alexica08
29th May 2009, 09:32
QUOTE (Marius1305 @ 29th May 2009, 10:18)

Oky ms mult. Cred ca m-am lamurit. Cred ca o sa aleg Ipsos. Mai am o mica intrebare cu ce tip de valuta se merge acolo. Merci mult de informatii.
Eu as vrea sa plec la Jason prin iulie pe 21 cred tot cu europa travel
euro desigur 
eu tot in ipsos o sa merg...am de ales intre eleni si jason...sa-ti spun si tie o mica informatie care poate te ajuta sa te hotarasti...eleni e cam la 250-300m de plaja, drumul pana acolo fiind drept, pe langa niste hoteluri/vile si taverne...pana la jason trebuie sa urci vreo 500m pe un drum si pe caldurile alea ar fi bine sa te inarmezi cu multa rabdare...personal sunt o individa lenesa si ideea unui urcus zilnic si repetat m-a facut sa ma razgandesc asupra hotelului.
si inca ceva..la europa travel, oferta este pentru hotel jason si eliana...ambele au acelasi proprietar insa jason e in ipsos iar eliana e in dassia, statiunea vecina...daca vrei ipsos cred ca ar trebui sa ceri explicit cazare la jason sa nu ai surprize.
Marius1305
29th May 2009, 09:37
euro desigur 
eu tot in ipsos o sa merg...am de ales intre eleni si jason...sa-ti spun si tie o mica informatie care poate te ajuta sa te hotarasti...eleni e cam la 250-300m de plaja, drumul pana acolo fiind drept, pe langa niste hoteluri/vile si taverne...pana la jason trebuie sa urci vreo 500m pe un drum si pe caldurile alea ar fi bine sa te inarmezi cu multa rabdare...personal sunt o individa lenesa si ideea unui urcus zilnic si repetat m-a facut sa ma razgandesc asupra hotelului.
si inca ceva..la europa travel, oferta este pentru hotel jason si eliana...ambele au acelasi proprietar insa jason e in ipsos iar eliana e in dassia, statiunea vecina...daca vrei ipsos cred ca ar trebui sa ceri explicit cazare la jason sa nu ai surprize.
si cam cat timp faci de la dassia pana in ipsos. daca vrei sa vii seara. sau si dassia e o statiune pentru tineret?
justy
29th May 2009, 09:50
cei care ati fost faceti un top 10 a obiectivelor care nu trebuiec ratate in Corfu (plaje, ob. turistice , taverne, statiuni)! acusi plec si chiar mi-e lene sa recitesc toate paginile!
Marius1305
29th May 2009, 09:53
Ziceti-mi si mie cei care ati fost cam care sunt preturile la mancare in Ipsos. Cam cati euro cheltiuiesti de persoana la o masa?
alexica08
29th May 2009, 09:53
QUOTE (Marius1305 @ 29th May 2009, 10:37)

euro desigur

si cam cat timp faci de la dassia pana in ipsos. daca vrei sa vii seara. sau si dassia e o statiune pentru tineret?
despre dassia nu stiu multe..am trecut pe acolo..mi s-a parut o statiune mult mai mica...din centru din ipsos, unde sunt cele mai multe locuri pentru distractii nocturne, ai cam 4 km zic eu de mers pana in dassia...se poate sa gresesc dar nu cu mult...in fond, se zice ca fasia de plaja din ipsos are 5km lungime...deci ai un pic de mers...taxiul ar fi o solutie
Marius1305
29th May 2009, 10:12
am gasit o chestie nasoala si vreau sa stiu si eu daca e adevart. am vazut ca la JAson nu au AC. asa e ?
alexica08
29th May 2009, 11:16
QUOTE (Marius1305 @ 29th May 2009, 11:12)

am gasit o chestie nasoala si vreau sa stiu si eu daca e adevart. am vazut ca la JAson nu au AC. asa e ?
au contra cost, 5 euro/zi
o masa in ipsos te costa in jur de 15-20 euro, in functie de ce mananci...gyros-ul e cam 6 euro, berea 2-3 euro, sucul 2 euro, fripturica 11-12, calamari 10-12, paste - pizza cam 10...in cluburi cocktail-urile cam 6 euro, taria cam la fel, sucuri 3 euro
maz_max
29th May 2009, 12:11
QUOTE (Simonik123 @ 29th May 2009, 11:18)

Hello!
Suntem o gasca de prieteni, unii vor sa se odihneasca (plaja, shopping, excursii) altii vor sa se distreze ( disco)...si incercam sa gasim o statiune care sa le aiba pe toate.

Exista?
Am gasit un hotel foarte misto "Pantokrator" din statiunea Barbati... Stiti ceva despre statiunea asta?
In Mykonos am inteles ca este party, dar si gay..si e cam izolata....
In Zakynthos am inteles ca sunt petreceri, dar mai mult in sitem "private" si daca nu cunsoti pe cineva...e degeaba...
Asa ca ..sunt foarte derutata!

Unde sa mergem?
Va rog sa ma ajutati si sa-mi recomnadati unde sa merg! .....undeva fruuumooooooos si sa aiba de toate
Merci muuuuuult!!!
Kavos, Corfu..
galadriel30
29th May 2009, 12:44
Salutare!
plec si eu in 15 iunie in corfu, acharavi, Kamari studios. Mergem cu 2 masini, avem cazare din 16 iunie, vrem sa dormim o noapte undeva pe drum. A mai stat careva pe acolo? asa, de curiozitate, astept impresii.
Am intrat pe site-ul cu rezervari pt bac si nu apar decat 2 firme la care cica nu sunt locuri in data de 16. Nu stiti, poate o sa fie mai multe mai incolo? ca nici in zilele dinainte si de dupa nu sunt locuri. N-as vrea sa ajungem acolo si sa ne trezim ca n-avem cu ce sa ajungem pe insula!!!
gabi14
29th May 2009, 13:11
Atunci ce sa aleg Jason in Ipsos sau Eliana in Dassia?
alexica08
29th May 2009, 13:18
QUOTE (galadriel30 @ 29th May 2009, 13:44)

Salutare!
plec si eu in 15 iunie in corfu, acharavi, Kamari studios. Mergem cu 2 masini, avem cazare din 16 iunie, vrem sa dormim o noapte undeva pe drum. A mai stat careva pe acolo? asa, de curiozitate, astept impresii.
Am intrat pe site-ul cu rezervari pt bac si nu apar decat 2 firme la care cica nu sunt locuri in data de 16. Nu stiti, poate o sa fie mai multe mai incolo? ca nici in zilele dinainte si de dupa nu sunt locuri. N-as vrea sa ajungem acolo si sa ne trezim ca n-avem cu ce sa ajungem pe insula!!!
vara, ferryboat-ul circula din ora in ora...eu nu am auzit de rezervare...mereu mi-am luat bilete la fata locului, atat pentru persoane cat si pentru masina
Pcojo
29th May 2009, 13:33
Va salut pe toti,
Anul acesta merg in Corfu, Acharavi, hotel Marie. Poate cineva sa-mi spuna cum este hotelul?
Multumesc
galadriel30
29th May 2009, 13:37
QUOTE (alexica08 @ 29th May 2009, 14:18)

vara, ferryboat-ul circula din ora in ora...eu nu am auzit de rezervare...mereu mi-am luat bilete la fata locului, atat pentru persoane cat si pentru masina
multumesc, m-am linistit. Nici eu nu voiam sa rezerv, dar voiam sa aflu orarul si m-am mirat sa vad ca nu au locuri. Sper sa fie si in iunie tot asa, din ora in ora, ca inca nu-i sezon plin
gabi14
29th May 2009, 13:45
Dar cu submarinul Corfu Sea Discovery ati fost?Cat costa si cam cat dureaza plimbarea?Merita?Am inteles ca in Paleokastritsa este,nu?
justy
29th May 2009, 14:13
QUOTE (galadriel30 @ 29th May 2009, 13:44)

Salutare!
o sa ne vedem, noi o sa stam in almiros, langa voi, in 15 o sa fim acolo!
Sunlounger
29th May 2009, 14:22
QUOTE (Simonik123 @ 29th May 2009, 12:18)

Hello!
Suntem o gasca de prieteni, unii vor sa se odihneasca (plaja, shopping, excursii) altii vor sa se distreze ( disco)...si incercam sa gasim o statiune care sa le aiba pe toate.

Exista?
Am gasit un hotel foarte misto "Pantokrator" din statiunea Barbati... Stiti ceva despre statiunea asta?
In Mykonos am inteles ca este party, dar si gay..si e cam izolata....
In Zakynthos am inteles ca sunt petreceri, dar mai mult in sitem "private" si daca nu cunsoti pe cineva...e degeaba...
Asa ca ..sunt foarte derutata!

Unde sa mergem?
Va rog sa ma ajutati si sa-mi recomnadati unde sa merg! .....undeva fruuumooooooos si sa aiba de toate
Merci muuuuuult!!!
Mykonos e o insula foarte frumoasa, diversa si cu distractii pentru toti. Le ai pe amandoua, se spune ca e Ibiza greciei.
sweet_november2009
29th May 2009, 14:52
[quote name='ravy21' date='26th May 2009, 14:40' post='6540999']
Acum 2 ani cand am fost in Corfu (tot in Paleokastritsa), ne-am imprietenit cu un cuplu care au stat la Akrotiri Beach. Au fost oarecum multumiti de hotel cu exceptia mancarii care nu a fost chiar suficienta cum ar fi crezut, adica le dadeau cu portia si nu prea mult ca se ingrasau, daca intelegi ce vreau sa spun.
Asta comparativ cu hotelul unde am stat eu (Paleokastritsa) si unde voi sta si anul asta cand voi merge, unde am avut mancare la discretie cu autoservire. Romanul fiind de fel un gurmand (ca si mine dealtfel desi nu sunt gras deloc
) nu isi pune prea mari probleme atunci cand pleaca intr-o excursie daca are ce sa manance si daca mancarea este buna.
Daca a rezolvat cu mancarea atunci peste restul problemelor care s-ar mai putea ivi va putea trece mai usor cand are burta plina.
Ca agentie de turism ti-as putea recomanda agentia cu care am fost eu acum 2 ani doar ca sunt putini cam scumpi (wd-tours). Succes in alegerea care o vei face.
PS: Ca o paranteza sau acolada
, intotdeauna vei avea probleme cu agentiile mari (fie cu cazarea, fie cu transportul) pt ca au multi clienti si tind sa isi cam bata joc, tocmai de aceea iti recomand o agentie mai mica care cauta sa se afirme si sa devina cunoscuta. Prin urmare o astfel de agentie se va purta cat mai bine cu un client ca sa isi faca publicitate cat mai buna (chiar daca dupa o vreme incep sa se strice si astea). 
[/quote
ravy..imi poti trimite si mie poze daca ai cumva cu hotelul Paleokastritsa, deoarece voi merge si eu anul acesta la el si imi este tare frica, deoarece am auzit ca hotelurile din grecia sunt cu o stea in minus.
galadriel30
29th May 2009, 15:52
QUOTE (justy @ 29th May 2009, 15:13)

o sa ne vedem, noi o sa stam in almiros, langa voi, in 15 o sa fim acolo!
Sigur ca ne vedem!
Noi suntem din Timisoara. Voi?
sorincis
29th May 2009, 18:09
Salutare,
Galadriel30: Si eu o sa merg in Corfu dar in august.Am vazut ca sunteti din Timisoara,pe unde o sa plecati pe Serbia sau pe Bulgaria?
Justy:Si eu vreau sa dorm o noapte in drum spre Corfu pe undeva...voi unde vreti sa faceti popas.Imi poti recomanda un hotel?
Multumesc.
ravy21
29th May 2009, 18:24
QUOTE (sweet_november2009 @ 29th May 2009, 15:52)

ravy..imi poti trimite si mie poze daca ai cumva cu hotelul Paleokastritsa, deoarece voi merge si eu anul acesta la el si imi este tare frica, deoarece am auzit ca hotelurile din grecia sunt cu o stea in minus.
Nu cred ca are dc sa iti fie frica pt ca mergi intr-un loc foarte frumos si nu la inchisoare.
Daca esti o persoana extrem de pretentioasa care a stat numai in hoteluri luxoase atunci e posibil sa nu iti placa la acest hotel dar altfel nu ar avea dc zic eu. Eu unul am fost f. multumit de hotel, de mancare si de personal (foarte amabili si saritori). Hotelul are 3 stele (eu zic ca este chiar un hotel de 3stele pt. ca arata mult mai bine fata de unul de 2 stele de la noi), este curat, ingrijit iar holul cu receptia si livingul (de langa receptie) sunt dotate cu mobilier mai vechi de bun gust. Un singur lucru nu mi-a convenit cat am stat acolo si anume mirosul care venea pe conducta din baie (de la mare). Daca vei sta la o camera la mezanin sau la parter atunci nu cred ca vei scapa de acest miros care apare atunci cand bate vantul afara (si bate destul de des) si creaza un miros destul de neplacut prin conductele bailor. Noi am chemat un instalator si ne-a spus ca nu prea are ce sa faca, doar sa stam cu usa inchisa la baie ca sa scapam de mirosul din camera. Puteam cere sa ne mute la o camera la un etaj superior dar nu avea sens pt ca nu se simtea mirosul tot timpul ci doar uneori si am preferat sa stam cu usa inchisa la baie decat sa ne mai mutam in alta camera. In rest numai de bine pot spune despre acest hotel. Eu unul il recomand cu incredere. Poze nu am pt ca mai mult am filmat decat sa facem poze dar poti da un search pe google si vei gasi si poze.
MmeButterfly
29th May 2009, 20:43
As vrea sa stiu cum e in septembrie in Corfu. Am facut niste rezervari in Pelekas - Glyfada, din 4 sept., insa am auzit ca vremea se strica in septembrie, temperaturile scad cu cateva grade fata de final de august, apa e destul de rece si incepe sezonul ploios.
A fost cineva in perioada asta?
alexica08
29th May 2009, 22:31
QUOTE (MmeButterfly @ 29th May 2009, 21:43)

As vrea sa stiu cum e in septembrie in Corfu. Am facut niste rezervari in Pelekas - Glyfada, din 4 sept., insa am auzit ca vremea se strica in septembrie, temperaturile scad cu cateva grade fata de final de august, apa e destul de rece si incepe sezonul ploios.
A fost cineva in perioada asta?
anul trecut am fost in corfu si in iulie si in septembrie, de pe 8-13...nici un fel de diferenta intre cele 2 sejururi ca si temperaturi...si nici urma de ploaie insa am auzit ca dupa 15 septembrie a cam turnat cu galeata pe acolo
alexica08
30th May 2009, 08:06
QUOTE (Pcojo @ 29th May 2009, 14:33)

Va salut pe toti,
Anul acesta merg in Corfu, Acharavi, hotel Marie. Poate cineva sa-mi spuna cum este hotelul?
Multumesc
hotelul marie este detul de mare, situat in centrul statiunii, pe o straduta care duce la plaja...este plin de romani dat fiind faptul ca se inchiriaza integral de catre agentiile din romania...are piscina dar este foarte mica si ciudat pozitionata in sensul ca e chiar langa strada si oricine trece pe acolo se uita la balaceala ta...de hotel au grija doi neamti mai in varsta, nu foarte saritori...daca ai si masa inclusa nu cred ca trebuie sa-ti faci griji...am vazut niste feluri de mancare foarte delicioase servite (pe o terasa plina de verdeata - un loc placut) iar romanii cazati acolo pareau multumiti...daca nu ai masa inclusa iti vor face ei o oferta la fata locului.
vip72
30th May 2009, 10:24
...lamuriti-ma si pe mine.....ai nevoie de rezervare la ferry sau nu?...din ce am citit pana acum nu am auzit pe nimeni vorbind de acest lucru(rezervare)....si inca ceva, drumul la dus vreau sa-l fac dintr-una(dupamiaza BG,noaptea GR), iar la intoarcere vreau sa vizitez meteorele si salonicul, dati-mi si mie o sugestie de cazare, de preferinta in/langa salonic, la un pret/conditii decent(e), multumesc
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.