...si pe mine ma intereseaza cazare intermediara , dar din ce am citit pe site e cam departe de Salonic, sau mi se pare mie?asa ca pret e bun, tot tripla ma intereseaza....eu as vrea sa vizitez si salonicul....da-mi si mie mai multe detalii despre hotel.....ms
eu anul trecut am facut oprire intermediara in salonic. ne-am hotarat cu o zi inainte. am intrat pe hotels greece si am facut rezervarea din romania. am primit raspunsul de confirmare in 2 ore. cand am ajuns la hotel (3 stele) totul era in regula. 3 persoane cu md (bufet suedez) 60 euro. hotel aproape de centru. am mers pe jos. maine iti spun la ce hotel. dar poti cauta si tu. iti alegi ce te incanta.
buna seara.fiind in cautarea unei oferte pt vacanta de vara,in ultimele 5 zile m-am tot uitat pe net la poze pt eventuala destinatie.si cred ca voi alege corfu.arata bine in poze..
si...as avea cateva intrebari pt a sti cu ce sa incep:ar fi mai bine sa aleg o oferta a unei agentii de pe net,sau sa merg sa intreb la agentiile din orasul meu(mi-e cam nu stiu cum sa-i stresez pe aia cu o mie de intrebari),e mai bine cu masina personala,sau cu autocarul..din punct de vedere al preturilor.ar fi cam prima iesire,nu am mai apelat la agentii si n-as vrea sa ma trezesc cu surprize.multumesc.o seara frumoasa!
doua recomandari: big travel si rezervare.ro.
cu ambele colaborez de 4 ani si sunt f. multumit. am cerut chiar si cazari de o zi pt circuit prin europa. promt si eficient. eu am cerut anumite hoteluri, iar ei unde nu au avut ce am solicitat eu mi-au oferit alternative.
chiar anul trecut m-am hotarat sa plec in grecia cu o saptamana inainte de 2 august. am primit o oferta de nerefuzat: gerakina - 3 stele; 3 persoane cu demipensiune : 950 EURO: PRET CATALOG 1100 euro.