Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

pperformerr

QUOTE(pperformerr @ May 22 2007, 12:06) [snapback]2870295[/snapback]
am si eu o intrebare in septembrie vreau sa plec in corfu si as dori sa aflu mai multe despre ea de la cineva care a mai fost. noi suntem tineri si am dorii o statiunii cu cluburi ,plaje frumoasee si multa viata de noapte biggrin.gif . multumesc astept detalii si nume de statiunii smile.gif vreau ceva gen IBIZA biggrin.gif:D.

dragospas
QUOTE(voodooeye_69 @ May 14 2007, 20:25) [snapback]2833745[/snapback]
Eu am gasit pina acum 2 oferte valabile. Arillas hotel Thetis sau Paleokastrita hotel Oceanis. In Arillas am inteles ca plaja este mai buna dar peisajul...Nu stiu ce sa aleg parca Paleokastrita imi face cu ochiul mai mult.

alege Paleokastita si nu o sa regreti..mi s-a parut cel mai frumos loc din Corfu................probleme ar putea aparea la cazare ???

dragospas
QUOTE(pperformerr @ May 22 2007, 12:06) [snapback]2870295[/snapback]
am si eu o intrebare in septembrie vreau sa plec in corfu si as dori sa aflu mai multe despre ea de la cineva care a mai fost. noi suntem tineri si am dorii o statiunii cu cluburi ,plaje frumoasee si multa viata de noapte biggrin.gif . multumesc astept detalii si nume de statiunii smile.gif

alege statiunile din nordul insulei..............
pperformerr
QUOTE(dragospas @ May 22 2007, 16:51) [snapback]2871629[/snapback]
alege statiunile din nordul insulei..............

sidari ??? sau roda??? spuneti-mi mai multe despre o statiune in corfu cu cluburi viata de noapte si plaja frumoasa.nu vreau sa ma duc intro statiune unde nu sunt cluburi si e foarte linistit pt k noi suntem tineri si vrem sa ne distram. astept in continuare pareri si informatii multumesc smile.gif)
almona
QUOTE(pperformerr @ May 22 2007, 22:43) [snapback]2873652[/snapback]
sidari ??? sau roda??? spuneti-mi mai multe despre o statiune in corfu cu cluburi viata de noapte si plaja frumoasa.nu vreau sa ma duc intro statiune unde nu sunt cluburi si e foarte linistit pt k noi suntem tineri si vrem sa ne distram. astept in continuare pareri si informatii multumesc smile.gif )

du-te in Kavos
angel
QUOTE(brbarossa @ May 21 2007, 23:24) [snapback]2868723[/snapback]
Variante fara serpentine nu cred ca ai pt ca trebuie sa treci niste munti destul de inalti (noi am plecat de la 30 de grade si am fost nevoiti sa oprim pt ∏∏ la o temperatura de 7 grade), iar fetele sa se obisnuiasca si sa nu injure ca sunt duse precum cartofii, pentru ca asta se intampla pe serpentine.
Cat despre detector, nu stiu daca ai voie, dar noi l-am folosit si nu a piuit o data. Cred ca grecii au radare din alea cu raza sau pur si simplu nu ne-au luat (practic unde era limita 60 noi mergeam cu 100-120, unde era 30 noi mergeam cu 60-80, asa ca motive ar fi fost).

hehhe...inca nu ai murit ? biggrin.gif

sa te vad eu cum mergi cu 60-80 pe stradutele si serpentinele din corfu sau drumul pana acolo cu 120 biggrin.gif

cat le-am injurat...doamne...au stradute insirate printre case de munte, stradute inguste cat sa se strecoare doua masini mici si nici macar, si nu prea ai cum sa le ocolesti. plus niste ace de par de ti se face rau, in panta. printre niste casute si-au pierdut oglinda de la autocar astia de la Tramp Travel in bara de metal pusa de un om binevoitor la coltul casei, cred ca nu era prima masina care ramanea fara oglinda acolo biggrin.gif

cat despre cluburi de noapte, viata de noapte....Kavos zic si eu, Sidari e mai mult statiune decat ceea ce vrei, e si in Sidari recomandat dar Kavos le intrece pe toate. biggrin.gif

multi englezi, senzatie de Ibiza, multe baruri, cluburi, discoteci, sex-shop-uri, distractii, multi tineri etc etc...e locul perfect unde sa uiti ca esti in grecia, te simti exact ca in Ibiza. smile.gif
pperformerr
QUOTE(angel @ May 23 2007, 08:39) [snapback]2874413[/snapback]
hehhe...inca nu ai murit ? biggrin.gif

sa te vad eu cum mergi cu 60-80 pe stradutele si serpentinele din corfu sau drumul pana acolo cu 120 biggrin.gif

cat le-am injurat...doamne...au stradute insirate printre case de munte, stradute inguste cat sa se strecoare doua masini mici si nici macar, si nu prea ai cum sa le ocolesti. plus niste ace de par de ti se face rau, in panta. printre niste casute si-au pierdut oglinda de la autocar astia de la Tramp Travel in bara de metal pusa de un om binevoitor la coltul casei, cred ca nu era prima masina care ramanea fara oglinda acolo biggrin.gif

cat despre cluburi de noapte, viata de noapte....Kavos zic si eu, Sidari e mai mult statiune decat ceea ce vrei, e si in Sidari recomandat dar Kavos le intrece pe toate. biggrin.gif

multi englezi, senzatie de Ibiza, multe baruri, cluburi, discoteci, sex-shop-uri, distractii, multi tineri etc etc...e locul perfect unde sa uiti ca esti in grecia, te simti exact ca in Ibiza. smile.gif

am vazut pozee http://www.meteora.ro/galeriefoto4_kavos.php viata de noapte pare ok da plaja si restu e gen vama veche ??
a mai fost cineva in kavos ?? sa isi spuna parerea sau pleaca cineva??????

angel
QUOTE(pperformerr @ May 23 2007, 12:51) [snapback]2875442[/snapback]
am vazut pozee http://www.meteora.ro/galeriefoto4_kavos.php viata de noapte pare ok da plaja si restu e gen vama veche ??
a mai fost cineva in kavos ?? sa isi spuna parerea sau pleaca cineva??????

plaja arata asa si asa...e ok insa sunt altele mult mai frumoase in tot Corfu cum ar fi cea din Gouvia sau Paleokastritsa.

e ultimul punct de jos in concluzie e mare deschisa, cam zbuciumata, lumea se duce acolo special pentru music, sex and alcohol, cam si in ordinea asta cred. tongue.gif

pe net daca stai sa cauti poze, pe flickr in mod special cu denumirea de Kavos vei gasi numai poze cu oameni beti in cluburi, nicidecum o plaja, umbrelute sau marea tongue.gif

Vama veche nu prea as zice...poate o vama veche ceva mai moderna si cu altfel de oameni si cu localuri de lux printre care si localuri cam ca in vama biggrin.gif wink.gif

uite ia si citeste : http://www.agni.gr/guides/resort_guide/kavos.asp
pitbul
QUOTE(miremirc @ May 20 2007, 15:47) [snapback]2861899[/snapback]
Fain, si noi plecam in iulie tot prin Christian tours insa cu avionul! Tot la Blue lagoon stam:)

Pe 16 prima noapte acolo! Sti ceva de Blue Lagoon?Singurul comentariu l-am gasit pe Travel Advisor......!
monny_75

Stie cineva cazare ieftina undeva langa autostrada Egnatia zona Veroia-Metsovo?
Chiar si camping (prefer sa imi cheltuiesc banii in Corfu biggrin.gif )
ladyboss_ro
QUOTE(pitbul @ May 24 2007, 23:02) [snapback]2882416[/snapback]
Pe 16 prima noapte acolo! Sti ceva de Blue Lagoon?Singurul comentariu l-am gasit pe Travel Advisor......!

Am emotii.Voi pleca pe 7 cu Oniro in Corfu.Inca sunt debusolata, nu stiu care sunt preturile pe insula.Am inteles ca exista un Metro pe insula dar nu stiu pe unde si cat de departe.Voi pi in Moraitica,Mesonghi.Eu mai astept sfaturi pe ultima suta de metrii.Ma sperie gandul ca e pietris.Am vreun magazin mare prin apropiere? Am auzit ca sunt pesti care te ciupesc si arici in mare.Ma simt caraghioasa.Cand am mers pe continent n-am fost atat de agitata, parca acum as merge prima data in Grecia.Acum am corupt si pe altii sa mearga cu mine si nu vreau sa primesc bobarnace daca nu e ok.Astept sfaturi.Dana
loredanaelena
QUOTE(pitbul @ May 16 2007, 23:15) [snapback]2844852[/snapback]
A fost cineva la Blue Lagoon-Roda.?Eu plec in iulie prin Christian Travel cu masina.
Reacomandari la treseul cu masina proprie?

buna si noi mergem in august tot acolo sa ne spui daca tia placut cand te intor
ci.
esperando
QUOTE(ladyboss_ro @ May 28 2007, 13:50) [snapback]2895482[/snapback]
Am emotii.Voi pleca pe 7 cu Oniro in Corfu.Inca sunt debusolata, nu stiu care sunt preturile pe insula.Am inteles ca exista un Metro pe insula dar nu stiu pe unde si cat de departe.Voi pi in Moraitica,Mesonghi.Eu mai astept sfaturi pe ultima suta de metrii.Ma sperie gandul ca e pietris.Am vreun magazin mare prin apropiere? Am auzit ca sunt pesti care te ciupesc si arici in mare.Ma simt caraghioasa.Cand am mers pe continent n-am fost atat de agitata, parca acum as merge prima data in Grecia.Acum am corupt si pe altii sa mearga cu mine si nu vreau sa primesc bobarnace daca nu e ok.Astept sfaturi.Dana

smile.gif Este Metro in Corfu , in Kerkyra Town, o sa te dezamagesc putin , am intrat si eu in el , am intrebat un angajat de prin magazin care aranja marfa pe rafturi , daca putem cumpara fara legitimatie , mi-a spus ca da , asa ca incepi si cumpara ... si cind ajungem la casa sa ne spuna ca nu se poate cumpara fara legitimatie speciala sad.gif . Dar la citeva sute de metrii mai departe este un supermarket Champions care are de toate la preturi rezonabile si deci poti cumpara de acolo fara probleme.Problema tine de distanta de la Mesonghi la Kerkyra care este de ceva kilometrii si ar trebui sa pierdeti putin timp ca sa mergeti doar pentru cumparaturi . In legatura cu Corfu eu zic , ca nu aveti cum sa fiti dezamagiti , e o destinatie deosebita , iar cu Oniro sper sa nu aveti probleme asa cum nu am avut nici eu anul trecut cind am mers cu ei.

Legat de arici de mare si de alti pesti care ciupesc , eu zic ca sunt povesti , nici macar nu am auzit de asa ceva , dar sa mi se intimple mie asa ceva. Cinr ti-o fi spus asa ceva o fi fost un caz izolat sau doar inventii. Preturile pe insula sunt mai mari decit pe continent in medie cam cu 15%. Legat de plaja e intr-adevar de pietris in toata partea estica a insulei , dar cred ca nu asta ar trebui sa fie problema sa va simtiti bine pe insula. Dupa cele povestite de mine anul trecut unor amici legat de Corfu ,i=am impresionat iar la 3 saptamani au plecat si ei in aceiasi destinatie , au fost incantati de ce au vazut si anul asta merg iara.Axcum depinde de gustul , de pretentiile fiecaruia.
fotojunior
Salutare,
In 8 iulie plec in Corfu cu autocarul - Christian Tour. daca a fost cineva anul acesta in Corfu cu autocarul imi poate spune daca s-a deschis autostrada Salonic - Igumenitsa si cat durteaza drumul cu autocarul din Bucuresti pana la Igumenitsa.
Va multumesc
brbarossa
QUOTE(esperando @ May 28 2007, 19:10) [snapback]2896418[/snapback]
smile.gif Este Metro in Corfu , in Kerkyra Town, o sa te dezamagesc putin , am intrat si eu in el , am intrebat un angajat de prin magazin care aranja marfa pe rafturi , daca putem cumpara fara legitimatie , mi-a spus ca da , asa ca incepi si cumpara ... si cind ajungem la casa sa ne spuna ca nu se poate cumpara fara legitimatie speciala sad.gif . Dar la citeva sute de metrii mai departe este un supermarket Champions care are de toate la preturi rezonabile si deci poti cumpara de acolo fara probleme.Problema tine de distanta de la Mesonghi la Kerkyra care este de ceva kilometrii si ar trebui sa pierdeti putin timp ca sa mergeti doar pentru cumparaturi . In legatura cu Corfu eu zic , ca nu aveti cum sa fiti dezamagiti , e o destinatie deosebita , iar cu Oniro sper sa nu aveti probleme asa cum nu am avut nici eu anul trecut cind am mers cu ei.

Idem si noi. La fel am patit si in plus, pentru fumatori, aveti grija ca s-ar putea sa intrati in ditamai supermarketu' si sa nu aiba la vanzare tigari (adica nu exista tigari in anumite supermarketuri). Eu ca nefumator n-am suferit, dar am avut in grup pe cineva care a trebuit sa caute in alt loc.
loredanaelena
SPUNETIMI SI MIE CEVA DE STATIUNEA RODA de hotel blue laguna
lela_stc
QUOTE(ladyboss_ro @ May 28 2007, 15:50) [snapback]2895482[/snapback]

Buna, Mirela din Ploiesti te deranjeaza..........eu plec pe 21 iunie tot cu Oniro.............te-as ruga dupa ce te intorci din concediu sa intri pe Forum cu impresii, fiindca sunt foarte curioasa de ceea ce ai gasit in Moraitika....Concediu placut!
rox
QUOTE(pitbul @ May 16 2007, 23:15) [snapback]2844852[/snapback]
A fost cineva la Blue Lagoon-Roda.?Eu plec in iulie prin Christian Travel cu masina.
Reacomandari la treseul cu masina proprie?

QUOTE(miremirc @ May 20 2007, 15:46) [snapback]2861898[/snapback]
Fain, si noi plecam in iulie tot prin Christian tours insa cu avionul! Tot la Blue lagoon stam:)

se pare ca o sa fim vecini....tot roda, tot blue lagoon, tot christiantour, de pe 29.07
fserbanescu
Si eu plec pe 9iulie tot cu Oniro. Se pare ca o sa fim mai multi romani anul acesta in Corfu decat in anii trecuti.Astept si eu cu interes impresii 2007 de la cei care se vor intoarce curand de acolo..
goleany

Eu cu ... miremirc plecam pe 3 iulie in Corfu ...sper sa avem ce sa va povestim de acolo:)
monicabologa
Trebuie sa alegem un hotel intre Nissaki Beach, Palm Beach, Pelekas Beach sau Cavo Bianco. Ne intereseaza sa aiba cat de cat facilitati pentru copii si familii in general, taverne si ceva supermarket/minimarket in apropiere in care sa gasim lapte si iaurt pentru copil. Vrem sa optam pentru AI sau HB.

Daca ati fost cazati la vreunul din ele sau aveti argumente pro si contra, va rog sa scrieti cateva randuri. Review-urile pe tripadvisor le-am citit, dar parca sunt prea multe contrastante. As merge pe Cavo Bianco, e recomandat familiilor cu copii mici, dar are doar 3* grecesti si ma intreb care sunt conditiile reale. La 1600 EUR la cat se ridica un sejur de 7 zile cu avionul, parca ai vrea sa ai ceva confort asigurat smile.gif
Barbarosa
QUOTE(esperando @ May 28 2007, 19:21) [snapback]2896455[/snapback]
Legat de arici de mare si de alti pesti care ciupesc , eu zic ca sunt povesti , nici macar nu am auzit de asa ceva , dar sa mi se intimple mie asa ceva. Cinr ti-o fi spus asa ceva o fi fost un caz izolat sau doar inventii. Preturile pe insula sunt mai mari decit pe continent in medie cam cu 15%. Legat de plaja e intr-adevar de pietris in toata partea estica a insulei , dar cred ca nu asta ar trebui sa fie problema sa va simtiti bine pe insula. Dupa cele povestite de mine anul trecut unor amici legat de Corfu ,i=am impresionat iar la 3 saptamani au plecat si ei in aceiasi destinatie , au fost incantati de ce au vazut si anul asta merg iara.Axcum depinde de gustul , de pretentiile fiecaruia.

Stai asa, un caz izolat am fost eu, pentru ca in momentul in care am coborat pe o plaja cu pietris din zona Paleokastrita (practic am facut o excursie cu vaporasul cu fund de sticla, iar acesta ne-a dus pe o plaja superba unde am stat o zi) m-a muscat o musculita de nisip de degetul de la picior si bine nu mi-a fost. Am anuntat imediat pe "seful" excursiei iar acesta a analizat muscatura si mi-a zis sa dau cu Fenistil ca nu e problema, animalul fiind de fapt o musculita foarte mica si foarte otravitoare. M-am resimtit dupa muscatura, degetul s-a umflat si a ramas asa vreo 4-5 zile, iar pret de cateva ore ma "electrizam" de parca eram bagat in camp electrostatic (asa ca in compensare stateam in apa unde eram mai bine). Oricum, excursia a meritat pe deplin, iar acest eveniment nu a insemnat nimic si am fost bine sanatos. Asa ca, recomandarea este ca pe plajele cu pietricele sa va deplasati cu papuceii speciali pentru plaja si innot, care se gasesc la orice taraba si nu sunt foarte scumpi.
Legat de arici de mare, acestia sunt fiinte pasnice, unul chiar l-am recoltat intr-un pahar de plastic si m-am jucat vreo jumatate de ora, dupa care l-am dus la loc pe piatra lui. Cred ca nu e recomandabil sa te infigi in el, mai ales daca faci snorekling, in rest pozati-i ca stau nemiscati. tongue.gif
ladyboss_ro
QUOTE(lela_stc @ May 30 2007, 10:50) [snapback]2902899[/snapback]
Buna, Mirela din Ploiesti te deranjeaza..........eu plec pe 21 iunie tot cu Oniro.............te-as ruga dupa ce te intorci din concediu sa intri pe Forum cu impresii, fiindca sunt foarte curioasa de ceea ce ai gasit in Moraitika....Concediu placut!

Eu probabil ca voi ajunge pe 16 inapoi si mai am de mers inapoi in Brasov.Nu stiu daca iti voi scrie chiar pe 17 dar pana pleci sigur o voi face.DANA
era cars
QUOTE(fotojunior @ May 28 2007, 19:53) [snapback]2896579[/snapback]
Salutare,
In 8 iulie plec in Corfu cu autocarul - Christian Tour. daca a fost cineva anul acesta in Corfu cu autocarul imi poate spune daca s-a deschis autostrada Salonic - Igumenitsa si cat durteaza drumul cu autocarul din Bucuresti pana la Igumenitsa.
Va multumesc

ANUL TRECUT NU ERA DESCHISA.AM MERS MULT PE LINGA EA SI NU CRED CA ANUL ASTA SA DESCHIS.
DE MERS ....CAM AI....DACA PLECI DIN BUC.LA 16 00 AJUNGI IN CORFU A DOUA ZI ORA 13 OO CU PUTIN NOROC ...ADICA SA PRINZI FERY.MAI REPEDE

NICE TRIP.
coras
buna, sitie cineva sa imi spuna si mie catva referinte despre hotel Belvedere din statiunea Benitses?
vreau sa merg in iunie acolo si ..din pozele de pe site-ul hotelului nu prea imi place plaja..e cam ingusta..\ huh.gif
deci hotel belvedere???a stat cineva acolo\??? rolleyes.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.