QUOTE(ladyboss_ro @ May 14 2007, 08:00) [snapback]2830849[/snapback]
Buna,ESPERANDO!
Zilele trecute m-ai intrebat de nume.Sunt Dana din Brasov ce inca nu stie ce e mai bine,
cu Oniro in Benitses sau Moraitica-Mesonghi sau cu Tramp Travel in Arrilas care ar avea plecare si din Brasov.Sunt putin dezamagita ca inca n-am primit ,,verde"pentru plata de la Oniro dar inca mai sper.Ce am citit de ei pana acum era numai de bine.Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si mi-au dat cate un sfat.Mi-ar fi placut sa aflu ce parere au avut cei care au fost cu Oniro de Pasti dar se pare ca toti butonam forumul pana plecam si avem nevoie de sfaturi.Putin sunt cei care mai revin dupa intoarcere pentru a ne impartasii impresiile.Eu sper sa revin cu impresii bune si sa vad la intoarcere numai partea plina a paharului.O zi buna in continuare pentru toti.
Zilele trecute m-ai intrebat de nume.Sunt Dana din Brasov ce inca nu stie ce e mai bine,
cu Oniro in Benitses sau Moraitica-Mesonghi sau cu Tramp Travel in Arrilas care ar avea plecare si din Brasov.Sunt putin dezamagita ca inca n-am primit ,,verde"pentru plata de la Oniro dar inca mai sper.Ce am citit de ei pana acum era numai de bine.Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si mi-au dat cate un sfat.Mi-ar fi placut sa aflu ce parere au avut cei care au fost cu Oniro de Pasti dar se pare ca toti butonam forumul pana plecam si avem nevoie de sfaturi.Putin sunt cei care mai revin dupa intoarcere pentru a ne impartasii impresiile.Eu sper sa revin cu impresii bune si sa vad la intoarcere numai partea plina a paharului.O zi buna in continuare pentru toti.
Buna Dana ! Eu anul trecut am mers cu Tramp Travel in Arillas la vila irini si am fost foarte multumimti. Conditiile de cazare erau foarte bune si cu masa ne-am descurcat. Mancam cand vroiam si unde vroiam. O masa ce e drept ne ducea 20 euro/cuplu. Statiunea este linistita, e mai mult un satuc insa daca vrei poti sa colinzi insula cu un scuter. Noi am mers doar la Paleokastritsa, la fabrica de lichior Kum Kuat si la Aqualand. Eu sunt moarta dupa topogane asa ca si anul asta vreau tot in Corfu si sa merg iar in Aqualand (se merita mai bine pe cont propriu decat cu excursie organizata) . In vreo 2 zile cand apa din mare a fost mai rece am stat si am facut plaja si baie la hotelul Thetis. Gaseai acolo sezlong-uri gratis, saltele de apa si piscina este incadrata de palmieri mititei. Nisipul pe plajha este super fin - faina chiar, nu se compara cu cel de la noi la mare. Insa pe plaja cel mai bine e sa folosesti un sezlong (6 euro pe zi-2 sezlong-uri +umbreluta- dar astea sunt negociabile