Este Metro in Corfu , in Kerkyra Town, o sa te dezamagesc putin , am intrat si eu in el , am intrebat un angajat de prin magazin care aranja marfa pe rafturi , daca putem cumpara fara legitimatie , mi-a spus ca da , asa ca incepi si cumpara ... si cind ajungem la casa sa ne spuna ca nu se poate cumpara fara legitimatie speciala

. Dar la citeva sute de metrii mai departe este un supermarket Champions care are de toate la preturi rezonabile si deci poti cumpara de acolo fara probleme.Problema tine de distanta de la Mesonghi la Kerkyra care este de ceva kilometrii si ar trebui sa pierdeti putin timp ca sa mergeti doar pentru cumparaturi . In legatura cu Corfu eu zic , ca nu aveti cum sa fiti dezamagiti , e o destinatie deosebita , iar cu Oniro sper sa nu aveti probleme asa cum nu am avut nici eu anul trecut cind am mers cu ei.
Legat de arici de mare si de alti pesti care ciupesc , eu zic ca sunt povesti , nici macar nu am auzit de asa ceva , dar sa mi se intimple mie asa ceva. Cinr ti-o fi spus asa ceva o fi fost un caz izolat sau doar inventii. Preturile pe insula sunt mai mari decit pe continent in medie cam cu 15%. Legat de plaja e intr-adevar de pietris in toata partea estica a insulei , dar cred ca nu asta ar trebui sa fie problema sa va simtiti bine pe insula. Dupa cele povestite de mine anul trecut unor amici legat de Corfu ,i=am impresionat iar la 3 saptamani au plecat si ei in aceiasi destinatie , au fost incantati de ce au vazut si anul asta merg iara.Axcum depinde de gustul , de pretentiile fiecaruia.