Grecia - Insula Corfu
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136

Christoph2484

Salut. M am hotarat ca in aceasta vara sa imi petrec sejurul in Corfu, impreuna cu iubita mea. Dupa indelungi cautari si forumuri citite, pareri, impresii (vechi de 1-2ani) am ajuns la concluzica ca imi place Hotelul Akrotiri Beach (paleokastritsa). Agentia aleasa( inca mai caut) ar fii Christian Tour, dar daca altcineva mi ar recomanda altceva ascult cu placere. Peste tot am vazut ca acest hotel s a renovat in iarna anului 08, dar nimeni nu a postat vreun review sau ceva... cu noua imagine a hotelului. Eram curios daca cineva a fost de curand...sau pleaca la acest hotel, sa mi spuna si mie ce agentie a ales/alege.
Eu sunt din Bucuresti si optez pt sejurul cu autocarul.. stiu nu cea mai buna idee dar dorinta de a economisii 1-2 sute Euro (cat dau in plus cu avionul) m a convins sa infrunt cele aprox 20 de ore. Intetionez sa plec la inceputul lunii Iulie..01...07... depinde de agentii ce program au.
Ar mai fi o intrebare...este Corfu - Akrotiri Beach - o alegere buna pt un cuplu de 24ani? Va multumesc anticipat!
Bonzai2
QUOTE (grandvitara1 @ May 25 2009, 14:48) *
dar de ce vrei sa intri prin sofia bonzai2

Ca sa ocolesc centura,ca am auzit ca nu se circula prea bine.
Intrebarea e valabila si pt centura, daca se descurca IGo 8.

gina50
QUOTE (sorincis @ May 24 2009, 15:45) *
Salutare,
Am facut rezervarea la Aloha Hotel in Agios Gordios pentru 03.08.09-09.09.09.
400 euro camera dubla(apx 65 euro/noapte) cu mic dejun. Ce parere aveti de pret? E OK?
O sa plec din Craiova si intrebarea ar fi:
-sa aleg ruta Craiova-Bucuresti-Giurgiu-Sofia-Kulata-Thessaloniki-Igoumenitsa sau varianta de iesire pe la Calafat-Vidin?
Sau aveti alte variante mai bune?Cam pe la ce ora ar fi recomandat sa plec din Cr?
-sa merg dintr-o bucata sau cu un popas de o noapte pe undeva prin Grecia?
Anul trecut am fost la Kusadasi dintr-o bucata---a fost relativ ok dar am stat f mult in vama Turcia-Bulgaria.
Daca ar fi sa fac ma opresc o noapte unde mi-ati recomanda(un hotel motel ceva mai ieftin asa de tranzit si eventual sa fie ceva de vizitat pe acolo prin zona)?
Va multumesc pentru raspunsurile voastre.

Din ce mi-au povestit prietenii si din ceea ce am citit pe forum se pare ca este un drum f. lung 20-22 ore .Si noi mergem in Corfu , anul acesta si am ales sa inoptam la dus in Salonic si la intors in Sidirokastro . In Salonic ne-am oprit si anul trecut si am vizitat putin orasul .Merita .Vacanta placuta
ticomatic2003
QUOTE (Christoph2484 @ May 25 2009, 23:11) *
Salut. M am hotarat ca in aceasta vara sa imi petrec sejurul in Corfu, impreuna cu iubita mea. Dupa indelungi cautari si forumuri citite, pareri, impresii (vechi de 1-2ani) am ajuns la concluzica ca imi place Hotelul Akrotiri Beach (paleokastritsa). Agentia aleasa( inca mai caut) ar fii Christian Tour, dar daca altcineva mi ar recomanda altceva ascult cu placere. Peste tot am vazut ca acest hotel s a renovat in iarna anului 08, dar nimeni nu a postat vreun review sau ceva... cu noua imagine a hotelului. Eram curios daca cineva a fost de curand...sau pleaca la acest hotel, sa mi spuna si mie ce agentie a ales/alege.
Eu sunt din Bucuresti si optez pt sejurul cu autocarul.. stiu nu cea mai buna idee dar dorinta de a economisii 1-2 sute Euro (cat dau in plus cu avionul) m a convins sa infrunt cele aprox 20 de ore. Intetionez sa plec la inceputul lunii Iulie..01...07... depinde de agentii ce program au.
Ar mai fi o intrebare...este Corfu - Akrotiri Beach - o alegere buna pt un cuplu de 24ani? Va multumesc anticipat!

Zona este superba,grozava pentru scufundari,plimbari cu barca si explorare pesteri.Hotelul nu-l cunosc dar daca ai ajuns la concluzia ca iti place si dai foarte mare importanta cazarii e alegerea ta.Din pacate nu mai am 24 de ani dar parca seara ar fi cam plictisitor daca stai numai in zona.Fa un efort si alege totusi avionul !
haisamergem

noi ne-am facut rezervare (telefonica, fara plata) in apropiere de salonic. hotel kornilios. ni l-a recomandat o colega. 45 euro pe noapte, tripla, mic dejun.
johnny bravo
...am ajuns la concluzica ca imi place Hotelul Akrotiri Beach (paleokastritsa)(...) Ar mai fi o intrebare...este Corfu - Akrotiri Beach - o alegere buna pt un cuplu de 24ani? Va multumesc anticipat!

Aici am vrut sa merg si eu insa am gasit o vila intre timp si m-am dus acolo. Am un prieten care a fost anul trecut la acest hotel. A spus ca hotelul nu a fost chiar asa cum era prezentat insa locatia este senzationala.
Am contactat si eu Christian Tour si le-am cerut detalii despre aceasta renovare, poze ceva si nu mi-au trimis. De asemenea, de cand le-am cerut ca in contract sa se stipuleze foarte clar ca vom fi cazati intr-o camera renovata, nu mi-au mai raspuns.
Christoph2484
QUOTE (johnny bravo @ May 26 2009, 10:42) *
Aici am vrut sa merg si eu insa am gasit o vila intre timp si m-am dus acolo. Am un prieten care a fost anul trecut la acest hotel. A spus ca hotelul nu a fost chiar asa cum era prezentat insa locatia este senzationala.
Am contactat si eu Christian Tour si le-am cerut detalii despre aceasta renovare, poze ceva si nu mi-au trimis. De asemenea, de cand le-am cerut ca in contract sa se stipuleze foarte clar ca vom fi cazati intr-o camera renovata, nu mi-au mai raspuns.

TOcmai de asta am spus ca daca cineva cunoaste o agentie de incredere sa-mi recomande, deoarece despre Christioan tour am auzit mai multe minusuri decat plusuri. sper sa ti raspunda in legatura cu camerele renovate, am sa ii contactez si eu poate daca vad ca exista mai multe cereri or sa dea curs. nu sunt inca f hotarat cu acest hotel, dar pe mine ma interesa cel mai mult locatia. Este pt prima data in Grecia si dupa 1 an de munca incerc sa scap de stresul cotidian si sa vin de acolo cu o parere buna.

ravy21
QUOTE (Christoph2484 @ May 26 2009, 10:59) *
TOcmai de asta am spus ca daca cineva cunoaste o agentie de incredere sa-mi recomande, deoarece despre Christioan tour am auzit mai multe minusuri decat plusuri. sper sa ti raspunda in legatura cu camerele renovate, am sa ii contactez si eu poate daca vad ca exista mai multe cereri or sa dea curs. nu sunt inca f hotarat cu acest hotel, dar pe mine ma interesa cel mai mult locatia. Este pt prima data in Grecia si dupa 1 an de munca incerc sa scap de stresul cotidian si sa vin de acolo cu o parere buna.

Acum 2 ani cand am fost in Corfu (tot in Paleokastritsa), ne-am imprietenit cu un cuplu care au stat la Akrotiri Beach. Au fost oarecum multumiti de hotel cu exceptia mancarii care nu a fost chiar suficienta cum ar fi crezut, adica le dadeau cu portia si nu prea mult ca se ingrasau, daca intelegi ce vreau sa spun. smile.gif Asta comparativ cu hotelul unde am stat eu (Paleokastritsa) si unde voi sta si anul asta cand voi merge, unde am avut mancare la discretie cu autoservire. Romanul fiind de fel un gurmand (ca si mine dealtfel desi nu sunt gras deloc smile.gif ) nu isi pune prea mari probleme atunci cand pleaca intr-o excursie daca are ce sa manance si daca mancarea este buna. smile.gif Daca a rezolvat cu mancarea atunci peste restul problemelor care s-ar mai putea ivi va putea trece mai usor cand are burta plina. smile.gif Ca agentie de turism ti-as putea recomanda agentia cu care am fost eu acum 2 ani doar ca sunt putini cam scumpi (wd-tours). Succes in alegerea care o vei face.

PS: Ca o paranteza sau acolada smile.gif, intotdeauna vei avea probleme cu agentiile mari (fie cu cazarea, fie cu transportul) pt ca au multi clienti si tind sa isi cam bata joc, tocmai de aceea iti recomand o agentie mai mica care cauta sa se afirme si sa devina cunoscuta. Prin urmare o astfel de agentie se va purta cat mai bine cu un client ca sa isi faca publicitate cat mai buna (chiar daca dupa o vreme incep sa se strice si astea). wink.gif
Christoph2484
QUOTE (ravy21 @ May 26 2009, 14:40) *
Acum 2 ani cand am fost in Corfu (tot in Paleokastritsa), ne-am imprietenit cu un cuplu care au stat la Akrotiri Beach. Au fost oarecum multumiti de hotel cu exceptia mancarii care nu a fost chiar suficienta cum ar fi crezut, adica le dadeau cu portia si nu prea mult ca se ingrasau, daca intelegi ce vreau sa spun. smile.gif Asta comparativ cu hotelul unde am stat eu (Paleokastritsa) si unde voi sta si anul asta cand voi merge, unde am avut mancare la discretie cu autoservire. Romanul fiind de fel un gurmand (ca si mine dealtfel desi nu sunt gras deloc smile.gif ) nu isi pune prea mari probleme atunci cand pleaca intr-o excursie daca are ce sa manance si daca mancarea este buna. smile.gif Daca a rezolvat cu mancarea atunci peste restul problemelor care s-ar mai putea ivi va putea trece mai usor cand are burta plina. smile.gif Ca agentie de turism ti-as putea recomanda agentia cu care am fost eu acum 2 ani doar ca sunt putini cam scumpi (wd-tours). Succes in alegerea care o vei face.

PS: Ca o paranteza sau acolada smile.gif, intotdeauna vei avea probleme cu agentiile mari (fie cu cazarea, fie cu transportul) pt ca au multi clienti si tind sa isi cam bata joc, tocmai de aceea iti recomand o agentie mai mica care cauta sa se afirme si sa devina cunoscuta. Prin urmare o astfel de agentie se va purta cat mai bine cu un client ca sa isi faca publicitate cat mai buna (chiar daca dupa o vreme incep sa se strice si astea). wink.gif

Va multumesc pt ajutorul acordat, impresiile de pe acest forum (mai ales cela ale lui Serghei de ep Picasaweb cu 3sute si ceva de poze) m au lamurit. este Exceptonal atata timp cat scumpa mea iubita nu si ar fi schimbat parerea si ca ce se intampla dupa 22 noaptea...stam ca babalacii???? ...ne avand incotro am cautat si in Halkidiki sperand ca o voi multumii. Dupa cateva telefoane si cautari indelungi am reusit sa gasesc intr un buget de maxim 500 E trasport(autocar) inclus sejur de 7 zile, prin agentia Malya Tavel . va urez un concediu placut tuturor.
johnny bravo

QUOTE (Christoph2484 @ May 26 2009, 10:59) *
TOcmai de asta am spus ca daca cineva cunoaste o agentie de incredere sa-mi recomande, deoarece despre Christioan tour am auzit mai multe minusuri decat plusuri.

Omul nu mi-a zis ca a fost nasol hotelul ci doar ca nu e de 4 stele, sau cat zic ei ca ar avea. Legat de alta agentie, nu sam prea vazut sa aiba hotelul asta in oferta sau daca il au este la preturi mai mari. Eu am scris direct la Hotel, au un formular pe site, si m-au indrumat catre Christian Tour. Asta ma face sa cred ca au un fel de exclusivitate ceva si eventual revand la celelalte agentii din Romania.

BTW. pleaca cineva in curand spre Grecia? Vreu si eu niste ciocolata Lacta. Platesc! Serios!
DALY
Salut toti membrii acestui forum. Anul acest am programat o excursie in Corfu si as vrea sa stiu, daca are cineva informatii ,daca autostrada Egnatia va fi gata pana in august.
vip72
QUOTE (DALY @ May 26 2009, 21:28) *
Salut toti membrii acestui forum. Anul acest am programat o excursie in Corfu si as vrea sa stiu, daca are cineva informatii ,daca autostrada Egnatia va fi gata pana in august.

...este p-aici pe forum un "aici" care te trimite la un site ai grecilor in care spune ca va fi inaugurata pe 30 mai...si eu sunt interesat de autostrada pentru august wink.gif
sorel_789
ravy21, cum se numeste hotelul la care ai stat ?

merci.
ravy21
QUOTE (sorel_789 @ May 27 2009, 13:32) *
ravy21, cum se numeste hotelul la care ai stat ?

merci.

Pai am scris in paranteza, se numeste tot Paleokastritsa exact ca si statiunea. smile.gif
miha005
QUOTE (sorincis @ May 24 2009, 14:45) *
Salutare,
Am facut rezervarea la Aloha Hotel in Agios Gordios pentru 03.08.09-09.09.09.
400 euro camera dubla(apx 65 euro/noapte) cu mic dejun. Ce parere aveti de pret? E OK?
O sa plec din Craiova si intrebarea ar fi:
-sa aleg ruta Craiova-Bucuresti-Giurgiu-Sofia-Kulata-Thessaloniki-Igoumenitsa sau varianta de iesire pe la Calafat-Vidin?
Sau aveti alte variante mai bune?Cam pe la ce ora ar fi recomandat sa plec din Cr?
-sa merg dintr-o bucata sau cu un popas de o noapte pe undeva prin Grecia?
Anul trecut am fost la Kusadasi dintr-o bucata---a fost relativ ok dar am stat f mult in vama Turcia-Bulgaria.
Daca ar fi sa fac ma opresc o noapte unde mi-ati recomanda(un hotel motel ceva mai ieftin asa de tranzit si eventual sa fie ceva de vizitat pe acolo prin zona)?
Va multumesc pentru raspunsurile voastre.

Se pare ca am luat plasa. Si eu merg la acest hotel in luna august de pe 15, dar pentru o camera dubla am platit 560 euro, rezervare direct la hotel.
Pleci in septembrie sau in august?
scaramouche
QUOTE (vip72 @ May 27 2009, 10:05) *
...este p-aici pe forum un "aici" care te trimite la un site ai grecilor in care spune ca va fi inaugurata pe 30 mai...si eu sunt interesat de autostrada pentru august wink.gif

E CAM GATA! clapping.gif Mai putin vreo 4Km.
ACI siAICI si AICISHA.
Pana-n august va fi totul gata, probabil, inclusiv punctele de taxare wink.gif care rasareau amenintator inca de anul trecut pe portiunea Metsovo-Igoumenitsa. Dar isi merita fiecare banutz.
Uitati-va pe ultimul link la costurile autostrazii, defalcate pe tronsoane si comparati-le cu Romania(costurile ca numai astea pot fi comparate, autostrazile... wallbash.gif ). Daca mai punem in balanta relieful, care e mult mai friendly pe autostrada Transilvania decat pe Egnatia Odos si ca Grecia si-a luat nenumarate castane de la UE pe motiv de "inginerii financiare" cu fonduri europene, imi vine sa cant "din piepturile noastre mici de pionieri" , "Partiiiiiid,paaavaaaza meaaaaaa !"
madz
buna! ai putea sa imi spui si mie mai multe despre acest hotel te rog? cum sunt camerele, mancarea, plaja.merci frumos
Cristtina
Salut. M am hotarat ca in aceasta vara sa imi petrec sejurul in Corfu, impreuna cu iubita mea. Dupa indelungi cautari si forumuri citite, pareri, impresii (vechi de 1-2ani) am ajuns la concluzica ca imi place Hotelul Akrotiri Beach (paleokastritsa). Agentia aleasa( inca mai caut) ar fii Christian Tour.

Anul trecut am fost si noi acolo tot prin Christian Tour ,noi am fost multumiti, dar suntem un cuplu mai in varsta. Peisajul deosebit de frumos, statiunea este foarte linistita. Aveti grija pentru iunie locurile sau ocupat deja.Raportul calitate pret este foarte bun,nu am avut nemultumiri .Noi am fost cu masina personala, drumul lung dar merita ,am trecut si pe la Kalambaka (Meteore).Anul acesta repetam in perioada 23 iunie.Va doresc concediul placut ,nu cred ca puteti gasi ceva mai bun la acelas pret.
gabi14
Nu mai pleaca nimeni cu Europa Travel la Hotel Jason sau Hotel Eliana?
alexica08
QUOTE (vip72 @ 25th May 2009, 21:19) *
...nimeni!!!

am fost eu in septembrie 2008...am postat detalii cateva pagini mai in urma...vila este rezonabila ca si confort, nu lux dar decenta...are o piscina mica dar draguta si inconjurata de palmieri, bananieri, portocali...pana la plaja ai cam 100m sa zicem, in drum gasesti un mini market destul de ok...pana in centru statiunii iar ai de mers foarte putin 2-3 minute...gasesti cate taverne vrei tu, preturi rezonabile..am vazut un centru de inchiriat scutere insa nu m-au interesat asa ca nu stiu preturi...sa nu uit..plaja este cu nisip iar in apa ai cam 2 m pietricele apoi iar nisip
o sa-ti atasez cateva poze:
1 camera
2 vila - in exterior nu arata grozav
3 intrarea pe plaja vazuta de la un barulet

daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie
Marius1305
Salut! Am si eu o intrebare! Vreau sa merg in Corfu anul acesta prin Iulie dar nu stiu ce locatie sa aleg exact. As vrea sa merg intr-o statiune care sa semene cu statiunea Costinesti de la noi, adica sa nu fie preturi prea mari si sa fie o statiune pentru tineret. Puteti sa imi spuneti si mie cam care este statiunea potrivita?
Si as mai vrea sa stiu cam care sunt temperaturile la jumatatea lunii iulie daca stiti. Multumesc biggrin.gif
alexica08
QUOTE (Marius1305 @ 29th May 2009, 09:04) *
Salut! Am si eu o intrebare! Vreau sa merg in Corfu anul acesta prin Iulie dar nu stiu ce locatie sa aleg exact. As vrea sa merg intr-o statiune care sa semene cu statiunea Costinesti de la noi, adica sa nu fie preturi prea mari si sa fie o statiune pentru tineret. Puteti sa imi spuneti si mie cam care este statiunea potrivita?
Si as mai vrea sa stiu cam care sunt temperaturile la jumatatea lunii iulie daca stiti. Multumesc biggrin.gif

pentru distractie ai de ales intre kavos (nu prea l-as recomanda), ipsos sau sidari...din pacate la noi, prin agentii, nu prea gasesti oferte pentru sidari...despre ipsos am postat de mai multe ori in paginile anterioare.
anul trecut la sfarsitul lui iulie am prins temperaturi extrem de ridicate, nici urma de ploaie iar apa era ceiut
Marius1305
Am gasit cateva oferte pentru Ipsos si am mai gasit ceva frumos despre Paleokastrita. De asta ce poti sa imi zici? Temperaturi extrem de ridicate ce inseamna? peste 45 grade?
alexica08
QUOTE (Marius1305 @ 29th May 2009, 09:33) *
Am gasit cateva oferte pentru Ipsos si am mai gasit ceva frumos despre Paleokastrita. De asta ce poti sa imi zici? Temperaturi extrem de ridicate ce inseamna? peste 45 grade?

nu stiu daca au fost chiar 45 grade insa macar 41-42 tot erau..in fine, te topeai si sub umbrela pe plaja...abia seara, dupa 8 aerul era mai respirabil...
mie paleokastritsa mi s-a parut foarte linistita...am fost acolo o zi...apa insa e cam rece spre deosebire de ipsos si plina de bolovani...peisajele sunt frumoase iar preturile mai mari...paleokastritsa nu e chiar o statiune pentru tineret, lumea se duce acolo pentru peisaje, scufundari, etc...eu una nu prea am vazut mare agitatie si nici multi tineri.
Marius1305
Oky ms mult. Cred ca m-am lamurit. Cred ca o sa aleg Ipsos. Mai am o mica intrebare cu ce tip de valuta se merge acolo. Merci mult de informatii.

QUOTE (gabi14 @ 28th May 2009, 14:55) *
Nu mai pleaca nimeni cu Europa Travel la Hotel Jason sau Hotel Eliana?

Eu as vrea sa plec la Jason prin iulie pe 21 cred tot cu europa travel
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.