Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

marian.bazavan

QUOTE (vip72 @ 31st May 2009, 23:32) *
...si pe mine ma intereseaza cazare intermediara , dar din ce am citit pe site e cam departe de Salonic, sau mi se pare mie?asa ca pret e bun, tot tripla ma intereseaza....eu as vrea sa vizitez si salonicul....da-mi si mie mai multe detalii despre hotel.....ms

eu anul trecut am facut oprire intermediara in salonic. ne-am hotarat cu o zi inainte. am intrat pe hotels greece si am facut rezervarea din romania. am primit raspunsul de confirmare in 2 ore. cand am ajuns la hotel (3 stele) totul era in regula. 3 persoane cu md (bufet suedez) 60 euro. hotel aproape de centru. am mers pe jos. maine iti spun la ce hotel. dar poti cauta si tu. iti alegi ce te incanta.

QUOTE (nicolletag @ 31st May 2009, 23:31) *
buna seara.fiind in cautarea unei oferte pt vacanta de vara,in ultimele 5 zile m-am tot uitat pe net la poze pt eventuala destinatie.si cred ca voi alege corfu.arata bine in poze.. mellow.gif si...as avea cateva intrebari pt a sti cu ce sa incep:ar fi mai bine sa aleg o oferta a unei agentii de pe net,sau sa merg sa intreb la agentiile din orasul meu(mi-e cam nu stiu cum sa-i stresez pe aia cu o mie de intrebari),e mai bine cu masina personala,sau cu autocarul..din punct de vedere al preturilor.ar fi cam prima iesire,nu am mai apelat la agentii si n-as vrea sa ma trezesc cu surprize.multumesc.o seara frumoasa!

doua recomandari: big travel si rezervare.ro.
cu ambele colaborez de 4 ani si sunt f. multumit. am cerut chiar si cazari de o zi pt circuit prin europa. promt si eficient. eu am cerut anumite hoteluri, iar ei unde nu au avut ce am solicitat eu mi-au oferit alternative.
chiar anul trecut m-am hotarat sa plec in grecia cu o saptamana inainte de 2 august. am primit o oferta de nerefuzat: gerakina - 3 stele; 3 persoane cu demipensiune : 950 EURO: PRET CATALOG 1100 euro.
haisamergem
QUOTE (vip72 @ 31st May 2009, 23:32) *
...si pe mine ma intereseaza cazare intermediara , dar din ce am citit pe site e cam departe de Salonic, sau mi se pare mie?asa ca pret e bun, tot tripla ma intereseaza....eu as vrea sa vizitez si salonicul....da-mi si mie mai multe detalii despre hotel.....ms

nu am foarte multe detalii pt ca nu l-am incercat eu. mi l-a recomandat o colega iar ea numai acolo se cazeaza in trecere spre alte zone. zicea ca e la 20 min de salonic.
si noi vrem sa vizitam salonicul atat la ducere cat si la intoarcere
gasisem ceva si in salonic, tripla cam la 60-70 insa nu ne garantau locul de parcare. de asta am evitat salonicul, am inteles ca parcarile nu sunt sigure si ca e greu de gasit loc pe strada...asta din ceea ce am citit pe tripadvisor si altele...asa ca nu stiu cum e mai bine dar noi ne-am facut rezervare la kornilios. pe site-ul lor gasesti mai multe informatii legate de distante si drumuri de acces la autostrada, sau cel putin asa inteleg eu. iti voi spune mai multe cand ma intorc, pe 20 iunie...daca nu e prea tarziu pt tine.

QUOTE (MrEcko @ 31st May 2009, 14:21) *
Salut,

Am sa plec si eu pe 29 iunie inspre Akrotiri Corfu.
Intre timp am incercat sa mi fac o rezervare prin booking.com la un hotel in Salonic ca nu vreau sa fac drumul fara oprire. Am intimpinat probleme cu cardul in sensul ca mi au spus ca nu e valabil.

Poate sa mi spuna si mie cineva care a mai rezervat in acest mod ce cerinte trebuie sa indeplineasca cardul?
Al meu este un Mastercard in euro atasat unui cont curent. Trebuie sa fie cumva card de credit, sau doar autorizat la plati online?

Multumesc!

PS:daca mai este cineva care ajunge pe 30 iunie in Corfu, la Akrotiri Beach eventual, poate schimbam cateva pareri.

nu e necesar sa fie de credit, numai ca tb sa fie activat de banca pt plati online. suna-i ca iti spun ei mai multe, noua ne-au zis ca tb sa facem o cerere pt asa ceva, depinde de banca

QUOTE (gabim @ 31st May 2009, 18:54) *
Aici gasesti temperatura apei actualizata http://www.grecia-online.ro/index.php/meteo-grecia

sau aici:
http://www.weatheronline.co.uk/weather/map...&NOREGION=1

pt prognoza:
http://www.weatheronline.co.uk/Greece/Corfu.htm

Simonik123
QUOTE (sebi_exx @ 31st May 2009, 22:34) *
Cred ca o optiune foarte buna pentru ce vreti voi este statiunea Sidari din N insulei. Am fost acolo anul trecut si am avut parte si de relaxare ziua la plaja dar si de super distractie in cluburi. De asemenea sunt si ceva magazine cu produse specifice, cum ar fi uleiul de masline, cosmetice pe baza de ulei de masline, dar si magazine cu genti si portofele din piele....Oricum, pentru shopping puteti merge si in Corfu Town unde gama de produse clar ca este mai larga.
Va recomand cu toata increderea aceasta statiune! Eu voi merge in Sidari si anul acesta.
Anul trecut am rezervat cazarea la hotel pe www.lowcostholidays.com unde gasesti preturi mult mai bune decat la agentii. Anul acesta in schimb m-am documentat despre un hotel bun si apoi am luat legatura direct cu proprietarii care mi-au oferit un pret de 18 euro/pers pe noapte cu demipensiune la un hotel de 3*.

Multumesc mult pentru raspuns Sebi_ Exx !!! Se pare ca este ceea ce vrem noi biggrin.gif
O sa ma interesez de o oferta pt statiunea aceasta. Eu nu pot lua cazare, transport in regim individual, nu-mi deconteaza firma concediu ( nsite reguli de-ale lor) .
Asadar, daca imi poate recomnada cineva un hotel..agentie pentru Sidari, v-as fi recunoscatoare!

Merci mult!
nicolletag
multumesc pt sugestie marian!sa inteleg ca totusi e mai bine prin agentie decat pe cont propriu pana la urma...studiez ofertele lor si revin cu intrebari..biggrin.gif
mariusan
QUOTE (galadriel30 @ 29th May 2009, 16:52) *
Sigur ca ne vedem!

Noi suntem din Timisoara. Voi?

Iti raspund eu. Suntem un grup MARE din zona Bacau - Vaslui. (Asa e Titi?) thumbsup.gif
GTFMIOFE
QUOTE (alex_anna @ 30th May 2009, 12:27) *
hello tuturor!

incerc sa imi cumpar si eu ca tot omu' o excursie pentru concediu, dar nu ma pot hotari!
ideea e ca vreau sa merg in corfu, nu as vrea sa stau la hotel, ci la vila care sa aiba neaparat chicineta. am mai fost in grecia si in alte parti si am stat numai in astfel de regim. am citit din posturile voastre despre submarin, laguna albastra, cumparaturile in corfu town, inchirieri atv uri si barci cu motor. toate astea m ar interesa. desi nu pot sta mai mult de 7 nopti, as vrea sa le vad pe toate biggrin.gif (crede viteaza din mine).

nu stiu exact ce statiune sa aleg, pentru ca nu stiu nici sa inot, si am citit pe aici ca sunt plaje unde marea este foarte adanca.

dar nu stiu exact unde. am tot citit pe aici despre paleokastritsa ca ar fi ok, dar nu gasesc agentie care sa o aiba in oferta. am mai citit despre agios georgios, si despre moraitika (sper ca am scris corect). as vrea sa plec undeva in ultima saptamana din august, intre 20-24 august. de asemenea nu stiu daca este rentabil sa mergem cu masina...

voi ce ma sfatuiti? pentru ca daca e sa incep sa pun intrebari la agentie o sa mi se promita marea cu sarea, si nu vreau sa fiu luat drept naiva, asa ca am nevoie de ajutorul vostru.

va multumesc anticipat!

ps: de agios gordis sau de ipsos ce imi puteti spune? le am gasit acum intr o oferta a unei agentii (nu stiu daca pot sa nume).

daca ai masina nu mai cauta agentie. iesi mai ieftin si ti faci ce program vrei pe drum. eu am fost anu trecut in agios gordis cu christian tour.
statiunea este super - asta daca vrei liniste, curatenie, peisaje .daca vrei agitatie, discoteci nu prea e locul indicat.
drumul cu autocarul este foarte obositor!!!!!!!!!!!
hotelul la care am stat- golden nest- plin de romani, de fapt se inchiriaza numai la romani. daca pleci pe cont propriu te cazezi unde vrei ca sunt o gramada de pensiuni, moteluri, orice grec ofera cazare si la pret mai bun decat la agentii.
in legatura cu paleokastritsa, intradevar este varful de lance al insulei prin peisajele care le ofera, dar, parerea mea este sa nu te cazezi aici. apa e fff rece, plaja numai pietre. merita sa stai aici o zi, doua, dar mai mult..........
concediu placut cheers.gif
lenin1
QUOTE (Pcojo @ 29th May 2009, 14:33) *
Va salut pe toti,

Anul acesta merg in Corfu, Acharavi, hotel Marie. Poate cineva sa-mi spuna cum este hotelul?

Multumesc

Salut!
Am stat la hotel Marie anul trecut. este un hotel micut, cu o terasa superba iar proprietarii sunt foarte de treaba. Camerele sunt micute dar foarte curate, iti fac curatenie in fiecare zi si schimba tot la 3 zile. Au si o piscina mica dar noi am preferat sa luam plajele din Corfu la rand si sa nu stam la piscina. Plaja din Acharavi este una din cele mai bune din nordul insulei, apa putin adanca si putine pietricele. Nu iti trebuie papuci speciali, ca in Paleokastritsa sau in alte locuri.
mancarea este super suficienta la hotel Marie, noi am avut demipensiune. Dimineata este bufet si seara cina este cu portie. PORTIILE SUNT FFFF MARI!! Iti recomand sa incerci mancarurile traditionale corfioate!
Daca mai ai intrebari, poate te putem ajuta.....

ticomatic2003
QUOTE (alex_anna @ 31st May 2009, 17:18) *
buna! iti multumesc frumos pentru raspuns! m ar interesa ce spui tu, dar inainte ai putea sa imi spui ceva despre pret?

merci!

Anul trecut noi am stat in apartament cu 2 camere,bucatarie complet utilata,hol,2 balcoane,aer conditionat,loc de parcare in curte la 60 euro pe zi.Anul asta nu stiu pretul.
misteriousblueeyes
QUOTE (shadowc @ 31st May 2009, 22:09) *
Daca s-a datdrumul la toate tronsoanele, cu siguranta va trebui sa alegi Egnatia. Drumul celalalt este ff aglomerat, si destul de periculos. Urca pana destul de sus. Cand am plecat eu in Grecia in sept anul trecut si am ajuns la cota cea mai de sus...ningea... Iar cand am ajuns pe insula faceam baie..deci da-ti seama. Peisajele sunt frumoase intr-adevar. Dar daca vrei economie de timp o vei avea daca urmaresti Egnatia. smile.gif

Multumesc foarte mult!
Mergem cu Christian Tour si sper sa NU FOLOSEASCA DRUMUL VECHI! Inteleg ca autostrada e mai putin periculoasa iar la aproape 24 de ore de mers... conteaza chiar si citeva minute.... totul e sa nu fie periculos!!!!
vip72

QUOTE (haisamergem @ 1st June 2009, 08:53) *
nu am foarte multe detalii pt ca nu l-am incercat eu. mi l-a recomandat o colega iar ea numai acolo se cazeaza in trecere spre alte zone. zicea ca e la 20 min de salonic.
si noi vrem sa vizitam salonicul atat la ducere cat si la intoarcere
gasisem ceva si in salonic, tripla cam la 60-70 insa nu ne garantau locul de parcare. de asta am evitat salonicul, am inteles ca parcarile nu sunt sigure si ca e greu de gasit loc pe strada...asta din ceea ce am citit pe tripadvisor si altele...asa ca nu stiu cum e mai bine dar noi ne-am facut rezervare la kornilios. pe site-ul lor gasesti mai multe informatii legate de distante si drumuri de acces la autostrada, sau cel putin asa inteleg eu. iti voi spune mai multe cand ma intorc, pe 20 iunie...daca nu e prea tarziu pt tine.

...din ce am vazut pe google earth locul unde e hotelul, sau localitatea e la ceva distanta de Salonic, da nu-mi dau seama daca se abate de la autostrada cu mult...in fine, astept impresii si pareri de la tine, eu plec pe 8 august, ms
capricorn79
QUOTE (shadowc @ 31st May 2009, 22:09) *
Daca s-a dat drumul la toate tronsoanele, cu siguranta va trebui sa alegi Egnatia. Drumul celalalt este ff aglomerat, si destul de periculos. Urca pana destul de sus. Cand am plecat eu in Grecia in sept anul trecut si am ajuns la cota cea mai de sus...ningea... Iar cand am ajuns pe insula faceam baie..deci da-ti seama. Peisajele sunt frumoase intr-adevar. Dar daca vrei economie de timp o vei avea daca urmaresti Egnatia. smile.gif

Buna tuturor

Sunt noua pe acest forum, il folosesc pentru prima vacanta.
Cu ajutorul informatiilor oferite aici am hotarat sa ne alegem vacanta in Corfu, am rezolvat cu cazarea in Agios Gordis direct la proprietar, am hotart sa mergem cu masina (la dus o noapte la Meteora, la intors o noapte Salonic).

Am citit toate paginile insa un singur lucru chiar nu l-am deslusit, poate datorita faptului ca sunt fata si nu excelez la traseu.
Am vazut pe forum ca sunt drumuri diferite: drumul vechi (destul de greu) si drumul nou (autostrada Egnatia).
Insa nu reusesc sa le conturez pe harta.

Am nevoie de ajuotrul vostru, daca imi puteti da principalele puncte din Grecia pe cele 2 variante de drum, astfel incat sa pot contura traseul.

Va multumesc pentru ajutor.
alexutza12345
QUOTE (misteriousblueeyes @ 1st June 2009, 19:44) *
Multumesc foarte mult!
Mergem cu Christian Tour si sper sa NU FOLOSEASCA DRUMUL VECHI! Inteleg ca autostrada e mai putin periculoasa iar la aproape 24 de ore de mers... conteaza chiar si citeva minute.... totul e sa nu fie periculos!!!!

Sa imi spui te rog cand te intorci pe unde merg Christian Tour ca o sa plec si eu cu ei cu autocarul pe 10 august si imi e putin teama de drumul vechi.
misteriousblueeyes
QUOTE (alexutza12345 @ 1st June 2009, 22:28) *
Sa imi spui te rog cand te intorci pe unde merg Christian Tour ca o sa plec si eu cu ei cu autocarul pe 10 august si imi e putin teama de drumul vechi.

Bineinteles!

Eu chiar stau cu emotii din cauza drumului... Am auzit ca e periculos si sper din tot sufletul ca cei de la Cristian Tur sa merga pe autostrada....
Poate ca cineva de pe forum sa ne dea mai multe informatiim impresii despre drumul spre Igumenitsa.... rolleyes.gif
justy
QUOTE (mariusan @ 1st June 2009, 15:48) *
Iti raspund eu. Suntem un grup MARE din zona Bacau - Vaslui. (Asa e Titi?) thumbsup.gif

sigur! thumbup.gif

pentru toata lumea! IGNATIA ODOS A2 este gata, ceea ce inseamna ca cei aproape 350 km de la Tesalonic la Igoumenitsa se parcurg in regim de autostrada 3h30 / 4. nu se mai pune problema drumului vechi!!!
alex_anna
QUOTE (GTFMIOFE @ 1st June 2009, 16:17) *
daca ai masina nu mai cauta agentie. iesi mai ieftin si ti faci ce program vrei pe drum. eu am fost anu trecut in agios gordis cu christian tour.
statiunea este super - asta daca vrei liniste, curatenie, peisaje .daca vrei agitatie, discoteci nu prea e locul indicat.
drumul cu autocarul este foarte obositor!!!!!!!!!!!
hotelul la care am stat- golden nest- plin de romani, de fapt se inchiriaza numai la romani. daca pleci pe cont propriu te cazezi unde vrei ca sunt o gramada de pensiuni, moteluri, orice grec ofera cazare si la pret mai bun decat la agentii.
in legatura cu paleokastritsa, intradevar este varful de lance al insulei prin peisajele care le ofera, dar, parerea mea este sa nu te cazezi aici. apa e fff rece, plaja numai pietre. merita sa stai aici o zi, doua, dar mai mult..........
concediu placut cheers.gif

iti multumesc mult pentru raspuns!

ma batea gandul sa ma urc in masina, si sa imi caut cazare pe cont propriu, engleza stiu, greaca asa si asa... poate m as descurca! am citit pe forum ca sunt multi cei care au plecat asa, fara cazare, si au gasit acolo!

exact cum ziceai si tu, am gasit oferta la christian tour, dar daca ne adunam 4 prieteni, ne urcam in masina cu destinatia corfu. ne am fi gandit sa contractam doar cazarea de la ei, si ma gandesc daca nu cumva gasim mai bine de 180 eur/per 7 nopti?
alexica08
QUOTE (alex_anna @ 2nd June 2009, 09:16) *
iti multumesc mult pentru raspuns!

ma batea gandul sa ma urc in masina, si sa imi caut cazare pe cont propriu, engleza stiu, greaca asa si asa... poate m as descurca! am citit pe forum ca sunt multi cei care au plecat asa, fara cazare, si au gasit acolo!

exact cum ziceai si tu, am gasit oferta la christian tour, dar daca ne adunam 4 prieteni, ne urcam in masina cu destinatia corfu. ne am fi gandit sa contractam doar cazarea de la ei, si ma gandesc daca nu cumva gasim mai bine de 180 eur/per 7 nopti?

cand am cautat cazare la fata locului in corfu, nu am gasit mai ieftin de 35 euro/noapte/camera la particulari nu hotel...daca faci un calcul, cu tot cu cheltuielile de drum, traversarea cu ferry, cred ca tot acolo ajungi.
alex_anna
QUOTE (alexica08 @ 2nd June 2009, 09:25) *
cand am cautat cazare la fata locului in corfu, nu am gasit mai ieftin de 35 euro/noapte/camera la particulari nu hotel...daca faci un calcul, cu tot cu cheltuielile de drum, traversarea cu ferry, cred ca tot acolo ajungi.

ok, deci hai sa zic ca anul asta gasesc cu 40 eur/noapte/camera... asta inseamna ca am da 2 persoane 280 eur pe 7 nopti, nu 360 euro la agentie fara transport... de acord ca mai sunt: benzina, taxele de drum, ferry, etc, etc. dar eu zic ca iesim mai ieftin la 4 persoane cu cazare la fata locului...

voi ce credeti? avand in vedere ca voi ati mai fost acolo...
GTFMIOFE
QUOTE (alex_anna @ 2nd June 2009, 09:34) *
ok, deci hai sa zic ca anul asta gasesc cu 40 eur/noapte/camera... asta inseamna ca am da 2 persoane 280 eur pe 7 nopti, nu 360 euro la agentie fara transport... de acord ca mai sunt: benzina, taxele de drum, ferry, etc, etc. dar eu zic ca iesim mai ieftin la 4 persoane cu cazare la fata locului...

sigur gasesti mai ieftin la fata locului. eu, unul asa o sa fac anu asta in thassos. hotelu pr care ti l propune agentia este rezervat in exclusivitate pt romani!
nu cauta cazare la aceste hoteluri decat daca vrei sa te simti ca la mamaia. sunt o gramada de pensiuni plus particulari care ofera cazare unde vei simtii ca esti
cu adevarat in corfu. atentie - daca vrei lux ca in turcia de exemplu nu o sa gasesti asa ceva in insula.
capricorn79

Aceleasi intrebari le-am avut si eu. In urma calculelor ne-am dat seama ca este mult mai bine sa ne aranjam cazarea direct in Grecia. Mult mai bine din punctul nostru de vedere, de altfel asa am facut si anul trecut in Thassos.

Un week end intreg am dat zeci de mail-uri la vile, pensiuni, apartamente, hoteluri.
In functie de pret, pozitionare am ales o varianta (2 studiouri, in Agios Gordis, 40 euro / noapte / studio).
Intr-o zi am rezolvat si cu proprietarul si asteptam plecarea pe 24 August
alexica08

daca te costa cazarea 280 euro..mai dai pe carburant in jur de 70-80 euro/cuplu, ferry 2 persoane 32 euro ( e 8 euro/sens/pers), ferry masina 35 euro...te ajunge in jur de 420 euro
alex_anna
QUOTE (alexica08 @ 2nd June 2009, 10:06) *
daca te costa cazarea 280 euro..mai dai pe carburant in jur de 70-80 euro/cuplu, ferry 2 persoane 32 euro ( e 8 euro/sens/pers), ferry masina 35 euro...te ajunge in jur de 420 euro

cam asa am facut si eu calculele...450 de euro de cuplu

si daca fac contract cu agentia, platesc excursia 460 euro/ cuplu (cu trasnport) plus ca nu vreau sa stau doar intr o statiune si ar fi trebuit sa inchiriez o masina, ceva, asta inseamna inca 100 euro de cuplu, rezulta 550 de euro de cuplu.

deci iesim mai ieftin daca plecam "pe bajbaite"!

multumesc frumos de ajutor!

QUOTE (capricorn79 @ 2nd June 2009, 10:05) *
Aceleasi intrebari le-am avut si eu. In urma calculelor ne-am dat seama ca este mult mai bine sa ne aranjam cazarea direct in Grecia. Mult mai bine din punctul nostru de vedere, de altfel asa am facut si anul trecut in Thassos.

Un week end intreg am dat zeci de mail-uri la vile, pensiuni, apartamente, hoteluri.
In functie de pret, pozitionare am ales o varianta (2 studiouri, in Agios Gordis, 40 euro / noapte / studio).
Intr-o zi am rezolvat si cu proprietarul si asteptam plecarea pe 24 August

si noi tot pe 24 aug am planuit sa plecam! smile.gif si tot in agios gordis!

eu am cautat pe booking.com si nu prea am gasit la preturi convenabile! imi poti spune, te rog, cam cum ai cautat tu?

QUOTE (GTFMIOFE @ 2nd June 2009, 10:05) *
sigur gasesti mai ieftin la fata locului. eu, unul asa o sa fac anu asta in thassos. hotelu pr care ti l propune agentia este rezervat in exclusivitate pt romani!
nu cauta cazare la aceste hoteluri decat daca vrei sa te simti ca la mamaia. sunt o gramada de pensiuni plus particulari care ofera cazare unde vei simtii ca esti
cu adevarat in corfu. atentie - daca vrei lux ca in turcia de exemplu nu o sa gasesti asa ceva in insula.

stiu ca luxul turciei nu se compara cu cel al greciei! nici nu vreau asta!

vreau sa ma duc pe la taverne, sa gust mancarea lor, d aia nici nu vreau cazare cu masa, pentru ca vreau sa explorez eu. iar in privinta cazarii nu ma intereseaza sa am lux in camera, vreau un pat, un dus si o chicineta! nu stiu, inca, daca sa imi doresc aer conditionat, avand in vedere ca vreau sa voi fi plecata din camera de dimineata pana seara. poate doar seara un pic sa il folosesc pentru a putea dormi!

multumesc pentru sugestii!

si iti urez o super vacanta cu super amintiri! smile.gif
rony_anonimus
CITAT (alex_anna @ 2nd June 2009, 10:39) *

si daca fac contract cu agentia, platesc excursia 460 euro/ cuplu (cu trasnport) plus ca nu vreau sa stau doar intr o statiune si ar fi trebuit sa inchiriez o masina, ceva, asta inseamna inca 100 euro de cuplu, rezulta 550 de euro de cuplu.

deci iesim mai ieftin daca plecam "pe bajbaite"!

multumesc frumos de ajutor!

eu am cautat pe booking.com si nu prea am gasit la preturi convenabile! imi poti spune, te rog, cam cum ai cautat tu?

stiu ca luxul turciei nu se compara cu cel al greciei! nici nu vreau asta!

vreau sa ma duc pe la taverne, sa gust mancarea lor, d aia nici nu vreau cazare cu masa, pentru ca vreau sa explorez eu. iar in privinta cazarii nu ma intereseaza sa am lux in camera, vreau un pat, un dus si o chicineta! nu stiu, inca, daca sa imi doresc aer conditionat, avand in vedere ca vreau sa voi fi plecata din camera de dimineata pana seara. poate doar seara un pic sa il folosesc pentru a putea dormi!

multumesc pentru sugestii!

si iti urez o super vacanta cu super amintiri! smile.gif

Salutare,
Eu cu prietena mea plecam pe 3 august cu christian tour cu autocarul in ipsos la apartments eleni.
Daca puteti datimi si mie multe detalii:
-drumul cu autocarul cum e, cam cat dureaza, si am inteles ca este destul de obositor
-cum este hotelul, piscina, gazdele hotelului etc
-statiunea cum este, cum e plaja?
Si daca mai este careva care merge pe 3 august cu autocarul sa ma anunte.
Mersi mult !
capricorn79
CITAT (alex_anna @ 2nd June 2009, 10:39) *

Am intrat pe urmatoarele site-uri
www.holidaysincorfu.gr
www.allcorfuapartments.com
www.greeka.com

Am selectat locatiile care se potriveau cu ceea ce vroiam noi.
De aici, unele vile aveau pagina proprie de site, intram acolo, si trimiteam request prin formular on line sau trimiteam mail.
Cele care nu aveau pagina proprie, completam formularul de request direct pe site-urile de mai sus.
alex_anna
CITAT (capricorn79 @ 2nd June 2009, 11:35) *
Am intrat pe urmatoarele site-uri
www.holidaysincorfu.gr
www.allcorfuapartments.com
www.greeka.com

Am selectat locatiile care se potriveau cu ceea ce vroiam noi.
De aici, unele vile aveau pagina proprie de site, intram acolo, si trimiteam request prin formular on line sau trimiteam mail.
Cele care nu aveau pagina proprie, completam formularul de request direct pe site-urile de mai sus.

multumesc multumesc multumesc smile.gif

iti raman datoare! daca ne vedem pe acolo dau o inghetata! smile.gif
bela
CITAT (justy @ 1st June 2009, 23:22) *
sigur! thumbup.gif

pentru toata lumea! IGNATIA ODOS A2 este gata, ceea ce inseamna ca cei aproape 350 km de la Tesalonic la Igoumenitsa se parcurg in regim de autostrada 3h30 / 4. nu se mai pune problema drumului vechi!!!

Informatii mai multe aici.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.