoon....sa ne spuna si noua cum este.....eventual si poze.....am inteles ca este renovat anu acesta....mssssss
unde ai vazut scris ca s-a renovat Blue lagoo?
Noi urmeaza sa plecam in 3 iulie acolo si suntem curiosi cum a fost...
uxd08
28th June 2007, 08:50
QUOTE(grijuliul @ Jun 26 2007, 16:32) [snapback]3019352[/snapback]
Sa inteleg ca ai fost pe autostrada de la Saloni la Igoumenitsa ?
Salut,
este autostrada de la Salonic pana la Grevena - de la Grevena te tot scoate si te baga pe autostrada - adica mergi 10-20 km pe autostrada si apoi iarasi 10-20 pe langa ea. Sunt 2 posibilitati:
1. Daca te tii dupa GPS - el te scoate de pe autostrada undeva inainte de Grevena si de duce - Totzilli - Ioanina - Igoumenitza - traseu numai print munti
2. Mergi pana la Grevena pe autostrada - si apoi tii Ioanina dar tot pe austrada (care te baga si te scoate de pe autostrada) - si apoi pana la Igoumenitza la fel - te baga si te scoate de pe autostrada.
Eu mers la dus pe traseul de la punctul 1 si m-am intors pe 2 cu specificatia ca m-am intors pe la Larisa - am vrut sa vad si Meteora
Autostrada costa la dus 2 eur - si la intors parca am platit 2 x 2 EUR!
Nu ezita daca mai ai intrebari!
coxxxen
28th June 2007, 11:33
QUOTE(miremirc @ Jun 28 2007, 08:37) [snapback]3026969[/snapback]
Pls, ajuta-ma si pe mine cu informatiile pe care le detii despre hotel..... fie acum, daca mai stii cate ceva, fie cand te intorci. Eu plec pe 15 iulie. Merci
morosanuciprian
28th June 2007, 22:25
Buna, ma alatur celor care au lansat intrebarea deoarece nu am gasit mai nimic pe net : vreau pareri despre Blue Lagoon Roda Corfu, va rog, va implor...am semnat deja contractul, plec pe 29 iulie. Si inca ceva, spuneti pe bune pt 2 persoane 10 zile cate sute de eur ne trebuie, tinand cont ca nu mergem sa aruncam cu banii pe prostii...
Multumesc mult si va rog pe cei care ati fost sa ne spuneti si noua de ce sa ne ferim si cati bani sa ne luam la noi.
teea
29th June 2007, 17:46
Salut
Vreau si eu niste sfaturi fie de la cei care au fost in Corfu, fie de la cei care s-au documentat mai bine (si eu am facut-o cit de cit, insa mai vreau pareri).
Vrem sa mergem in Corfu la sfirsit de iulie, insa sunt mai multe conditii, cam greu de satisfacut toate la un loc, insa... am gasit ceva.
Deci,
vrem un hotel all inclusive
plaja cu nisip
cursa charter Cluj-Corfu
toate astea fiindca mergem cu copil mic.
Am gasit o oferta super la fibula, de fapt cred ca e o asociere intre agentia de voiaj fibula si agentia de turism kusadasi
E la hotel Yaliskari Palace, in satul Asprokavos, cica la 1 km de Kavos. Al inclusive.
V-as ruga sa-mi spuneti daca, fiind la 1 km de Kavos (statiune careia i s-a dus buhul), putem merge cu copil mic. Doamna de la agentie spunea ca la acest hotel e OK, spre deosebire de un altul unde aveau oferte (Corfu Sea Garden, tot la 1 km de Kavos) unde cica-i cam galagios. Si daca e intr-adevar plaja cu nisip, ca din cite am mai citit eu pe coasta estica plajele sunt cu pietris. Iar nisipul e esential pentru piticania noastra.
PS Stiu de minunatele plaje din Glyfada si Agios Gordios, insa agentiile din Cluj (care au curse charter Cluj Corfu) nu au in acea zona oferte. Sigur vom ajunge insa si pe acolo.
Multumiri,
Vacante frumoase sa aveti cu totii.
zappaf
30th June 2007, 12:58
QUOTE(Angela_b @ Jun 15 2007, 20:39) [snapback]2972859[/snapback]
Buna seara tuturor!
Duminica, 17.06 plec sper Insula Corfu, Paleokastritsa, Hotel Akrotiri, cu agentia de turism Cristian Tour.
Abia astept!
Cand ma introc va povestesc cum a fost!
Angela
Angela......te-ai intors din Corfu? Cum a fost? Astept sa ne povestesti.....ptr ca si eu o sa plec in aceiasi locatie cu aceiasi agentie...si culmea tot pe 17....iulie.
eugenia33
30th June 2007, 19:27
QUOTE(teea @ Jun 29 2007, 18:46) [snapback]3035115[/snapback]
Salut
Vreau si eu niste sfaturi fie de la cei care au fost in Corfu, fie de la cei care s-au documentat mai bine (si eu am facut-o cit de cit, insa mai vreau pareri).
Vrem sa mergem in Corfu la sfirsit de iulie, insa sunt mai multe conditii, cam greu de satisfacut toate la un loc, insa... am gasit ceva.
Deci,
vrem un hotel all inclusive
plaja cu nisip
cursa charter Cluj-Corfu
toate astea fiindca mergem cu copil mic.
Am gasit o oferta super la fibula, de fapt cred ca e o asociere intre agentia de voiaj fibula si agentia de turism kusadasi
E la hotel Yaliskari Palace, in satul Asprokavos, cica la 1 km de Kavos. Al inclusive.
V-as ruga sa-mi spuneti daca, fiind la 1 km de Kavos (statiune careia i s-a dus buhul), putem merge cu copil mic. Doamna de la agentie spunea ca la acest hotel e OK, spre deosebire de un altul unde aveau oferte (Corfu Sea Garden, tot la 1 km de Kavos) unde cica-i cam galagios. Si daca e intr-adevar plaja cu nisip, ca din cite am mai citit eu pe coasta estica plajele sunt cu pietris. Iar nisipul e esential pentru piticania noastra.
PS Stiu de minunatele plaje din Glyfada si Agios Gordios, insa agentiile din Cluj (care au curse charter Cluj Corfu) nu au in acea zona oferte. Sigur vom ajunge insa si pe acolo.
Multumiri,
Vacante frumoase sa aveti cu totii.
deci...
yaliskari palace nu-i in asprokavos,e la 11 km de corfu.
eu am fost in asprokavos,la hotel sea gardens,prin kusadasi,exact cum mergi si tu.
intre kavos si asprokavos e o distanta cam de 1km,asa ca nu inteleg cine ti-a zis ca-i galagie la sea gardens.dimpotriva:e liniste.
hotelul este un grup de vreo...15 cladiri,cu multa verdeata,si pe malul marii.
exista plaja cu nisip,nu f mare,dar suficienta.apa marii ff calda,pe alocuri cu alge,iar pt a innota trebuia mers mai in larg.
cu copil poti sa mergi,erau f multe familii cu copii acolo.
intre corfu town si asprokavos sant cam 42 km,transferul se face,of course,cu autocarul,si va avertizez ca...o sa aveti rau de masina.au niste drumuri fff inguste,cu multe curbe.
mancarea s-a servit in sistem bufet suedez,multe feluri...adevarata cura de ingrasare.
daca mai doriti informatii.......va stau la dispozitie.
alexc1982
30th June 2007, 20:41
Fratilor,
O scurta intrebare putin out of topic. Pentru Grecia/Corfu, e nevoie de pasaport sau se poate calatori cu buletinul? Mentionez ca o sa merg cu masina si prietena mea nu are pasaport si nu stiu daca trebuie sa facem sau nu.
Multumesc.
Alex
teea
1st July 2007, 21:04
Multumesc mult, Eugenia33, pentru timp, sfaturi si solicitudine.
Intre timp m-a lamurit o alta domnisoara de la agentie ca fusese o eroare de listare a ofertei (e o oferta speciala si nu era cuprinsa in pliant, prin urmare au listat-o, insa cu exceptia denumirii hotelului, erau exact detaliile pentru Corfu Sea Garden).
Prin urmare, am optat pentru Yaliskari Palace, plaja cu nisip, mai mica, situata intr-adevar pe cealalta coasta a insulei, la circa 12 km de Corfu town.
teea
1st July 2007, 21:12
QUOTE(alexc1982 @ Jun 30 2007, 21:41) [snapback]3038859[/snapback]
Fratilor,
O scurta intrebare putin out of topic. Pentru Grecia/Corfu, e nevoie de pasaport sau se poate calatori cu buletinul? Mentionez ca o sa merg cu masina si prietena mea nu are pasaport si nu stiu daca trebuie sa facem sau nu.
Multumesc.
Alex
Teoretic, n-ar trebui sa aveti nevoie, fiind si Romania, si Grecia, si Bulgaria (singura tara de tranzit), membre UE.
Practic, am auzit acelasi lucru, de la persoane care au fost de curind chiar in Corfu doar cu cartea de identitate si n-au fost nici un fel de probleme. E drept ca nu cu masina. Dar nu vad de ce ar exista diferente.
Noi nu sutem foarte preocupati de problema, ca oricum trebuie sa ne facem pasapoarte pentru copil. Insa, daca nu iti va fi prea tirziu, saptamina asta o sa ajung la pasapoarte si intreb si acolo.
Angela_b
1st July 2007, 23:21
Zappaf, totul a fost OK. Este mai bine decat ar fi fost la Oceanis. Plaja este la iesirea din hotel. Hotelul are camere cu vedere la mare peste tot. Ospataritele sunt dragute, mai putin un ospatar mai batran.
Dimineata este bufet suedez cu destula mancare. Nici seara mancarea nu este rea, dar nici ca la mama acasa.
Hotelul este cotat la 4*, dar nu sunt chiar 4 si asta din cauza finisajelor. In camere este aer conditionat, frigider, asternuturi curate.
Paleokastritsa dupa parerea mea si a altor ghizi intalniti de mine cat am stat in Corfu este cea mai frumoasa statiune a insulei.
Angela
ladyboss_ro
2nd July 2007, 14:18
Pai cu ce sa incep?Unde am stat era apartament, o camera copiii, una eu si prietenul.In ambele camere erau aparate.Sper intre timp vreun roman binevoitor sa nu-le fi furat.Noi am avut pastile.E si aer conditionat.Balcon cu masa si scaune in care mancam..Eu am fost putin debusolata pt. ca nu-mi e clar unde se termina Moraitika si unde incepe Messongi.Primele zile am stat la plaja de la noi.Propietarul celor 3 vile statea pe strada cu noi si ne-a spus ca putem face plaja in dreptul casei lui unde nu sunt alge dar apoi am aflat ca se poate face plaja si la complexul Messongi.Eu ziceam ca e in Moraitika dar se pare ca greseam.Sezlogul era 2,5 euro , am luat de 2 ori dar am constatat ca e ok si pe nisip si am renuntat.Daca la pranz pleci iti ia sezlongul dar noi ne-am smecherit si ne lasam prosopul pe sezlong si il aveam si dupa amiaza.Daca vrei o plaja mai mare mergi deci la Complexul Messongi.eu ziceam ca e Moraitika dar cand m-am iutat in pozele facute am constatat ca greseam.Deci de la vila Ramos o iei inapoi spre magazinul 3k si faci stanga de ajungi in strada principala unde faci dreapta.De aici ai de mers multicel (in caz ca esti o persoana comoda),cam 20 minute mers lejer dar fara sa te opresti prin magazine.Treci un pod peste raul Messongi (Inainte de pod dar pe stanga am gasit papuci mai ieftin decat in restul statiunii pt.intrat in apa) si continui drumul pana ajungi intr-o intersectie unde se vede un alt market 3k.Pana-n el se vede pe dreapta o intrare cu o alee cu multe flori, palmieri si portar care nu are treaba cu tine.Acolo e intrarea spre hotelul Messongi.Ori il ocolesti, ori intri prin el si o iei tot inainte spre plaja.Am vazut destui care stateau si pe iarba la plaja sau la umbra, dar nu mi s-a parut normal sa stea pe zona verde.Normal am inteles ca la piscina era 3euro dar pe noi nu ne-a intrebat nimeni nimic niciodata.Chiar as vrea sa-mi spui cand te intorci daca tot asa a ramas pentru ca in perioada respectiva nu era considerat sezon si nu era f. aglomerat.Acum probabil ca e mai aglomerat si intelesesem ca preturile au crescut.In ultima zi deja incepusera la masinile inchiriate si cel mai bun pret il oferea persoana de contact din pareta firmei Oniro.Eu am participat si la programul de aerobic, si la lectiile de salsa, gimnastica in apa.Pur si simplu cand vedeam ca se pregatesc mergeam si eu printre tipe si niciodata n-am fost intrebata daca fac parte din grup sau nu. Daca vroiam sa joace copiii la umbra ping-pong nu trebuia decat sa cer mingea si paletele al bar fiind gratis.Acum sa ne intoarcem in strada unde ai facut dreapta pt. a intra spre hotel.Sunt niste banci unde e statia.Intr-o zi autobuzul a venit din sus (cum stateam jos pe banca asteptand pe strda din fata) a oprit si claxonat, ne-a facut semn sa mergem, am traversat si bilete ni s-a dat din masina.1,9 euro.Masina te lasa la autogara in oras si trebuie sa-ti iei niste puncte de reper pentru a reusi sa ajungi inapoi.Daca ii ceri soferului o hartie cu orarul iti va da si ai acolo si pt.alte directii, ca Sidari (canal D'amour) etc. si pretul trecut.Noi cand am fost in Corfu Town am plecat tarziu, pe la 15,00 si inapoi aveam ultima masina la 20.Era s-o pierdem.La cetate era 2euro intrarea.Mi-a placut dar imi pare rau ca n-am vizitat amandoua cetatile.Nu stiu cum poti ajunge la magazinul Jumbo, e la intrare in Corfu, (peste drum de magazinul Champion). O gramada de jucarii, eu am luat lcu 2euro niste masti de ceramica frumos colorate ce se pun pe perete si am dat si prietenelor ca souvenir.Tot in intersectia de la Messongi unde e statia de autobuz si 3k in stanga, in dreapta se vede un magazin cu haine, rent car si taverna Alex unde mancam la un pret rezonabil.Daca va si gatiti si vrei ceva sugesti spune-mi.Deocamdata,cam atat.
P.S.Atentie cand va da rest.Se pare ca nu intodeauna sunt corecti.Odata am patit-o la masa, 1 euro minus cand am dat 50 min Corfu iar la o farmacie am luat calciu cu 4euro si mi-a dat mai putin cu 10 euro>Era un tip.El a intrat in spate dupa ce mi-a dat rest si eu tot numaram restul si nu-mi ieseau cei 10 meuro.Tipa care ramasese la tejghea m-a intrebat daca e vreo problema si i-am spus ca da, ea dandu-mi cei 10 euro fara sa-i fi spus cat lipsesc.Probabil asa o fi obiceiul casei?In rest totul ok.
daidai
2nd July 2007, 15:45
QUOTE(ladyboss_ro @ Jul 2 2007, 15:18) [snapback]3045511[/snapback]
Pai cu ce sa incep?Unde am stat era apartament, o camera copiii, una eu si prietenul.In ambele camere erau aparate.Sper intre timp vreun roman binevoitor sa nu-le fi furat.Noi am avut pastile.E si aer conditionat.Balcon cu masa si scaune in care mancam..Eu am fost putin debusolata pt. ca nu-mi e clar unde se termina Moraitika si unde incepe Messongi.Primele zile am stat la plaja de la noi.Propietarul celor 3 vile statea pe strada cu noi si ne-a spus ca putem face plaja in dreptul casei lui unde nu sunt alge dar apoi am aflat ca se poate face plaja si la complexul Messongi.Eu ziceam ca e in Moraitika dar se pare ca greseam.Sezlogul era 2,5 euro , am luat de 2 ori dar am constatat ca e ok si pe nisip si am renuntat.Daca la pranz pleci iti ia sezlongul dar noi ne-am smecherit si ne lasam prosopul pe sezlong si il aveam si dupa amiaza.Daca vrei o plaja mai mare mergi deci la Complexul Messongi.eu ziceam ca e Moraitika dar cand m-am iutat in pozele facute am constatat ca greseam.Deci de la vila Ramos o iei inapoi spre magazinul 3k si faci stanga de ajungi in strada principala unde faci dreapta.De aici ai de mers multicel (in caz ca esti o persoana comoda),cam 20 minute mers lejer dar fara sa te opresti prin magazine.Treci un pod peste raul Messongi (Inainte de pod dar pe stanga am gasit papuci mai ieftin decat in restul statiunii pt.intrat in apa) si continui drumul pana ajungi intr-o intersectie unde se vede un alt market 3k.Pana-n el se vede pe dreapta o intrare cu o alee cu multe flori, palmieri si portar care nu are treaba cu tine.Acolo e intrarea spre hotelul Messongi.Ori il ocolesti, ori intri prin el si o iei tot inainte spre plaja.Am vazut destui care stateau si pe iarba la plaja sau la umbra, dar nu mi s-a parut normal sa stea pe zona verde.Normal am inteles ca la piscina era 3euro dar pe noi nu ne-a intrebat nimeni nimic niciodata.Chiar as vrea sa-mi spui cand te intorci daca tot asa a ramas pentru ca in perioada respectiva nu era considerat sezon si nu era f. aglomerat.Acum probabil ca e mai aglomerat si intelesesem ca preturile au crescut.In ultima zi deja incepusera la masinile inchiriate si cel mai bun pret il oferea persoana de contact din pareta firmei Oniro.Eu am participat si la programul de aerobic, si la lectiile de salsa, gimnastica in apa.Pur si simplu cand vedeam ca se pregatesc mergeam si eu printre tipe si niciodata n-am fost intrebata daca fac parte din grup sau nu. Daca vroiam sa joace copiii la umbra ping-pong nu trebuia decat sa cer mingea si paletele al bar fiind gratis.Acum sa ne intoarcem in strada unde ai facut dreapta pt. a intra spre hotel.Sunt niste banci unde e statia.Intr-o zi autobuzul a venit din sus (cum stateam jos pe banca asteptand pe strda din fata) a oprit si claxonat, ne-a facut semn sa mergem, am traversat si bilete ni s-a dat din masina.1,9 euro.Masina te lasa la autogara in oras si trebuie sa-ti iei niste puncte de reper pentru a reusi sa ajungi inapoi.Daca ii ceri soferului o hartie cu orarul iti va da si ai acolo si pt.alte directii, ca Sidari (canal D'amour) etc. si pretul trecut.Noi cand am fost in Corfu Town am plecat tarziu, pe la 15,00 si inapoi aveam ultima masina la 20.Era s-o pierdem.La cetate era 2euro intrarea.Mi-a placut dar imi pare rau ca n-am vizitat amandoua cetatile.Nu stiu cum poti ajunge la magazinul Jumbo, e la intrare in Corfu, (peste drum de magazinul Champion). O gramada de jucarii, eu am luat lcu 2euro niste masti de ceramica frumos colorate ce se pun pe perete si am dat si prietenelor ca souvenir.Tot in intersectia de la Messongi unde e statia de autobuz si 3k in stanga, in dreapta se vede un magazin cu haine, rent car si taverna Alex unde mancam la un pret rezonabil.Daca va si gatiti si vrei ceva sugesti spune-mi.Deocamdata,cam atat.
P.S.Atentie cand va da rest.Se pare ca nu intodeauna sunt corecti.Odata am patit-o la masa, 1 euro minus cand am dat 50 min Corfu iar la o farmacie am luat calciu cu 4euro si mi-a dat mai putin cu 10 euro>Era un tip.El a intrat in spate dupa ce mi-a dat rest si eu tot numaram restul si nu-mi ieseau cei 10 meuro.Tipa care ramasese la tejghea m-a intrebat daca e vreo problema si i-am spus ca da, ea dandu-mi cei 10 euro fara sa-i fi spus cat lipsesc.Probabil asa o fi obiceiul casei?In rest totul ok.
Mersi pt informatii , o sa-mi fie folositoare . De preturi nu ai spus nimic ...cati bani ar trbui sa luam la noi ca sa fie totul ok (nu suntem prea pretentiosi deci nu o sa aruncam banii pe prostii...sper)
just_M
2nd July 2007, 16:20
Salut... pe la inceputul lui septembrie vreau sa ma duc cu familia tot in Corfu, dar pasaportul mi-a expirat. E nevoie sa fac altul sau se poate iesi foarte bine si cu buletinul? multumesc
fotojunior
2nd July 2007, 16:26
Salutare,
Marti 10.07.2007 plec in Corfu - Agios Gordios la Hotel Alonakia 3 *, demipensiune, cu avionul, prin Christian Tour.
Daca a fost cineva la acest hotel sau in aceasta statiune, va rog dati-mi cat mai multe detalii.
Unde se mananca bine la pranz, de unde sa inchiriez auto, etc.
Multumesc anticipat.
daidai
2nd July 2007, 16:32
QUOTE(just_M @ Jul 2 2007, 17:20) [snapback]3046141[/snapback]
Salut... pe la inceputul lui septembrie vreau sa ma duc cu familia tot in Corfu, dar pasaportul mi-a expirat. E nevoie sa fac altul sau se poate iesi foarte bine si cu buletinul? multumesc
se poate iesi si cu buletinul , dar trebuie sa fie neaparat carte de identitate
Aliciu_Silvia
2nd July 2007, 16:36
Pe 24 iulie mergem si noi In Cprfu la Blue Lagoon.Poate pana atunci postati cineva daca a fost de curand pe acolo.Mersi
morosanuciprian
2nd July 2007, 19:11
Se pare anul acesta vom fi mai multi romani in Corfu. Tot la Blue Lagoon pe 29.07.2007 prin Christian Tour. Astept pareri de la cei care au fost anul acesta la hotelul [codebox]Blue Lagoon[/codebox]
zappaf
3rd July 2007, 10:18
Angela.....multumesc. Preturile cum sunt? Unde ati mancat? Si cu ce companie ati zburat?
almona
3rd July 2007, 11:44
Merci. Deci, clar nu o sa merg prin agentie daca imi pot lua biletul la juma' de pret
. Imi mai poti spune te rog si in ce consta excursia, de unde poti lua vaporasul (eu voi sta in Kavos) si care e durata excursiei??
Sorry, poate ca intreb prea multe.....dar nu as vrea sa i-au tepe cum am luat in Istanbul in primele zile pana m-am prins care e smenu' ...
QUOTE(almona @ Jun 22 2007, 17:04) [snapback]3002428[/snapback]
Eu am stat in Benitses si am luat vaporasul de acolo din fata de la hotel Potamaki. Plecarea a fost la 9.00 am. Daca iei un taxi ajungi.
Excursia dureaza de la 9.00 la 17.00. Se face o oprire pt plaja si baie la Laguna albastra (1 ora), apoi se continua drumul pana in satul Sivota (suuuuuuuuuuuuuuperb, mi-as face un sejur acolo) unde se acosteaza si aveti o ora la dispozitie pt plimbare putin shoping. Dupa imbarcare se serveste pranzul: souvlakia, salata, paine, vin su ouzo. Se mai face o oprire pt baie la o fosta salina, unde apa este super sarata si are culoare cam ca de lut (ei spun ca e galbena), dar nu e murdara. Apoi va intoarceti de unde ati plecat.
incerc sa pun niste poze dar nu reusesc
Poate de data sunt mai norocoasa
Click pentru a vizualiza atașamentul Laguna albastra
Sivota Click pentru a vizualiza atașamentul
madoxx
3rd July 2007, 11:54
QUOTE(fotojunior @ Jul 2 2007, 17:26) [snapback]3046176[/snapback]
Salutare,
Marti 10.07.2007 plec in Corfu - Agios Gordios la Hotel Alonakia 3 *, demipensiune, cu avionul, prin Christian Tour.
Daca a fost cineva la acest hotel sau in aceasta statiune, va rog dati-mi cat mai multe detalii.
Unde se mananca bine la pranz, de unde sa inchiriez auto, etc.
Multumesc anticipat.
Eu am fost tot prin Christian Tour chiar la Alonakia,m-am intors acum o saptamana.Am fost f multumita de servicii, de mancare , de tot.
De mancat..depinde de gusturi...noi am preferat pestele proaspat si am cautat tavernele care-l ofereau in meniu. Sunt f multe
taverne la tot pasul,au meniu si preturi afisate afara asa ca te poti orienta usor. Sunt cateva centre de inchiriat masini,scutere,ATV-uri .
Avand in vedere ca toate sunt pe drumul catre plaja este imposibil sa le ratezi. Am inteles ca o masina bunicica te costa in jur de 30 E pe zi.
Statiunea este micutza, f linistita si frumoasa. Plaja lasa putin de dorit dpdv al curateniei, sunt cateva gramezi de alge uscate in mijlocul plajei( dar cu totul altfel decat cele de la noi,nu deranjeaza prin miros,ci doar vizual)si nu am vazut pe nimeni timp de o saptamana sa faca curatenie pe plaja .
fotojunior
3rd July 2007, 16:54
QUOTE(madoxx @ Jul 3 2007, 12:54) [snapback]3050001[/snapback]
Eu am fost tot prin Christian Tour chiar la Alonakia,m-am intors acum o saptamana.Am fost f multumita de servicii, de mancare , de tot.
De mancat..depinde de gusturi...noi am preferat pestele proaspat si am cautat tavernele care-l ofereau in meniu. Sunt f multe
taverne la tot pasul,au meniu si preturi afisate afara asa ca te poti orienta usor. Sunt cateva centre de inchiriat masini,scutere,ATV-uri .
Avand in vedere ca toate sunt pe drumul catre plaja este imposibil sa le ratezi. Am inteles ca o masina bunicica te costa in jur de 30 E pe zi.
Statiunea este micutza, f linistita si frumoasa. Plaja lasa putin de dorit dpdv al curateniei, sunt cateva gramezi de alge uscate in mijlocul plajei( dar cu totul altfel decat cele de la noi,nu deranjeaza prin miros,ci doar vizual)si nu am vazut pe nimeni timp de o saptamana sa faca curatenie pe plaja .

Iti multumesc pentru detalii si te rog daca ai putin timp sa-mi mai dai cateva informatii :
- cat faci de la hotel pana la plaja pe jos si cam ce distanta este;
- cum este piscina hotelului;
- ai avut nevoie de aer conditionat;
- pe ce parte a hotelului imi recomanzi sa solicit camera la sosirea - vreau sa vad frontal marea din balcon, in oferta scria ca toate au vedere spre mare;
- micul dejun si cina sunt bufet suedez sau meniu fix.
Multumesc anticipat.
madoxx
3rd July 2007, 17:46
QUOTE(fotojunior @ Jul 3 2007, 17:54) [snapback]3051719[/snapback]
Iti multumesc pentru detalii si te rog daca ai putin timp sa-mi mai dai cateva informatii :
- cat faci de la hotel pana la plaja pe jos si cam ce distanta este;
- cum este piscina hotelului;
- ai avut nevoie de aer conditionat;
- pe ce parte a hotelului imi recomanzi sa solicit camera la sosirea - vreau sa vad frontal marea din balcon, in oferta scria ca toate au vedere spre mare;
- micul dejun si cina sunt bufet suedez sau meniu fix.
Multumesc anticipat.
Cu placere 
- pana la plaja faci in jur de 6-7 min,dar drumul e f placut, o sa ti se para ciudat la inceput faptul ca
hotelul este situat chiar intr-o curba si e si destul de in pantadrumul de la plaja la hotel,dar eu am uitat de aspectul asta dupa
primele ore petrecute in statiune:D
- eu nu am avut aer conditionat, dar nici nu am stat in camera in timpul amiezii, as recomanda,e irespirabil in camera cand bate soarele direct si
seara se racoreste destul de greu
-daca iei camera cu vedere la mare,o sa ai o priveliste superba dar o sa si bata soarele toata ziua ,parerea mea este ca merita cu varf si indesat
-micul dejun e standard (ceai,cafea,suc portocale-gen Fanta,lapte-cam ciudat,nu avea nici un gust,sunca,cascaval si chec),acelasi in fiecare dim
-cina e gen bufet sudez ,in fiecare seara cateva feluri principale,salate,supa si desert
Personalul f simpatic,serviabil,chiar se chinuiau sa invete cateva cuv in lb romana.
Sa le transmiti salutarile mele cand ajungi acolo 
loredanaelena
3rd July 2007, 20:43
QUOTE(morosanuciprian @ Jul 2 2007, 20:11) [snapback]3046850[/snapback]
Se pare anul acesta vom fi mai multi romani in Corfu. Tot la Blue Lagoon pe 29.07.2007 prin Christian Tour. Astept pareri de la cei care au fost anul acesta la hotelul [codebox]Blue Lagoon[/codebox]
buna si noi plecam in data de 4 august si te rog sa ne povestesti cum a fost daca te mai prindem inainte sa plecam cu noi impresi"multumesc"
loredanaelena
3rd July 2007, 20:50
QUOTE(miremirc @ Jun 28 2007, 08:37) [snapback]3026969[/snapback]
buna si noi plecam in august si asteptam impresi din vacanta
multumim
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.