Acum 2 ani cand am fost in Corfu (tot in Paleokastritsa), ne-am imprietenit cu un cuplu care au stat la Akrotiri Beach. Au fost oarecum multumiti de hotel cu exceptia mancarii care nu a fost chiar suficienta cum ar fi crezut, adica le dadeau cu portia si nu prea mult ca se ingrasau, daca intelegi ce vreau sa spun.

Asta comparativ cu hotelul unde am stat eu (Paleokastritsa) si unde voi sta si anul asta cand voi merge, unde am avut mancare la discretie cu autoservire. Romanul fiind de fel un gurmand (ca si mine dealtfel desi nu sunt gras deloc

) nu isi pune prea mari probleme atunci cand pleaca intr-o excursie daca are ce sa manance si daca mancarea este buna.

Daca a rezolvat cu mancarea atunci peste restul problemelor care s-ar mai putea ivi va putea trece mai usor cand are burta plina.

Ca agentie de turism ti-as putea recomanda agentia cu care am fost eu acum 2 ani doar ca sunt putini cam scumpi (wd-tours). Succes in alegerea care o vei face.
PS: Ca o paranteza sau acolada

, intotdeauna vei avea probleme cu agentiile mari (fie cu cazarea, fie cu transportul) pt ca au multi clienti si tind sa isi cam bata joc, tocmai de aceea iti recomand o agentie mai mica care cauta sa se afirme si sa devina cunoscuta. Prin urmare o astfel de agentie se va purta cat mai bine cu un client ca sa isi faca publicitate cat mai buna (chiar daca dupa o vreme incep sa se strice si astea).