Salve tuturor!
Acesta este primul an in care vreau sa plec in concediu in strainatate, candva prin iulie. Din cate m-am interesat (in mare parte pe acest forum) cred ca cel mai mult mi-ar placea Corfu - Grecia (gagica vrea mai mult sa faca plaja, eu vreau mai mult sa vizitez diferite locatii). Cel mai probabil o sa mergem cu autocarul (nu cred ca o sa o conving sa accepte avionul).
Intrebari:
- ce parte a insulei recomandati? As vrea sa vizitez partea veche din Corfu Town, din descrierile de pe net pare f. misto. Presupun ca sunt mijloace de transport in comun care sa duc acolo indiferent de statiunea in care te-ai cazat. Si plaja trebuie sa fie buna, preferabil nu foarte aglomerata si mai ales nu vreau sa-mi aminteasca de plajele din romania
- am citit toate cele 15 pagini din threadul despre ag. de turism dar din el am invatat doar de care sa ma feresc (foarte folositor), din pacate insa putine recomandari, deci daca aveti o recomandare as fii foarte recunoscator

- am observat ca transportul costa mai mult pana acolo, cu 1 mil in +, este o regula generala sau am nimerit eu o oferta diferita?
- cu cat timp inainte trebuie predat avansul? Am trimis email la o agentie si n-am primit raspuns...
- pt 7 zile, pt 2 pers cu aproximatie, ajung 200 euro bani de buzunar (masa, cateva vizite, plimbari... nothing fancy...)
Multumesc,
Adi