Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

zbarlita_me

QUOTE(ladyboss_ro @ May 14 2007, 08:00) [snapback]2830849[/snapback]
Buna,ESPERANDO!
Zilele trecute m-ai intrebat de nume.Sunt Dana din Brasov ce inca nu stie ce e mai bine,
cu Oniro in Benitses sau Moraitica-Mesonghi sau cu Tramp Travel in Arrilas care ar avea plecare si din Brasov.Sunt putin dezamagita ca inca n-am primit ,,verde"pentru plata de la Oniro dar inca mai sper.Ce am citit de ei pana acum era numai de bine.Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si mi-au dat cate un sfat.Mi-ar fi placut sa aflu ce parere au avut cei care au fost cu Oniro de Pasti dar se pare ca toti butonam forumul pana plecam si avem nevoie de sfaturi.Putin sunt cei care mai revin dupa intoarcere pentru a ne impartasii impresiile.Eu sper sa revin cu impresii bune si sa vad la intoarcere numai partea plina a paharului.O zi buna in continuare pentru toti.

Buna Dana ! Eu anul trecut am mers cu Tramp Travel in Arillas la vila irini si am fost foarte multumimti. Conditiile de cazare erau foarte bune si cu masa ne-am descurcat. Mancam cand vroiam si unde vroiam. O masa ce e drept ne ducea 20 euro/cuplu. Statiunea este linistita, e mai mult un satuc insa daca vrei poti sa colinzi insula cu un scuter. Noi am mers doar la Paleokastritsa, la fabrica de lichior Kum Kuat si la Aqualand. Eu sunt moarta dupa topogane asa ca si anul asta vreau tot in Corfu si sa merg iar in Aqualand (se merita mai bine pe cont propriu decat cu excursie organizata) . In vreo 2 zile cand apa din mare a fost mai rece am stat si am facut plaja si baie la hotelul Thetis. Gaseai acolo sezlong-uri gratis, saltele de apa si piscina este incadrata de palmieri mititei. Nisipul pe plajha este super fin - faina chiar, nu se compara cu cel de la noi la mare. Insa pe plaja cel mai bine e sa folosesti un sezlong (6 euro pe zi-2 sezlong-uri +umbreluta- dar astea sunt negociabile smile.gif ) Mie sincera sa fiu mi-a placut foarte mult. Am stat acolo 9 nopti. Iar agentia este super ok nu am avut sa le reprosam absolut nimik. Cam atat...despre Arillas...... Sper sa faci o alegere buna si indiferent ce statiune vei alege sunt convinsa ca o sa iti placa.
esperando
[quote name='zbarlita_me' date='May 14 2007, 16:48' post='2833326']
Buna Dana ! Eu anul trecut am mers cu Tramp Travel in Arillas la vila irini si am fost foarte multumimti. Conditiile de cazare erau foarte bune si cu masa ne-am descurcat. Mancam cand vroiam si unde vroiam. O masa ce e drept ne ducea 20 euro/cuplu. Statiunea este linistita, e mai mult un satuc insa daca vrei poti sa colinzi insula cu un scuter. Noi am mers doar la Paleokastritsa, la fabrica de lichior Kum Kuat si la Aqualand. Eu sunt moarta dupa topogane asa ca si anul asta vreau tot in Corfu si sa merg iar in Aqualand (se merita mai bine pe cont propriu decat cu excursie organizata) . In vreo 2 zile cand apa din mare a fost mai rece am stat si am facut plaja si baie la hotelul Thetis. Gaseai acolo sezlong-uri gratis, saltele de apa si piscina este incadrata de palmieri mititei. Nisipul pe plajha este super fin - faina chiar, nu se compara cu cel de la noi la mare. Insa pe plaja cel mai bine e sa folosesti un sezlong (6 euro pe zi-2 sezlong-uri +umbreluta- dar astea sunt negociabile smile.gif ) Mie sincera sa fiu mi-a placut foarte mult. Am stat acolo 9 nopti. Iar agentia este super ok nu am avut sa le reprosam absolut nimik. Cam atat...despre Arillas...... Sper sa faci o alegere buna si indiferent ce statiune vei alege sunt convinsa ca o sa iti placa.

Din pacate vreau as fac si eu niste precizari legate de Tramp Travel , eu am incercat anul trecut in prima faza sa merg cu ei in Corfu, am facut rezervare cu vreo 2 luni inainte de plecare, am platit si avans si dupa vreo 2 saptamani am mers sa vad ce mai e nou...legat de rezervare -ne spun in prima faza ca nu mai fac cazari in statiunea Agios Giorgios si sa alegem alta destinatie adica Arillas (desi la inceput am vb. foarte clar daca au cazare in acea statiune si ne-au spus clar ca da), in fine am facut rezervare in Arillas dupa 2 saptamani ...si surpriza au spus ca la vila unde facusem rezervare nu se mai pot face rezervari(fara sa ne dea vreo explicatie), apoi au schimbat datele de plecare (lucru ce nu e deloc placut sa stii ca pleci cindva si de fapt pleci in alta zi), dupa ce mi s-a spus ca nu stiu exact unde au locuri sigur .Vazind cele intimplate am cerut returnarea banilor dati in avans si cautat in lata parte!Si asa am ajuns la Oniro unde nu am avut probleme.
Legat de rezervare cere contul lor pentru a plati direct prin banca si o sa-l primesti imediat, iar rezervarea cred ca o sa o ai cu siguranta.Sper ca anul acesta cei de Tramp sa isi fi reviziut atitudinea si sa nu mai pateasca si altii ce am patit eu.

voodooeye_69
Eu am gasit pina acum 2 oferte valabile. Arillas hotel Thetis sau Paleokastrita hotel Oceanis. In Arillas am inteles ca plaja este mai buna dar peisajul...Nu stiu ce sa aleg parca Paleokastrita imi face cu ochiul mai mult.
esperando
QUOTE(voodooeye_69 @ May 14 2007, 18:25) [snapback]2833745[/snapback]
Eu am gasit pina acum 2 oferte valabile. Arillas hotel Thetis sau Paleokastrita hotel Oceanis. In Arillas am inteles ca plaja este mai buna dar peisajul...Nu stiu ce sa aleg parca Paleokastrita imi face cu ochiul mai mult.

Depinde ce doresti in primul rind?Peisaj sau liniste deplina si cazare putin mai modesta (asta nu inseamna ca e rau si in Arillas, pentru peisaj e clar ca trebuie ales Paleokastrita, iar pentru liniste deplina Arillas.
zbarlita_me
trebuie sa te gandesti si cu ce bani pleci la tine. Paleokastritsa este o statiune superba:) dar din pacate e ceva mai scumpa. in Arillas dadeam 1.60 euro pe o paine, aici e la vreo 3 euro si am vazut ca in general preturile sunt putintel mai mari. oricum....daca te decizi pe Arillas trebuie sa iei si excursie in Paleokastritsa. Sau mai simplu inchiriezi un scuter si te plimbi pe insula smile.gif
goleany

Buna!

Imi spuneti va rog la Aqualand se plateste doar intrarea sau platesti la fiecare chestie pe care vrei sa te dai?
razvanxxy30
Se plteste doar intrarea 20 euro de pesoana.
http://www.aqualand-corfu.com/

esperando
QUOTE(razvanxxy30 @ May 16 2007, 13:27) [snapback]2842386[/snapback]
Se plteste doar intrarea 20 euro de pesoana.
http://www.aqualand-corfu.com/

Interesant eu am dat 16 euro la intrare(e posibil sa fie si vreun discount de la firma de unde am inchriat masina).
pitbul
A fost cineva la Blue Lagoon-Roda.?Eu plec in iulie prin Christian Travel cu masina.
Reacomandari la treseul cu masina proprie?
razvanxxy30

QUOTE(esperando @ May 16 2007, 22:47) [snapback]2844648[/snapback]
Interesant eu am dat 16 euro la intrare(e posibil sa fie si vreun discount de la firma de unde am inchriat masina).

Probabil ai intrat dupa ora 14.Intradevar este mai ieftin.
esperando
QUOTE(razvanxxy30 @ May 17 2007, 07:51) [snapback]2846193[/snapback]
Probabil ai intrat dupa ora 14.Intradevar este mai ieftin.

Nu am intrat dupa ora 14, intrarea a fost pe la ora 11 smile.gif si m-am interesat , e adevarat am avut discount de la firma de la care am inchiriat masina, care probabil avea ceva colaborare cu cei de la Aqualand.
daidai
QUOTE(esperando @ May 18 2007, 01:02) [snapback]2850960[/snapback]
Nu am intrat dupa ora 14, intrarea a fost pe la ora 11 smile.gif si m-am interesat , e adevarat am avut discount de la firma de la care am inchiriat masina, care probabil avea ceva colaborare cu cei de la Aqualand.

de la ce firma ai inchiriat masina si in ce statiune ai stat ( nu mai am rabdare sa citesc din urma)
hamelainen
Cine are idee despre hotelul Magna din statiunea Dassia din Corfu,am rezervari intre 27.07-03.08.07 . Multumiri anticipate pt. informatii.

miremirc
QUOTE(pitbul @ May 16 2007, 23:15) [snapback]2844852[/snapback]
A fost cineva la Blue Lagoon-Roda.?Eu plec in iulie prin Christian Travel cu masina.

Fain, si noi plecam in iulie tot prin Christian tours insa cu avionul! Tot la Blue lagoon stam:)
miremirc
QUOTE(pitbul @ May 16 2007, 23:15) [snapback]2844852[/snapback]

Fain, si noi plecam in iulie tot prin Christian tours insa cu avionul! Tot la Blue lagoon stam:)
bxs13
Buna seara!
Plec in Corfu cu masina in 2 saptamani si as dori sa stiu ce traseu sa aleg. Ce imi recomandati? Cum este autostrada in Grecia?
Multumesc frumos !
brbarossa
QUOTE(bxs13 @ May 20 2007, 20:27) [snapback]2862906[/snapback]
Buna seara!
Plec in Corfu cu masina in 2 saptamani si as dori sa stiu ce traseu sa aleg. Ce imi recomandati? Cum este autostrada in Grecia?
Multumesc frumos !

Autostrada e belea, poti merge cu viteza, desi am vazut nenumarate camere video la intrarea in fiecare tunel sapat in munte. Ai destul de mers si prin serpentine care parca nu se mai termina, dar drumul, in ansamblu este frumos. Trasee foarte multe nu ai, practic ai doua drumuri: Bucuresti-Giurgiu-Pleven-Sofia-Kulata-Thessaloniki-iar de aici poti merge pe varianta Larisa-Kalampaka-Meteora-Igoumenita, sau pe varianta un pic mai directa (dar nu mai stiu localitatile) catre Igoumenita. Oricum ia-ti o harta si fa un efort in a cumpara sau imprumuta un GPS, crede-ma ca merita pe teritoriul Greciei, desi indicatoarele in mare parte sunt OK. Macar cu GPS ai o sansa in plus sa nu te abati de la drum din cauza de indicatoare lipsa sau gresit amplasate. In orice caz, in Corfu cred ca o sa te ratacesti si cu GPS, la cat de incurcate sunt strazile, dar macar ai o sansa in plus, asa cum am mai spus. In plus consulta http://www.viamichelin.com/viamichelin/int.../MaHomePage.htm si sonymap.
Si altceva, calculati-va bine cati soferi sunteti si unde faceti escala de somn, pentru ca drumul e foarte lung (bagi vreo 18 ore pana la Igoumenita, in conditiile in care o sa opresti sa mananci si daca te mai si ratacesti acolo un 30-50 km). naughty.gif
bxs13
QUOTE(brbarossa @ May 20 2007, 22:53) [snapback]2863845[/snapback]
Autostrada e belea, poti merge cu viteza, desi am vazut nenumarate camere video la intrarea in fiecare tunel sapat in munte. Ai destul de mers si prin serpentine care parca nu se mai termina, dar drumul, in ansamblu este frumos. Trasee foarte multe nu ai, practic ai doua drumuri: Bucuresti-Giurgiu-Pleven-Sofia-Kulata-Thessaloniki-iar de aici poti merge pe varianta Larisa-Kalampaka-Meteora-Igoumenita, sau pe varianta un pic mai directa (dar nu mai stiu localitatile) catre Igoumenita. Oricum ia-ti o harta si fa un efort in a cumpara sau imprumuta un GPS, crede-ma ca merita pe teritoriul Greciei, desi indicatoarele in mare parte sunt OK. Macar cu GPS ai o sansa in plus sa nu te abati de la drum din cauza de indicatoare lipsa sau gresit amplasate. In orice caz, in Corfu cred ca o sa te ratacesti si cu GPS, la cat de incurcate sunt strazile, dar macar ai o sansa in plus, asa cum am mai spus. In plus consulta http://www.viamichelin.com/viamichelin/int.../MaHomePage.htm si sonymap.
Si altceva, calculati-va bine cati soferi sunteti si unde faceti escala de somn, pentru ca drumul e foarte lung (bagi vreo 18 ore pana la Igoumenita, in conditiile in care o sa opresti sa mananci si daca te mai si ratacesti acolo un 30-50 km). naughty.gif

Multumesc mult pt informatii.
Am GPS. Mi-am dat seama din excursiile trecute cat este de util. Sper sa functioneze bine prin Grecia.
Imi poti spune te rog varianta cu mai putine serpentine? Pentru mine nu ar fi o problema dar fetele...
Ai idee daca ai voie cu detector radar pe teritoriul Greciei?
zbarlita_me
QUOTE(goleany @ May 15 2007, 10:42) [snapback]2836609[/snapback]
Buna!

Imi spuneti va rog la Aqualand se plateste doar intrarea sau platesti la fiecare chestie pe care vrei sa te dai?

Intr-adevar se plateste doar intrarea 20 euro de persoana dar din cate imi aduc eu aminte si intrarea asta varia in functie de perioada in care mergeai. Noi am platit 35 euro cu tot cu transport cu autocarul si ne-am cam ofticat ca nu amk inchiriat ceva de pe acolo ca sa nu mai fim legati de autocar si sa stam cat vrem in aqualnd. Ideea este ca merita sa mergi este superb..m-am dat pe topogane pana n-am mai putut. uite si cateva poze ca sa stii ce te asteapta rolleyes.gif
goleany

Cat de mare e Corfu asta? Circa 600 de km patrati am vazut eu...deci din Roda pana in Kavos cam cati km sunt?

Nu de alta dar nu stiu cate zile sa inchiriez masina...
uxd08
QUOTE(bxs13 @ May 20 2007, 20:27) [snapback]2862906[/snapback]
Buna seara!
Multumesc frumos !

Buna,

o sa plec si eu peste 3 saptamani in Corfu - statiunea Achavari cu masina personala. Doresc si eu cateva sfaturi
1. poate sa imi spuna cineva cum e in Achavari? plaja / supermarketuri / taverne / distractii / preturi ? ...ca sa imi fac o impresie in acest sens - nu am cumparat de la Agentia de Turism decat cazare + mic dejun - restul ii la fata locului

2. Ma intereseaza traseul pana acolo: mai mult; daca intre Salonic si Igumenitza este autostrada? sau cat din drum e autostrada; si care varianta a traseului e mai buna - cea prin munti sau cea pe la Larisa? O sa fiu singur sofer si ma gandesc sa ajung cat mai repede acolo si in siguranta! As dori sa merg pe autostrada : varianta de autostrdada e prin munti? si cat din cei 400 km sunt pe autostrada?

Multumesc
monny_75
QUOTE(goleany @ May 21 2007, 16:02) [snapback]2866654[/snapback]
Cat de mare e Corfu asta? Circa 600 de km patrati am vazut eu...deci din Roda pana in Kavos cam cati km sunt?

Nu de alta dar nu stiu cate zile sa inchiriez masina...

Anul acesta urmeaza (sper) sa plec si eu pe Corfu. Cautand diverse informatii, am gasit urmatorul: greekhotel.com/ionian/corfu, du-te pe map, si in view are un calculator distanta (aerian, ce-i drept), sper sa iti foloseasca
brbarossa
QUOTE(bxs13 @ May 20 2007, 23:32) [snapback]2864037[/snapback]
Multumesc mult pt informatii.
Am GPS. Mi-am dat seama din excursiile trecute cat este de util. Sper sa functioneze bine prin Grecia.
Imi poti spune te rog varianta cu mai putine serpentine? Pentru mine nu ar fi o problema dar fetele...
Ai idee daca ai voie cu detector radar pe teritoriul Greciei?

Variante fara serpentine nu cred ca ai pt ca trebuie sa treci niste munti destul de inalti (noi am plecat de la 30 de grade si am fost nevoiti sa oprim pt ∏∏ la o temperatura de 7 grade), iar fetele sa se obisnuiasca si sa nu injure ca sunt duse precum cartofii, pentru ca asta se intampla pe serpentine.
Cat despre detector, nu stiu daca ai voie, dar noi l-am folosit si nu a piuit o data. Cred ca grecii au radare din alea cu raza sau pur si simplu nu ne-au luat (practic unde era limita 60 noi mergeam cu 100-120, unde era 30 noi mergeam cu 60-80, asa ca motive ar fi fost).
bxs13
QUOTE(brbarossa @ May 21 2007, 23:24) [snapback]2868723[/snapback]
Variante fara serpentine nu cred ca ai pt ca trebuie sa treci niste munti destul de inalti (noi am plecat de la 30 de grade si am fost nevoiti sa oprim pt ∏∏ la o temperatura de 7 grade), iar fetele sa se obisnuiasca si sa nu injure ca sunt duse precum cartofii, pentru ca asta se intampla pe serpentine.
Cat despre detector, nu stiu daca ai voie, dar noi l-am folosit si nu a piuit o data. Cred ca grecii au radare din alea cu raza sau pur si simplu nu ne-au luat (practic unde era limita 60 noi mergeam cu 100-120, unde era 30 noi mergeam cu 60-80, asa ca motive ar fi fost).

Stiu ca nu scap de serpentine ca trebuie sa trec prin munti. O sa vedem atunci...
In legatura cu radarele, o sa incerc sa nu merg prea tare si o sa franez la intrarea in fiecare tunel.
Inca o data multumesc!
pperformerr
am si eu o intrebare in septembrie vreau sa plec in corfu si as dori sa aflu mai multe despre ea de la cineva care a mai fost. noi suntem tineri si am dorii o statiunii cu cluburi ,plaje frumoasee si multa viata de noapte biggrin.gif . multumesc astept detalii si nume de statiunii smile.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.