Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

alexica08

QUOTE (vip72 @ 30th May 2009, 11:24) *
...lamuriti-ma si pe mine.....ai nevoie de rezervare la ferry sau nu?...din ce am citit pana acum nu am auzit pe nimeni vorbind de acest lucru(rezervare)....si inca ceva, drumul la dus vreau sa-l fac dintr-una(dupamiaza BG,noaptea GR), iar la intoarcere vreau sa vizitez meteorele si salonicul, dati-mi si mie o sugestie de cazare, de preferinta in/langa salonic, la un pret/conditii decent(e), multumesc

NU ai nevoie de rezervare, iti iei biletul pe loc
vip72
QUOTE (alexica08 @ 28th May 2009, 22:19) *
am fost eu in septembrie 2008...am postat detalii cateva pagini mai in urma...vila este rezonabila ca si confort, nu lux dar decenta...are o piscina mica dar draguta si inconjurata de palmieri, bananieri, portocali...pana la plaja ai cam 100m sa zicem, in drum gasesti un mini market destul de ok...pana in centru statiunii iar ai de mers foarte putin 2-3 minute...gasesti cate taverne vrei tu, preturi rezonabile..am vazut un centru de inchiriat scutere insa nu m-au interesat asa ca nu stiu preturi...sa nu uit..plaja este cu nisip iar in apa ai cam 2 m pietricele apoi iar nisip
o sa-ti atasez cateva poze:
1 camera
2 vila - in exterior nu arata grozav
3 intrarea pe plaja vazuta de la un barulet

daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie

...multumesc de raspuns, o sa mai am intrebari pe masura ce mai citesc despre Grecia&Corfu avand in vedere ca e prima oara cand merg in GR...iar in Corfu vreau plimbari/vizitat insula cu scuterul/atv/buggy sau cu masina, scufundari, ceva cu barca de inchiriat pe mare(am vazut mai in urma un post cu asa ceva)....si de restul leneveala la soare, "tratament" cu berica, odihna...

alex_anna
hello tuturor!

incerc sa imi cumpar si eu ca tot omu' o excursie pentru concediu, dar nu ma pot hotari!
ideea e ca vreau sa merg in corfu, nu as vrea sa stau la hotel, ci la vila care sa aiba neaparat chicineta. am mai fost in grecia si in alte parti si am stat numai in astfel de regim. am citit din posturile voastre despre submarin, laguna albastra, cumparaturile in corfu town, inchirieri atv uri si barci cu motor. toate astea m ar interesa. desi nu pot sta mai mult de 7 nopti, as vrea sa le vad pe toate biggrin.gif (crede viteaza din mine).

nu stiu exact ce statiune sa aleg, pentru ca nu stiu nici sa inot, si am citit pe aici ca sunt plaje unde marea este foarte adanca.

dar nu stiu exact unde. am tot citit pe aici despre paleokastritsa ca ar fi ok, dar nu gasesc agentie care sa o aiba in oferta. am mai citit despre agios georgios, si despre moraitika (sper ca am scris corect). as vrea sa plec undeva in ultima saptamana din august, intre 20-24 august. de asemenea nu stiu daca este rentabil sa mergem cu masina...

voi ce ma sfatuiti? pentru ca daca e sa incep sa pun intrebari la agentie o sa mi se promita marea cu sarea, si nu vreau sa fiu luat drept naiva, asa ca am nevoie de ajutorul vostru.

va multumesc anticipat!

ps: de agios gordis sau de ipsos ce imi puteti spune? le am gasit acum intr o oferta a unei agentii (nu stiu daca pot sa nume).
justy
QUOTE (sorincis @ 29th May 2009, 19:09) *
Salutare,
Galadriel30: Si eu o sa merg in Corfu dar in august.Am vazut ca sunteti din Timisoara,pe unde o sa plecati pe Serbia sau pe Bulgaria?
Justy:Si eu vreau sa dorm o noapte in drum spre Corfu pe undeva...voi unde vreti sa faceti popas.Imi poti recomanda un hotel?
Multumesc.

eu merg intins la dus, la intoarcere vreau oprire, pentru ca vreau sa vad Meteora si eventual sa dorm pe la Sidirokastro!
lucstef23
Salutare!

Eu plec luni, pe 1 iunie in corfu, in paleokastritsa, la akrotiri, cu prietena mea. E cineva din bucuresti care pleaca tot pe 1 iunie si sta la paleokastritsa? ar fi frumos sa mai fie 2 persoane care sa fie cazate tot aici..

Oricum, knd ma intorc, va spun cum a fost si ce nu mi-a placut. si ce mi-a placut, evident!
lucstef23
Salutare!

Eu plec pe 1 iunie la paleokastritsa, la akrotiri. Mai e cineva din bucuresti care pleaca tot pe 1 si sta la akrotiri? ar fi ca lumea sa mai fie 2 persoane.

in orice caz, cand ma intorc va spun ce mi-a placut si ce nu.

Seara buna!
haisamergem
QUOTE (vip72 @ 30th May 2009, 11:24) *
...lamuriti-ma si pe mine.....ai nevoie de rezervare la ferry sau nu?...din ce am citit pana acum nu am auzit pe nimeni vorbind de acest lucru(rezervare)....si inca ceva, drumul la dus vreau sa-l fac dintr-una(dupamiaza BG,noaptea GR), iar la intoarcere vreau sa vizitez meteorele si salonicul, dati-mi si mie o sugestie de cazare, de preferinta in/langa salonic, la un pret/conditii decent(e), multumesc

noi am facut rezervare pt o noapte dus si una intors la hotel Kornilios, pe langa salonic, 45euro tripla cu md
incercat de o colega

gina50
Salutare!

plec si eu in 15 iunie in corfu, acharavi, Kamari studios. Mergem cu 2 masini, avem cazare din 16 iunie, vrem sa dormim o noapte undeva pe drum. A mai stat careva pe acolo? asa, de curiozitate, astept impresii.
Salutare si tie .Si eu plec in Corfu dar mult mai tarziu ....Aug-sept .Pentru dus ti-as recomanda sa te opresti in Salonic .Orasul este f. frumos si nu o sa regretati daca il vedeti .Daca plecati pe la ora 5 din Buc .pe la ora 14-15 cel mai tarziu sunteti in Salonic .Cazare poti gasi si pe internet .Anul trecut am stat la hotel Rotonda iar anul acesta am rezervat la hotel Park .Pentru intoarcere noi am optat mereu pt. Sidirokastro , hotel Agnantio .Pentru acesta am luat cazare de la o agentie din Buc. Vacanta placuta si nu uita la intoarcere sa povestesti pe unde te-ai plimbat .

Salutare!

plec si eu in 15 iunie in corfu, acharavi, Kamari studios. Mergem cu 2 masini, avem cazare din 16 iunie, vrem sa dormim o noapte undeva pe drum. A mai stat careva pe acolo? asa, de curiozitate, astept impresii.

Salutare si tie .Si eu plec in Corfu dar mult mai tarziu ....Aug-sept .Pentru dus ti-as recomanda sa te opresti in Salonic .Orasul este f. frumos si nu o sa regretati daca il vedeti .Daca plecati pe la ora 5 din Buc .pe la ora 14-15 cel mai tarziu sunteti in Salonic .Cazare poti gasi si pe internet .Anul trecut am stat la hotel Rotonda iar anul acesta am rezervat la hotel Park .Pentru intoarcere noi am optat mereu pt. Sidirokastro , hotel Agnantio .Pentru acesta am luat cazare de la o agentie din Buc. Vacanta placuta si nu uita la intoarcere sa povestesti pe unde te-ai plimbat .
ticomatic2003
QUOTE (alex_anna @ 30th May 2009, 11:27) *
hello tuturor!

incerc sa imi cumpar si eu ca tot omu' o excursie pentru concediu, dar nu ma pot hotari!
ideea e ca vreau sa merg in corfu, nu as vrea sa stau la hotel, ci la vila care sa aiba neaparat chicineta. am mai fost in grecia si in alte parti si am stat numai in astfel de regim. am citit din posturile voastre despre submarin, laguna albastra, cumparaturile in corfu town, inchirieri atv uri si barci cu motor. toate astea m ar interesa. desi nu pot sta mai mult de 7 nopti, as vrea sa le vad pe toate biggrin.gif (crede viteaza din mine).

nu stiu exact ce statiune sa aleg, pentru ca nu stiu nici sa inot, si am citit pe aici ca sunt plaje unde marea este foarte adanca.

dar nu stiu exact unde. am tot citit pe aici despre paleokastritsa ca ar fi ok, dar nu gasesc agentie care sa o aiba in oferta. am mai citit despre agios georgios, si despre moraitika (sper ca am scris corect). as vrea sa plec undeva in ultima saptamana din august, intre 20-24 august. de asemenea nu stiu daca este rentabil sa mergem cu masina...

voi ce ma sfatuiti? pentru ca daca e sa incep sa pun intrebari la agentie o sa mi se promita marea cu sarea, si nu vreau sa fiu luat drept naiva, asa ca am nevoie de ajutorul vostru.

va multumesc anticipat!

ps: de agios gordis sau de ipsos ce imi puteti spune? le am gasit acum intr o oferta a unei agentii (nu stiu daca pot sa nume).

Daca va hotarati sa mergeti cu masina te pot ajuta cu adresa unde am stat anul trecut si corespunde pretentiilor tale.Este la 4 km de 2 plaje celebre Glyfada si Mirtiositsa.Plaje cu nisip fin si fara apa adanca!
Marius1305

Salut! faceti-mi si mie va rog un top5 al hoteluirilor mishto din IPSOS
Prin mishto inteleg: sa fie curat, sa arate mishto, stafful de la hotel sa se poarte bine cu clientii
Ce ziceti puteti sa imi faceti o lista. Va multumesc
alexica08
QUOTE (Marius1305 @ 31st May 2009, 04:32) *
Salut! faceti-mi si mie va rog un top5 al hoteluirilor mishto din IPSOS
Prin mishto inteleg: sa fie curat, sa arate mishto, stafful de la hotel sa se poarte bine cu clientii
Ce ziceti puteti sa imi faceti o lista. Va multumesc

nu cred ca este relevant...cele mai faine hoteluri sunt luate de agentiile din italia si anglia...din cate am vazut la agentiile noastre gasesti doar eleni si jason la sejur si ipsos beach hotel daca mergi cu masina personala si iti rezervi doar cazarea.
galadriel30
QUOTE (sorincis @ 29th May 2009, 19:09) *
Salutare,
Galadriel30: Si eu o sa merg in Corfu dar in august.Am vazut ca sunteti din Timisoara,pe unde o sa plecati pe Serbia sau pe Bulgaria?

Salut Sorincis,

Noi mergem prin Serbia, am fost si anul trecut, dar in Halkidiki, si tot prin Serbia am luat-o. E ok drumul, mergi o buna parte pe autostrada si e mai scurt decat prin Bulgaria, plus ca nu depinzi de bac.
Si noi o sa dormim o noapte pe traseu, dar n-am rezervat nimic. Iti spun cand ma intorc pe unde am stat, ca pana in august e timp.
sebi_exx
QUOTE (Simonik123 @ 29th May 2009, 12:18) *
Hello!

Suntem o gasca de prieteni, unii vor sa se odihneasca (plaja, shopping, excursii) altii vor sa se distreze ( disco)...si incercam sa gasim o statiune care sa le aiba pe toate. biggrin.gif Exista?
Am gasit un hotel foarte misto "Pantokrator" din statiunea Barbati... Stiti ceva despre statiunea asta?
In Mykonos am inteles ca este party, dar si gay..si e cam izolata....
In Zakynthos am inteles ca sunt petreceri, dar mai mult in sitem "private" si daca nu cunsoti pe cineva...e degeaba...
Asa ca ..sunt foarte derutata! confusedsmiley.png Unde sa mergem?

Va rog sa ma ajutati si sa-mi recomnadati unde sa merg! .....undeva fruuumooooooos si sa aiba de toate tongue.gif tongue.gif

Merci muuuuuult!!!

Cred ca o optiune foarte buna pentru ce vreti voi este statiunea Sidari din N insulei. Am fost acolo anul trecut si am avut parte si de relaxare ziua la plaja dar si de super distractie in cluburi. De asemenea sunt si ceva magazine cu produse specifice, cum ar fi uleiul de masline, cosmetice pe baza de ulei de masline, dar si magazine cu genti si portofele din piele....Oricum, pentru shopping puteti merge si in Corfu Town unde gama de produse clar ca este mai larga.
Va recomand cu toata increderea aceasta statiune! Eu voi merge in Sidari si anul acesta.
Anul trecut am rezervat cazarea la hotel pe www.lowcostholidays.com unde gasesti preturi mult mai bune decat la agentii. Anul acesta in schimb m-am documentat despre un hotel bun si apoi am luat legatura direct cu proprietarii care mi-au oferit un pret de 18 euro/pers pe noapte cu demipensiune la un hotel de 3*.
Myvacation
QUOTE (lucstef23 @ 30th May 2009, 18:28) *
Salutare!

Eu plec pe 1 iunie la paleokastritsa, la akrotiri. Mai e cineva din bucuresti care pleaca tot pe 1 si sta la akrotiri? ar fi ca lumea sa mai fie 2 persoane.

in orice caz, cand ma intorc va spun ce mi-a placut si ce nu.

Seara buna!

salut plecam pe i iunie spre Corfu cu christian tour mai este cineva care vine tot pe 1?
MrEcko
Salut,

Am sa plec si eu pe 29 iunie inspre Akrotiri Corfu.
Intre timp am incercat sa mi fac o rezervare prin booking.com la un hotel in Salonic ca nu vreau sa fac drumul fara oprire. Am intimpinat probleme cu cardul in sensul ca mi au spus ca nu e valabil.

Poate sa mi spuna si mie cineva care a mai rezervat in acest mod ce cerinte trebuie sa indeplineasca cardul?
Al meu este un Mastercard in euro atasat unui cont curent. Trebuie sa fie cumva card de credit, sau doar autorizat la plati online?

Multumesc!

PS:daca mai este cineva care ajunge pe 30 iunie in Corfu, la Akrotiri Beach eventual, poate schimbam cateva pareri.
icristina
HELLO.
Eu plec pe 9 iunie in Agios Georgios la hotelul Alkylon. Dar cu vremea din ultimul timp tare mie frica ca nici macar nu pot sa pun piciorul in apa huh.gif crybaby.gif .
A fost cineva in perioada asta, sau aveti idee cum este timpul si temperatura apei? Am cautat un site cu temperatura apei dar nu am gasit.
Mersi mult. peacefingers.gif

QUOTE (icristina @ 31st May 2009, 15:25) *
HELLO.
Eu plec pe 9 iunie in Agios Georgios la hotelul Alkylon. Dar cu vremea din ultimul timp tare mie frica ca nici macar nu pot sa pun piciorul in apa huh.gif crybaby.gif .
A fost cineva in perioada asta, sau aveti idee cum este timpul si temperatura apei? Am cautat un site cu temperatura apei dar nu am gasit.

Am uitat sa mentionez ca o sa merg cu un bebe de 1 an si 4 luni si de aceea ma intereseaza mai mult temperatura apei ca as vrea totusi sa se balaceasca si el. bigyellowgrin.gif
Myvacation
QUOTE (icristina @ 31st May 2009, 15:51) *
HELLO.

Am uitat sa mentionez ca o sa merg cu un bebe de 1 an si 4 luni si de aceea ma intereseaza mai mult temperatura apei ca as vrea totusi sa se balaceasca si el. bigyellowgrin.gif

salut temeperatura medie este de 28 grade,apa are 21 grade.http://www.corfutoday.com/weather.html
alex_anna
QUOTE (ticomatic2003 @ 30th May 2009, 23:31) *
Daca va hotarati sa mergeti cu masina te pot ajuta cu adresa unde am stat anul trecut si corespunde pretentiilor tale.Este la 4 km de 2 plaje celebre Glyfada si Mirtiositsa.Plaje cu nisip fin si fara apa adanca!

buna! iti multumesc frumos pentru raspuns! m ar interesa ce spui tu, dar inainte ai putea sa imi spui ceva despre pret?

merci!
lucstef23
QUOTE (Myvacation @ 31st May 2009, 12:59) *
salut plecam pe i iunie spre Corfu cu christian tour mai este cineva care vine tot pe 1?

si noi mergem tot cu christian tour. aveti cazare in paleokastritsa, la akrotiri?

ar fi super sa mai fie cineva cazat tot acolo. eu despre hotel am auzit si lucruri bune, dar si lucruri mai putin bune. totusi, cred k o sa ne simtim foarte bine. pana la urma, conteaza si atitudinea fiecaruia, dc te gandesti mereu la ce nu-ti place, ajungi sa nu te mai bucuri de vacanta. Noi sigur o sa ne bucuram!

spuneti-mi dc mai e cineva cazat tot la akrotiri.

ziua buna!
gabim
QUOTE (icristina @ 31st May 2009, 15:51) *
HELLO.

Aici gasesti temperatura apei actualizata http://www.grecia-online.ro/index.php/meteo-grecia
misteriousblueeyes
Hello tuturor!!!
Am rugamintea de a-mi spune daca pe autostrada Egnatia inaugurata pe 30 mai se circula mai usor decit pe drumul vechi (...mai ceva ca Transfagarasan spunea cineva) ?

Cam cit e economia de timp?

Multumesc mult si vacanta placuta celor care pleaca in curind!!!!!
cool.gif
shadowc
QUOTE (misteriousblueeyes @ 31st May 2009, 20:37) *
Hello tuturor!!!
Am rugamintea de a-mi spune daca pe autostrada Egnatia inaugurata pe 30 mai se circula mai usor decit pe drumul vechi (...mai ceva ca Transfagarasan spunea cineva) ?

Cam cit e economia de timp?

Multumesc mult si vacanta placuta celor care pleaca in curind!!!!!
cool.gif

Daca s-a dat drumul la toate tronsoanele, cu siguranta va trebui sa alegi Egnatia. Drumul celalalt este ff aglomerat, si destul de periculos. Urca pana destul de sus. Cand am plecat eu in Grecia in sept anul trecut si am ajuns la cota cea mai de sus...ningea... Iar cand am ajuns pe insula faceam baie..deci da-ti seama. Peisajele sunt frumoase intr-adevar. Dar daca vrei economie de timp o vei avea daca urmaresti Egnatia. smile.gif
nicolletag
buna seara.fiind in cautarea unei oferte pt vacanta de vara,in ultimele 5 zile m-am tot uitat pe net la poze pt eventuala destinatie.si cred ca voi alege corfu.arata bine in poze.. mellow.gif si...as avea cateva intrebari pt a sti cu ce sa incep:ar fi mai bine sa aleg o oferta a unei agentii de pe net,sau sa merg sa intreb la agentiile din orasul meu(mi-e cam nu stiu cum sa-i stresez pe aia cu o mie de intrebari),e mai bine cu masina personala,sau cu autocarul..din punct de vedere al preturilor.ar fi cam prima iesire,nu am mai apelat la agentii si n-as vrea sa ma trezesc cu surprize.multumesc.o seara frumoasa!
vip72
QUOTE (haisamergem @ 30th May 2009, 18:39) *
noi am facut rezervare pt o noapte dus si una intors la hotel Kornilios, pe langa salonic, 45euro tripla cu md
incercat de o colega

...si pe mine ma intereseaza cazare intermediara , dar din ce am citit pe site e cam departe de Salonic, sau mi se pare mie?asa ca pret e bun, tot tripla ma intereseaza....eu as vrea sa vizitez si salonicul....da-mi si mie mai multe detalii despre hotel.....ms
nicolletag
aa,si am uitat sa precizez ca as vrea sa stau vreo 12 zile..si nu prea am vazut la nici o agentie mai mult de 7-10 zile(din care 2 se pierd pe drum).
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.