Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

bela

Nu stiu daca sunt legale sau nu dar cert este ca, cel putin anul trecut, bulgarii aveau numai radare tip "pistol" caz in care nu prea ai ce face cu detectorul.
alexc1982
Si iata ca vine si randul meu. Tocmai am platit un avans pentru Villa Toula, Dassia. Aranjamentul l-am facut prin agentia din Corfu, travelcorfu.ro.

Super de treaba cei de acolo, am colaborat foarte bine, acum sper ca si acolo totul sa fie ok, asa cum ni s-a promis de catre agentie. Vom pleca pe 22 iulie ca sa fim pe 23 acolo, cu masina.

Mai sunteti careva in perioada 23 iulie-30 iulie in Dassia sau around? Distantele nu sunt foarte mari, daca nu aveti mijloc de transport acolo venim noi wink.gif).

Careva care a stat la locatia pe care am descris-o mai sus? Impresii, ceva?

Multumesc,

Alex

Angela_b
Buna seara tuturor!

Duminica, 17.06 plec sper Insula Corfu, Paleokastritsa, Hotel Akrotiri, cu agentia de turism Cristian Tour.
Abia astept!
Cand ma introc va povestesc cum a fost!

Angela
rctim
Va rog sa-mi spuneti daca ati fost in Corfu / Roda / Hotel Semeli. Plec in august si sunt foarte curios. Multumesc.
dya2you
QUOTE(monalis @ Jun 12 2007, 14:16) [snapback]2956909[/snapback]
De la agentie. Toti care au bilet cu demipensiune sunt cazati la Hotel Akrotiri iar cu micul dejun la Hotel Elly Beach

hotelul Elly Beach este superb eu as fi vrut sa ma duc acolo dar din pacate nu am mai gasit camere pe 2 septembrie.
valentin19742000
Chiar nu are nimeni un raspuns despre Blue lagoon, Corfu, Roda. Multumesc
valentin19742000
QUOTE(miremirc @ May 20 2007, 15:46) [snapback]2861898[/snapback]
Fain, si noi plecam in iulie tot prin Christian tours insa cu avionul! Tot la Blue lagoon stam:)

Cum a fost mai?
Ceva detalii?

valentin19742000
QUOTE(pitbul @ May 16 2007, 23:15) [snapback]2844852[/snapback]
A fost cineva la Blue Lagoon-Roda.?Eu plec in iulie prin Christian Travel cu masina.
Reacomandari la treseul cu masina proprie?

Ceva detalii?
razvanxxy30
A fost cineva la Hotel Akrotiri (cel care a inlocuit Hotel Oceanis)?Astept noi impresii despre hotel si Corfu.
iacobandrei2001

QUOTE(coxxxen @ Jun 13 2007, 11:50) [snapback]2961001[/snapback]
Are cineva referinte despre hotelul Blue Lagoon din statiunea Roda? Sau despre statiunea Roda...? Multumesc anticipat.

Cu exceptia piscinei, care-ti ia ochii, restul este o mare mizerie.. Mucegai, gandaci, servicii proaste. Cauta altceva
miremirc
QUOTE(valentin19742000 @ Jun 19 2007, 15:32) [snapback]2987507[/snapback]
Cum a fost mai?
Ceva detalii?

noi plecam in 3 iulie 2007,dar din ce am citit pe forum e oribil blue lagoon:mucegai,gandaci ....
michala
Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte ....vineri 22 Iunie 2007 plecam intr-o vacanta in Corfu - Moraitika - prin agentia Neotur, cazarea facandu-se la o pensiune numita Fire Fly despre care nu am gasit absolut nimik pe net. Am gasit impresii despre orice zona a Insulei Corfu mai putin descriere completa a zonei Corfu - Moraitika . So, daca ma poate ajuta cineva .......mii de multumiri!
monalis
Cum este statiunea Agios Gordis si Hotel Golden Nests?
Stie cineva?
yuppy
QUOTE(Angela_b @ Jun 15 2007, 20:39) [snapback]2972859[/snapback]
Buna seara tuturor!

Duminica, 17.06 plec sper Insula Corfu, Paleokastritsa, Hotel Akrotiri, cu agentia de turism Cristian Tour.
Abia astept!
Cand ma introc va povestesc cum a fost!

Angela

Buna,

Dorim si noi sa facem rezervare pentru aceeasi locatie si acelasi hotel: Akrotiri Beach. Din pacate, desi pe site-ul lor imaginile sunt foarte frumoase si hotelul arata foarte bine, am citit pe www.tripadvisor.com lucruri nu tocmai imbucuratoare, fapt care ne-a pus putin pe ganduri.... Pana acum nu am vazut sa scrie cineva aici despre hotelul asta, asa ca, te rog foare mult sa ne spui impresiile tale cand te intorci.
goldeyee
Salutare tuturor,

13-14 august merg in Acharavi la hotel Marie. Nu am gasit nimic legat de acest hotel. Daca ati fost si aveti informatii va rog sa ma ajutati.

Multumesc.
reea.netfun.ro
oameni buni, m-am hotarat, am platit, ma duc pe 21 august in corfu prin christian tour la Hotel Alonakia in Agios Gordis.

Pe net nu am gasit multe despre hotel/statiune... daca merge careva inainte si poate sa dea amanunte raman datoare!
coxxxen
QUOTE(iacobandrei2001 @ Jun 19 2007, 22:45) [snapback]2989480[/snapback]
Cu exceptia piscinei, care-ti ia ochii, restul este o mare mizerie.. Mucegai, gandaci, servicii proaste. Cauta altceva

Stii din proprie experienta, sau te-ai documentat pe net? Merci
loredanaelena
QUOTE(coxxxen @ Jun 20 2007, 15:30) [snapback]2992350[/snapback]
Stii din proprie experienta, sau te-ai documentat pe net? Merci

si eu plec in 5 august tot acolo dar nu cred ca e oribil sa ne demonstreze cu poze credca o facut batjocura oricum eu is de parere ca e mai frumos decat in romania si servicile is mai bune.daca nuti place mancarea de acolo mananci in alta parte
miremirc
QUOTE(loredanaelena @ Jun 20 2007, 16:08) [snapback]2992548[/snapback]
si eu plec in 5 august tot acolo dar nu cred ca e oribil sa ne demonstreze cu poze credca o facut batjocura oricum eu is de parere ca e mai frumos decat in romania si servicile is mai bune.daca nuti place mancarea de acolo mananci in alta parte

si eu as vrea sa vad cateva poze de anul acesta din Blue Lagoon.daca cineva a fost .....
dragospas
QUOTE(michala @ Jun 20 2007, 11:00) [snapback]2991031[/snapback]
Buna ziua! Am si eu o mare rugaminte ....vineri 22 Iunie 2007 plecam intr-o vacanta in Corfu - Moraitika - prin agentia Neotur,

Moraitika este o micuta localitate in care cel mai important lucru este hotel Delfinia (4*) (pe malul marii) si inca unul de 5* (chiar langa sosea )
Eu am stat anul trecut la Delfinia si a fost foarte bine ....recomand tuturor acest hotel
Despre "statiune" ....este atat de mica si este inghitita de surata ei mai mare Mesoungi unde pe distanta a circa 1Km vei gasi deoparte si de cealalta a drumului magazine si terase.......
Plaja este cu nisip ,apa limpede si putin adanca la mal asa ca este OK......o sa ai impresia ca marea este un lac pentru ca se vede foarte bine tarmul Greciei continentale
Distanta fata de Kerkira circa 20 Km spre sud.....
ladyboss_ro
Buna!Sunt Dana din Brasov.Am ajuns sambata pe la 19 in Ploiesti deoarece am fost cu firma Oniro care e super si la anul voi merge tot cu ei.Deja am corupto-o pe nsora mea si prieteni pt. la anul.Am avut experiente (din trecut cu alte firme ) de neseriozitate si am ramas surprinsa placut cand am vazut ca exact cum ni se spusese, a venit autocarul la 4,30 si a plecat la 5,nici un minut intarziere.Exact cum citisem pe forum, pe scaune ne asteptau biletel cu numele ocupantultui,harta si alte plianta+programul si optionalele.

Soferii si ghizii 10 ++.Nu depasiri bruste sau riscante, nu frane bruste .Tot drumul am fost tinuti la curent cu date geografice si istorice a locurilor prin care treceam.Prima seara am fost cazati la un motel-hotel,nu stiu exact ce era daca nu esti fitos si vrei numai 4-5 stele ci esti realist si constient cati bani ai dat,a fost ok.Mai mult de ce ni s-a oferit nu aveam nevoie.Totul curat,liniste,tv in camera dar nu prea aveai ce vedea,Noi am preferat dupa ce am mancat pe balcon din propria traista sa iesim sa simtim briza marii.Unii au mancat pe plaja la o taverna.Dimineata am mancat bine oferindu-se bufet suedez.S-a vizitat Biserica Sf.Paraschiva si Meteora.Cei care vedeau prima oara normal ca erau super incantati.Din cauza ca s-a stat prea mult la Meteora(aviz celor care urmeaza sa mearga, sa nu se mocaie prea mult) era sa pierdem ferry boat-ul de ora 15 si urmatorul ar fi fost la 18.Drumul e ff.lung si greu, prin munti, serpentine periculoase si panta mare.Toti stateam incordati, mai erau 10 minute si nici macar nu se vedea marea.Nu siu, ne-au vazut si ne-au asteptat sau a dat soferul telefon, dar cert e ca l-am prins.Din mers a coborat unul din ghizi pt. a plati in timp ce noi ne-am inbarcat.Ghidul a fost adus cu motocicleta de un grec distanta fiind destul de mare.Toata lumea a aplaudat si avea de ce ,tot respectul pt. sofer.Cu ferry boatul s-a facut 1 ora, apoi a inceput ,, imprastiera”.intai im Moraitica la vila Kostas, apoi Messongi la vilele Ramos Nikos.Eu am fost la Ramos.Nikos era putin mai sus de noi dar propriuzis aveam cam aceiasi gradina.Plaja e aproape dar destul de mica.Dupa 2 zile am descoperit ca ne place mai mult in Moraitica chiar daca nisipul defapt era cu niste pietricele marunte.D-na Onea, patroana de la Oniro (a fost si dansa in sejurul acesta pt.a vedea cum se deruleaza programul )ne-a comunicat ca putem participa la programul de la Complexul in fata caruia era plaja.Prima zi am luat sezlonguri, 2,5 euro dar a 2a zi cand am vazut ca destui stau direct pe plaja am incercat si eu si am constatat ca e ok.Pt. apa mi-am cumparat pauci .Erau cam 6-7 euro dar eu am gasit cu 5.Erau destui care intrau si fara dar eu sunt mai sensibila. Intr-o zi s-a intepat intr-un arici de mare amicul meu dar tot n-a vrut papuci.Lui ii placea mai mult fara.Unii au mers in excursiile organizate.Noi am inchiriat masina, 30 euro pe zi prin persoana ce se ocupa de noi in Corfu.Am vrut intr-o zi sa mergem in Corfu Townn si nu am luat legatura de seara pt. rezervare asa ca am cautat in statiune unde am gasit la 35-50 euro.

Trebuie sa cauti pt.ca sunt care mai iau cate 0.17 euro pe km ce depaseste 100km, dar asta nu la toti.Mai bine sa inchiriati prin cei de la firma cu care colaboreaza Oniro sau daca sunt 2 persoane direct excursii.Noi am fost 4 si am facut ocolul insulei.E greu deoarece prima data am reusit sa mergem tot pe malul marii si ne opream peste tot pt. poze dar a2a oara ne-am ratacit, ne propusesem sa ajungem pe o plaja super mai sus de Nisaki si cand colo am ajuns in Sidari.Sidarii, Paleokastrisa, etc. trebuiesc neaparat vazute.Pana la Corfu, capitala ,autobuzul se ia de la market 3k Moraitica cu doar 2euro dar la inapoiere am gasit greu autogara si era sa pierdem ultima masina la ora20.N-a plouat nici o zi.Preturi: la market 6 oua 0,98 centi , bere de la 0,75….2 euro, paine de la 70 centi in sus,lapte peste 1 euro, salam , sunca, kaizer, f scumpe, apa la fel peste 1,5 euro, sucuri de 1,5l peste1,7 euro.Noi am mancat de 3 ori la taverna Alex tot in centru, peste drum de 3k(Moraitica) se face o straduta cu market, rent car, apoi taverna.Era la oferta Gyro 3,9euro.In rest 6 euro musaca, 6-7 euro Souflaki, etc.Nu era considerat sezon si am inteles ca urma sa creasca preturile.Portiile erau mari de nu-ti mai trebuia altceva.Berea pe terasa de la 2 euro.Mai multe completari pe maine. laugh.gif dry.gif
esperando
QUOTE(ladyboss_ro @ Jun 20 2007, 18:35) [snapback]2993769[/snapback]
Buna!Sunt Dana din Brasov.Am ajuns sambata pe la 19 in Ploiesti deoarece am fost cu firma Oniro care e super si la anul voi merge tot cu ei.Deja am corupto-o pe nsora mea si prieteni pt. la anul.Am avut experiente (din trecut cu alte firme ) de neseriozitate si am ramas surprinsa placut cand am vazut ca exact cum ni se spusese, a venit autocarul la 4,30 si a plecat la 5,nici un minut intarziere.Exact cum citisem pe forum, pe scaune ne asteptau biletel cu numele ocupantultui,harta si alte plianta+programul si optionalele.

Soferii si ghizii 10 ++.Nu depasiri bruste sau riscante, nu frane bruste .Tot drumul am fost tinuti la curent cu date geografice si istorice a locurilor prin care treceam.Prima seara am fost cazati la un motel-hotel,nu stiu exact ce era daca nu esti fitos si vrei numai 4-5 stele ci esti realist si constient cati bani ai dat,a fost ok.Mai mult de ce ni s-a oferit nu aveam nevoie.Totul curat,liniste,tv in camera dar nu prea aveai ce vedea,Noi am preferat dupa ce am mancat pe balcon din propria traista sa iesim sa simtim briza marii.Unii au mancat pe plaja la o taverna.Dimineata am mancat bine oferindu-se bufet suedez.S-a vizitat Biserica Sf.Paraschiva si Meteora.Cei care vedeau prima oara normal ca erau super incantati.Din cauza ca s-a stat prea mult la Meteora(aviz celor care urmeaza sa mearga, sa nu se mocaie prea mult) era sa pierdem ferry boat-ul de ora 15 si urmatorul ar fi fost la 18.Drumul e ff.lung si greu, prin munti, serpentine periculoase si panta mare.Toti stateam incordati, mai erau 10 minute si nici macar nu se vedea marea.Nu siu, ne-au vazut si ne-au asteptat sau a dat soferul telefon, dar cert e ca l-am prins.Din mers a coborat unul din ghizi pt. a plati in timp ce noi ne-am inbarcat.Ghidul a fost adus cu motocicleta de un grec distanta fiind destul de mare.Toata lumea a aplaudat si avea de ce ,tot respectul pt. sofer.Cu ferry boatul s-a facut 1 ora, apoi a inceput ,, imprastiera”.intai im Moraitica la vila Kostas, apoi Messongi la vilele Ramos Nikos.Eu am fost la Ramos.Nikos era putin mai sus de noi dar propriuzis aveam cam aceiasi gradina.Plaja e aproape dar destul de mica.Dupa 2 zile am descoperit ca ne place mai mult in Moraitica chiar daca nisipul defapt era cu niste pietricele marunte.D-na Onea, patroana de la Oniro (a fost si dansa in sejurul acesta pt.a vedea cum se deruleaza programul )ne-a comunicat ca putem participa la programul de la Complexul in fata caruia era plaja.Prima zi am luat sezlonguri, 2,5 euro dar a 2a zi cand am vazut ca destui stau direct pe plaja am incercat si eu si am constatat ca e ok.Pt. apa mi-am cumparat pauci .Erau cam 6-7 euro dar eu am gasit cu 5.Erau destui care intrau si fara dar eu sunt mai sensibila. Intr-o zi s-a intepat intr-un arici de mare amicul meu dar tot n-a vrut papuci.Lui ii placea mai mult fara.Unii au mers in excursiile organizate.Noi am inchiriat masina, 30 euro pe zi prin persoana ce se ocupa de noi in Corfu.Am vrut intr-o zi sa mergem in Corfu Townn si nu am luat legatura de seara pt. rezervare asa ca am cautat in statiune unde am gasit la 35-50 euro.

Trebuie sa cauti pt.ca sunt care mai iau cate 0.17 euro pe km ce depaseste 100km, dar asta nu la toti.Mai bine sa inchiriati prin cei de la firma cu care colaboreaza Oniro sau daca sunt 2 persoane direct excursii.Noi am fost 4 si am facut ocolul insulei.E greu deoarece prima data am reusit sa mergem tot pe malul marii si ne opream peste tot pt. poze dar a2a oara ne-am ratacit, ne propusesem sa ajungem pe o plaja super mai sus de Nisaki si cand colo am ajuns in Sidari.Sidarii, Paleokastrisa, etc. trebuiesc neaparat vazute.Pana la Corfu, capitala ,autobuzul se ia de la market 3k Moraitica cu doar 2euro dar la inapoiere am gasit greu autogara si era sa pierdem ultima masina la ora20.N-a plouat nici o zi.Preturi: la market 6 oua 0,98 centi , bere de la 0,75….2 euro, paine de la 70 centi in sus,lapte peste 1 euro, salam , sunca, kaizer, f scumpe, apa la fel peste 1,5 euro, sucuri de 1,5l peste1,7 euro.Noi am mancat de 3 ori la taverna Alex tot in centru, peste drum de 3k(Moraitica) se face o straduta cu market, rent car, apoi taverna.Era la oferta Gyro 3,9euro.In rest 6 euro musaca, 6-7 euro Souflaki, etc.Nu era considerat sezon si am inteles ca urma sa creasca preturile.Portiile erau mari de nu-ti mai trebuia altceva.Berea pe terasa de la 2 euro.Mai multe completari pe maine. laugh.gif dry.gif

Dupa cele spuse de tine dupa ce ai mers cu Oniro cred ca merit si eu un suc nu biggrin.gif , pentru indiciile date legate de insula si ca nu am mintit nimik legat de firma Oniro!

daidai
Dana multumim pt informatii , si chiar te rog sa ne mai povestesti daca mai ai timp
issis4ever
Buna!
Peste cca 2 sapt voi pleca in Corfu statiunea Benitses la vila Alekos.Are cineva informatii despre aceasta vila?A mai fost cineva pe acolo?
ladyboss_ro
Da Esperando,+ o cafea.E bine cand te astepti la mai putin si ti se ofera mai mult decat invers.Oniro,profesionisti.Mi-a fost cam greu cu plecatul pt.ca sunt din Brasov dar numai cine nu vrea nu poate.Chiar acum am terminat de citit un articol in ziarul local, Transilvania Expres,,Partea (ne)vazuta a Marii Egee-Paralia Katerini".Se refera la o firma din Bucuresti (nu ii da numele) cu plecarea din Parcul Tineretului.S-a asteptat in fata spatiului de cazare 6 ore iar eliberarea s-a facut la 8,15 si au stat cu bagajele pana la plecarea de la ora 14.Cine vrea poate citi articolul pe www.transilvaniaexpres.ro.Noi am domnit-o, cum am ajuns am si fost cazati iar la intoarcere la 12 am eliberat, cu masina a fost dus tot bagajul la vila Kostas iar noi ne-am vazut mai departe de program, mancat, plaja, ultime cumparaturi.Sunt curioasa la anul ce ne va mai oferi Oniro.Sa-i mai spun Mirelei cam ce e pe acolo.Am inteles ca intrarea la piscina ar fi 3euro.De la taverna Alex in spate e un magazin cu suveniruri unde la unele lucruri au preturi bune.In camere aveam are conditionat si aparate pt.tantari tu sa ai pastile.Ai prosoape si In 7 zile ni s-a schimbat o data asternutul.Vederi 25-30 centi.Acum incepand sezonul cresc in general preturileNoi ne-am descurcat si cu ce ne cumparasem din tara dar n-am prea avut spor la mancat.Supa instant si intr-o zi cand am facut ocolul insulei am luat in termos si tare bine ne-a picat, pt.ca nu vroiam sa pierdem vremea in taverne si preferam sa vedem cat mai multe in acst ocol al insulei.Raman tot la ideea ca daca sunt numai 2 persoane sa vezi Canal D'amour (Sidari) Si Paleokastrisa e mai bine cu excursie organizata,altfel cu masina...Indicatoarele la ei cam lasa de dorit iar daca te va ori cand intrebeam localnicii constatam ca ajungeam aiurea si din nou intrebam pe altii.si tot asa.Soferul oricum e un sacrificat, fiind atent la drum nu se poate bucura suficient de frumusetile din jur.Benzina e cam cu putin peste 1euro.Noi intr-o zi am facut 240km.Preturile de exemplu in Sidari pt.inchirierea de hidrobiciclete era dublu fata de Messongi.Daca mai vrei unele lamuriri astept intrebari, in afara de subiectul hoteluri ca sincera sa fiu nu m-au prea interesat .Consider ca nu ma duc sa stau in camera,vreau strictul necesar, pat, baie, eventual bucatarie si sa fie curat.In rest am avut ochi numai pt.natura si monumente.Oricum seara ajungeam franta de adormeam cum puneam capul pe perna (si mai omoram niste tantari).Drum bun!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.