Buna!Sunt Dana din Brasov.Am ajuns sambata pe la 19 in Ploiesti deoarece am fost cu firma Oniro care e super si la anul voi merge tot cu ei.Deja am corupto-o pe nsora mea si prieteni pt. la anul.Am avut experiente (din trecut cu alte firme ) de neseriozitate si am ramas surprinsa placut cand am vazut ca exact cum ni se spusese, a venit autocarul la 4,30 si a plecat la 5,nici un minut intarziere.Exact cum citisem pe forum, pe scaune ne asteptau biletel cu numele ocupantultui,harta si alte plianta+programul si optionalele.
Soferii si ghizii 10 ++.Nu depasiri bruste sau riscante, nu frane bruste .Tot drumul am fost tinuti la curent cu date geografice si istorice a locurilor prin care treceam.Prima seara am fost cazati la un motel-hotel,nu stiu exact ce era daca nu esti fitos si vrei numai 4-5 stele ci esti realist si constient cati bani ai dat,a fost ok.Mai mult de ce ni s-a oferit nu aveam nevoie.Totul curat,liniste,tv in camera dar nu prea aveai ce vedea,Noi am preferat dupa ce am mancat pe balcon din propria traista sa iesim sa simtim briza marii.Unii au mancat pe plaja la o taverna.Dimineata am mancat bine oferindu-se bufet suedez.S-a vizitat Biserica Sf.Paraschiva si Meteora.Cei care vedeau prima oara normal ca erau super incantati.Din cauza ca s-a stat prea mult la Meteora(aviz celor care urmeaza sa mearga, sa nu se mocaie prea mult) era sa pierdem ferry boat-ul de ora 15 si urmatorul ar fi fost la 18.Drumul e ff.lung si greu, prin munti, serpentine periculoase si panta mare.Toti stateam incordati, mai erau 10 minute si nici macar nu se vedea marea.Nu siu, ne-au vazut si ne-au asteptat sau a dat soferul telefon, dar cert e ca l-am prins.Din mers a coborat unul din ghizi pt. a plati in timp ce noi ne-am inbarcat.Ghidul a fost adus cu motocicleta de un grec distanta fiind destul de mare.Toata lumea a aplaudat si avea de ce ,tot respectul pt. sofer.Cu ferry boatul s-a facut 1 ora, apoi a inceput ,, imprastiera”.intai im Moraitica la vila Kostas, apoi Messongi la vilele Ramos Nikos.Eu am fost la Ramos.Nikos era putin mai sus de noi dar propriuzis aveam cam aceiasi gradina.Plaja e aproape dar destul de mica.Dupa 2 zile am descoperit ca ne place mai mult in Moraitica chiar daca nisipul defapt era cu niste pietricele marunte.D-na Onea, patroana de la Oniro (a fost si dansa in sejurul acesta pt.a vedea cum se deruleaza programul )ne-a comunicat ca putem participa la programul de la Complexul in fata caruia era plaja.Prima zi am luat sezlonguri, 2,5 euro dar a 2a zi cand am vazut ca destui stau direct pe plaja am incercat si eu si am constatat ca e ok.Pt. apa mi-am cumparat pauci .Erau cam 6-7 euro dar eu am gasit cu 5.Erau destui care intrau si fara dar eu sunt mai sensibila. Intr-o zi s-a intepat intr-un arici de mare amicul meu dar tot n-a vrut papuci.Lui ii placea mai mult fara.Unii au mers in excursiile organizate.Noi am inchiriat masina, 30 euro pe zi prin persoana ce se ocupa de noi in Corfu.Am vrut intr-o zi sa mergem in Corfu Townn si nu am luat legatura de seara pt. rezervare asa ca am cautat in statiune unde am gasit la 35-50 euro.
Trebuie sa cauti pt.ca sunt care mai iau cate 0.17 euro pe km ce depaseste 100km, dar asta nu la toti.Mai bine sa inchiriati prin cei de la firma cu care colaboreaza Oniro sau daca sunt 2 persoane direct excursii.Noi am fost 4 si am facut ocolul insulei.E greu deoarece prima data am reusit sa mergem tot pe malul marii si ne opream peste tot pt. poze dar a2a oara ne-am ratacit, ne propusesem sa ajungem pe o plaja super mai sus de Nisaki si cand colo am ajuns in Sidari.Sidarii, Paleokastrisa, etc. trebuiesc neaparat vazute.Pana la Corfu, capitala ,autobuzul se ia de la market 3k Moraitica cu doar 2euro dar la inapoiere am gasit greu autogara si era sa pierdem ultima masina la ora20.N-a plouat nici o zi.Preturi: la market 6 oua 0,98 centi , bere de la 0,75….2 euro, paine de la 70 centi in sus,lapte peste 1 euro, salam , sunca, kaizer, f scumpe, apa la fel peste 1,5 euro, sucuri de 1,5l peste1,7 euro.Noi am mancat de 3 ori la taverna Alex tot in centru, peste drum de 3k(Moraitica) se face o straduta cu market, rent car, apoi taverna.Era la oferta Gyro 3,9euro.In rest 6 euro musaca, 6-7 euro Souflaki, etc.Nu era considerat sezon si am inteles ca urma sa creasca preturile.Portiile erau mari de nu-ti mai trebuia altceva.Berea pe terasa de la 2 euro.Mai multe completari pe maine.

Dupa cele spuse de tine dupa ce ai mers cu Oniro cred ca merit si eu un suc nu

, pentru indiciile date legate de insula si ca nu am mintit nimik legat de firma Oniro!