Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

reea.netfun.ro

anidor, am gasit cateva comentarii negative despre oceanis... cica e nerenovat - cu bucati de tencuiala care pica si mobilier foarte vechi. Mancarea spuneau ca e aceeasi in fiecare zi si nici macar nu e nemaipomenita. Ca plusuri sunt trecute lenjeriile curate, angajatii mai mult decat draguti cu oaspetii si privelistea extraordinara (cea mai buna din toata statiunea cica)
monalis
A fost cineva in statiunea Agios Gordis la Hotel Golden Nests? Cum este?

Hotelul Oceanis este in renovare.

calminante
plecam cu masina din dotare (matiz)spre corfu in 9 zile, adica 21.06 si vreau sa fac toata distanta intro singura zi. din pacate suntem 4 si vom fi cam grei dar sper sa ajungem sanatosi
spune cuiva ceva VILA SPINGOPS ACHARAVI? gasim picior de roman peacolo?
ceva preturi de pe insula stie cineva? ma refer mancare si bere plus apa
tot ce am auzit era de vise negre (ex: 2.69 e o paine ....)
razvanxxy30
QUOTE(monalis @ Jun 11 2007, 11:32) [snapback]2951553[/snapback]

De unde stiti ca Hotel Oceanis este in renovare?Eu am deja rezervare la acest hotel.
Astept noi vesti de la voi.
monalis
QUOTE(razvanxxy30 @ Jun 12 2007, 14:03) [snapback]2956853[/snapback]
De unde stiti ca Hotel Oceanis este in renovare?Eu am deja rezervare la acest hotel.
Astept noi vesti de la voi.

De la agentie. Toti care au bilet cu demipensiune sunt cazati la Hotel Akrotiri iar cu micul dejun la Hotel Elly Beach

anidor
Nu pot sa cred....parca anul asta nu mi-e dat sa plec...IN RENOVARE!
Agios Gordis cu firma Vampy Tour este o alta oferta....stiti ceva?!Nu ma necajiti prea tare , pls! rolleyes.gif
AdrianLazar
Salve tuturor!
Acesta este primul an in care vreau sa plec in concediu in strainatate, candva prin iulie. Din cate m-am interesat (in mare parte pe acest forum) cred ca cel mai mult mi-ar placea Corfu - Grecia (gagica vrea mai mult sa faca plaja, eu vreau mai mult sa vizitez diferite locatii). Cel mai probabil o sa mergem cu autocarul (nu cred ca o sa o conving sa accepte avionul).

Intrebari:
- ce parte a insulei recomandati? As vrea sa vizitez partea veche din Corfu Town, din descrierile de pe net pare f. misto. Presupun ca sunt mijloace de transport in comun care sa duc acolo indiferent de statiunea in care te-ai cazat. Si plaja trebuie sa fie buna, preferabil nu foarte aglomerata si mai ales nu vreau sa-mi aminteasca de plajele din romania tongue.gif
- am citit toate cele 15 pagini din threadul despre ag. de turism dar din el am invatat doar de care sa ma feresc (foarte folositor), din pacate insa putine recomandari, deci daca aveti o recomandare as fii foarte recunoscator biggrin.gif
- am observat ca transportul costa mai mult pana acolo, cu 1 mil in +, este o regula generala sau am nimerit eu o oferta diferita?
- cu cat timp inainte trebuie predat avansul? Am trimis email la o agentie si n-am primit raspuns...
- pt 7 zile, pt 2 pers cu aproximatie, ajung 200 euro bani de buzunar (masa, cateva vizite, plimbari... nothing fancy...)

Multumesc,
Adi

daidai
QUOTE(AdrianLazar @ Jun 12 2007, 16:34) [snapback]2957519[/snapback]
Salve tuturor!
Acesta este primul an in care vreau sa plec in concediu in strainatate, candva prin iulie. Din cate m-am interesat (in mare parte pe acest forum) cred ca cel mai mult mi-ar placea Corfu - Grecia (gagica vrea mai mult sa faca plaja, eu vreau mai mult sa vizitez diferite locatii). Cel mai probabil o sa mergem cu autocarul (nu cred ca o sa o conving sa accepte avionul).

Intrebari:
- ce parte a insulei recomandati? As vrea sa vizitez partea veche din Corfu Town, din descrierile de pe net pare f. misto. Presupun ca sunt mijloace de transport in comun care sa duc acolo indiferent de statiunea in care te-ai cazat. Si plaja trebuie sa fie buna, preferabil nu foarte aglomerata si mai ales nu vreau sa-mi aminteasca de plajele din romania tongue.gif
- am citit toate cele 15 pagini din threadul despre ag. de turism dar din el am invatat doar de care sa ma feresc (foarte folositor), din pacate insa putine recomandari, deci daca aveti o recomandare as fii foarte recunoscator biggrin.gif
- am observat ca transportul costa mai mult pana acolo, cu 1 mil in +, este o regula generala sau am nimerit eu o oferta diferita?
- cu cat timp inainte trebuie predat avansul? Am trimis email la o agentie si n-am primit raspuns...
- pt 7 zile, pt 2 pers cu aproximatie, ajung 200 euro bani de buzunar (masa, cateva vizite, plimbari... nothing fancy...)

Multumesc,
Adi

-Nu cred ca o sa-ti ajunga 200 euro pt 2 persoane , dar daca tot o sa renunti la avion atunci o sa ai ceva mai multi bani de cheltuiala care s-ar putea sa-ti ajunga.
-Fiind primul an cand plec in Grecia nu pot sa-ti fac o recomandare cu privire la vreo agentie , dar cred ca poti alege ONIRO din Ploiesti ( eu cu ei o sa plec ) ,au si pagia unde le poti vedea ofertele , dar asta cred ca ai observat daca ai citit cu atentie tot ce s-a scris pana acum pe forum .
Spor la cautari si soare mult in Grecia!
fotojunior
O veste buna pentru cei care au rezervare la Hotel Oceanis, acest hotel este inchis si veti fi cazati la Hotel AKROTIRI 4 *, la acelasi tarif ca la Oceanis, desi Hotel AKROTIRI are o stea in plus si ofera conditii mult mai bune, acest lucru observandu-se si din tariful practicat.
fserbanescu

QUOTE(AdrianLazar @ Jun 12 2007, 16:34) [snapback]2957519[/snapback]
Salve tuturor!

Intrebari:

Multumesc,
Adi

Si eu plec cu Oniro din Ploiesti, m-am interesat si am aflat ca sunt seriosi, cine a fost cu ei a fost multumit.Deci Oniro ar fi prima recomandare.
M-am intersat si de preturi , ..cam e nevoie de 4-500 euro pt 2pers/bani de buzunar/7zile ..nothing fancy..

brbarossa
QUOTE(monalis @ Jun 11 2007, 11:32) [snapback]2951553[/snapback]

Ha, ha, ha asta este hotelul de vis-a-vis de unde am stat noi anul trecut. Practic hotelul acesta era peste drum. Nu stiu cum e, dar rau nu are cum sa fie. Cu siguranta oamenii sunt primitori, mancarea e buna, iar daca iti da camera pe partea opusa strazii vei vedea marea dimineata cand te trezesti, pentru ca plaja este la 100-200 de m de hotel (in linie dreapta).
As pune o poza panoramica, cu extensia "mov" dar nu stiu daca merge, asa ca mai intai testez cum o pot posta.
monalis
QUOTE(brbarossa @ Jun 12 2007, 23:09) [snapback]2959270[/snapback]
Ha, ha, ha asta este hotelul de vis-a-vis de unde am stat noi anul trecut. Practic hotelul acesta era peste drum. Nu stiu cum e, dar rau nu are cum sa fie. Cu siguranta oamenii sunt primitori, mancarea e buna, iar daca iti da camera pe partea opusa strazii vei vedea marea dimineata cand te trezesti, pentru ca plaja este la 100-200 de m de hotel (in linie dreapta).
As pune o poza panoramica, cu extensia "mov" dar nu stiu daca merge, asa ca mai intai testez cum o pot posta.

Cum este statiunea? Preturile cum sunt? Eu am vrut sa merg in Paleokastritsa dar nu am gasit locuri. Din Agios Gordis este autobuz direct spre Paleokastritsa?
angel
QUOTE(monalis @ Jun 13 2007, 07:57) [snapback]2960076[/snapback]
Cum este statiunea? Preturile cum sunt? Eu am vrut sa merg in Paleokastritsa dar nu am gasit locuri. Din Agios Gordis este autobuz direct spre Paleokastritsa?

http://www.paleokastritsa.org/bus-service.htm

E din Kerkyra, posibil sa treaca si prin Agios Gordis daca e in drum.

Nu stiu daca s-a mai postat dar am dat peste

http://www.travelcorfu.ro/

interesant site. smile.gif Din cate zic ei, au sediul in Corfu si au oferte individuale, adica ofertele de la locurile de cazare de pe insula plus descrierea insulei si ce se poate face pe ea smile.gif
uxd08
QUOTE(calminante @ Jun 12 2007, 13:53) [snapback]2956813[/snapback]
plecam cu masina din dotare (matiz)spre corfu in 9 zile, adica 21.06 si vreau sa fac toata distanta intro singura zi. din pacate suntem 4 si vom fi cam grei dar sper sa ajungem sanatosi

Joi - 14 Iunie - noaptea vreau sa plec din Bucuresti spre CORFU - Acharavi cu masina.

Mai merge cineva in aceeasi directie? Daca DA - da un semn pe mail la givacom@yahoo.com sau la 021 302 2554.

O sa revin cu impresii de calatorie de indata ce ma intorc!
Referitor la preturi, am inteles ca sunt mult mai ieftine in Corfu in oras (exista chiar un mini METRO). Nu vreau sa ma intristez de pe acuma cu 3 EUR/paine sau 50 EUR/masa sad.gif((.

Numai bine,
Gabi
angel
QUOTE(uxd08 @ Jun 13 2007, 10:38) [snapback]2960639[/snapback]
Joi - 14 Iunie - noaptea vreau sa plec din Bucuresti spre CORFU - Acharavi cu masina.

Mai merge cineva in aceeasi directie? Daca DA - da un semn pe mail la givacom@yahoo.com sau la 021 302 2554.

Referitor la preturi, am inteles ca sunt mult mai ieftine in Corfu in oras (exista chiar un mini METRO). Nu vreau sa ma intristez de pe acuma cu 3 EUR/paine sau 50 EUR/masa sad.gif((.
Numai bine,
Gabi

hahhaa...stai calm, preturile (daca ai mai fost in grecia) sunt la fel ca si pe alte insule. berea 2-4 euro maxim, mancarea 7-8 euro pe felul de mancare, chiar si mai ieftin. De exemplu un gyros e doar 1 euro si te asigur ca iti potoleste foamea pentru cateva ore. S-a zis de mii de ori, preturile lor nu difera foarte mult de ale noastre, uneori poate chiar mai ieftin. Si nu, nu sunt neaparat mai ieftine in oras. Sunt aproximativ la fel ca si prin statiuni.
logi_tm
salut,

o sa ajung si eu prin Kavos in 6 iunie si as vrea sa stiu de unde se poate inchiria o masina si care ar fi pretul/zi (ma gandesc ca as iesi mai bine cu masina inchiriata/4 persoane decat sa ne plimbam cu alte transporturi). Mai mult , as vrea sa stiu de ce ai nevoie pentru a inchiria o masina. Merci mult
coxxxen
Are cineva referinte despre hotelul Blue Lagoon din statiunea Roda? Sau despre statiunea Roda...? Multumesc anticipat.
uxd08
QUOTE(angel @ Jun 13 2007, 11:46) [snapback]2960979[/snapback]
hahhaa...stai calm, preturile (daca ai mai fost in grecia) sunt la fel ca si pe alte insule. berea 2-4 euro maxim, mancarea 7-8 euro pe felul de mancare, chiar si mai ieftin. De exemplu un gyros e doar 1 euro si te asigur ca iti potoleste foamea pentru cateva ore. S-a zis de mii de ori, preturile lor nu difera foarte mult de ale noastre, uneori poate chiar mai ieftin. Si nu, nu sunt neaparat mai ieftine in oras. Sunt aproximativ la fel ca si prin statiuni.

ok - multumesc mult de informatii!
dragospas
QUOTE(calminante @ Jun 12 2007, 13:53) [snapback]2956813[/snapback]

Iti spune un om care a fost anul trecut cu masina din avatar in Corfu............
Drumul este obositor, lung si iti recomand sa faci o halta pe undeva dupa Salonic....o sa ai in jur de 1100KM pana in Igumenita pe care o sa-i parcurgi in vre-o 16 ore (de condus ).ultima parte pe serpentine in varful muntilor......dupa care trecut cu ferry inca vre-o 2 ore si de acolo inca vre-o ora pana la cazare.............
Pune accent mai mult pe siguranta si sanatate si nu risca oricum ca nu merita ....doar esti in concediu........
pperformerr
QUOTE(logi_tm @ Jun 13 2007, 11:49) [snapback]2960992[/snapback]
salut,

o sa ajung si eu prin Kavos in 6 iunie si as vrea sa stiu de unde se poate inchiria o masina si care ar fi pretul/zi (ma gandesc ca as iesi mai bine cu masina inchiriata/4 persoane decat sa ne plimbam cu alte transporturi). Mai mult , as vrea sa stiu de ce ai nevoie pentru a inchiria o masina. Merci mult

astept detalii despre kavos si eu vreau sa plec akolo in septembrie
poate pui si niste poze si niste detalii despre cazare preturi etc et c viata de noapte
de unde ai luat cazare
brbarossa
QUOTE(uxd08 @ Jun 13 2007, 10:38) [snapback]2960639[/snapback]

Numai bine,
Gabi

Nu va aventurati in afirmatii. Eu am stat in Agios Gordios si mergeam pe niste preturi cu care deja eram obisnuit, insa cand am facut o plimbare in Corfu Town am ramas surprins ca preturile la mancare erau mult mai mari ca in statiune. Sincer, in oras am mancat mai scump si mai prost ca in statiune. Spre rusinea noastra ne-am asezat la o terasa, iar cand ne-a adus meniul am dat innapoi, ne-am cerut scuze si am plecat (unde in Agios ne costa o masa in doi cam 20-30 de euro, aici lejer cred ca lasam 50 pe acelasi meniu. In statiune mancarea era pe la 6-9 euro pe portie, iar unde ne-am asezat noi nimic nu era sub 12 euro). De fapt chiar ospatarita a recunoscut ca preturile sunt mai mari ca in statiuni, a spus ca intelege motivul pentru care plecam si ne-a indrumat catre un loc mai ieftin. Foarte rusinati am parasit terasa si ne-am dus acolo unde ne puteam permite. Ce-i drept, daca nu eram cumpatati n-am fi rezistat aproape 2 saptamani.
angel
QUOTE(logi_tm @ Jun 13 2007, 11:49) [snapback]2960992[/snapback]
salut,

120-200 euro pentru 3 zile, fa si tu socotelile smile.gif Pe zi, preturile sunt intre 15 si 80 de euro, depinde ce fel de masina vrei. ia si cauta pe google ceva de genul "Corfu rent-a-car". O sa gasesti multe oferte si preturile sunt cat de cat diferite dar nu cu mult. Oricum din cate am vazut cele mai inchiriate sunt cele mici, asta din cauza drumurilor. Noi am luat cand am fost un Peugeot 107, e masina buna pentru stradutele lor inguste. Ai insa mare grija ca daca nu esti obisnuit cu asa ceva, drumuri f f f f f inguste (si nu exagerez) o sa fie nasol sa te obisnuiesti. Nu peste tot e asa dar sunt zone unde iti vine sa injuri... Plus ca in Corfu Town e mereu aglomeratie si e destul de greu de gasit un loc de parcare sau de ajuns undeva repede.

nu ai nevoie decat de permis de conducere si de pasaport sau ma rog, mai nou, cartea de identitate.
logi_tm
QUOTE(pperformerr @ Jun 13 2007, 18:05) [snapback]2963022[/snapback]
astept detalii despre kavos si eu vreau sa plec akolo in septembrie
poate pui si niste poze si niste detalii despre cazare preturi etc et c viata de noapte
de unde ai luat cazare

Merg prin Astour http://www.astour-timisoara.ro/
o sa ma intorc prin 14.07 si in 15.07 sper sa ai o compunere despre Kavos
logi_tm
QUOTE(angel @ Jun 14 2007, 08:14) [snapback]2965158[/snapback]
120-200 euro pentru 3 zile, fa si tu socotelile smile.gif Pe zi, preturile sunt intre 15 si 80 de euro, depinde ce fel de masina vrei. ia si cauta pe google ceva de genul "Corfu rent-a-car". O sa gasesti multe oferte si preturile sunt cat de cat diferite dar nu cu mult. Oricum din cate am vazut cele mai inchiriate sunt cele mici, asta din cauza drumurilor. Noi am luat cand am fost un Peugeot 107, e masina buna pentru stradutele lor inguste. Ai insa mare grija ca daca nu esti obisnuit cu asa ceva, drumuri f f f f f inguste (si nu exagerez) o sa fie nasol sa te obisnuiesti. Nu peste tot e asa dar sunt zone unde iti vine sa injuri... Plus ca in Corfu Town e mereu aglomeratie si e destul de greu de gasit un loc de parcare sau de ajuns undeva repede.

nu ai nevoie decat de permis de conducere si de pasaport sau ma rog, mai nou, cartea de identitate.

merci mult de info
bishopp
salut,
stie cineva daca putem folosi detectoare de radar cat tranzitam bulgaria?? Sunt legale? Ma poate ajuta cineva???
Stiu ca sunt off topic dar este o informatie utila.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.